Hogyan nézheti meg a Killjoys 5. évadját bárhonnan online VPN segítségével

Hogyan nézhetem online a Killjoys 5. évadát

Ha a Killjoys rajongója vagy, örömmel veszem tudomásul, hogy az 5. évad a Syfy-ben, július 19-én, 10:00 EST-n (9:00 CT) mutatkozik be. Ha az Egyesült Államok területén kívül helyezkedik el, akkor nem lesz online nézheted a Killjoys 5. évadját VPN nélkül. Ha kiválaszt egy epizódot a Syfy-ről az Egyesült Államokon kívülről, a következő üzenet jelenik meg:

“Ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén”.

Az ilyen földrajzi korlátozásokról megkerülhet egy virtuális magánhálózatot (VPN). A VPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést, ezáltal online adatvédelmet biztosítva a folyamat során. Ezt úgy teszi meg, hogy titkosítja az eszköz adatait, és elküldi azokat a saját szerverek egyikére, a világ más tájain. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, egy ideiglenes amerikai IP-címet fog kapni, amely lehetővé teszi a Killjoys 5. évad online megtekintését bárhonnan..

Hogyan nézheti online a Killjoys 5. évadját bárhonnan

Nem tudja, hol kezdje? Íme egy egyszerű lépésről lépésre, így bárhonnan online nézheti a Killjoys 5. évadját:

Hogyan nézhetem online a Killjoys 5. évadát

 1. Először be kell jelentkeznie egy TV-szolgáltatónál, hogy a Killjoys 5. évadának teljes epizódjait megtekinthesse.
 2. Iratkozzon fel az egyik legjobb VPN-lel a Killjoys 5. évadának megtekintésére (különösen ajánljuk az ExpressVPN-t).
 3. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést.
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztését. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 5. Nyissa meg a Syfy webhelyet vagy a Syfy alkalmazásokat, és válassza ki a Killjoys 5. évadának egy epizódját.!

Nem akarja elolvasni a teljes cikket? Itt található a Killjoys 5. évadának legjobb VPN-jeinek összefoglalása:

 1. ExpressVPN: Feloldja a Syfy-t, hogy megnézhesse a Killjoys 5. évadját. A Netflix-szel is működik. Gyors, megbízható kapcsolatok, 24 órás, élő csevegési támogatás és sok biztonsági funkció.
 2. NordVPN: Nem naplózza a VPN-t 1700 amerikai szerverrel. Feloldja a Syfy programot a Killjoys 5. évadában. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat és 24/7 támogatás. A Netflix és a Hulu feloldását is feloldja.
 3. CyberGhost: Nagy sebességű szerver és erős biztonság. Feloldja Killjoys-ot a Syfy-n, és együttműködik a Netflix USA-val. Csatlakoztasson akár hét eszközt. Nem naplózza a VPN-t 24/7 támogatással.
 4. IPVanish: Szerverek 19 amerikai városban a Killjoys külföldi megfigyelésére. Jól működik a Kodi-val és az Amazon Fire Stick-rel. Akár 10 egyidejű kapcsolat és élő chat támogatás.
 5. PrivateVPN: Gyors streaming Killjoys a Syfy-n. Feloldja a Netflix és a HBO Go blokkolását. Legfeljebb hat eszközön használható. Rendkívül biztonságos a titkosítás és a kill kapcsolóval. Élő chat támogatás.
 6. Surfshark: Korlátlan egyidejű kapcsolat. Nézze meg a Killjoys-ot a Syfy-en, és engedje fel a Netflix és az Amazon Prime blokkolását. Nem naplózza a VPN-t felhasználóbarát alkalmazásokkal és 24/7-es támogatással.

