Hogyan nézheted meg a 4. csatornát igény szerint (mind a 4) bárhonnan

A 4. csatorna (mind a 4) online közvetítése külföldről

Mint sok népszerű streaming szolgáltatás, az Összes 4 korlátozza a tartalmát. Ez a földrajzi blokkolás azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban csak a felhasználók nézhetik mind a 4 tartalmat. A mind a 4-hez hozzáférni próbáló tengerentúli felhasználók a következő üzenetet fogják látni:A szolgáltatás jelenleg nem érhető el az Ön területén. ”

A VPN használatával azonban csatlakozhat egy másik hely szerveréhez, és becsaphatja a webhelyeket, hogy azt hitte, hogy valójában valahol máshol található. Ez megkerüli mind a négy régió korlátozásait, és lehetővé teszi az élő és igény szerinti tartalom megtekintését, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz; kiválóan alkalmas a Channel 4 külföldi nézésére, ha utazik.

Ha csak ideje van egy gyors összefoglalásra, itt van a miénk a Channel 4 külföldről történő feloldásához szükséges legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Legjobb választás a 4. csatorna feloldásához! Nagy sebességű kiszolgálók hálózata a világ minden tájáról, amelyek nagy sebességű kapcsolatokra vannak kialakítva. Erős az adatvédelem. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Legjobb költségvetési VPN. Jó ár-érték arány és kezdőbarát alkalmazások. A biztonságos és gyors kapcsolatok kiválóan alkalmasak streamingre.
 3. NordVPN Erős, sokoldalú, több mint 5000 szerverrel - szinte bármit feloldhat. Sok szerver érheti el a jó streaming sebességet.
 4. IPVanish Jól működik a Kodi eszközökkel és akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz egy fiókban.
 5. PrivateVPN A jövőbeni és bővülő hálózat egy bővülő streaming webhelyek listájával, amelyet fel tud tiltani.

A 4. csatorna streamingje VPN segítségével

Új még a VPN-sel történő streaminghez? Valójában meglehetősen egyszerű a földrajzilag korlátozott platformok feloldása, csak kövesse az alábbi lépéseket.

Így nézheti meg a 4. csatorna ingyenesen külföldön megtekintését:

 1. Iratkozzon fel az alább felsorolt ​​VPN-szolgáltatások egyikére (az ExpressVPN-t ajánljuk).
 2. Töltse le és telepítse az ügyfélszoftvert. Lesz néhány különféle változat, tehát feltétlenül szerezze be a megfelelőt az operációs rendszeréhez.
 3. Csatlakozzon a megfelelő ország szerveréhez. Mind a négy esetében brit szervert használsz.
 4. Próbálja meg megnézni a Channel 4 webhely tartalmát. Gyorsan be kell töltenie, minimális pufferolással, ha van ilyen. Vegye figyelembe, hogy a változások megtekintéséhez esetleg újra kell töltenie az oldalt.

HOGYAN SZABAD PREMIUM VPN-t kapni: A VPN-k általában csak a legalacsonyabb árat kínálják az ügyfeleknek, akik hajlandóak előfizetni több évre egyszerre. Ha azonban csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re, például ha nyaralik, akkor az ExpressVPN ingyenes 30 napos próbaverzióját használhatja ehelyett. Amíg Önnek előleget kell fizetnie, 30 napon belül bármikor lemondhat, és teljes visszatérítést kaphat.

A legjobb VPN mind a 4 nézéséhez

Az első lépés a megfelelő VPN kiválasztása. Minden szolgáltatás kissé különbözik, ezért érdemes megfontolni az online szokásait, mielőtt egy adott VPN-hez elkötelezik magát. Például egyes szolgáltatások mindenekelőtt a sebességet részesítik előnyben, míg mások megkönnyítik a nagyon kifinomult biztonsági beállítások létrehozását. Annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb VPN-ket a mind a 4 külföldről való eléréshez, olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 1. Képes az összes 4 és hasonló szolgáltatás feloldásához
 2. Több brit szerver közül választhat
 3. Stabil kapcsolatot kínál, és minimális hatással van a kapcsolat sebességére
 4. Erős titkosítást és további biztonsági funkciókat tartalmaz
 5. Nincs személyesen azonosítható információ, ideális esetben semmit sem naplóz

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárA Blokkolja a 4. csatornátTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ez a szolgáltatás kiválóan alkalmas streamingre: jelenleg több mint 3000 szerverrel büszkélkedhet 160 helyszínen, 94 különböző országban, beleértve öt szerverhelyet az Egyesült Királyságban.. Ezenkívül legyőzheti a legszigorúbb földrajzi korlátozásokat kivéve; képes lesz streaming tartalmakat mind az 4 oldalról, valamint más fontosabb szolgáltatásokról, mint például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video.

Az ExpressVPN kiváló biztonsági funkciókat kínál, beleértve a 256 bites AES titkosítást, a kill kapcsolót és a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelmet.. Nem naplózza azokat az adatokat, amelyek azonosíthatnák téged, sőt lehetővé teszi, hogy a bitcoin segítségével fizessen, hogy a lehető legnagyobb mértékben anonimizálja magát.. A 24 órás ügyfélszolgálatot élő csevegéssel érheti el, és általában másodpercek alatt válaszolnak.

Az ExpressVPN felhasználóbarát alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Linux, Android és iOS eszközökhöz. Kiválasztott vezeték nélküli útválasztókon is működik, bár ezeket manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Az Egyesült Királyságban rengeteg szerver feloldja az összes 4 alkalmazást szinte bárhol HD formátumban
 • Az alkalmazások intuitívak és könnyen kezelhetők
 • Magas szintű biztonsági funkciók és a naplók nélküli irányelv védi az Ön személyes adatait
 • Szigorú nulla naplózási politika és szilárd biztonság az alkalmazásokban
 • Élő chat támogatás 24/7

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb lehetőség kupon nélkül

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A LEGJOBB VPN a 4. KANÁLNAK - MINDEN 4: Az ExpressVPN az első választásunk. Megbízhatóan feloldja az összes 4, valamint szinte az összes brit streaming webhely blokkolását. Kivételes sebesség a puffermentes HD megtekintéshez, valamint a teljes biztonság és magánélet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a 4-es csatorna blokkolását, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost kicsit másképp működik, mint a legtöbb: lehetővé teszi, hogy válasszon egy adott kiszolgálót, amelyet használni szeretne (az Egyesült Királyságban 486+ és világszerte több mint 5700 van), vagy egy hozzárendelhető egy adott feladatra való alkalmasság alapján, például torrenting vagy biztonságos böngészés.. A CyberGhost lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással feloldja az Összes 4 és sok más webhely blokkolását, így ideálisvá teszi a kezdő felhasználók számára.

Az egyszerű, felhasználóbarát kialakítás ellenére a CyberGhost valójában rendelkezik néhány beépített biztonsági funkcióval. Például engedélyezheti automatikusan a hirdetések blokkolását és a rosszindulatú programok keresését. Van még 256 bites titkosítás, megszakító kapcsoló, valamint védelem a DNS, IPv6 és a port továbbító szivárgások ellen. Nem naplózza semmilyen munkamenetet vagy forgalmi adatot, tehát senkinek sem teheti közzé tevékenységének részleteit.

A CyberGhost dedikált Windows, MacOS, Android, Linux és iOS alkalmazásokkal rendelkezik. A kézi konfigurációval telepítheti azt néhány otthoni útválasztóra is.

Előnyök:

 • Az Egyesült Királyságban több mint 700 szerverrel rendelkező nagy kontingens könnyen feloldja a legtöbb geo-blokkolt webhelyet
 • Nagyon jó streaming sebesség
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek
 • Szilárd adatvédelmi funkciók, beleértve a kill-kapcsolót

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost könnyen kezelhető. Megfizethető, szilárd előadóművész. Jó az összes 4 feloldásának feloldása, de egyes szerverek küzdenek más streaming oldalakkal. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a 4-es csatorna blokkolását, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN vezet a hálózat méretéhez. Ennek a VPN szolgáltatónak közel 5700 szervere van 60 országban, 654 közül pedig csak az Egyesült Királyságban lehet választani. Elég gyors, hogy az élő HD videókat bármilyen probléma nélkül továbbítsa az olyan webhelyekről, mint az Összes 4, és fel is blokkolhatja a népszerűbb szolgáltatásokat, például a Netflix és a Hulu szolgáltatásokat..

Ez a veteránszolgáltató nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, de a felhasználók kihasználhatják a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelmet, az alkalmazás-specifikus megszakító kapcsolót is, a Tor over VPN funkcionalitást és a több VPN egyszerre történő használatának lehetőségét. Ez a szolgáltatás nem tárol személyesen azonosítható információkat, és elfogadja a kriptovaluta kifizetéseket, így teljesen névtelenül böngészhet.

Ez a VPN alkalmazásokat kínál MacOS, iOS, Windows és Android rendszerekhez. A NordVPN manuálisan telepíthető Linux alapú rendszerekre és támogatott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Veterán költségvetési szolgáltató, több mint 650 szerverrel az Egyesült Királyságban
 • Feloldja a legnépszerűbb streaming webhelyek, pl. Netflix, BBC iPlayer és Amazon Prime Video
 • Az alapértelmezett biztonsági beállítások és az adatvédelmi szempontok meghaladják a szabványt
 • Az élő csevegés segíthet a kézi konfigurálásban

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet, frissítést igényel

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ MINDEN KÖRNYEZETŐ: A NordVPN jó ár-érték arányú sokoldalú. Nagy értékű lehetőség, amely feloldja a legtöbb brit streaming szolgáltatást, beleértve a Channel 4-et is. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a 4-es csatorna blokkolását, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish 89 brit szerver közül választhat (1 300+ világszerte), és elég nagy sebességgel képes HD videóinak hibátlan streamingre, ez egy kiváló VPN, amelyet az Összes 4-vel együtt lehet használni.. Képes könnyedén felszabadítani az olyan platformokat, mint az ITV Hub, a Sling TV és az Acorn TV, tehát az Összes 4 nem jelent veszélyt. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi akár tíz egyidejű összeköttetést, ahol sok versenytársa engedélyezi legfeljebb hatot.

Bár alkalmazásai könnyűek, rengeteg fejlett funkciót tartalmaznak. A 256 bites titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló alapértelmezés szerint engedélyezve van, de a felhasználók választhatják az OpenVPN forgalom zavarását is, időzített időközönként válthatják az IP címeket, és blokkolhatják az összes LAN forgalmat. Az IPVanish nem naplózza személyesen azonosítható információkat, így tevékenységei mindig privát jellegűek.

Az IPVanish egyike azon kevés fő VPN-nek, amelyeknek alkalmazásuk van az Amazon Fire TV áruházban. Ezenkívül dedikált verziókkal rendelkezik az Android, Windows, iOS és MacOS számára. Ez a szolgáltatás manuálisan konfigurálható úgy, hogy működjön együtt a Linux-szal és válassza az útválasztókat.

Előnyök:

 • Az Egyesült Királyságban több mint 80 szervert működtet, nincs gond az Összes 4 feloldásának feloldásával
 • Fiókonként 10 egyidejű kapcsolat engedélyezése
 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú
 • Nincsenek böngészőbővítmények

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára és többcsatlakozási lehetőségekhez. Feloldja a 4. csatorna feloldását - Igény szerint - Mind a 4, de nem engedheti fel a számának feloldását annyi streaming szolgáltatáson, mint a riválisok. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a 4-es csatorna blokkolását, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kevesebb szerverrel rendelkezik (csak négy az Egyesült Királyságban és 78 világszerte), mint a hasonló szolgáltatásokkal, de nagyobb sebességet kínál. Valójában elég gyors az élő HD videó streamingje észrevehető pufferelés nélkül. Még ennél is jobb: a 4-en kívül ez a VPN feloldhatja az olyan streaming platformokat, amelyek még sokan mások nem képesek, például a BBC iPlayer, a Netflix és a PlayStation Vue.

Ez a szolgáltatás alapértelmezés szerint lehetővé teszi az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelmet. 256 bites titkosítást használ, valamint egy kill kapcsolót, hogy biztosítsa a forgalom állandó elrejtését, és mivel nincs tárolva személyes azonosító információ, tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. A PrivateVPN valóban ragyog, amikor az ügyfélszolgálatról van szó: csapata 24 órán keresztül, 7 órán keresztül elérhető chat-en keresztül, és képesek távolról is telepíteni és konfigurálni a szoftvert az Ön engedélyével.

A PrivateVPN az Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez tartozó speciális alkalmazásokkal érkezik. A Linux alapú platformok és a vezeték nélküli útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • Megalapozott hírnevet szerez a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldása szempontjából, többek között az Egyesült Királyságból
 • A streaming sebessége elég jó a HD felbontáshoz
 • Könnyen használható alkalmazások Windows, MacOS, iOS és Android számára

Hátrányok:

 • Kis számú szerver közül lehet választani az Egyesült Királyságban
 • Támogatási segítségre lehet szüksége a kiválasztott legjobb szerver megtalálásához

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja mind a négy blokkolását, és általában jó a böngészéshez és a torrentokhoz. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé. Több szerverrel is megteheti. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Nézhetem online a 4-es csatornát egy ingyenes VPN-sel?

Bár valószínűleg kísértést igényel egy ingyenes VPN használata, számos ok miatt javasoljuk azok elkerülését. Annak ellenére, hogy több felhasználónk van, mint prémium szolgáltatások, az ingyenes VPN-k általában nem rendelkeznek a támogatásához szükséges hálózati infrastruktúrával. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy valószínűbb, hogy hosszú pufferelési időket, dadogó videókat és esetleg véletlenszerű VPN-kapcsolat nélküli kapcsolatot tapasztal. Ezek a tényezők mind gyenge adatfolyam-élményre utalnak, de ha figyelembe vesszük, hogy a nagy platformokat az első VPN-k blokkolják, életképességük még tovább csökken.

Noha az ingyenes VPN-k közvetlenül nem számítanak fel díjat, ők nem igazán ingyenesek: pénz helyett csak a személyes adataival fizet. Ezek a szolgáltatások sok szempontból profitálhatnak benned, ha hirdetéseket tesznek fel a meglátogatott oldalakra, és hosszabb ideig követhetnek téged sütik segítségével. Ez lehetővé teszi számukra a böngészési szokások rendkívül részletes profiljának elkészítését, amelyet azután a tudásod nélkül el lehet adni a legmagasabb ajánlatot tevőnek. A VPN-knek feltételezniük kell, hogy névtelenül tegyék meg tevékenységeit, és ne osszák meg azokat harmadik felekkel, tehát ez egyszerűen elfogadhatatlan.

Végül vegye figyelembe az ingyenes VPN-k által jelentett biztonsági kockázatot. 2016-ban a kutatók több mint 200 ingyenes Android VPN alkalmazást vizsgáltak meg és megállapították, hogy csaknem 40% -ban valamilyen rosszindulatú program található. Ezenfelül sok állítólagos VPN nem valójában titkosított semmit. Még egy magas színvonalú szolgáltatás használata sem garantálja az Ön biztonságát; láttuk, hogy egy nagy ingyenes VPN elősegíti a botnet a felhasználók sávszélességével korábban.

Nem lehet túl óvatos, amikor az online biztonságról van szó. Saját, készülékei és személyes adatainak védelme érdekében egy jó hírű VPN-t javasolunk egy kipróbált és bevizsgált naplózási házirend használatához..

Hogyan jelentkezhetsz az Összes 4 oldalra?

mind a négy regisztráció

Amíg mind a 4 szabadon használható, előbb létre kell hoznia egy fiókot. Ez egy viszonylag egyszerű folyamat: nyissa meg a regisztrációs oldalt, és írja be e-mail címét, jelszavát és születési idejét. Ezenkívül egy Egyesült Királyság irányítószámát is kérni fogják; a szolgáltatás ezt használja a címének megkeresésére, de nincs további ellenőrző intézkedés a helyén. Valójában nincs még a józan ész irányítószám szűrése is; még a Buckingham Palace irányítószámával is lehet fiókot létrehozni.

A regisztráció után azonnal bejelentkezhet, és megkezdheti a streaming-t. Ugyanakkor meg kell jegyeznie, hogy az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a TV-ben sugárzott tartalmat nézhesse. Mind a 4 nem hívja fel a felhasználókat erre az élő közvetítés betöltése előtt, így könnyű figyelmen kívül hagyni. A TV-engedély nem szükséges az igény szerinti tartalom megtekintéséhez, ellentétben a BBC iPlayer-rel, amelyre eltérő szabályok vonatkoznak.

Mit nézhetek a Channel 4 / All 4 csatornán??

A 4. csatorna számosféle tartalommal rendelkezik. Az alábbiakban felsoroltuk a csatorna legnépszerűbb címeit:

 1. Hollyoaks
 2. Ted atya
 3. Ramsay's Kitchen Nightmares USA
 4. Az informatikai tömeg
 5. Kukucskáló panoráma
 6. A nagy brit sütni
 7. Gyere, egyél velem
 8. 10 macska közül 8
 9. Első dátumok
 10. Természetfölötti

Lásd még:

 • Az ITV nézése külföldön
 • Hogyan nézhetem a Sky Go külföldön
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector