Hogyan kaphatunk norvég IP-címet 5 perc alatt?

Hogyan kaphatunk norvég IP-címet?

A VPN vagy a virtuális magánhálózat kissé félelmetesnek tűnhet, de valójában elég egyszerű. VPN használatakor kapcsolódik egy szerverhez (ebben az esetben egy norvégiai szerverhez). Ezzel hatékonyan elrejti a valódi IP-címét és helyét. A VPN titkosítja az adatokat és továbbítja azokat a kiszolgálón keresztül, új norvég IP-címet biztosítva. Így böngészhet úgy, mintha Norvégiában lenne, korlátozás nélkül. Miközben részletesen feltárjuk a Norvégia IP-címének megszerzéséhez szükséges legjobb VPN-ket, itt található egy rövid összefoglaló lista a Norvégiában lévő legjobb VPN-kről:

A legjobb VPN-k egy IP-hez Norvégiában

 1. ExpressVPN Az első választásunk. A leggyorsabb és legmegbízhatóbb VPN Norvégiában. Feloldja a Netflix, a HBO Nordic és egyebek oldalait. Biztonságos, könnyen használható és 24 órás, élő chat-támogatással rendelkezik. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség. Gyors és megbízható VPN szolgáltatás, amely akár 7 eszközön is használható.
 3. NordVPN Rengeteg gyors szerver Norvégiában. Feloldhatja a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását. Felhasználóbarát alkalmazások és erős biztonsági szolgáltatások.
 4. IPVanish Legfeljebb 10 eszközön használható egyszerre. Nagy sebességű kiszolgálók Norvégiában és erős biztonság, nincs naplózás politikája.
 5. PrivateVPN Nagy sebességű VPN szolgáltatás Norvégiában. Feloldja a népszerű streaming szolgáltatásokat, beleértve a Netflixet is.

Hogyan kaphatunk norvég IP-címet?

IP-címet szerezhet Norvégiában vagy szinte bármely más országban.

Ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető, és a folyamat mindig ugyanaz:

 1. Válasszon egy VPN-t egy norvég szerverrel vagy szerverrel - norvég IP-címre ajánljuk az ExpressVPN-t.
 2. Iratkozzon fel a VPN szolgáltatással, és töltse le eszközéhez a szoftvert.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy norvégiai szerverhez.
 4. Most már csatlakozik! A földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását most fel kell oldani.
 5. Ha bármilyen problémát észlel, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait. Alternatív megoldásként próbáljon ki egy másik norvég szervert vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatával.

TIPP: HOGYAN SZABAD Fizető VPN-t kaphat: 
Tudjuk, hogy sok felhasználónak nincs szüksége VPN-hozzáférésre hosszú ideig. Ha éves szabadságán van, és kevesebb, mint egy hónapig van szüksége VPN-szolgáltatásra, azt javasoljuk, hogy vegye igénybe az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját.. Kezdetben előleget kell fizetnie, de az ExpressVPN „kérdezés nélküli” visszatérítést kínál, ha az első 30 napon belül lemondják. Nem hallottunk olyan esetről, amikor ezt a kötelezettségvállalást nem tartották be, tehát nyilvánvalóan kockázatmentes. Ez az ajánlat továbbra is elérhető, függetlenül attól, hogy nyaraló-e vagy sem.

Mi a legjobb VPN Norvégia IP-címének megszerzéséhez?

Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor figyelembe vesszük a legjobb VPN-t Norvégia IP-címének megszerzéséhez. Ide tartoznak a rendelkezésre álló szerverek száma, a kapcsolatok sebessége és megbízhatósága, valamint a felajánlott biztonság szintje.

Megvizsgáltuk a piacon található sok VPN-t, amelyek szerverei Norvégiában és kiválasztotta azokat, amelyek a következőket nyújtják:

 • Gyors és következetes kiszolgálók Norvégiában
 • Szerver-hálózat több tucat országban
 • Képes feloldani a streaming szolgáltatások, például a Netflix blokkolását
 • Erős biztonság titkosítással és megszakító kapcsolóval
 • Nem naplózási házirend, így adatai privátak maradnak
 • Könnyen használható asztali és mobil alkalmazások
 • Ügyfélszolgálat, ideálisan elérhető élő csevegésen keresztül

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN egy gyors és biztonságos VPN Norvégia számára. Valójában ez egy nagyszerű VPN szolgáltatás szinte bárhonnan. Ennek oka az, hogy az ExpressVPN 94 országban több mint 2000 szerverrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását a világ minden tájáról. Az ExpressVPN egyik legfontosabb értékesítési pontja, hogy nagyon jól működik az olyan streaming szolgáltatások feloldásában, mint például a Netflix és az Amazon Prime Video. Valójában a gyors kiszolgálói, a korlátlan sávszélesség és a fojtás nélküli eszköz ideálisvá teszik a kedvenc filmek és TV-műsorok streamingjét.

