Hogyan nézhetjük ingyenesen az ITV Hub-ot külföldön (az Egyesült Királyságon kívül)

Hogyan nézze meg az itv külföldön

Általában, ha az ITV Hub-hoz próbál hozzáférni az Egyesült Királyságon kívülről, akkor a következő hibát fogja látni:

Hoppá! Úgy tűnik, hogy van valami probléma. Kérjük, frissítse oldalát, vagy nézze meg az ITV Hub súgóját.

Ennek oka az, hogy a szolgáltatás ellenőrizte az Ön IP-címét, és észrevette, hogy nem az Egyesült Királyságból származik. Azonban megszerezhet egy brit IP-címet, és becsaphatja az ITV Hub-ot, hogy egyszerűen csatlakozzon a brit VPN-kiszolgálóhoz..

A VPN-k a forgalom titkosításával javítják az online adatvédelmet is. Ez biztosítja, hogy bárki, aki nem rendelkezik a megfelelő visszafejtési kulccsal (például az Ön internetszolgáltatója vagy a munkáltató), nem láthatja, mit csinál online. Ön nem korlátozódik az ITV Hub feloldására: a legtöbb VPN-nek több tucat országban van szervere, amely lehetővé teszi a világ minden tájáról régióhoz kapcsolt platformok használatát..

Hogyan nézhetjük meg az ITV Hub külföldi VPN-jét

A VPN segítségével könnyű megkerülni a regionális korlátozásokat. Kövesse az alábbi lépéseket a feloldáshoz és az ITV Hub világhálón történő megtekintéséhez:

Az ITV Hub külföldi nézése VPN-sel:

 1. Először hozzon létre egy ITV Hub-fiókot. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, bár a regisztráció során irányítószámot kell bekérnie. Ezt nem használják a tartózkodási helyének megkeresésére, és valójában bármilyen brit irányítószámot megadhat.
 2. Iratkozzon fel az alábbi VPN-ekre (különösen az ExpressVPN-t ajánljuk).
 3. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy a készülékhez a megfelelő verziót kapja.
 4. Csatlakozzon a VPN bármely angol szerveréhez.
 5. Próbáljon meg egy videót lejátszani az ITV Hub-on. Azonnal el kell kezdődnie, de ha továbbra is problémái vannak, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha törli a böngészője sütikét és gyorsítótárát, majd frissíti az oldalt..

Ha még nem ismeri a VPN-ket, akkor valószínűleg küzd annak eldöntéséről, hogy melyik szolgáltatás megfelel Önnek. Javasoljuk, hogy válasszon egy sokoldalú, lekerekített VPN-t, hogy függetlenül attól, mit szeretne online tenni, védelem alatt áll. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy csak az alábbi kritériumoknak megfelelő VPN-ket ajánljuk:

 • Folyamatosan feloldhatja az ITV Hub-ot az Egyesült Királyságon kívülről
 • Elég gyors az élő HD videó megtekintéséhez
 • A rejthetetlen titkosítást hatékonyan használja, és további biztonsági lehetőségeket is magában foglal
 • Nem naplózza az Önt azonosító információt
 • Alkalmazásokat biztosít a legnépszerűbb operációs rendszerekhez és eszközökhöz

Később részletesebben ismertetjük az ITV Hub külföldön történő használatának legjobb VPN-jét, de ha rohanás alatt áll, az alábbiakban röviden összefoglalót talál:

A legjobb VPN-k, amelyek külföldön nézhetik az ITV Hub-ot

 1. ExpressVPN: Nagy sebességet és több mint 3000 szerver elérését kínálja 94 országban. Határozottan elkötelezett a biztonság iránt, nem tart naplót, és megbízhatóan feloldhatja az ITV Hub külföldi blokkolását.
 2. CyberGhost: Gyors és sokoldalú szolgáltatás, amely csak működik. Több mint 5500 szerverrel 89 és több országban, jó feloldási képességekkel, előre konfigurált biztonsági beállításokkal és bejelentkezési házirenddel.
 3. NordVPN: Több mint 800 nagysebességű brit szerverrel, fejlett biztonsági és adatvédelmi funkciókkal, valamint erős feloldó képességével a NordVPN ideális az ITV Egyesült Királyságon kívüli nézéséhez.
 4. IPVanish: Magában foglalja a naplózás nélküli politikát, a fejlett biztonsági funkciókat és a nagysebességű kiszolgálókat több mint 60 országban. Feloldhatja számos népszerű platformon, ideértve az ITV Hub-ot külföldön is.
 5. PrivateVPN: Erős feloldóképessége, nagyon gyors sebessége, valamint a biztonság és a magánélet védelme széles választéka teszi a PrivateVPN-t kiváló választássá az ITV streamingjére az Egyesült Királyságon kívül.
 6. Surfshark: Ez a VPN nagyteljesítményű biztonsági lehetőségekkel, nulla naplózású politikával, ésszerű feloldási képességgel rendelkezik, és ami a legjobb, nincs csatlakozási korlát, amely lehetővé teszi az ITV bárhol közvetítését..
 7. Hotspot pajzs: Sokoldalú, kezdőbarát VPN, több mint 3000 szerverrel több mint 70 országban. Erős biztonsági funkciókkal és az ITV Hub külföldön történő feloldásának képességével büszkélkedhet.

A legjobb VPN-ek az ITV-központ külföldön történő streamingjéhez

Az alábbiakban részletesebben áttekintjük az ITV Hub legjobb VPN-jeit:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks itv hubTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 nagysebességű szerverrel rendelkezik 94 országban, köztük az Egyesült Királyságban. Kiváló feloldási képességgel és korlátlan sávszélességgel ez a szolgáltatás ideális az Egyesült Királyságon kívüli szolgáltatások, például az ITV Hub, a Netflix vagy az Eleven Sports használatához. Ezenkívül akár öt egyidejű csatlakozás megengedett, bármilyen eszközön streamálhat.

Ez a VPN nem veszélyezteti a biztonságot. Tartalmaz 256 bites AES titkosítást, védelmet az IPv6 és a DNS szivárgások ellen, valamint egy kill kapcsolót, amely leállítja az összes adatátvitelt, ha a kapcsolat váratlanul elveszik.. Az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat de ingyenesen fizethet a Bitcoin-nal a hozzáadott névtelenségért. Élő, csevegő alapú támogatás 24 órán keresztül elérhető bármilyen probléma esetén.

Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz MacOS, Windows, Linux, iOS és Android rendszerekre. Van egy egyedi útválasztó firmware, amely megkönnyíti az összes eszköz védelmét.

Előnyök:

 • Nagyon jó a Netflix, a Hulu és más népszerű webhelyek feloldásához is
 • Nagy sebesség a letöltéshez és a video streaminghez
 • A legjobb osztályú biztonság és magánélet
 • Névtelen beállítások és fizetések érhetők el

Hátrányok:

 • Hiányzik néhány speciális szolgáltatás az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB VPN ITV CSOPORTBAN: Az ExpressVPN az első számú választásunk az ITV Hub külföldi használatához. Gyors, biztonságtudatos és képes számos népszerű streaming szolgáltatás feloldására. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így felhasználhatja az ITV kockázatmentes közvetítésére.

Vessen egy pillantást az ExpressVPN teljes véleményére.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostfeloldja az itv hubTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy egyszerű, de sokoldalú VPN, amelyet kezdő felhasználók számára terveztek. Nagyon nagy sebességet, hozzáférést biztosít 5500+ szerverhez 89+ országban, és lehetőséget kínál az olyan népszerű szolgáltatások feloldására, mint például az ITV Hub az Egyesült Királyságon kívülről. Ezenkívül legfeljebb hét egyidejű kapcsolat megengedett, így minden eszközt egyetlen fiókkal megvédheti.

Ne tévesszen meg felhasználóbarát kialakítása: a CyberGhost rengeteg biztonsági funkciót tartalmaz. Van 256 bites titkosítás, automatikus wifi védelem, megszakító kapcsoló (minden verzióban), DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem, rosszindulatú programok beolvasása és hirdetések blokkolása. A legjobb, hogy ezeket a funkciókat alapértelmezés szerint engedélyezve van. A CyberGhost nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő adatokat, de anonim módon feliratkozhat egy eldobható e-maillel, ha szeretné. A támogatás az élő chat-en keresztül elérhető a nap 24 órájában.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS, Linux és iOS rendszerekhez. Ez a szolgáltatás manuálisan telepíthető néhány vezeték nélküli útválasztóra.

Előnyök:

 • Az összes biztonsági szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van
 • Gyors, streaming -re optimalizált szerverek
 • Nagyon jó a földrajzilag korlátozott webhelyek és tartalmak feloldásához

Hátrányok:

 • Kevésbé alkalmas energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VÁLASZTÁS: A CyberGhost megkönnyíti az ITV nézését más országokban. 300+ gyors brit szerverrel rendelkezik, megbízhatóan feloldja az ITV Hub feloldását, és különféle fejlett biztonsági funkciókat tartalmaz. A CyberGhost 45 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal.

Nézze meg a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNfeloldja az itv hubTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 60 országban több mint 5000 szerverrel rendelkezik, ebből körülbelül 800 az Egyesült Királyságban található. Az egyik legjobb dolog ebben a szolgáltatásban az, hogy nemcsak az ITV Hub-t, hanem az olyan makacs platformokat is feloldja, mint például a Netflix és a BBC iPlayer. Továbbá, megbízhatóan nagy sebességgel és akár hat összeköttetéssel engedélyezve bármilyen eszközön szabadon bármikor megnézheti, amit akar, pufferolástól és késéstől mentesen.

Ez a szolgáltatás számos biztonsági funkcióval büszkélkedhet, beleértve a 256 bites titkosítást, a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgások elleni védelmet, egy alkalmazásspecifikus megszakító kapcsolót, hirdetésblokkolást és a rosszindulatú programok ellenőrzését. Vannak speciális szerverek a Tor eléréséhez VPN-en keresztül vagy multi-hop VPN használatával is. A NordVPN szigorú bejelentkezési tilalommal rendelkezik. Ha segítségre van szüksége, az ügyfélszolgálatot a nap 24 órájában, az élő csevegés útján érheti el.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Linux, Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekhez. A hálózati útválasztókhoz azonban manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Hatalmas gyors, alacsony késleltetésű kiszolgálók hálózata
 • Könnyen feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyek széles skáláját
 • Lehetővé teszi a testreszabott biztonsági beállításokat
 • Nincs naplózás

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet, frissítést igényel

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN nagy sebességet, naplózás nélküli politikát, testreszabható biztonsági funkciókat és az ITV bárhonnan megfigyelő képességét kínálja, nagyon kedvező áron. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Olvassa el a NordVPN részletes beszámolóját.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishfeloldja az itv hubTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Több mint 1300 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, és csak kb. 80 szerverrel rendelkezik az Egyesült Királyságban. Ez elég gyors a HD élő közvetítéshez, és lehetővé teszi, hogy az ITV Hub-ot a világ bármely pontjáról megnézze. Az IPVanish akár 10 kapcsolatot is engedélyezhet egyszerre, ami különösen nagylelkű, mivel sok versenytársa csak legfeljebb hatot enged.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. Vannak olyan lehetőségek is, amelyekkel teljes mértékben blokkolható a helyi forgalom, vagy becsavarható az OpenVPN adatok, lehetővé téve olyan hálózatok használatát, amelyek általában blokkolják a VPN-kapcsolatokat. A 24 órás és az éjszakai beszélgetés során az IPVanish ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphet. Ez a szolgáltatás semmilyen naplót nem tart, garantálva az Ön személyes adatait.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekhez. Linux alapú platformon és internetes útválasztón működik, de manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Gyors, könnyű VPN, kiváló többplatformos támogatással
 • Az összes biztonsági és adatvédelmi funkció, amelyre a legtöbb helyzetben szükség van
 • Nincs naplózás

