Hogyan nézhetem meg a My5-et külföldről (az Egyesült Királyságon kívül) VPN-sel

Szeretnéd online nézni a My5-et? Lehet, hogy elhagyja az Egyesült Királyságot nyaralásra, és külföldre szeretné közvetíteni a 5. csatornát, az 5Star, az 5Spike vagy a BLAZE csatornát? Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, mit nézhet a My5-en, és hogyan továbbíthatja a My5-et bárhonnan egy virtuális magánhálózat (VPN) segítségével, ideértve a My5 legjobb VPN-jét is..

Hogyan nézhetem meg a My5-et bárhonnan online

A My5 régió zárolja a tartalmát, ami azt jelenti, hogy csak akkor nézhetsz, ha az Egyesült Királyságban tartózkodsz. Ha megpróbál betölteni egy videót bárhonnan, látni fogja a következő üzenetet:Sajnáljuk, de a Brit-szigeteken tartózkodnia kell a tartalom megtekintéséhez.”Ez nagy probléma azok számára, akik utazás közben szeretnék naprakészen lenni kedvenc műsoraikkal, de szerencsére továbbra is a My5 külföldön közvetíthető egy VPN segítségével.

A VPN-k lehetővé teszik a hálózati forgalom átirányítását a szerverekre az egész világon. Ez hasznos, mivel amikor csatlakozik, IP-címet kap a választott országból. Ha egy webhely vagy szolgáltatás ellenőrzi az Ön IP-címét, úgy tűnik, mintha valóban a megfelelő régióban található, és hozzáférést fog kapni Önnek. Ezenkívül, mivel a VPN-k titkosítják az Ön forgalmát, felhasználhatók arra, hogy online tevékenységeiket távol tartsák a hackerek, az internetszolgáltató (ISP) és minden más snooker érdekes szemétől..

Hogyan nézhetem meg a My5-et külföldön egy VPN-sel

Új a VPN-eknél? Nem tudja, hol kezdje? Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet felfüggeszteni a My5 egy VPN-t:

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-szolgáltatásra (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez tartozó alkalmazás megfelelő verzióját.
 3. Nyissa meg az alkalmazást és jelentkezzen be.
 4. Csatlakozzon a VPN egyik brit szerveréhez.
 5. Nézze meg a videót a My5-en. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha mégsem, akkor ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

INGYENES PREMIUM VPN: A VPN-k általában csak azoknak a felhasználóknak kínálják a legalacsonyabb árat, akik hajlandók elkötelezni egy vagy több évet. Ennek ellenére, ha csak rövid távú fedezetre van szüksége, például ha nyaralni megy, akkor inkább az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját veheti igénybe. Miközben előleget kell fizetnie, bármikor lemondhatja a teljes visszatérítés megszerzését, kérdés nélkül.

A My5 legjobb VPN-jének kiválasztása

A VPN kiválasztása félelmetes kilátás lehet: több száz szolgáltatás fordul a figyelmére, és mindegyikük kissé különbözik egymástól. Például egyesek mindenekelőtt a biztonságot részesítik előnyben, mások nagyobb hálózatokkal, speciális szerverekkel vagy nagyobb sebességgel büszkélkedhetnek. A My5 legjobb VPN-jének kutatásakor az alábbi jellemzőkkel rendelkező szolgáltatásokat kerestük:

 1. Képes feloldani a My5 és más népszerű streamingplatformok külföldről való feloldását
 2. Erőteljes titkosítást használ, és további biztonsági funkciókat kínál
 3. Több szerverrel rendelkezik az Egyesült Királyságban
 4. Nem naplózza azokat az adatokat, amelyek azonosíthatnák Önt, vagy ami még jobb, egyáltalán nincs adat
 5. Erős többplatformos támogatással rendelkezik

A My5 legjobb VPN-jei

Az alábbiakban felsoroltuk a MyN külföldön történő megfigyelésének legjobb VPN-jeit:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN A világ több mint 2000 szerverével rendelkezik, köztük négy különböző brit városban. ez elég gyors az élő tartalom közvetítéséhez, HD formátumban is, tehát a My5 igény szerinti könyvtára nem jelent sok kihívást. Az ExpressVPN megbízhatóan feloldhatja a sok más VPN-sel küzdő streaming platformokat is, például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video..

Ez a VPN a 256 bites AES titkosítás, a kill kapcsoló (csak asztali alkalmazások), a tökéletes előremeneti titoktartás, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem kombinációját használja a forgalom mindenkori biztonságának megőrzése érdekében.. Az ExpressVPN nem naplózza az ön azonosításához felhasználható információkat, és elfogadja a bitcoin fizetéseket anonimitás miatt. Bármilyen probléma esetén 24 órás és 24 órás ügyfélszolgálatot lehet elérni.

Az ExpressVPN Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazásokhoz tartozik. A támogatott útválasztók kézi konfigurálást igényelnek, de ez a szolgáltatás egyedi firmware-t biztosít, amely ezt a lehető legegyszerűbbé teszi.

LEGJOBB MY5: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Nagyon gyors sebességet, nagyszerű biztonsági funkciókat és a földrajzilag korlátozott tartalmak - például a Netflix, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és sok más streaming szolgáltatás - feloldását kínálja. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia az extra nyugalomra.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Jelenleg 671 szerver van az Egyesült Királyságban, és világszerte több mint 5000 szerverrel rendelkezik. Nagyon sokoldalú VPN, nagy sebességgel és a P2P fájlmegosztásra, a DDoS-védelemre és a magánéletre optimalizált speciális szerverek. Ez a szolgáltatás akár hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és mivel felszabadíthatja a Netflix, a My5 és a Hulu platformokat, felhasználhatja bárhol a kívánt eszközön történő streamingre, bármilyen eszközt szeretne..

A NordVPN 256 bites titkosítást használ, és védi a port továbbítás, az IPv6, a WebRTC és a DNS szivárgások ellen.. Ugyanakkor a szolgáltatáshoz egyedülálló lehetőségeket is magában foglal, mint például a Tor over VPN és a dupla VPN funkcionalitás, valamint annak lehetősége, hogy kiválassza, mely alkalmazásokat érinti a kill kapcsoló. Még egy beépített hirdetés-blokkoló és rosszindulatú program-leolvasó is van. A NordVPN nem regisztrál semmilyen személyes azonosítást lehetővé tevő információt, és elfogadja a Bitcoin befizetéseit, így nagy választás a biztonságtudatos felhasználók számára..

Ez a VPN magában foglalja a Windows, Android, Linux, MacOS és iOS alkalmazásokat. Kiválasztott hálózati útválasztókkal is működik, de manuálisan kell telepítenie.

A legjobb költségvetési lehetőség: A NordVPN nagyszerű VPN alacsony áron. Magas pontszámot nyújt a magánélet védelme szempontjából, és feloldja a legkorlátozottabb tartalmat, ezáltal népszerűvé teszi az adatfolyamot. Nagyon sok szerver közül lehet választani. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. 

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost igyekszik a kezdők számára a lehető legjobban elérni. A felhasználók manuálisan választhatnak egy adott kiszolgálót - összesen több mint 3000, az Egyesült Királyságban 345 van - vagy hozzárendelhető annak alapján, hogy szeretne névtelenül böngészni, biztonságosan megosztani a fájlokat, vagy fel kívánja oldani a külföldön folyó streaming-eket. A CyberGhost lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással feloldja a népszerű platformokat, például a Sky Go, a TVPlayer és az All4. Bár a My5 nem szerepel külön a listán, megerősíthetjük, hogy ez a szolgáltatás probléma nélkül feloldja azt.

