Hogyan lehet indiai IP címet szerezni?

Hogyan lehet indiai IP címet szerezni?


Sok oka van annak, hogy valaki indiai IP-címet szeretne szerezni Indián kívül. Érdemes lehet elérni például a földrajzilag korlátozott indiai streaming platformokat, például a Hotstar vagy az India TV, vagy olyan szolgáltatásokat, mint például a Bank of India külföldi bankja. Bizonyos webhelyek indiai IP-címmel történő elérése azt is jelenti, hogy alapértelmezetten az Ön anyanyelvét használják. Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan szerezhet be indiai IP-címet az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Kanadából, Ausztráliából, Franciaországból, Németországból vagy a világ bármely más pontjáról a virtuális magánhálózat (VPN) használatával..

Nincs ideje elolvasni az egész cikket, itt van az indiai IP-cím megszerzéséhez a legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. Gyors szerverek kiemelkedő biztonsággal. Feloldja a Netflix USA és a Hotstar blokkolását. Nagyszerű ügyfélszolgálat. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség. Sebesség és megbízhatóság alacsony költséggel. Nagyszerű a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek feloldásához.
 3. NordVPN Jó sokoldalú, jó sebességgel és biztonsággal. Jól folyik. Könnyen kezelhető és hatalmas szerverhálózat.
 4. IPVanish Gyors sebesség és jó felhasználói adatvédelem. Nincs napló és erős titkosítás. Nem olyan jó a Netflixnél.
 5. PrivateVPN Legújabb belépő a színpadra, jó sebességgel és biztonsággal. Kicsi szerverhálózat, de fel tudja oldani a Netflix blokkolását.
 6. Surfshark Korlátlan egyidejű kapcsolat, 24 órás, élő chat-támogatás, feloldja a Hotstar, a Netflix és egyéb lehetőségeket.

A VPN-knek számos más előnye is van. Először, titkosítják az Ön forgalmát, így olvashatatlanná teszik az internetszolgáltató (ISP), a hálózati rendszergazdák vagy a hackerek számára. Ez csökkenti az ISP fojtásának valószínűségét, és megakadályozza, hogy a vállalatok nyomon kövessék az Ön tevékenységeit egyik webhelyről a másikra. Végül a VPN-k lehetővé teszik, hogy a világ minden tájáról kiszolgálókhoz csatlakozzon, és IP-címet szerezzen a választott régióból. Ez megkerüli a regionális blokkolást, és lehetővé teszi a rendszeres szolgáltatások igénybevételét, még akkor is, ha a kijelölt területükön kívül tartózkodik.

Hogyan lehet indiai IP címet szerezni?

A VPN-ek megkönnyítik az online biztonságot. Csak kövesse az alábbi lépéseket egy indiai IP-cím megszerzéséhez és a hálózati forgalom titkosításához.

Így szerezhet be egy indiai IP-címet:

 1. Regisztráljon az alábbi VPN szolgáltatások egyikéhez (az ExpressVPN-t ajánljuk).
 2. Töltse le a szoftvert, ügyelve arra, hogy az operációs rendszerének megfelelő verziót válasszon.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik indiai szerveréhez.
 4. Próbáljon meglátogatni egy földrajzilag zárt indiai webhelyet, például az India TV-t. Azt kell tapasztalnia, hogy minden hiba eltűnik, és úgy érheti el a tartalmat, mintha Indiában lennél.

TIPP: HOGYAN INGYEN FELTÖLT VPN: A prémium VPN-szolgáltatás legalacsonyabb árának elérése érdekében gyakran felkérik, hogy előfizetjen rá néhány évre. Ha azonban vakáción van, vagy csak VPN-re van szüksége egy adott külföldi esemény megtekintéséhez, azt javasoljuk, hogy élvezze az ExpressVPN 30 napos próbaverzióját.. Ehhez előleg fizetésre van szükség, de 30 napon belül bármikor visszavonhatja és teljes visszatérítést kaphat. Alapvetően szinte egy hónapon keresztül teljes hozzáférést biztosít a szolgáltatáshoz, kockázat nélkül.

Mi a legjobb módja az indiai IP-cím megszerzésének?

