Hogyan közvetíthetem az NHL-t az interneten keresztül a Kodi-val, és nézhetem meg a 2019/2020-as szezonot

NHL tv a Kodi-n

A 2019-20 hoki szezon folyik. Az NHL története 103. évad kezdődik október 4-én. Ebben az évben vágja le a kábelt, és nézze élőben az NHL-t a Kodi-n, a házimozi alkalmazásban, amelyet ingyenesen letölthet és telepíthet..

Útmutatónk kifejezetten azokra a kiegészítőkre összpontosít, amelyek hivatalosak, vagy amelyek lehetővé teszik az NHL könnyű és legális hozzáférését a Kodi-en. Áttekintést nyújtunk a nem hivatalos kiegészítőkről is, hogy segítsük a felhasználókat megérteni, mi ezek, hogyan működnek, és miért hordozzák magukban a jelentős kockázatokat..

Az írás idején az összes javasolt kiegészítés jogi hozzáférést biztosít az NHL adatfolyamokhoz.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézhetem biztonságosan az NHL-t a Kodi-n

A VPN-ek lehetővé teszik a régióra zárt videó élő közvetítését. Ez azt jelenti, hogy élőben közvetítheti az NHL-játékokat külföldről, és kijátszhatja az áramszünet korlátozásait. Az IPVanish használatát javasoljuk, mivel az minden Kodi-kiegészítővel együtt működik, és nagyszerű adatvédelmet nyújt, így a Kodi-felhasználók körében a legnépszerűbb VPN..

OLVASÓ OLDAL: A Comparitech olvasók akár 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish oldalán.

Így lehet használni a VPN-t a Kodi-val az NHL-hez:

 1. Iratkozzon fel, töltse le és telepítse az eszközére vonatkozó IPVanish alkalmazást. Az ExpressVPN, a CyberGhost és a NordVPN mind életképes alternatívák.
 2. Futtassa a VPN alkalmazást, és válassza ki a szervert azon a helyen, ahonnan videót streaming (Egyesült Államok vagy Kanada).
 3. Nyissa meg a Kodi-t, és keresse meg azt a kiegészítőt, amelyet az NHL élő közvetítéséhez használ online (lásd az alább felsorolt ​​kiegészítőket).
 4. Jelentkezzen be, és indítsa el az élő streaming jégkorongot!

Számos Kodi-kiegészítés hozzáférést biztosít az NHL-patakokhoz, amelyekért Ön törvényesen fizetett. Ugyanakkor, még törvényes kiegészítések esetén is ügyelnie kell arra, hogy ne tegye magát veszélybe a Kodi-n keresztüli csapkodási támadások, például a közép-ember támadásainak. Ezek akkor fordulhatnak elő, ha a hackerek megváltoztatják a kódot egy Kodi-kiegészítőben, és maga a kiegészítő használatával férnek hozzá a rendszerhez. A VPN segíthet megakadályozni az MITM támadásokat és az adatvédelemmel kapcsolatos egyéb aggályokat. Titkosítja az internetes forgalmat és egy kiszolgálón keresztül irányítja azt a választott helyre, biztosítva az összes tevékenységét harmadik felektől.

Ezenkívül sok internetszolgáltató az online adatfolyam miatt csökkenti az internet adatátviteli sebességét. Javasoljuk a VPN-t a Kodi-on keresztül történő streaminghez, mivel ez lehetetlenné teszi az internetszolgáltató számára a lapok tartását és a videofolyamok lelassítását..

Nézze meg az NHL-t a Kodi-en - Hivatalos élő közvetítési kiegészítők

Az élő NHL-játékok összes hivatalos streaming-forrása régióra vonatkozik. Ha nem a megfelelő országban vagy, akkor nem fogja tudni nézni az NHL-t online. Ennek megkerüléséhez használja a VPN-t a tartózkodási helyének megváltoztatásához.

