Hogyan nézheted ingyen az Ashes 2019 online oldalt

Hogyan lehet ingyenesen megtekinteni az Ashes internetet

Az Ashes Test sorozat visszatér a modern krikett elejéhez, és rivalizálást jelent, amelyet a sport egyik legrégebbi elemének tekintnek. A krikett rajongók minden bizonnyal szívesen megtudják, hogyan lehet ingyenesen megtekinteni az online hamut, különösen azután, hogy Anglia a hónap elején sikeresen megtörtént a világkupán..

Az első hamvapróba augusztus 1-jén, csütörtökön indul helyi idő szerint 11:00 órakor (GMT 10:00) Edgbastonban, Birminghamben. Ötnapos mérkőzésként a tervek szerint augusztus 5-ig, hétfőig tartják. Az ezt követő tesztek nagyjából kéthetente kezdődnek. Ha érdekli a megszakítás nélküli élő streaming, akkor felkínáljuk Önt. Olvassa el tovább, hogy megnézze, hogyan élheti élőben az Ashes online közvetítését bárhol a világon.

Az Ashes ingyenes online közvetítésének útmutatója csak a hivatalos forrásokat javasolja. Tisztában vagyunk az árnyékos, részsávokkal, amelyeket gyakran hirdetnek a vitafórumokon és fórumokon. Az ilyen hirdetésvezérelt adatfolyamok azonban valószínűleg offline állapotban vannak egy pillanatra, a szerzői jogok megsértése miatt. Ráadásul az adatfolyamok gyakran gyenge minőségűek, és a videóban és a hangban gyakran megszakadhatnak. Számos hivatalos adatfolyam érhető el, tehát valójában nincs szükség az engedély nélküli lehetőségek igénybevételére.

A Ashes ingyenes és élő nézéséhez VPN-re lesz szükség, hacsak Ausztráliában nem tartózkodik.

Hogyan nézheti meg a Hamukat ingyenesen online VPN segítségével

A hamu külföldön történő streaming-kezelése nem nehéz. Csak kövesse ezeket a lépéseket, és meglehetősen gyorsan figyeli a mérkőzést:

  1. Iratkozzon fel a megfelelő VPN-szolgáltatóra. Legfontosabb választásunk az ExpressVPN, de a CyberGhost és a NordVPN egyaránt kiváló olcsó alternatíva.
  2. Töltse le eszközéhez a megfelelő alkalmazásokat.
  3. Jelentkezzen be VPN-szolgáltatójába, és válassza ki az ország azon szerverét, amely megfelel annak a szolgáltatásnak, amelyre feliratkozott. Például a 9Now streaminghez csatlakoznia kell egy ausztrál szerverhez.
  4. Folytassa az Ashes adatfolyam streamingjével és nézze meg az összes kívánt krikettjét.

Mivel a hamvakat élőben közvetítik, komolyan javasoljuk, hogy próbálja meg ezeket a lépéseket jóval a mérkőzés előtt. Ez sok időt igényel az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre, ha bármilyen probléma merül fel - az utolsó dolog, amit ki akar venni, a kezdeti néhány percet elmulasztja a probléma elhárításához..

Az Ashes (England vs Australia) élő közvetítése ingyen az ausztrál TV-n

Ausztrália zászló

A Hamu nemcsak Anglia és Ausztrália rajongói számára - a rivalizálás intenzív jellege azt jelenti, hogy más országokból származó embereket is sokan behangolnak. Sok műsorszolgáltató a világ minden tájáról élőben mutatja meg a mérkőzéseket, de az ausztráliai 9Now kiváló lehetőség, hogy bárhonnan ingyenesen nézhesse meg..

A hamu streaming ezen opción keresztül könnyen beállítható. Csak keresse meg a 9Now webhelyét, és hozzon létre egy fiókot. Csak egy érvényes e-mail címre van szüksége (az ausztráliai tartózkodás igazolására vagy a helyi fizetési módszer igazolására nincs szükség). A 9Now azonban korlátozza a tartalmat, ami azt jelenti, hogy a folytatáshoz szüksége van egy ausztrál IP-címre.

Ha Ausztrálián kívül tartózkodik, az egyetlen módja ennek megvalósításához az, ha először csatlakozik a VPN-hez. Ha kiszolgálót választ Ausztráliában, akkor kap egy helyi IP-címet. Javasoljuk, hogy használja az ExpressVPN-t erre a célra, mivel ez hihetetlenül gyors és biztonságos szolgáltatás. Ráadásul 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciával érkezik, így megnézheti az első három tesztmeccset, és visszatérítheti az összes pénzét..

Hol máshol nézhetem online a 2019-es Ashes játékot?

A fenti lehetőség ingyenes, de olvassa tovább, ha streaming lehetőségeket keres az otthoni országában.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A hamvakat az Egyesült Királyságban a Sky Sports közvetíti. Ha Ön már meglévő Sky előfizető, akkor regisztrálnia kell a kiegészítő sportcsomagot, amely havonta 23 fontot fizet, vagy előfizetnie kell a krikett streamingre külön-külön.

A meccset közvetlenül a Sky webhelyén vagy a Sky Go alkalmazáson keresztül közvetítheti. Ha nem szeretne hosszú távú megállapodást kötni a Sky-val, akkor a mérkőzéseket a Now TV-n keresztül közvetítheti. A napi átutalások 7,99 font-tól kezdődnek, egy hetes átutalás elérhető 12,99 fontért, a havi bérlet pedig 33,99 font.

A hamvainak streamingjéhez Sky Sky-előfizetésével külföldről brit IP-címre van szüksége. Ez ismét csak VPN esetén lehetséges.

India

Flag_of_India

A SonyLIV jogosult az Ashes stream továbbítására Indiában. A meglévő előfizetőknek indiai IP-címre lesz szükségük a külföldről történő streaminghez. Nincs elérhető ingyenes próbaverzió az új felhasználók számára, de külön sportcsatornákra is lehet előfizetni, ami csökkenti a költségeket. Sajnos Indián kívülről nem lehet feliratkozni, ha nincs helyi fizetési módja és címe.

USA

USA zászló

A WillowTV az Ashes mérkőzéseit élőben közvetíti az Egyesült Államokban. A havi előfizetési csomagok 9,99 USD-tól kezdődnek, de sajnos nincs ingyenes próbaverzió. A meglévő felhasználók közvetíthetik a mérkőzéseket külföldről, de ehhez be kell szerezniük amerikai IP-címet. Míg a WillowTV más országokban, például Kanadában működik, addig csak a meccseket közvetíti az amerikai közönség számára.

Ki nyeri az Ashes 2019-et?

Ausztrália az uralkodó bajnok, aki megnyerte a versenyt a 2017/18 kiadásban, ám ennek a sorozatnak a vége túl közel áll. Anglia lendület hullámában játszik, a közelmúltban biztosította első világbajnokságának győzelmét, így az öltözőbe vetett bizalom égbolton magas lesz.

Ausztrália számára üdvözlendő lendület lesz David Warner és Steve Smith visszatérése a labda manipulálására vonatkozó tilalmaik után. Mindkettő hihetetlen értéket képvisel az oldalon, és távollétükben az ausztrál csapat gyengült. Anglia Jason Roy-val kísérletezik mint nyitó, de még látni kell, hogyan fordítja egynapos bátorságát egy ötnapos mérkőzésen..

Ben Stokes herceg erőfeszítéseit követően, hogy megnyerje a harmadik mérkőzést Anglia számára, az Ashes most nyitva van. A negyedik játék érdekes csatának ígérkezik, mivel bármelyik fél győzelme előnyhöz juttatja őket a sorozat utolsó játékában. Izgalmas idők előtt!

Ashes 2019 ütemterv

Itt található a mérkőzések listája, ideértve a behangolás idejét is.

DateMatch DetailsTime
Augusztus 1., csütörtök - augusztus 5., hétfő Anglia vs Ausztrália 1. teszt Edgbastonban 10:00 GMT / 11:00 Helyi
Augusztus 14., szerda - augusztus 18., vasárnap Anglia vs Ausztrália 2. teszt Lord's-on 10:00 GMT / 11:00 Helyi
Augusztus 22., csütörtök - augusztus 26., hétfő Anglia vs Ausztrália 2. teszt Headingley-ben 10:00 GMT / 11:00 Helyi
Szeptember 4., szerda - szeptember 8., vasárnap Anglia vs Ausztrália 2. teszt Old Traffordban 10:00 GMT / 11:00 Helyi
Szeptember 12., csütörtök - szeptember 16, hétfő Anglia vs Ausztrália 2. teszt Kennington Oval-ban 10:00 GMT / 11:00 Helyi

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el a szerzői jogok megsértését, ideértve az engedély nélküli forrásokból származó video streamingjét is. Míg a VPN-k elfedhetik a felhasználó személyazonosságát és megtéveszthetik tartózkodási helyüket, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket és kockázatokat, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül továbbítja.

képhivatkozás: az „Airwolfhound” „Howzat” licence, a CC BY-SA 2.0 alapján licenccel

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 91

Adblock
detector