Hogyan nézheti meg a Shuddert bárhol egy VPN-vel 2020-ban

A legjobb VPN a Shudder számára, így külföldön megnézheti

A földrajzi korlátozások nem újak az olyan streaming webhelyeknél, mint a Shudder. A Netflix és a HBO Go kedvelői is olyan tartalommal rendelkeznek, amely csak bizonyos országokban érhető el. Ha megkísérli elérni a Shudder-et egy nem támogatott régióból, akkor a következő üzenetet fogja látni:

Az Ön országában még nem érhető el. Csapatunk keményen dolgozik, hogy az összes sikolyot az Ön közelében lévő képernyőre vigye.”

Ennek oka az, hogy a Shudder-tartalom régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Írországban érhető el.

Remegés hibaüzenet

Lehet, hogy egy ilyen üzenet zavaró, de ne aggódjon! Minőségi VPN használatával a Shudder adatfolyamot külföldről közvetítheti, bárhol is van. Azok számára, akik nem ismerik a kifejezést, a VPN a „Virtuális magánhálózat” kifejezést jelenti. Ez arra szolgál, hogy elrejtse az Ön IP-címét és tartózkodási helyét, lehetővé téve egy másik országbeli szerver használatát. Ez nagyon hasznos a kedvenc tartalmak élő közvetítéséhez, főleg ha Shudderhez hasonlóan bizonyos helyekre korlátozódik.

Alig várom, hogy megtudja a legjobb Shudder VPN-ket? Itt egy rövid összefoglaló:

A legjobb VPN-k a Shudder külföldi feloldásához

 1. ExpressVPN: Gyors szerverek a Shudder folyamatos streamingjéhez. A Netflix feloldását is feloldja. 24/7 élő csevegési támogatás és könnyen használható alkalmazások. Rendkívül biztonságos.
 2. NordVPN: Több mint 5000 szerver világszerte. Feloldja a Shudder, az Amazon Prime Video és egyéb eszközöket. 24 órás támogatást és kiváló biztonságot kínál a naplózás nélküli politikával.
 3. CyberGhost: Nagy sebességű szerverek a Shudder és a Netflix USA streamingjéhez. Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre. Titkosítást használ az adatok biztonságához.
 4. IPVanish: Lehetővé teszi akár 10 egyidejű kapcsolatot. Jól működik a Shudderrel. Élő csevegési támogatást nyújt, és kompatibilis a Kodi-val. Magában foglalja a nem naplózás politikáját.
 5. PrivateVPN: Gyors szerverek a Shudder, a Netflix és a HBO Go számára. Legfeljebb 6 eszközön használható. A biztonsági funkciók között szerepel a titkosítás és a megszakító kapcsoló. Felhasználóbarát alkalmazások.
 6. Surfshark: Korlátlan egyidejű kapcsolat. Rengeteg szerver a Shudder és a Netflix feloldásához. Biztonságos nem naplózott VPN 24/7 támogatással.

Noha sok VPN található a piacon, nem mindegyik működik együtt a Shudderrel. Valójában sokan lassúnak és egyenesen nem biztonságosnak bizonyulnak. Ezért kerestük a legmagasabb és alacsonyabb Shudder VPN-t, és csak azokat választottuk, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 • Szerverek több tucat országban világszerte
 • Gyors csatlakozások a nagy sebességű streaminghez
 • Nem naplózza a személyes adatait
 • Magas szintű biztonság titkosítással
 • Gyors és hatékony ügyfélszolgálat
 • Csatlakoztasson több eszközt egyszerre

A legjobb VPN-k a Shudder számára

Vessen egy pillantást a Shudder legfrissebb VPN-listájára 2019-es bárhonnan:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks shudderTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Megtaláltuk ExpressVPN több okból is a Shudder legjobb VPN-je. Különösen lenyűgöző a VPN szempontjából a rendelkezésre álló kiszolgálók száma. Neked van választható több mint 3000 VPN szerver 94 országban, beleértve az összes olyan országot, amelyben a Shudder elérhető. A Shudder-et teszteltük különféle ExpressVPN szerverekön, és a streaming nagyon zavarta volt megszakítás nélkül.

Az ExpressVPN használata frissítően gyors és egyszerű, az alkalmazás vagy akár böngésző-bővítmény segítségével még kényelmesebbé válik. A kiszolgálók közötti váltás másodpercek kérdése, míg az egyszerű felhasználói felület azt jelenti, hogy valószínűtlen, hogy nehézségekbe ütközne. Ennek ellenére továbbra is lehetősége van kapcsolatba lépni az ExpressVPN 24 órás ügyfélszolgálatával, amelyet rendkívül gyors válaszként találtunk - ez nem mindig igaz néhány fizetett VPN esetében.

