Hogyan lehet megváltoztatni a helyét a Pokemon Go-ban – VPN GPS hamis csalás!

pokemon go android


A Pokemon Go most világszerte működik, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki egyenlő hozzáféréssel rendelkezik a Pokemonhoz. Azok, akik nagyvárosokban élnek, sokkal több Pokemon-t, Pokestops-ot és tornatermet találnak a környéken, mint azok, akik külvárosokban és vidéki területeken élnek. A városi lakosok hatalmas előnnyel rendelkeznek mindenkivel, aki a játékot játszik, míg az országban élő emberek elhagyott területeken ragadnak el, nary Pidgeyt látva..

Tehát nézzük még egy kicsit is a játékteret?

A helymeghatározó alkalmazások használatával rácsaphatja az alkalmazást arra, hogy azt gondolja, hogy valahol nem vagy. Ez a Pokemon Go GPS-hackelése azt jelenti, hogy vadászhat és harcolhat például a New York City Central Parkban, bárhol a világon.

A Pokemon Go VPN csaló egy GPS Hack segítségével

Ha meghalt a Pokemon Go játékában, de egy kopár régióban él, akkor három dologra van szüksége: GPS-hamisítás-alkalmazásra, egy ál-hely-elfedő modulra és egy VPN-re. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy megváltoztassa a tartózkodási helyét a térképen Pokemonban, bárhová tetszik. Javasoljuk, hogy helyezze magát egy olyan nagy városba, mint New York vagy Chicago, ahol a Pokemon a legelterjedtebb.

GPS spoofer android
GPS hamisítás az Androidon meglehetősen egyszerű egy ilyen alkalmazással. Menj a beállításokhoz > Az eszközről, és koppintson a Szerkesztési szám hétszer a fejlesztői mód engedélyezéséhez. A beállításoknál most van egy új lap, a Fejlesztői beállítások néven. Kattintson rá, és jelölje be a „Válassza ki a helymeghatározási alkalmazást” jelölőnégyzetet (régebbi verziók esetén ez lesz „álcímzési helyek engedélyezése”)..

A Pokemon Gonak bölcs dolog volt korán gúnyolódni a helymeghatározó alkalmazásokból, így nem fog tudni játszani, és akár tilthatják is őket, ha elkapják őket. Ezért telepítenie kell a „Mock Mock Locations” nevű modult is. Ez az egyszerű kiegészítő megakadályozza, hogy az alkalmazások észleljék, hogy a beállításokban engedélyezve vannak-e a hamis helyek. Itt letöltheti az APK modult az Xposed repo-ból. Úgy telepíti, mint egy harmadik féltől származó alkalmazás.

Most a VPN-hez. A Pokemon Go észlelheti, ha az eszköz IP-címe nem egyezik-e a GPS-pozícióval. Itt jön be a VPN. A VPN titkosítja az összes internetes forgalmat, és egy kiszolgálón keresztül továbbítja azt a választott helyre, elfedve az IP-címet a folyamat során. Sikeresen megkaptuk ezt a hacket az IPVanish vagy az ExpressVPN használatával. Tipp: itt három hónap extra ingyen kaphat az ExpressVPN 12 hónapos tervével.

Miután feliratkozott egy VPN-re, válasszon egy olyan szervert, ahol a vadászathoz szeretne csatlakozni.ipvanish androidAz IPVanish és az ExpressVPN egyaránt rendelkezik rengeteg szerverrel a világ minden tájáról, beleértve több tucatot csak az Egyesült Államokban.

Ha készen áll, nyissa meg a hamisítás alkalmazást, és állítsa be a helyet. A VPN bekapcsolt állapotában nyissa meg a Pokemon Go alkalmazást, és látnia kellene néhány Pokemonot körül!

GPS hamisítás iOS rendszeren egy kicsit keményebb, és meg kell szüntetnie az iPhone-ját vagy az iPadjét. Keresse meg, töltse le és telepítse a Cydia Protect My Privacy-t, a jailbroken iPhone-ok mobilcsomagkezelőjét. Az alkalmazásban lépjen a Helyre, és válassza a Védelem lehetőséget. Itt egy térképet használhat, hogy lecsavarjon egy tűt a kívánt hamis helyre. Amint ez megtörtént, csatlakozzon a VPN-hez és nyissa meg a Pokemon Go alkalmazást az induláshoz.

A GPS-hamisítás hátránya, hogy nem igazán tudsz sétálni, mert a hamisítás-alkalmazás tartja téged a helyén, tehát vissza kell váltania a GPS-alkalmazásra, hogy megváltoztassa a tartózkodási helyét, és Pokemon közelében tartson. Válasszon egy helyet sok csalival, hogy Pokemon neked költözhessen, és ne mozduljon el.

Használjon VPN-t a Pokemon Go for Android letöltéséhez a Google Playen

google play tiszta adatok

Ha olyan országban él, ahol a Pokemon Go még nem került kiadásra, kövesse az alábbi lépéseket, hogy a Pokemon Go a Google Play amerikai verziójához jusson:

 • Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban a választott VPN alkalmazás segítségével
 • Keresse meg a telefon beállításait, válassza az Alkalmazások lehetőséget > Google Play Áruház > Tárolás
 • Koppintson a CLEAR DATA elemre, és erősítse meg
 • Nyissa meg a Google Play szolgáltatást, és fogadja el a szolgáltatási feltételeket
 • Keressen Pokemon Go-ra, töltse le, telepítse és élvezze!

A Google Play most konfigurálásra kerül az Egyesült Államok áruházához. Még akkor is, ha kikapcsolja a VPN-t, továbbra is hozzáférnie kell az amerikai verzióhoz, legalább addig, amíg ki nem kapcsolja a telefont, és újra nem kapcsolja be..

Használjon VPN-t a Pokemon Go iOS-on való letöltéséhez az Apple App Store-ból

ios itunes apple id

Ha olyan országban él, ahol a Pokemon Go még nem került kiadásra, kövesse ezeket az utasításokat, hogy a Pokemon Go-t az USA App Store-ból szerezze be:

 • Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban a választott VPN alkalmazás segítségével
 • Menj a beállításokhoz > iTunes & Alkalmazásbolt
 • Koppintson a „View Apple ID” linkre
 • Kattintson az „Ország / régió” > Ország vagy régió megváltoztatása ”
 • Koppintson az Egyesült Államok elemre, majd kattintson az Elfogadás gombra
 • Amikor a rendszer kéri a címet, egyszerűen csak használjon véletlenszerű amerikai címet, például szállodát vagy szállót
 • Amikor a rendszer felkéri új fizetési információk megadására, koppintson a „Nincs” elemre, vagy írja be az iTunes ajándékkártya-kódot
 • Nyissa meg az App Store-ot, keresse meg a Pokemon Go alkalmazást
 • Töltse le, telepítse és élvezze!

ios itunes országrégióban

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 54