Bizonyos játékokat és konferenciákat bizonyos hálózatok sugároznak, ezért hasznos tudni, hogy hol jelenik meg. Az alábbiakban felsoroltuk, mely játékokat közvetíti a nemzeti műsorszolgáltatók, bár az Egyesült Államokban és Kanadában számos regionális műsorszolgáltató is működik:

Kanada

 • Szombat esti játékok a CBC-n és a Sportsnet-en
 • Vasárnap és szerdán esti játékok jönnek a Sportsnet-en
 • A rájátszás játékai a Sportsnet és a CBC között oszlanak meg
 • A francia nyelvű adást közvetíti a TVA Sports

USA

 • A legtöbb rendes szezonbeli játék az NBCSN-en (NBC Sports Network)
 • Januárban kezdődik az NBC egyik „Hét játékja” az NBC-n
 • Az NHL Network szimulálja a regionális és a kanadai adásokat
 • A rájátszás játékai fel vannak osztva az NBC, az NBCSN és a CNBC között
 • A spanyol nyelvű szimulációt közvetíti az NBC Universo és a Telemundo

Vegye figyelembe, hogy az NBC-n a helyi piaci játékokat a regionális műsorszolgáltatók támogatják, de ez nem számíthat sokat streaming során, különösen, ha van VPN-je a helyed váltásához.

Az ingyenes streaming-kiegészítésekkel ellentétben a legtöbb fizetett lehetőség nagyfelbontású stream-eket kínál, nem tartalmaz halott linkeket, és a játék közepén nem kerülnek levágásra. Néhányukra regionális áramszünetek vonatkoznak, ezért tartson kéznél a VPN-t.

USTV most

kodi_ustvnow_install
Ha all-in-en fog keresztülmenni a Kodi streamingével az NHL-játékaira, az USTV Now egy kicsit áldás. Ingyenes, 7 csatornát kaphat, amelyek tartalmazzák az NBC-t. Ezzel a lehetőséggel elkaphat néhány késői szezonbeli játékot és néhány más játékot.

Ha ez nem elég számodra, havonta 19,99 dollárt fizethet, és megszerezheti az NBC Sports Network szolgáltatást. Tekintettel arra, hogy az NBC az egyetlen legnagyobb műsorszolgáltatási szerződést kötött az NHL-vel, szinte minden elérhető játékot elkaphat. Könnyedén feliratkozhat az USTV Now szolgáltatásra, majd később letöltheti a kiegészítőt.

Az USTVNow elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository, bár a legújabb verzió másutt is található. Kattintson ide a részletesebb USTVNow telepítési útmutató eléréséhez.

NBC Sports Live Extra

nbc extra sport
Ha már fizet az amerikai kábel előfizetésért, akkor a bejelentkezési adataival élvezheti az élő NHL-játékokat magas színvonalú streaming segítségével az NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítő segítségével. Ha az Egyesült Államokon kívül utazik, akkor mindenképpen állítsa be a VPN-jét az Egyesült Államokon belüli helyre, hogy hozzáférjen a patakhoz.

Miután megtalálta az NBC Sports Live Extra kiegészítőt a Hivatalos Kodi Addon Repository, a Kodi-n keresztül hozzáférhet az NBC Sports Live-fiókjához.

NHL GameCenter

NHL a Kodi-n
Az NHL GameCenter az NHL.tv Kodi kiegészítője, amely hozzáférést biztosít minden rendes szezon és előszezon piacán kívüli játékához. Előfordulhat, hogy a helyi csapatjátékok ki vannak téve, ebben az esetben állítsa a VPN-jét valahol az Egyesült Államok más pontjára a patak eléréséhez. Az előfizetés havonta 24,99 dollárt vagy 139,96 dollárt fizet. Lehetőség van egy „egy csapat” csomag számára is, évi 111,96 dollárért.

Az NHL GameCenter a Hivatalos Kodi kiegészítő tároló. A tartalom megfelelő eléréséhez a felhasználóknak GameCenter felhasználónevével és bejelentkezésével kell rendelkezniük.

NHL.tv

NHL tv a Kodi-n
Az NHL.tv egy újabb Kodi-kiegészítő, amely hozzáférést biztosít a Nodi.tv-fiókjához a Kodi-n keresztül. Az információk erre egyaránt vonatkoznak, és az NHL GameCenter kiegészítésére. Akár ezt, akár az NHL GameCenter-et használja, preferencia kérdése, és melyik találja a legmegfelelőbbet.

Az NHL.tv fizetett számlán szerezhető meg, 24,99 USD-ért. Innentől beírhatja a hitelesítő adatait a Kodi addon keresztül, és elérheti az összes NHL.tv adatfolyamot.

Az NHL.tv Kodi addon a Hivatalos Kodi Addon Repository.

PlayStation Vue

NHL a Kodi-n

A PlayStation Vue streaming szolgáltatás, amelynek célja a kábel TV-csomagok cseréje. 39,99 dollárért az NBCSN-t és a CNBC-t fogja kapni. A legtöbb országosan televíziós rendes szezonbeli játék az Egyesült Államokban az NBCSN-en található, és néhány rájátszási játék megtalálható az NBCSN-en és a CNBC-n.

Ha nagyobb nagyvárosi térségben él, az NBC szintén elérhető a PlayStation Vue-n. Ha igen, a PlayStation Vue kiegészítő lehetővé teszi, hogy megnézhesse az NBC, az NBCSN és a CNBC csatornáin minden utószezon játékát, valamint az NBC minden hétvégi szezonbeli „játékát”..

Ha nem olyan területen él, ahol az NBC elérhető a PlayStation Vue-n, akkor kombinálhatja ezt a kiegészítőt a fent felsorolt ​​USTV Now-val, hogy ugyanazokat a csatornákat kapja.

A PlayStation Vue Kodi kiegészítő megtalálható a Hivatalos Kodi Addon Repository.

Sportsnet most

NHL a Kodi-n

A Sportsnet a kanadai sport-TV-csatornák gyűjteménye, és a Sportsnet Now az ezekkel a csatornákkal társított online streaming szolgáltatás. A Kodi addon hozzáférést biztosít ehhez a szolgáltatáshoz. A legtöbb vasárnap esti játékot Kanadában közvetítik a Sportsnet, valamint számos szombat esti és rájátszásos játékot.

A Sportsnet Now szolgáltatás havi 24,99 dollárba kerül, ami sokkal olcsóbb, mint sok más lehetőség.

Sajnos a régió számára zárva van, bárki számára, aki Kanadán kívül próbál hozzáférni ehhez. Bár néha VPN-t használhat a probléma megoldására, a regisztrációhoz kanadai hitelkártya szükséges. Ha Kanadából érkezik az internetre, ez egy remek lehetőség.

A Sportsnet Now Kodi addon megtalálható a Hivatalos Kodi Addon Repository.

CBC Sports

cbc sports Kodi addon

A CBC Sports Kodi kiegészítő közvetlen hozzáférést biztosít a CBC élő és igény szerinti sportfolyamaihoz. Ez a kevés ingyenes lehetőség közül választhat azok számára, akik NHL-mérkőzéseket és korlátozott számú Stanley Cup-rájátszás mérkőzést szeretnének megnézni.

A CBC Sports csak Kanadában érhető el, és a régió zárolja tartalmát. Ezt megkerülheti egy VPN-sel, mindaddig, amíg csatlakozik egy kanadai szerverhez. Az addon a jó minőségű videóban is tartalmat közvetít, tehát ezt szeretné telepíteni a rájátszás kezdete után..

Nem hivatalos Kodi kiegészítők az NHL élő közvetítéséhez

Találhat más listákat is, amelyek számos harmadik féltől származó kiegészítőt tartalmaznak, amelyek NHL élő közvetítést biztosítanak. Ezeket a kiegészítőket, amelyeket az XBMC Alapítvány nem hivatalosnak tekint, nem adjuk meg, vagy nem ajánljuk az NHL-játékokhoz való Kodi-felhasználók számára. Úgy gondoljuk, hogy a Kodi felhasználóknak el kell kerülniük a következő kiegészítőket, amikor az NHL közvetítését akarják folytatni a Kodi-on.

SportsDevil

Mi az? A SportsDevil egy harmadik féltől származó kiegészítő, amely más webhelyekről származó adatfolyamokat kapar fel. A SportsDevil streameit nem a kiegészítő üzemelteti. Az összes adatfolyam harmadik fél webhelyeiről származik, amelyeket általában azon országokon kívül üzemeltetnek, ahol az adatfolyamok eredetileg találhatók. Például ezek a webhelyek közvetíthetnek tartalmat az USA és a kanadai csatornákból, de Oroszországban vagy másutt találhatók.

Miért kellene elkerülni?? A legjobb, ha elkerüli a SportsDevil szoftvert, mert csak kalóz adatfolyamokat biztosít. A legtöbb folyam szintén viszonylag közepes minőségű. Nem javasoljuk a SportsDevil alkalmazást kalóz adatfolyamok használata és észrevehetően alacsonyabb minőségű tartalma miatt.

SportsAccess

Mi az? A SportsAccess kiváló minőségű stream-eket nyújt számos Kodi-felhasználó számára. Ez a szolgáltatás azonban nem hivatalos úton fér hozzá ezekhez az adatfolyamokhoz, és áron biztosítja azokat a Kodi felhasználók számára.

Miért kellene elkerülni?? Nem ajánljuk a SportsAccess programot streaming célokra. A SportsAccess erősen kalóz streaming lehetőséget kínál a Kodi felhasználók számára. Különleges sértés az, hogy ez a szolgáltatás pénzt számít fel az olyan adatfolyamokért, amelyeket a felhasználók más helyekben jogszerű forrásokból, vagy akár nem hivatalos forrásokból is megtalálhatnak.. 

cCloud TV

Mi az? A cCloud TV egy népszerű IPTV Kodi kiegészítő, amely több ezer különböző streaming csatornát vonz be a világ minden tájáról. A cCloud TV-tartalom nagy többsége az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság csatornáira összpontosít, bár szinte bármely ország csatornái itt találhatók..

Miért kellene elkerülni?? Néhány ország kivételével, ahol az ilyen sugárzott sugárzás nem ellentétes a törvényekkel, a cCloud TV-ben elérhető műsorok többsége kalóz és illegális. Különösen az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és a kanadai csatornák esetében tilos az ilyen sugárzott sugárzás. Bár a patakok itt könnyen elérhetők, és sok felhasználó megteszi, nem ajánljuk a cCloud TV-t streaminghez. A listán szereplő egyéb elérhető, legális lehetőségek jobb szolgáltatást nyújtanak, mint amit a cCloud-on talál.

Növekvő árapályok

Mi az? A Rising Tides egy élő TV-közvetítés-kiegészítő, amely egyre népszerűbb a Kodi külső gyártói kiegészítő felhasználói körében. A kiegészítő különféle webhelyeket von le a különböző TV-csatornák élő közvetítéseihez, nagy hangsúlyt fektetve az amerikai csatornákra.

Miért kellene elkerülni?? A Rising Tides, mint például a cCloud TV, számos élő TV-streamet tartalmaz, amelyeket engedély nélkül húznak és továbbadnak. A Rising Tides kissé újabb, egyre népszerűbb, ám továbbra is továbbra is kalóz patakokat használ fel tartalmára. Nem javasoljuk a Rising Tides-t, mert a kalóztartalmat nagyon gyakran használják

Falcon Sports

Mi az? A Falcon Sports a Falcon Kodi kiegészítő csak sportos karja. A Falcon és a Falcon sportok egyaránt arra összpontosítanak, hogy a különféle csatornák élő közvetítéseit Kodi-ba vonzzák. Különösen a Falcon Sports a sportpályára összpontosít.

Miért kellene elkerülni?? Az összes élő sport, amelyet a Falcon Sports-on találsz, kalóz patakokat használ. Különös aggodalomra ad okot az a tény, hogy a Falcon Sports sok kábelcsatornát sorol fel, amelyek egyébként csak fizetett előfizetési szolgáltatások vagy kábelcsomagok útján érhetők el. Mivel ezeket szabadon kínálják, illegálisak azokon az oldalakon, amelyeket a Falcon keres, hogy megszerezzék és továbbadják. Nem javasoljuk a Falcon Sports alkalmazását kalóz patakok használata miatt. Ehelyett válassza a fent felsorolt ​​jogi lehetőségeket.

Smoothstreams

Mi az? A Smoothstreams egy online szolgáltatás, amely megpróbálja megtalálni a világ minden tájáról elérhető legmagasabb színvonalú kalóz sporteseményeket. A Smoothstreams használatához havonta 17 $ dollárt kell fizetnie az előfizetésért bitcoin vagy PayPal használatával..

Miért kellene elkerülni?? Nem javasoljuk a Smoothstreams Kodi addon használatát. A Smoothstreams havonta 17 dollárt számít fel olyan tartalomért, amelyért még a szerzői jogtulajdonosok sem fizetnek. Ezen túlmenően, bár a Smoothstreams adatfolyamai magasabb minőségűek lehetnek, mint a nem hivatalos forrásokból származó más kiegészítőkkel, a minőség szempontjából még mindig nem tud versenyezni a hivatalos forrásokkal.

Hogyan telepítsünk egy NHL streaming Kodi addon és nézzünk élőben

Az oktatóanyagunkban részletesebb, lépésről lépésre található képek és képek találhatók a Kodi kiegészítők és adattárak telepítéséről. A legegyszerűbb módszer több szuper-tárhely telepítése, amely számos különféle népszerű kiegészítőt tartalmaz.

Egy kiegészítő telepítése általában hat lépést foglal magában.

 1. Tudja meg, melyik adattárban található a kiegészítő
 2. Keresse meg azt az URL-t, ahol a lerakat található
 3. Módosítsa a Kodi beállításait úgy, hogy a Kodi elfogadja az adatok forrását, ahol a repó található
 4. Töltse le a tároló zip fájlját
 5. Telepítse a lerakatot a Kodi-on a zip fájl használatával
 6. Telepítse a kiegészítőt a Kodi-ba a lerakat segítségével

Például itt olvashatja, hogyan kell telepíteni a Crackle-kiegészítőt az eracknaphobia repóból. Hasonló lépések követhetők a legtöbb Kodi-kiegészítő telepítéséhez.

Ha a keresett kiegészítő a hivatalos Kodi-lerakat része, akkor kihagyhatja az 1-5. Lépést, mert a Kodi az előtelepített hivatalos lerakathoz tartozik. Ebben az esetben lépjen a Kodi főmenüjébe és kattintson az OK gombra kiegészítők → letöltések → videó kiegészítők → (a kiegészítő neve). Ezután kattintson a „telepítés” gombra a kiegészítő telepítéséhez. Ez például felhasználható az NHL.tv és az USTV Now telepítésére.

Az összes kívánt NHL játék megtalálása bonyolultnak tűnik, miközben kiváló minőségű videót és hangot kap. De ennek nem kell lennie. Böngésszen az NHL nézésére a Kodi-n megjelenő legjobb kiegészítők listáján, és jó úton kell lennie a kívánt játékok megtalálásához..

Nézd meg az NHL-t a Kodi-n és vágd le a zsinórt

Az élő sport volt az utolsó bástya a kábel- és műholdas szolgáltatók számára, akik azon a módon próbáltak megakadályozni, hogy az előfizetők megszakítsák a kábelt és migráljanak a teljesen online video-szolgáltatásokhoz. De olyan ingyenes, nyílt forráskódú szoftverekkel, mint a Kodi, amely több platformon fut, és sokféle forrásból - akár élő közvetítésekből is - képes videókat közvetíteni, napjaik számozva vannak..

A Kodi elérhető Windows, Mac OSX, Android, iOS (jailbroken) és Linux rendszereken. Ez magában foglalja a Linux és az Android alapú streaming media boxokat, például a Roku, az Amazon Fire TV és a Chromecast. A Kodi egy népszerű eszköz az élő közvetítéshez szinte minden sporttól az NHL-től az NFL-től az UFC-ig és még sok másig.

A sporttal kapcsolatos Kodi-kiegészítők száma tovább növekszik, mivel sok kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára a népszerű streaming szolgáltatások elérését. Számos olyan kiegészítés létezik, amelyek átlépik a hivatalos és a nem hivatalos közötti vonalat.

Lásd még: NFL Kodi kiegészítők útmutatónk.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

Adblock
detector