A biztonság egy másik fontos tényező a VPN kiválasztásakor a Shudderhez vagy bármely más streaming szolgáltatáshoz (az ExpressVPN együttműködik a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video szoftverrel is). Ez a VPN a Brit Virgin-szigeteken található, és nem tart fenn azonosító naplókat. Az ExpressVPN biztonsági funkciói közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló.

Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztókhoz. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is.

Előnyök:

 • Gyors szerverek az összes Shudder országban (az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban stb.)
 • A Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását is feloldja
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • 24 órás támogatást kínál élő csevegés és e-mail útján
 • Biztonságos a titkosítás és a kill kapcsoló funkcióval
 • Nem tart azonosító naplókat

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb konkurens VPN-nél

Legjobb VPN a rázkódáshoz: Az ExpressVPN a legjobb választás a Shudder külföldi megfigyelésére. Gyors sebesség a zökkenőmentes streaminghez. A Netflix és az Amazon Prime Video feloldását is feloldja. 24 órás élő chat-támogatást és felhasználóbarát alkalmazásokat biztosít. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a shudderTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ha ez nagyon sok kiszolgáló, amelyet keres, NordVPN talán az ön számára. Több mint 5000 szerverrel rendelkezik az egyik legnagyobb VPN-kiszolgáló-hálózat körül. Mondanom sem kell, hogy könnyű megtalálni a gyors kiszolgálókat a Shudder számára. Használhatja az NordVPN-t is a Netflix feloldásához. Miközben kiválaszthat egy szervert országonként, választhat a következő speciális szerverek közül is: Dupla VPN, P2P, Onion over VPN és Dedicated IP. Sőt, a NordVPN hat eszközön is használható egyszerre.

Ez a panamai VPN garantálja a szolgáltatási feltételeknek megfelelő 99,9% -os üzemidőt, így megbízható VPN-ként teszi lehetővé a Shudder figyelését. Nem volt gondunk 1080p HD felbontású videókat nézni a Shudderon, pufferelés vagy késés nélkül. A biztonság és a magánélet egy másik olyan terület, amelyben a NordVPN kiemelkedik. Nulla naplózású politikával rendelkezik, semmilyen forgalom vagy munkamenet napló nélkül. Arra számíthat, hogy 256 bites AES titkosítást, valamint DNS és IPv6 szivárgásvédelmet és egy kill kapcsolót is várhat.

A NordVPN elérhető Windows, Mac, Android, iOS és Linux rendszereken. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára. Az útválasztók manuális konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • Egy lenyűgöző, több mint 5000 szerverből álló hálózat
 • Feloldja a Shudder, a Netflix, a BBC iPlayer és egyéb lehetőségeket
 • Lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását
 • Kiváló ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül és 7 órán keresztül élő csevegéssel
 • Rendkívül biztonságos a naplózástól mentes házirenddel az adatvédelem érdekében

Hátrányok:

 • A szerver sebessége némileg meglehet, hogy hiányzik

Legjobb érték: A NordVPN jó költségvetési lehetőség. Több mint 5000 szerverrel rendelkezik, és könnyen feloldja a Shudder, a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását. Legfeljebb 6 eszközön használható. 24 órás élő csevegési támogatás és kiváló biztonság, szigorú bejelentkezési házirend mellett. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a shudderTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy újabb nagyszerű VPN a Shudder külföldi feloldásához. Amikor a CyberGhost-t Shudderrel és Netflix USA-val használtuk, nagyon gyors és állandó sebességeket tapasztaltunk a megbízható szolgáltatásnak köszönhetően. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a CyberGhost korlátlan sávszélességet és forgalmat kínál. Az alkalmazásoknak nagyon könnyen kezelhető felületük van, amely szép és egyszerűvé teszi a szerver kiválasztását.

A CyberGhost terv akár hét eszközt is lefedhet, így mindent felhasználhat az asztali számítógéptől a mobiltelefonig. Ha bármilyen probléma merül fel a beállításokkal kapcsolatban, akkor mindig használhatja a 24/7 élő chat-támogatást, amely nagyon gyorsnak és hasznosnak bizonyult kérdéseinkben. Végül, de nem utolsósorban, A CyberGhost volt az egyetlen VPN-társaság 2018-ban, amely tökéletes pontszámot szerez a a legjobb VPN-ek a magánélet és az anonimitás szempontjából. A kínált biztonsági szolgáltatások közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, a kikapcsoló és a naplózás nélküli házirend.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS, Android TV és Amazon Fire Stick / Fire TV rendszerekhez. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is. A Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Feloldja a Shudder, a Netflix USA és a BBC iPlayer blokkolását
 • Jó sebesség streaminghez pufferolás és késés nélkül
 • Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre
 • 24/7 élő chat ügyfélszolgálat
 • Nem naplózza a titkosítást használó VPN-t az adatok biztonságához

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy feloldja néhány Netflix könyvtárat

Sebesség és biztonság: A CyberGhost gyors kiszolgálókkal rendelkezik a Shudder külföldi streamingjeire. A Netflix USA-val is használható. Legfeljebb 7 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. 24 órás támogatást és kezdőbarát alkalmazásokat tartalmaz. Nincs naplózva a titkosítással ellátott VPN. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a shudderTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish gyors kiszolgálókkal rendelkezik, így ideális a Shudder külföldi streamingjéhez. Korlátlan sávszélességet és korlátlan P2P-forgalmat kínál. A Shudder különféle IPVanish szerverein végzett teszteléseink nagyon zavartalanak voltak, 1080p videóval, amelyek folyamatosan lejátszhatók voltak. Az IPVanish több mint 1300 VPN szerverrel rendelkezik tucat országban, és ismert, hogy nagyon megbízható VPN a Shudder számára, valamint a Kodi és az Amazon Fire TV botokkal való használatra..

Az IPVanish másik nagy előnye, hogy lehetővé teszi 10 egyidejű kapcsolat több eszközön ami több, mint a fizetett VPN-ek túlnyomó többsége. Az alkalmazáskal kapcsolatos tapasztalataink pozitívak voltak, és a könnyű használatot a VPN-k újoncok különösen nagyra értékelik. Az IPVanish magas szintű biztonságot nyújt 256 bites titkosítással. A DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint a megszakító kapcsoló is beépítve, megakadályozva az IP-cím feltárását, ha a kapcsolat leesik.

Az IPVanish alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick esetén. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Jó sebesség a Shudder külföldi streamingjéhez
 • Különösen jó a Kodi és az Amazon Fire Stick esetén
 • Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre
 • Rendkívül biztonságos titkosítással és automatikus kill kapcsolóval

Hátrányok:

 • Székhely az Egyesült Államokban (a Five Eyes hírszerző szövetség tagja)
 • Nem kínál lehetőséget a javított névtelenségért a Bitcoinban történő fizetésre

10 SZIMTUNÁLIS CSATLAKOZÁS: Az IPVanish kiemelkedik azzal, hogy fiókonként akár 10 egyidejű kapcsolatot kínál. Jó sebességgel és jól működik a Shudderrel. Kompatibilis a Kodi-val, titkosítással és naplók nélkül biztonságos. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a shudderTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy másik VPN, amelyet érdemes megfontolni. Ez egy kisebb VPN, világszerte körülbelül 100 szerverrel, de a rendelkezésre álló különféle jól elhelyezett szerverek teszte lenyűgöző eredményeket adott. A PrivateVPN lehetővé teszi a Shudder videók zökkenőmentes streamingét 1080p HD minőségben miközben a szerverváltás gyors és egyszerű volt az egyszerű PrivateVPN alkalmazás segítségével (bár speciális lehetőségek is elérhetők).

A PrivateVPN akár 6 eszközön is használható egyszerre, ami több, mint a piacon sok más VPN-en. A biztonság és a magánélet vonatkozásában a PrivateVPN kijelenti, hogy nem tart nyilván az adatforgalom naplóit. Van 256 bites AES titkosítás, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint egy kikapcsoló kapcsoló egyéb biztonsági szolgáltatások között, hogy biztonságban lehessen. Élő csevegési szolgáltatást kínálunk távoli súgó és telepítés lehetőségével is, ha erre szüksége van.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Linux és az útválasztók telepítéséhez kézi utasításokat kell követnie.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség a Shudder és a Netflix streamingéhez
 • Legfeljebb 6 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé
 • Rendkívül felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil platformokra
 • Titkosítással és naplózás nélküli házirenddel biztosítja az online biztonságot

Hátrányok:

 • Az élő csevegési támogatás nem érhető el a nap 24 órájában
 • Csak körülbelül 100 szervert kínál

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN gyors, ideális a Shudder streamingjéhez. A Netflix és az Amazon Prime Video feloldását is feloldja. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. Nagyon felhasználóbarát és biztonságos titkosítással és szigorú bejelentkezési szabályokkal. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a shudderTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark kiemelkedik azzal, hogy korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tud biztosítani. Ez nagyszerű, ha azt tervezi, hogy megosztja VPN-jét családjával. Ennek a VPN-nek több tucat országban vannak szerverei, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Írországban. Mint ilyen, felhasználhatja a Shudder tengerentúli adatfolyamának streamingjére. A Surfshark feloldja a népszerű streaming szolgáltatásokat is, ideértve a Netflixet is.

Ha először használ VPN-t, akkor a kezdőbarát alkalmazásoknak és a böngészőbővítményeknek köszönhetően értékelni fogja a Surfsharket. Az a tény, hogy 24/7 élő chat-támogatást kínálnak, mindent még könnyebbé tesz. Ez egy nem naplózott VPN, amely a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. 256 bites AES titkosítást használ az adatok védelme érdekében. Tartalmazza a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelmet és a kill kapcsoló funkciót is, ami ezt a Shudder számára rendkívül biztonságos VPN szolgáltatást nyújtja..

Letöltheti a Surfshark alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. Ide tartoznak a Chrome és a Firefox böngészőbővítményei is. A Linux és az útválasztók azonban manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Feloldja a Shudder, valamint a Netflix és a BBC iPlayer kedvelőit
 • Korlátlan számú eszközt csatlakoztathat egyszerre
 • Kiváló ügyfélszolgálat, elérhető 24 órán keresztül, élő csevegésen keresztül
 • Magas szintű biztonság naplózás nélküli politikával és titkosítással

Hátrányok:

 • Összesen csak körülbelül 800 szervert kínál

KORLÁTHATÓ CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark nagy értékű, mivel lehetővé teszi korlátlan számú eszköz egyidejű csatlakoztatását. Jól működik a Shudderrel és a Netflix-kel. 24 órás élő chat-támogatást és felhasználóbarát alkalmazásokat kínál. Nincs naplózás és titkosítás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Hogyan nézhetjük meg a Shuddert külföldön egy VPN segítségével

A VPN gyors és egyszerű telepítése lehetővé teszi a Shudder és más streaming szolgáltatások, például a Netflix blokkolásának feloldását. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

VPN használata a Shudder külföldi megfigyeléséhez

 1. Regisztráljon a Shudder 6 legjobb VPN-jéhez - javasoljuk az ExpressVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse a Shudder VPN-t, a megfelelő verzió kiválasztásával.
 3. Nyissa meg a VPN szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez (az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban vagy Írországban választhat egyet a Shudder külföldi megtekintéséhez)
 4. Válasszon Shudder egyik horror filmjét. Lehetséges, hogy törölnie kell a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, hogy a változások hatályba lépjenek.
 5. A tartalmat mostantól fel kell oldani!

Nézhetek Shudder-t egy ingyenes VPN-sel?

Ez jó kérdés, különösen azért, mert valami ingyenes gyakran vonzó lehetőség lesz. Noha néhányan Önök számára ingyenes VPN-ket használhatnak a Shudder külföldi megfigyelésére, számos ok miatt nem ajánljuk őket. Általában véve, az ingyenes VPN-k alacsonyabb teljesítményt nyújtanak összehasonlítva a fizetett VPN-ekkel. Ennek akkor van értelme, ha túl sok felhasználó van és túl kevés kiszolgáló áll rendelkezésre, valamint az adat- és sávszélesség korlátozásai vannak.

Ugyanolyan fontos, mint a streaming minősége a biztonság. Ez egy olyan terület, amelyen az ingyenes VPN gyakran lemarad. Egészen egyszerűen, Az ingyenes VPN nem olyan biztonságos, mint a minőségi fizetett VPN. Ennek egyik legfontosabb oka az, hogy az ingyenes VPN-eknek így vagy úgy kell pénzt keresniük. Önnek sajnos ez gyakran azt jelenti, hogy nyilvántartást vezet a tevékenységeiről, és az adatokat harmadik fél számára értékesíti. Azt is tapasztalhatja, hogy ingyenes VPN-élménye túlterheltek a hirdetésekkel. Egyszerűen: az ingyenes VPN-k nem érik meg a kockázatot.

Mit kell nézni a Shudder-on

Több száz horror-, thriller-, természetfeletti film és TV-sorozat nézhető meg a Shudder-on.

Vegye figyelembe, hogy egyes címek egy meghatározott régióra korlátozódnak, például az Egyesült Államokra, ezért a megtekintéshez előfordulhat, hogy meg kell változtatnia a VPN-helyét. Ellenkező esetben a következő üzenettel találkozhat:

Ez a videó csapdába esett az ötödik dimenzióban! Sokkal több videó közül választhat.”

Ez történt, amikor megpróbáltunk nézni Halloween egy brit szerverről.

Remegés hibaüzenet

A Shudder-en elérhető néhány tétel a következőket tartalmazza:

 • Psycho
 • Halloween
 • A gonosz halott
 • Szédülés
 • A Blair Boszorkány Projekt
 • amerikai pszicho
 • A madarak
 • Hellraiser
 • Kabin láz
 • A texasi láncfűrész mészárlás
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 62

Adblock
detector