Hogyan nézhetjük meg a 6Play játékot Franciaországon kívül egy VPN segítségével

Hogyan nézhetjük meg a 6Play játékot Franciaországon kívül egy VPN segítségével

Amikor megpróbálja nézni a 6Play játékot külföldön, a következő streaming hibaüzenet jelenik meg:

„Pour de raisons de droits, cette vidéo ne peut pas être lue depuis votre zon geographie”.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy „jogok miatt ez a videó nem olvasható el az Ön helyéről”. Ennek oka az, hogy a tartalom földrajzilag blokkolva van, és nem érhető el Franciaországon kívül VPN nélkül.

A VPN vagy a virtuális magánhálózat egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi egy másik országbeli szerverhez történő csatlakozást, új, ideiglenes IP-cím fogadását a folyamat során. Ha például csatlakozik egy franciaországi VPN szerverhez, kap egy francia IP-címet. Ez úgy tűnne, mintha Franciaországból böngészne az internetet, akkor is, ha az Egyesült Királyságban vagy Ausztráliában tartózkodik! A VPN ezt úgy hajtja végre, hogy eszközének internetes forgalmát egy titkosított alagúton keresztül irányítja. Amellett, hogy fel tudjuk oldani a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását is, ez nagyobb online adatvédelmet és anonimitást biztosít.

Hogyan nézhetjük meg a 6Play játékot Franciaországon kívül egy VPN segítségével

Használhat VPN-t a 6Play megtekintéséhez, ugyanúgy, mint bármely más, földrajzilag korlátozott webhellyel vagy szolgáltatással. Íme néhány gyors és egyszerű utasítás, hogy mit kell tennie:

VPN használata a 6Play külföldi nézéséhez:

 1. Iratkozzon fel a 6Play egyik legjobb VPN-jére - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le annak a készüléknek a VPN alkalmazását vagy böngészőbővítményét, amelyről meg szeretné nézni a 6Play alkalmazást.
 3. Telepítse és nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy francia szerverhez francia IP-cím megszerzése érdekében.
 4. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, mielőtt megnyitná a 6Play-t. Ez biztosítja, hogy a 6Play elfelejti a tényleges IP-címét és helyét, és elfogadja a VPN-t.
 5. Most megnyithatja a 6Play alkalmazást, és kiválaszthatja a kívánt tartalmat. Most fel kell oldani! Ha nem, próbáljon ki egy másik szervert, vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

Számos olyan VPN található, amelyek szervereivel rendelkeznek Franciaországban a 6Play külföldi feloldásához. Ezek közül néhány azonban teljesítményproblémákat szenved, míg mások nem védik az Ön személyes adatait. A 6Play legjobb VPN-jét úgy választottuk meg, hogy keressük azokat, amelyek a következőket kínálják:

A legjobb VPN-k kiválasztásának kritériumai

 • Gyors szerverek Franciaországban a 6Play közvetítéséhez külföldön
 • Globális szerverhálózat a tartalom feloldásához világszerte
 • Titkosítás használatával biztosítja az adatait
 • Bejelentkezési tilalmakkal védi a magánéletét
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Legalább kezdőbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz

Sietve, hogy elinduljon a 6Play nézéséhez Franciaországon kívül? Itt található a 6Play legjobb VPN-einek összefoglalása (mindegyiket később részletesebben lefedjük):

A 6Play nézéséhez a legjobb VPN-k Franciaországon kívül

 1. ExpressVPN: A legjobban teljes körű VPN a 6Play-hoz. Gyors és megbízható, feloldja a 6Play, a Netflix és a BBC iPlayer szolgáltatásait. Erős biztonság és 24 órás támogatás. 3000 szerver világszerte.
 2. NordVPN: Legjobb költségvetési VPN. Közel 200 szerver Franciaországban és több mint 5000 szerver világszerte. A 6Play-vel és a Netflix-kel is működik. Nincs naplózva a VPN csevegési támogatással, 24/7. Csatlakoztasson akár 7 eszközt.
 3. CyberGhost: Több mint 300 nagysebességű szerver Franciaországban a 6Play közvetítéséhez külföldön. Kezdőbarát alkalmazások, és akár 7 eszközön is használhatók. Magában foglalja a nem naplózás politikáját.
 4. IPVanish: Legfeljebb 10 eszköz csatlakoztatása. Kiszolgálók Párizsban a 6Play közvetítéséhez Franciaországon kívül. Élő csevegési támogatást és jó biztonságot kínál a naplózás nélküli politikával és a titkosítással.
 5. PrivateVPN: Nagyon gyors kiszolgálók Franciaországban a 6Play használatához. Feloldja a legtöbb streaming webhelyet, beleértve a Netflixet is. Nincs naplózás. Kezdőbarát alkalmazások és élő chat-támogatás.
 6. Surfshark: Korlátlan számú egyidejű kapcsolatot létesíthet. Nyissa fel a 6Play, a Netflix és a HBO Go blokkolását. Felhasználóbarát alkalmazások és szigorú bejelentkezési szabályok.

A legjobb VPN-k a 6Play-hoz

Itt található a 6Play legjobb VPN-jeinek listája, így soha ne hagyja ki kedvenc tartalmát, amikor Franciaországon kívül utazik:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks 6playTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás a 6Play Franciaországon kívüli nézéséhez. A csatlakozások ugyanolyan megbízhatóak, mint gyorsak, így a 1080p HD felbontásban is zavartalan streaming lehet. Még lenyűgözőbb ez Az ExpressVPN szerverhálózata több mint 3000 szerverből áll, amelyek 90 országban terjednek el. Ezért felhasználhatja a régióra zárolt tartalom feloldására az egész világon, akár az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, akár Japánban tartózkodsz.

A 6Play-n kívül az ExpressVPN számos népszerű weboldalt és szolgáltatást felold, beleértve a Netflix-et, az Amazon Prime Video-t és a Sky Go-t. Az alkalmazások és a böngészőbővítmények lehetővé teszik a kiszolgálóhoz történő gyors és egyszerű csatlakozást. Ha bármilyen problémája van, 24 órás és 24 órás támogatás elérhető élő csevegésen és e-mailen keresztül. Ez a VPN akár 5 eszközön is használható egyszerre.

A biztonság szempontjából az ExpressVPN az egyik legjobb VPN, amelyet használhat. Biztosítja az Ön adatait 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint védelemmel a DNS és az IPv6 szivárgások ellen. Ez a VPN nem tart fenn felhasználói azonosító naplókat. Székhelye a Brit Virgin-szigetek, amely nem része a 14 Eyes hírszerző szövetségnek.

Választhat, hogy letölt-e ExpressVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztókhoz. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményeket is kínáljuk.

Előnyök:

 • Gyors és megbízható szerver Franciaországban a 6Play külföldi streamingjéhez
 • Szerverek 94 országban - sokkal több, mint a legtöbb VPN a piacon
 • Feloldja a legkorlátozottabb tartalmat, beleértve a Netflix-et és a HBO Go-t
 • Élő csevegés és e-mail támogatás, 24/7
 • Könnyen használható alkalmazások, valamint böngésző-bővítmények
 • Magas szintű biztonság titkosítással és azonosító naplók nélkül

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb versenytársa

Legjobb VPN a 6PLAY-hoz: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Szervezetei vannak világszerte 94 országban, beleértve Franciaországot is. Gyors és megbízható szerver a 6Play streaminghez. A Netflix feloldását is feloldja. Könnyen használható alkalmazásokat, 24 órás támogatást és sok biztonsági funkciót kínál. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja az ExpressVPN-t.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a 6playTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Különösen jó ár-érték arányt kínál hatalmas, körülbelül 5100 szerverrel rendelkező hálózattal szerte a világon. Összesen közel 200 szerverrel rendelkezik Franciaországban, amelyek közül néhányat a P2P fájlmegosztásra optimalizáltak, míg mások fokozott adatvédelmet kínálnak. A NordVPN elég gyors a 6Play és a Netflix adatfolyamának késleltetésétől és pufferelésétől mentes továbbviteléhez, valamint korlátlan sávszélességet kínál, szemben a sok ingyenes VPN-vel és még néhány internetszolgáltatóval is.

Ez a VPN legfeljebb 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására használható. Azok, akik újak a VPN-ekben, értékelik a NordVPN felhasználóbarát alkalmazásokat. Van 24 órás, élő chat-támogatás is, ha bármilyen kérdése van. Ez a szolgáltatás kiváló általános biztonsággal rendelkezik a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgásvédelemmel, 256 bites AES titkosítással és egy kill kapcsolóval. A NordVPN egy panamai alapú szolgáltatás, amely szigorú bejelentkezési szabályzatával bizalmasan kezeli az Ön személyes adatait.

A NordVPN alkalmazások az alábbiakhoz érhetők el: Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is. Az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Közel 200 szerver Franciaországban a 6Play külföldi megtekintésére
 • Speciális szerverek a P2P megosztására és a jobb adatvédelemre
 • Legfeljebb 6 egyidejű kapcsolatot biztosíthat
 • Élő chat-en keresztül 24 órás támogatást kínál
 • Kiváló kezdőbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Titkosítás és szigorú bejelentkezési szabályok révén védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Néhány következetlenség a szerver sebességében

Legjobb érték VPN: A NordVPN közel 200 szerverrel rendelkezik Franciaországban a 6Play külföldi feloldásához. A legtöbb streaming szolgáltatással együtt működik, beleértve a Netflixet is. Összesen több mint 5000 szerver. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. Szigorú bejelentkezési házirend, 24 órás támogatás és kényelmes böngészőbővítmények. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a 6playTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost 336 szerverrel rendelkezik Franciaországban az írás idején. Ez a VPN-hálózat gyorsan növekszik, közel 3700 szerverrel szerte a világon. Noha a kiszolgálók mennyisége fontos, ugyanúgy a minőség is. Szerencsére a CyberGhost kiváló sebességet kínál böngészéshez, streaminghez és torrenthez. Ezenkívül akár 7 egyidejű kapcsolatot is létrehozhat, amelyek nagyszerűek, ha rengeteg eszköz van biztonságos.

A 6Play legjobb VPN-jei 24/7 élő chat-ügyfélszolgálatot kínálnak, és a CyberGhost sem kivétel, bár ez a VPN nagy hangsúlyt fektet a könnyű használatra. Az alkalmazások számos hasznos funkcióval rendelkeznek, köztük egy hirdetés-blokkolót és a rosszindulatú programok leolvasóját. Ez egy szigorú bejelentkezési házirenddel rendelkező VPN. Sőt, 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint automatikus megszakítót kínál. Még fizethet a szolgáltatásért a Bitcoinban a BitPay-en keresztül.

Megtalálhatja a CyberGhost alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS, Android TV és Amazon Fire Stick / Fire TV számára. A Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztései szintén elérhetők. A Linux és az útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • 336 szerver Franciaországban a 6Play egyszerű feloldásához
 • 7 készüléket csatlakoztasson egyszerre
 • 24/7 élő chat ügyfélszolgálat
 • Hasznos funkciók, ideértve a hirdetés-blokkolót és a rosszindulatú programok szkennerét
 • Szigorú bejelentkezési szabályzattal és titkosítással védi adatait

Hátrányok:

 • Nem lehet feloldani néhány streaming webhely blokkolását

FELHASZNÁLÓI Barátságos VPN: A CyberGhost nagyon egyszerűen használható kezdőbarát alkalmazásokkal és 24/7 élő chat-támogatással. Több mint 300 szerver Franciaországban a 6Play megtekintéséhez. Együttműködik a Netflix USA-val. Szigorú nem naplózási politikájával és a titkosítás használatával magas szintű biztonságot nyújt. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a 6playTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish ideális a családdal történő megosztáshoz, mivel lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ezzel szemben a legtöbb konkurens VPN csak 3-6 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Összességében ez a VPN hálózat mintegy 1300 szerverből áll, amelyek világszerte több tucat országban találhatók meg. Ezeknek a szervereknek 26-a Párizsban, Franciaországban található, és a sebesség tökéletesen alkalmas a 6Play streamingre.

Az IPVanish alkalmazások segítségével a kiszolgáló megkeresése és az ahhoz való kapcsolódás nem lehet egyszerűbb. Lehetősége van arra, hogy csatlakozzon a rendelkezésre álló legjobb szerverhez, vagy szűrjen ország, város vagy késés alapján. Az IPVanish 256 bites titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót használ annak megakadályozására, hogy az ön adatait a kormány vagy a hackerek olvassák el. Tartalmazza a nem naplózási politikát is. Pontosabban, az IPVanish kijelenti, hogy nem gyűjt kapcsolat- vagy tevékenységi naplókat, és soha nem tárol metaadatokat a VPN-szekciókról.

Az IPVanish alkalmazások letölthetők Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick esetén. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Több mint két tucat szerver Párizsban a 6Play megfigyelésére Franciaországon kívül
 • Legfeljebb 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • Az alkalmazások lehetővé teszik a kiszolgálókhoz történő gyors és egyszerű csatlakozást
 • Titkosításával online biztonságot nyújt

Hátrányok:

 • Nem ad lehetőséget Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre
 • Nincsenek böngészőbővítmények

10 CSATLAKOZTATÓ ESZKÖZÖK: Az IPVanish jól működik a 6Play-val, és a világ tucat országában van szerverrel. Sőt, lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Az élő csevegés támogatását és a naplózás elkerülésére vonatkozó irányelvet tartalmazza. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a 6playTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az egyik gyorsabb VPN a piacon, korlátlan sávszélességet kínál. Használhatja a 6Play külföldi nézéséhez, valamint a Netflix és az Amazon Prime Video közötti bárminemű feloldáshoz. Ez egy kisebb szolgáltatás, összesen körülbelül 100 szerverrel, amelyek közül néhány Párizsban, Franciaországban található. Összességében a PrivateVPN 60 országban rendelkezik szerverrel, ami azt jelenti, hogy feloldhatja a világ mindenféle tartalmát.

Ez a VPN legfeljebb 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására használható. Ez egy nagyon felhasználóbarát szolgáltatás, mivel az élő csevegés támogatásával és a könnyen hozzáférhető alkalmazásokkal érkezik asztali és mobil eszközökhöz. A PrivateVPN székhelye Svédországban van, és nem tart semmilyen forgalmi naplót. Sőt, lehetővé teszi, hogy félig anonim módon jelentkezzen be a Bitcoin befizetésével. További biztonsági funkciók közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a kill kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem.

A PrivateVPN alkalmazások az alábbiakhoz érhetők el: Windows, Mac, Android és iOS. A Linux és az útválasztók manuális telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Nagyon gyors kiszolgálók a 6Play közvetítéséhez Franciaországon kívül
 • Feloldja a Netflix és a BBC iPlayer kedvelőit
 • Legfeljebb 6 egyidejű kapcsolatot biztosíthat
 • Félig anonim regisztráció és fizetési lehetőség

Hátrányok:

 • Kisebb szerverhálózat, mint a riválisoknál
 • Nem kínál alkalmazásokat az asztali és mobil eszközökön kívüli eszközökhöz

A legtöbb tartalom lezárása: A PrivateVPN mindent felold, a 6Play-tól a Netflixig. Könnyen használható asztali és mobil alkalmazások. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. Élő csevegési támogatást kínál távoli segítséggel. Titkosítási és naplózási politikával védi a magánéletét. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a 6playTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy újabb VPN szolgáltatás, több tucat országban, beleértve Franciaországot is, szervereivel. Használható mindenféle korlátozott tartalom blokkolásának feloldására, beleértve a 6Play-t, a Netflix-et és a HBO Go-t. azonban, Az egyik legjobb szolgáltatás az, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára korlátlan számú eszköz csatlakoztatását. Kipróbáltuk a szervereket különféle streaming oldalakon, és gyors és konzisztens kapcsolatot találtunk a csekély és minden zavar nélkül.

