Hogyan nézhetem a Szerelem-sziget Németország 3. évadját online külföldről

Hogyan nézhetem a Love Island Germany 3. évadját?

Mint a Love Island Germany 1. és 2. évadában, a Love Island 3. évadját az RTL II-en is meg lehet nézni. Ehhez azonban regisztrálnia kell a TV Now streaming szolgáltatást. Sajnos az RTL II és a TV Now tartalma régiókhoz kötött, és Németországon kívül nem érhető el. Ha megkísérel tartalmat megnézni az RTL2-en VPN nélkül, a következő hibaüzenet jelenik meg:

"Ezt a videofájlt nem lehet lejátszani."

Love Island streaming hiba

Szerencsére a VPN segítségével megnézheti a 3. évadban a Love Island Germany-et. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását, úgy tűnik, mintha egy másik országból böngészne. Amint a németországi szerverhez kapcsolódik, az eszköz forgalma titkosítva van, és a kérdéses szerverre irányítja azt. Ezután megkap egy német IP-címet, amely lehetővé teszi a Love Island Germany külföldön történő feloldását.

Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk az egyes legjobb VPN-ket, amelyek a németországi Szeretet-sziget figyelésére szolgálnak. Itt van egy rövid összefoglaló arra az esetre is, ha nincs ideje:

A Legjobb VPN-ek, akik a Love Island Germany 3. évadját nézhetik külföldön

 1. ExpressVPN: Gyors szerverek Németországban. Feloldja a Netflix, az RTL II és a TV Now blokkolását. 24 órás támogatás, kezdőbarát alkalmazások és erős biztonság titkosítással és megszakító kapcsolóval.
 2. NordVPN: Szerverek Berlinben és Frankfurtban a Love Island Germany feloldásához. Több mint 5000 szerver világszerte. Szigorú bejelentkezési házirend és 24 órás támogatás. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé.
 3. CyberGhost: Több száz nagysebességű szerver Németországban a Love Island Germany 3. évadjára. Csatlakoztasson 7 készüléket egyszerre. A biztonság szigorú bejelentkezési szabályokat tartalmaz.
 4. IPVanish: Nyissa fel az RTL II, a TV Now és a Netflix USA blokkolását. Akár 10 egyidejű kapcsolat. Az amerikai székhelyű VPN titkosítással védi az Ön adatait. 24/7 élő támogatás.
 5. PrivateVPN: Gyors VPN a német tartalom külföldön történő streamingjéhez. A Netflix feloldását is feloldja. Könnyen használható alkalmazások és élő támogatás. Biztonságos naplózási politika. Csatlakoztasson akár 6 eszközt.
 6. Surfshark: Korlátlan egyidejű kapcsolat. Feloldja a legtöbb webhely blokkolását, beleértve az RTL II, a TV Now és a Netflix webhelyet. Nincs naplózott VPN 24/7 támogatással és felhasználóbarát alkalmazásokkal.

Hogyan nézhetem a Love Island Germany 3. évadját?

Nem kell pazarolnia az órákat a Love Island Germany illegális patakjának keresésére. Ehelyett a VPN-sel nézegetheti a 3. évad szezonját Németországon kívül. Itt van a tennivaló:

 1. Iratkozzon fel a Love Island Germany egyik legjobb VPN-jével - külön ajánljuk az ExpressVPN-t.
 2. Keresse meg és töltse le eszközéhez a megfelelő alkalmazást vagy böngésző-kiterjesztést.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy szerverhez Németországban.
 4. Lépjen az RTL II webhelyre, és válassza ki a kívánt tartalmat. Most fel kell oldani.
 5. Ha bármilyen problémája van, javasoljuk, hogy törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket. Úgy találtuk azonban, hogy ez nem volt szükséges a tesztelésünk során.

Abban az esetben, ha kíváncsi, hogyan választottuk meg a legjobb VPN-ket a Szerelem-sziget 3. évadának Németországon kívüli megfigyelésére, az alábbiakban felsoroljuk az egyes szolgáltatások által kínált legfontosabb funkciókat:

A Szerelem-sziget figyelésére szolgáló legjobb VPN-k kiválasztásának kritériumai

 • Feloldja az RTL II és a TV Now blokkolását Németországon kívül
 • Gyors szerverek Németországban a Szeretet-sziget streamingjéhez külföldön
 • Biztonságos titkosítással és naplózás nélküli házirenddel
 • Kezdőbarát alkalmazások (és ideális esetben böngészőbővítmények)
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail lehetőségekkel
 • Pénz-visszafizetési garanciával kockázatmentesen próbálkozhat
 • Több eszközön egyszerre használható

A legjobb VPN-k a Love Island Germany 3. évadához

Itt található a legjobb VPN-ek listája, amelyek segítségével megnézheti a Love Island Germany 3. évadját külföldről:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a TV NowTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legmegbízhatóbb VPN a tartalom feloldásához, ideértve a Love Island Germany szolgáltatást. Szerverei vannak a német Darmstadt, Frankfurt és Nürnberg városokban. Ezek a szerverek gyorsak és konzisztensek, ami azt jelenti, hogy bármilyen késés vagy pufferolás nélkül képes lesz streamingre. Összességében ez a piac egyik legnagyobb VPN-je. Több mint 3000 szerver hálózattal rendelkezik 94 országban.

Az RTL II és a TV Now mellett az ExpressVPN feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer kedvelőit. A VPN használatának további előnye, hogy nagyon könnyű használni a különféle platformokhoz tartozó alkalmazásokkal. Vannak olyan böngészőbővítmények is, amelyek még könnyebbé teszik a kiszolgálóhoz történő kapcsolódást. Az ExpressVPN kiváló ügyfélszolgálatot kínál, amellyel kapcsolatba léphet élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül, a nap 24 órájában.

A 256 bites AES titkosításnak köszönhetően biztonságosan böngészhet az interneten az ExpressVPN segítségével. Ezenkívül megóv a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgásoktól, valamint egy kill kapcsolót is kínál. A VPN szolgáltató székhelye a Brit Virgin-szigetek, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Ennek ellenére az ExpressVPN nem tárol felhasználóinak azonosító naplóit, így élvezheti az online névtelenséget.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek asztali (Windows, Mac és Linux), mobil (Android és iOS) és útválasztókhoz. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményei szintén letölthetők.

Előnyök:

 • Feloldja az RT II és a TV Now egyaránt a Love Island külföldi nézését
 • Gyors és konzisztens szerverek streaming és torrenting számára
 • Ezenkívül feloldja az olyan streaming szolgáltatásokat is, mint a Netflix és a BBC iPlayer
 • Könnyen használható alkalmazások és böngésző-kiterjesztések a különböző platformokhoz
 • Élő chat és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • Nem tart fenn felhasználói azonosító naplókat

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint a legtöbb konkurens VPN-nél

A SZERETETT SZIGET NÉMETORSZÁGNAK AJÁNLÓ VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Gyors és megbízható szervereket kínál streaming és torrenting számára. Nyissa fel a TV Now és a Netflix közötti bármit. 24 órás támogatást és kiváló, felhasználóbarát alkalmazásokat kínál. Titkosítást használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a TV NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 60 országban, többek között Németországban, több mint 5200 szerver hálózatának köszönhetően képes felfüggeszteni a legnépszerűbb geo-blokkolt szolgáltatások blokkolását. Szervereket kínál Berlinben és Frankfurtban, így ideális a németországi Szeretet-sziget 3. évadjának külföldön való megfigyelésére. Vannak olyan kiszolgálók is Németországban, amelyeket optimalizáltak az internetkorlátozások megkerülésére, valamint olyanok is, amelyek kompatibilisek a peer-to-peer forgalommal.

Használhatja az NordVPN-t az RTL II-vel, a TV Now-val, sőt a Netflix-rel és a BBC iPlayer-rel is. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Sőt, 24 órás élő chat-támogatást kínál, ha szüksége van rá. Ez a nem naplózott VPN Panamában található, ahol nem vonatkoznak rá kötelező adatmegőrzési törvények. A NordVPN komolyan veszi az Ön biztonságát, amint ezt a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló funkció is bizonyítja..

A NordVPN-hez a Windows, a Mac, a Linux, az iOS, az Android és az Android TV alkalmazásokon keresztül érheti el. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára. Az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Egy hatalmas hálózat, több mint 5000 szerver 60 országban
 • Feloldja az RT II és a TV Now, valamint a Netflix és az Amazon Prime blokkolását
 • A fokozott adatvédelemhez optimalizált speciális szerverek (dupla VPN)
 • Ügyfélszolgálat elérhető a nap 24 órájában, élő csevegés és e-mail útján
 • A szigorú bejelentkezési tilalom segít megvédeni magánéletét

Hátrányok:

 • Néhány inkonzisztens szerversebesség

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN 60 országban, többek között Németországban, több mint 5000 szerverrel rendelkezik. A legtöbb tartalom feloldása, ideértve a Love Island Germany-et is, az RTL II-n. Könnyen használható alkalmazások és böngésző-bővítmények. 24/7 élő csevegési támogatás és bejelentkezési szabályok. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a TV NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost kínálja a legtöbb szervert Németországban a listán szereplő VPN-k közül. Az írás idején összesen 742 szerverrel rendelkezik Németországban. Ezek Berlinben, Düsseldorfban és Frankfurtban találhatók. Mondanom sem kell, hogy ez könnyíti meg a feloldást a Love Island Germany-en az RTL II-n és a TV Now-n. A CyberGhost szoftvert akár a Netflix USA-val is használhatja. A VPN kiemelkedik a kiváló sebességgel a folyamatos streamingért és a torrentért.

Lehetséges, hogy hét eszközt csatlakoztathat egyszerre a CyberGhost készülékkel. Az alkalmazások és a böngészőbővítmények lehetővé teszik a gyors és egyszerű csatlakozást egy szerverhez Németországban vagy 59 ország bármelyikében, beleértve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot. 24 órás és 24 órás csevegési támogatás is rendelkezésre áll, ha bármilyen probléma merül fel. Az online biztonság szempontjából a CyberGhost 256 bites AES titkosítással és szigorú bejelentkezési szabályokkal védi meg. Védelem van továbbá a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, valamint egy automatikus megszakító kapcsolóval is.

A CyberGhost alkalmazásokat a következő platformokra kínálják: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV és Amazon Fire Stick / Fire TV. A manuális telepítés szükséges a Linux és az útválasztók számára.

Előnyök:

 • Több mint 700 szerver Németországban a Szeretet-sziget 3. évadjának megtekintésére
 • Feloldja a TV Now, az RT II, ​​a Netflix USA és egyéb szolgáltatásainak feloldását
 • Nagyon gyors kiszolgálók késéssel és puffermentes streaminghez
 • Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre
 • Az adatok biztonságát titkosítással és szigorú bejelentkezési tilalmakkal biztosítja

Hátrányok:

 • Küzdi néhány népszerű streaming szolgáltatás feloldását

NAGY ÉRTÉK: A CyberGhost gyors és biztonságos VPN-szolgáltatás. Több mint 700 szerverrel rendelkezik Németországban a Szerelem-sziget 3. évadjának külföldi megfigyelésére. Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé. 24 órás élő chat-támogatást kínál, míg a szigorú bejelentkezési szabályok védik az Ön személyes adatait. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a TV NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish tucatnyi kiszolgálót kínál Frankfurtban, amellyel megnézheti a Szeretet-sziget Németországot külföldön. Ez egy olyan VPN, amely jó sebességet kínál streaminghez, akár 1080p HD felbontásban is. Sikeresen feloldja az RTL II és a TV Now, valamint a Netflix USA feloldását. Az IPVanish különösen népszerű opció a családok számára, mivel lehetővé teszi akár 10 egyidejű kapcsolat létesítését - több, mint a legtöbb VPN-en a piacon..

Összességében az IPVanish több mint 1300 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban. Ez egy különösen jó VPN, amelyet a Kodi-vel, valamint az Amazon Fire TV-vel és a Fire Stick-kel együtt lehet használni. A 24/7 élő csevegés támogatása mellett 256 bites AES titkosítást és naplózás nélküli politikát is elvárhat. Az IPVanish automatikus lekapcsolót, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet is kínál. Ha ilyen biztonsági funkciókkal rendelkezik, magánéletét védi az internetszolgáltató és a snoopers ellen.

Letöltheti az IPVanish alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. A Linux és az útválasztók esetében azonban manuálisan kell beállítania a telepítési utasításokat.

Előnyök:

 • Jó sebesség a Love Island Németország tengerentúli streamingjéhez
 • Lehetővé teszi, hogy akár 10 egyidejű kapcsolat is legyen
 • Jól működik a Kodi-val és az Amazon Fire Stick-rel
 • Rendkívül biztonságos titkosítással és naplózás nélküli házirenddel

Hátrányok:

 • Nem kínál böngészőbővítményeket
 • Székhelye az Egyesült Államokban - az Five Eyes tagja

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish akár 10 egyidejű kapcsolatot is biztosíthat. Több tucat gyors kiszolgálót kínál Németországban az RTL II feloldásához. Jól működik a Kodi-val és az Amazon Fire Stick-rel. Titkosítási és naplózási politikával biztonságban tartja az internetet. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a TV NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN lehet, hogy nem a legnagyobb VPN-szolgáltató ebben a listában, de a nagysebességű szervereiről és sok földrajzilag korlátozott webhely és szolgáltatás feloldásának képességéről ismert. Ez a VPN 60 országban körülbelül 100 szerverrel rendelkezik. Német szerverei Frankfurtban és Nürnbergben találhatók, és ideálisak a Love Island Germany 3. évadának streamingjéhez. Használhatja a PrivateVPN-t a Netflix, a HBO Go, a BBC iPlayer és így tovább. A korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy megszakításokat tapasztal.

Ez egy különösen kezdőbarát szolgáltatás, amely könnyen használható alkalmazásokat kínál asztali és mobil eszközökhöz. Bármilyen probléma esetén néhány másodperc alatt csatlakozhat egy szerverhez, míg az élő csevegés támogatása rendelkezésre áll. A PrivateVPN székhelye Svédországban található, és 256 bites AES titkosítást használ az adatok biztonságához. Van még DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem, megszakító kapcsoló és naplózás nélküli házirend. Ez azt jelenti, hogy személyes adatai bizalmasak maradnak a VPN használatakor.

A PrivateVPN elérhető Windows, Mac, Android és iOS rendszereken. Kézi beállításra van szükség Linux és útválasztók esetén.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerver a Love Island streamingjéhez az RT II-en és a TV Now-n
 • Feloldja a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokat, beleértve a Netflixet is
 • Nagyon könnyen használható asztali és mobil alkalmazások
 • Biztonságos magas szintű titkosítással és naplózhatatlan házirenddel

Hátrányok:

 • Kicsi, mintegy 100 szerverből álló hálózat
 • Korlátozott alkalmazások (csak asztali és mobil)

Kiváló sebesség: A PrivateVPN az egyik leggyorsabb VPN a piacon. Ideális a Szerelem-sziget Németország 3. évének tengerentúli közvetítéséhez. A Netflix feloldását is feloldja. Felhasználóbarát asztali és mobil alkalmazások, és akár 6 eszközön is használható. Nincs naplózás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a TV NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark érdekes lehetőség, amelyet mérlegelni kell, különösen azért, mert lehetővé teszi, hogy annyi készüléket csatlakoztasson, amennyit csak akar. 50 országban mintegy 800 szervert kínál, ez egy újabb, növekvő VPN, amely jól működik az RTL II-vel és a TV Now-val. Amellett, hogy nézni tudja a Szerelem-szigetet, a Surfshark a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video együttesen is használható..

Ez a VPN jó sebességet kínál a zökkenőmentes streaminghez. Az alkalmazások nagyon könnyű navigálni, és számos funkcióval rendelkeznek. Ez magában foglalja a lehetőséget, hogy több országon keresztül egyidejűleg csatlakozzon a Surfshark Double VPN-en keresztül, amely jobb biztonságot nyújt. További biztonsági szolgáltatások közé tartozik a szigorú bejelentkezési tilalom, a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló. Ezenkívül élő chat-támogatást is kínál, amely elérhető a nap 24 órájában.

A Surfshark a Windows, Mac, Android, iOS és az Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokon keresztül használható. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • Feloldja az RT II és a TV Now a Love Island Germany 3. évadját
 • Korlátlan számú eszközt csatlakoztathat egyszerre
 • Együttműködik a Netflix-szel, az Amazon Prime Video-val és a BBC iPlayer-rel
 • 24/7 élő csevegés és e-mail támogatás

Hátrányok:

 • Nem a legnagyobb szerverhálózat (körülbelül 800)
 • Néhány lassabb, kevésbé konzisztens szerver

KORLÁTLAN ESZKÖZÖK: A Surfshark lehetővé teszi, hogy annyi egyidejű kapcsolatot létesítsen, amennyit csak akar. Mindennel jól működik, a TV Now-tól a Netflix-ig. Rendkívül felhasználóbarát, 24 órás élő chat-támogatást kínál. Nem naplózza a VPN-t titkosító és kill kapcsolóval. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Love Island Germany 3. évadjának megtekintéséhez?

Úgy találtuk, hogy az ingyenes VPN-k nagyon következetlenek az RTL II és a TV Now feloldásakor. Ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy sikeres lesz egy ingyenes VPN használatával felszabadítani a Love Island Germany 1., 2. vagy 3. évadát. Valóban, az ingyenes VPN-k küzdenek mindenféle geo-lock webhely és szolgáltatás feloldására köztük a Netflix, a Hulu és a HBO Go. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-kre jellemzően nagyon kevés IP-cím van, amelyek közül sokot gyorsan blokkolnak a webhelyek és a szolgáltatások.

A kiszolgálók hiánya további probléma az ingyenes VPN-k számára. Az ilyen szolgáltatások túl sok felhasználót látnak, ami lassú teljesítményt eredményez. Valójában, néhány ingyenes VPN-k döntse el a sávszélességet, így a streaming és a torrenting különösen kihívást jelent. Végül, de nem utolsósorban, néhány ingyenes VPN nem használ AES titkosítást az adatok biztonságához. Mások akár személyes adataikat és tevékenységeiket naplózza, harmadik félnek eladva. Mint ilyen, magánéletét nem védi, ha ingyenes VPN-t használ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 15

Adblock
detector