Annak érdekében, hogy meghatározzuk a Killjoys 5. évadának legjobb VPN-jét, csak azokat a szolgáltatásokat választottuk, amelyek képesek teljesíteni a következő kritériumokat:

A Killjoys nézéséhez a legjobb VPN-k kiválasztásának kritériumai

 • Gyors kiszolgálók az Egyesült Államokban a Killjoys 5. évadának streamingjéhez
 • Feloldja a Syfy és a Netflix kedvelőit
 • Titkosítási és naplózási politikával védi a magánéletét
 • Könnyen használható alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz
 • Több eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé
 • Ügyfélszolgálatot kínál élő csevegés és e-mail útján

A Syfy TV szolgáltató bejelentkezik

Ha már megtette a fentieket, és továbbra is problémái vannak, javasoljuk, hogy törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket. Alternatív megoldásként kipróbálhat másik szervert, vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

A Killjoys 5. évadjának online megtekintéséhez a legjobb VPN-k

Itt található a legjobb VPN-ek listája, amelyek bárhonnan online nézhetik a Killjoys 5. évadot:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a syfyTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a sebesség és a biztonság kombinációja miatt kiemelkedik a Killjoys 5. évadának legjobb VPN-ként. Ez a szolgáltatás mintegy 3000 szervert kínál 94 országban, köztük az Egyesült Államokban is. A kiszolgálók gyorsak és megbízhatók, ami azt jelenti, hogy megszakítás nélkül élvezheti a streaming-t és a torrent-t. Az egyetlen ExpressVPN-fiók lehetővé teszi akár öt eszköz egyidejű biztonságát. Valójában a sokféle alkalmazásnak köszönhetően az eszközök széles skáláját csatlakoztathatja.

Amellett, hogy gyors, az ExpressVPN képes felszabadítani sok különböző webhelyet és szolgáltatást. Különösen felszabadítja a Netflix és a Skype, valamint a Syfy kedvelőit. Ez a VPN vitathatatlanul a VPN legjobb ügyfélszolgálatát nyújtja. Ez egy gyors és barátságos szolgáltatás, amely elérhető az élő csevegés és e-mail útján, a nap 24 órájában. Az ExpressVPN nem tárol felhasználó azonosító naplókat, és 256 bites AES titkosítással biztonságban tartja az adatait. További biztonsági funkciók közé tartozik a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, a megszakító kapcsoló és az osztott alagút.

Ez a VPN letölthető Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztók esetén. Hozzáférhet a Chrome és a Firefox böngésző-bővítményeihez is.

Előnyök:

 • Nagy sebességű amerikai szerver a Killjoys 5. évadának megfigyelésére
 • Feloldja a streaming szolgáltatásokat, beleértve a Netflix és a Hulu szolgáltatásokat
 • Nem tart olyan naplót, amely alapján a felhasználókat azonosítani lehetne
 • 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít élő csevegés és e-mail útján
 • Számos könnyen használható alkalmazás és böngésző-bővítmény elérhető
 • Egyszerre akár öt eszközt is rögzíthet

Hátrányok:

 • Drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél

A KILLJOYS NÉLKÜLŐ LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Gyors VPN, állandó kapcsolatokkal az 5. évad Killjoys streamingjéhez. Feloldja a Syfy és a Netflix feloldását. Több mint 3000 szerver 94 országban (beleértve az Egyesült Államokat). 24 órás támogatás, felhasználóbarát alkalmazások és biztonságos titkosítással. Kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a syfyTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kiváló ár-érték arányt kínál, így érdemes megfontolni egy opciót. Ennek fő oka a szervereinek száma, amelyekből világszerte több mint 5600 van. Szinte 1800 NordVPN szerver az Egyesült Államokban található, ami azt jelenti, hogy könnyen feloldhatja a Syfy és Killjoys 5. évad valamint olyan népszerű streaming szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon Prime Video. Ha bármilyen probléma merül fel egy weboldal vagy szolgáltatás feloldásával kapcsolatban, bármikor felveheti a kapcsolatot a NordVPN 24/7 élő chat-ügyfélszolgálatával.

A NordVPN használatakor nagyobb biztonsággal böngészhet az interneten. Különösen szigorú bejelentkezési politikája van. Ráadásul Panamában található - egy olyan országban, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Rengeteg optimalizált szerver található a kínálatban olyan lehetőségekkel, mint a Double VPN és az Onion OverVPN. Természetesen van még egy automatikus megszakító is, valamint 256 bites AES titkosítás és DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem.