Egy másik ok, amiért az ExpressVPN-t javasoljuk Norvégia IP-címének megszerzéséhez, a felhasználóbarát alkalmazásai. A böngészőbővítmények szintén jó érzés, emelik a kényelem szintjét. Egyes VPN-ektől eltérően az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Linux és útválasztókhoz, miközben az intelligens TV-k és a játékkonzolok támogatottak az ExpressVPN MediaStreamer intelligens DNS-proxyján keresztül. Ha bármilyen segítségre van szüksége ezekkel kapcsolatban, akkor az ExpressVPN vitathatatlanul a legjobb 24/7-es élő csevegési támogatást nyújtja, amelyet bármelyik VPN-ben találtunk..

Akár Norvégiában, akár külföldön tartózkodik, az online biztonsága rendkívül fontos. Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítással védi adatait, és védelmet nyújt a DNS szivárgások ellen. A megszakító kapcsoló funkció lecsökkenti az eszköz forgalmát, ha a VPN-kapcsolat csökken, megakadályozva az adatait. A Brit Virgin-szigeteken székhellyel kívül esik az Öt Szem intelligencia szövetség figyelmes pillantásával, és nem tartja azonosító felhasználói naplóit. Összességében az ExpressVPN egy rendkívül biztonságos VPN, amelyben sokan megbíznak.

Az ExpressVPN letölthető Windows, Mac, Android, iOS, Linux és routerre. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, köztük Norvégiában
 • A szupergyors sebesség kiválóan alkalmas streamingre és letöltésre
 • Feloldja számos népszerű szolgáltatás, köztük a Netflix szolgáltatást
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Erős titkosítási és biztonsági szolgáltatások
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb VPN-nél

NORVÉGIA LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlása Norvégia IP-címének megadására. Gyors, rendkívül biztonságos és feloldja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, beleértve a Netflixet, a HBO Nordicot és a Viaplay-t. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy olyan VPN szolgáltatás, amely számos előnyt kínál, ha Norvégia IP-címét szeretné megszerezni. Különösen, A CyberGhost világszerte több mint 5700 szerverrel rendelkezik, amelyek közül 30 Norvégiában található. Tesztelésünk során azt találtuk, hogy ez egy gyors VPN. Korlátlan sávszélességet és forgalmat kínálva a CyberGhost lehetővé teszi a TV-műsorok és filmek 1080p HD minőségben történő közvetítését anélkül, hogy néhány internetszolgáltató előírná a fojtást. Az alkalmazásokat kezdőknek egyszerűen lehet használni, és különféle lehetőségeket válthat, beleértve egy hirdetésgátlót is.

Ez egy jó értékű VPN, amely akár 7 eszköz egyidejű csatlakozását is lehetővé teszi. Mi több, A CyberGhost 45 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz - a legtöbb VPN csak 30 napot kínál. A biztonság szempontjából a CyberGhost egy újabb VPN, amelyet érdemes megfontolni. 256 bites AES titkosítást használ az adatok védelme érdekében. Ez magában foglalja a DNS szivárgás elleni védelmet, a megszakító kapcsolót és a szigorú bejelentkezési szabályt is, így személyes adatai privátak maradnak.

Használhatja a CyberGhost szoftvert asztalon (Windows, Mac és Linux), mobilon (Android és iOS), valamint az Amazon Fire TV-n és a Fire Stick-en. A Chrome böngésző kiterjesztése szintén elérhető. Az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • 30 szerver Norvégiában, nagyszerű tartalmak feloldásához külföldön
 • Gyors szerverek és korlátlan sávszélesség
 • Legfeljebb 7 eszközön használható
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Biztonságos titkosítással és naplók nélküli házirenddel

Hátrányok:

 • Kínában nem működik

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost több ezer gyors, megbízható szerverrel rendelkezik. Legfeljebb 7 eszközön használható egyszerre, és nincs naplózási irányelve. Tartalmaz egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 68 szerverrel rendelkezik Norvégiában és körülbelül 5200 szerverrel. A kiszolgálók ilyen nagy száma megkönnyíti a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását. A NordVPN által kínált gyors sebesség és korlátlan sávszélesség lehetővé teszi a norvég TV-műsorok és sportesemények közvetítését pufferolás nélkül.. Sőt, egyetlen NordVPN-fiókkal akár 6 eszközt is csatlakoztathat. A NordVPN alkalmazások érzékenyek, és rendkívül gyorsan és egyszerűen teszik lehetővé a kiszolgálóhoz történő csatlakozást és a beállítások beállítását.

