Hogyan lehet feloldni az amerikai Netflix blokkolását Mexikóban VPN vagy DNS proxy segítségével

netflix mexico
A Mexikóban élő vagy Mexikóba utazó Netflix-ügyfelek ugyanolyan összeget fizetnek a havi streaming-előfizetésért, de kevesebb televíziós műsorhoz és filmhez férnek hozzá, mint az amerikai Netflix-ügyfelek. A kisebb katalógus a Netflix és a szerzői jogok tulajdonosai által elfogadott tartalmi engedélyezési korlátozások eredménye. Annak ellenére, hogy a Netflix idén korábban már világszerte elindította szolgáltatását, ezek a korlátozások azt jelentik, hogy a teljes műsorkatalógus nem vehető igénybe. Míg a Netflix aktívan dolgozik annak érdekében, hogy ajánlata univerzálisabbá váljon, eltart egy ideig, amíg az előfizetők Mexikóban megkapják az északi szomszédaikkal azonos szolgáltatást..

Időközben a mexikói Netflix-felhasználók egyszerű javítással megkerülhetik a földrajzi korlátozásokat. A VPN vagy virtuális magánhálózat, valamint az intelligens DNS-proxy egyaránt arra késztetheti a Netflix-et, mintha a felhasználó az Egyesült Államokban található.

Feloldja az amerikai Netflix blokkolását egy mexikói VPN segítségével

Számos VPN-szolgáltató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Internet forgalmát egy választott helyen - ebben az esetben az Egyesült Államokban - egy kiszolgálón keresztül irányítsák, mielőtt a Netflix szervereire jutnának. Ez a megoldás lehetővé teszi a Netflix előfizető számára, hogy „elkópolja” a helyét, és hozzáférjen a TV-műsorok és filmek teljes listájához az Egyesült Államokban..

Néhány hónappal ezelőtt a globális bevezetés után azonban a Netflix megkezdte a külföldi VPN-felhasználók elleni küzdelmet. A VPN-hez csatlakoztatott legtöbb felhasználó hibaüzenetet kap, amelyben felszólítja őket, hogy kapcsolják ki a proxyt.

Ezért csak néhány szolgáltató képes elkerülni a Netflix tűzfalát néhány kiválasztott kiszolgálón. Legfontosabb ajánlásaink a NordVPN. Kiváló és hatékony VPN önmagában, a NordVPN hatalmas kiszolgálók széles skálájával büszkélkedhet a világ minden tájáról, köztük több tucat csak az Egyesült Államokban. A tervek havi 2,75 USD-tól kezdődnek. A regisztráció után telepítse az alkalmazást, és jelentkezzen be.

NordVPN

NordVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN a legjobb választás. Remek előadó streaming és torrent. Erős adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások, és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Az alkalmazás kiszolgálja a Netflix és más streaming video szolgáltatások felhasználóit. Csak vigye a kurzort a listán lévő kiszolgáló fölé, hogy megnézze, milyen csatornákhoz fér hozzá, majd kattintson duplán a csatlakozásra. Csatlakozás után jelentkezzen be újra a Netflixbe, és látnia kell a teljes katalógust.

Ez a módszer a legjobban egy olyan böngészőben működik, mint például a Chrome vagy a Firefox, de ha inkább a játékkonzolon, set-top boxon vagy mobil eszközön nézi a Netflixet, akkor az alkalmazás valószínűleg nem elég ahhoz, hogy elkerülje a proxy hibát. A böngésző verziójától eltérően a hivatalos Netflix alkalmazások kényszeríthetik a felhasználót a helyi ISP DNS-szerverére a VPN helyett, feltárva egy proxy használatát. Ebben az esetben jobb, ha a VPN-t egy wifi-útválasztón állítja be.

Az NordVPN felhasználók a szolgáltató webhelyén találnak DD-WRT, Tomato és Asus útválasztó firmware telepítési útmutatóit. A NordVPN akár a saját testreszabott útválasztóit is eladja mindhárom nagy cégnél.

Távolítsa el az amerikai Netflix blokkolását Mexikóban az intelligens DNS segítségével

Az American Netflix külföldi megfigyelésének másik módja egy intelligens DNS-proxy használata. Ez a módszer csak webböngészőben fog működni, nem pedig médiakonzolokon vagy mobilalkalmazásokon, és kevésbé megbízható megoldást bizonyít, mint a VPN használata, így már nem ajánlott. A DNS-proxyk gyakran gyorsabbak, mint a VPN-k, mivel nem titkosítják a forgalmat. Ez jobb sebességet, de kevesebb adatvédelmet tesz lehetővé. Ez a módszer szórványosan működik néhány olyan tesztelt intelligens DNS-szolgáltatással, mint például a Overplay, azonban nem tudunk olyan szolgáltatást, amely elég következetesen működik az ajánlás érdekében. Biztonságosabb a ragaszkodás az igazán bevált VPN-megoldásokhoz, amelyeket kifejezetten a Netflix számára állítottak fel.

A DNS, vagy a domain névrendszer olyan, mint egy telefonkönyv az internethez. Ez az oka annak, hogy beírja a „www.comparitech.com” a böngészőbe szám- és tizedes karakterlánc helyett. A DNS-kiszolgáló a weboldal-kérelmeket IP-címekre oldja meg. Ha megváltoztatja a DNS-kiszolgáló számítógépének beállításait egyre az Egyesült Államokban, akkor becsaphatja a Netflixet abban, hogy azt hitte, hogy az Egyesült Államok határain belül helyezkedik el..

Egy tipikus intelligens DNS-szolgáltató DNS-kódot fog szolgáltatni a felhasználóknak - általában az alternatív DNS-kiszolgáló elsődleges és alternatív IP-címét. Ezeket manuálisan kell beírni a számítógép internetbeállításaiba. A szolgáltató megkövetelheti az előfizetőtől, hogy igazolja IP-címét annak biztosítása érdekében, hogy valódi ügyfél-e. Lehetséges, hogy a számítógépet újra kell indítani a változások érvénybe léptetése érdekében.

A Netflix a közelmúltban éppen annyira megsemmisítette a DNS-felhasználókat, mint a VPN-felhasználókat, így a ma működő DNS-kód holnap nem fog működni. Ezért fontos, hogy jó hírű, fizetett szolgáltatót használjon tisztességes ügyfélszolgálattal, nem olcsó vagy ingyenes lehetőség helyett. Állítólag „ingyenes” intelligens DNS-szolgáltatók gyakran változatos gyakorlatokat folytatnak, ideértve a felhasználókat rosszindulatú programokkal fertőzött webhelyekre irányítását és reklámok beinjektálását a böngészőkbe. A felhasználóknak kevés segítséget vagy semmilyen segítséget nem kapnak, amikor a Netflix blokkolja a DNS szerver IP-címét.

Hasonlóképpen, kerülje az ingyenes VPN-szolgáltatásokat, amelyek gyakran korlátozzák az adatokat és a sávszélességet, és valószínűleg blokkolódnak. Néhány ingyenes VPN harmadik féltől származó hirdetéseket fecskendez a böngészőbe.

Nézze meg a NordVPN és az Overplay teljes véleményét. Megtaláltuk a VPN- és DNS-szolgáltatók teljes listáját is, amelyek jelenleg működnek a Netflix-szel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 41 =

Adblock
detector