Ez a VPN nagy rugalmasságot kínál a fokozott adatvédelem érdekében optimalizált szerverekkel, valamint azokban az országokban, ahol korlátozott az internet. A Surfshark kiváló ügyfélszolgálatot kínál, az éjjel-nappal rendelkezésre álló élő chat-támogatással. Az alkalmazások és a böngészőbővítmények könnyen navigálhatók és nagyon érzékenyek. A Surfshark székhelye a Brit Virgin-szigetek, és szigorú bejelentkezési politikát folytat. A magánéletét 256 bites AES titkosítás, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem is védi. További biztonsági funkciók közé tartozik a hirdetésgátló és a gyilkos kapcsoló.

A Surfshark a Windows, Mac, Android, iOS és az Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokon keresztül használható. Lehetőség van böngésző-kiterjesztésekre a Chrome és a Firefox számára is. A Linux és az útválasztók manuális konfigurálására van szükség.

Előnyök:

 • Feloldja a 6Play, a Netflix, az Amazon Prime Video és egyéb lehetőségeket
 • Korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé
 • Kiváló ügyfélszolgálat, elérhető 24 órán keresztül, élő csevegésen keresztül
 • Erős biztonsági ajánlat titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Nincs a legnagyobb szerverhálózat
 • Néhány szerver kissé lassú lehet (de a legtöbb rendben van)

KORLÁTLAN SZIMULTÁNIS CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark képes feloldni a 6Play blokkolását, és lehetővé teszi korlátlan számú eszköz egyidejű csatlakoztatását. 24 órás élő chat-támogatást, valamint kezdőbarát alkalmazásokat és böngésző-bővítményeket kínál. Nincs naplózva a titkosítással ellátott VPN. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a 6Play Franciaországon kívüli nézésére?

Igen, néhány ingyenes VPN működik a 6Play használatával. Néhány okból azonban nem javasoljuk az ingyenes VPN használatát. Az első az, hogy míg néhány ingyenes VPN feloldja a 6Play blokkolását, sok más régió által blokkolt tartalom - például a Netflix és a BBC iPlayer - blokkolását nem tudják feloldani. Ennek oka az, hogy ezek a szolgáltatások olyan VPN-ellenes intézkedéseket hajtottak végre, amelyeknek a szabad VPN-eknek egyszerűen nincs erőforrása a legyőzéshez.

Ha elég szerencsése van olyan VPN-t találni, amely feloldja a kívánt webhelyek és szolgáltatások feloldását, akkor a teljesítmény gyenge lehet. Az ingyenes VPN-k gyakran lassúak, mivel túl kevés szerver van a nagyszámú felhasználó számára. Ezek a problémák egyre nyilvánvalóbbá válnak a streaming során, amikor gyakori pufferelés és késés tapasztalható meg. Néhány ingyenes VPN valójában korlátozza a sávszélességet, amit nem fogsz megtalálni a 6Play legjobb VPN-éivel..

Mintha az inkonzisztens feloldás és a lassú sebesség nem lenne elegendő, az ingyenes VPN-k sem sokat tesznek az online biztonság érdekében! Az ingyenes VPN-k nem őrzik a magánéletét, a titkosítás és a kill funkciótól kezdve a tevékenységek naplózásáig és a legmagasabb ajánlatot nyújtó fél felé történő eladásáig. Helyette, keressen olyan titkosítást használó VPN-t, amely nem naplózási házirendet kínál, például a 6Play legjobb VPN-jeit.

Mit nézhetek a 6Play-on?

A 6Play az M6 televíziós hálózat tartalmát kínálja. Ide tartoznak a valóság TV-műsorok, TV-sorozatok és TV-filmek. Íme néhány példa a 6Play-on megnézhető tartalomra:

 • Moundir és a tanulói versenyzők
 • Hawaii Öt-0
 • Le Meilleur Pâtissier
 • Született feleségek
 • NCIS: Los Angeles
 • Interdite zóna
 • Les Mamans
 • Főszakács
 • Jane the Virgin
 • Avenida Brasil

Lásd még: A legjobb VPN Franciaország számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 90

Adblock
detector