Hogyan lehet használni a VPN-t Lengyelországban a gyors adatfolyam és a magánélet védelme érdekében 2020-ban

A legjobb VPN-ek Lengyelország számára

Függetlenül attól, hogy Lengyelországban él, vagy egyszerűen ott van nyaralni vagy munka céljából - a legjobb VPN megtalálása Lengyelországban számos fő előnyt kínál. Más néven virtuális magánhálózatként is ismert VPN titkosítja az eszköz internetes forgalmát, és a saját más szerveren keresztül átirányítja a világ bármely más pontjára..

Az egyik legjobb dolog a VPN-kkel kapcsolatban, hogy lehetővé teszik a régióhoz kötött tartalmak elérését külföldön. Például egy lengyel VPN szerver használatával kapsz egy lengyel IP-címet. A lengyel webhelyek és szolgáltatások ezután azt fogják hinni, hogy Lengyelországból böngészi, így korlátozás nélkül megnézheti tartalmuk tartalmát. Ezenkívül a legjobb VPN-k az adatok titkosításával védik az Ön személyes adatait, és biztosítják, hogy tevékenységeit nem tudja nyomon követni harmadik fél, például az internetszolgáltató (ISP)..

Hamarosan részletesebben megvizsgáljuk a lengyel VPN-ket, de itt van egy rövid összefoglaló, ha kevés az ideje:

A legjobb VPN-ek Lengyelország számára

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk Lengyelország számára! Gyors és megbízható szerver 94 országban, beleértve Lengyelországot is. Feloldja a TVP1 és a Polsat feloldását. Felhasználóbarát alkalmazások és 24 órás támogatás. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN A legjobb költségvetési VPn Lengyelországban. Több mint 5000 szerver világszerte. 47 szerver Lengyelországban. A TVN és a TVP2 feloldását feloldja. Nincs naplózás, 24 órás támogatás és akár 6 egyidejű kapcsolat.
 3. CyberGhost 60 szerver Lengyelországban, 3700 világszerte. Gyors sebesség streaming és torrent. Csatlakoztasson 7 készüléket egyszerre. Biztonságos naplózási politika és titkosítás.
 4. IPVanish Megbízható szerverek Varsóban, Lengyelországban. Legfeljebb 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé. Feloldja a TVP-t. Erős biztonság titkosítási és naplózási politikával.
 5. PrivateVPN Gyors szerverek Lengyelországban és 60 országban világszerte. Feloldja a Polsat és a TVP1 programot. Biztonságos titkosítással. Kezdőbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények.
 6. Surfshark Szerverek Gdanskban és Varsóban. Gyors, megbízható és korlátlan kapcsolatot biztosít. Feloldja a TVP és a TVN blokkolását. Felhasználóbarát alkalmazások, 24 órás támogatás és a naplózás nélküli házirend.

Nagyon sok VPN szolgáltatás található a piacon, amelyek közül soknak Lengyelországban van szervere. Ezek a lehetőségek azonban nem mindegyik időt és pénzt. Megtaláltuk a legjobb VPN-eket Lengyelország számára, ha csak azokat választottuk ki, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek:

 • Gyors és következetes kiszolgálók Lengyelországban.
 • Szerverhálózat több tucat országban világszerte.
 • Feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Netflix feloldását.
 • Ügyfélszolgálat elérhető élő csevegésen és e-mailben.
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz.
 • Erős biztonság titkosítással és naplózhatatlan házirenddel.

A legjobb VPN Lengyelországban

Itt található a lengyel VPN-k listája, a fenti kritériumok alapján:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN 94 országban van szerverrel, ami ideálissá teszi nem csak Lengyelországban, hanem a világ bármely részén. Egyes VPN-ekkel ellentétben az ExpressVPN nagy sebességet biztosít és 99,9% -os üzemidőt garantál. Mint ilyen, megszakítás nélkül böngészhet és streamálhat. Ezt a VPN-t felhasználhatja mindenféle régióra zárolt tartalom blokkolásának feloldására, beleértve a Netflix és a Polsat szolgáltatásokat is. Ezenkívül az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 3 eszközt csatlakoztasson.

Nincs sok olyan szolgáltatás, amely olyan könnyen használható, mint ez. Az ExpressVPN felhasználóbarát alkalmazásokat és kényelmes böngészőbővítményeket kínál a Chrome és a Firefox számára. Ez a VPN 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít az élő csevegés során, és még egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is van, így kipróbálhatja magának az ExpressVPN-t, kockázatmentesen..

