Hogyan nézhetjük meg a CNN Go Live külföldön (az Egyesült Államokon kívül) egy VPN-jét

Hogyan nézhetem a CNN Go külföldit

Mint sok streaming szolgáltatás, a CNN Go régiónként is zárolva van, ami azt jelenti, hogy csak akkor nézheti meg, ha egy adott országban tartózkodik. Ha megpróbálja nézni, hogy a CNN Go külföldön él, a következő hibát fogja látni: “Ez az élő közvetítés csak az Egyesült Államokban érhető el. Az esemény videóinak legfontosabb elemei a CNN.com/videos oldalon érhetők el.Szerencsére egyszerűen megkönnyítheti a helyzet megtévesztését és a CNN Go külföldre nézését: csak csatlakoztasson egy amerikai VPN szerverhez.

Ez azért működik, mert a legtöbb földrajzilag korlátozott szolgáltatás a felhasználó IP-címére támaszkodik a helymeghatározáshoz. Ha VPN-hez csatlakozik, akkor kap egy új, régióspecifikus IP-címet, és a CNN Go nem tudja megmondani, hogy valójában valahol a világon tartózkodik. A VPN-k másik jelentős előnye, hogy titkosítják az Ön forgalmát, megakadályozva, hogy a snoopers láthassák, mit csinálsz online, és kevésbé valószínű, hogy a sebességet az Internet Szolgáltató (ISP) csökkenti..

Hogyan nézhetjük meg a CNN Go külföldön élő VPN-jét

A VPN-k eleinte megfélemlíthetnek, de valójában nagyon egyszerűek a használatuk. Az alábbiakban lépésről lépésre mutatjuk be a CNN Go külföldre való feloldásának folyamatát:

A következőképpen nézheti meg a CNN Go külföldről élő közvetítését egy VPN segítségével:

 1. Először jelentkezzen be a fenti VPN-ek egyikébe (különösen ajánljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő alkalmazást, majd jelentkezzen be.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez.
 4. Látogasson el a CNN Go webhelyre. Regisztráció nélkül akár tíz percet is nézhet, de be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival, hogy utána továbbra is megnézhesse. Bejelentkezhet egy PlayStation Vue-fiókkal is, így regisztrálhat egy ingyenes ötnapos próbaverzióra, és lemondhat, mielőtt a vége megszűnik, hogy ingyenesen nézhesse a CNN Go külföldre. Ehhez a módszerhez egy amerikai címhez kapcsolódó fizetési mód szükséges.
 5. Végül próbáld meg nézni a CNN Go élő közvetítését. Azonnal el kell kezdenie a lejátszást, de ha bármilyen problémája van, törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Annyi VPN közül lehet választani, hogy nehéz lehet eldönteni, melyik az Ön számára megfelelő. Tapasztalataink szerint azonban a legjobb VPN-ek sokoldalúak ahhoz, hogy szinte bármilyen helyzetben kezeljék ahelyett, hogy kifejezetten egy adott szolgáltatás feloldására szolgálnának. Éppen ezért, amikor megtaláltuk a legjobb VPN-ket, amelyek megnézhetik a CNN Go külföldön tartózkodását, csak az alábbi kritériumoknak megfelelő szolgáltatásokat vettük figyelembe:

A legjobb VPN kiválasztásának kritériumai

 • Megbízható kapcsolatot és elég nagy sebességet biztosít a HD élő streaminghez
 • Folyamatosan feloldhatja a CNN Go és hasonló szolgáltatások külföldön történő feloldását
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat
 • A rejthetetlen titkosítást hatékonyan használja, és különféle kiegészítő biztonsági funkciókat kínál
 • Van alkalmazásai az összes főbb operációs rendszerhez és eszközhöz

Csak egy gyors áttekintést keres a legjobb VPN-ekről, amelyek megnézhetik a CNN Go külföldön való megjelenését? Az alábbiakban rövid összefoglalók találhatók, de később részletesebben áttekintetjük azokat.

A legjobb VPN-ek a CNN Go külföldön való nézéséhez

 1. ExpressVPN: Az első választási lehetőségünk a CNN feloldásának feloldása. Az ExpressVPN gyors, adatvédelmi szempontból tudatos szolgáltatás, több mint 3000 szerverrel világszerte, hatékony biztonsági szolgáltatásokkal és kiváló feloldási képességgel.
 2. NordVPN: Sokoldalú, mégis költségvetés-barát szolgáltatás, a NordVPN nagy sebességet, a legjobb osztályú biztonságot és adatvédelmet biztosít, hozzáférést biztosít több mint 1700 amerikai szerverhez, és lehetőséget nyújt a CNN Go bárhonnan megfigyelésére..
 3. CyberGhost: Ennek a kezdőbarát VPN-nek több mint 1100 amerikai szervere van, és folyamatosan nagy sebességet, előre konfigurált biztonsági funkciókat kínál, és lehetőséget kínál a nagyobb streaming szolgáltatások, például a CNN Go külföldre történő feloldására..
 4. IPVanish: Ennek a könnyű VPN-nek mintegy 700 gyors amerikai szervere van, amely megkönnyíti a CNN Go online nézését az Egyesült Államokon kívülről. Ez magában foglalja a fejlett biztonsági funkciókat, a magas csatlakozási korlátozást és a naplózás nélküli házirendet.
 5. PrivateVPN: A legtöbbnél gyorsabb sebességgel, erőteljes biztonsági funkciókkal, nulla naplózási szabályzattal és számos népszerű szolgáltatás feloldásának képességével a PrivateVPN kiválóan alkalmas a CNN Go külföldre történő streamingjére..
 6. Surfshark: Ez a VPN gyors és megbízható, és határozottan elkötelezett a biztonság iránt. A Surfshark nincs csatlakozási korlátozással, nem tart naplókat, és könnyen feloldja a CNN Go blokkolását Amerikán kívülről.

Mi a legjobb VPN a CNN Go nézésére az Egyesült Államokon kívül?

Itt található a CNN Go külföldre történő közvetítéséhez szükséges legjobb VPN-k teljes lebontása:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a CNN GoTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 szerverrel rendelkezik 94 országban, köztük az Egyesült Államokban is. Ez a szolgáltatás folyamatosan nagy sebességet biztosít, felszabadítja a földrajzilag korlátozott platformok széles skáláját (ideértve a CNN Go-t is) külföldön, és nem korlátozza a sávszélességet, tehát tökéletes streaminghez. Az ExpressVPN akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, azaz a CNN Go-t otthon és útközben is nézheti.

Ez a szolgáltatás 256 bites AES titkosítással, IPv6 és DNS szivárgások elleni védelemmel, valamint egy kill kapcsolóval, amely automatikusan leállítja az összes forgalmat, ha a kapcsolat váratlanul elveszik, a tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartja.. Az ExpressVPN nem naplózza az Önt azonosító információt, de ha aggódik a magánélet miatt, akkor lehetősége van fizetni a Bitcoin-lal is. Az élő csevegés alapú támogatás 24 órán keresztül elérhető.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszerekre. Még egyéni útválasztó firmware is van, hogy az összes eszközt egyszerre megóvja a lehető legegyszerűbben.

Előnyök:

 • Gyors és megbízható szerverek
 • Nagy lehetőségek a földrajzilag zárolt tartalom feloldásához
 • Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából
 • Fizetne névtelenül a Bitcoin segítségével

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a riválisoknál

A CNN GO legjobban működő VPN-je: Az ExpressVPN a legjobb választás a CNN Go Egyesült Államokon kívüli nézéséhez. Gyors, biztonságos és feloldja a legnépszerűbb streaming szolgáltatások némelyikét külföldön. A legjobb az egészben, hogy kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen, mivel egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Vessen egy pillantást az ExpressVPN teljes véleményére.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a CNN GoTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN hatalmas hálózattal rendelkezik, több mint 5000 nagysebességű szerverrel 60 országban, amelyek közül körülbelül 1700 az Egyesült Államokban található. Ez a szolgáltatás ismert, hogy feloldhatja a makacs streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix és az Amazon Prime Video, így a CNN Go semmilyen problémát nem jelent. A NordVPN hat csatlakozási korláttal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egyszerre megvédheti a leggyakrabban használt eszközöket.

Ez a VPN a biztonsági szolgáltatások széles skáláját kínálja. Ide tartoznak a 256 bites titkosítás, a kill kapcsoló, a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelem, valamint egy ad-blokkoló és egy rosszindulatú program leolvasója. Csatlakozhat a Tor-hoz VPN vagy multi-hop szervereken keresztül, ha még nagyobb adatvédelmet szeretne. A NordVPN szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik így tevékenységeit nem lehet visszakeresni Önre. Ha szükséged van rá, az ügyfélszolgálat 24 órás és hétköznapi beszélgetés alatt elérhető.

A NordVPN alkalmazásokat kínál Linux, Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. Ez a szolgáltatás manuálisan konfigurálható úgy, hogy otthoni útválasztókon működjön.

Előnyök:

 • Több mint 1700 szerver az Egyesült Államokban
 • Nagyobb hangsúly a biztonságra és a magánéletre
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag zárolt streaming szolgáltatásokat
 • Nulla naplózás politika

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet, frissítést igényel

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN meglepően megfizethető szolgáltatás, több mint 1700 nagysebességű amerikai szerverrel, és bárhonnan feloldhatja a szolgáltatásokat, mint például a CNN Go, a Netflix és a Hulu. Magában foglalja a fejlett biztonsági funkciókat, a szigorú bejelentkezési tilalmat és a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el részletes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a CNN GoTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost több mint 1000 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban és több mint 4000 további 89 országban. Ez a VPN sebessége elég gyors ahhoz, hogy élő HD videókat közvetítsen észrevehető késés vagy pufferolás nélkül. Képes felszabadítani a streaming szolgáltatások széles skáláját, beleértve a BBC iPlayer, a Netflix USA és természetesen a CNN Go szolgáltatást. A CyberGhost akár hét kapcsolatot is lehetővé tesz egyszerre, tehát kiváló választás mindenkinek, aki sok eszköz védelmét akarja.

Az egyik legjobb dolog ebben a szolgáltatásban az, hogy nagyon könnyen használható. Rengeteg előre konfigurált biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a 256 bites titkosítást, a folyamatosan bekapcsolt kikapcsolót, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, a hirdetések blokkolását és az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzését. A CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat bár fizethet a Bitcoin segítségével, ha szeretné. Ha segítségre van szüksége, élő chat-en keresztül veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A CyberGhost rendelkezik Android, iOS, Windows és MacOS alkalmazásokkal. Linux rendszereken és hálózati útválasztókon is működik, de manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • 1100+ nagysebességű amerikai szerverrel rendelkezik
 • Az összes biztonsági szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van
 • Szerencsére felszabadít egy sor földrajzilag korlátozott tartalmat

Hátrányok:

 • Kevésbé alkalmas energiafelhasználók számára

EGYSZERŰ, MEGTEKINTÉS VONATKOZÓ: A CyberGhost felhasználóbarát alkalmazásokat, állandóan nagy sebességet és kiváló feloldási képességeket büszkélkedhet, ideálissá téve a VPN-ek új tagjait. Ez a szolgáltatás előre konfigurált biztonsági és adatvédelmi szolgáltatásokkal, valamint egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Nézze meg a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a CNN GoTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Jelenleg 60 országban több mint 1700 szerverhez fér hozzá, köztük kb. 700 az Egyesült Államokban. Bármilyen probléma nélkül feloldja a CNN Go szolgáltatásait, és nagysebességének köszönhetően a lehető legmagasabb minőséget tudja megfigyelni, bárhol is van a világon. Az IPVanish akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, így ideális lehet mindenki számára, aki minden eszközt egyszerre szeretne biztosítani.

Egy ilyen könnyű szolgáltatáshoz meglepően sok biztonsági és adatvédelmi funkciót tartalmaz. Van 256 bites titkosítás, megszakító kapcsoló, valamint a kezdeti DNS és IPV6 szivárgásvédelem. Ezen felül teljesen letilthatja a helyi kapcsolatokat, és eltakaríthatja az OpenVPN forgalmat (ez utóbbi lehetővé teszi, hogy elrejtse azt a tényt, hogy egyáltalán VPN-t használ). Az IPVanish nulla naplózási szolgáltató, így az Ön személyes adatait garantáljuk. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül, hétfőn keresztül elérhető, bármilyen probléma esetén.

Az IPVanish rendelkezik MacOS, iOS, Windows és Android alkalmazásokkal. Manuálisan telepíthető Linux rendszerekre és internetes útválasztókra.

Előnyök:

 • Az összes biztonsági és adatvédelmi funkció, amelyre a legtöbb helyzetben szükség van
 • Nagyon gyors sebesség
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy feloldja a nagyobb streaming platformokat

Gyors, megbízható VPN: Az IPVanish több mint 700 gyors és megbízható amerikai szerverrel rendelkezik, és tisztességes feloldási potenciállal rendelkezik, így megkönnyíti a CNN Go külföldön való figyelését. Nincsenek naplók, fejlett biztonsági funkciókat kínál, és hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el a teljes IPVanish ismertetőt.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a CNN GoTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Lehet, hogy nem rendelkezik annyi szerverrel, mint néhány versenytársával (összesen mintegy 150, 60 országban), de nagy sebességet nyújt. Ez a kivételes feloldó képességekkel együtt a PrivateVPN-t ideálisvá teszi a régiókhoz kötött tartalom külföldön történő streamingjéhez. Ha akár hat kapcsolat megengedett, akkor bárhonnan szabadon használhat olyan platformokat, mint a Netflix és a CNN Go.

Ez a szolgáltatás komolyan veszi az Ön személyes adatait. 256 bites titkosítást, kill kapcsolót (Windows rendszeren), valamint a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások elleni védelmet használ a forgalom biztonságának megőrzése érdekében. Ha szeretné, szinte teljesen névtelenül regisztrálhat a Bitcoin segítségével. azonban, A PrivateVPN nem tárol naplókat, így nem lehet nyomon követni sem. Az ügyfélszolgálat élő csevegés útján érhető el minden nap 15:00 - 13:00 PST között, és az alkalmazottak távolról konfigurálhatják a szoftvert az Ön számára, ha problémája merül fel..

Letöltheti a PrivateVPN alkalmazásokat Windows, Android, MacOS vagy iOS eszközére. A vezeték nélküli útválasztók és a Linux rendszerek használatához manuális konfigurációra van szükség.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség
 • Feloldja szinte az összes tesztelt, földrajzilag korlátozott streaming tartalmat
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Kis számú szerver, az újonnan megjelenő szolgáltató továbbra is bővíti hálózatát
 • Nincs 24 órás élő chat

IDEÁLIS A CSATLAKOZÁSHOZ: A PrivateVPN nagyon gyors kapcsolatot biztosít, számos külföldi streaming szolgáltatást blokkol (beleértve a CNN Go szolgáltatást), és hatékony biztonsági és adatvédelmi funkciókat kínál. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz.

Vessen egy pillantást a PrivateVPN teljes áttekintésére.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a CNN GoTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark 50 országban több mint 800 szerverrel rendelkezik, beleértve az Egyesült Államokat is. Képes a geo-blokkolt platformok széles skálájának feloldására, beleértve a Netflix-et, a CNN Go-t és az Amazon Prime Video-t, és elég gyors ahhoz, hogy megnézze a pufferolást vagy a késést. A legjobb az egészben, hogy a Surfsharknak nincs kapcsolódási korlátja, tehát ez egy erős választás a családok számára.

Ez a VPN biztonsági szolgáltatás magában foglalja a 256 bites titkosítást, a kikapcsolót (minden verzióban), az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzését és egy ad-blokkolót, valamint védelmet a DNS, a WebRTC és az IPv6 szivárgások ellen.. A Surfshark nem naplózza az Önt azonosító információt. Ha bármilyen problémája merül fel, élő chat-en keresztül 24 órán keresztül veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A Surfshark alkalmazások elérhetőek Windows, iOS, Android és MacOS rendszerekhez, bár a Linux alapú platformon vagy a hálózati útválasztón történő használat előtt kézi konfigurációra van szükség..

Előnyök:

 • Csatlakoztasson annyi eszközt, amennyit csak akar
 • Nagyon komolyan veszi az adatvédelmet és a biztonságot
 • Elég gyors az élő TV közvetítéséhez, probléma nélkül

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Alkalmanként lassú szerver

NINCS KAPCSOLATOS HATÁR: A Surfshark hozzáférést biztosít 20 gyors, amerikai szerverhez. Ez a VPN nagy sebességgel rendelkezik, képes bárhonnan feloldani a CNN Go blokkolását, nincs csatlakozási korlátja, így annyi eszközt csatlakoztathat, amennyit csak akar. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Nézze meg a Surfshark átfogó áttekintését.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Nézhetek egy ingyenes VPN-sel a CNN Go-t az Egyesült Államokon kívül?

Lehet, hogy kísértésnek próbálhatja megnézni a CNN Go-t egy ingyenes VPN-sel, de nem tanácsoljuk. Ezeknek a szolgáltatásoknak általában sokkal több felhasználója van, mint korlátozott hálózataik támogatják, ami lassú sebességet okoz, és szinte lehetetlenné teszi az élő közvetítések megtekintését. Ezenkívül, mivel az ingyenes VPN-ket gyakran a népszerű streaming szolgáltatások feketelistájába sorolják, előfordulhat, hogy nem tudja megnézni a CNN Go külföldi szolgáltatásait, még akkor sem, ha ésszerűen gyors kapcsolatot kapsz..

Az ingyenes VPN-k általában kevésbé biztonságosak, mint fizetett versenytársaik. Valójában egy tanulmány megállapította, hogy a 283 ingyenes VPN-alkalmazásból csaknem 40% tartalmazott rosszindulatú programokat, és több mint 80% -uk szivárogtatott személyes információkat az IPv6-on keresztül. A helyzet még rosszabbá tétele érdekében a 18% -uk semmilyen titkosítást nem használt, azaz a felhasználók nem voltak biztonságosabbak, mint a normál böngészéskor. Még egy jól ismert szolgáltatás használata nem feltétlenül garantálja az Ön biztonságát; láttuk, hogy Hola, a legnagyobb ingyenes VPN-szolgáltató értékesíti a felhasználói sávszélességet a botnet futtatásának elősegítése érdekében.

A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát, egy jó hírű VPN-t használ, egyértelműen meghatározott naplózási politikával és a felhasználói adatvédelem elsőbbségének nyilvántartásával..

Mit nézhetek a CNN Go-on?

A CNN Go segítségével nem csupán a híreket nézheti meg (bár számos ilyen műsor érhető el). Számos dokumentumfilmet kínál a politikáról, az emberiségről és a világ állapotáról. Az alábbiakban néhány, a CNN Goon ingyenesen megtekinthető cím közül néhány:

 1. Amerikai Egyesült árnyalatok
 2. Anthony Bourdain: Alkatrészek ismeretlenek
 3. Anderson Cooper 360 °
 4. CNN ma este Don Lemonnal
 5. A megváltási projekt
 6. Belső politika
 7. A filmek
 8. Az élet üldözése Dr. Sanjay Gupta-val
 9. Amerikai nő
 10. Holnap városa
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 47 =

Adblock
detector