Hogyan nézhetjük felnőtt úszást külföldön (az Egyesült Államokon kívül) egy VPN segítségével

Hogyan nézhetjük meg a Felnőtt úszást az Egyesült Államokon kívül egy VPN segítségével

A Adult Swim nagyszerű show-kat mutat, mint például Rick & Morty, amerikai apa és robotcsirke. Tartalmának nagy része teljesen ingyenesen továbbadható, mindaddig, amíg bejelentkezik egy amerikai IP-címmel. Ellenkező esetben a következő hibaüzenet jelenik meg:

“Ez a videó nem érhető el az Ön régiójában.”

A felnőtt Swim műsorok feloldásának feloldásához szinte a világ bármely pontjáról először csatlakoznia kell egy virtuális magánhálózathoz (VPN). Ez a szoftver az eszköz forgalmát egy titkosított alagúton és a választott szerveren keresztül irányítja, és becsapja a gazda webhelyeket és alkalmazásokat arra, hogy gondolkodjanak a kiválasztott helyszínen..

Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, akkor hozzárendel egy helyi IP-címet. Az olyan webhelyek, mint a Felnőtt Swim, valamint más olyanok, mint a Netflix, azzal a feltételezéssel működnek, hogy fizikailag az Egyesült Államokban tartózkodnak. Bónuszként a VPN-ek titkosítási tényezője azt jelenti, hogy a hackerek és a snooperek számára lehetetlen meghatározni, hogy mit csinálsz az interneten.. Ha egyszerűen csak összefoglalót szeretne, az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyek hozzáférnek a Felnőtt úszáshoz:

A legjobb VPN-k a felnőtt úszás közvetítéséhez

 1. ExpressVPN: Kiváló VPN lehetőség és legfontosabb választásunk a Felnőtt úszás eléréséhez. Gyors és megbízható, és számos streaming webhelyet feloldhat, köztük a Netflix-et és a BBC iPlayer-t.
 2. NordVPN: A legjobb költségvetésű VPN felnőtt úszáshoz. Bőséges kiszolgálói hálózattal büszkélkedhet, sok lehetőséggel az Egyesült Államokban. Megfizethető, gyors és ügyes a földrajzilag korlátozott adathordozók feloldásakor.
 3. CyberGhost: Alkalmazott kezdőknek, mivel jól megtervezett alkalmazásokkal érkezik. A gyors sebesség és a szilárd magánélet is benne van. Együttműködik a Felnőtt úszással.
 4. IPVanish: Nagyon sok egyidejű kapcsolat, hihetetlen adatvédelmi technológiával. Sok szerver az Egyesült Államokban.
 5. Surfshark: Remek szolgáltató, amely kiválóan alkalmas az adatvédelemre és a streaming-re.
 6. PrivateVPN: Intuitív alkalmazások és tiszta felhasználói felület. Kiváló képesség a földrajzilag korlátozott adathordozók - például a Netflix, a Hulu és egyéb - feloldására.

Hogyan nézhetjük meg a Felnőtt úszást az Egyesült Államokon kívül egy VPN segítségével

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a felnőtt úszási műsorok külföldön történő közvetítéséhez:

 • Regisztráljon az általunk ajánlott VPN-k egyikében. Legfontosabb választásunk az ExpressVPN.
 • Amint a fizetési alaki követelmények nem teljesülnek, töltse le és telepítse eszközére a megfelelő VPN-alkalmazásokat, közvetlenül a szolgáltató webhelyéről vagy a hivatalos alkalmazáspiacokról.
 • Indítsa újra a készüléket.
 • Indítás után csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 • Folytassa a Felnőtt úszás oldalon. Most már képesnek kell lennie a kívánt tartalom streamingjére.
 • Ha nem működik azonnal, ne ess pánikba. Csak távolítsa el a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, hogy eltávolítsa a régi helyazonosítókat, és próbálkozzon újra.

Szó szerint több száz VPN közül lehet választani, de nem mindegyik rendelkezik azonos tulajdonságokkal. Mint ilyen, a következő kritériumok alapján építettük fel a legfelső VPN-ek által javasolt felnőtt úszás feloldását:

A felnőtt úszáshoz használt legjobb VPN kiválasztásának kritériumai

 • A földrajzilag korlátozott webhelyek feloldását feloldja
 • Gyors és stabil kapcsolatot kínál
 • Nagyon sok szervert foglal magában az Egyesült Államokban
 • Támogatja a HD streaming-et minimális pufferolással
 • Erős adatvédelmi és titkosítási szolgáltatásokat kínál, így rejtett a hely
 • Barátságos ügyfél-támogatással rendelkezik
 • Több egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé

A legjobb VPN-k a felnőtt úszás közvetítéséhez

Itt található a legjobb VPN-ek listája, amelyek segítségével bárhonnan megnézheti kedvenc felnőtt úszási műsorát:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 nem blokkolja a felnőtt úszástTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az a legjobb választás, hogy az Adult Swim az Egyesült Államokon kívül folyhasson. A szolgáltatásnak több mint 3000 szervere van 94 országban, beleértve az opciókat Amerikában. Négy amerikai szerverhelyet teszteltünk, és mindegyik hozzáférést kapott a Adult Swim szolgáltatáshoz.

Ez a szolgáltató gyors, katonai szintű titkosítási protokollokkal szállít, és ügyfélszolgálatot kínál éjjel-nappal. Az összes webes forgalmat 256 bites AES titkosítás biztosítja. Magában foglalja a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, egy internetes megszakító kapcsolót és a megosztott alagútépítést. Nem tárol olyan naplókat, amelyek potenciálisan azonosíthatják a felhasználót.

A felnőtt úszáson kívül az ExpressVPN bizonyítottan sok streaming szolgáltatást kínál, köztük a Netflix USA, az Amazon Prime Video, a Hulu, a BBC iPlayer, az ESPN és egyebeket.. Minimális, jól megtervezett alkalmazás elérhető, amelyek megkönnyítik a VPN-kapcsolat beállítását.

Az ügyfélszolgálat élő csevegésen és e-mailben is elérhető. Egyetlen számla egyszerre három kapcsolatot tesz lehetővé. A Windows, MacOS, Linux, Android, iOS és néhány kiválasztott útválasztó tartalmazza az alkalmazásokat.

Előnyök:

 • Fantasztikus sebesség a letöltéshez és a streaminghez
 • Garantált biztonság katonai titkosítással
 • Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást
 • 24 órás élő csevegést kínál
 • Jelentős hálózat 94 országban, több mint 3000 szerverrel

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók számára a speciális opciók korlátozottak lehetnek

A felnőtt úszáshoz tartozó legjobb VPN: az ExpressVPN a mi első választásunk. Gyors, megbízható és biztonságos, és nagyszerű lehetőséget kínál a Felnőtt úszás és más szolgáltatások streamingjére a világ bármely pontjáról. Próbálja ki kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a felnőtt úszástTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN „nem naplók” szolgáltatóként ismert, mivel megtagadta a bármilyen jellegű felhasználói adatok tárolását. Sőt, egy hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely több mint 5000 országban működik 60 országban. Az Egyesült Államoknak 1561 lehetősége van, tehát egy egyszerű feladat a felnőtt úszás közvetítése.

A NordVPN nagyon gyors; felhasználói véleményünkben képes volt HD videó lejátszására pufferolás nélkül. A szolgáltató lehetőséget ad a streaminghez és a feloldáshoz testreszabott szerverek kiválasztásához, valamint egyéb funkciókhoz, például a dupla titkosításhoz. Az NordVPN feloldhatja a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video blokkolását.

A biztonsági és az adatvédelmi szolgáltatások csúcsminőségűek. A webes forgalmat 256 bites AES titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem és egy Internet kill kapcsoló biztosítja.

A Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazások elérhetők. Használhatja a Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztéseit. Egy fizetett fiók lehetővé teszi, hogy hat eszköz egyszerre csatlakozzon, és 24 órás, élő csevegő támogatás áll rendelkezésre, ha bármilyen segítségre van szüksége.

Előnyök:

 • Kiváló, olcsó alternatív streaming
 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • 24 órás élő csevegést kínál
 • Széles körű nemzetközi szerver

Hátrányok:

 • A kapcsolat az asztali alkalmazáson keresztül lassú lehet

Legjobb költségvetési lehetőség: A NordVPN gyors, hatékony és biztonságos. Olyan áron szállítja, amely nem fogja megtörni a bankot, és könnyen feloldhatja a Felnőtt úszás blokkolását. Próbáld ki egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a felnőtt úszástTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost székhelye Romániában van, és nem kell betartania semmiféle kötelező adatmegőrzési törvényt, tehát ez fokozza a felhasználói adatvédelmet. Meglehetősen kiterjedt kiszolgálói listája van, amely 3700 lehetőséget érint, köztük több mint 680 az Egyesült Államokban.

Ez a szolgáltató az egyik leggyorsabb VPN-t működteti, amelyet teszteltünk. Jól megtervezett alkalmazásai segítenek a médiaszolgáltatások könnyedén történő feloldásának feloldásában - ez annak bizonyítéka, hogy a kezdő felhasználók szem előtt tartásával készülnek fel. A Felnőtt úszás feloldása nem jelent problémát A CyberGhost bizonyítottan együttműködik a Netflix USA-val, a Hulu-val, az Amazon Prime Video-val és még sok más céggel.

A felhasználói forgalmat és a magánélet védelmét 256 bites AES titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem, internetes megszakító kapcsoló, rosszindulatú programok elleni védelem és egy hirdetés-blokkoló biztosítja. Korlátlan sávszélesség is rendelkezésre áll.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, Android, iOS és az Amazon Fire Stick számára. Az egyetlen fiók hét egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető.

Könnyű kezdőknek: A CyberGhost egyszerű, intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, és több száz szervert kínál az Egyesült Államokban. A felnőtt úszás gyors és következetes streamingére számíthat. Próbáld ki egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a felnőtt úszástTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, és több száz szervert üzemeltet az észak-amerikai országban, amely globális hálózatának nagy részét képezi, több mint 1300 szerverrel. Korábban megemlítettük, hogyan fejlett technológiája van a helymegkerülő technológiának; ez elsősorban annak a döntésnek köszönhető, hogy az összes kiszolgálót házon belül birtokolja és üzemelteti, szemben a kiszolgálófarmokban a hely bérlésének ipari szabványával.

Ez a szolgáltató tartózkodik a szerveren lévő felhasználói adatok naplózásáról, így a digitális lábnyom rejtett. Ezt tovább egészíti az osztály legjobb titkosítási szabványai - 256 bites AES -, valamint a tökéletes előremeneti titoktartás, az Internet kill kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgásvédelem..

Az IPVanish képes feloldni számos népszerű streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix USA-t és a BBC iPlayer-t, így a Adult Swim elérése séta a parkban.. A gyors sebesség garantálva, a megbízható üzemidővel együtt.

Alkalmazások érhetők el a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, és az ügyfélszolgálat készen áll a segítségre a nap 24 órájában.

Előnyök:

 • Több mint 1300 szerverből álló hálózatot működtet 75 világszerte, 75 városban
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Nagyon gyors sebesség

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat a webhelyén található e-mail űrlapra korlátozódik

VERSENY: Az IPVanish minden négyzetbe bejelöli a modern, megbízható VPN szolgáltatást. A Felnőtt úszás streaming használata gondtalan. Próbáld ki egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a felnőtt úszástTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark relatív újonc a VPN-iparban, de már nevet készített magának. Különlegessége, hogy korlátlan számú egyidejű kapcsolatot kínál minden egyes tervvel, így liberálisan megoszthatja barátaival és családjával.

