Hogyan nézhetjük meg a brazil Netflixet (Netflix Brasil) bármely országban

netflix brazil 2

A Netflix amerikai verzióját feloldó VPN-k iránti kereslet messze nagyobb, mint bármely más országban. De tudta, hogy Brazília nagyobb és jobb filmválasztékot kínál a Netflix-en, még az Egyesült Államokban sem? Míg az American Netflix egyértelmű nyertes a legforróbb tévéműsorokról, a brazil Netflix filmekkel viseli a koronát. Valójában Brazília a Netflix egyik legnagyobb sikertörténete Észak-Amerikán kívül.

Sokkal részletesebben megismerkedünk a legjobb VPN-ekkel, még tovább ha még nem volt ideje elolvasni az egész posztot, itt találja meg a legjobbakat:

 1. NordVPN Legfontosabb választásunk. Nagy értékű sokoldalú, gyors brazil szerverrel, feloldja a Netflix és a Brazília legnépszerűbb streaming tartalmának feloldását. Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz
 2. PrivateVPN Feloldja a Brazillian Netflix és más népszerű streaming tartalmak biztonságát és megfelelő sebességét.
 3. pufferolt Könnyen beállítható és használható. Jó streaming sebesség. Jó adatvédelem és biztonság. Nem itt a legolcsóbb lehetőség.

Az amerikai filmek katalógusa valójában zsugorodik, mivel a vállalat költségvetésének nagyobb részét el akarja irányítani a filmterjesztési jogoktól az újabb TV-műsorok és az eredeti tartalom beszerzésére. Brazíliában azonban ezek közül a filmek közül sok marad a katalógusban. Az IMDb minden idők 250 legjobb filmjéből Brazília szinte háromszorosa megnöveli a címek számát, mint az Egyesült Államok.

A külföldön élő brazilok a Netflix Brasil segítségével is használhatják a portugál feliratok és a szinkronizálás előnyeit.

Azon előfizetőket, akik az országon kívülről próbálnak hozzáférést biztosítani a brazil Netflixhez, automatikusan átirányítják a webhely helyi verziójába, és csak az ország katalógusából származó műsorokra és filmekre korlátozódnak. A Netflix Brasil megtekintéséhez brazil IP-címre van szüksége. Az IP-cím egyedi szám- és tizedes karakterlánc, amelyet az eszköz és hozzávetőleges helyének azonosításához használnak. A brazil IP-cím megszerzésének legjobb módja a VPN használata.

A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ez hatékonyan helyettesíti a normál IP-címet a VPN-kiszolgáló által használtnal. Ebben az esetben csatlakoznia kell egy brazil VPN szerverhez.

Felhívjuk figyelmeztetésre, hogy a Netflix most blokkolja a legtöbb kapcsolatot a VPN-kiszolgálókról, ami hibát eredményez. Ha megkísérli a Netflix Brazil figyelését egy feketelistán szereplő VPN-kiszolgálón keresztül, a következő hibaüzenetet kapja:

Desculpe, tivemos um problem… Erro de transmissão. Parece que você está usando um proxy ou desbloqueador. Az óvatos esszenciák újbóli megjelenése.

Vagy angolul:

Hoppá, valami rosszul ment … Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

A legjobb VPN-k a brazil Netflix számára

Csak néhány VPN képes megkerülni ezt a korlátozást. Megtettük a nehéz emelést az Ön számára, és több mint egy tucat teszteltünk. Az alábbi kritériumok alapján kidolgoztuk a brazil Netflix legjobb VPN-jeinek alábbi listáját:

 • Brazíliában olyan kiszolgálókat működtet, amelyek feloldják a Netflix feloldását
 • Gyors és stabil sebesség a HD streaminghez megszakítás nélkül
 • Szigorú biztonsági előírások és adatvédelmi politika
 • Gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat
 • Többféle eszközt támogat
  Comcast fojtja a Netflixet és a YouTube-ot? Hogyan lehet tesztelni és kijavítani 2023-ban

Vegye figyelembe, hogy ezeket a VPN-ket csak egy asztali webböngészővel teszteltük, és nem tudjuk garantálni, hogy működnek-e az okostelefonok, táblagépek és streaming médiakonzolok Netflix alkalmazásával..

1. NordVPN

NordVPN2023. januárUnblocks Netflix BrazilTesztelve: 2023 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN ismét bebizonyítja, hogy a Netflix feloldásakor a tetején van. Minden országot feloldottuk, amelyet eddig teszteltünk, és Brazília sem különbözik egymástól. A cég SmartPlay DNS-jét behelyezték az alkalmazásba, és csodálatosan működik. A NordVPN több mint 5400 szervert működtet szerte a világon. A sebesség szilárd, tehát nem kell gondot okoznia a jó minőségű videó streamingjéről. A NordVPN feloldja a Netflix USA, a Hulu, a HBO Now és a BBC iPlayer blokkolását is..

A társaság valós nulla naplózási politikát alkalmaz, amelyet a múltban teszteltek, amikor a hatóságok támadták a szervereit és kiszolgálták a bírósági végzéseket az információkhoz való hozzáférés érdekében. Alapértelmezés szerint az összes kapcsolat katonai titkosítást használ az OpenVPN alagút biztonságossá tétele érdekében. Az egyetlen előfizetés lehetővé teszi akár hat egyidejű eszköz csatlakoztatását.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • 24 olyan szervert működtet Brazíliában, amelyek jól működnek a Netflix-szel
 • Jó streaminghez, akár HD sebességgel is
 • Kiváló biztonsági és titkosítási szabványok
 • A legtöbb más, földrajzilag korlátozott tartalom és streaming webhely feloldását is feloldja
 • Csatlakoztathat egyszerre 6 eszközt az alapcsomaghoz

Hátrányok:

 • A mobil alkalmazások és a set-top boxok jobban teljesítenek, mint az asztali alkalmazások

Legjobb VPN a brazil Netflix számára: A NordVPN a legjobb választásunk. Mutatja az utat egy hatalmas szerverhálózattal szerte a világon. Megbízhatóan feloldja a brazil Netflix lenyűgöző sebességét. A legtöbb más népszerű streaming szolgáltatással jól teljesít. A biztonság és a magánélet legfontosabb pontjai. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

  A Phoenix kiegészítő nem működik? Próbálja ki ezeket a Kodi Phoenix alternatívákat

2. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a Netflix BrazilTesztelést 2023 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN sokkal újabb a jelenetnél, mint a NordVPN, de lépést tart a Netflix feloldásának szempontjából. Könnyedén megkerülhetjük a proxy hibát, amikor csatlakoztunk São Paulo helyéhez. A gyorsaság kiváló, biztosítva a zavartalan nagyfelbontású videofolyamot. A szerver kiválasztása viszonylag korlátozott – jelenleg a nagyobb szolgáltatóknak csak töredéke van -, de a PrivateVPN azt mutatja, hogy a minőséget, nem pedig a mennyiséget, a legtöbb.

Ez sem egy trükk póni. A vállalat még nem csökkent a biztonság és a szolgáltatások szempontjából. 256 bites AES titkosítást és nem naplózási házirendet kap, valamint egy kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet. Az egyik terv akár öt egyidejű kapcsolatot is összekapcsol.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Jó sebességgel oldja fel a Netflix Brazília feloldását
 • Az alkalmazások biztonságos, titkosított kapcsolatokkal rendelkeznek
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Népszerűséget szerezzen a növekvő webhelyek listájának feloldása miatt

Hátrányok:

 • Kevesebb kiszolgálót választhat, mint a többi szolgáltatót

NAGY ÉRTÉK: A PrivateVPN költségvetési választás. Jól működik a brazil Netflix-szel és más streaming szolgáltatásokkal. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban. A kis szerverek számítanak. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

3. Pufferolt

Pufferelt VPNFeloldja a Netflix BrazilTesztelést 2023 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Úgy tűnik, hogy Brazília az egyetlen ország, ahol pufferolt továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Pufferként használták fel az amerikai Netflix feloldását, de ez már nem ez a helyzet. Meglepetésünkre képesek voltunk megkerülni a proxy tilalmát, amikor Brazíliához kapcsolódtak. A Buffered egy szilárd szolgáltató, könnyen használható alkalmazásokkal, amelyek nem csúsznak a sebességhez vagy a biztonsághoz. Pufferelés nélkül nem szabad gondolni a video streamingjével.

A cég több mint 30 országban működik szerverekkel. 128 bites titkosítást használ, amely elég erős ahhoz, hogy ne repedjen, és egy kicsit gyorsabb, mint a 256 bites változat. Egy csomaghoz legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat.

Az alkalmazások elérhetőek Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Együttműködik a Brazília Netflix-szel
 • A sebesség elég jó streaminghez pufferolás nélkül
 • Magyar szolgáltató, amely nem tart forgalomnaplót
 • Az asztali alkalmazás könnyen kezelhető

Hátrányok:

 • Nem itt a legolcsóbb lehetőség
 • Nem fogad el fizetést a Bitcoinban
 • A mobil felhasználóknak a csatlakozáshoz harmadik féltől származó alkalmazásokra kell támaszkodniuk

HASZNÁLATI EGYSZERŰ: A pufferoltó jó választás a kezdők számára. Jól működik a brazil Netflix-szel. Egy fiókban legfeljebb öt eszközt kezel. Nem a legolcsóbb lehetőség. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

  NordVPN vs Netflix: Ez a VPN működik együtt a Netflix-rel?

Olvassa el a teljes pufferelt áttekintést.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix Brazil nézéséhez?

Nagyon valószínűtlen, hogy talál egy ingyeneset, amely megbízhatóan működik a Netflix-rel. Az ingyenes VPN-szolgáltatásoknak egyszerűen nincs erőforrása a Netflix proxy-tilalmának leküzdésére, amely időszakosan feketelistára veszi az ismert VPN-kiszolgálók IP-címeit.

Általában azt javasoljuk, hogy ne használjunk ingyenes VPN-szolgáltatásokat. Nagyon korlátozott kiszolgálói választással rendelkeznek, korlátozzák az adatmennyiséget, és korlátozzák a maximális sávszélességet.

Ezenkívül az ingyenes VPN-k ismertek olyan rosszindulatú magánélet-ellenes gyakorlatokról, mint a naplózás, a követő sütik beillesztése a felhasználói böngészőkbe és a hirdetések weboldalakba illesztése. Túl gyakran használják az ingyenes VPN-alkalmazásokat a rosszindulatú programok eltávolítására a gyanútlan felhasználók eszközén.

Azok a VPN-k, amelyek nem működnek együtt a brazil Netflix-szel

Itt található azon VPN-k listája, amelyek nem működnek együtt a brazil Netflix-rel sem saját belátásunk szerint, sem a tesztjeink szerint:

 • ExpressVPN
 • Zenmate
 • PureVPN
 • Hotspot pajzs
 • LiquidVPN
 • Szia
 • SaferVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Privát internet-hozzáférés (PIA)

Vegye figyelembe, hogy a VPN-k túlnyomó többsége egyáltalán nem oldja fel a Netflix blokkolását. Ez csak egy példa a nevekre, amelyekkel a keresés során találkozhat.

A Netflix továbbra sem működik? Próbáld ezt…

Ha a fent ajánlott VPN-ket használ, de továbbra is megkapja a proxy hibát, próbálkozzon a következő lépések mindegyikével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem szivárog-e el a tartózkodási hely:

 1. A Google gyorsítótárazza az IP-címeket, amelyek felfedhetik a tényleges helyét. Jelentkezzen ki az eszközön található összes Google-fiókjából, beleértve a Chrome-ot is, ha használja.
 2. Tilos letiltani az összes helymeghatározási szolgáltatást a böngészőjében és a készüléken (GPS stb.). Ha korábban engedélyt kapott a Netflix számára tartózkodási helyének megtekintésére, akkor ezt ki kell kapcsolnia a böngészőbeállításokban.
 3. Törölje böngészője süti-, gyorsítótár- és ideiglenes fájljait. Itt megtudhatja, hogyan kell kitisztítani a gyorsítótárat, és hogyan törölheti a sütiket.
 4. Tiltsa le az IPv6-ot a készüléken. Windows rendszeren ezt ki tudja kapcsolni a Wifi tulajdonságok részben. Előfordulhat, hogy újra kell indítania a készüléket.
 5. Öblítse ki a DNS-gyorsítótárat. A Windows rendszerben ezt a Command Prompt futtatásával és az ipconfig / flushdns gépelésével teheti meg
 6. Változtassa meg eszközének időzónáját a szolgáltató szolgáltatási területéhez, és állítsa be az időt a helyi időhöz. Brazíliának három időzóna van: UTC-2, UTC-3 és UTC-4.
 7. Ha csatlakozik egy wifi-hálózathoz, és hozzáféréssel rendelkezik az útválasztóhoz, nevezze át a wifi-hálózat nevét (SSID). A végére illessze be a „nomap” kifejezést (idézőjelek nélkül). Például: „összehasonlító technológia”. Ezzel kizárja hálózatát a Google földrajzi helymeghatározási szolgáltatásaiból. Az internet-hozzáférés visszaszerzése érdekében a készüléket újra csatlakoztatnia kell az új hálózathoz.
 8. Csatlakoztassa le és csatlakoztassa újra a kiválasztott szerverhelyhez, hogy új IP-címet szerezzen.

Lásd még:

 • A legjobb VPN a Netflix Italia számára
 • A Netflix Franciaország legjobb VPN-je

About the author

Comments

 1. k vagy más eszközökön. Azonban a NordVPN, a PrivateVPN és a Buffered VPN mind nagyszerű választások a brazil Netflix feloldásához. Fontos megjegyezni, hogy a Netflix folyamatosan dolgozik azon, hogy blokkolja a VPN-kiszolgálókat, így előfordulhat, hogy egyes VPN-k nem működnek együtt a brazil Netflix-szel. Az ingyenes VPN-k használata nem ajánlott, mivel általában nem biztosítanak megfelelő sebességet és biztonságot. Ha problémái vannak a Netflix Brazil megtekintésével, próbálja meg újraindítani a VPN-t, vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Összességében Brazília nagyszerű filmválasztékot kínál a Netflix-en, és a VPN-k segítségével könnyen hozzáférhetővé teheti őket bárhol a világon.

Comments are closed.