Hogyan nézhetjük ingyenesen a Sport1-et online külföldön (Németországon kívül)

Hogyan nézhetjük ingyenesen a Sport1-et online külföldön

Próbáld meg nézni a Sport1-et online külföldről, és a következő hibát fogja látni:

„A Diese Videodatei kann nicht abgespielt werden.”

Ez nagyjából: „Ezt a videót nem lehet lejátszani.” Szerencsére megkerülheti ezt a blokkoló és az Sport1 külsõ közvetítést egy virtuális magánhálózattal (VPN). A VPN-k titkosított alagúton keresztül továbbítják internetes forgalmát a világ más pontjain található kiszolgálókhoz, vagyis csatlakozhat egy németországi VPN-kiszolgálóhoz, megkaphat egy német IP-címet, és bárhonnan feloldhatja a Sport1 program blokkolását..

Sport1 streaming hiba

Hogyan nézheti meg a Sport1-et bárhonnan egy VPN-vel

A VP1 beállítása a Sport1 németországi nézetéhez nem tart sokáig. Valójában percek alatt megnézheti a Sport1-et külföldön. Csak kövesse az alábbi lépéseket.

A következő módon nézheti meg a Sport1-et külföldön (Németországon kívül) egy VPN-sel:

 1. Iratkozzon fel VPN-re a kiszolgálókkal Németországban - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást vagy a böngészőbővítést, ellenőrizve, hogy a készüléknek megfelelő verzió van-e.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez Németországban. Ez biztosítja, hogy van német IP-címed a Sport1 külföldi feloldásához.
 4. Lépjen a Sport1 oldalra, és válassza ki a sportesemény élő közvetítését, amelyet fel kell oldani.
 5. Ha bármilyen problémája van, mindig érdemes kitisztítani a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Alternatív megoldásként csatlakozhat másik szerverhez vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN támogatásával.

Németországban rengeteg VPN van szerverrel. Ugyanakkor sikerült megtalálnunk a Sport1 legjobb VPN-jét, biztosítva, hogy megfeleljenek a következő kritériumoknak:

 • Gyors, konzisztens kiszolgálók Németországban a Sport1 közvetítéséhez
 • Biztonságos szolgáltatás nem naplózási házirenddel és titkosítással
 • Feloldja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • A felhasználóbarát asztali és mobil alkalmazások
 • Legalább 7 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia

Sietve, hogy megnézhesd a Sport1 élő közvetítéseit? Itt található a Sport1 online nézéséhez elérhető legjobb VPN-k rövid összefoglalása Németországon kívül:

A legjobb VPN-ek a Sport1 számára

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk a Sport1 németországi nézésére. Gyors szerverek 94 országban. A Netflix feloldását is feloldja. 24 órás támogatás, kiváló alkalmazások és erős biztonság.
 2. NordVPN: A Sport1 legjobb költségvetésű VPN-je. 245 szerver Németországban. Nyissa fel a Sport1 és a Netflix blokkolását. Biztosítson akár hat eszközt. Szigorú bejelentkezési szabályok és a napi 24 órás élő csevegés támogatása.
 3. CyberGhost: Több mint 500 szerver Németországban. Gyors sebesség a Sport1 és a Netflix USA streamingjéhez. Legfeljebb hét eszközön használható egyszerre. Rendkívül biztonságos, naplók nélkül.
 4. IPVanish: Csatlakoztasson akár 10 eszközt. Több tucat szerver Németországban a Sport1 külföldi megfigyelésére. Együttműködik a Netflix USA-val. Nincs naplózás, titkosítás és élő támogatás.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű streaming és torrent. Nézze meg a Sport1-et Németországon kívül. Feloldja a Netflix blokkolását. Felhasználóbarát alkalmazások, élő csevegési támogatás és biztonság titkosítással.
 6. Surfshark: Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre. Feloldja a Sport1 és a Netflix programot. Nincs naplózó VPN 24/7 élő csevegő támogatással és könnyen használható alkalmazásokkal.

A legjobb VPN-ek a Sport1 nézéséhez Németországon kívül

Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek németországi Sport1-t nézhetnek:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a sport1Tesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a sebesség, a biztonság és a megbízhatóság kombinációját kínálja, így ez a legjobb választás az Sport1 élő közvetítéshez. Ennek a VPN-nek 94 országban vannak szerverei (beleértve Németországot is) ami sokkal több, mint a legtöbb VPN a piacon. Nagy sebességű német szerverek vannak Darmstadtban, Frankfurtban és Nürnbergben, lehetővé téve a Sport1 megszakítás nélküli megtekintését. Ennél is jobb, ha az ExpressVPN jól működik a Netflix USA és az ESPN kedvelőivel.