Az írás idején a Surfshark több mint 800 szerverrel rendelkezik több mint 50 országban, beleértve az Egyesült Államokat. Ez nem statikus érték, mivel folyamatosan bővül a kiszolgálók száma. Az összes felhasználói forgalmat 256-bites AES titkosítás védi a 2 048 bites DHE-RSA kulcsokkal együtt.

További funkciók közé tartozik a tökéletes előremeneti titoktartás, az Internet kill kapcsoló, valamint a DNS, IPv6 és a WebRTC szivárgás elleni védelem. Használhatja a hirdetéseket és a rosszindulatú programok blokkolóit, a megosztott alagútbeállítási lehetőséget, a multihop-kiszolgálókat és a forgalom eltakarítását.

A szerpentin és a torrenter elégedett lesz azzal, hogy a Surfshark korlátlan adatot kínál, és lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást. A Felnőtt Swim kivételével a Surfshark fel tudja oldani a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu feloldását.

Az alkalmazások minden nagyobb platformon elérhetők - iOS, Android, Windows és MacOS.

Előnyök:

 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • Nincsenek naplók

Hátrányok:

 • A szerverhálózat sok versenytárshoz képest viszonylag kicsi

ALL-ROUNDER: A Surfshark csomagol egy lyukat. Segít a Felnőtt úszás közvetítésében, és folyamatban biztonságban tartja az internetet. Próbáld ki egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a felnőtt úszástTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN inkább a kapcsolatok minőségére összpontosít, mint rengeteg szerveropcióra. Bevált előadó mind a sebességgel, mind a földrajzilag korlátozott adathordozók feloldásához. Szervereinek száma kisebb, mint a listán szereplő többi szolgáltatónál - mintegy 150 opcióval 60 helyszínen -, de megkapja a munkát.

Az Egyesült Államokban kilenc szerver működik, így a Felnőtt úszás feloldása nem jelent problémát. A PrivateVPN fel tudja oldani a Netflix USA, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer stb.

A biztonsági funkciók között szerepel a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem, valamint az Internet kill kapcsoló. Nem naplózó szolgáltató, mivel tartózkodik a felhasználói adatok tárolásától. A PrivateVPN alkalmazásai intuitívak és megkönnyítik az indítást.

Az összes főbb platform - Android, Windows, iOS és MacOS - támogatását tartalmazza. Az ügyfélszolgálat hasznos, és távolról is segíthet, ha szeretné. Az egyetlen fiók lehetővé teszi, hogy hat eszköz egyszerre csatlakozzon.

Előnyök:

 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál
 • A streaming szolgáltatások széles skálájával működik
 • Kilenc amerikai város kiszolgálói jó streaming sebességet érnek el

Hátrányok:

 • Az élő csevegés nem éjjel-nappal
 • Kill kapcsoló csak a Windows alkalmazásban

VPN STREAMING: A PrivateVPN-t megbízható előadónak tesztelték számos földrajzilag korlátozott médiaszolgáltatással. Próbáld ki egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használnék egy ingyenes VPN-t a felnőtt úszás streamingjéhez??

Az ingyenes VPN-ek még nem minden, amire szükségük van. A helyzet az, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak számos hátránya van a fizetett opciókhoz képest. Nézzük közelebbről őket.

A szerver lehetőségeinek hiánya

Az ingyenes VPN-szolgáltatók nem kínálnak több száz szervert ugyanúgy, mint a fizetett szolgáltatók. Lehet, hogy megtalálja az Egyesült Államokban található kiszolgálókat, de a sebesség és a biztonság szempontjából nem lesznek optimalizálva. Várhat, hogy a kapcsolat gyakran megszakad.