Az NordVPN elérhető a Chrome és a Firefox böngészőbővítményekkel, valamint a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV alkalmazásokkal. A kompatibilis útválasztókhoz a manuális beállítási utasításokat kell követnie.

Előnyök:

 • 1800 szerver hálózata az Egyesült Államokban a Killjoys külföldi megfigyelésére
 • Feloldja a Syfy, a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását
 • Szigorú nem naplózott VPN optimalizált szerverekkel az extra biztonság érdekében
 • Élő chat és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • Fiókonként hat egyidejű kapcsolat

Hátrányok:

 • Néhány szerver kissé lassú lehet

Kiváló értékű VPN: A NordVPN közel 1800 amerikai szerverrel rendelkezik a Killjoys 5. évadának közvetítéséhez a Syfy-en. A Netflix-rel is működik. 24 órás támogatás, és akár hat eszközön is használható. Nincs naplózva a titkosítással rendelkező VPN és speciális kiszolgálók, például a Double VPN. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a syfyTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost kiváló sebességének és megbízhatóságának köszönhetően streaming-barát VPN. Valójában, teszteink arra a következtetésre jutottak, hogy ez a 2019 leggyorsabb VPN-je. Rengeteg (majdnem 4000) szervert kínál 58 országban, köztük az Egyesült Államokban is. A CyberGhost szervereinek több mint 700 szervezete található az Egyesült Államokban, és ezek hasznosak a Killjoys 5. évadjának a Syfy-on történő közvetítéséhez, valamint a Netflix USA, Hulu és a BBC iPlayer blokkolásának feloldásához. Ez egy különösen könnyen használható VPN-szolgáltatás, amely lehetővé teszi akár hét egyidejű kapcsolat létesítését.

A CyberGhost használatának további oka az, hogy rendkívül biztonságos a szigorú bejelentkezési tilalmakra vonatkozó politikával. A székhely Romániában (egy olyan országban, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény), 256 bites AES titkosítást használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Rengeteg egyéb hasznos biztonsági szolgáltatás található, beleértve a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelmet és az automatikus megszakítót. Az alkalmazásvédelem (osztott alagút létrehozása) lehetővé teszi, hogy meghatározza, mely alkalmazások csak akkor léphetnek online, ha a VPN-hez kapcsolódnak.

A CyberGhost alkalmazások a következő operációs rendszerekhez érhetők el: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV és Android TV. Letöltheti a Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztéseit. A Linuxhoz és az útválasztókhoz manuális beállítás szükséges.

Előnyök:

 • Rendkívül gyors kiszolgálók a Killjoys puffermentes streamingjéhez a Syfy-en
 • Körülbelül 700 szerver az Egyesült Államokban és körülbelül 4000 világszerte
 • Nagyon erős biztonság a naplózás nélküli politikának és a titkosításnak köszönhetően
 • Feloldja a sok streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is
 • Legfeljebb hét eszköz egyidejű rögzítésére használható

Hátrányok:

 • Nem blokkolja az összes főbb streaming webhely blokkolását
 • A konfigurációs lehetőségek hiánya csalódást okoz az energiafelhasználók számára

VÉDJA A PRIVÁCIÓT: A CyberGhost kiváló biztonsággal rendelkezik, szigorú bejelentkezési tilalmakkal és titkosítással. Ez gyors a több mint 700 amerikai szerverrel is, hogy külföldön nézhesse a Killjoys 5. évadját. Használja fel a Netflix USA feloldásához. Csatlakoztasson akár hét készüléket egyszerre. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a syfyTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish jól működik a Syfy-vel, lehetővé téve a Killjoys 5. évadának feloldását bárhol. Ennek a VPN-nek több száz szervere van az Egyesült Államokban, amelyek 19 városban találhatók köztük Chicago, Los Angeles és New York. A korlátlan sávszélesség és a P2P forgalom teszi ezt a szolgáltatást népszerűvé az ökölvívók között, de a Kodi és az Amazon Fire Stick használatával is nagyon egyszerű. Még ennél is jobb, az IPVanish kiváló választás családok számára, mivel egyetlen fiók segítségével akár 10 eszközt is csatlakoztathat.

Megállapíthatja, hogy az IPVanish elég gyors a HD streaminghez, és felhasználható a Syfy és a Netflix USA feloldásához. Van egy élő chat-támogatási szolgáltatás, ha bármilyen kérdése merül fel, bár az alkalmazások használata elég egyszerű. A biztonság szempontjából az IPVanish 256 bites AES titkosítást, automatikus lekapcsolót, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet kínál. Ezenkívül nincs naplózási politikája, és a szerverek tulajdonosa (nem pedig bérbeadása). Ennek előnye, hogy nagyobb ellenőrzést gyakorol annak felett, aki hozzáfér a szerveréhez.

Az IPVanish feliratkozásához hozzáférhet a Windows, Mac, Android, iOS és az Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. A Linux és az útválasztók manuálisan beállíthatók.

Előnyök:

 • Száz amerikai szerver 19 amerikai városban Killjoys figyelésére
 • Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre
 • Jól működik a Kodi-val, valamint az Amazon Fire Stick-rel
 • Az adatok biztonságát titkosítással és nem naplózási politikával tartja fenn

Hátrányok:

 • Az Egyesült Államokban található, amely az Five Eyes tagja
 • Nem sikerült feloldni néhány népszerű streaming szolgáltatást

10 SZIMTUNÁLIS CSATLAKOZÁS: Az IPVanish segítségével egyszerre akár 10 eszközt is csatlakoztathat (ideális családok számára). A Syfy-vel a Killjoys 5. évadában működik. A Netflix USA feloldását is feloldja. Kompatibilis a Kodi és az Amazon Fire Stick-kel. Nincs naplózás és 24 órás támogatás. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a syfyTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN különösen jó a régiókhoz kötött tartalom feloldásához, legyen az a Killjoys 5. évadja a Syfy-en, vagy a Netflix, az Amazon Prime Video és a HBO Go kedvelői. 60 országban (beleértve az Egyesült Államokat is) rendelkezik szerverrel, és a piacon az egyik gyorsabb VPN. Valójában lehetővé teszi az 1080p felbontású adatfolyam továbbítását pufferelés nélkül. Az alkalmazások egyszerű és fejlett menüket kínálnak, amelyek minden szintű felhasználói élményt nyújtanak. Ha ez az első alkalom, hogy VPN-t használ, akkor örömmel veszi tudomásul, hogy van élő csevegési támogatás, sőt távoli súgó és telepítés.

Az átlagnál magasabb sebesség mellett a PrivateVPN biztonságos és 256 bites AES titkosítást kínál. Ez magában foglalja az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelmet, valamint a beépített kill kapcsolót is. Ezenkívül a PrivateVPN kijelenti, hogy nem vezet forgalmi naplókat. Ezt a VPN-t akár hat eszköz egyidejű biztonságához is használhatja, miközben fizethet a szolgáltatásért a Bitcoinban (bizonyos mértékű anonimitást engedhet meg, ha Bitcoin keverőszolgáltatást használ).

A PrivateVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre kínálnak. A manuális telepítés szükséges, ha ezt a VPN-t Linux és útválasztókkal szeretné használni.

Előnyök:

 • Gyors amerikai szerver a Killjoys folyamatos streamingjéhez
 • Feloldja a sok régióhoz kapcsolt tartalmat, beleértve a Syfy-t és a Netflix-et
 • A biztonsági funkciók magukban foglalják a titkosítást és a bejelentkezési tilalmat
 • Használhatja akár hat egyidejű kapcsolat létesítéséhez

Hátrányok:

 • Csak 100 szerver kicsi hálózata
 • Az élő csevegési támogatás nem érhető el a nap 24 órájában

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik a Killjoys 5. évadjának puffermentes streamingjére a Syfy-en. A Netflix és a Hulu feloldását is feloldja. Kezdőbarát alkalmazások és akár hat egyidejű kapcsolat megengedett. Biztosítja az adatokat titkosítási és naplózási szabályokkal. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a syfyTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy újabb szolgáltatás, amely gyorsan a piac egyik jobb VPN-jévé vált. Ennek egyik kiemelkedő tulajdonsága az A felhasználók korlátlan számú eszközt csatlakoztathatnak egyszerre. A Surfshark azonban kiváló választás a webhelyek és szolgáltatások feloldására is, földrajzi korlátozásokkal. A Killjoys 5. évadának megtekintésén kívül elérhető lesz a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és még sok más..

A Surfshark segítségével számos alkalmazás és böngésző-bővítmény közül választhat. Ez a VPN 24/7 élő chat-támogatással rendelkezik, és számos érdekes funkciót kínál, köztük egy hirdetésgátlót és a rosszindulatú programok leolvasóját. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a Surfshark a Brit Virgin-szigeteken található - az Öt Szem intelligencia szövetségének joghatósága alá esik. Ez egy nem naplózott VPN, amely erős biztonságot nyújt 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint egy kill kapcsolóval.

A Surfshark előfizetés Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokkal érkezik. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára. Az útválasztók és a Linux manuálisan konfigurálhatók.

Előnyök:

 • Nagyon jó a feloldás: Syfy, Netflix és Amazon Prime Video
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat egyetlen fiókon keresztül
 • Gyors és barátságos ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül, a nap 24 órájában
 • Szigorú bejelentkezési szabályzatának köszönhetően online maradjon név nélkül

Hátrányok:

 • Összesen csak körülbelül 800 szerverrel rendelkezik
 • A kiszolgálók kisebbsége kissé lassú lehet

KORLÁATLAN SZIMULTÁNIS CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark lehetővé teszi korlátlan számú eszköz egyidejű csatlakoztatását. Feloldja a Killjoys 5. évadját a Syfy-en, és együttműködik a Netflix-szel. Magában foglalja a 24 órás élő csevegési támogatást, a könnyen használható alkalmazásokat és a szigorú bejelentkezési szabályokat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Killjoys 5. évadának nézésére?

Noha használhatsz egy ingyenes VPN-t a Killjoys 5. évadjának Syfy-on történő nézésére, nem javasoljuk. Ennek egyik nagy oka az, hogy az ingyenes VPN-ek szörnyűek az streaminghez. A lassú sebesség azt jelenti, hogy sok késéssel és pufferrel kell számolnia. Sőt, sok ingyenes VPN nem képes felszabadítani a népszerű webhelyek és szolgáltatások - például a Netflix és a Skype - blokkolását..

Az ingyenes VPN-k az online adatvédelem védelmében is küzdenek és névtelenség. Ennek oka az, hogy nincsenek olyan alapvető biztonsági funkciók, mint a titkosítás, a megszakító kapcsoló vagy a szigorú bejelentkezési szabályok. Vannak még olyan ingyenes VPN-k is, amelyek állításuk szerint nincs naplózási irányelv, de valójában nyomon követik az online tevékenységet, és eladják harmadik fél számára. Mindent figyelembe véve, az ingyenes VPN-k csak nem érik meg a kockázatot.

Mi mást nézhetek Syfy-en?

A Syfy hagyományosan a tudományos fantasztikus programozás kínálására összpontosított. Ugyanakkor az elmúlt években más műfajokra (horror, fantasy, dráma és valóság műsorkészítés) is kibővült, és most TV-műsorokat, TV-filmeket és Syfy eredeti műsorokat kínál. Itt található a Syfy-en (a Killjoyson kívül) megnézhető tartalmak rövid listája:

 • Kripton
 • CSI: Bűnügyi jelenet kivizsgálása
 • A varázslók
 • Alvilág
 • Futurama
 • Jeepers Creepers 3
 • Van Helsing
 • 12 majom
 • Xena harcos hercegnő
 • Az élő halottak éjszaka

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 42

Adblock
detector