Hogyan nézheted meg a YouTube TV-t bárhonnan

Hogyan nézhetünk youtube tv-t ránk kívülről egy vpn-vel

Mint a legnépszerűbb streaming szolgáltatások, a YouTube TV földrajzilag blokkolja a tartalmát. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy csak egy adott országból, ebben az esetben az Egyesült Államokból nézhet. Ennek eredményeként, ha megpróbál hozzáférni az Egyesült Államokon kívüli adatfolyamokhoz, akkor egy „Sajnáljuk, de a YouTube TV még nem érhető el az Ön körzetében.”VPN segítségével azonban más helyekről is nézheti a YouTube TV-t.

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, akkor kap egy ideiglenes, régióspecifikus IP-címet. Ez lehetővé teszi a helymeghamisításokat, és becsaphatja a webhelyeket, hogy azt hitte, hogy valahol máshol található. A VPN-knek vannak más előnyeik is: csökkentik az automatikus csalásmegelőző intézkedések bevezetésének kockázatát, amikor egy másik országból érkeznek online banki szolgáltatására. Ezenkívül, mivel a VPN-k titkosítják az Ön forgalmát, megakadályozzák, hogy harmadik felek, például hackerek vagy az Internet Szolgáltató (ISP) figyeljék az Ön tevékenységeit.

Az alábbiakban rengeteg részletet fedünk le az egyes VPN-szolgáltatókról, de ha csak egy gyors összefoglalót keres, itt van a legjobb VPN-ek listája a YouTube bárhonnan történő streamingéhez:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk a YouTube-ra! Nagy sebességű kiszolgálók nagy hálózata, amelyek képesek HD sebességre. Biztonságos és magánkapcsolatok. 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartalmazza.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési szolgáltató. Könnyen telepíthető alkalmazásokat. Néhány gyors szerver is.
 3. NordVPN Jó sokoldalú, rengeteg szerverrel, amely képes a HD streaming kezelésére. Nincsenek naplók és a legmagasabb szintű adatvédelem.
 4. IPVanish Lehetővé teszi akár 10 egyidejű kapcsolatot egy fiókban. Jó sebesség a streaminghez.
 5. PrivateVPN Gyors kiszolgálók és feloldják a legtöbb streaming szolgáltatást, de több kiszolgálóra van szükség.

Hogyan továbbíthatjuk a YouTube TV-t külföldön VPN segítségével

Az indulás egyszerű, még akkor is, ha soha nem használtál VPN-t. Becsaphatja a YouTube TV-t arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban található, és bárhonnan nemzetközi helyről indíthat streaming-eket. Itt van, hogyan.

Csak kövesse ezeket a lépéseket a YouTube TV VPN-nézéshez:

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-szolgáltatásra (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Ezután telepítse a VPN szoftvert. A legtöbb szolgáltatás alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android rendszerre, ezért ügyeljen a megfelelő verzió elérésére.
 3. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba.
 4. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez.
 5. Ha még nem tette meg, hozzon létre egy YouTube TV-fiókot. Vegye figyelembe, hogy ehhez egy amerikai címhez kapcsolódó fizetési módra van szükség.
 6. Próbálja meg tölteni a videót a YouTube TV-n. Szinte azonnal el kell kezdenie a lejátszást, de ha nem, akkor próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket.

Ha egy konkrét műsorot élőben szeretne nézni, azt javasoljuk, hogy hajtsa végre a fenti lépéseket, mielőtt az ténylegesen elindul. Időt ad arra, hogy felvegye a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha valami nem működik megfelelően, és azt jelenti, hogy el kell hagynia a kedvenc műsor egy részét.

HOGYAN INGYENES PREMIUM VPN: Ha például csak egy rövid időre van szüksége VPN-re, például ha nyaralni megy, vagy egy földrajzi korlátozású eseményt szeretne nézni, használhatja az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Előzetesen kell fizetnie, de bármikor lemondhatja a teljes visszatérítés megszerzését, és ezáltal 30 napos ingyenes próbaverziót eredményez.

A „youtube tv vpn proxy észlelt” hiba

Ha a „youtube tv vpn proxy found” üzenetet látja, a YouTube TV észlelte és blokkolta a VPN-jét. A tesztelés idején az ebben a cikkben felsorolt ​​VPN-k működnek. Ugyanakkor ez egy macska és egér helyzete, amikor a YouTube blokkolja a VPN-eket és a VPN-eket a megoldások megvalósításában.

