Hogyan lehet olasz IP-címet szerezni?

Videokat szeretne közvetíteni olyan olasz platformokról, mint a Netflix Italy, a Rai Sport vagy a La7, online külföldről? Talán csak be szeretne jelentkezni az ABI vagy a Bank d’Italia online bankszámlájára külföldről anélkül, hogy minden alkalommal csalási figyelmeztetéseket kapna? Ilyen esetekben és még sok másban részesülhet egy olasz IP-cím használatából. Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, mi a virtuális magánhálózat (VPN), és hogyan használhatja azt egy olasz IP-cím megszerzésére a világ bármely pontjáról..

Hogyan lehet olasz IP-címet szerezni?

A VPN használata az egyik legkönnyebb módszer az internet biztonságos böngészésére. Titkosítja a hálózati forgalmat, olvashatatlanná téve minden külső megfigyelő számára, beleértve a hackereket, a hálózati rendszergazdákat vagy az internetszolgáltatót (ISP). Ez különösen akkor hasznos, ha sok videót néz online, mivel az internetszolgáltatókról ismert, hogy gátolják a gyakran streaming felhasználók kapcsolatát.

A VPN egyik fő előnye, hogy elronthatja a tartózkodási helyét, és lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést, még akkor is, ha a szükséges régiókon kívül helyezkedik el. Amikor csatlakozik egy olasz VPN szerverhez, ideiglenes olasz IP-címet kapsz. Amikor egy webhely ellenőrzi az Ön tartózkodási helyét, becsapódik abban a hitben, hogy valójában Olaszországban tartózkodik, és hozzáférést biztosít Önnek. Ez azt jelenti, hogy a VPN segítségével olasz szolgáltatásokat vehet igénybe az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Kanadából, Spanyolországból, Franciaországból vagy a világ bármely más országából.

Hogyan lehet olasz IP címet szerezni egy VPN segítségével?

Ne aggódjon, ha még soha nem használott VPN-t; A regionális korlátozások megkerülése valójában nagyon egyszerű és csak egy percet vesz igénybe:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-szolgáltatónál (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy a készülékhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Jelentkezzen be az alkalmazásba.
 4. Csatlakozzon az elérhető olasz szerverek egyikéhez.
 5. Próbáljon meg betölteni egy geo-blokkolt webhelyet. Azonnal meg kell jelennie, de ha továbbra is hibát észlel, próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy indítsa újra a böngészőt.

TIPP: HOGYAN SZABAD Fizető VPN-t kaphat: Nincs szükség előfizetésre egy vagy több évre, ha csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re. Ha nyaralni megy, vagy csak egy bizonyos eseményt szeretne online nézni, akkor inkább az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját veheti igénybe. Miközben előleget kell fizetnie, bármikor visszavonhatja a teljes visszatérítés megszerzését, kérdés nélkül. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan megszerezheti a rövid távú VPN-védelmet ingyen, egyáltalán nem kockázat nélkül.

Mi a legjobb VPN egy olasz IP-cím megszerzéséhez?

Több száz VPN van odakint, és mindegyik különbözik kissé a szerver méretét, sebességét és feloldó képességét illetően. Az olasz IP-cím megszerzéséhez a legjobb VPN keresésekor az alábbi jellemzőkkel rendelkező szolgáltatásokat kerestük:

 • Nagy hálózattal rendelkezik, több szerverrel Olaszországban
 • Képes felszabadítani a népszerű olasz webhelyek és streaming szolgáltatások feloldását
 • Nem rögzít olyan információt, amely azonosíthatja a felhasználót
 • Erős titkosítást használ, és további biztonsági funkciókat kínál
 • A jól megtervezett asztali és mobil alkalmazásokat kínálja
  A legjobb VPN-k a Steamhez (hogyan lehet megváltoztatni a régiót, és fel kell oldani a játékokat)

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN jelenleg több mint 2000 szerverrel rendelkezik 94 országban (köztük kettő Olaszországban). Elég gyors ahhoz, hogy megszakítás nélkül továbbítsa az élő HD videókat, és ami a legjobban: képes megkerülni a népszerű streaming platformok regionális korlátozásait, lehetővé téve az Olaszországon kívüli Netflix Italy, La 7 és Canale 5 kedvelőinek figyelését..