Sávszélesség-szabályozás és hálózati torlódások

Az ingyenes VPN-szolgáltatók sokkal több felhasználót vesznek igénybe, mint amennyit meglévő hálózati kapacitásuk képes támogatni. Ez azt jelenti, hogy a kiszolgálóhoz való kapcsolódáshoz várakozási időket kell elviselnie. Ráadásul a sebességet csökkentik, mivel a szerverek nem tudnak lépést tartani az összes kéréssel. A fizetett szolgáltatókat viszont nem fenyegeti hasonló aggodalmak.

Az adatvédelem és a biztonság hiánya

Rengeteg ingyenes VPN-megoldás engedi felhasználói adatait és böngészési szokásait harmadik fél hirdetőinek történő eladáshoz. Másokról ismert, hogy az alapjárati sávszélességgel botnet-seregeket építenek és a rivális helyeket támadják. És ez még nem minden - az ingyenes VPN-alkalmazásokról szóló 2016-os felmérés szerint több mint egyharmada rosszindulatú programokat tartalmazott.

A fizetett szolgáltatók elsőbbséget élveznek a felhasználói érdekek iránt, és nem rontják el a böngészési élményt vagy az adatvédelmi igényeket. Ha regisztrál egy ingyenes VPN-t, akkor tisztában kell lennie a vele járó kockázatokkal.

Ezért tartjuk fenn, hogy a Felnőtt Úszás külföldről történő feloldása csak gondtalan élmény, ha a fizetett VPN-szolgáltatónál dönt. Az ilyen szolgáltatások állandó sebességet, magas rendelkezésre állást és megbízható ügyfélszolgálatot nyújtanak a problémák elhárításához.

Sőt, mindazoknak, amelyeket ebben a cikkben ajánlunk, pénz-visszafizetési garancia van - ez rugalmasságot biztosít Önnek néhány hétig a szolgáltatás kipróbálásához. Ha nem felel meg az Ön igényeinek, vissza fogja kapni a pénzét.

Mit nézhetek a Felnőtt úszáson??

A Adult Swim kultikus klasszikus, amikor a rajzfilmekről szól. Néhány népszerű cím a platformon:

 • Rick és Morty
 • Amerikai apa
 • Fekete Jézus
 • Bob hamburgerei
 • Bushworld kalandok
 • Végső tér
 • Family Guy
 • A zselék

Mit tehetek még egy VPN-sel??

A televíziós műsorok és filmek közvetítésén kívül a VPN-k sokféle módon egyszerűbbé tehetik az életét.

Mint már említettük, a VPN-k titkosított alagutat állítottak fel, amelyen keresztül a webes forgalom áthalad, így a kapcsolat gyakorlatilag rejthetetlenné válik. A titkosítás azt jelenti, hogy a leendő hackerek és a snooperek biztonságban vannak az öbölben, és még az internetszolgáltató sem tudja kitalálni, mit csinál online.

Olyan dolgok, mint például a nyilvános wifi-hez való hozzáférés, most gondtalan feladat. A nyilvános wifi-hálózatok - amelyeket a repülőtereken, kávézókban és bevásárlóközpontokban találnak - biztonsági kockázatokkal járhatnak. A VPN megvédi az ezekkel a hálózatokkal való kapcsolatot, és a hackereket és más snooppereket zökkenőmentesen tarthatja.

Egy másik remek használati eset, amikor utazás közben megpróbál hozzáférni az online bankszámlájához. Az utolsó dolog, amit kíván, az a bankszámlájának befagyasztása a csalás figyelmeztető figyelmeztetése miatt - ez feltétlenül lehetséges, ha egy homályos városból jelentkezik be. Ha azonban előbb VPN-t használ, és csatlakozik egy otthoni kiszolgálóhoz, akkor a helyi bank vagy pénzügyi intézmény vállalja, hogy a szokásos módon működik.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 47

Adblock
detector