Hogyan lehet bárhol megnézni a 2019-es krikett-világbajnokságot

Hogyan nézheted online a 2019-es krikett-világbajnokság döntőjét


A krikett világkupát szeretné élőben közvetíteni online? Megmutatjuk, hogyan.

Az ICC krikett-világbajnokság (CWC) elődöntője már majdnem itt van, és milyen helikopternek számítanak az elmúlt néhány hetes krikett. A verseny előtti kedvenc Indiából és Ausztráliából a verseny előtt haladva, Anglia ideges rángatózásával és Új-Zéland váratlan utazásával minden játék lenyűgözőbb volt, mint az utolsó.

Az első elődöntőre július 9-én, a Manchester Old Trafford-ban kerül sor, majd a második elődöntőt július 11-én, Birminghamben, Edgbastonban tartják. A döntőt a Lord's Cricket Ground-en játsszák, július 14-én, vasárnap.

Az összes mérkőzés itt kezdődik 10:30 BT (2:30 PT / 5:30 ET). Bár a krikett rajongók szerte a világon felkérik a lehetőséget, hogy ezeket a játékokat személyesen nézzék meg, sajnos csak néhányan tudják megtenni. De ne aggódjon, ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan közvetítheti a krikett-világbajnokság döntőjét, bárhol is van a világon.

Felhívjuk figyelmét, hogy ebben a bejegyzésben csak a hivatalos műsorszolgáltatókat és forrásokat fogjuk ajánlani. A Redditben vagy más helyeken található engedély nélküli patakok használata nem ajánlott. Gyakran alacsony minőségű videóval szállítják, és azonnal elérhetővé válhatnak egy pillanatra. Mint ilyen, lehet, hogy nem tudja megnézni a teljes játékot. Sőt, a hivatalos műsorszolgáltatók az egész világon elterjedtek, tehát megbízhatatlan adatfolyamok felhasználásával szolgálatot végeznek önnek..

Az eseményt közvetítő csatornák közül sok nem működik külföldön. Ha külföldre szeretne csatlakozni a kedvenc streaming szolgáltatásaihoz, akkor VPN szükséges.

Az ICC világkupájának legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k titkosítják a forgalmat, és közvetítő kiszolgálón keresztül továbbítják. Ez azt jelenti, hogy webes tevékenységeit magántulajdonban tartják, rejtettek a munkáltató, az internetszolgáltató és a kormány ellen. Használhatja őket a hely egy másik országba való átviteléhez, ténylegesen megadva egy másik IP-címet, és segítve a földrajzilag korlátozott streaming média elérését.

Csak néhány percig tart az indulás. Válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (a csomagok egy hónapon belül kezdődnek, és akár egy évet is igénybe vehetnek). Fizethet hitelkártyával, PayPal-nal és még a Bitcoin-lal is, ha anonim szeretne maradni.

Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy egy hónapig tesztelheti a szolgáltatást, és visszavonhatja a teljes visszatérítést, ha nem elégedett.

A CRICKET LEGJOBB VPN: Legfontosabb választásunk az ExpressVPN. Az ExpressVPN hajók több mint 3000 nagysebességű szerverrel rendelkeznek, amelyek átfedik a világot. Feloldóképessége csúcsminőségű, a biztonsági funkciók pedig páratlanok. Ezenkívül Android, iOS, Windows, MacOS és Linux rendszereken is használható. A 24 órás ügyfélszolgálat segít, ha bármilyen probléma merül fel.

TIPP: SZABAD SZÖVEGNEK INGYEN NÉZNI az ICC-döntéseket? Ha nem akarja költeni pénzét sport-előfizetésre, akkor azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be az ExpressVPN-re, és csatlakozzon egy pakisztáni szerverhez. Miután a kapcsolat létrejött, jelentkezzen be a PTV Sports webhelyre. Ez az ICC World Cup egyik hivatalos műsorszolgáltatója, és nem igényel előzetes regisztrációt. Ez azonban csak Pakisztánból származó IP-címmel rendelkező szalagok számára érhető el, tehát VPN nélkül ez a folyamat nem fog működni. A torontói helyről teszteltük, és tökéletesen működött az Afganisztán vs Nyugat-Indiában. Ha most feliratkozik és egy hónapon belül lemond, akkor megnézheti a döntőt, és visszatérítheti pénzét.

Hogyan nézhetem meg a 2019. évi ICC-krikett-világbajnokság külföldről történő VPN-jét?

A megfelelő VPN megkönnyíti a földrajzi korlátozások megkerülését. Csak kövesse ezeket a lépéseket az ICC Világkupája döntőjének feloldásához:

Hogyan nézhetem meg az ICC Cricket Cup döntőjét VPN segítségével

  1. Döntse el a megfelelő szolgáltatót. Az ExpressVPN-ről beszéltünk, de mind a NordVPN, mind a CyberGhost kiváló költségvetési alternatívák.
  2. Folytassa az eszközéhez megfelelő alkalmazások telepítésével. Csak erre a célra használjon hivatalos alkalmazás-piacokat.
  3. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Tehát ha a Sky Sports szolgáltatást próbálja elérni, akkor csatlakoznia kell egy szerverhez az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Államokban a Hotstar és a Willow TV-hez amerikai szerverre van szüksége.
  4. És erről szól. Csak jelentkezzen be, és indítsa el a streaming-t. Ha nem működik azonnal, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, és indítsa újra az eszközt. Ennek foglalkoznia kell vele.

Az ICC Világkupája döntőjét élőben közvetítik az alább említett platformokon, ezért érdemes kipróbálni ezen lépések jó futtatása a játék előtt. Nem akarja, hogy értékes időt töltsön el egy probléma megoldásával, és ne hagyja ki az élő műveletet. Mindhárom ajánlott VPN - az ExpressVPN, a NordVPN és a CyberGhost 24 órás élő támogatással rendelkezik - így mindig segítségért kérhet, ha elakad..

Hol lehet élőben közvetíteni a krikett-világbajnokság döntőjét?

Emberek százmillióinak számítanak rá, hogy nézzék meg a mérkőzéseket, ami azt jelenti, hogy a sátor esemény az egész világon sugárzott lesz. Tehát képesnek kell lennie arra, hogy megnézze, függetlenül a tartózkodási helyétől. Ebben a szakaszban megvitatjuk, mely hálózatok mutatják be a játékot az Ön országában.

UK

uk zászló

Az Egyesült Királyságban az ICC Világkupája hivatalos műsorszolgáltatója a Sky Sports. Ha Ön már meglévő ügyfél, akkor a világbajnokság összes döntő mérkőzése felár nélkül elérhető lesz a weboldalon vagy a Sky Go alkalmazásban. A lefedettség egy órával az egyes játékok kezdete előtt kezdődik.

Jelentkezhet a Sky Sports Pass segítségével a Now TV-n. Noha ez napi 8,99 fontba kerül, havi bérlet vásárolhat 33,99 forintért, ha egy kicsit hosszabb ideig fontolgatja a sport streamingjét.

A Sky Sports fiókjának az Egyesült Királyságon kívüli eléréséhez csatlakozhat egy brit VPN szerverhez.

USA

BAFTA 2019

Az amerikai krikett rajongók megnézhetik az ICC Világkupája döntőjét a Willow és a Hotstar csatornákon. Sajnos egyikük sem rendelkezik ingyenes próbaverzióval, ezért regisztrálnia kell az egyik csomagot. A havi előfizetés jelenleg 9,99 dollárt fizet, bár a Willow kábeltelevíziós csomagokkal érhető el, ami azt jelenti, hogy nem kell külön fizetnie a szolgáltatás folyamáért.

Mind a Hotstar, mind a Willow futtatás kiemeli a csomagokat, ami azt jelenti, hogy megnézheti a játék minden fontos pillanatát, ha a kezdet még túl korai. A játék streamálásához azonban vagy az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell az Egyesült Államok VPN szerveréhez.

India

Flag_of_India

Az ICC világkupája olyan helyi csatornákon érhető el, mint például Doordarshan, de az online hozzáférés egyetlen módja a Hotstaron keresztül. A korábban Star Sports néven ismert Hotstar hivatalos műsorszolgáltató a világ más részein, például az Egyesült Államokban és Kanadában. A Hotstar 299 Rs / hó vagy évi 999 áron érhető el, de indiai fizetési módra van szükség, például helyi hitelkártyára vagy PayTM-re..

A nemzetközi verziókhoz hasonlóan a Hotstar indiai verziója tartalmaz kiemelt mérkőzéseket, szakértői elemzéseket és a kritikus pillanatokat tartalmazó rövid videókat. Szüksége lesz egy indiai IP-címre a mérkőzések streamálásához, így csatlakozhat egy VPN-hez, ha Indián kívül tartózkodik.

Ausztrália

Ausztrália zászló

A Fox Sports közvetíti az ICC Világkupája összes mérkőzését, így ott is közvetítheti a döntőket. Ha már létezik a Foxtel TV ügyfele, akkor csak annyit kell tennie, hogy jelentkezzen be a Foxtel Go-ba, és kattintson az élő közvetítés linkre. Azok ausztrál felhasználók, akiknek nincs kábelük, feliratkozhatnak a Foxtel Now-ra, amely havi 40 dollárba kerül. Van egy 10 napos ingyenes próbaverzió (csak első alkalommal), tehát ha már regisztrált, mielőtt valószínűleg nem tudná ezt igénybe venni..

A Foxtel Go és a Foxtel Now egyaránt elérhető Ausztráliában. A regisztráció során ausztrál számot kell megadnia, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi a külföldi felhasználók számára a regisztrációt. Ha létezik ügyfél, és Ausztrálián kívülről szeretne bejelentkezni, akkor ezt egy VPN teheti meg.

Kanada

Kanadai zászló

Az ICC Cricket World Cup összes mérkőzését Kanadában a Hotstar közvetíti. A havi ár 12,99 CAD adó nélkül. A Willow azt állítja, hogy Kanadában elérhető a Bell, Rogers és a Telus kábelszolgáltatóján keresztül, és önálló havi előfizetést kínál, amelynek költsége 7,99 CAD, de a linkre kattintva visszatért a honlapra. Mint ilyen, nem tudtam regisztrálni, annak ellenére, hogy többször próbáltam.

A Hotstarnak nincs próbaidőszak Kanadában, tehát vagy regisztrálnia kell a havi, vagy az éves csomagot (amely 99,99 CAD-t fizet), hogy a játékokat megbízhatóan közvetíteni tudja. Nincs bizonyíték arra, hogy kanadai tartózkodásra van szükség, és nem világos, hogy csak helyi hitelkártyával jelentkezhet-e be, így a külföldi felhasználók megvizsgálhatják azt. Ha már létezik kanadai Hotstar-felhasználó, akkor egy VPN segít külföldön tartózkodásában megkerülni a földrajzi korlátozásokat..

Közel-Kelet és Pakisztán

Pakisztán zászló

A pakisztáni felhasználók ingyenesen közvetíthetik az ICC Cricket World Cup összes mérkőzését a PTV Sports-on keresztül. A folytatáshoz mindössze egy Pakisztánból származó IP-címre van szüksége - a szolgáltatáshoz nincs szükség előzetes regisztrációra vagy befizetésre.

A közel-keleti krikett rajongók feliratkozhatnak az OSN-re. Az ár a regisztráció országától függ. Például Szaúd-Arábiában ez havi 159 SAR. Az OSN kábeltelevíziós csomag részeként is elérhető, tehát ha már létezik felhasználó, akkor csak be kell jelentkeznie a hitelesítő adataival, és érdemes megtenni. Természetesen, ha a térségen kívül tartózkodik, akkor VPN-re van szüksége, hogy úgy tűnik, hogy még mindig a regisztráció országában vagy.

Egyéb helyszínek

A krikett a második legnépszerűbb játék a világon, így nem meglepő, hogy az ICC Világkupája döntőjét az egész világon közvetítik. Ez a bejegyzés nem tudja felsorolni az összes helyet, de az ICC webhelye jó indulási hely, ha kíváncsi az országa / helyének hivatalos műsorszolgáltatójára..

Ki nyeri a világkupát??

Az írás idején India, Ausztrália és Anglia kvalifikálták a döntőbe, Új-Zélanddal szinte biztosan csatlakoztak hozzájuk. Pakisztánnak győzelemre van szüksége Banglades ellen és nevetséges győzelemre van szüksége ahhoz, hogy új-zélandi le tudják dobni - ez egy olyan eredmény, amely a jelenlegi forma alapján elég valószínűtlennek tűnik.

A lehetséges győztesek azonban jelenleg bárki kitalálása. India és Ausztrália csodálatos formában volt, probléma nélkül kopogtatva az ellenfelek felett. Mindketten megújult bizalommal jutnak a döntőbe, annak ellenére, hogy India ellentmondásos veszteséget szenved Anglia számára.

Új-Zélandon a legrosszabb rekord van az első négy csapat közül, és nem pontosan állították be a bajnokságot az elmúlt néhány játékban. Lehet, hogy az elsők esnek, amikor Ausztrália tőkét akar keresni.

Angliának két nagyon nehéz játékot kellett megnyernie a selejtezéshez, és sikerült megszerezniük Indiát és Új-Zélandot egyaránt meggyõzõkkel, így a táborukban a morál erõteljes. A döntők túlságosan egyenértékűek ahhoz, hogy helyesen megjósolják, de nagyon jó lehet, hogy Ausztrália lesz a végső bajnok.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 46