Az egyik ok, amiért az ExpressVPN annyira népszerű, hogy kiváló ügyfélszolgálatot kínál, 24 órás és hétköznapi beszélgetésen elérhető. Sőt, lehetővé teszi akár öt eszköz egyidejű biztonságát. Az ExpressVPN komolyan veszi az Ön biztonságát, amit a 256 bites AES titkosítás, a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgás elleni védelem, valamint a kill kapcsoló is bizonyít. Az ExpressVPN nem tárol azonosító felhasználói naplókat, sőt lehetővé teszi, hogy félig anonim módon feliratkozzon a Bitcoin és egy átjárható e-mail cím segítségével..

Nézze meg a Sport1-et Németországon kívül az ExpressVPN alkalmazásaival Windows, Mac, Linux, Android és iOS számára. Letölthet böngésző-kiterjesztéseket a Chrome és a Firefox számára, valamint az egyedi firmware-t az útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, köztük Németországban a Sport1 feloldásához
 • Korlátlan sávszélesség és állandó sebesség a streaminghez
 • Ezenkívül feloldja a Netflix és az ESPN kedvelőit is
 • Ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül és 7 órán keresztül élő csevegésen keresztül
 • Rendkívül biztonságos szolgáltatás titkosítással és kill kapcsolóval
 • Csatlakoztasson akár öt eszközt egyszerre

Hátrányok:

 • Elég drága a listán szereplő többi VPN-hez képest

A SPORT1 KÖZÖTTI LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Feloldja a Sport1, a Netflix, az ESPN és így tovább. Szerverek 94 országban. Gyors, megbízható csatlakozások. Felhasználóbarát alkalmazások, 24 órás támogatás és öt egyidejű kapcsolat. Rendkívül biztonságos titkosítással. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a sport1Tesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a németországi berlini és frankfurti 245 szervernek köszönhetően a Sport1 külföldön nézhető. Valójában a hatalmas hálózattal körülbelül 5800 szerver 60 országban, ez a VPN feloldhatja a régiók által blokkolt webhelyeket és szolgáltatásokat a világ minden tájáról. Használhatja például a Netflix, a HBO Go és a Hulu nézésére, és mivel a NordVPN akár hat egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, streaming bármilyen tetszőleges eszközön.

Ez a VPN rengeteg vonzó funkciót kínál, beleértve a könnyen használható alkalmazásokat és a böngészőbővítményeket. Vannak 24 órás élő csevegési támogatás, P2P-barát kiszolgálók, és lehetőség van egy dedikált IP-címre is. A biztonság a NordVPN erős színvonala, 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, hirdetés-blokkolással, rosszindulatú programok beolvasásával, naplózhatatlan házirenddel és kill kapcsolóval. Ráadásul a NordVPN olyan kiszolgálókat kínál, amelyek optimalizáltak a jobb adatvédelem érdekében, ideértve a Double VPN és az Onion Over VPN kiszolgálókat.

A NordVPN-hez a Chrome és a Firefox böngésző-kiterjesztésein keresztül férhet hozzá. Vannak olyan alkalmazások is Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV számára. A kompatibilis útválasztók manuálisan konfigurálhatók.

Előnyök:

 • Közel 250 szerver Németországban és 5800 világszerte
 • Feloldja a Sport1, a Netflix, a HBO Go és még sok más funkciót
 • 24/7 élő csevegés és e-mail támogatás
 • Nagyon erős biztonság, szigorú bejelentkezési szabályok nélkül
 • Legfeljebb hat egyidejű kapcsolatot létesíthet

Hátrányok:

 • Néhány szerver lassú

Legjobb érték VPN: A NordVPN olcsó szolgáltatás, 245 szerverrel Berlinben és 5800 szerverrel világszerte. Jól működik a Sport1-rel és feloldja a Netflix-et. Legfeljebb hat készüléken használhatja egyszerre. 24 órás támogatás és erős biztonság napló nélküli házirend és speciális kiszolgálókkal. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a sport1Tesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost körülbelül 4500 szerverrel rendelkezik 60 országban, Ebből 579 szerver található Németországban (Berlin, Dusseldorf és Frankfurt). Ennél is jobb, ha ezek a szerverek nagyon gyorsak, rendkívül megbízhatóak és korlátlan sávszélességet tesznek lehetővé, így ideálisak a torrentokhoz vagy a Sport1-hez hasonló szolgáltatások igénybevételéhez külföldön. Ennél is jobb, ha az egyetlen CyberGhost előfizetés azt jelenti, hogy akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre.