A biztonsági funkciókkal kiegészített NordVPN az egyik legbiztonságosabb VPN, amelyet használhat. A még nagyobb online védelmet kereső felhasználók csatlakozhatnak speciális kiszolgálókhoz, amelyek tartalmazzák az eltakarított szervereket, a dupla VPN-t és a hagymát a VPN-en keresztül. Természetesen a NordVPN 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót is kínál. A Panamában székhellyel rendelkező NordVPN szigorúan nem naplózási politikát alkalmaz, és védi a személyes adatait.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV rendszerekhez, míg a böngésző bővítményeket kínálnak a Chrome és a Firefox számára..

Előnyök:

 • 68 szerver norvégiai és 5000 világszerte több mint világszerte feloldja szinte mindent
 • Gyors szerverek és korlátlan sávszélesség
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video stb.
 • Könnyen használható és érzékeny alkalmazások
 • Szigorú naplózási politikával védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Néhány következetlen szerver

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN nagyszerű értéket kínál. Több tucat gyors kiszolgálóval rendelkezik Norvégiában, feloldja a Netflix feloldását, és erős biztonsága van. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish 10 szerverrel rendelkezik Norvégiában az írás idején, és világszerte több mint 1100 szerverrel rendelkezik. Ez egy VPN szolgáltatás, amely kiváló értéket képvisel, és akár 10 eszközön is használható egyszerre - a legtöbb VPN legfeljebb három-öt engedélyezi. Miután alaposan teszteltük az IPVanish-t, elmondhatjuk, hogy gyors és megbízható VPN-szolgáltatás. A korlátlan sávszélesség lehetővé teszi a kiváló minőségű adatfolyamot, a pufferelés és a késleltetés zavaró megszakításainak nélkül.

Az IPVanish alkalmazások használatához elég egyszerűek, és ez gyors és egyszerűvé teszi a kiszolgáló megtalálását és csatlakoztatását. azonban, mindig van lehetőség arra, hogy bármilyen probléma esetén felvegye a kapcsolatot a 24/7 élő chat-ügyfélszolgálattal. Azt találtuk, hogy gyorsak és segítőkészek legyenek a kérdéseinkre adott válaszukban. Nyugodtan megnyugtathatja az IPVanish használatát, amely 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót használ az online biztonság fokozása érdekében. Szigorú nulla naplózási politika is érvényes.

Az IPVanish alkalmazások a következőkhöz érhetők el: Windows, Mac, Android, iOS és Fire TV. A Linux és az útválasztók manuális konfigurálása szükséges.

Előnyök:

 • Legfeljebb 10 eszközön használható
 • Gyors és megbízható szerverek
 • Biztonságos titkosítással és naplómentes házirenddel

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre

Tökéletes a családok számára: Az IPVanish akár 10 eszközön is használható egyszerre. Gyors és megbízható streaminghez, és erős titkosítással van biztosítva. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN jelentése az egyik legjobb VPN a norvég TV-tartalom streamingjéhez, a nagyon gyors kiszolgálóknak köszönhetően kínálatban. Noha kisebb szerverhálózattal rendelkezik, ezek 59 országban (beleértve Norvégiát is) terjednek, így rengeteg földrajzilag korlátozott tartalomhoz férhetnek hozzá. Ide tartoznak a Netflix és az Amazon Prime Video kedvelői is, amelyeket mindkettő pufferelés vagy késés nélkül nézhet meg. A PrivateVPN-t asztali és mobiltelefonon is használhatja, és akár hat eszközt is csatlakoztathat egyszerre.

Noha valószínűtlen, hogy túl sok problémával szembesül a PrivateVPN használatakor, élő ügyfélszolgálat áll rendelkezésre. Az alkalmazások felhasználóbarát és ideális kezdőknek. A PrivateVPN 256 bites AES titkosítást használ, és DNS szivárgás elleni védelmet kínál. Van még egy kill kapcsoló és egy nulla adatnaplózási politika, amely biztonságos VPN-t tesz lehetővé.

