Hogyan lehet nézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban vagy Kanadában DNS-kódok segítségével

Dióhéjban:

 • A DNS-kódok, más néven intelligens DNS- vagy DNS-proxyk, más néven lehetővé teszik az Egyesült Királyságból, Kanadából, Ausztráliából vagy más országból származó American Netflix figyelését.
 • De a legtöbb „ingyenes” DNS-kód megsérült, feketelistára kerül vagy rosszindulatú, és súlyos károkat okozhat számítógépének, táblagépének vagy telefonjának..
 • A DNS-kódokat PC-k, Mac-ek, wifi útválasztók, játékkonzolok és médiaközpontokban lehet használni, különböző szintű sikerrel
 • A kockázat elkerülése érdekében egy fizetett, gyors VPN-t javasolunk az USA Netflix eléréséhez, például az ExpressVPN eléréséhez, amely 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja kockázatmentesen (ez a link 3 hónapos ingyenes lehetőséget biztosít a 12 hónapos előfizetésekre is)..
 • Az ingyenes VPN- és DNS-szolgáltatások nem elég gyorsak és megbízhatóak a Netflix megtekintéséhez.
 • Frissítés, 2016. szeptember 15 .: Korábban már javasoltunk néhány fizetett intelligens DNS-szolgáltatást, ám ezeket most akár a Netlfix teljesen blokkolja, vagy nem teszteljük megbízhatóan a tesztelésünk során, tehát már nem jó lehetőség.

netflix tv pufferelés
A „Netflix DNS-kódokat” illetően a közelmúltban nagyon sok a probléma. A Netflix óta eltiltja a nemzetközi felhasználókat attól, hogy VPN-mel hozzáférjenek az amerikai show-katalógushoz, az ügyfelek alternatívákat keresnek a streaming video javításukhoz. A Netflix röviddel a korábbi év globális bevezetése után kezdte meg ezt az irányelvet a tartalomlicenc-korlátozások érvényesítése érdekében.

A DNS-kód, amely proxy szolgáltatás típusként működik, életképes alternatívának tűnik. Hasonló taktikát alkalmaz, mint egy VPN, mivel úgy néz ki a Netflixre, mintha egy másik ország helyett az USA-ból lépne fel. A Netflix-ügyfelek például DNS-kódot használhatnak az Egyesült Királyságból vagy Kanadából érkező American Netflix megfigyelésére. De a felhasználóknak tisztában kell lenniük a két szolgáltatás és a csalások új hullámával, amely a DNS-proxyk iránti új iránti érdeklődés miatt felmerült néhány alapvető különbségre a két szolgáltatás között..

A DNS-proxyk különféle sikerű eszközök tömbjében használhatók. Görgessen le a DNS-kódok PC-vel és a játékkonzolokon, például a PS4, PS3 és az XBox One használatával kapcsolatos utasításokhoz..

DNS vs VPN

A DNS, vagy a domain név rendszer olyan, mint egy telefonkönyv az internethez. Ahelyett, hogy például az URL-sávba gépelné a 192.96.201.17-et, beírhatja a sokkal könnyebben megjegyezhető www.comparitech.com webhelyet. Minden alkalommal, amikor egy webhelyre navigál, egy kérést küld egy DNS-kiszolgálónak, amely visszatér a kattintott link vagy a megadott URL numerikus IP-címéhez. Alapértelmezés szerint a DNS-kéréseket általában az Ön internetszolgáltatója kezeli, amely ország- és régióspecifikus. A Netflix meghatározhatja a helyét azáltal, hogy meghatározza, honnan származik a DNS-kérés.

A DNS-kód hozzáférést biztosít a felhasználónak egy DNS-proxyhoz, más néven intelligens DNS-nek. Ez a DNS-kéréseit az ISP által használt kiszolgálóktól eltérő kiszolgálóra továbbítja, és az összes webes forgalmat átirányítja egy kiszolgálón keresztül az Egyesült Államokban, hatékonyan rácsapva a Netflixre, hogy azt gondolja, hogy Amerika vagy az Egyesült Királyság vagy Kanada helyett..

Miért működik egy DNS-proxy, ha a VPN nem működik? Néhány ok: először, a Netflix kifejezetten a VPN-kkel szemben állt, így feketelistára veszi az ismert VPN-kiszolgálók által használt IP-címeket. Másodszor, a VPN kapcsolatok titkosítva vannak, a DNS proxy kapcsolatok pedig nem. Ez megkönnyíti a VPN-felhasználók észlelését, míg a proxy-felhasználók forgalma normálisnak tűnik.