A CyberGhost tartalmaz egy folyamatosan bekapcsolt kapcsolót, amely leállítja az összes internetes forgalmat, ha a kapcsolat váratlanul leesik. Van még 256 bites titkosítás, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, annak érdekében, hogy online tevékenységei magántulajdonban maradjanak. Ez a szolgáltatás elfogadja a Bitcoin szolgáltatást, és nem regisztrál semmilyen személyes azonosító információt, vagyis szinte teljesen név nélkül regisztrálhat és böngészhet. A 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen érhető el.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek MacOS, Windows, iOS és Android eszközökhöz. A Linux alapú platformok és a vezeték nélküli útválasztók támogatottak, de manuális beállításra van szükség.

KITŰNŐ ÉRTÉK: A CyberGhost a My5-rel működik. Az alacsony árak és a nagy sebesség teszik ezt a népszerű VPN-t. Jól működik a My5-vel és a Netflix-szel, de nem engedi fel az összes streaming-szolgáltatás feloldását

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Több mint 1100 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, 101 pedig az Egyesült Királyságban. Ez egy nagyon gyors VPN, képes HD tartalmak észrevehető pufferelés nélküli streamingjére olyan platformokról, mint a My5, a TVPlayer és a YouTube TV. Az IPVanish könnyű alkalmazásokkal büszkélkedhet, és akár tíz egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, tehát ez egy nagyszerű választás azoknak a felhasználóknak, akiknek sok védelmező eszköze van, vagy akik szeretnek adatfolyamot látni otthonról távol.

256 bites titkosítás, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem és megszakító kapcsoló vannak jelen az IPVanish asztali és mobil verziójában is. Van még néhány szokatlan biztonsági lehetőség, például az összes LAN-forgalom blokkolása, az OpenVPN-forgalom elhomályosítása és az IP-cím megváltoztatása előre meghatározott időközönként. Az IPVanish nem rögzít olyan információt, amely azonosíthat téged. 24/7 élő chat elérhető, ha bármilyen problémája felmerül.

Ez a szolgáltatás Android, iOS, Windows, MacOS és Amazon Fire alkalmazásokat kínál. Kézzel konfigurálható úgy, hogy Linux rendszereken működjön és útválasztókat válasszon.

GYors gyorsaságok: Az IPVanish a My5-rel működik. Nagyon nagy szerepelt a sebességtesztjeinkben. Az erős adatvédelmi szolgáltatások teszik ezt a VPN-t népszerűvé a torrenting és a Kodi felhasználók számára. Kevésbé megbízható a Netflix, a BBC iPlayer és más, a helyhez korlátozott szolgáltatások feloldásához.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Lehet, hogy nem rendelkezik a legnagyobb hálózattal (világszerte körülbelül 80 szerver, az Egyesült Királyságban négy), de azt nagyobb sebességet biztosít, mint sok versenytársa. Ez önmagában jó lenne a streaminghez, de kiváló feloldási képességekkel is rendelkezik. A PrivateVPN használatával a világ bármely pontján hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, a My5, a Hulu és a YouTube TV..

Ez a VPN nem tárol semmilyen munkamenetet vagy csatlakozási naplót, így tevékenységeinek részleteit még kérés esetén sem lehet közzétenni. Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást és kill kapcsolót használ, és védi a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgásokat. A PrivateVPN kiemelkedő az ügyfélszolgálatban: a támogatás elérhető élő csevegésen keresztül elérhető a nap 24 órájában, és az Ön engedélyével a munkatársak akár távolról is konfigurálhatják a szoftvert az Ön számára.

A PrivateVPN alkalmazásokat tartalmaz iOS, MacOS, Android és Windows eszközökre. Linux platformon és vezeték nélküli útválasztón működik kézi telepítés útján.

NAGY NETFLIX: A PrivateVPN feloldja a My5 alkalmazást. Jó lehetőség streaming-re. A PrivateVPN szinte minden ország Netflix verziójával működik, amelyet teszteltünk. Gyors sebességet kínál, viszonylag kevés kiszolgálóval rendelkezik.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

Streaming-e a My5 online módon egy ingyenes VPN-sel?

