Hogyan nézhetem meg a HBO Go Kanadából egy VPN-t

Hogyan nézhetem meg a HBO Go Kanadából egy VPN-t


Ha megpróbálták megnézni a kanadai HBO Go-t, valószínűleg a következő üzenettel találkozott:

- Nem a szolgáltató területén. A HBO GO csak az Egyesült Államokban és egyes USA területeken támogatott. ”

Mint sok streaming szolgáltatás esetében, a tartalom földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége annak eléréséhez.

HBO Go szolgáltatási terület hibája

A VPN-k titkosítják az internetes forgalmat, és továbbítják azt a választott VPN-kiszolgálón keresztül. Így úgy tűnik, mintha egy másik helyről böngészne. Ha például csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, akkor amerikai IP címet szerezhet, és feloldhatja a HBO Go blokkolását, amely lehetővé teszi a Thrones Game of 8 és azt követő évadának megnézését..

Ha siet, itt van egy rövid összefoglaló az ajánlott VPN-kről, hogy nézze meg a HBO Go Kanadából:

A legjobb VPN-k Kanadában az HBO nézéséhez

 1. ExpressVPN: Feloldja a HBO Go, a Netflix USA és az Amazon Prime Video blokkolását. Gyors és megbízható VPN szolgáltatás erős biztonsággal. Kiváló alkalmazások és 24 órás, élő csevegő támogatás.
 2. NordVPN: 1800 szerver az Egyesült Államokban a HBO Go figyelésére. Felhasználóbarát alkalmazások és 24 órán keresztül elérhető támogatás élő csevegésen keresztül. Legfeljebb 6 eszközön használható. Magában foglalja a nem naplózás politikáját.
 3. CyberGhost: Több száz gyors és megbízható amerikai szerver a HBO Go feloldásához. Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre. Rendkívül biztonságos titkosítással ellátott VPN.
 4. IPVanish: Egyesült Államokbeli VPN-szolgáltatás, amely jól működik a HBO Go-val. Szerverek több tucat amerikai városban. Könnyen kezelhető és akár 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű szerver a HBO Go és a Netflix USA streamingjéhez. Felhasználóbarát alkalmazások kezdőknek. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. Nincs naplózás.

Hogyan nézhetem meg a HBO Go Kanadából egy VPN-t

Néhány perc alatt megnézheti a kanadai HBO Go-t. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse ezeket a gyors és egyszerű lépéseket.

A kanadai HBO Go nézése:

 1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-sel, amely képes feloldni a HBO Go feloldását - különösen az ExpressVPN-t javasoljuk, ha kanadai HBO Go-t néz.
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a VPN-szolgáltató webhelyéről. Lehetőség van böngésző-kiterjesztésre a Chrome vagy a Firefox számára is, ha úgy akarja.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Nyissa meg a HBO Go webhelyet vagy alkalmazást, és válassza ki a megtekinteni kívánt tartalmat, amelyet most fel kell oldani.
 5. Ha továbbra is ugyanazt a hibaüzenetet látja, akkor ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Érdemes lehet számos szervert kipróbálni, ha néhány blokkolódik.

A legjobb VPN-ek kiválasztása a kanadai HBO Go nézésére

Számos VPN-t teszteltünk, és csak azokat választottuk, amelyek a HBO Go-val működnek, miközben a következőket kínálják.

A VPN kiválasztásának kritériumai

 • Gyors és megbízható szerver az USA-ban streaminghez
 • Erős biztonság titkosítási és naplózási politikával
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz
 • Pénz-visszafizetési garancia a kockázatmentes teszteléshez
 • Lehetővé teszi több eszköz egyidejű csatlakoztatását

A legjobb VPN-k a HBO Go számára

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyek megnézhetik a HBO Go-t Kanadából:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks hbo goTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN több mint egy tucat amerikai városban működik szerverekkel, beleértve New Yorkot és Los Angeles-t. Lenyűgöző, hogy összesen 94 országban van szerver, amely tökéletesen lehetővé teszi a régióra zárolt platformok (például a Netflix) feloldását bárhol. A gyors és megbízható sebesség teszi a kanadai HBO Go legjobb VPN-jévé. A VPN korlátlan sávszélességének köszönhetően élvezheti a folyamatos adatfolyamot pufferolás vagy késés nélkül.