Használhatja a PrivateVPN natív alkalmazásokat, amelyek elérhetőek a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Gyors szerverek a Netflix streamingjéhez
 • Kiválóan korlátozza a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását
 • Magas szintű biztonság 256 bites AES titkosítással

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Az élő csevegési támogatás nem érhető el a nap 24 órájában

GYORS STREAMING: A PrivateVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik a Netflix streamingjéhez. Feloldja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, és magas szintű biztonságot nyújt. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

A VPN-ek jogszerűek Norvégiában?

Igen, a VPN-ek Norvégiában legálisak. Ha Norvégiában tartózkodsz, akkor legálisan használhat VPN-t korlátozás nélkül az internethez való hozzáféréshez.

Norvégia internetszolgáltatói (ISP) rendelkeznek blokkolta a fő fájlmegosztó webhelyeket mint például a The Pirate Bay 2015 óta. Ennek oka az, hogy a kínzás a Norvégia területén illegális a kalózkodás elleni szigorú törvények miatt.

Miért van szükségem Norvégia IP-címére??

Norvégia olyan ország, ahol kevés vagy egyáltalán nincs cenzúra. A Freedom House által 2018-ban „a világ egyik legszilárdabb demokráciájaként” leírtak szerint a norvég állampolgárok probléma nélkül hozzáférhetnek a legtöbb weboldalhoz és szolgáltatáshoz. Érthető, hogy a norvég internetszolgáltatók rendelkezik egy DNS-szűrővel, amely blokkolja azokat a webhelyeket, amelyekről ismert, hogy gyermekpornográfiát tárolnak.

A norvég internet-használók számára biztosított magas szintű szabadság ellenére a VPN továbbra is erősen ajánlott. Ha Norvégiában tartózkodik, a legjobb norvég VPN-k lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások feloldását más országokból. Nem számít hol vagy, a VPN az online magánélet védelmét szolgálja, megakadályozva az internetszolgáltató és a snoopers adatainak elérését.

Hogyan nézhetem meg a norvég TV-t külföldön VPN-sel?

Ha Norvégián kívül tartózkodsz, és norvég TV-műsorokat és filmeket akarsz nézni, a trükk a norvégiai VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozás. Ez megad egy Norvégia IP-címet. Ha úgy találja, hogy a tartalom továbbra is blokkolva van, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait. Alternatív megoldásként próbáljon csatlakozni egy másik norvég szerverhez, vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

Norvég IP-címmel megnézheti a norvég TV-csatornák, például az NRK1, a TV2 Sumo, a Viafree.no és a TVNorge tartalmait. Lehetősége van továbbá olyan népszerű streaming szolgáltatások feloldására is, mint például a Netflix, a BBC iPlayer, a Viaplay és a HBO Nordic..

Használhatok egy ingyenes VPN-t Norvégiának IP-címhez?

Noha ingyenes VPN-t használhat Norvégia IP-címének megszerzésére, nem javasoljuk. Először is, ha streaming-t tervez, akkor az ingyenes VPN-k nem ideálisak. A felhasználók magas száma és a kiszolgálók hiánya miatt általában lassúak. Így valószínűleg sok pufferrel és késéssel kell találkoznia, amikor TV-műsorokat néz. Mi több, a legtöbb ingyenes VPN nem képes feloldni az olyan streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix, amely blokkolja a legtöbb VPN-t.

Egy másik terület, amelyben gyakran hiányoznak az ingyenes VPN-ek, a biztonság. A VPN-nek lehetővé kell tennie, hogy hozzáférjen a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, miközben biztonságban tartja az internetet. sajnálatos módon, sok ingyenes VPN-nél hiányoznak a fontos biztonsági szolgáltatások mint például 256 bites AES titkosítás és kill kapcsoló. Ami még rosszabb, néhány ingyenes VPN valójában naplózza az Ön adatait, és harmadik feleknek eladja azokat - beleértve azokat is, amelyek állítólag nem tartalmaznak naplózási irányelveket. Az ingyenes VPN-k csak nem érik meg.

Nicolas Raymond „Norvégia Grunge Zászlója”, a CC BY-SA 2.0 engedély alapján

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 14

Adblock
detector