Első pillantásra az ingyenes VPN-k jó ötletnek tűnhetnek, ám valójában számos fő hátrányuk van. Mindenekelőtt gyenge választás a streaming számára. Ha több felhasználó rendelkezik, mint amennyit a korlátozott szerverhálózatok képesek kielégítően támogatni, akkor valószínűleg rendkívül lassú böngészési sebességeket, videókat vesz igénybe, amelyek hosszú ideig pufferelnek, és valószínűleg véletlenszerű lekapcsolásokat is tapasztalhat. Ezenkívül az ingyenes VPN-ket általában az elsőként blokkolják a streaming platformok, tehát nincs garancia arra, hogy egyáltalán megnézheted.

Az ingyenes VPN-k nem kifogynak a társaság szívének jóságából. Mint minden vállalkozás, az elsődleges célja a pénzszerzés, bár kissé körkörös módon. Néhányan hirdetéssel támogatott modellt használ, de mások aktívan aláássák saját szoftverének előnyeit azáltal, hogy nyomkövető sütik segítségével gyűjtenek részleteket az online szokásokról. Miután elegendő adatot gyűjtöttek, ezeket eladhatják harmadik feleknek, gyakran az Ön tudta vagy kifejezett hozzájárulása nélkül.

Végül nehéz lehet még egy biztonságos, ingyenes VPN-t is megtalálni. Egy nemrégiben készült tanulmány azt mutatta A 283 felmérésben szereplő ingyenes Android VPN alkalmazás közül több mint 38% tartalmazott rosszindulatú programokat. Sőt, az alkalmazások 18% -a nem valójában titkosította a forgalmat, 84% -uk pedig személyes információkat szivárogtatott az IPv6-on keresztül. Ugyanakkor nem csak a kevéssé ismert szolgáltatások fenyegetik; még azt is láttuk, hogy egy nagy ingyenes VPN értékesíti a sávszélességet a felhasználók alól. Saját és adatainak biztonsága érdekében javasoljuk egy jól megalapozott VPN használatát, amely bizonyítottan felállítja a felhasználók adatvédelmét..

My5 GYIK

Nézhetek élő TV-t a My5-en?

A My5 jelenleg csak lehetővé teszi a keresést. A My5 csatornáiból azonban öt (Channel 5, BET, 5Star, 5Spike és Together) ingyenesen közvetíthető a TVPlayer.com webhelyen. Először azonban fiókot kell létrehoznia, és mint a My5, a TVPlayer megköveteli, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodjon vagy csatlakozzon egy brit VPN szerverhez..

Regisztrálhatok a My5-re külföldről?

Természetesen, bár a regisztráció során a rendszer kérni fog egy érvényes irányítószámot. Ne aggódjon miatta, bármely brit irányítószám működni fog, és a My5 nem használja a helyének ellenőrzésére. Miután ellenőrizte az e-mail címét és csatlakozott egy brit VPN szerverhez, probléma nélkül továbbíthatja a My5-et.

Lásd még: Hogyan szerezzünk brit IP-címet

A My5 ingyenes?

A My5 teljesen ingyenesen nézhető, és mivel nem kínál élő közvetítéseket, akkor nem is kell TV-engedély. Szüksége lesz egyre, hogy a My5 csatornákat élőben nézhesse a TVPlayer.com webhelyen, de nincs érvényben ellenőrzési folyamat, azaz ez a webhely hatékonyan működik egy becsületrendszeren.

Mit nézhetek a My5-en?

A My5 igény szerint tartalmaz 12 különböző csatornát: Channel 5, 5USA, 5Star, 5Spike, 5SELECT, Paramount Network, BLAZE, BET, PBS America, Together, Spark és Real Stories. Az alábbiakban felsoroltuk a My5 legnépszerűbb címeit:

 • Birodalom
 • Nagy Testvér
 • Álmos üreges
 • Vikings
 • Otthon és távol
 • Szomszédok
 • Ice Road kamionosok
 • A Gadget Show
 • NCIS: New Orleans
 • Ruhák
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 73

Adblock
detector