Az indiai IP-cím megszerzéséhez a legjobb VPN-ek kereséséhez az alábbi jellemzőkkel rendelkező szolgáltatásokat kerestük:

 1. Számos szerver Indiában
 2. Stabil, nagy sebességű csatlakozások
 3. Példakénti biztonsági és titkosítási szolgáltatások
 4. Erős többplatformos támogatás
 5. Naplózási irányelvek, amelyek mindenekelőtt a felhasználó magánéletének védelmét szolgálják

5 legjobb VPN India és indiai IP címekhez

Itt található a legjobb VPN-ek listája egy indiai IP-cím megszerzéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN csak három indiai szerver közül választhat, de kiváló választás azok számára, akik biztonságos adatfolyamot szeretnének látni. Gyors sebességet, konzisztens összeköttetéseket biztosít, és ami a legfontosabb: képes különféle tartalmak feloldására, ideértve az India-specifikus platformokat, mint például a Hotstar.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással érkezik, alapértelmezés szerint engedélyezve. Ezenkívül tökéletes titkosítást, DNS-szivárgás-védelmet és megszakító kapcsolót kínál, amely megállítja az adatátvitelt, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel. Az ExpressVPN nem naplózza tevékenységek vagy munkamenetek adatait, azaz a tevékenységei mindig privát állapotban maradnak. A napi 24 órában elérhető élő csevegéssel az ügyfélszolgálat munkatársai segíthetnek minden probléma megoldásában, amikor felmerülnek.

Ez a VPN kiváló többplatformos támogatást nyújt, Linux, Windows, MacOS, iOS és Android alkalmazásokkal. Egyes vezeték nélküli útválasztókra manuálisan telepíthető.

Előnyök:

 • Gyors sebesség
 • Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások
 • Együttműködik az összes nagyobb streaming webhellyel, beleértve a Hotstar-t
 • Bárhonnan hozzáférhet a korlátozott tartalomhoz
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Kevesebb speciális konfigurációs lehetőség, mint néhány VPN-nél

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Az indiai IP-cím legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokhoz optimalizáltak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 21 indiai szerverrel sokkal több választási lehetőséget kínál, mint sok versenytársa. Ezenkívül könnyebben használható, mint sok más VPN-nél, ha nem vagy speciálisan hozzáértő. Az asztali kliens lehetővé teszi egy adott szerver kiválasztását, vagy egy hozzárendelését az adott tevékenységre való alkalmasság (például biztonságos torrenting vagy streaming webhelyek blokkolásának feloldása) alapján..

A CyberGhost célja, hogy olyan felhasználókat kínáljon, amelyek a lehető leginkább felhasználóbarátak, miközben megőrzik az Ön személyes adatait. Ez magában foglalja a kill kapcsolót, a kényszerített HTTPS-t, a hirdetésgátló és a rosszindulatú programok elleni funkciókat, és 256 bites titkosítást használ. A felhasználókat védik a DNS, az IPv6 és a port-továbbítás szivárgásaival szemben. Ez a VPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. A támogatott hálózati útválasztókhoz manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható sebesség
 • Alacsony költségű
 • Több streaming szolgáltatással működik
 • Nincsenek naplók

Hátrányok:

 • Nem dolgozik Kínában, Iránban, Egyesült Arab Emírségekben vagy Szaúd-Arábiában

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost egyszerűen beállítva. Nagy adatvédelem és biztonság. Megbízható Indiában, és jól működik a népszerű streaming oldalakkal. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 13 szerverrel rendelkezik Indiában, köztük néhányat a HD streamingre és a P2P forgalomra optimalizálva. Ez a VPN az egyik legjobb streaming webhelyek feloldásához, és képes megkerülni a földrajzi zárolást olyan platformokon, mint a Hotstar és a Star Sports. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat megengedett, azaz egy fiókkal megvédheti a leggyakrabban használt eszközöket.

Ez a VPN nagy hangsúlyt fektet a biztonságra: alapértelmezés szerint lehetővé teszi a 256 bites AES titkosítást, a program-specifikus megszakítót, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, de számos funkcióval rendelkezik a haladóbb felhasználók számára. Ezek magukban foglalják a kettős VPN-ek használatát, a Tor-hoz csatlakozást VPN-en keresztül, vagy a hirdetés-blokkolást és az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzését. Nincsenek személyesen azonosítható információk, és a bitcoinnal történő fizetés lehetősége nélkül a NordVPN lehetővé teszi, hogy anonim maradhasson, amennyire csak lehetséges.

Ez a szolgáltató dedikált alkalmazásokat kínál iOS, Android, Windows és MacOS rendszerekhez. Kézzel konfigurálható Linux alapú platformon és támogatott internetes útválasztón.

Előnyök:

 • Széles körű szerver Indiában és nemzetközi szinten is
 • A legtöbb streaming szolgáltatással működik
 • Erős adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások

Hátrányok:

 • Az alkalmazás csatlakoztatása lassú lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ MINDEN KERÜLŐ: A NordVPN jó ár-érték arányú választás. 13 indiai szerver közül választhat, ez egy jó mindent átfogó lehetőség, amely jól feloldja a legtöbb geo-blokkolt régiót. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish csak két indiai szervert kínálhat (mindkettő Újdelhiben található), de ideális az átfogó védelemhez, a lehető legkevesebb konfigurációval. Szinte nincs hatással a kapcsolat sebességére, kivételes többplatformos támogatás, és lehetővé teszi szinte hallhatatlanokat tíz kapcsolat egyszerre. Mint ilyen, az összes eszközt egyetlen fiókkal megvédheti.

Ez a VPN 256 bites titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót használ a személyes adatok biztonságának megőrzése érdekében.. A felhasználók fejlettebb biztonsági beállításokat hozhatnak létre azáltal, hogy lehetővé teszik a LAN-forgalmat blokkoló, az OpenVPN-forgalmat elhomályosító funkciókat és az IP-cím rendszeres megváltoztatását. A legjobb az egészben, hogy ez a szolgáltatás nem naplózza az Ön azonosításához felhasználható adatokat.

Az IPVanish az egyetlen olyan fő VPN, amely szerepel az Amazon Fire TV alkalmazás-áruházban, de rendelkezik Windows, MacOS, iOS és Android alkalmazásokkal is. Manuálisan telepíthető Linux eszközökre és néhány útválasztóra.

Előnyök:

 • Nagyszerű a kínzáshoz
 • Gyors sebesség
 • Könnyen kezelhető

Hátrányok:

 • Nem működik megbízhatóan a Netflix-rel
 • Nem működik az Amazon Prime Video-val

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish akár 10 eszközt képes csatlakoztatni. Nagyszerű családok számára és többszörös kapcsolatokhoz. Kedvenc a Kodi felhasználók számára, de másutt keres, ha fel szeretné tiltani más népszerű streaming szolgáltatásokat. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN csak két indiai szerverrel rendelkezik, de képes élő HD videó lejátszására észrevehető pufferelés nélkül. Nem rejlik a regionális korlátozások megkerülésekor sem, és feloldhatja a népszerű szolgáltatások - például a Netflix USA, a Hotstar, a The Times of India és az India TV - blokkolását. Mint ilyen, kiváló választás azoknak az indiai felhasználóknak, akik jelenleg külföldön vannak, de akik szeretnék naprakészen lenni az otthoni TV-vel.

A PrivateVPN elrejti a forgalmat 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelemmel. Ezenkívül szigorú bejelentkezési tilalmakkal biztos lehet abban, hogy a PrivateVPN nem oszthatja meg az Ön tevékenységeinek részleteit, még akkor sem, ha. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül, hétköznap csevegéssel elérhető, és távolról is csatlakozhat a számítógépéhez, és konfigurálhatja a szoftvert az Ön számára, ha engedélyezi.

Ez a szolgáltatás Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokat kínál. Manuálisan konfigurálható úgy, hogy néhány perc alatt működjön Linux alapú rendszereken és a kiválasztott útválasztókon.

Előnyök:

 • Gyors sebesség
 • Jól működik a streaming szolgáltatásokkal, beleértve a Netflixet is

Hátrányok:

 • Kis kiszolgálók köre
 • Az élő csevegés támogatása nem 24/7

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó családi választás. Jól működik Indiában, és akár 6 eszközt is lehetővé tesz ugyanabban a fiókban. Gyors kapcsolatok, de lehet, ha több kiszolgáló közül választhatunk. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Indore-ben, Indiában egy kiszolgálófürtöt működtet, ahol csatlakozhat egy indiai IP-címhez. A Surfshark az egyetlen VPN ebben a listában, amely korlátlan számú csatlakoztatott eszközt engedélyez fiókonként, ezáltal kiváló lehetőség egy család vagy háziasszony-csoport számára. A Surfshark feloldja a helyi tartalmakat, ideértve a Hotstarot, az India TV-t és a Spool-ot, valamint a nyugati streaming oldalakat, például az USA Netflix, Hulu, az Amazon Prime Video USA és a BBC iPlayer..

Amellett, hogy nagyszerű szolgáltatást nyújt a kábelvágók számára világszerte, a Surfshark szintén nagyon biztonságos. Megszakíthatatlan titkosítást kap, megsemmisíti a mobil és asztali kapcsolókat az adatok szivárgásának megakadályozása érdekében, valamint a naplózás nélküli házirendet. A Surfshark lehetővé teszi a torzítást. Az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • Korlátlan eszköz
 • Feloldja a Hotstar, a Netflix USA és egyéb szolgáltatásainak feloldását
 • 24/7 élő chat

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Alkalmanként lassú szerver

Pontszámunk:

4 kívül 5

KORLÁTLAN CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark lehetővé teszi a régióhoz kapcsolt tartalom feloldását annyi eszközön, amennyit csak akar, alacsony áron, 30 napos pénz-visszatérítési garancia mellett..

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Szerezhetek-e egy indiai IP-t egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-ek vonzónak tűnhetnek, de számos ok van annak elkerülésére. Először is, az ingyenes VPN-kben szinte mindig több felhasználó van, mint fizetett társaik, de hiányzik a hálózat mérete vagy az infrastruktúra, hogy támogassák ezt a szintet. Ennek eredményeként elvárható a késleltetett videó, a szakaszos kapcsolatok, esetleg akár a sorba állító rendszer vagy a havi adatkorlát - alig ideális azok számára, akik minden nap használják az internetet.

Van egy mondás, amely releváns: „Ha nem fizetnek a szolgáltatásért, akkor te vagy a termék.” Mivel az ingyenes VPN-k nem számítanak fel díjat közvetlenül a felhasználótól, más módon is pénzt keresnek. Ennek egyik módja a hirdetések beinjektálása a meglátogatott webhelyekre, nyomkövető sütik használata a tevékenységek nyomon követésére a leválasztás után, sőt, a böngészési előzmények eladása harmadik személyeknek is, tudta nélkül..

Az igazság az, hogy az ingyenes VPN-k gyakran több biztonsági kockázatot jelentenek, mint megakadályozzák. Egy nemrégiben készült tanulmány kimutatta, hogy sok ingyenes Android „VPN” tartalmaz rosszindulatú programokat, és sokuk valójában nem titkosítja a forgalmat. Nemcsak a veszélyeztetett mobil eszközökről van szó: ezek az árnyékos szolgáltatások hihetetlenül elterjedtek, sőt olyan eseményeket is láthattunk, amikor egy széles körben használt ingyenes VPN eladta felhasználóinak sávszélességét egy botnet használatához. Ne bíztasson olyan szolgáltatásban, amely nem törődik az Ön biztonságával; válasszon egy jó hírű VPN-szolgáltatót, amelynek bevált története a felhasználók magánéletének védelme.

Milyen indiai TV-t nézhetek VPN-sel?

Miután csatlakozott valamelyik VPN indiai szerveréhez, el kell kezdenie indítania az indiai TV-t és streaming szolgáltatásokat külföldön. Az alábbiakban felsoroltuk azokat a platformokat, amelyeket streamálni tudsz:

 1. HotStar
 2. India TV
 3. Jiocinema
 4. YuppTV
 5. Spuul
 6. Voot

Van-e mód arra, hogy egy indiai IP-címet VPN nélkül kapjunk?

A VPN-k nem az egyetlen módja annak, hogy hamisítsák a tartózkodási helyét, ám ezek a legegyszerűbbek. Ha inkább nem szeretne VPN-t használni, van néhány más módszer az indiai IP-cím megszerzésére.

A Tor segítségével indiai IP-címet kaphat

Az első a Tor (The Onion Router) böngésző használata. Ez egy erősen titkosított (és nagyon lassú) böngésző, amelynek célja a felhasználók névtelenségének biztosítása. Mint ilyen, gyakran használják újságírók, bejelentők vagy egyszerűen a Sötét Internetet böngészni vágyók. Hírneve ellenére azonban a A Tor böngésző nem olyan biztonságos amint sokan gondolják, és tevékenységét bizonyos kormányzati szervezetek feltétlenül vissza tudják vezetni.

Akkor ott van a bonyolultság: a tartózkodási hely megváltoztatása több lépést és a beállítások manuális szerkesztését igényli. Ha elhatározta, hogy maga módosítja ezeket a beállításokat, megteheti, de sokkal könnyebb módon megszerezheti az indiai IP-címet.

Használjon proxyt indiai IP-cím lekéréséhez

Lényegében egy proxy szerver működik hasonlóan a VPN-hez, ám a kettő között számos különbség van. Először is, a meghatalmazottak ritkán helyeznek annyira hangsúlyt a magánéletre, inkább arra, hogy megkerüljék a főiskolai vagy a munkahelyi tűzfalakat.

Másodszor, feltételezve, hogy egyáltalán titkosítják az adatait, ez a titkosítás csak a böngésző forgalmára vonatkozik, míg a VPN titkosítja az eszközéből származó összes forgalmat. Ez magában foglalja a P2P programok, a játék ügyfelek és a VoIP szolgáltatások, például a Skype adatait.

Végül, a proxyszolgáltatások valószínűleg kevésbé lesznek képesek megkerülni a népszerű streaming platformok, mint például a Netflix, földrajzi korlátozásait. Mint ilyen, a VPN egyértelmű nyertes a sokoldalúság szempontjából és Biztonság.

Lásd még: Hogyan szerezzünk be amerikai IP-címet

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 22