Az ExpressVPN-t bárkinek ajánlhatjuk, beleértve azokat is, akik első alkalommal használnak VPN-t. Ennek oka az, hogy ez a VPN szolgáltatás olyan alkalmazásokat kínál, amelyek nagyon egyszerűen használhatók. Gyors és egyszerű a kiszolgáló kiválasztása és csatlakoztatása, valamint a beállítások menüben módosíthatja a különböző preferenciákat. Az ExpressVPN másik kiemelkedő tulajdonsága a 24 órás támogatási szolgáltatás amely élő chat és e-mail útján érhető el. A személyzet hozzáértő és barátságos, és mindig képes segíteni, amikor szüksége van rájuk.

Az ExpressVPN komolyan veszi online biztonságát. 256 bites AES titkosítással védi Önt, és nem tart fenn felhasználói tevékenységi vagy csatlakozási naplókat. A DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, megosztott alagút kialakítás és megszakító kapcsoló is nagyon magas szintű biztonságot nyújt. Ha ezt összekapcsolja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, világossá válik, hogy az ExpressVPN-t érdemes megfontolni.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztókhoz. Lehetőség van böngésző-kiterjesztésekre a Chrome és a Firefox számára is.

Előnyök:

 • Gyors kiszolgálók az Egyesült Államok városaiban, köztük Los Angelesben és New Yorkban
 • Feloldja a legtöbb tartalmat, beleértve a HBO Go, a Netflix és a BBC iPlayer szoftvert
 • Hatalmas, több mint 3000 szerverből álló hálózat 94 országban
 • Biztonságos szolgáltatás titkosítással és DNS szivárgásvédelemmel
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Felhasználóbarát alkalmazások az operációs rendszerek széles skálájához

Hátrányok:

 • Csak 3 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé (néhány kínál 6 vagy többet)

A HBO NÖVEKEDÉSÉNEK JÓVÁHAGYÁSA, KANÁDTÓL: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Kiválóan alkalmas a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a HBO Go és a Netflix USA feloldására. A kiszolgálók gyorsak és következetesek a streaminghez, az alkalmazások pedig nagyon egyszerűen használhatók. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a hbo goTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN az egyik legjobb VPN a földrajzilag korlátozott platformok, például a HBO Go feloldásához. Valójában feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video kedvelőit is. A hatalmas számú szervernek köszönhetően ideális a streaming. Több mint 5200 szerverrel rendelkezik, ezek közül 1800 az Egyesült Államokban található. A NordVPN sebessége kiválóan alkalmas nagy felbontású tartalom megszakítás nélküli streamingjére. Ennél is jobb, ha ezt a VPN-t akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására is használhatja.

Valószínűtlen, hogy gondjai lennének ezzel a könnyen használható VPN-szolgáltatással, mivel felhasználóbarát alkalmazásokat kínál számos eszköz számára. Függetlenül attól, hogy mindig lehetősége van kapcsolatba lépni a NordVPN 24 órás ügyfélszolgálatával. Ez a panamai szolgáltató szigorú nem naplózási politikát működtet, és 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint az IPv6, WebRTC és DNS szivárgások elleni védelemmel tovább biztosítja az Ön adatait. A NordVPN extra biztonságot nyújt az elmosódott szerverek és a dupla VPN funkciók révén..

A NordVPN-t Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV alkalmazásaival is használhatja. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményeket is kínáljuk. A kiválasztott útválasztók manuálisan telepíthetők.

Előnyök:

 • Feloldja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a HBO Go és a Netflix
 • Hatalmas szerverhálózat, amelyek közül 1800 az Egyesült Államokban található
 • A magánélet védelme érdekében szigorú bejelentkezési szabályt alkalmaz
 • Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • Legfeljebb 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

Hátrányok:

 • Néhány szerver kicsit hibás lehet

KIVÁLÓ ÉRTÉK: A NordVPN 1800 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban, és könnyen feloldja azokat a szolgáltatásokat, mint a HBO Go és a Netflix USA. Legfeljebb 6 eszköz csatlakoztatására használható. Az alkalmazásokat kezdőknek egyszerűen lehet használni, és 24 órás támogatást nyújtanak az élő csevegéshez. Erős biztonsági ajánlat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a hbo goTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy olyan VPN szolgáltatás, amely azonos sebességgel és biztonsággal is rendelkezik. Jól működik a HBO Go-val, és alig több mint 700 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban. Ráadásul világszerte több mint 3700 szerverrel rendelkezik, tehát az egyik nagyobb VPN szerverhálózattal rendelkezik. A CyberGhost korlátlan sávszélességet és gyors sebességet kínál, ideálissá téve a kiváló minőségű video streamingjére. Nevezetesen, hogy akár 7 egyidejű kapcsolat is lehet, tehát különösen jó értéket kínál.

A CyberGhost egyik legjobb dologja, hogy 45 napig kipróbálhatja kockázatmentesen. Ha nem Önnek szól, akkor egyszerűen kihasználhatja a pénz-visszafizetési garancia előnyeit. Vannak élő csevegési támogatás is, ha kétségei vannak. Ez a VPN 256 bites AES titkosítás, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint automatikus megszakító kapcsoló segítségével javítja az online biztonságot. Szigorú bejelentkezési szabályzattal rendelkezik, amely lehetővé teszi az online adatvédelem fenntartását.

A CyberGhost az alábbiakhoz kínál alkalmazásokat: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV és Android TV. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Több mint 700 szerver az Egyesült Államokban a kanadai HBO Go figyelésére
 • Korlátlan sávszélesség streaminghez késés és pufferolás nélkül
 • Erős biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel
 • Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre
 • Tartalmaz egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát

Hátrányok:

 • Nem kínál alkalmazást Linuxra

Gyorsaság és biztonság: A CyberGhost gyors amerikai szervereinek köszönhetően a HBO Go zökkenőmentes streamingjét kínálja. Lehetővé teszi akár 7 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Élő csevegés támogatása és erős biztonság titkosítási és bejelentkezési házirenddel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a hbo goTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, és több száz szervert üzemeltet ott. Ezek a szerverek több mint egy tucat amerikai városban találhatók, köztük Chicago, Las Vegas és New York. A sebesség következetes és elég gyors a HBO Go tartalom streamingjéhez. Az IPVanish valóban fel tudja oldani a Netflix amerikai verziójának feloldását is. Az IPVanish ebből az áll ki akár 10 eszközön is használható egyszerre, ami azt jelenti, hogy tökéletes családok számára.

Az IPVanish által biztosított alkalmazások egyszerűen használhatók, és megkönnyítik a kiszolgáló megválasztását és csatlakoztatását. 24/7 élő chat-támogatást kínálunk, ha bármilyen kérdése merül fel a szolgáltatás használata során. Az IPVanish birtoklása helyett saját szervereket birtokol, így nincs kockázata annak, hogy harmadik személyek hozzáférhetnek az Ön adataihoz. Nem gyűjt kapcsolat- vagy tevékenységi naplókat, és 256 bites AES titkosítást használ az internetes forgalom biztonságához. Védelem van az IPv6 és a DNS szivárgások ellen is, valamint a kill kapcsoló funkció.

Az IPVanish alkalmazásokat letöltheti a következőkre: Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Szerverek több tucat amerikai városban a HBO Go feloldásához
 • Nem gyűjt naplóit a kapcsolatokról vagy tevékenységekről
 • Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé
 • Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

10 CSATLAKOZTATÓ ESZKÖZÖK: Az IPVanish lehetővé teszi az egész család számára, hogy akár 10 egyidejű csatlakozással nézze meg a HBO Go Kanadából. Jellemzője a 24/7 élő csevegés támogatása, és fejlett titkosítással és megszakító kapcsolóval védi a magánéletét. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a hbo goTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nagysebességű kiszolgálókat kínál számos amerikai városban, köztük Los Angelesben és New Yorkban. Eltekintve attól, hogy megnézhesse a HBO Go-t Kanadából, A PrivateVPN feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix és a BBC iPlayer. A PrivateVPN segítségével akár 6 eszközt is csatlakoztathat egyszerre. A korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy ritkán találkozhat teljesítménytel kapcsolatos problémákkal, legyen az pufferelés vagy késés.

Ez egy nagyon egyszerű VPN szolgáltatás, amelyet a felhasználóbarát asztali és mobil alkalmazásoknak köszönhetően használhat. Az ügyfélszolgálatot a fejlesztők maguk nyújtják, és még távoli segítség is elérhető, ha bármilyen probléma merülne fel. A PrivateVPN számos olyan funkciót kínál, amelyek elősegítik a magánélet védelmét. Ide tartoznak a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló. A svéd VPN-szolgáltatásnak nincs naplózási politikája a PrivateVPN-vel, amely kimondja, hogy még ők sem tudják, mit csinálnak a felhasználóik online.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Linux és az útválasztók manuális telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerver az Egyesült Államokban
 • Feloldja a HBO Go, a Netflix, az Amazon Prime Video és még sok más funkciót
 • Legfeljebb 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • Ügyfélszolgálat távoli segítséggel, ha erre van szüksége

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver, mint a listában szereplő többi VPN-nél
 • Korlátozott alkalmazásválaszték és nincs böngésző-bővítmény

GYORSMERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN kiváló sebességet kínál streaminghez. Feloldja a HBO Go, a Netflix USA és egyéb szolgáltatásainak feloldását. Csatlakoztasson akár 3 eszközt egyszerre. Az alkalmazások kezdőbarát, míg a biztonságot titkosítás és naplózás nélküli házirend biztosítja. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t a kanadai HBO Go nézéséhez?

Sok fizetett VPN nem működik együtt a HBO Go-val, soha ne hagyja ki az ingyenes szolgáltatásokat! Ennek oka az, hogy hasonlóan a Netflix USA-hoz, A HBO Go aktívan blokkolja sok VPN-t. Az ingyenes VPN-k általában nagyon kevés szerverrel rendelkeznek, és ezeket a legtöbb nagyobb streaming szolgáltatás gyorsan blokkolja. Ezzel szemben a legjobban fizetett VPN-k százai és akár több ezer szerverrel rendelkeznek, így sokkal nehezebb felismerni őket, és biztosítja a kanadai HBO Go feloldását..

Eltekintve attól, hogy kicsi a szerverhálózat, az átlagos ingyenes VPN-nek túlságosan sok felhasználója van. Sok ingyenes VPN úgy dönt, hogy korlátozza a felhasználók sávszélességét hogy jobban kezelhessük ezt. Az eredmény azonban az, hogy bár az alapvető böngészés során elviselhetők, az streaming lassú pufferolással és gyakori megszakításokkal szinte lehetetlen feladattá válik..

Egy ingyenes VPN valószínűleg nem oldja fel a HBO Go blokkolását, és még ha igen, akkor is valószínűleg gyenge a teljesítmény. azonban, Az ingyenes VPN-knek szintén nincs biztonsága. Sokan nem használnak titkosítást az adatok biztonságossá tétele érdekében, míg mások naplózza tevékenységét, és eladja harmadik fél számára. Ha kiváló minőségű teljesítményt és a legmagasabb szintű adatvédelmet szeretne, akkor ehelyett válassza a fent ajánlott VPN-k egyikét.

Mi az a HBO most??

A HBO Go és az HBO Now lehetővé teszi az HBO TV-műsorok és filmek teljes katalógusának streamingjét. A különbség az, hogy míg a HBO Go használatához televíziós előfizetéssel kell rendelkeznie, a HBO Now önálló szolgáltatás, ilyen követelmények nélkül. Az általunk kiválasztott VPN-k mindkét szolgáltatást fel tudják oldani.

Mit nézhetek a HBO Go-on?

A HBO Go lehetővé teszi a tartalom továbbítását az amerikai prémium HBO kábelhálózatból. Ez magában foglalja a filmek és TV-műsorok széles skáláját, beleértve a Trónok játékának 8. évadját. További kategóriák a „Gyerekek”, a „Sport”, a „Komédia” és a „Dokumentumfilmek”. Itt található a filmek és TV-műsorok rövid listája, amelyeket megnézhet a kanadai HBO Go-on:

 • Trónok harca
 • Band of Brothers
 • A vezeték
 • Megfékezheti lelkesedését
 • Valódi nyomozó
 • Westworld
 • Jurassic World: Bukott Királyság
 • Deadpool 2
 • BlacKkKlansman
 • A másnaposság
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =