Hogyan nézheti meg a történelem csatornáját bárhol a VPN segítségével

A History Channel legjobb amerikai magánhálózatai az Egyesült Államokon kívül

Ha az Előzmények csatornáját az Egyesült Államokon kívül szeretné megnézni, akkor VPN szükséges. Megmagyarázzuk, hogyan és mely VPN-eket kell használni.

Tehát mi a VPN? Röviden: „Virtuális magánhálózat”: a VPN titkosítja az internetes forgalmat, és biztonságos alagúton keresztül eljuttatja az egyik saját szerveréhez. Ha például csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor kap egy amerikai IP-címet. Ez lehetővé teszi a régiók által blokkolt tartalmak feloldását, így a történelem csatornáját figyelheti a szíve tartalmára. A VPN elősegíti az online adatvédelem javítását (de erről később!).

Ha még nincs ideje elolvasni a teljes cikket, itt van egy rövid összefoglaló a legjobb VPN-kről, amelyekkel a történelem csatornáját Amerikán kívül nézhetjük:

A legjobb VPN-ek a History Channel nézéséhez 

 1. ExpressVPN: Feloldja a History Channel, a Netflix és a HBO Go blokkolását. Gyors és megbízható csatlakozások streaminghez. Erős biztonság és kezdőbarát alkalmazások. 24/7 támogatás.
 2. NordVPN: 1700 amerikai szerver. Nézze meg a History Channel, a Netflix és a BBC iPlayer csatornákat. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. 24/7 támogatás. Könnyen kezelhető és biztonságos naplózás nélküli házirenddel.
 3. CyberGhost: Több száz gyors, megbízható szerver az USA-ban a History Channel számára. A Netflix USA feloldását is feloldja. Legfeljebb 7 eszközön használható. Titkosítással védi adatait.
 4. IPVanish: Az amerikai székhelyű VPN, amely jól működik a History Channel-rel. Legfeljebb 10 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Jó sebesség a streaminghez. A nem naplózási politika védi az Ön személyes adatait.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű VPN a History Channel, a Netflix és az Amazon Prime streamingjéhez. Legfeljebb 6 eszközön használható. Nincs naplózva a VPN titkosítással és felhasználóbarát alkalmazásokkal.
 6. Surfshark: Nyissa fel a History Channel és a Netflix blokkolását. Korlátlan egyidejű kapcsolat. Magában foglalja a titkosítást és a kill kapcsolót. Felhasználóbarát alkalmazások és 24 órás támogatás.

Ha kíváncsi, hogy miként döntöttünk úgy, hogy kiválasztjuk a legjobb VPN-ket, hogy megtekintsük a történelem csatornáját, itt egy rövid összegzés azokról a kritériumokról, amelyeknek az egyes VPN-eknek teljesíteniük kellett:

 • Az USA-n kívüli History Channel feloldása feloldása.
 • Gyors és megbízható sebesség a streaminghez.
 • Titkosítással védi adatait.
 • Nem naplózási házirendet működtet.
 • Élő csevegéssel és e-mailen keresztül támogatást nyújt.
 • Felhasználóbarát asztali és mobil alkalmazásokkal.

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ösztönzi és nem engedi el a VPN használatát a tartalom illegális streamingjéhez. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg az országának törvényeit és az egyes streaming-platformok használati feltételeit, mielőtt VPN-t használ a tartalomhoz.

A történelem csatorna nézésének legjobb VPN-jei

Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek megnézhetik az Előzmények csatornáját:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a történelem csatornájátTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN feloldja a legtöbb földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatást, beleértve a History Channel-t is. Gyors, megbízható kiszolgálókkal rendelkezik több mint egy tucat amerikai városban, köztük Chicagóban, Los Angelesben és New Yorkban. Néhány VPN-től eltérően ez nem fojtja a kapcsolatot. Valójában korlátlan sávszélességet kínál, ami pufferelés és késleltetés nélküli streaminghez vezet. Ez a VPN feloldja a Netflix, a HBO Go és a Hulu szolgáltatást is.

Ha még nem ismeri a VPN használatát, az ExpressVPN különösen jó választás. Könnyen használható VPN, egyszerű alkalmazásokkal a legnépszerűbb operációs rendszerek számára, valamint a Chrome és a Firefox kiterjesztéseivel. Ide tartozik a MediaStreamer, egy intelligens DNS-proxy, amely lehetővé teszi az Előzmények csatorna feloldását az olyan eszközökről, mint az Apple TV és az Amazon Fire TV. Az ExpressVPN gyors és barátságos ügyfélszolgálatot kínál, amely éjjel-nappal elérhető élő csevegés és e-mail útján.

Ez a szolgáltató komolyan veszi az Ön biztonságát, 256 bites titkosítást, megosztott alagút funkciót, valamint védelmet nyújt a DNS és az IPv6 szivárgások ellen. Van egy kill kapcsoló is, amely leállítja az összes forgalmat, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel. Az ExpressVPN egy biztonságos VPN, amely a Brit Virgin-szigeteken található, olyan helyen, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Ráadásul az ExpressVPN nem tárol azonosítható naplókat, lehetővé téve ezáltal nagyobb online adatvédelmet böngészés és streaming során..

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál asztali (Windows, Mac és Linux), mobil (Android és iOS) és útválasztókhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható szerver az Egyesült Államok több mint tucat városában
 • Használható a History Channel, a Netflix és a HBO Go blokkolásának feloldására
 • Könnyen használható alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Intelligens DNS-proxy a történelemcsatorna feloldásához más eszközökön
 • Barátságos ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül, élő csevegésen keresztül
 • Biztonságos VPN titkosítás és megszakító kapcsolóval

Hátrányok:

 • Csak 3 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé (néhány rivális VPN 6 vagy annál többet kínál)

A TÖRTÉNETI CSATORNÁK SZERINTI LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a sebesség és a biztonság kombinációját kínálja. Feloldja a legtöbb régióhoz kötött tartalmat, beleértve a History Channel és a Netflix fájlokat. Kiváló alkalmazásokat kínál, és magában foglalja a 24/7 élő chat támogatást. Rendkívül biztonságos VPN titkosítási és megszakító kapcsolóval. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a történelemcsatorna tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Az Egyesült Államokban több szerver található, mint a listán szereplő bármely más VPN-nél. A több mint 5100 szerverhálózatból kb. 1700 az Egyesült Államokban található. Ez megkönnyíti a History Channel vagy bármely más, az USA-ban alapuló streaming szolgáltatás, például a Netflix vagy az Amazon Prime Video külföldön történő feloldását. Különféle speciális kiszolgálókat kínál a felhasználók számára, még nagyobb online adatvédelmet kereső felhasználók számára, valamint a P2P megosztáshoz optimalizált kiszolgálókat.

Ez egy egyszerű VPN kezdők számára, de rengeteg testreszabási lehetőséget kínál a haladó felhasználók számára is. Legfeljebb hat egyidejű csatlakozás engedélyezése esetén a NordVPN lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű védelmét. Van egy 24 órás támogatási szolgáltatás is, ha bármilyen probléma merül fel. A NordVPN székhelye Panamában található, és szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik. 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa.

Használhatja a NordVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV számára. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára. Az útválasztók manuális telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • 1700 szerver az Egyesült Államokban és 5100 világszerte
 • Feloldja a History Channel, a Netflix, az Amazon Prime Video és egyéb lehetőségeket
 • Legfeljebb 6 eszközön használható
 • Ügyfélszolgálat elérhető a nap 24 órájában
 • Panamában található biztonságos VPN, szigorú bejelentkezési szabályokkal

Hátrányok:

 • A szerver sebessége kissé változhat

NAGY ÉRTÉKES ALTERNATÍV: A NordVPN több mint 1700 amerikai szerverrel rendelkezik, és lehetővé teszi a felfüggesztést az olyan platformok feloldására, mint a History Channel és az Amazon Prime Video. Legfeljebb 6 eszközön használható. Felhasználóbarát alkalmazásokat és böngészőbővítményeket kínál. 24/7 élő chat támogatás. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a történelemcsatorna tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost nagyon gyors kiszolgálóival rendelkezik, ami alkalmassá teszi a History Channel streaming-jére az Egyesült Államokon kívül. Összességében megközelítőleg 3600 szerveréből csaknem 700 az Egyesült Államokban található, és rengeteg választási lehetőséget kínál. A CyberGhost segítségével feloldhatja a Netflix USA és a Hulu blokkolását is. A kapcsolatok ugyanolyan megbízhatóak, mint a nagy sebességűek, ami azt jelenti, hogy streaming közben nem szabad pufferolást vagy késést tapasztalnia.

A CyberGhost segítségével akár 7 eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Gyorsan beállíthatja ezt az egyszerű VPN-t a különféle eszközökkel, különösen azért, mert az alkalmazásokat és a böngészőbővítményeket a kezdők szem előtt tartásával tervezték. Ez a szolgáltatás 24 órás támogatást kínál élő csevegés és e-mail útján. A CyberGhost nem naplózza azokat az adatokat, amelyek azonosíthatnák Önt, és javítja az online biztonságot egy 256 bites AES titkosítás és a DNS szivárgás elleni védelem, egy ad-blokkoló, egy rosszindulatú program-leolvasó és egy mindig bekapcsolt kill kapcsolóval..

A CyberGhost alkalmazásokat letöltheti a következőkre: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV és Android TV. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményeket is kínáljuk. A Linux és az útválasztók manuális konfigurálása szükséges.

Előnyök:

 • Gyors sebesség az Előzmények csatorna streamingéhez az Egyesült Államokon kívül
 • Egy 6000 szerverből álló hálózat 60 országban
 • Legfeljebb 7 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • 24 órás élő chat-támogatást kínál
 • Rendkívül biztonságos titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Nincs alkalmazás Linuxhoz vagy útválasztókhoz
 • Nem sikerült feloldani néhány streaming szolgáltatást

HÁTSÓ INGYENES CSATLAKOZÁS: A CyberGhost korlátlan sávszélességgel és több mint 700 amerikai szerverrel rendelkezik. Jól működik a History Channel-rel. Számos alkalmazást és böngésző-kiterjesztést kínál, valamint 24 órás támogatást kínál élő csevegésen keresztül. Rendkívül biztonságos VPN szolgáltatás bejelentkezési tilalommal és titkosítással. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a történelemcsatorna tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish az USA-ban található száz szerverének köszönhetően fel tudja oldani a History Channel külsõ blokkját. Ezek a szerverek országszerte el vannak osztva olyan városokban, mint Atlanta, Dallas és Phoenix. Ez a VPN kijelenti, hogy korlátlan sávszélességet kínál, és miután kipróbáltuk a kiszolgálókat, elmondhatjuk, hogy a sebesség több, mint megfelelő a HD streaminghez. Még mindig jobb, Az IPVanish lehetővé teszi akár 10 egyidejű kapcsolat létesítését egyetlen fiókon keresztül.

Az asztali és mobil felhasználóbarát alkalmazásokkal az IPVanish megkönnyíti a biztonságos böngészést bárhol. Van 24 órás, élő chat-támogatás is, ha erre szüksége van. A biztonság szempontjából ez az amerikai székhelyű VPN-szolgáltató gondoskodik arról, hogy az Ön adatai továbbra is privátak maradjanak, a nulla naplózás politikájával, a 256 bites AES titkosítással, a DNS szivárgás elleni védelemmel és a kill kapcsolóval.

Az IPVanish alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS és Fire TV rendszerekhez. Ugyanakkor a Linux és az útválasztók manuális telepítési útmutatásait kell követnie.

Előnyök:

 • Száz amerikai szerver, amely a történelem csatornáját külföldön figyeli
 • Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé
 • 24 órás támogatás élő chat és e-mail útján
 • Titkosítással és bejelentkezési tilalmakkal védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség fizetésre a Bitcoinban
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

Amerikai alapú VPN-SZOLGÁLTATÁS: Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, és gyors kiszolgálókkal rendelkezik több amerikai városban. Jól működik a History Channel-rel. Legfeljebb 10 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Magában foglalja az élő csevegés támogatását és a biztonságos bejelentkezési szabályokat. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a történelemcsatorna tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN lehetővé teszi a történelem csatornájának zavartalan megszakítás nélküli streamingjét. Ez a kicsi, svéd VPN gyors és megbízható kiszolgálókkal rendelkezik számos amerikai városban köztük Las Vegasban és New Yorkban. A History Channel mellett feloldhatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix és az Amazon Prime Video. Ez egy egyszerű VPN, amelyet megoszthat a családdal, mivel akár 6 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, mindegyik egyedi IP-címre.

Ez a szolgáltatás könnyen használható, és erőteljes többplatformos támogatást kínál. A legtöbb VPN-től eltérően a PrivateVPN nem kiszervezi ügyfélszolgálatát, vagyis bármilyen probléma esetén közvetlenül beszélhet a fejlesztőkkel. 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelemmel és megszakító kapcsolóval védi adatait. Ez egy nem naplózott VPN, tehát nem kell aggódnia, hogy tevékenységeit visszakereste.

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek asztali (Windows és Mac) és mobil (Android és iOS) rendszerekhez. A Linux és az útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • Gyors sebesség a History Channel, a Netflix és a BBC iPlayer streamingjéhez
 • Legfeljebb 6 eszköz rögzítésére használható
 • Élő csevegési támogatást kínál - beszéljen közvetlenül a fejlesztőkkel
 • Nem naplózza a magánélet védelme érdekében titkosítást használó VPN-t

Hátrányok:

 • Egy kicsi, csak 100 szerverből álló hálózat
 • Korlátozott alkalmazásválaszték és böngészőbővítmények nélkül

GYORS SZOLGÁLTATÓK: A PrivateVPN nagy sebességű szerverekkel rendelkezik az Egyesült Államokban a History Channel, valamint a Netflix és a BBC iPlayer közvetítéséhez. Kezdőbarát asztali és mobil alkalmazások. Biztosítson akár 6 eszközt. Tartalmazza a kill kapcsolót és a naplózás nélküli politikát. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a történelemcsatorna tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark nincs szerverhiány az Egyesült Államokban, és megkönnyíti a History Channel külföldön történő feloldását. Több mint egy tucat amerikai városban van szerverrel, köztük Los Angelesben és New Yorkban. Összességében ennek a VPN-nek kb. 800 szervere van 50 országban, ami azt jelenti, hogy feloldhatja a földrajzilag zárolt webhelyek és szolgáltatások feloldását az egész világon. A Surfshark egyik legjobb tulajdonsága azonban az lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakoztasson annyi készüléket, amennyit csak akar. A Surfshark segítségével megnézheti a Netflix és az Amazon Prime Video fájlokat is.

A Surfshark könnyen kezelhető, mivel az alkalmazások tiszta, egyszerű kialakítást követnek. A Surfshark olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek tartalmazzák a hirdetésgátlót és az automatikus wifi védelmet, ezáltal a piacon az egyik legértékesebb VPN-t. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a Surfshark székhelye a Brit Virgin-szigetek. Bejelentkezési tilalmakkal és 256 bites AES titkosítással védi a magánéletét. Van még DNS-szivárgás-védelem és megszakító-kapcsoló.

A Surfshark a Windows, Mac, Android, iOS és Fire TV alkalmazásokon keresztül használható. Lehetőség van a Chrome és a Firefox böngészőbővítményekre is. A Linux és az útválasztók manuális telepítésére van szükség.

Előnyök:

 • Feloldja a History Channel, a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Az Ön adatait szigorú bejelentkezési szabályok védik

Hátrányok:

 • Egy kis kiszolgálói hálózat néhány versenytársával összehasonlítva
 • Néhány következetlen szerver

KERETLEN KAPCSOLATOK: A Surfshark kiváló lehetőség a családok számára, mivel korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Feloldja a History Channel és a Netflix feloldását. Nagyon felhasználóbarát alkalmazások és 24/7 élő chat-támogatás. Nincs naplózás és titkosítás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Hogyan használhatunk VPN-t a történelem csatornájával

Bár elég könnyű VPN-t használni az History Channel nézéséhez az Egyesült Államokon kívül, érdemes tudni, hogy a tartalom eléréséhez továbbra is be kell jelentkeznie egy TV-szolgáltatónál. Emellett az alábbiakat kell tennie:

Hogyan használhatunk VPN-t az Előzménycsatorna megnézéséhez

 1. Iratkozzon fel a History Channel egyik legjobb VPN-jére - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztését. Válasszon ki egy szervert az Egyesült Államokban, és kattintson a csatlakozásra.
 4. Nyissa meg a History Channel webhelyet vagy az History Channel egyik alkalmazását. Nyisson meg egy videót, amelyet most már fel kell oldani, és megtekintésre elérhető.

Megállapítottuk, hogy ahhoz, hogy a VPN-változások hatályba lépjenek, nem kell törölnünk böngészőnk gyorsítótárát és sütiket. Ezt azonban meg kell próbálnia, ha továbbra is problémái vannak. Alternatív megoldásként kipróbálhat másik szervert, vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatával.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a History Channel megtekintéséhez?

Néhány ingyenes VPN feloldhatja a History Channel blokkolását. Az ingyenes VPN-k többsége azonban lassú, ami nem nagyszerű böngészéshez, nem is beszélve a streamingről vagy a torrentről. Az ingyenes VPN-eknek gyakran nagyon kevés szerverük van és túl sok felhasználó van. Előfordulhat, hogy egy ingyenes VPN korlátozza a sávszélességet, pufferelést és késést okozva az Előzmények csatorna nézésekor. Sőt, az ingyenes VPN-k szörnyűek a legnépszerűbb streaming szolgáltatások - például a Netflix és a BBC iPlayer - feloldásához..

Van egy másik nagy oka annak, hogy miért nem szabad ingyenes VPN-t használnia az Előzmények csatorna megnézésére. Egyszerűen: az ingyenes VPN nem biztonságos, hiányzik a kulcsfontosságú biztonsági funkciók, például a titkosítás és a gyilkos kapcsoló. Ez azt jelenti, hogy adatai nem vannak védettek vagy személyesek. Még rosszabb, néhány ingyenes VPN vezet a kapcsolat- és tevékenységi naplókat, és azokat harmadik félnek eladja. Ezzel szemben a történelemcsatornát figyelő legjobb VPN-k titkosítást használnak az adatok biztonságához és szigorú naplózási szabályzattal rendelkeznek..

Mit nézhetek a History Channel-en?

Eredetileg a csatorna programozása elsősorban a History Channel dokumentumfilmeire és a történelmi fantasztikus sorozatokra összpontosított. Az utóbbi években azonban kibővült, hogy lefedje néhány valóság TV-sorozatot, sőt néhány nem történelmi tartalmat is. Az alábbiakban felsoroljuk a történelem csatorna néhány online elérhető online műsorát:

 • Vikings
 • Ősi idegenek
 • A tölgy-sziget átka
 • Gyalog csillagok
 • Knightfall
 • Axe Men
 • Tűzben kovácsolt
 • Egyedül
 • Mocsári emberek
 • azonosítatlan

Mely készülékeken nézhetem meg az Előzmények csatornáját?

Amellett, hogy a History Channel-t az asztalon a webböngészőn keresztül is megnézheti, a History Channel az alábbi eszközökhöz kínál alkalmazásokat:

 • Mobil (Android és iOS)
 • Apple TV
 • roku
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • Chromecast

Az Előzmények csatorna figyelésére szolgáló legjobb VPN-k alkalmazásokat kínálnak asztali (Windows és Mac) és mobil (Android és iOS) alkalmazásokhoz. Vannak, akik Android TV és Amazon Fire Stick / Fire TV alkalmazásokat is kínálnak, és számos olyan lehetőséget kínálnak, amelyekkel az History Channel nézetét az Egyesült Államokon kívül is megnézhetik..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 64 =

Adblock
detector