Hogyan nézhetem élőben a FIFA 2018 világkupáját?

A FIFA 2018 világkupája a nyilvántartásba vett egyik legizgalmasabb volt. Csak két játék marad meg: a világkupán döntő, ahol Franciaország szemben áll Horvátországgal, a harmadik helyezett pedig Belgium és Anglia között. We elmagyarázza, hogyan lehet online közvetíteni az egyes világkupák mérkőzéseit online beleértve a világkupa döntője, és HD formátumban. Megmutatjuk azt is, hogyan lehet virtuális magánhálózatot (VPN) használni otthonról vagy külföldről történő nézéshez, így nem kell aggódnia a regionális korlátozások miatt, amelyek közted és az év legnagyobb sporteseményének közt vannak. A VPN lehetővé teszi a FIFA World Cup 2018 élő mérkőzések közvetítését az USA-ból, az Egyesült Királyságból, Kanadából, Ausztráliából, Európából és a világ bármely más részéből..


Hogyan lehet élőben nézni a Fifa 2018 világkupát?

Ez a cikk csak a hivatalos élő közvetítésekről szól. Noha kétségkívül nem hivatalos világkupa-patakok lesznek, igazán nincs ok ezek használatára, mivel rengeteg ingyenes és olcsó, teljesen legitim módon nézhetjük meg azokat. Ha figyelembe vesszük, hogy az nem aktivált patakok hajlamosak hirtelen eltávolításra, és gyakran csak normál felbontásban érhetők el, sokkal kevésbé vonzóvá válnak.

FIFA World Cup 2018 élő közvetítés: használjon VPN-t

Ha ebben az évben a hazájából utazik, vagy jogszerűen szeretne hozzáférni néhány ingyenes világkupa mérkőzésre, lehetősége van virtuális magánhálózaton vagy VPN-en keresztül. A VPN összekapcsolja Önt egy választott országbeli szerverrel, lehetővé téve az online közvetítésekre vonatkozó földrajzi tartalmi korlátozások megkerülését..

Javasoljuk, hogy az ExpressVPN használatával nézze meg a 2018-as világkupát. Nagysebességű kiszolgálók hatalmas választékát kínálja, így észrevehető pufferelés vagy késés nélkül folytathatja az adatfolyamot.

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, amely fedezi a világkupán ütemezett események nagy részét.

A 2018-as VILÁGKUPP LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. A nagy sebességű kapcsolatokra optimalizált hatalmas szerverhálózattal tökéletesen megfelel a világkupának. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan nézhetem élőben a World Cup 2018 játékot egy VPN segítségével

  1. Válasszon HD streaminghez tervezett VPN-t. Már említettük az ExpressVPN-t, de két másik nagyteljesítményű, olcsó lehetőség a NordVPN és a CyberGhost.
  2. Regisztráljon a VPN-szolgáltató webhelyén.
  3. Töltse le és telepítse a VPN-klienst. Ügyeljen arra, hogy az operációs rendszer számára megfelelőt válassza.
  4. Válasszon megfelelő streaming webhelyet az alábbi listából.
  5. Csatlakozzon a kiszolgálóhoz a megfelelő helyen.
  6. Látogasson el a streaming webhelyre. Most már képesnek kell lenned a játék nézésére.

Milyen csatornán van a FIFA világkupája?

Ez az esemény világszerte vonzó, ezért nem meglepő, hogy szinte minden országban nagy hálózatok fedik le. Az alábbiakban megtalálja a hivatalos World Cup 2018 műsorszolgáltatót a különböző régiók számára.

UK

Brit zászló - union jack

Az Egyesült Királyságban mind a A BBC és az ITV megosztja a sugárzási jogokat. Ez azt jelenti, hogy minden FIFA World Cup 2018 játékot meg lehet nézni a BBC iPlayer vagy az ITV Hub oldalon. Ezek a szolgáltatások ingyenesen használhatók, bár megkérdezik tőle, van-e érvényes brit TV-engedélyed. Ennek ellenére nincs érvényben ellenőrzési intézkedés.

A BBC erősen próbált blokkolni a lehető legtöbb VPN-t az utóbbi időben. Mint ilyen, csak néhány szolgáltatóra van lehetősége az iPlayer feloldásához.

Minden kommentár angolul történik.

USA

2018 fifa világkupa online amerikai zászló-2144392_1280

A FOX Sports az Egyesült Államok két hivatalos műsorszolgáltatójának egyike. Ha ez a csatorna szerepel a kábel vagy a Sling TV előfizetésben, ingyenesen nézheti meg online. Ellenkező esetben havonta 19,99 dollárt kell regisztrálnia a FOXSoccerMatchPass-ra. Ez magában foglalja egy hétnapos próbaidőt, és visszavonhatja, ha nem felel meg az elvárásainak.

A másik műsorszolgáltató a Telemundo Deportes. Az élő közvetítések elérhetővé válnak az NBC Sports oldalon. Még nem érhető el a FIFA 2018 világbajnokság-bérlete, de ezt valószínűleg az első játék előkészítésekor szabadítják fel..

A FOX Sports angol kommentárokat kínál, míg a Telemundo Deportes spanyolul játssza a játékokat.

Franciaország

Flag_of_France francia kupa élőben online

A TF1 a 64 világbajnokság 28 játékából ingyen jeleníti meg a weboldalát. Ez magában foglalja a francia nemzeti csapat minden játékát. Minden játék megtekintéséhez a francia nézők feliratkozhatnak a BeIN Sports Connect oldalra. Az árak havonta 14 eurótól kezdődnek, de azt javasoljuk, hogy válassza a 15 eurós előfizetést, hogy elkerüljék az egyéves szerződést.. Mind a TF1, mind a beIN Sports Connect francia nyelvű kommentárokat fog nyújtani.

Németország

A 2018 világbajnokság élő online Németország-zászló

Mind a ZDF, mind az ARD minden játékot ingyen mutat normál és nagy felbontású formában. Ha 4K-ban szeretne nézni, akkor Sky Sport-előfizetésre van szüksége. Ez havi 29,99 euróba kerül, de napi és heti átutazás is rendelkezésre áll. E három forrás német kommentárokat tartalmaz.

Portugália

A 2018 világbajnokság élő online portugál zászlaja

A SIC-nek és az RTP-nek jogában áll nyolc világbajnokság-mérkőzést közvetíteni Portugáliában. Ezek ingyenesen elérhetők lesznek, de a teljes verseny megtekintéséhez előfizetni kell a Sport TV-re. Az alapszolgáltatás havi 9,99 euróba kerül, de többet fizethet a 4K-patak, a további csatornák és a többképernyős szolgáltatás feloldásához.. Minden kommentár portugálul van.

India

I2018 fifa világkupa élő online ndia zászló

A SONYLIV a 2018-as világkupát jeleníti meg a weboldalán, valamint a földfelszíni televízióban. A nézéshez azonban előfizetnie kell. A csomagok havonta ₹ 99-nél kezdődnek, de igény szerint TV-műsorokat és filmeket is tartalmaznak. A TV-adások angol, hindi, bengáli és malajálam nyelven érhetők el, de még nincs arra utaló jel, hogy az élő közvetítések elérhetőek lennének-e ezen a nyelven is.

Ausztrália

2018 fifa világkupa élő online Ausztrália világkupa 2018 Oroszország

Az SBS lesz a legjobb választás Ausztráliában. Az SBS egy ingyenes, élő TV szolgáltatás, működése szempontjából hasonló a BBC-hez. Az ausztrál lakosok több mint 20 világbajnokság-mérkőzést élvezhetnek az SBS World Game webhelyén. A közvetítések angol kommentárral érhetők el az ausztrál sport rajongók számára, és Ausztrálián kívüli személyek képesített VPN szolgáltatással is csatlakozhatnak a patakokhoz..

Egyéb helyszínek

Ez az esemény szinte minden országban elérhető lesz. Ha nem fedjük le pontosan az Ön tartózkodási helyét, akkor megtekintheti a hivatalos FIFA World Cup 2018 műsorszolgáltatók listáját. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja az országát, és próbáljon megtalálni egy ingyenes forrást, vagy ingyenes próbaverziót. Ne feledje, hogy nem minden forráshoz lesz online streaming szolgáltatás; Egyesek csak a TV-ben mutatják be a játékokat.

Megerősített 2018 világbajnokság-mérkőzések

DayDateMatch
csütörtök Június 14-én Oroszország vs Szaúd-Arábia
péntek Június 15-én Egyiptom vs Uruguay   
péntek Június 15-én Marokkó vs Irán
péntek Június 15-én Portugália vs. Spanyolország
szombat Június 16 Franciaország vs Ausztrália
szombat Június 16 Argentína vs Izland
szombat Június 16 Peru vs Dánia
vasárnap Június 17 Costa Rica vs Szerbia
vasárnap Június 17 Németország vs Mexikó
vasárnap Június 17 Brazília vs Svájc
hétfő Június 18 Svédország és Dél-Korea
hétfő Június 18 Belgium vs. Panama
hétfő Június 18 Tunézia és Anglia
kedd Június 19 Kolumbia vs. Japán
kedd Június 19 Lengyelország vs Szenegál
kedd Június 19 Oroszország vs Egyiptom
szerda Június 20 Portugália és Marokkó
szerda Június 20 Uruguay és Szaúd-Arábia
szerda Június 20 Irán vs. Spanyolország
csütörtök Június 21 Dánia vs. Ausztrália
csütörtök Június 21 Franciaország vs Peru
csütörtök Június 21 Argentína vs Horvátország
péntek Június 22 Brazília vs Costa Rica
péntek Június 22 Nigéria vs Izland
péntek Június 22 Szerbia és Svájc
szombat Június 23 Belgium vs Tunézia
szombat Június 23 Dél-Korea vs Mexikó
szombat Június 23 Németország vs Svédország
vasárnap Június 24 Anglia vs. Panama
vasárnap Június 24 Japán vs Szenegál
vasárnap Június 24 Lengyelország vs Kolumbia
hétfő Június 25-én Uruguay vs Oroszország
hétfő Június 25-én Szaúd-Arábia és Egyiptom
hétfő Június 25-én Spanyolország és Marokkó
hétfő Június 25-én Irán vs. Portugália
kedd Június 26 Dánia vs. Franciaország
kedd Június 26 Ausztrália és Peru
kedd Június 26 Nigéria vs. Argentína
kedd Június 26 Izland vs Horvátország
szerda Június 27 Dél-Korea vs Németország
szerda Június 27 Mexikó vs Svédország
szerda Június 27 Szerbia és Brazília
szerda Június 27 Svájc vs Costa Rica
csütörtök Június 28 Japán és Lengyelország
csütörtök Június 28 Szenegál vs Kolumbia
csütörtök Június 28 Anglia vs Belgium
csütörtök Június 28 Panama vs Tunézia

A világbajnokság hivatalos menetrendjének oldalán megtekintheti a lámpatestek részleteit, amint azok bejelentésre kerülnek.

Oroszország 2018 világbajnokság - GYIK

Regisztrálhatok külföldi streaming szolgáltatásokhoz?

Egyes szolgáltatások lehetővé teszik a regisztrálást bárhonnan, bár előfordulhat, hogy tartalmuk a tartózkodási helyétől függően változik. Mások megakadályozzák a külföldi felhasználókat abban, hogy regisztráljanak azzal, hogy megvizsgálják, hogy a címüket vagy a fizetési módot regisztrálták-e a sugárzott területükön.

Sajnos, ha nincs virtuális hitelkártyája vagy valaki a kívánt régióban, aki hajlandó segíteni, akkor nincs egyszerű módja annak, hogy feliratkozzon ezekre a szolgáltatásokra. Mivel a világkupát a legtöbb országban bemutatják, szinte biztosan lesz olyan szolgáltatás, amelyet használhat.

Hogyan működik a Világkupa??

209 nemzeti csapat játszott egy kiütéses bajnokságon 2015-ben, hogy megtudja, ki jogosult a Világkupára. A selejtezők végén 32 csapat maradt állva. Ezeket ezután nyolc négy csapat zárójelbe osztották, A-tól H-ig.

Mindegyik csapat most a csoport minden más csapatával fog játszani, pontokat szerez a győzelemért vagy a játék rajzolásáért. Az egyes csoportok két első két csapata továbbjut egy másik kiütéses szakaszba, amíg csak egy csapat marad.

Hogyan fogadjunk a világkupára?

Attól függően, hogy melyik országban él, valószínűleg törvényesen dönthet úgy, hogy melyik csapat nyeri nyerni. És előrejelzései és eredményei alapján elvonulhat egy tisztességes darab készpénzzel.

Számos olyan online sportfogadási webhely található, amelyek már fogadnak fogadásokat minden mérkőzésen ebben a szezonban. Ugyancsak számíthat arra, hogy a végső mérkőzéshez a medence nagy és intenzív lesz.

Ha többet szeretne tudni a világkupán való fogadásról, javasoljuk, hogy olvassa el a fogadási és szerencsejáték-webhelyek külföldre történő belépéséről szóló cikket. Mindent elérhet, a Betfair-től a Bet365-ig, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy folyamolja..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 79