A 256 bites AES titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, de az ExpressVPN megakadályozza a személyes adatok feltárását a DNS és az IPv6 szivárgásokon keresztül. Ez a szolgáltatás a tökéletes előremeneti titoktartást, a naplózás nélküli házirendet és a kikapcsolási kapcsolót használja (csak asztali alkalmazások esetén) annak biztosítása érdekében, hogy tevékenységei mindig privát jellegűek maradjanak. Akár anonim módon is feliratkozhat egy eldobható e-mail cím használatával és a Bitcoinban történő fizetéssel. Ha nehézségekbe ütközik, a 24/7 élő csevegőszolgáltatáson keresztül segítséget kaphat.

Ez a VPN alkalmazásokat kínál Linux, Windows, MacOS, Android és iOS számára. A vezeték nélküli útválasztókhoz manuálisan kell telepíteni, de az ExpressVPN egyedi firmware-e ezt megkönnyíti, még kezdők számára is.

OLVASÓ OLDAL: Az Comparitech olvasók 49% -ot spórolhatnak meg, és három hónapot ingyen kaphatnak, ha feliratkoznak az ExpressVPN éves tervére.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Lehet, hogy a CyberGhost nem fedezi a világ sok részét, mint néhány szolgáltatás, de minden országban több szerverrel rendelkezik (és 114 olaszországi). A kezdőknek tervezték, és egyszerű, csempézett felületével könnyedén választhat anonim módon böngészhet, biztonságosan megoszthatja a fájlokat, vagy feloldhatja a streaming webhelyek blokkolását egyetlen kattintással. Noha az alkalmazáson belül nincs felsorolva olasz szolgáltatást, megerősíthetjük, hogy a CyberGhost probléma nélkül feloldja a Netflix és a Cielo TV platformokat..

Ez a VPN 256 bites titkosítást használ, és tartalmaz egy kill kapcsolót az asztali és a mobil alkalmazásokban is. Mivel a CyberGhost nem naplóz semmilyen személyes információt, és védelmet nyújt a WebRTC, IPv6, DNS és port továbbító szivárgások ellen, biztos lehet benne, hogy tevékenységei biztonságosak a kíváncsiskodó szemtől. Még a Bitcoint is elfogadja, vagyis szinte teljesen névtelenül regisztrálhat és böngészhet.

A CyberGhost felhasználóbarát alkalmazásokat kínál iOS, Android, MacOS, Linux és Windows eszközökhöz. Internet útválasztókkal is működik, de manuális konfigurációt igényel.

KIZÁRÓLAGOS: Takarítson meg több mint 70% -ot, regisztrálva a CyberGhost egyéves tervére. Ezenkívül további hat hónapos lefedettséget is kapsz.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN összesen több mint 5000 szerverrel rendelkezik, 53-ban csak Olaszországban. Sőt, még jobb, hogy ezek közül néhány kifejezetten a P2P fájlmegosztásra és a szigorú internetes cenzúrával rendelkező országok felhasználói hozzáférésének biztosítására szolgál. A NordVPN nagy sebességének és kivételes feloldóképességének köszönhetően ideális streaminghez; még olyan hírhedten makacs platformokhoz is hozzáférést tesz lehetővé, mint például a Netflix Italy. Ha hat egyidejű csatlakozás megengedett, ez a szolgáltatás lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű védelmét.

  A legjobb VPN-k Linuxhoz 2023-ban (és a legrosszabb)

A biztonság az, ahol a NordVPN valóban ragyog. Biztosítja, hogy tevékenységei mindig privát jellegűek legyenek, a 256 bites AES titkosítás, az IPv6, a DNS és a WebRTC szivárgás elleni védelem, valamint a szigorú naplózási szabályok kombinációjával. A szolgáltatás ezen szempontjai, azzal a ténnyel, hogy elfogadják a Bitcoin-t, azt jelenti, hogy regisztrálhat és böngészhet anélkül, hogy attól tartana, hogy tevékenységei visszavezethetők. Akár be is kapcsolhatja az automatikus hirdetések és a rosszindulatú programok blokkolását, egyszerre használhat két VPN-t, vagy VPN-sel hozzáférhet a Tor-hoz.

A NordVPN tartalmaz alkalmazásokat Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz. Kézzel is telepíthető Linux alapú rendszerekre és hálózati útválasztókra.

Kedvezményes ajánlat: Válassza ki a NordVPN hároméves ajánlatát, hogy 75% -ot spóroljon meg, és az árat csak 2,99 dollárra csökkentse havonta.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish 16 olasz szerverrel rendelkezik, és világszerte több mint 1100 szerverrel rendelkezik. Az IPVanish kiváló választás, ha azt tervezi, hogy olasz tartalmat néz, mivel képes felszabadítani a különféle helyi TV-streameket, és elég gyors ahhoz, hogy hibátlanul közvetítse a HD videókat. A legtöbb VPN három és hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, de az IPVanish lehetővé teszi, hogy akár tíz is egyszerre csatlakozzon, ami különösen nagyvonalú.

Noha az IPVanish könnyű alkalmazásáról ismert, a biztonsági funkciók széles skálája beépített. A forgalom 256 bites titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint megszakító kapcsolóval (mind az asztali, mind a mobil alkalmazásokban) biztosított. Az IPVanish nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és lehetővé teszi a LAN forgalom blokkolását, az OpenVPN forgalom elhomályosítását és az IP-cím rendszeres cseréjét. Ezenkívül 24 órás támogatást kínál élő csevegésen keresztül.

Ez a VPN Windows, Android, iOS, MacOS, Amazon Fire TV és Firestick alkalmazásokat kínál. Kézzel konfigurálható Linux rendszerek és vezeték nélküli útválasztók használatához.

SAVE 60%: Olvasóink akár 60% -ot spórolhatnak meg IPVanish előfizetésükkel. Mivel van egy 7 napos ingyenes próbaverzió, a szolgáltatást teljesen kockázatmentesen tesztelheti.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Lehet, hogy a PrivateVPN-nek csak két olasz szervere van (és világszerte körülbelül 80), de képes nagyobb sebességet biztosítani, mint sok riválisa. Ez lehetővé teszi a tartalmak észrevehető pufferelés nélküli közvetítését olyan platformokról, mint a Netflix Italy, a La 7 és a Cielo TV. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat megengedett, és minden fiókját egyetlen fiókkal meg tudja védeni.

Ez a VPN 256 bites titkosítást használ, és védelmet nyújt a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások ellen. Ezek a szolgáltatások, valamint a PrivateVPN nem naplózási politikája biztosítják, hogy tevékenységei privát maradjanak mind a munkamenetek során, mind azt követően. A PrivateVPN valóban ragyog, amikor az ügyfélszolgálatról van szó; A támogatás elérhető a napi 24 órában élő chat-en keresztül. A munkatársak akár távolról is csatlakozhatnak a számítógépéhez a szoftver telepítéséhez vagy konfigurálásához, ha szeretné.

  PeerBlock vs VPN: Melyik a jobb megoldás a torrentinghez?

A PrivateVPN magában foglalja a Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokat. Manuálisan telepítheti Linux platformon és támogatott hálózati útválasztón.

EGY ÉV KEDVEZMÉNY: Iratkozzon fel a PrivateVPN éves tervére, amely több mint 70% -os megtakarítást jelent, és további öt hónapot kap további költségek nélkül.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

Tudok-e olasz IP-címet kapni egy ingyenes VPN-sel?

Noha olasz IP-címet lehet kapni egy ingyenes VPN-sel, azt javasoljuk, hogy ne tegye ezt meg. Ezeknek a szolgáltatásoknak szinte mindig több felhasználója van, mint a szervereik képesek támogatni, ami rendkívül lassú sebességekhez, szórványos kapcsolatokhoz és dadogó videolejátszáshoz vezet. Ezenkívül a népszerű streaming oldalak rendszeresen frissítik és javítják földrajzi korlátozási intézkedéseiket. Míg a prémium szolgáltatások általában röviddel később feloldhatják őket, az ingyenes VPN-knek gyakran hiányoznak a megoldáshoz szükséges erőforrások.

A kiszolgálók fenntartása drága, és az ingyenes VPN-knek ezt valamilyen módon fizetniük kell. Majdnem mindig azt tapasztalja, hogy hirdetéseket helyez be a meglátogatott oldalakba, ám mások még tovább mennek. Azáltal, hogy nyomkövető sütiket tárol a készüléken, a cégek megtakaríthatják, hogy mely webhelyeken tetszik, és milyen gyakran látogat meg. Ezt az információt később, az Ön tudta vagy kifejezett hozzájárulása nélkül értékesítik. Ingyenes VPN-ekkel kapcsolatban a szolgáltató, nem a felhasználó dönti el, hogy mi történik a személyes adatokkal.

Végül, egy ingyenes VPN telepítése jelentős kockázatokkal jár. Egy 2015. évi tanulmány kimutatta, hogy tucatnyi rosszindulatú szoftvert hordozó, ingyenes VPN-alkalmazás található a Google Play Áruházban. Még akkor is, ha a választott szolgáltatás nem fertőzi meg a rendszert, nem garantáljuk, hogy ez titkosítja az Ön adatait vagy megakadályozza annak szivárogását. Sajnos még a jól ismert ingyenes VPN-k is árnyas és félrevezető üzleti taktikákat alkalmaztak. Ennek eredményeként, azt javasoljuk, hogy használjon egy jó hírű VPN-szolgáltatást, amelynek világosan megfogalmazott, az ügyfelek általi adatvédelmi politikája van.

Nézhetek olasz TV-t külföldön VPN-sel?

Miután kapcsolódott valamelyik VPN olasz szerveréhez, hozzáférnie kell a geo-blokkolt webhelyek és szolgáltatások túlnyomó többségéhez. Ez azt jelenti, hogy bármilyen probléma nélkül továbbíthatja a tartalmakat olyan platformokról, mint a Netflix Italy, a Rai TV (és a RaiPlay), a La 7 és a Canale 5. Ezzel szemben, ha külföldről szeretne nézni VPN nélkül, általában olyan hibát eredményez, mint például a Cielo TV „A videó nem disponibilis ” („A videó nem érhető el”).

Vegye figyelembe, hogy továbbra is előfizetésre van szüksége a prémium szolgáltatások külföldön való eléréséhez. Ha általában Olaszországban lakik, valószínűleg más országokból is regisztrálhat a szokásos PayPal-számláján vagy hitelkártyáján. Ha azonban egy adott szolgáltatás megköveteli, hogy a fizetési módot összekapcsolják egy olasz számlázási címmel, akkor a nem olaszok számára csak regisztrálni lehet. Az egyik lehetséges megoldás az iTunes vagy a Google Play ajándékkártyák használata. Nincs azonban sok olyan streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi az ilyen fizetést.

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalom illegális adatfolyamára. Kérjük, olvassa el a helyi törvényeket, mielőtt ezen az úton indul. Ha bármilyen kérdése van, akkor a legjobb, ha beszélünk a lakóhelyének ügyvédjével.

Nicolas Raymond „Olaszország Grunge Zászlója”, a CC BY-SA 2.0 engedély alapján

About the author

Comments

 1. Az olasz IP-cím megszerzése VPN segítségével nagyon hasznos lehet, ha olyan olasz platformokat szeretne elérni, mint a Netflix Italy, a Rai Sport vagy a La7, vagy ha online bankszámlájára szeretne bejelentkezni külföldről. A VPN használata biztonságosabbá teszi az internetes böngészést, mivel titkosítja a hálózati forgalmat, és elrejti a felhasználó tartózkodási helyét. Az olasz VPN szerverhez való csatlakozás ideiglenes olasz IP-címet biztosít, amely lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt webhelyek és szolgáltatások elérését. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, az IPVanish és a PrivateVPN azok a VPN-szolgáltatások, amelyek ajánlottak az olasz IP-cím megszerzéséhez. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciája lehetővé teszi a rövid távú VPN-védelem ingyenes megszerzését is. A VPN használata nagyon egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. Az olasz IP-cím megszerzése VPN segítségével nagyon hasznos lehet, ha olyan olasz platformokat szeretne elérni, mint a Netflix Italy, a Rai Sport vagy a La7, vagy ha online bankszámlájára szeretne bejelentkezni külföldről. A VPN használata biztonságosabbá teszi az internetes böngészést, mivel titkosítja a hálózati forgalmat, és elrejti a felhasználó tartózkodási helyét. Az olasz VPN szerverhez való csatlakozás ideiglenes olasz IP-címet biztosít, amely lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt webhelyek és szolgáltatások elérését. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, az IPVanish és a PrivateVPN azok a VPN-szolgáltatások, amelyek ajánlottak az olasz IP-cím megszerzéséhez. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciája lehetővé teszi a rövid távú VPN-védelem ingyenes megszerzését is. A VPN használata nagyon egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe.

Comments are closed.