Miért kockázatos a DNS-kód?

Ne tévesszen bele azzal a gondolattal, hogy működő DNS-kód megtalálása minden varázslatos megoldása. Noha a Netflix még nem irányította haragját a DNS-proxyk felé, talán csak idő kérdése. A Netflix számára nem nehéz kideríteni, hogy a DNS-kérelmek és a forgalom kereskedelmi adatközpontról származnak, nem pedig lakóhelyről.

Valójában sok DNS-proxyt már blokkoltak. Lehetséges, hogy a DNS-kód napok vagy hetek után elavulttá válik a vásárlásuk után, és a szolgáltató nem vállal felelősséget. A DNS-kód blokkolásának gyorsasága nagyban függ attól, hogy hány ember használja őket. Amikor a Netflix szokatlan mennyiségű forgalmat észlel egyetlen IP-ből, ez egyértelmű jel, hogy valami megvan.

A gyors Google-keresés rengeteg linket jelenít meg ingyenes DNS-kódok elérése érdekében, de a felhasználóknak különös figyelmet kell fordítaniuk erre. Sokan egyszerűen nem fognak dolgozni, mivel már feketelistára kerültek.

Mások csalások. Megmérgezhetők, ami azt jelenti, hogy nem a kért webhelyekre irányítja Önt, amelyek gyakran rosszindulatú programokat, rosszindulatú programokat, nyomkövetőket és hirdetéseket tartalmaznak. Sokuk lehetővé teszi a Netflix elérését, de hirdetéseket fecskendez a böngészőbe. Néhány felhasználó panaszkodott a Netflix-en megjelenített miniatűrképek helyett például hirdetésekkel. Ezek a hirdetések nem csak bosszantóak, de gyakran tartalmaznak rosszindulatú programokat és nyomkövetőket is.

A DNS-kiszolgáló címének vakkénti beírása előtt feltétlenül ellenőrizze alaposan a szolgáltató adatvédelmi irányelveit és véleményét. Legjobb tudomásunk szerint az írás idején az Unblock-US, az Overplay és az IronSocket mind minőségi DNS-szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek együttműködnek a Netflix-rel. Frissítés, 2016. szeptember 15 .: Szinte az összes DNS-szolgáltatást most teljesen blokkolja a Netflix, vagy csak asztali számítógépeken fog működni, sőt akkor is nagyon inkonzisztens. Most azt javasoljuk, hogy ragaszkodjon egy megbízható, fizetett VPN-megoldáshoz. Előnyben részesítettünk az ExpressVPN, amely továbbra is a saját rendszeres tesztelésünkből működik.

ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NETFLIX legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás, amely feloldja a Netflix és a legtöbb egyéb streaming szolgáltatás, köztük a Hulu és az Amazon Prime szolgáltatást. A legjobb osztályú biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, és nem tartanak nyilvántartási tevékenységet. Könnyen használható alkalmazások az összes platformon. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Az intelligens DNS beállítása a számítógépen

Remélhetőleg talált egy intelligens DNS-szolgáltatót, amely nem szándékozik hirdetéseket injektálni, megmérgezni a DNS-ét vagy elavult címet adni, mielőtt sötétedik és leesik a Föld arcáról. Sok jó hírű szolgáltató létezik, de a legtöbb nem ingyenes. A mondás szerint ha nem vásárolja meg a terméket, akkor te vagy a termék.

A „DNS-kód” valójában csak egy működő DNS-kiszolgáló IP-címe. A jó hírű szolgáltatók először regisztrálást kérnek. Ezután engedélyeznie kell saját számítógépének IP-címét a szolgáltató webhelyén, hogy ellenőrizhesse, hogy Ön az ügyfele.

Ha ez megtörtént, akkor nincs szüksége külön szoftverre a DNS-kód használatához. Windows rendszeren kattintson a jobb gombbal a wifi vagy az Ethernet ikonra a tálcán, majd kattintson a „Hálózati és megosztási központ megnyitása” elemre.

smart dns tut 1

Kattintson a Kapcsolatok melletti „Wifi” vagy „Ethernet” linkre.

smart dns tut 2

Kattintson a Tulajdonságok elemre.

smart dns tut 3

Törölje a jelölést az Internet Protocol 6. verzió (TCP / IPv6) jelölőnégyzetből. Kattintson az Internet Protocol 4-es verzióra (TCP / IPv4), hogy kiemelje, majd kattintson a Tulajdonságok elemre.

smart dns tut 4

A következő ablak alján jelölje be a „Használja a következő DNS-kiszolgáló címeket” lehetőséget. Adja meg az előnyben részesített és alternatív DNS-kiszolgálókat (a kiszolgálóknak az Egyesült Államokban kell lennie), amelyeket az intelligens DNS-szolgáltató megad neked..

smart dns tut 5

Nyomja meg az OK gombot, és indítsa újra a számítógépet. Most már képesnek kell lennie a Netflix használatára, mintha az Egyesült Államokban lenne.

DNS-proxy beállítása a PS4-en vagy az XBox One-on

Az intelligens DNS beállításához egy XBox One-on vagy PS4-en először engedélyeznie kell a saját IP-címét a szolgáltatónál, ugyanúgy, mint a PC-n. Ha ez megtörtént, kövesse ezeket az utasításokat.

XBox One DNS utasítások:

 1. Nyissa meg az Xbox Home alkalmazást, majd válassza a Rendszerbeállítások lehetőséget
 2. Válassza a Hálózat lehetőséget > További beállítások > DNS-beállítások
 3. Válassza a „Kézi” lehetőséget
 4. Írja be a szolgáltató elsődleges és másodlagos DNS-kódjait.
 5. Menjen vissza a Főoldalba, és indítsa újra a konzolt

PS4 DNS utasítások:

 1. Menj a beállításokhoz > Hálózat
 2. Kattintson az Internet kapcsolat beállítása elemre, és válassza az Egyéni lehetőséget
 3. Válassza a Wi-Fi vagy a LAN lehetőséget
 4. Válassza az Automatikus IP-címet, a „ne adja meg” a DHCP-gazdagépnév lehetőséget, és a Kézi a DNS-beállításokat
 5. Írja be a szolgáltató elsődleges és másodlagos DNS-kódját
 6. Indítsa újra a konzolt

PS3 DNS utasítások:

 1. Válassza a Beállítások lehetőséget > Hálózati beállítások > Internetkapcsolat beállításai
 2. Válassza az „Igen” lehetőséget, amikor megjelenik egy megerősítő képernyő
 3. Kattintson az Egyéni elemre, és görgessen le a DNS-beállításokhoz
 4. Válassza a Kézi lehetőséget
 5. Írja be a szolgáltató DNS-kiszolgáló címeit.

DNS-gyorsítótár-mérgezés, hirdetési injekció stb

Ha először használ DNS-proxyt, akkor érdemes kipróbálni a biztonsági réseket. A hirdetés-befecskendezés elég könnyen észlelhető; csak figyeljen minden olyan hirdetésre, amely nem tartozik hozzá.

Ezen a webhelyen kipróbálhatja böngészőjét a DNS-gyorsítótár-mérgezés szempontjából: görgessen le és nyomja meg az „A szokásos DNS-hamisítási teszt kezdeményezése” menüpontot.

Végül ellenőrizze, hogy nincs-e esetleges DNS-szivárgás az IPLeak.net webhelyen. A DNS-cím detektálása szakaszban látnia kell a szolgáltató DNS-címét.

Mobil és STB-k

Lehet, hogy az asztali számítógép böngészőjén működő DNS-kódok nem működnek táblagépen, okostelefonon vagy set-top boxon (Roku, Apple TV, Chromecast, Fire TV stb.). Ennek oka az, hogy ezek az eszközök általában böngésző helyett alkalmazásokat használnak, amelyek felülbírálhatják a DNS-címet, amelyet a saját DNS-kiszolgálójuk számára állítottak be. Ennek megkerüléséhez a DNS-kiszolgálót a wifi útválasztón kell beállítania, nem magának az eszköznek.

Vagy csak használjon VPN-t

A DNS technikailag gyorsabb és gyakran olcsóbb lehetőség, mint egy VPN, de az összes fent említett sebezhetőség és probléma miatt valószínűleg a legjobb, ha csak VPN-hez lépünk..

„De te mondtad magad: a VPN-k most blokkolódtak a Netflixen!” - mondod.

Igen, a VPN-kiszolgálók többségét a Netflix blokkolta, de néhányuk továbbra is működik. A fizetett VPN sokkal nagyobb biztonságot és adatvédelmet biztosít a DNS-proxyk hiányzó erős végponttól való titkosítás miatt. A felhasználóknak gyakran fel kell venniük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy megtudják, melyik kiszolgáló továbbra is működik a Netflix-rel. Ezeket nem teszik közzé, hogy ne vonzzanak föl indokolatlan figyelmet.

Itt található a Comparitech azon VPN-listája, amelyek továbbra is működnek a Netflix-szel.

Viviandnguyen_ által készített „24.047 / 365-”, a CC BY-SA 2.0 alatt engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector