Hogyan nézhetem DirecTV most az Egyesült Államokon kívül, VPN segítségével

Hogyan nézhetem DirecTV most az Egyesült Államokon kívül, VPN segítségével

Ha már feliratkozott a DirecTV Now-ra az Egyesült Államokon kívül, valószínűleg ilyen üzenettel találkozott:

A DirecTV Now az Egyesült Államokon kívül nem érhető el. Örömmel várjuk, hogy újra szórakoztasson.”

Szerencsére a VPN segíthet Önnek a DirecTV Now nézésében az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában vagy bárhol másutt tengerentúlon. A „Virtuális magánhálózat” kifejezés rövidítéseként a VPN-k titkosítják az eszköz internetes forgalmát, és egy másik hely szerverein továbbítják. Ebben az esetben ki szeretne választani egy szervert az Egyesült Államokban annak érdekében, hogy külföldön nézhesse a DirecTV-t. Ennek során kap egy Egyesült Államok IP-címét, amely arra készteti a webhelyeket és szolgáltatásokat, hogy úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokon belül böngészik..

Alig várom, hogy elolvassa a teljes bejegyzését? Itt egy rövid összefoglaló A DirecTV most az Egyesült Államokon kívüli nézésére szolgáló legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN A DirecTV első számú választása. Nagy sebességű VPN szolgáltatás a DirecTV streamingjéhez. A Netflix és az Amazon Prime Video feloldását is feloldja. Állandó kapcsolat és lenyűgöző alkalmazásválaszték. 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartalmazza.
 2. CyberGhost Gyors szerverek a DirecTV Now streamingjéhez. Egyszerre akár 7 eszközt is rögzíthet. Könnyen használható alkalmazások és biztonságos a titkosítási és a naplózás nélküli házirenddel.
 3. NordVPN Több mint 1700 szerver az Egyesült Államokban. Feloldja a DirecTV Now, a Netflix és egyéb lehetőségeit. Legfeljebb 6 eszközön használható. Rendkívül biztonságos napló nélküli házirend és speciális kiszolgálókkal.
 4. IPVanish Egyesült Államokbeli VPN-szolgáltatás 18 amerikai városban található szerverrel a DirecTV Now nézésére. Titkosítást használ az adatok védelme érdekében. Akár 10 egyidejű kapcsolat.
 5. PrivateVPN Gyors VPN szolgáltatás a DirecTV Now és a Netflix megtekintéséhez. Kezdőbarát alkalmazások, akár 6 egyidejű kapcsolat és magas szintű biztonság.

Hogyan nézhetjük DirecTV-t az Egyesült Államokon kívül VPN-sel

Kövesse ezt a lépésről lépésre az irányítást, hogy a DirecTV-t az Egyesült Államokon kívül (Kanadában, az Egyesült Királyságban vagy bárhol másutt) egy VPN-sel nézhesse meg..

A következőképpen nézheti meg a DirecTV-t az Egyesült Államokon kívül:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra az Egyesült Államok szervereivel - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le az eszközéhez a megfelelő VPN szoftvert. A legjobb VPN-k számos alkalmazást kínálnak asztali és mobil eszközökhöz.
 3. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez biztosítja, hogy a DirecTV elfelejti az Egyesült Államokon kívüli helyét, és elfogadja a VPN által biztosított amerikai IP-címet.
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztését, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 5. Jelentkezzen be a DirecTV-hez, és keresse meg a kívánt tartalmat, amelyet fel kell oldani.

Ha problémája van a DirecTV Now nézésével az Egyesült Államokon kívül, még akkor is, ha VPN-hez csatlakozik, van néhány javaslatunk. Több szervert kell kipróbálnia az Egyesült Államokban, és mindenképpen törölje a sütiket, mielőtt újra megpróbálná a DirecTV-t. Érdemes lehet további segítséget kérni a VPN ügyfélszolgálatától.

Szóval hogyan kellene választania egy VPN-t a DirecTV Now külföldön történő feloldásához? Tudjuk, hogy sok VPN közül lehet választani. Ezért csak azokat a VPN-ket választottuk ki, amelyek képesek az alábbiak biztosítására:

 • Több szerver az Egyesült Államokban
 • Gyors és megbízható csatlakozások a DirecTV Now streaminghez
 • Biztonságos a titkosítás és a kill kapcsoló funkcióval
 • Szigorú bejelentkezési házirend a magánélet védelme érdekében
 • Könnyen használható alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz
 • Ügyfélszolgálat elérhető élő csevegésen és e-mailben

A legjobb VPN-k a DirecTV Now nézéséhez az Egyesült Államokon kívül

Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek az Egyesült Államokon kívül a DirecTV Now nézésére vonatkoznak:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárEnblocks DirecTV mostTesztelt 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb VPN a DirecTV nézéséhez az Egyesült Államokon kívül. Ez a sebesség és a biztonság kombinációjának köszönhető. Az ExpressVPN hatalmas, több mint 3000 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik 94 országban, köztük az Egyesült Államokban is. Az ExpressVPN szervereit széles körben teszteltük, és tökéletesnek találták azokat filmek és TV-műsorok nagy felbontású streamingjeire. Azt is megállapítottuk, hogy a kapcsolat szinte soha nem csökken. Az ExpressVPN valóban garantálja az üzemidő 99,9% -át.

Az ExpressVPN versenytársainak köszönhetően az az, hogy lenyűgöző alkalmazásokkal rendelkezik. Amellett, hogy felhasználóbarát alkalmazásokat kínál asztali és mobiltelefonokhoz, a MediaStreamer nevű intelligens DNS-proxy szolgáltatást is kínálja, amely lehetővé teszi a VPN használatát kiválasztott intelligens TV-kkel és játékkonzolokkal.. Az ExpressVPN választásának másik oka a gyors és hatékony élő chat-támogatás, amely elérhető a nap 24 órájában, így másodpercek alatt segítséget kaphat.

A legjobb VPN-k képesek feloldni a földrajzilag korlátozott tartalmak - például a DirecTV Now - blokkolását, miközben biztonságban vannak az interneten. Az ExpressVPN sem kivétel. Biztosítja az Ön adatait 256 bites AES titkosítással, és DNS szivárgás elleni védelmet nyújt. Az ExpressVPN egy kill kapcsolót, megosztott alagútépítést és nem naplózási politikát kínál, így az Ön személyes adatai jó kezekben vannak. Még anonim módon is feliratkozhat a szolgáltatásra egy eldobható e-mail cím használatával és a Bitcoinban történő fizetéssel.

Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztókhoz. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Gyors szerverek a DirecTV Now folyamatos streamingjéhez
 • Szerverek 94 országban a tartalom feloldásához világszerte
 • Fontos biztonsági szolgáltatások, mint például a titkosítás és a naplózás elve
 • Lenyűgöző választék a könnyen használható alkalmazásokról és a böngészőbővítményekről
 • Kiváló ügyfélszolgálat 24/7-es támogatással élő csevegésen keresztül
 • Névtelen regisztráció és fizetés

Hátrányok:

 • Meglehetősen drága a többi népszerű VPN-hez képest

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A DIRECTV LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. A sebesség és a biztonság garantálja a tökéletes DirecTV Now közvetítését. Több mint 3000 szerver 94 országban. Széles körű felhasználóbarát alkalmazások, 24 órás támogatás és kiváló biztonság titkosítással. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a DirecTV 2020-as tesztelését

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost A növekvő szerverhálózattal rendelkezik, több mint 1000 az Egyesült Államokban. Ha ezt összekapcsolja a nagy sebességgel, a CyberGhost kiváló VPN a DirecTV külföldi nézéséhez. Kipróbáltuk a CyberGhost alkalmazását széles körű tartalommal, és azt találtuk, hogy kiváló minőségű teljesítményt nyújt, kevés vagy semmilyen leállás nélkül. Érdemes megemlíteni, hogy akár hét eszközt is biztosíthat a CyberGhost segítségével, ami több, mint a legtöbb VPN lehetővé teszi..

Megállapíthatja, hogy a CyberGhost számos felhasználóbarát alkalmazást kínál. Ezeket könnyű navigálni, és ezért kiválóan alkalmazhatók azok számára, akik VPN-t használnak először. A CyberGhost alkalmazások számos olyan funkciót tartalmaznak, mint például egy ad-blokkoló és a rosszindulatú programok leolvasója. A CyberGhost magas szintű biztonságot nyújt 256 bites AES titkosítással, valamint DNS és IP szivárgásvédelemmel. Az automatikus leállítás kapcsoló biztosítja az internetforgalom csökkentését a VPN-kapcsolat leszakadása esetén. Végül, de nem utolsósorban, szigorú bejelentkezési szabályok vannak érvényben.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál Windows, Android, Mac, Linux, iOS, Amazon Fire Stick és Android TV számára. Vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome és a Firefox számára is. Az útválasztók manuális konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • Több mint 700 szerver az Egyesült Államokban a DirecTV Now nézésére
 • Gyors és megbízható szolgáltatás böngészéshez és streaminghez
 • A szigorú bejelentkezési szabályok megőrzik a személyes adatait
 • Egyszerre akár 7 eszközt is rögzíthet
 • Felhasználóbarát alkalmazások, rengeteg könnyen aktiválható funkcióval

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost gyors és megbízható kapcsolatokkal rendelkezik a DirecTV Now közvetítéséhez külföldön. Van olyan alkalmazásai, amelyek könnyen kezelhetők, és akár 7 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. A biztonsági funkciók magukban foglalják a megszakító kapcsolót és a naplózás elutasítását. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a DirecTV 2020-as tesztelését

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy másik nagyszerű választás, ha azt akarja, hogy a VPN feloldja a DirecTV blokkolását az Egyesült Államokon kívül. Ennek oka az A NordVPN több mint 1700 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban. Valójában a VPN-k egyik legnagyobb szerverhálózatával rendelkezik, 60 országban több mint 5 200-at. Ez azt jelenti, hogy képes lesz feloldni mindenféle, földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását, beleértve a Netflix-et és a BBC iPlayer-t is. Ennél is jobb, ha a NordVPN nagy értéket képvisel, lehetővé téve, hogy akár 6 eszközt egyszerre csatlakoztasson.

Miután kipróbáltuk a NordVPN alkalmazásokat, elmondhatjuk, hogy ez a szolgáltatás nagyszerű kezdőknek. Különösen tetszik, hogy a NordVPN speciális kiszolgálókat kínál még nagyobb biztonság érdekében. Vannak olyan szerverek, amelyeket úgy terveztek, hogy elérjék a Tor-ot VPN-en keresztül, dedikált IP-címet szerezzenek, és szigorú cenzúrával böngészjenek az országokból. A NordVPN 256 bites AES titkosítást használ, védelmet nyújt a DNS szivárgások ellen, és rendelkezik egy kill kapcsoló funkcióval. Sőt, ez a szolgáltatás szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV rendszerekhez. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményeket is kínáljuk. Az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Több mint 1700 amerikai szerver a DirecTV feloldásához
 • A Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását is feloldja
 • Erős biztonság speciális kiszolgálókkal
 • Csatlakoztasson akár 6 készüléket egyszerre
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngészőbővítmények kezdőknek

Hátrányok:

 • A kiszolgálók minősége változik a sebesség és az egységesség szempontjából

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN több mint 1700 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban és több mint 5000 világszerte. Feloldja a DirecTV Now, a Netflix, az Amazon Prime Video és egyéb lehetőségeket. 24 órás támogatást és akár 6 csatlakozást tesz lehetővé. Titkosítási és naplózási politikával védi a magánéletét. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a DirecTV 2020-as tesztelését

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy amerikai VPN-szolgáltatás, amely fel tudja oldani a DirecTV külföldi blokkolását. Alig több mint 1300 szervert kínál, amelyeknek körülbelül a fele az Egyesült Államokban található. Az IPVanish egyesült államokbeli szerverei mintegy 18 amerikai városban vannak elterjedve, beleértve Chicagoot, Los Angeleset és New Yorkot. Az IPVanish kijelenti, hogy korlátlan sávszélességet kínál, és ez nyilvánvaló az a gyors sebességnél, amelyet böngészés és streaming során tapasztalhat meg. Ez a VPN ismert, hogy különösen könnyen használható a Kodi és az Amazon Fire Stick / Fire TV készülékekkel.

A legjobb, hogy az IPVanish lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását (a legtöbb VPN megengedi a 3-6-ot). Alkalmazásai elég egyszerűek ahhoz, hogy használhassák az élő csevegést, bár szükség van rá. Az IPVanish az összes négyzetet bejelöli a biztonság szempontjából, védi adatait 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel, megszakító kapcsolóval és nulla naplókkal kapcsolatos házirenddel.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV rendszerekhez. Kézi beállításra van szükség Linux és útválasztók esetén.

Előnyök:

 • Egyesült Államokbeli VPN-szolgáltatás, sok szerverrel az Egyesült Államokban
 • Könnyen kezelhető a Kodi és az Amazon Fire Stick / Fire TV segítségével
 • Titkosítással védi az adatokat, és a naplózás nélküli politikával védi az adatvédelmet
 • Legfeljebb 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre
 • Küzdi számos streaming szolgáltatás feloldását

Pontszámunk:

4 kívül 5

18 amerikai állampolgár kiszolgálói: Az IPVanish rengeteg szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban olyan városokban, mint Los Angeles és New York. A korlátlan sávszélesség megkönnyíti a DirecTV Now nézését. Egy fiókon keresztül akár 10 kapcsolatot is lehetővé tesz. Titkosítás és megölés kapcsolóval biztonságban tartja az internetet. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a DirecTV 2020-as tesztelését

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kisebb VPN szolgáltatás, mintegy 100 szerverrel. Ez a szolgáltatás azonban nagyon nagy sebességet kínál, és lehetővé teszi, hogy 10 különféle amerikai városba csatlakozzon, beleértve Las Vegasot és New Yorkot. A PrivateVPN az egyik jobb VPN, amikor a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására kerül sor. Valójában nemcsak lehetővé teszi a DirecTV Now nézését az Egyesült Államokon kívül, hanem fel is engedheti a nagyobb platformokat, például a Netflix és az Amazon Prime Video.

Ezt a szolgáltatást akár hat eszköz egyidejű védelmére is használhatja egyetlen fiókon keresztül. Könnyen használható alkalmazásokat kínál az asztali és mobil eszközökhöz, ez a VPN nagyon elérhető. A PrivateVPN biztonságot nyújt 256 bites AES titkosítás, IPv6 szivárgás elleni védelem, Stealth mód (a szolgáltatás használatához olyan helyeken, ahol a VPN-ket általában blokkolják), valamint egy gyilkos kapcsoló formájában. Ennek a VPN-szolgáltatásnak a központja Svédországban van, és kijelenti, hogy nulla adatnaplózási politikát működtet.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál asztali (Windows és Mac) és mobil (Android és iOS) alkalmazásokhoz. A manuális beállítás szükséges a Linux és az útválasztók számára.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerverek a DirecTV Now tartalom streamingjéhez
 • A Netflix, az Amazon Prime Video és mások blokkolását is feloldja
 • Csatlakoztasson akár 6 eszközt egyetlen fiókkal
 • Alkalmazások, és kezdők számára nagyon egyszerűen használható

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Nagysebességű streaming: A PrivateVPN gyors, és feloldja a DirecTV Now és a Netflix használatát. Alkalmazásai könnyen kezelhetők, és lehetővé teszi akár 6 eszköz csatlakoztatását. Magában foglalja az összes alapvető biztonsági funkciót, beleértve a titkosítást, a megszakító kapcsolót és a naplózás nélküli házirendet. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t az DirecTV Now nézéséhez az Egyesült Államokon kívül?

A hatályos szigorú földrajzi korlátozások miatt, a legtöbb ingyenes VPN egyszerűen nem fog működni a DirecTV Now szolgáltatással. Ezen felül számos okból nem javasoljuk az ingyenes VPN használatát. Különösen az ingyenes VPN-k nagyon lassúak. Túl kevés kiszolgálót kombináljon túl sok felhasználóval, és az eredmény korlátozott sávszélesség, sok puffer és késés! Mondanom sem kell, hogy ez a DirecTV Now közvetítését frusztráló élménnyé teszi.

A VPN-ket nemcsak a teljesítmény problémái jelentik. A biztonság szempontjából az ingyenes VPN-k ritkán felelnek meg a szükséges szabványnak. Sok esetben ez azt jelenti, hogy adatait nem védik magas szintű titkosítás. Az is előfordulhat, hogy VPN-jének hiányoznak a fontos biztonsági szolgáltatások, például a gyilkos kapcsoló. Ezenkívül néhány ingyenes VPN tudatosan megsérti az Ön személyes adatait azzal, hogy naplókat vezet és ezeket az adatokat harmadik feleknek értékesíti.

Miért kapok DirecTV Now helymeghatározási hibát?

Az egyik probléma, amelyet néhány felhasználó tapasztal, amikor megpróbálja nézni a DirecTV Now külföldön, az, hogy felkérik őket, hogy engedélyezzék a helymeghatározási adatokat eszközükön. A probléma az, hogy ez felülbírálhatja a VPN-kapcsolatot, megadva az Ön valós helyét, és ennek eredményeként blokkolva a tartalmat. Ebben az esetben a következő üzenet jelenhet meg:

DirecTV Now helymeghatározási hiba

Nem tudtuk kitalálni az Ön tartózkodási helyét, amely a program streamingéhez szükséges. Kérlek próbáld újra.”

Ha ez történik veled, akkor lehet, hogy szerencsétlen. Az ilyen korlátozások megkerülése érdekében megtalálnia kell a módját, hogy megrontja a tartózkodási helyét, például egy GPS-hamisítási alkalmazás segítségével. Lehet, hogy jobb, ha egy ilyen szolgáltatást ilyen szigorú földrajzi korlátozások nélkül talál. Ha megy tovább, akkor legyen óvatos, mivel a GPS hamisítás negatív hatással lehet más alkalmazásokra.

Használhatok egy intelligens DNS-proxyt a DirecTV Now külföldi nézésére?

Igen, néhány intelligens DNS-proxy szolgáltatás feloldja a DirecTV blokkolását, azonban a VPN-ek gyakran megbízhatóbbak. Az intelligens DNS-proxy figyeli az eszközéről küldött DNS-kéréseket, és elküldi a kérés böngésző forgalmát egy megfelelő kiszolgálóra (ebben az esetben egy szerverre az Egyesült Államokban). Az intelligens DNS-proxy egyik előnye, hogy szélesebb eszközvonalon használható, mint egy VPN.

Például a DirecTV Now elérhető olyan eszközökön, mint a Roku, az Apple TV és a Samsung Smart TV. A legtöbb VPN nem támogatja az ilyen eszközöket, és itt áll ki az intelligens DNS-proxy. Másrészt bonyolultabb lehet az intelligens DNS-proxy beállítása. Javasoljuk az ExpressVPN MediaStreamer alkalmazását, egy intelligens DNS-proxy szolgáltatást amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását az online forgalom titkosítása nélkül, minimalizálva a sebességveszteséget.

Mit nézhetek a DirecTV Now-n??

A DirecTV széles választékot kínál a népszerű kábelcsatornáktól, beleértve a HBO-t, a Disney-t és a Fox-ot. Ez élőben és igény szerint is elérhető. Számos különféle előfizetési terv kínálkozik a különféle árpontokhoz. Az elérhető csatornák egyike a következő:

 • CNN
 • Felfedezés
 • Disney Channel
 • ESPN
 • Élelmiszer-hálózat
 • Róka
 • Történelem
 • HBO
 • MTV
 • Nickelodeon
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 8

Adblock
detector