Amellett, hogy kiváló sebességet kínál, a CyberGhost erős adatvédelmi és biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek mindegyike alapértelmezés szerint engedélyezve van. Van például 256 bites AES titkosítás, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint egy megszakító kapcsoló, amely megakadályozza az adatainak veszélyeztetését a VPN-kapcsolat esetleges esése miatt. A CyberGhost szigorú nem naplózási politikát alkalmaz, bár fizethet a Bitcoin-ban a hozzáadott névtelenségért (feltéve, hogy a Bitcoin bukdácsolási szolgáltatást használja). Kell segítség? A CyberGhost 24 órás, élő chat-támogatást kínál.

A CyberGhost az alábbiakhoz érhető el: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV és Amazon Fire Stick. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményei szintén letölthetők. A Linux telepítéséhez és a kompatibilis útválasztókhoz manuális telepítésre van szükség.

Előnyök:

 • Szinte 600 szerverből álló hatalmas hálózat Németországban
 • Használja fel a Sport1 és a Netflix USA feloldásához
 • Egyszerre akár hét eszközt is rögzíthet
 • Szigorú bejelentkezési szabályzatával védi magánéletét
 • Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában

Hátrányok:

 • Küzdi néhány népszerű streaming szolgáltatás feloldását

Kiváló sebesség: A CyberGhost gyors, megbízható kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek késleltetéstől és puffereléstől mentesek. Több mint 500 szerver Németországban a Sport1 nézéséhez külföldön. Csatlakoztasson akár hét készüléket egyszerre. Nagyon erős biztonság a naplózás nélküli politikával. 24/7 támogatás. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a sport1Tesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish különösen jó ár-érték arányt kínál, mivel lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ezenkívül az IPVanish hálózat 1300 szerverből áll több mint 60 országban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Németországban (43 szerver Frankfurtban), ami azt jelenti, hogy feloldhatja nemcsak a Sport1 szolgáltatást, hanem a népszerűbb szolgáltatásokat is, mint például a Netflix USA.

Ez a szolgáltatás felhasználóbarát alkalmazásokat kínál, és a kiszolgálóhoz való kapcsolódás csak néhány másodpercig tart. Ez az amerikai székhelyű VPN kijelenti, hogy nulla naplózású politikával rendelkezik az identitás védelme érdekében. Sőt, 256 bites AES titkosítást, automatikus megszakítót, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet használ a személyes adatok biztonságának megőrzése érdekében. Még akkor is átcsavarhatja az OpenVPN forgalmat, ha szeretné, amely elrejti, hogy egyáltalán használ VPN-t. Ha bármilyen problémája van, az IPVanish élő chat-támogatást kínál, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Az IPVanish alkalmazásokat letöltheti asztali (Windows és Mac), mobil (Android és iOS) és Amazon Fire TV számára. A Linux és az útválasztók megkövetelik a kézi telepítési utasítások követését.

Előnyök:

 • Feloldja a Sport 1 és a Netflix USA programját
 • Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé
 • Gyors és egyszerű kiszolgáló megtalálása és csatlakoztatása
 • 24 órás élő chat-támogatást kínál
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a naplózás nélküli házirendet

Hátrányok:

 • Nem kínál böngészőbővítményeket
 • Nem megbízható a streaming szolgáltatások feloldásakor

10 CSATLAKOZTATÓ ESZKÖZÖK: Az IPVanish Németországban több tucat szerverrel rendelkezik a Sport1 élő közvetítéséhez. A Netflix USA feloldását is feloldja. 24 órás élő chat-támogatást és alkalmazásokat biztosít asztali és mobil eszközökhöz. A biztonság magában foglalja a titkosítást, a naplózás nélküli házirendet és az automatikus megszakító kapcsolót. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a sport1Tesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kiválóan használható a Sport1 élő közvetítésére külföldön, mivel nagyon nagy sebességet biztosít, azaz 1080p felbontású formátumban nézhető meg észrevehető pufferolás vagy késés nélkül. A németországi frankfurti és nürnbergi szerverek mellett ez a svéd VPN-szolgáltatás világszerte további 59 országban működik szerverekkel, és megbízhatóan feloldja a legmakacsabb streaming platformokat, köztük a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer..

A PrivateVPN előfizetés azt jelenti, hogy egyszerre akár hat eszközt is biztosíthatja. Ez a VPN olyan asztali és mobil alkalmazásokat kínál, amelyek nagyon is elérhetőek, még kezdőknek is. A biztonsággal kapcsolatban a PrivateVPN kijelenti, hogy nem tudja, hogy mit csinálnak a felhasználók online, mivel nem naplózási politikája van. Ez a VPN 256 bites AES titkosítást, megszakító kapcsolót, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelmet használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. A regisztrációhoz csak e-mailre, jelszóra és fizetési módra van szükség (fizethet a Bitcoin-ban).

A PrivateVPN szerverek elérhetőek a Windows, Mac, Android és iOS alkalmazásokon keresztül. Nincsenek alkalmazások Linuxhoz vagy útválasztókhoz, így ezekben az esetekben manuális konfigurációra van szükség.

Előnyök:

 • Nagyon gyors szerverek a Sport1 streamingjéhez
 • Feloldja a Netflix, az ESPN, az Amazon Prime Video stb
 • Biztosítson akár hat eszközt egyszerre
 • Felhasználóbarát asztali és mobil alkalmazások

Hátrányok:

 • Egy kicsi, csak 100 szerverből álló hálózat
 • Nincs lehetőség böngésző-kiterjesztésekre

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN egy gyors VPN, amely a Sport1 németországi adatfolyamát közvetíti. A Netflix, az Amazon Prime Video és a HBO Go blokkolását is feloldja. Csatlakoztasson hat készüléket egyszerre. Kezdőbarát asztali és mobilalkalmazások, valamint a bejelentkezési tilalom irányelve. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a sport1Tesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark rendelkezik olyan szerverekkel Németországban (valamint több tucat más országban világszerte), amelyek jó, állandó sebességet kínálnak a streaminghez. Valójában az erős feloldó képességgel lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott platformok - például a Sport1, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer - használatát bárhonnan. azonban, vitathatatlanul a Surfshark legjobb tulajdonsága, hogy korlátlan egyidejű kapcsolatokat tesz lehetővé (a legtöbb VPN csak néhányat kínál).

Ez a VPN bárki számára alkalmas, mert nagyon hozzáférhető és könnyen navigálható. A kiszolgálók fizikai, virtuális, P2P és MultiHop (Double VPN) kategóriákba vannak osztva, lehetővé téve, hogy pontosan megtalálja, amire szüksége van. Még gyorsbillentyűkkel is lehet kapcsolatot létesíteni a leggyorsabban elérhető szerverhez vagy egy szomszédos ország szerveréhez. A 256 bites AES titkosításnak, a DNS és IPv6 szivárgásvédelemnek, a kikapcsoló kapcsolónak és a szigorú bejelentkezési szabályoknak köszönhetően a Surfshark használata során nyugalmat élvezhet. Ha bármilyen kérdése van, akkor 24 órás és 24 órás csevegési támogatás is elérhető.

A Surfshark alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV rendszerekre kínálnak. Ezt a VPN-t a Chrome és a Firefox böngésző-bővítményeken keresztül is használhatja. A Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Feloldja a Sport1, valamint a Netflix, az Amazon Prime és a BBC iPlayer blokkolását
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre
 • Az alkalmazások nagyon felhasználóbarátak és megkönnyítik a szerver megtalálását
 • Biztosítja az adatokat titkosítással és szigorú bejelentkezési szabályokkal

Hátrányok:

 • Csak körülbelül 800 szervert kínál

NAGY CSALÁDOK: A Surfshark ideális a családdal való megosztásra, mivel korlátlan egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Feloldja a Sport1, a Netflix és egyéb lehetőségeket. Könnyen használható alkalmazások és böngészőbővítmények kezdőknek. Tartalmazza a 24 órás támogatást és a szigorú bejelentkezési szabályokat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Sport1 nézéséhez?

Noha néhány ingyenes VPN feloldhatja a Sport1 blokkolását Németországon kívül, ők általában rossz választás a streaming számára. Az ingyenes VPN-eknek túl sok felhasználó van a korlátozott számú kiszolgálón, ami nagy kiszolgálói terhelést, sok puffert és késést eredményez. Ez különösen zavaró, amikor megpróbáljuk élő közvetítést nézni a Sport1-en, és az eredményét okozhatja, ha hiányzik az esemény kulcsfontosságú pillanatai..

Noha szerencséje lehet, ha egy ingyenes VPN-sel néz a Sport1-et, ez nem így lesz a Netflix és a DAZN kedvelteivel. Nagyon kevés ingyenes VPN képes feloldani ezeket a népszerű streaming szolgáltatásokat, mivel fejlett VPN-ellenes intézkedésekkel büszkélkedhetnek. Kerülnie kell az ingyenes VPN-ket is, mivel nem őrzik az Ön személyes adatait. Tilos a titkosítás hiánya az adatok biztonságának megőrzése érdekében, néhány ingyenes VPN naplózza az Ön böngészési tevékenységét, és eladja harmadik fél számára..

Mit nézhetek a Sport1-en?

A Sport1 különféle sporteseményeket közvetít élő és igény szerint. Míg a videoklipek némelyike ​​bárhonnan megnézhető, a sportesemények élő közvetítése csak Németországban érhető el. Nézheti azonban a Sport1-en a következő sportokat német IP-címmel:

 • Futball
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • amerikai foci
 • Kézilabda
 • Motorsport
 • Baseball
 • Röplabda
 • Jéghoki
 • Darts
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 52

Adblock
detector