Míg az összes VPN érzékeny a blokkokra, javasoljuk az ExpressVPN használatát, mivel bebizonyosodott, hogy a legmegbízhatóbb a VPN blokkok elkerülésében a streaming szolgáltatások egész sorától. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál, ha akadályba ütközik.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő VPN-t a YouTube TV-hez

Olyan sokféle VPN-szolgáltatás esetén nehéz lehet kiválasztani csak egyet. Egyesek kiterjedt kiszolgálóhálózatokat kínálnak, míg mások prioritást élvezhetnek a sebesség, a biztonság vagy a szolgáltatások nagyobb feloldásának feloldására való képesség szempontjából. A YouTube TV-hez a legjobb VPN-ek megtalálásához az alábbi kritériumoknak megfelelő szolgáltatásokat kerestük:

 • Képes felszabadítani a YouTube TV-t és hasonló szolgáltatásokat külföldről.
 • Széles hálózattal rendelkezik, számos amerikai szerver közül választhat.
 • Erõs titkosítást használ, és további biztonsági lehetõségeket kínál.
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat.
 • Tartalmaz mind a mobil, mind az asztali alkalmazásokat, minimális különbséggel az egyes verziók között.

A legjobb VPN-k a YouTube TV-hez

Az alábbiakban megtalálja a VPN-k listáját, amelyeket a YouTube TV-hez ajánlunk:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárA blokkolja a YouTube tesztelését

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN szerverrel rendelkezik 20 különböző amerikai városban (és világszerte több mint 2000), ami azt jelenti, hogy nem csak a YouTube TV elérésére használhatja, hanem különféle város- vagy állam-specifikus adásokat nézhet. Ez a VPN ideális streaminghez: elég gyors az élő HD tartalom figyelhető észlelés nélküli pufferolás nélkül történő megtekintéséhez, és lehetővé teszi akár olyan platformok feloldását is, mint a Netflix, a Hulu és a Sling TV külföldről..

A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, és az ExpressVPN titkosítja a tevékenységeit a DNS és az IPv6 szivárgásvédelem, a kill kapcsoló (csak asztali alkalmazások) és a tökéletes előremeneti titok használatával.. Nincs naplózva személyesen azonosítható információ, tehát ha fizet a Bitcoin-nal, és egy regisztrálási e-mail címet használ, akkor valóban nyomon követhetetlen lesz. Ha bármilyen probléma merül fel, az ügyfélszolgálat 24/7 élő csevegésen érhető el.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál Linux, MacOS, Windows, iOS és Android számára. A támogatott hálózati útválasztókhoz kézi telepítés szükséges, de ez az ExpressVPN egyedi firmware-jével gyorsan és egyszerűen megtehető.

Előnyök:

 • Szupergyors kiszolgálók nagyszerű HD minőségű streaminghez
 • A legmegbízhatóbb VPN streaming szolgáltatásokhoz
 • Az iparágvezető biztonsági szolgáltatások
 • Jól megtervezett mobil és asztali alkalmazások
 • Nincs forgalmi napló
 • 24/7 élő chat ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Némileg drágább, mint néhány versenytársánál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A YOUTUBE LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Vezet az utat a streaming webhelyek feloldásához. Kivételes sebesség a puffermentes HD megtekintéshez és a teljes biztonsághoz és magánélethez. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a YouTubeTesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost kissé különbözik a legtöbb VPN-től abban az értelemben, hogy maga is kiválaszthat szervert, vagy megadhat egy feladatot (például a streaming webhelyek feloldását vagy névtelen böngészést), és hozzárendelheti a megfelelő kiszolgálót. Világszerte több mint 5000 nagysebességű szervert kínál, közülük több mint 1000 az Egyesült Államokban. Akár hét eszköz egyszerre történő csatlakoztatásának képességével a CyberGhost megkönnyíti a hozzáférést bármihez, amit csak akar, bárhol.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, valamint a DNS, IPv6, port továbbítás és WebRTC szivárgás elleni védelmet használ a forgalom biztonságának megőrzése érdekében.. A szoftver minden verziójában tartalmaz egy kill kapcsolót, egy hirdetésgátlót és egy rosszindulatú program elleni szkennert.

A CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és a maximális névtelenség érdekében elfogadja a Bitcoint. Ez a VPN felhasználóbarát Android, Windows, MacOS és iOS alkalmazásokkal érkezik. A kiválasztott internetes útválasztókhoz manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek
 • A tesztelés lenyűgöző sebességeket tárt fel a streaminghez
 • Jó biztonság, és nem tárolják a felhasználói tevékenységi naplókat
 • Nincs probléma az USA Netflix, a BBC iPlayer és még sok más feloldásával

Hátrányok:

 • Kevésbé alkalmas energiafelhasználók számára, akiknek kifinomultabb beállításokra van szükségük

Pontszámunk:

4 kívül 5

A LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VÁLASZTÁS: A CyberGhost gyors és megfizethető. Egyszerűen felépített, erőteljes adatvédelmi hitelesítő adatokkal. A HD videót megbízhatóan továbbítja. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a YouTubeTesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN világszerte több mint 5000 szerver hálózatával büszkélkedhet, klaszterekkel 20 különféle amerikai városban. A speciális szerverekkel olyan felhasználók számára, akik fájlokat osztanak meg, hozzáférhetnek a Tor-hoz vagy a játékhoz, anélkül, hogy félnének a DDoS támadásoktól, ez egy erős általános célú VPN. Ennek ellenére is kiváló streaminghez, nagy sebességének és kiváló feloldási képességének köszönhetően. A NordVPN a világ bármely pontjáról feloldhatja a Netflix, a BBC iPlayer és természetesen a YouTube TV platformokat..

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást használ, és további biztonsági lehetőségek széles skáláját tartalmazza. Van egy alkalmazás-specifikus megszakító kapcsoló, egy kettős VPN funkció, egy automatikus hirdetés-blokkoló, egy rosszindulatú program-leolvasó, valamint a WebRTC, IPv6 és DNS szivárgások elleni védelem. Ez a VPN szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy tevékenységei mindig privát jellegűek.

A NordVPN alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS, iOS és Linux eszközökhöz. A vezeték nélküli útválasztókon azonban manuálisan kell beállítani.

Előnyök:

 • Elég gyors a HD streaminghez, és feloldja a népszerű tartalmakat
 • Az erős titkosítás és a naplók hiánya a legmagasabb szintű biztonságot és adatvédelmet jelent
 • Lehetővé teszi 6 egyidejű kapcsolatot egy fiókban
 • Alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Linux és Android számára

Hátrányok:

 • Nem lehet csatlakozni egy adott szerverhez, helyet kell választania

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó választás. Egy jó mindenoldalú, amely jól működik az olyan streaming webhelyekkel, mint a YouTube. Szilárd biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, és akár 6 eszközt képes befogadni. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a YouTubeTesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish kiterjedt szerverhálózatának és az erőteljes többplatformos támogatásnak köszönhetően régóta a streaming kedvence. Jelenleg több mint 1300 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, köztük 520 az Egyesült Államokban. Az IPVanish elég gyors ahhoz, hogy megszakítás nélkül megnézze a nagyfelbontású élő közvetítéseket, és megbízhatóan feloldhatja a YouTube szolgáltatásait. Továbbá, ez a szolgáltatás akár tíz egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, így kiváló választás azok számára, akik minden eszközt egyszerre akarnak védeni.

A biztonsági fronton 256 bites titkosítás, megszakító kapcsoló (mind a mobil, mind az asztali verziókban), valamint a DNS és az IPv6 szivárgásvédelem. Az IPVanish számos olyan funkciót tartalmaz, amelyben a legtöbb VPN nincs. Blokkolhatja például a helyi forgalmat, vagy elhomályosíthatja az OpenVPN forgalmat. Mivel az IPVanish nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő információkat, és lehetővé teszi a felhasználók számára az IP-címek rendszeres cseréjét, ezért a felhasználókat nagyon nehéz online követni. Támogatás bármilyen probléma esetén élő chat-en keresztül elérhető, a nap 24 órájában.

Az IPVanish könnyű alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Amazon Fire, Android és iOS számára. A Linux eszközök és a kiválasztott vezeték nélküli útválasztók támogatottak, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre

Hátrányok:

 • Együttműködik a YouTube-lal, de küzd a nagyobb streaming platformok feloldása érdekében

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára és többcsatlakozási lehetőségekhez. Feloldja a YouTube blokkolását, de nem engedheti fel a sok olyan streaming szolgáltatás feloldását, mint a listán magasabb riválisok. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a YouTubeTesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kiváló feloldóképességének és nagy sebességének köszönhetően ideális az élő közvetítéshez. Világszerte körülbelül 80 szerverrel rendelkezik, ezek közül 10 az Egyesült Államokban található (10 különböző államban).. Ennek a szolgáltatásnak nincs problémája a HD tartalom streamingjével olyan platformon, mint a YouTube TV, Netflix, és Hulu, még külföldről is. Hat egyidejű kapcsolat engedélyezése mellett a PrivateVPN lehetővé teszi, hogy egyetlen fiókkal megóvja az összes leggyakrabban használt eszközt.

Ez a VPN szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, és elfogadja a Bitcoint, azaz anonim módon regisztrálhat, amíg eldobható e-mail címet használ. Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ, tartalmaz egy kill kapcsolót, amely leállítja a forgalmat, ha a kapcsolat elveszik, és védi a WebRTC, a DNS és az IPv6 szivárgásokat. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül és hét órás csevegésen elérhető, és az Ön engedélyével a személyzet akár távolról is telepítheti a szoftvert az Ön számára.

Ez a szolgáltatás dedikált Android, iOS, Windows és MacOS alkalmazásokat tartalmaz. A PrivateVPN Linux alapú rendszereken és útválasztókon is működik, de először kézi konfigurálást igényel.

Előnyök:

 • A sebesség elég jó a kiváló minőségű streaminghez
 • Megalapozott hírnevet szerez az egyre növekvő webhelyek listáján, amelyeket feloldanak
 • Legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat egyszerre

Hátrányok:

 • Az élő csevegés napi két órán keresztül elérhető
 • Új hálózat, kisebb kiszolgálók közül lehet választani

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ SZÁRÍTÁSI SEBESSÉG: A PrivateVPN állandóan megbízható. Jó általános felhasználásra és HD streamingre. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Feloldhatom a YouTube TV feloldását egy ingyenes VPN használatával?

Az ingyenes VPN-k gyakran azt állítják, hogy ugyanolyan szintű szolgáltatást nyújtanak, mint prémium versenytársaik, de ez messze van a valóságtól. Ezeknek a VPN-eknek általában sokkal nagyobb felhasználói alapja van, és még kevesebb kiszolgálója van a terhelés elosztására. Ennek eredményeként rendkívül lassú böngészési sebességre és videókra számíthat, amelyek dadognak, alacsony felbontásúak és gyakran szüneteltetik a puffert. Továbbá, mivel a YouTube az egyik legnagyobb streaming szolgáltatás a világon, nem valószínű, hogy egy ingyenes VPN elsősorban képes lesz megkerülni a földrajzi korlátozásokkal kapcsolatos intézkedéseit.

A nemzetközi szerverhálózat fenntartása drága, tehát Hogyan engedhetik meg maguknak az ingyenes VPN-k működését? Az igazság az, hogy különféle módszereket találtak arra, hogy kihasználják a felhasználóikat, akár hirdetések felhelyezése a meglátogatott webhelyekre, akár nyomkövető sütik felhasználásával összegyűjtik az online tevékenységeik részletes dokumentációját. A VPN-ket az online adatvédelem fokozására tervezték, de az adatok ismeretlen harmadik feleknek történő eladása nélkül, az Ön tudta nélkül, az ingyenes szolgáltatások valójában csökkenthetik azokat.

Mindig nehéz kiválasztani, melyik VPN-t kívánja használni, de az ingyenes szolgáltatásnál még nehezebb. Egy 2015. évi tanulmány szerint a Google Play Áruház tucatnyi feltételezett VPN-alkalmazást tárol, amelyek valójában rosszindulatú programokat telepítenek az eszközére. Még ha egy látszólag legitim szolgáltatást is talál, nagy esély van arra, hogy nem titkosítja a forgalmat vagy védi az IPv6 szivárgások ellen. A közismert szolgáltatások sem garantálják az Ön biztonságát, amint azt észleltük, amikor Holat elkapta a felhasználói sávszélesség eladása a botnet működtetése érdekében..

A lehető legbiztonságosabb mi javasoljon jó hírű VPN-t egyértelmű, a felhasználó első adatvédelmi politikájával.  

Regisztrálhatom a YouTube TV-t külföldről?

A YouTube TV-ben nincs vpn hiba

Bár a YouTube TV műszakilag csak az Egyesült Államokban érhető el, valójában bárhonnan regisztrálhat, amíg van PayPal-fiókja. Ha hitelkártyával vagy bankkártyával fizet, a YouTube TV megköveteli, hogy azt egy amerikai címre regisztrálják, de sok hasonló szolgáltatással ellentétben a YouTube TV nem ellenőrzi, hogy van-e amerikai PayPal-fiókja..

Nem akarja, hogy a kifizetéseket PayPal-on keresztül vegye át? Van egy harmadik fizetési lehetőség, amelyet a regisztráció során nem mutatnak be a felhasználónak: Google Play ajándékkártyák. Csak jelentkezzen be ugyanabba a Google Play-fiókba, amellyel feliratkozott a YouTube TV-re, váltson be egy ajándékkártyát, és ha van elég hitelképessége, rájössz, hogy ez a szolgáltatás az előfizetési díjat levonja az egyenlegéből a kártya vagy a PayPal feltöltése helyett. számla.

Mit nézhetek a YouTube TV-n?

A YouTube TV jelenleg 73 különféle csatornát kínál a szokásos előfizetés részeként, és további nyolc csatornát lehet hozzáadni egy kis kiegészítő fizetésért. Az alábbiakban felsoroltuk a szolgáltatás legnépszerűbb hálózatait:

 1. ABC
 2. AMC
 3. CBS
 4. Disney Channel
 5. ESPN
 6. RÓKA
 7. MLB
 8. NBC
 9. SyFy
 10. TNT
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 51

Adblock
detector