Hogyan keverjük össze a bitcoineket, és hogyan küldjük el a bitcoineket névtelenül

Bitcoin keverési útmutató

Sokan tévesen hivatkoznak a bitcoin-ra „anonim” pénznemre, bár valójában minden tranzakciót az első elindítása óta egy nyilvános főkönyvi könyvtárban rögzítettek. Az igazság az, hogy a bitcoin csak álnév vagy álnév, ahogy egyesek hívják. Az összes bitcoin-tranzakció a digitális pénztárcára vezethető vissza, amely azokat küldi és fogadja. Míg a pénztárca tulajdonosának nem feltétlenül kell a nevét vagy más azonosító információt a pénztárcához társítania, sokan ezt teszik. És azoknak, akiknek nincs ilyen, biztos lehet benne, hogy a bűnüldöző szervek, a kormányhivatalok és a nagyvállalatok érdekli a kapcsolatok kialakítása a bitcoin pénztárcák és a valós tulajdonosok között.

Annak érdekében, hogy a bitcoint anonim módon elküldhessék vagy elköltsd, a zeneszámokat olyan pénztárcával kell lefedned, amelyre nem tudsz visszakeresni. Annak érdekében, hogy pénzeszközöket nyomon követés nélkül behelyezhessen ebbe a pénztárcába, össze kell kevernie a bitcoint. Ezután felhasználhatja a vegyes bitcoinokat névtelenül a bitcoin küldésére vagy kiadására. Íme néhány jogi példa:

 • Anonim vásárlás, például VPN-előfizetés végrehajtása anélkül, hogy feladná a fizetési adatok azonosítását, vagy lehetővé tenné az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek számára, hogy eladási tételeket hirdetési hálózatokba tegyék
 • Anonim adományozás, például jótékonysági szervezet, nonprofit szervezet vagy rászoruló személy számára
 • Pénz elrejtése egy számlán gazdasági zavarok idején, amikor az eszközöket egy korrupt kormány elfoglalja annak veszélye, mint például a jelenlegi helyzet Venezuelában
 • Ha tudattalanul megrontott bitcoineket kap, akkor ezek összekeverése révén a bitcoin ismét használható lesz. A Coinbase például elutasította a szerencsejáték-helyszínektől kapott bitcoinokat

A bitcoin-keverés, más néven bitcoin-zuhanás és a bitcoinmosás is, harmadik fél szolgáltatását használja, hogy megszakítsa a kapcsolatot a bitcoin-forrás és a rendeltetési hely között. Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk Önnek, hogy hogyan történik lépésről lépésre. Ezután néhány további dolgot megemlítünk, amelyeket a folyamat „megszilárdításához” tehetünk, ezáltal javítva a köztünk lévő leg óvatosabb személyek biztonságát és névtelenségét, bár az alaptanulók a legtöbb.

Az induláshoz a következőkre lesz szüksége:

 • A Tor böngésző vagy hasonló Tor-kompatibilis felület az internet és a DarkNet névtelen eléréséhez. A névtelenség maximalizálása érdekében azt javasoljuk, hogy kövesse a teljes útmutatót (beleértve az oldal elolvasását) a Tor böngészőben
 • Bitcoin-pénztárca, azzal a bitcoin-összeggel, amelyet keverni szeretne. Ez lehet egy normál pénztárca, amelyet az átlátszó hálón hoztak létre, és amelyet „piaci” pénztárcának nevezünk. A Coinbase-fiókomat fogom használni.
 • Alapvető ismeretek a bitcoin küldéséről és a pénztárca finanszírozásáról
 • Titkosított, egyszerű szöveges megjegyzés, amely nyomon követi az összes címet, azonosítót és egyéb információt, amelyre a folyamat során szüksége van

Hogyan keverjük össze / szárítsuk meg / mossuk le a bitcoint

Indítsa el a Tor böngészőt, és hozzon létre egy új pénztárcát. Ebben az oktatóanyagban a Blockchain.info webhely szokásos pénztárcáját fogom használni. Web alapú, azaz nem kell semmit telepítenem, sem a Tor böngészőn kívül használnom, és az induláshoz csak e-mail címre van szükség.

Várható, hogy fél óra és egy óra között tölti az első útját, plusz bármi hosszú is a tényleges keverési folyamat.

Író e-mail és névtelen pénztárca beállítása

Nyilvánvalóan nem akarja használni a saját e-mail címét. Rengeteg olyan szolgáltatás, amely ingyenes írócímeket kínál, például a Guerilla Mail, ám általában néhány perc vagy óra alatt törli az e-mail fiókokat. Kétlépcsős azonosítás céljából több órán keresztül vagy akár napokig is hozzáférnünk kell a fiókjainkhoz, attól függően, hogy mekkora ideig tart a megbélyegzés.

Tehát ehelyett a Mailinator-ot fogom használni. A Mailinator nem privát - nem egy hosszú lövés. Valójában az összes neki küldött e-mail automatikusan nyilvános licenc alatt van. De a felhasználáshoz semmiféle regisztrációt nem igényel, tehát név nélkül hozzáférhetünk hozzá. És bár a Mailinatoron tárolt e-maileket néhány óra múlva törlik, az e-mail címek nem. Találhat bármilyen e-mail kezelőt, amelyet kíván. Mindaddig, amíg az az „@ mailintaor.com” domainnel ér véget, már létezik.bitcoin mix mailinator

Az e-mailek, amelyeket fogunk kapni, nem tartalmaznak érzékeny fiókok hitelesítő adatait (amelyeket egyébként titkosítatlan e-mailekkel nem kellene küldeni), tehát a Mailinator tökéletesen alkalmazkodik ahhoz, amire szükségünk van. Csak kövesse ezeket az utasításokat:

 1. A Tor böngészőben lépjen a Blockchain.info hagyma webhelyére, kattintson a gombra Pénztárca, és akkor Regisztrálj.bitcoin mix pénztárca készítése
 2. Írja be az égő e-mail címét. A [email protected] címet használjuk, de bármit is használhat. Ne használjon olyan jelszót, amelyet korábban használt más fiókokhoz. Ellenőrizze a szolgáltatási szerződés feltételeit és kattintson a gombra Folytatni.
 3. Ezután a műszerfalhoz hozza az új, üres pénztárcádhoz, amely nincs kapcsolatban veled.bitcoin mix blockchain műszerfal
 4. Nyisson meg egy új lapot, és ugorjon a Mailinator. Írja be a létrehozott író e-mail kezelőt, és ellenőrizze a beérkező leveleket.
 5. Látnia kell egy ellenőrző e-mailt a Blockchain.info számára. Ellenőrizze az új pénztárca létrehozását.A bitcoin mix engedélyezi a bejelentkezést
 6. Jegyezze fel a pénztárca azonosítóját (eltér a pénztárca címétől). Szüksége lesz rá, hogy bejelentkezzen a pénztárca irányítópultjába, és később küldje el / fogadja a bitcoint. Ha a számítógépén egy szöveges fájlba menti, feltétlenül titkosítsa azt. Vegye figyelembe, hogy a pénztárca azonosítója és a pénztárca címe két különálló karakterlánc.

Soha ne mentse a jelszavát egyszerű szövegben, még titkosított jegyzetben sem. Memorizálja őket, vagy legalább használjon jelszókezelőt.

A közvetítő pénztárca finanszírozása

Amit éppen létrehozott, egy közvetítő pénztárca. Mindaddig, amíg a fenti lépéseket teljes egészében a Tor böngészőben elvégezte, semmilyen módon nem kapcsolódik Önhöz vagy eszközeihez, kivéve, ha bitcoint küld a piac pénztárcájából. A bitcoin keverőt még nem fogjuk használni. Ehhez szükségünk lesz egy harmadik pénztárcára, amelyhez később jutunk.

Nem hangsúlyozhatjuk ezt eléggé: Soha ne érjen el közbenső pénztárcáját az tiszta hálóból. Mindig használja a Tor-ot.

Ennek a pénztárcának az a célja, hogy hiteles lebonthatóságot teremtsen. A következő lépésekben elküldjük a bitcoint a piac pénztárcájáról (például a Coinbase-számlámról) az éppen létrehozott közvetítői pénztárcára. Ezután elküldjük a bitcoint a közvetítő pénztárcájáról a végső pénztárcára a harmadik fél keverő szolgáltatásán keresztül. Közvetítő pénztárcára van szükségünk azért, mert a bitcoin közvetlen küldése a piaci pénztárcájáról a keverő szolgáltatásra gyanúsnak tűnik. Ez jó módja annak, hogy kivizsgálást folytasson akár a bűnüldözés, akár a tőzsde, ahol megvásárolta (Coinbase).

Ha elõször elküldi a bitcoint a közvetítõ pénztárcájára, ez úgy néz ki, mint egy normál tranzakció, amikor elküldött egy barátnak vagy vállalkozásnak valamilyen bitcoint. Ennek elég egyértelműnek kell lennie, ha korábban már küldött bitcoint, de itt van az utasítások:

 1. Kattintson a Blockchain.info pénztárcájába Vágólap ikonra a küldés és fogadás gombok mellett. Ezzel másolja a pénztárca címét a vágólapra (a QR-kód nem töltődne be nekem a Tor böngészőben)
 2. Használja a piaci pénztárcáját, és küldje el az összekeverni kívánt bitcoin mennyiségét a közvetítő pénztárcájához. Jegyzet: A Tor böngészőből nem kell hozzáférnie a piac pénztárcájához. A csere már tudja, ki vagy.

Készítse el harmadik és utolsó pénztárcáját

A harmadik pénztárca lesz a végső rendeltetési hely frissen zuhant bitcoinjaink számára, amelyeket szabadon költeni tudunk anélkül, hogy bárki nyomon követhetnénk a tranzakciókat Önnel. Ezt „keverő” pénztárcának nevezzük.

Kövesse a fenti első szakaszban ismertetett lépéseket egy másik névtelen bitcoin pénztárca létrehozásához a Tor böngészőben, ezúttal más író e-mail és jelszó használatával.

Anonimitás növelése és a kapcsolat megszakítása a keverõ pénztárca között, több címet kell létrehoznia. Egynél több cím használata esetén az új érméket véletlenszerűen összegezve és késleltetéssel osztja szét az címeken, hogy a blokklánc elemzése nehezebbé váljon..

Több cím létrehozása a Blockchain.info pénztárcájában:

 1. A pénztárca irányítópultján ugorjon a Beállítások > CímekA bitcoin több pénztárcát keverhet össze
 2. Kattintson az alapértelmezett pénztárca mellett kezelbitcoin mix új cím hozzáadása
 3. kettyenés Adja hozzá a következő címet mindaddig, amíg nincs annyi címe, amennyire szüksége van, legfeljebb öt, amelyet a keverési szolgáltatás használhat. Csak hármat használunk.

Érdemes lehet teljesen különféle pénztárcákat is használni, de egyelőre csak egy különböző pénztárcánként használjuk a különböző címeket.

Amikor kijelentkezik a közbenső pénztárcájából, javasoljuk, hogy állítsa be a tartalék mondat ban,-ben Biztonsági Központ. Ha valamilyen módon elveszíti hozzáférését a pénztárcájához, valószínűleg azért, mert az író e-mailje törlődik, ez lehetővé teszi a fiókban beragadt bitcoinok helyreállítását. Ugyanez vonatkozik a mixer-fiókjára.

Keverjük össze a bitcoint

Most a döntő lépéshez: a bitcoin összekeverése. Ehhez harmadik fél szolgáltatását kell használnunk. Van egy litániában a lehetőségek, de úgy döntöttünk, hogy a Helix-szel együtt járunk Grams szerint. Frissítés: A Helix by Grams leállt. Most javasoljuk a BitBlender vagy a CoinMixer alkalmazást.

A Tor böngészőben megtalálható a BitBlender ezen a hagyma URL-en: http://bitblendervrfkzr.onion

De ne vegye fel a szót. Mindig kétszer és háromszor ellenőrizze a hagyma címét, és ellenőrizze, hogy a használt keverőgép törvényes-e. Ez nehéz lehet, mivel sok Tor rejtett szolgáltatás, például a Grams, nem rendelkezik SSL tanúsítvánnyal és HTTPS címmel. Sok hamis másolat található odakinn, akik csalódást okozó kezdőket akarnak csalni, köztük egy meglehetősen hírhedt is, amelyet a Darknetmarkets vezet, és a keverési útmutató a Google egyik legnépszerűbb csoportja.

Nyisson meg egy új lapot a Tor böngészőben, és lépjen a BitBlender hagyma webhelyére. Regisztrálhat egy fiókot, ha szeretné, de mi használjuk a webhelyet Gyors keverés funkció bemutató. Vegye figyelembe a dobozt, ahova beírhatja a „Gyors keverési azonosítót”. Még nincs ilyen, de később felhasználhatja a keverék állapotának ellenőrzésére.

bitblender 1

Írja be a harmadik keverő pénztárca címeit, amelyeket az előző szakaszban készítettünk, mindegyik címet a saját sorában, írásjelek nélkül. Ha tranzakciókat szeretne végrehajtani, megadhat egy minimális és maximális késleltetést. Két órára állítottam a maximumot, de ez rajtad múlik. Ezután kattintson a Hozzon létre egy új gyors keveréket gomb.

bitblender 2

A következő oldalon jegyezze fel Gyors keverési azonosító biztonságos helyre, például egy titkosított jegyzetbe. Kattintson az alján található linkre Szerezzen be egy PGP-aláírással ellátott „Bitcoin turmixgép-garanciát” erről a gyors keverékről. Másolja és illessze be a szöveget a jegyzetbe is. Ez hasznos lehet, ha valami rosszul fordul elő, és segítségre van szüksége a turmixgép működtetőinek. Kattintson a Vissza gombra, hogy visszatérjen a Gyors keverés állapotlapjára.

Vegye figyelembe, hogy a minimum visszavonás az összeg az írás időpontjában 0,01 BTC. Ez azt jelenti, hogy amíg a keverék befejeződik, akkor elegendőnek kell lennie a 0,01 BTC fedezéséhez, plusz a hálózat és maga a keverő költségei. A hálózati díj változik, és a keverő véletlenszerűen számított díjat számít fel egy és három százalék között. Ha nem elegendő a végeredményed, akkor a tranzakció nem fog megy keresztül, és nem kapja meg a bitcoint, tehát győződjön meg róla,.

 1. Jelentkezzen be újra a közbenső pénztárcájába, amelynek most tartalmaznia kell a keverni kívánt bitcoint. Valószínűleg engedélyeznie kell a bejelentkezést az égő címére küldött ellenőrző e-mail segítségével. Ha a Mailinator programot használta, akkor csak a korábban létrehozott fogantyúval hozhatja létre a beérkező levelek mappáját.Hogyan keverjük össze a bitcoineket, és hogyan küldjük el a bitcoineket névtelenül
 2. Kattints a Küld gombot, és írja be a keverési címet a BitBlenderből (nem a harmadik keverő pénztárcádból!), majd az elküldendő összeget. Felhívjuk figyelmét, hogy a Blockchain.info által felszámított díjat a bányászoknak is megküldik, amely a szokásos viteldíj. Kattints a Folytatni gombot a részletek megerősítéséhez és a bitcoin elküldéséhezbitcoin mix küldje keverni

A BitBlenderben előfordulhat, hogy néhány percig nem látja a beérkező érméket, ezért ne ess pánikba. A BitBlender várja meg, hogy az eredeti tranzakció többször megerősítésre kerüljön a blokkláncon, mielőtt feldolgozza a keveréket. Amint elkezdődik, mennyi ideig tart, attól függ, hogy hozzáadta-e a késleltetést.

Lehet, hogy észrevette, hogy a képernyőképeinkben szereplő címek nem mindig egyeznek meg. Képernyőképeket készítettünk több keverékről, ezért kérjük, hagyja figyelmen kívül ezt.

Költsd el!

bitblender 3

A folyamat befejezése után a bitcoinnak meg kell érkeznie a keverő pénztárcájába. Jelentkezzen be a pénztárca azonosítójával, és ellenőrizze a bejelentkezést a Blockchain.info fiók létrehozásához használt Mailinator e-mail segítségével, akárcsak korábban.bitcoin mix végleges tranzakciók

Gratulálunk! Most már van egy finanszírozott bitcoin pénztárca, amely gyakorlatilag nem nyomon követhető. Ügyeljen arra, hogy amikor a jövőben hozzáfér erre a pénztárcára, akkor ezt a Tor böngészővel használja. Szégyen lenne, ha a bitcoin összekeverésének minden költségét és gondját átnézné, hogy pusztítson el saját anonimitását valódi IP-cím vagy böngésző ujjlenyomata megadásával..

Festék elemzése?

Amikor el akarsz küldeni / költeni a bitcoint, megteheted ugyanúgy, mint egy normál tranzakciót.

A múltban néhány felhasználó javasolta a Blockchain.info szennyeződés-elemző eszközének használatát annak biztosítása érdekében, hogy a közvetítői és a keverő pénztárcáit semmilyen módon ne kapcsolják össze. Ezt az ingyenes szerszámot azóta eltávolították, és senki sem váltotta fel azt. Egyes felhasználók szerint egyébként remegő logikát alkalmazott, tehát valószínűleg nem volt annyira megbízható. Mindenesetre csak ellenőrizze, hogy a közvetítő pénztárca címei, ahonnan a bitcoint küldték, nem azonosak-e a keverő pénztárca címeivel, amelyekről a.

További tippek a névtelenség megőrzéséhez a bitcoin keverésekor

A fenti oktatóanyag tartalmazza a minimális óvintézkedések számát, amelyet bárki megtehet a bitcoin keverésekor. De ha maximalizálni szeretné a magánélet védelmét, íme néhány további tipp:

 • Élő operációs rendszer: A Tor böngészőnek elegendőnek kell lennie a legtöbb felhasználó számára, de ha biztos benne, hogy nem hagy nyomot, használjon egy olyan keményített élő operációs rendszert, mint például a TAILS, amely lefut egy CD-ről vagy USB-meghajtóról.
 • Privát író e-mailek: A Mailinator, amint ezt az oktatóanyagban használjuk, névtelenné teheti Önt, de nem privát. A névtelenség és a magánélet két különféle dolog. Emlékezzünk arra, hogy minden e-mail, amelyet a Mailinator fogad, nyilvános licenc alatt áll. Bárki hozzáférhet e-mailekhez, mindaddig, amíg a Mailinator szerverein maradnak. Noha a fenti lépésekben kapott e-mailek egyike sem tartalmaz titkos információkat, például jelszavakat, érdemes kissé nagyobb adatvédelmet igényelni. Rengeteg más magáníró e-mail szolgáltatás létezik odakinn, csak ügyeljen arra, hogy elvégezze az átvilágítási kötelezettségét, mielőtt elkötelezné magát.
 • Jegyzeteinek törlése: Javasoljuk, hogy a folyamat során titkosított jegyzetben másolja a címeit, a mix-azonosítókat és a PGP-garanciákat. Ha kész vagy, és a bitcoin megérkezett a pénztárcájába, törölje a jegyzetet. Még ha titkosítva is van, akkor nem akarja, hogy tevékenysége nyomát hagyja a merevlemezen. Ez nem jelent problémát, ha élő operációs rendszert használ.
 • Több pénztárca: Vegyes bitcoint öt különböző cím között osztottuk el az oktatóanyag egyetlen pénztárca alatt. Érdemes lehet fontolóra vennie külön pénztárcák és akár különféle fiókok használatát is, ha igazán alacsonyra akarja fektetni. Ez megkönnyíti a bitcoin kezelését, ám ez az ár, amit fizet, ha láthatatlanná válsz.
 • Készítsen új pénztárcákat minden egyes alkalommal, amikor becsapódik: Csábító lehet ugyanazt a közvetítőt használni, és a pénztárcákat összekeverni minden alkalommal, amikor bitcoint hord, de ajánlott minden alkalommal új pénztárcákat és új e-mail címeket létrehozni. A Bitcoin keverési szolgáltatásokat valószínűleg a kormányzati ügynökségek és mások figyelik figyelemmel, tehát minden pénztárcát, amelyre pénzt küld nekik vagy onnan, nyomon lehet követni.
 • Javascript letiltása: A Javascript felhasználható a böngésző azonosítására vagy rosszindulatú programokat tartalmazó meghajtók által letöltött fájlok kézbesítésére. A Tor böngészőben az URL-sáv melletti „S” ikonra kattintva engedélyezheti Tilos a szkriptek világszerte. Vegye figyelembe, hogy egyes bitcoin-keverők és web-alapú pénztárcák működéséhez Javascript szükséges. Javasoljuk, hogy kerülje el ezeket. A Javascript nem szükséges a Blockchain.info pénztárcákhoz vagy a BitBlenderhez.
 • Dupla ellenőrzés a hagyma linkeken: A Tor rejtett szolgáltatásoknak, más néven hagyma webhelyeknek nincs SSL tanúsítványuk. Ez azt jelenti, hogy nehéz lehet felismerni, ha eredeti webhelyet vagy hamisítást használ. Az írás idõpontjában az összes általunk biztosított hagymahivatkozás friss, de érdemes megnézni a https://darknetmarkets.org/ oldalt.

Keverő / szárítógép kiválasztása

Van többlete harmadik féltől származó dobozokat közül, amelyek közül választhat a bitcoin keverésekor, de az átvilágítás elvégzése mindig szükséges. A BitBlender használatát választottuk ebben az oktatóanyagban, mert nem igényel regisztrációt, jó hírneve, egyszerűen használható, Tor Rejtett szolgáltatásként működik, és gyorsan feldolgozza a tranzakciókat..

Ne használjon keverési szolgáltatást az interneten. Mindig háromszor ellenőrizze a hagyma URL-jét több megbízható forrásból. Győződjön meg arról, hogy továbbra is aktív és hosszú távú hírneve van. Minél több felhasználó rendelkezik egy keverőszolgálattal, annál valószínűbb, hogy a bitcoinjaik jól és gyorsan összekeverednek.

Ha Ön Google keverő, akkor az első link, amely felbukkan, a Bitmixer. Ezt a szolgáltatást nemrégiben bezárták, tehát vigyázzon a megszemélyesítőkre. Ne használja a Darknetmarkets [dot] org linkeit is, amelyek olyan adathalász csalások, amelyek ellopják a bitcoint.

Javasoljuk, hogy ne használja a pénztárca vagy a csere által kínált összekapcsolt keverési szolgáltatásokat, például a Blockchain.info megosztott küldését. Ezek nem fedik le megfelelően a zeneszámokat.

A bitcoin keverése jogszerű?

Bizonyos országokban, amelyekben a bitcoint teljesen betiltották, tiltó törvények, minden, amit ebben a cikkben közöltünk, 100% -ban törvényes. Nincs törvény a bitcoin eldobása ellen. A vegyes bitcoineket névtelen vásárláshoz veheti igénybe, például VPN-szolgáltatáshoz, amely elfogadja a bitcoint.

Légy tudatában annak, hogy ezt a folyamatot gyakran használják olyan bűnözők, akik valódi pénzmosásra vagy anonim módon tiltott áruk vásárlására törekszenek a DarkNet piacán. Magától értetődik, hogy az ilyen gyakorlatok továbbra is illegálisak.

Ezen okok miatt a bitcoin-keverés rossz figyelmet is felhívhat, még a törvényköteles polgárok számára is. Hangsúlyozzuk, hogy rendkívül fontos, hogy a Tor böngészőt vagy hasonló névtelenségi eszközöket használjuk anonim maradjon.

Mennyibe kerül a bitcoin keverése?

A BitBlender véletlenszerűen elvégzett 1–3% -os vágást végez attól függetlenül, amit beletette. A különböző keverők különböző mennyiségeket vesznek igénybe, de vigyázzon bármire, ami túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. Egyesek egy kis, de véletlenszerű százalékot vesznek igénybe, hogy nehezebb tranzakciókat követni.

Először 0,02865602 BTC küldéssel kezdtem, amely tartalmazza a kezdeti átutalás díját a közbenső pénztárcámra. A kezdett összegből az összes tranzakciós és keverési díj után 0,02618474 BTC-vel végződtem a keverő pénztárcámban. Ez durván 9 százalékkal kevesebb, mint amit kezdtem. Vegye figyelembe, hogy mekkora volt a keverő pénztárcámban a buktatási folyamat után a végső tranzakciós díj nélkül, bármit is költenék rá. (Frissítés: Mivel a módosított cikk BitBlender-et használ a most már nem működő Helix helyett, az egyes képernyőképekben látható számok nem tükrözik ezeket az adatokat).

A tranzakciós díjaim átlagosan 2 vagy 3 dollár körül mozogtak, amikor bitcoint küldtem. Egy ponton már 8 dollárt ért el, de úgy döntöttem, hogy megvártam, amíg a díja visszaesne egy ésszerűbb szintre. A bitcoin elküldése előtt mindig ellenőrizze tranzakciós díjait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem veszíti el pénzének nagy részét. Ha engedheti meg magának, várjon, szorosan lógjon, amíg a hálózat forgalma el nem hal, és a díjak esnek.

A Bitcoin tranzakciós díjai a hálózat forgalmának nagyságától és a pénztárca finanszírozásához használt pénzváltótól függően változhatnak. Azt mondom neked, amit megtapasztaltam, hogy hozzávetőleges képet adjunk arról, mire számíthat, de a futásteljesítmény eltérő lehet. A folyamat során többször számít fel díjat: a bányászok, a pénzváltó és a bitcoin-keverési szolgáltatás. Feltétlenül küldje el a keverő által megkövetelt minimális összeget, beleértve a díjakat is, különben pénzt adománynak kell tekinteni.

A CC BY 2.0 alapján engedélyezett „BTC kulcstartó”

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 44

Adblock
detector