Hogyan nézhetem meg a Netflix USA-t vagy Egyesült Királyságot Írországból 2020-ban?

netflix Írország uk minket

A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az internetkapcsolatot, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül továbbítja egy másik helyre. Ha csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Államokban, elérheti ezen országok teljes Netflix katalógusát.

Ugyanakkor nemcsak bármelyik VPN feloldja a Netflix USA és UK blokkolását. A Netflix aktívan blokkolja az ismert VPN-kiszolgálók kapcsolatait. Csak néhány szolgáltató képes sikeresen és megbízhatóan megkerülni a Netflix feketelistáját és hozzáférést biztosít egy másik ország videókönyvtárához.

Ez a bejegyzés sok részletbe megy minden egyes VPN-en, amelyek ezt a listát elkészítették, de ha nincs ideje elolvasni az egész dolgot, akkor itt áll a legfontosabb választásunk:

 1. ExpressVPN Első választásunk! Rövid munkát végez az Egyesült Királyság és az USA Netflix könyvtárainak feloldásával. A szupergyors szerverek nagyszerű streaming élményt nyújtanak bárhonnan. Magában foglalja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát az új feliratkozások esetén.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési választás. Sokoldalú VPN, jó ár-érték arány, gyors kiszolgálók és 45 napos pénz-visszatérítési garancia.
 3. NordVPN Hatalmas globális szerverhálózat, köztük rengeteg az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, amelyek feloldják a Netflix feloldását. Tisztességes sebesség és erős biztonság.
 4. PrivateVPN A gyors hálózat szinte az összes regionális Netflix könyvtárat feloldja. Biztonságos és magán, ahogy a neve is sugallja.
 5. Hide My Ass A Netflix képességei elősegítették a lista elkészítését, de ha adatvédelemre van szükség a letöltésekhez vagy a másokat kínzó fájdalmakhoz.
 6. SaferVPN Feloldja az USA és az Egyesült Királyság Netflix feloldását, valamint sok más népszerű streaming szolgáltatást. Nagyszerű kezdőknek, de hiányzik néhány fejlett funkció.

A VPN kiválasztásának kritériumai az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság Netflix számára

Az alábbi kritériumok alapján kidolgoztuk Írország számára a legjobb VPN-k listáját a Netflix USA vagy UK feloldásához.

 • Feloldhatja a Netflix USA és / vagy Egyesült Királyság, valamint más streaming szolgáltatások blokkolását
 • Gyors és megbízható sebességeket kínál a kiváló minőségű, megszakítás nélküli streaminghez
 • Erős biztonságot használ, és nem tart naplót
 • Azonnali, hozzáértő ügyfélszolgálatot nyújt
 • Pénz-visszafizetési garanciát kínál

A legjobb VPN-ek Írország számára a Netflix USA és Egyesült Királyság feloldásához

Itt található a legjobb Netflix VPN-ek listája Írországban:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAz blokkolja az USA-t & Az Egyesült Királyság NetflixTesztelve, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN megbízhatóan feloldja a Netflix amerikai és brit verzióit a világ bármely pontjáról, valamint a Netflix Kanada, az Amazon Prime Video, az HBO, a Sky Go és a BBC iPlayer. Ha meg szeretné tudni, hogy mely szerverek tudják felszabadítani a Netflix blokkolását külföldről, látogasson el a webhelyre, és kezdjen el gyors csevegést a 24/7 élő támogatás. Meg fogják mondani, melyik szerverhez csatlakozni kell, és további hibaelhárítást nyújtanak, ha elakad.

Ha van olyan eszköze, amely nem támogatja a VPN-eket, például játékkonzol, Apple TV, Chromecast vagy Roku, az ExpressVPN továbbra is fedezi Önt. Ha csak fel szeretné engedni a geo-lock streaming webhely blokkolását, akkor használhatja a MediaStreamer intelligens DNS szolgáltatás, egy DNS proxy, amely minden ExpressVPN előfizetésbe beletartozik. Ez olyan készülékeken működik, amelyek lehetővé teszik a DNS-beállítások megváltoztatását, de nem támogatják a VPN-k natív támogatását. vagylagosan, Az ExpressVPN készíti a saját útválasztójának firmware-jét hogy telepítheti magát, vagy vásárolhat előre telepített wifi-útválasztóra. Ez lehetővé teszi, hogy az otthoni összes eszközt egy VPN-védett wifi hálózathoz csatlakoztassa.

Az ExpressVPN a játék legfejlettebb biztonságát használja ki 256 bites titkosítással, tökéletes előremeneti titoktartással, szivárgásvédelemmel és megszakító kapcsolóval. Nem tart azonosító naplókat, és a leggyorsabb VPN-k között van, amelyeket teszteltünk.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Fire TV és bizonyos wifi útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Feloldja a különféle tartalmak feloldását, beleértve az Egyesült Államokat is & UK Netflix könyvtárak
 • A szerver sebessége nagyszerű a HD streaminghez és a gyors letöltéshez
 • Az alapértelmezett titkosítási, biztonsági és adatvédelmi funkciók
 • Könnyen használható alkalmazások a legtöbb platformon
 • 24/7 élő chat ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

Legjobb VPN USA-ban & UK Netflix Írországban: Az ExpressVPN a legjobb választásunk. A hatalmas kiszolgálói hálózattal, amely a nagysebességű kapcsolatokhoz finoman beállítva, gyorsan a kedvencévé vált a Netflix felhasználók számára. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Jól működik az összes főbb streaming szolgáltatással, beleértve a Netflix, az Amazon Prime, a BBC iPlayer és a SkyGo szolgáltatásokat. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost feloldja a Netflix USA számát, de lehetővé teszi a külföldi brit, francia és német könyvtárak nézését is. Sőt, az alkalmazások pontosan meghatározzák, hogy mely szerverek működnek, tehát nem kell támaszkodnia a próba-és hibahibára. Ez szerencsés; 90 országban több mint 5700 szerverrel, ez eltarthat egy ideig. Ez a szolgáltatás feloldja az olyan platformokat is, mint az Amazon Prime Video és a Sling TV, tehát nagyon kevés korlátozás van arra, amit megnézhet.

Ez az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és több mint képes HD vagy 4K tartalom streamingére észrevehető pufferelés vagy késés nélkül. Biztosítja a forgalmat 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelemmel. A CyberGhost nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő adatokat.

Ez a szolgáltató lehetővé teszi, hogy akár hét eszközt egyszerre csatlakoztasson, és az Android, iOS, Windows, Linux és MacOS alkalmazásokkal szabadon bármit közvetíthet, amit csak akar, bárhol.

Előnyök:

 • Számos külföldi Netflix könyvtárat felold
 • Megbízható, nagy sebességű csatlakozások
 • Nem vezet naplókat
 • Erős biztonsági hitelesítő adatok

Hátrányok:

 • Lehet, hogy nem elég testreszabható a haladó felhasználók számára

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost az egyik leggyorsabb VPN, de ugyanakkor a legbiztonságosabb. Rendkívül kedvező árú címkével, bejelentkezési tilalommal és nagylelkű 45 napos pénz-visszatérítési garanciával mindenki számára ideális, ha a Netflix USA-t nézi külföldön..

További információkért tekintse meg a mélyreható CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja az USA-t & Az Egyesült Királyság NetflixTesztelve, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN számos országban, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Indiában, Hollandiában, Spanyolországban és Franciaországban feloldja a Netflix feloldását. Ez a szolgáltató frissített listát tart fenn azon webhelyekről, amelyek kiszolgálói feloldhatják a Netflix blokkolását Tudásbázis, vagy megkérdezheti a élő ügyfélszolgálat ügynök, hogy egy megfelelő kiszolgálóra irányítsa. Az NordVPN feloldja a Sky Go, a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és a Hulu feloldását is.

Nem minden szerver kínál nagy sebességet, de a NordVPN világszerte több mint 5100 szerverrel rendelkező hálózata azt jelenti, hogy a gyors kiszolgáló mindig rendelkezésre áll. A kapcsolatok katonai titkosítással, szivárgásvédelemmel és megszakító kapcsolóval vannak biztosítva. A NordVPN nulla naplót tárol.

Csatlakozhat legfeljebb hat eszköz egyszerre, a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez elérhető alkalmazásokkal.

Előnyök:

 • Több mint 2000 szervert működtet az Egyesült Államokban & Egyesült Királyság, nagyszerű a Netflix USA, Egyesült Királyság és más regionális könyvtárak feloldásához
 • Elég gyors a HD tartalom megszakítás nélküli továbbításához
 • Olcsó szolgáltató, amely nem veszélyezteti a sebességet vagy a biztonságot

Hátrányok:

 • Néhány szervernek hosszabb időre van szüksége a csatlakozáshoz

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN jó választás. Jó mindenoldalú, aki jól működik az USA-val & UK Netflix Írországban. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja az USA-t & Az Egyesült Királyság NetflixTesztelve, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN megkerülheti a proxy hibát mind a Netflix brit, mind az USA verziói, valamint a Netflix Spanyolország, Japán, Brazília, Franciaország és Olaszország esetében. Ez a kis szolgáltató hatalmas épületnek bizonyult, amikor feloldják a földrajzilag zárt tartalmakat, beleértve az Amazon Prime Video-t, a Sky Go-t, a BBC iPlayer-t és a HuluHulu-t.. A streaming szerverek egyértelműen fel vannak címkézve az alkalmazásban, így nem kell megkérdeznie az ügyfélszolgálatot, hogy melyikhez kell csatlakozni.

A sebességek a tesztelt VPN-k közé tartoznak, tehát nincs probléma streaming HD-ban pufferolás nélkül. A biztonság rejthetetlen titkosításból, DNS-szivárgás-védelemből és egy kill kapcsolóból áll. Ne tároljon naplókat.

Minden tervben megteheti egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • 57 országot átfogó hálózatot működtet
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • A streaming sebessége elég jó a HD felbontáshoz

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja az USA-t & UK Netflix. Jó böngészéshez és kínzáshoz. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Hide My Ass

A Ass Ass VPN elrejtéseFeloldja az USA-t & Az Egyesült Királyság NetflixTesztelve, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.HideMyAss.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A seggem elrejtése (HMA) feloldhatja a Netflix USA és UK blokkolását Írországból a Liberty Island és Donkey Town szerverek, illetőleg. Élő ügyfélszolgálat akkor érhető el, ha bármilyen probléma merül fel. Emellett feloldja a BBC iPlayer alkalmazását.

A HMA elegendő sebességet kínál a folyamatos video streaming tisztességes minőségű megtekintéséhez. Kapsz 256 bites titkosítást, kill kapcsolót és DNS szivárgásvédelmet. A HideMyAss naplózza az Ön valódi IP-címét, ezért ne használja azt a torrentinghez hasonló feladatokhoz, annak ellenére, hogy állítólag P2P-barát. Azonban nem rögzíti az internetes forgalom valós tartalmát.

Egyszerre akár öt eszközt csatlakoztathat. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Az alkalmazásokat egyszerűen beállíthatja és egyszerűen használható.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix USA feloldását & UK
 • Tisztességes sebesség a streaminghez
 • 24/7 élő chat
 • Az alkalmazásokba beépített jó adatvédelmi és biztonsági szempontok

Hátrányok:

 • Néhány adatnaplózási aggodalom van
 • Nincs lehetőség kriptovalutákkal történő fizetésre

Felhasználóbarát alkalmazások: HideMyAss! jól működik a Netflixnél, kiváló biztonsági funkciókkal rendelkezik, de más szolgáltatók jobban kezelik az adatvédelmet. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a Teljes Hide My Ass áttekintést.

6. SaferVPN

SaferVPNFeloldja az USA-t & Az Egyesült Királyság NetflixTesztelve, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.safervpn.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

SaferVPN világosan jelöli azokat a kiszolgálókat, amelyek fel tudják oldani a Netflix feloldását: „US Streaming” és „UK Streaming”, amelyek mindkettő megkerüli a Netflix tűzfalát az adott országban. Ez elég egyszerűen beállítható és használható, de 24/7 élő chat A támogatás készen áll a segítségre. A SaferVPN feloldja az Amazon Prime Video, a Sky Go és a BBC iPlayer is.

Ez a szolgáltató olyan gyors sebességgel büszkélkedhet, amely elég megbízható ahhoz, hogy pufferolás nélkül továbbítsa a HD videókat. Erős titkosítás, DNS-szivárgás-megelőzés és megszakító-kapcsoló biztonságos minden kapcsolatot, és a vállalat nem tárol azonosító naplókat.

Az alapterv lehetővé teszi öt eszköz csatlakoztatása egyszerre. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Jól működik a Netflix USA-val és az Egyesült Királysággal
 • Lenyűgöző biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • A tesztelés jó streaming és letöltési sebességeket tárt fel

Hátrányok:

 • Annak ellenére, hogy saját DNS szerverüket üzemeltetik, egyes szerverek nyilvános DNS-t használnak, mint például a Google
 • Az iOS és az Android alkalmazások néha megpróbálták felszabadítani a Netflix blokkolását a tesztek során
 • Korlátozott funkciók a többi VPN-hez képest

Könnyen használható: A SaferVPN nagy sebességet ér el. Megbízhatóan feloldja az Egyesült Államokat & UK Netflix, és nagyszerű adatvédelmi hitelesítő adataival rendelkezik. Hiányzik néhány népszerű funkció. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a SaferVPN teljes áttekintését.

SaferVPN CouponTakarítson meg 80% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Hogyan lehet feloldni a Netflix USA vagy Egyesült Királyság blokkolását Írországból egy VPN segítségével

Néhány alapvető útmutatást nyújtunk a Netflix UK vagy USA Írországból történő VPN-feloldásának feloldásáról, valamint néhány hibaelhárítási lépést arra az esetre, ha elakad a tűzfal mögött..

Az induláshoz:

 1. Iratkozzon fel VPN-előfizetésre a fent ajánlott szolgáltatók egyikétől.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a kívánt eszközre.
 3. Futtassa a VPN alkalmazást, és válassza ki a szervert az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban. Fontos: nem minden szerver van beállítva a Netflix proxy-tilalmának megkerülésére, ezért kérdezze meg szolgáltatót, hogy melyik szerverhez csatlakozzon.
 4. Csatlakozás a Netflix-re optimalizált szerverhez.
 5. Nyissa meg a Netflix-et, és kezdje el nézni!

Az eszköztől és a VPN-től függően a Netflix továbbra is akadályozhatja meg a videó streamingjét. Ha az egyik ajánlott VPN-t használja, de továbbra is blokkolva van, próbálkozzon a következő hibaelhárítási lépésekkel:

 1. Kérdezze meg a VPN-szolgáltatót, hogy mely szerverek oldják fel a Netflix USA vagy Egyesült Királyság feloldását. Valószínűleg nem minden kiszolgáló képes megkerülni a tűzfalat.
 2. Jelentkezzen ki minden Google-fiókból, beleértve a Chrome böngészőben is. A Google gyorsítótárazza az IP-címeket, és felfedi a valódi helyét a Netflix számára.
 3. Tiltsa le készülékének GPS-jét és az összes többi helyalapú szolgáltatást. Ha korábban engedélyezte a Netflix számára, hogy megtekintse a tartózkodási helyét, tiltsa le ezt az engedélyt a böngészőbeállításokban.
 4. Törölje a böngésző cookie-jait, a gyorsítótárat és az ideiglenes fájlokat.
 5. Az IPv6 letiltása. Ez elsősorban a Windows 10 felhasználókra vonatkozik, de problémákat okozhat más operációs rendszerekben.
 6. Öblítse ki a DNS-gyorsítótárat. Windows rendszerben nyissa meg a Parancssor adminisztrátor módban, és írja be az ipconfig / flushdns parancsot
 7. Változtassa meg az eszköz időzónáját abban az országban, ahol megpróbálja nézni a Netflixet. Az Egyesült Királyság időzónája nyáron UTC +0, télen pedig UTC +1. Az USA kontinentális része az UTC -4-től az UTC -8-ig terjed.
 8. Csatlakoztassa le és csatlakoztassa újra ugyanahhoz a VPN-kiszolgáló-helyhez, és kapjon egy másik IP-címet, amelyet a Netflix nem tüntet fel fekete listán..

Miért nem nézhetem meg az Írországból származó Netflix USA / Egyesült Királyságot??

A Netflix-nek korlátoznia kell a megtekintést országonként annak érdekében, hogy megfeleljen engedélyezési korlátozások, és a társaság nem rendelkezik a sok ilyen adat streaming jogával Írországban. Ezeknek a földrajzi korlátozásoknak a megkerüléséhez egy VPN használatával úgy tűnhet fel, hogy úgy tűnik, mintha az USA-ból vagy az Egyesült Királyságból hozzáférne a Netflixhez..

Amikor megnyitja a Netflix böngészőt vagy alkalmazást, azonnal megtanulja az eszközét IP-cím. Az IP-cím egy egyedi szám- és tizedes karakterlánc, amely felhasználható az eszköz helyzetének megközelítésére. A VPN elrejti a valódi IP-címét a VPN-kiszolgálóval. Ha a Netflix egy brit IP-címet lát, akkor feltételezi, hogy az Egyesült Királyságban van, és megmutatja a show-k brit katalógusát.

A Netflix nem tesz megkülönböztetést az alapján, ahol eredetileg feliratkozott, vagy honnan származik a kifizetés. Csak az IP-cím (és esetleg a DNS-kiszolgáló) alapján ellenőrzi a helymeghatározást..

Ha megkísérel egy videót a Netflixen egy feketelistára felvetett VPN-kiszolgálón keresztül nézni, akkor a következő hibaüzenet jelenik meg:

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Láttuk nincs precedens a Netflix büntetésére a VPN-felhasználókat. A Netflix blokkolja a VPN-kiszolgálók kapcsolatait, de nem tett lépéseket a VPN-eket használó fiókok ellen. A VPN-ek a legtöbb országban 100% -ban legálisak, Írországot is beleértve.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix USA, Egyesült Királyság nézéséhez?

Az ingyenes VPN-k az esetek túlnyomó többségében nem tudják megkerülni a Netflix anti-proxy tűzfalát. A VPN szolgáltatóknak jelentős mennyiségű erőforrást kell befektetniük megoldásukba, és még a legtöbb fizetett szolgáltató sem tudja eljuttatni a Netflixbe..

Az ingyenes VPN-eknek nincsenek ezek az erőforrások, és mindenesetre a legtöbbjük nem nyújt minőségi élményt. Általában túlzsúfoltak, ha kiszolgálónként túl sok felhasználó van, adatkorlátozásokat és sávszélességet korlátoznak, és korlátozott számú kiszolgálót választhatnak. Számos ingyenes VPN hajt végre bevételt azáltal, hogy nyomkövető sütiket és hirdetéseket fecskendez be az Ön böngészőjébe, ami ellentétes a VPN által biztosított adatvédelemmel. Egyes esetekben az ingyenes VPN-alkalmazások rosszindulatú szoftverek hasznos terhelését is hordozzák.

Röviden: az a legjobb, ha átugorja az ingyenes VPN-ket.

Netflix Ireland vs UK vs USA

Hasonlítsuk össze Írország Netflix katalógusát az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok könyvtáraival az írás időpontjában:

Írország

 • 1084 TV-műsor
 • 3419 film

USA

 • 1115 tévéműsor
 • 3740 film

Az exkluzív termékek közé tartozik a Parkok és Szabadidő, az The Office (USA), a Bob's Burgers, a Supernatural és a The 100.

UK

 • 1098 TV-műsor
 • 3.427 film

Az exkluzív termékek között szerepel az Orphan Black, a Star Trek: Discovery, az Expanse, a Scandal és a Róma.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 67 =

Adblock
detector