Az ExpressVPN tartalmazza az összes legfontosabb biztonsági funkciót, mint például a 256 bites AES titkosítást, a DNS- és az IPv6-szivárgások elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót. Székhelye a Brit Virgin-szigetek, egy ország, amelyben nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Függetlenül attól, hogy az ExpressVPN nem tárol tevékenységi vagy csatlakozási naplókat, tehát tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. Azt is megválaszthatja, hogy csak anonim módon regisztrál-e egy áthaladó e-mail cím használatával és fizetés a Bitcoinban.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál asztali (Windows, Mac és Linux), mobil (Android és iOS) és útválasztókhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, köztük Lengyelországban
 • Gyors és megbízható kiszolgálók böngészéshez és streaminghez
 • Feloldja a legtöbb szolgáltatás, beleértve a Netflix, a TVN és a Polsat szolgáltatásokat
 • Ügyfélszolgálat elérhető a nap 24 órájában, élő chat és e-mail útján
 • Rendkívül biztonságos titkosítással és névtelen regisztrációval
 • Kiváló alkalmazásválaszték és böngészőbővítmények

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint a legtöbb versenytársa

LENGYELORSZÁG Legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Gyors, megbízható szerver 94 országban, beleértve Lengyelországot is. Feloldja a legtöbb tartalmat, beleértve a Netflix-et és a Polsat-ot is. Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények. 24/7 élő chat támogatás. Rendkívül biztonságos titkosítással. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a 60 országban több mint 5000 szerver hálózatának köszönhetően a VPN egyik legsokoldalúbb VPN-je. Az íráskor 47 szerverrel rendelkezik Lengyelországban, amelyek közül néhányat a P2P megosztására optimalizáltak. Ez a VPN kiváló értéket kínál, és lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Használhatja bármi blokkolásának feloldását a Netflix és a HBO Go között a TVN-hez és a TVP1-hez. Sőt, sebessége több mint elég gyors a folyamatos streaminghez.

Mindenkinek ajánlhatjuk a NordVPN-t - még olyanokat is, akik teljesen újak a VPN használatában. Ennek oka az, hogy könnyen használható VPN-t kínál, és kezdőbarát alkalmazásokat kínál számos platformon. Segít az is, hogy 24 órás, élő csevegési támogatás áll rendelkezésre bármilyen probléma esetén. A NordVPN szigorú bejelentkezési házirendjével, 256 bites AES titkosításával, a DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint az automatikus megszakító kapcsolóval biztonságban tarthatja az internetet..

Választhat, hogy a NordVPN-et Chrome és Firefox böngésző-bővítményekkel használja, vagy a Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV alkalmazásokon keresztül. Az útválasztókhoz manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • Hatalmas, több mint 5000 szerverből álló hálózat, amelyek közül 47 Lengyelországban található
 • Legfeljebb 6 eszközön használható egyszerre
 • Feloldhatja a Netflix, az Amazon Prime Video és a Polsat blokkolását
 • Magában foglalja a 24/7 élő chat támogatást
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a titkosítást és a gyilkos kapcsolót

Hátrányok:

 • A szerverek sebessége változhat

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN nagy értéket kínál. Több tucat szerver Lengyelországban és több mint 5000 világszerte. Feloldja a Netflix és a TVN blokkolását. Könnyen használható alkalmazások és 24/7-es támogatás. A titkosítási és a nem naplózási politika védi a magánéletét. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost A lenyűgöző hálózattal több mint 3700 szerver működik 60 országban. E szerverek közül 60 Varsóban, Lengyelországban található. Ez a VPN szolgáltató korlátlan sávszélességet kínál, és azt találtuk, hogy a felajánlott sebesség megfelelő a böngészéshez vagy a streaminghez. A CyberGhost segítségével felszabadíthatja a sok földrajzilag korlátozott szolgáltatást, beleértve a Netflix US-t és a TVP 1-t. Sőt, lehetővé teszi akár 7 eszköz egyidejű védelmét..

Érdemes kipróbálni a CyberGhost alkalmazást, mivel egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. A legtöbb VPN csak 30 napot kínál, tehát ez különösen jó érték. Az alkalmazások és a böngészőbővítmények elég egyszerűek a kezdők számára, de minden esetre rendelkezésre állnak az élő csevegés támogatása. A CyberGhost biztonságot nyújt 256 bites AES titkosítás, DNS és IP szivárgásvédelem, valamint mindig bekapcsolt kikapcsoló kapcsán. Ez a szolgáltatás szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik.

A CyberGhost az alábbi platformokra kínál alkalmazásokat: Windows, Mac, iOS, Android, Android TV, valamint az Amazon Fire Stick és Fire TV. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • 60 szerver Lengyelországban és 3700 világszerte
 • Gyors sebességet kínál streaming és torrenting számára
 • Legfeljebb 7 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé
 • Tartalmaz egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát
 • Titkosítással és bejelentkezési tilalmakkal védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Időnként kissé lassan kapcsolódik a kiszolgálókhoz

Kiváló sebesség: A CyberGhost 60 szerverrel rendelkezik Lengyelországban és 3700 szerverrel rendelkezik világszerte. Gyors sebesség streaming és torrent. Feloldja a Netflix USA és a TVP 2 blokkolását. Nagyon felhasználóbarát alkalmazások, és akár 7 eszközön is használható. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish jó választás, ha azt tervezi, hogy megosztja VPN-jét a családdal. Azért mert lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Az IPVanish összesen mintegy 1300 szerverrel rendelkezik világszerte, 13 pedig Varsóban, Lengyelországban. A szerver sebessége általában nagyon jó, és mivel ez a szolgáltatás feloldja a Netflix USA és a TVN szolgáltatásait, ez remekül rejtett régiókkal ellátott tartalmak streamingjére szolgál bárhol a világon..

Ez a VPN 24/7 élő chat-támogatást kínál, ha bármilyen probléma merül fel. Az alkalmazások azonban viszonylag könnyen kezelhetők, és üdvözlő funkciókkal is rendelkeznek, például képesek kiszolgálókat választani régiók vagy késés alapján. Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, és a magánélet védelme érdekében bejelentkezési tilalmat működtet. A 256 bites AES titkosítás megvédi az Ön adatait, miközben a megszakító kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem mindenkor biztonságban van.

Letöltheti az IPVanish alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Több mint tucat szerver Lengyelországban
 • Használható a Netflix USA és a TVP 2 feloldásához
 • Legfeljebb 10 eszközön használható
 • 24 órás élő chat-támogatást nyújt
 • Titkosítással védi adatait

Hátrányok:

 • Az alkalmazások betöltése lassú lehet
 • Nem kínál lehetőséget Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish akár 10 eszközön is használható egyszerre. 13 szerver Varsóban, Lengyelországban és 1 300 globálisan. Feloldja a Netflix USA és a TVN blokkolását. Jellemzője a 24/7 élő csevegés támogatása és az erős biztonság, titkosítással és bejelentkezési tilalommal. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kisebb VPN szolgáltatás, amely 60 országban, köztük Lengyelországban is működik szerverrel. Ennek a VPN-nek a fő előnye, hogy kivételes sebességet kínál. Ez nagyszerű választást jelent, ha kedvenc tartalmát szeretné letölteni, feltölteni vagy patakba helyezni. Valójában a PrivateVPN feloldja a legtöbb régióhoz kötött szolgáltatást, amelyekkel valószínűleg találkozik. Ide tartoznak olyan platformok, mint a Netflix, a TVN és a Polsat.

Meg fogja találni, hogy a PrivateVPN nagyon könnyű navigálni, plusz akár 6 eszközön is használható egyszerre. Az asztali és a mobil alkalmazások lehetővé teszik a szerver kiválasztását vagy a beállítások gyors és egyszerű beállítását. Noha a kínált élő csevegés támogatása nem elérhető a nap 24 órájában, ez az egyik leghasznosabb szolgáltatás, amellyel találkoztunk. Ennek a svéd VPN-nek nincs naplózási politikája, és 256 bites AES titkosítást használ az adatok biztonságához. Ez a szolgáltatás egy kill kapcsolóval, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelemmel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az internetes névtelen böngészést.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, Android, Mac és iOS rendszerekhez. Kézi telepítésre van szükség Linux és útválasztók esetén.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerver a lengyel tartalom böngészéséhez és streamingjéhez
 • Feloldja a Netflix, a Polsat és a TVP1 blokkolását.
 • Csatlakoztasson akár 6 eszközt
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil platformokra

Hátrányok:

 • Nem a legnagyobb kiszolgálóhálózat
 • Nincs Linux alkalmazás vagy böngészőbővítmény

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN ideális streaminghez és torrentinghez. Gyors szerverek 60 országban, beleértve Lengyelországot is. Feloldja a Netflix és a Polsat feloldását. Legfeljebb 6 eszközön használható. Kezdőbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark szervereket kínál Gdańsk és Varsó városaiban, amelyek mindegyike P2P-barát. Sőt, a Surfshark szerverei több mint 50 másik országban vannak. Sebessége általában meglehetősen gyors, ezért ez a VPN különösen jó az özönváltáshoz és a streaminghez. A Surfshark használatával szabadon élhetsz használjon földrajzilag korlátozott platformokat, beleértve NetflixAmazon Prime Video, és Hulu bárhonnan. Jól működik a lengyel TV-vel, mint például a TVN és a TVP.

Ennek a szolgáltatásnak a kiemelkedő tulajdonsága, hogy lehetővé teszi korlátlan számú eszköz csatlakoztatását egyetlen fiókon keresztül. Az is jó, hogy 24 órás élő csevegési támogatás áll rendelkezésre. A Surfshark azonban egy könnyen használható VPN, a kezdőbarát alkalmazások és a böngészőbővítmények rendelkezésre állásának köszönhetően. A Surfshark 256 bites AES titkosítás, megszakító kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelmet nyújt erős biztonsággal. Ez a Brit Virgin-szigeteken alapuló VPN szigorú bejelentkezési politikával is rendelkezik.

Letöltheti a Surfshark alkalmazásokat a Windows, Mac, Android, iOS és az Amazon Fire Stick / Fire TV alkalmazáshoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók manuális telepítésére van szükség.

Előnyök:

 • Gyors, P2P-barát kiszolgálók Lengyelországban
 • Blokkolja a szolgáltatásokat, mint például a Netflix, a Hulu és a Polsat.
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Viszonylag kisebb kiszolgálói hálózat
 • Nem kínál alkalmazást Linuxra

KERETLEN KAPCSOLATOK: A Surfshark tökéletes családok számára, mivel korlátlan egyidejű kapcsolatot biztosít. Gyors szerverek Lengyelországban és tucat országban. Könnyen kezelhető, és feloldja a Netflix és a TVP 1 feloldását. 24/7 támogatás és a naplózás nélküli házirend tartalmazza. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Miért kellene VPN-t használni Lengyelországban??

Ha hozzáférni szeretne a régió által blokkolt tartalomhoz, akkor VPN-t kell használnia. Ez a helyzet nem csak Lengyelországban, hanem bárhol is van. Az egyik legnépszerűbb példa a streaming szolgáltatások. A Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer kedvelői mind földrajzilag korlátozottak, és bizonyos országokon kívül nehezen hozzáférhetők. A lengyel VPN használatával lengyel IP-cím megszerzéséhez korlátozás nélkül megnézheti a Polsat, a TVP és a TVN szeretetét, bárhol is van..

Míg Lengyelországot a Freedom House „szabadnak” minősítette, Lengyel internetszolgáltatók (ISP-k) törvényesen kötelező a metaadatok naplózására és megőrzésére legfeljebb 2 évig. Az online adatvédelmet egy VPN használatával megvédheti Lengyelországban. Más IP-cím birtokában az internetszolgáltató nehezebb azonosítani. A VPN-nek titkosítania kell az adatait, és bejelentkezési szabályokkal kell rendelkeznie annak biztosítása érdekében, hogy személyes adatai bizalmasak maradjanak.

Hogyan kell használni a VPN-t Lengyelországban?

A VPN használata Lengyelországban ugyanaz, mint bármely más országban. Itt van a tennivaló:

VPN használata Lengyelországban

 1. Iratkozzon fel Lengyelország egyik legjobb VPN-jével - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le az operációs rendszer alkalmazását vagy böngésző-kiterjesztését.
 3. Telepítse és nyissa meg a VPN alkalmazását vagy böngészőbővítményét.
 4. Keressen szervert Lengyelországban vagy a kívánt országban. Csatlakozás a szerverhez.
 5. Most már csatlakozik, és képesnek kell lennie arra, hogy feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmak mindenféle típusát. Vegye figyelembe, hogy a változások hatályba lépéséhez szükség lehet a sütik törlésére.

Használhatok egy ingyenes VPN-t Lengyelországban?

Néhány ingyenes VPN-nek van szervere Lengyelországban, de mi nem ajánljuk őket. Kezdőknek, Az ingyenes VPN-k rendkívül lassúak lehetnek ami böngészést és streaming-et bosszantóvá tesz. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-eknek túl sok felhasználó van, és nincs elég kiszolgálójuk az igények kielégítéséhez. Számos ingyenes VPN még a hálózati kapcsolatot is megpróbálja kezelni ezzel.

Ha értékeli online adatvédelmét, az ingyenes VPN nem jó ötlet. Ennek egyik oka az, hogy az ingyenes VPN-k ritkán titkosítják az adatokat. A fő ok azonban az, hogy néhány ingyenes VPN-k naplózza az adatait, és eladhatja azokat harmadik felek számára. Az ingyenes VPN-knek hiányoznak a kulcsfontosságú szolgáltatások, például az ügyfélszolgálat és a több eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetősége sem. A legjobb élmény érdekében javasoljuk, hogy használja az egyik legjobb lengyel VPN-t.

Mely lengyel webhelyekhez és szolgáltatásokhoz férhetek hozzá VPN-sel?

A legjobb VPN-k képesek feloldni a legtöbb földrajzilag blokkolt tartalmat. Ez magában foglalja a következő lengyel webhelyeket és szolgáltatásokat:

 • TVN
 • Polsat
 • TVP1
 • TVP2
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 75

Adblock
detector