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy feloldja néhány streaming platformot

Pontszámunk:

4 kívül 5

Bármelyik órát megnézheti: Az IPVanish több mint 80 nagyon gyors brit szerverrel rendelkezik, magas csatlakozási korláttal, többplatformos támogatással és azzal a képességgel, hogy megbízhatóan feloldja az ITV Hub külföldi blokkolását. Minden IPVanish terv hét napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el az IPVanish átfogó áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja az itv hubTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kisebb hálózattal rendelkezik, mint néhány riválisa (60 szerver 150 országban 60 országban), de sokkal nagyobb sebességgel segíti a pótlását. Ezenkívül a PrivateVPN kitűnő feloldási képességeket kínál, lehetővé téve olyan szolgáltatások használatát, mint a Netflix, a Hulu és az ITV Hub. Legfeljebb hat összeköttetést tesz lehetővé, így akár stream-is is lehet útközben.

Ez a VPN 256-bites titkosítással, DNS, WebRTC és IPV6 szivárgásvédelemmel, valamint megszakító kapcsolóval (csak Windows) biztonságos online biztonságot nyújt. Lehetőség van fizetni a Bitcoin segítségével, de mint A PrivateVPN nulla naplózási szolgáltató, nem lehet nyomon követni sem. A támogatás élő csevegés útján érhető el minden nap 15:00 - 13:00 PST-n keresztül, és ha tényleg küzd, akkor a személyzet távolról akár telepítheti a szoftvert az Ön számára.

A PrivateVPN rendelkezik MacOS, iOS, Windows és Android alkalmazásokkal. Kézzel konfigurálható Linux rendszerekkel és otthoni útválasztókkal való együttműködésre.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Elfogadja a Bitcoint

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kevés szerver, az újonnan megjelenő szolgáltató továbbra is bővíti hálózatát

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

FLAWLESS STREAMING: A PrivateVPN folyamatosan nagy sebességet biztosít, és lehetővé teszi az ITV Hub könnyű elérését az Egyesült Királyságon kívül. Kiváló biztonságot és adatvédelmet kínál, beleértve a nulla naplózás politikáját. Ez a VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Vessen egy pillantást a teljes PrivateVPN áttekintésre.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja az itv hubTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Korlátlan sávszélességet, nagy sebességet és hozzáférést biztosít több mint 800 szerverhez 50 országban, beleértve az Egyesült Királyságot. Ez a szolgáltatás nincs korlátozva, és feloldja az olyan platformokat, mint az ITV Hub, a Netflix és az Amazon Prime Video külföldön, így szabadon bármilyen adatfolyamot közvetíthet, ahol csak tetszik, bármilyen eszközön tetszik..

Ez a VPN biztonsági szolgáltatás magában foglalja a 256 bites titkosítást, a kill kapcsolót (minden verzióban), valamint a DNS, IPv6 és a WebRTC szivárgás elleni védelmet.. A Surfshark nem naplózza személyesen azonosítható információkat, ami azt jelenti, hogy tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. A Bitcoin segítségével továbbra is fizethet, ha szeretné. Kell segítség? Az ügyfélszolgálat élő chat alatt elérhető a nap 24 órájában.

A Surfshark alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz. Ezt manuálisan kell telepíteni Linux alapú platformokra és hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Nincs korlátozás a csatlakoztatott eszközök számára
 • Gyors, megbízható szolgáltatást kínál
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Néhány lassú sebesség

Pontszámunk:

4 kívül 5

MINDEN ESZKÖZ VÉDELME: A Surfshark nagy sebességgel, nincs csatlakozási korlát, számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, és nincs naplózási politikája, továbbá feloldja az olyan platformokat, mint az ITV Hub külföldön. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja az itv hubTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Jelenleg mintegy 3000 szervert működtet több mint 70 országban. Csatlakozásai elég gyorsak, és nincs sávszélesség-korlátozás, azaz az ITV Hub-ot bármilyen észlelhető késés vagy pufferolás nélkül nézheti. Ezenkívül a Hotspot Shield lehetővé teszi akár öt eszköz egyszerre csatlakoztatását.

Valójában nagyon sok biztonsági funkció van beépítve a VPN felhasználóbarát alkalmazásaiba. Van például 256 bites titkosítás, valamint védelem az IPv6 és a DNS szivárgások ellen, automatikus wifi védelem és a kill kapcsoló. Miután megszakadt, a Hotspot Shield nem tárolja személyesen azonosítható adatokat. Ha bármilyen probléma merül fel, az élő csevegésen keresztül a nap 24 órájában, az ügyfélszolgálathoz elérheti az ügyfél-támogatást.

A Hotspot Shield alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz.

Előnyök:

 • Nagy sebesség és erős feloldó képesség
 • Hatékony biztonsági funkciók
 • Nagy szerverhálózat

Hátrányok:

 • Nem támogatja a Linuxot vagy az útválasztókat
 • A múltban adatvédelmi kérdései voltak

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Gyors és egyszerű használat: A Hotspot Shield tökéletes azok számára, akik újak a VPN-ekben. Erős biztonsági funkciókkal, nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel könnyű külföldön megnézni az ITV Hub-ot. Ez a szolgáltatás 45 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Használhatom az ITV Hub-ot ingyenes VPN-sel?

Erősen javasoljuk, hogy ne használjon ingyenes VPN-t számos ok miatt. Mindenekelőtt általában nagyon lassú sebességet biztosítanak, mivel gyakran kevesebb szerverrel rendelkeznek, még több felhasználóval rendelkeznek, mint a fizetett VPN-ek. Ez a böngészést frusztrálóvá és streamingé teszi lehetetlenné. Ezenkívül a népszerű streaming-platformok először az ingyenes VPN-ket blokkolják, így még ha elég gyors kapcsolatot is sikerül elérni, akkor továbbra is nem tudja megnézni az ITV Hub-ot külföldön..

Még nem garantálja, hogy az ingyenes VPN biztonságos. Valójában 280+ ingyenes VPN alkalmazás elemzése azt találta csaknem 40% tartalmazott rosszindulatú programokat. Talán a legrosszabb, hogy a 18% -uk soha nem használt semmiféle titkosítást, azaz ténylegesen nem voltak biztonságosabbak, mint a VPN nélküli böngészés. Nem feltétlenül biztonságosabb egy közismert szolgáltatással, mivel azt láttuk, hogy Hola üresjárati felhasználói sávszélességet értékesít a botnet működtetése érdekében.

A VPN használata a felhasználó első naplózási politikájával és az ügyfelek adatvédelmének előzményeivel a legjobb módja az online biztonság megőrzésének..

Mit nézhetek az ITV Hub-on?

Az ITV Hub segítségével hat csatornát nézhet élőben (ITV, ITV2, ITVBe, ITV3, CITV és ITV4), tehát biztos, hogy van valami, ami érdekli Önt. Az alábbiakban felsoroltuk azokat a műsorokat, amelyeket ingyenesen közvetíthet az ITV Hub-on:

 1. Szerelem-sziget
 2. Emmerdale
 3. The Voice Kids
 4. Vigyél ki
 5. Koronázási utca
 6. A hajsza
 7. Vacsora randi
 8. Beecham ház
 9. Vásárlás és eladás
 10. Bekeretezték!
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 74 =

Adblock
detector