Hogyan nézhetjük meg a CTV-t online módon (Kanadán kívül) VPN-sel

Hogyan nézhetjük meg a CTV-t külföldön VPN segítségével

A CTV televíziós hálózat csak Kanadában érhető el. Amikor a KTV-t Kanadán kívüli online nézni próbálja, a következő streaming hibákkal találkozik: „Ezt a videót nem lehet lejátszani” vagy „Sajnáljuk, ez a tartalom csak Kanadában érhető el.”

CTV streaming hiba

A VPN (virtuális magánhálózat) ezzel foglalkozik azzal, hogy lehetővé teszi az internetes böngészést, mintha egy másik helyen lenne. A VPN segítségével csatlakozhat egy szerverhez Kanadában. Ezzel az eszköz internetes forgalma titkosítva lesz, javítva az online adatvédelmet a folyamat során. Mivel neked kanadai IP-címet kapnak, feloldhatják a Kanadából származó régióspecifikus tartalmakat, például a CTV-t..

Ezek a legjobb VPN-ek a CTV külföldön történő megfigyeléséhez:

 1. ExpressVPN Első választásunk a CTV feloldásához! Gyors szerverek több kanadai városban. Patak CTV, Netflix és még sok más. 3000 szerver 94 országban. Titkosítással védi adatait. 24/7 támogatás.
 2. NordVPN Kiváló költségvetési lehetőség. Több mint 450 szerver Kanadában a CTV külföldi megfigyelésére. A Netflix feloldását is feloldja. Csatlakoztasson akár hat eszközt. 24 órás támogatás és szigorú bejelentkezési politika.
 3. CyberGhost 176 szerver Kanadában. Gyors szerverek a CTV és a Netflix USA streamingjéhez. Lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását. Nincs naplózva a titkosítással ellátott VPN.
 4. IPVanish Egyesült Államokbeli VPN, több tucat szerverrel Kanadában. Jól működik a CTV-vel. Akár 10 egyidejű kapcsolat. 24/7 élő csevegési támogatás és bejelentkezési tilalom.
 5. PrivateVPN Nagyon gyors sebesség streaming és torrenting. Feloldja a CTV-t Kanadán kívül. A Netflix feloldását is feloldja. Kezdőbarát alkalmazások és akár hat kapcsolat.
 6. Surfshark Korlátlan egyidejű összeköttetés. Szerverek három Candian városban. 24 órás élő támogatás és felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények. Szigorú bejelentkezési szabályok.

Hogyan nézhetjük meg a CTV-t online módon (Kanadán kívül) VPN-sel

Nem kell semmilyen túlságosan műszaki tevékenységet tennie ahhoz, hogy külföldön online nézhesse a CTV-t. Valójában csak egy VPN-re van szüksége, és ezek általában gyorsan és egyszerűen beállíthatók.

A következőképpen nézheti meg a CTV-t Kanadán kívül, VPN segítségével:

 1. Válassza ki a preferált VPN-t a CTV-hez - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN egyik alkalmazását vagy böngészőbővítményét.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy kanadai szerverhez.
 4. Lépjen a CTV-re, és válassza ki a megtekinteni kívánt tartalmat - ennek mostantól fel kell tiltania!
 5. Ha továbbra sem nézheti meg a CTV-t külföldön, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket. Ennek ellenére azt találtuk, hogy erre nincs szükség a VPN-k CTV-vel történő tesztelésekor.

Ha kíváncsi, hogyan választottuk meg a legjobb virtuális magánhálózatokat a CTV-hez, az alábbiakban felsoroljuk azokat a funkciókat, amelyeket az egyes VPN-szolgáltatásoknak kínálniuk kellett, hogy figyelembe vegyék:

A legjobb VPN kiválasztásának kritériumai

 • Gyors szerverek Kanadában a CTV közvetítéséhez külföldön
 • Több tucat országban működnek kiszolgálók a tartalom feloldásához világszerte
 • Erős biztonság titkosítással és naplózhatatlan házirenddel
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Kezdőbarát asztali és mobil alkalmazások
 • Pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja

Még nincs ideje elolvasni a legjobb virtuális magánhálózatokat a CTV külföldi megfigyelésére? Itt egy rövid összefoglaló:

A legjobb VPN-k, amelyek Kanadán kívül nézhetik a CTV-t

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyek külföldi utazások során online nézhetik a CTV-t:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks ctvTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN vitathatatlanul a leggyorsabb és legmegbízhatóbb VPN a CTV külföldi megfigyeléséhez. Szerverei vannak Montrealban, Torontóban és Vancouverben, és rengeteg választási lehetőséget kínál a geo-zárolt kanadai tartalom feloldásához. Valójában, ennek a VPN-nek összesen 94 országában van szervere és kitűnő a népszerű streaming webhelyek feloldásával, beleértve a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásokat. A korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy zavar nélkül zavarhatja az adatfolyamot és a torrentot.

Az ExpressVPN segítségével akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Ezt a felhasználóbarát alkalmazások és böngészőbővítmények széles választékának köszönhetően könnyű megtenni. Csatlakozás egy kiszolgálóhoz egyetlen kattintással. Az ExpressVPN kiváló ügyfélszolgálatot kínál, ha bármilyen problémája merül fel. Ez 24 órán keresztül elérhető e-mailben és élő csevegésben. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy ezt a szolgáltatást minden kockázat nélkül kipróbálhatja.

Az ExpressVPN nagyon gyors, ugyanakkor magas szintű biztonságot nyújt. A VPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény (az ExpressVPN valójában nem tart fenn felhasználói azonosító naplókat). Az Ön adatait 256 bites AES titkosítás, megszakító kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem biztosítja..

Az ExpressVPN alkalmazások az alábbiakhoz érhetők el: Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztók. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén megvásárolhatók.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, köztük Kanadában a CTV feloldásához
 • Gyors sebesség a böngészéshez, streaminghez és torrentinghez
 • Feloldja a népszerű szolgáltatásokat, beleértve a Netflix és a HBO Go szolgáltatásokat
 • Ügyfélszolgálat elérhető a nap 24 órájában, élő csevegés és e-mail útján
 • Széles körű kezdőbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Titkosítás és megölés-kapcsolóval biztosítja az adatok biztonságát

Hátrányok:

 • Meglehetősen drága néhány konkurens VPN-hez képest

A LEGJOBB KTV-hez kapcsolódó VPN: Az ExpressVPN gyors és konzisztens kiszolgálókkal rendelkezik Kanadában a CTV külföldi megfigyelésére. 94 országban több mint 3000 szerver hálózatát kínálja. Legfeljebb öt eszközön használható. Kiváló alkalmazások és böngészőbővítmények, 24 órás támogatás és erős biztonság. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a ctvTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN az egyik legnagyobb VPN a piacon, több mint 5500 szerverrel az írás idején. Ha kanadain kívül a CTV-t szeretné megnézni, a NordVPN remek választás. Azért mert Kanadában több mint 450 szerverrel rendelkezik. Ezek Montreal, Toronto és Vancouver városaiban találhatók. Ezen szervereket sokan a P2P fájlmegosztásra optimalizálták, míg mások jobb adatvédelmet nyújtanak, vagy lehetővé teszik az Internet korlátozásainak megkerülését.

Ez a szolgáltatás feloldhatja a Netflix, a BBC iPlayer és a HBO Go kedvelőit. Sőt, lehetővé teszi akár hat egyidejű kapcsolat létesítését. Azonnal, hogy az élő csevegési támogatást a nap 24 órájában, a NordVPN az alapvető biztonsági funkciókkal is szolgálja, amelyek megvédik az Ön személyes adatait. Ide tartoznak a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint a kill kapcsoló funkció. Ugyanilyen fontos, hogy a NordVPN szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik.

A NordVPN a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV alkalmazásokon keresztül használható. Lehetőség van a Chrome és a Firefox böngészőbővítményekre is. A kompatibilis útválasztók kézi telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Kanadában több mint 450 szerver látja el a CTV-t külföldön
 • Használja fel a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer feloldásához
 • Csatlakoztasson akár 6 készüléket egyszerre
 • 24 órás élő csevegést és e-mail támogatást kínál
 • Szigorú bejelentkezési szabályzatával védi magánéletét

Hátrányok:

 • Néhány szerver lassú

RÖGZÍTETT ÉRTÉK: A NordVPN több száz szerverrel rendelkezik Kanadában és több mint 5000 világszerte. Használja fel a CTV, a Netflix és egyebek feloldásához. 24 órás támogatás és szigorú bejelentkezési politika. Biztosítson akár hat eszközt egyszerre. Könnyen használható alkalmazások és böngésző-bővítmények. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a ctvTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy nagy sebességű VPN, amely tökéletesen megszakítás nélkül képes streamingre. Több ezer szerverrel, 60 országban (és 176 kanadai szerverrel Montrealban, Torontóban és Vancouverben), ez a VPN kiválóan alkalmas olyan platformok feloldására, mint a CTV, a Netflix USA és a BBC iPlayer külföldön. Sőt, lehetővé teszi, hogy akár 7 eszközt is biztonságosítson egyetlen fiókkal.

Ez a szolgáltatás a riválisaitól a következőkkel áll ki: nagyvonalú 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez lehetővé teszi a teljes szolgáltatás kockázatmentes kipróbálását. Ha bármilyen probléma merülne fel, érdemes szem előtt tartani, hogy 24 órás, élő csevegési támogatás elérhető. Biztonsági szempontból a CyberGhost olyan jó, mint bármelyik ebben a listában, szigorú bejelentkezési házirenddel, védelemmel a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, 256 bites AES titkosítás és automatikus kill kapcsoló.

A CyberGhost alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV és Android TV számára kínálnak. Letöltheti a Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztéseit. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Gyors sebesség a CTV streaming nélküli megszakításához
 • 176 szerver Kanadában és több ezer szerver világszerte
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia (hosszabb, mint a legtöbb VPN-nél)
 • Legfeljebb 7 egyidejű kapcsolat létesíthető
 • Kiváló biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Nem sikerült feloldni néhány népszerű streaming szolgáltatást

VÉDJA A PRIVÁCIÓT: A CyberGhost gyors kiszolgálókkal rendelkezik Kanadában a CTV-k számára. A Netflix USA és a BBC iPlayer feloldását is feloldja. Magas szintű biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési szabályokkal a magánélet védelme érdekében. 24/7 élő chat támogatás és akár hét kapcsolat. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a ctvTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish tucatnyi szerverrel rendelkezik Montrealban, Torontóban és Vancouverben, lehetővé téve a CTV egyszerű feloldását Kanadán kívül. Ez egy amerikai székhelyű VPN, amelynek szerverei vannak 60 országban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Mint ilyen, az IPVanish segítségével feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmak zárolását szinte a világ bármely pontjáról. Ez a VPN különösen jók a családok számára akár 10 egyidejű kapcsolat is lehet (sokkal több, mint a legtöbb VPN lehetővé teszi).

Ez a VPN korlátlan sávszélességének köszönhetően jól használható streamingre. Sőt, az IPVanish kijelenti, hogy korlátlan P2P-forgalmat kínál, és soha nem lassítja le a kapcsolat sebességét. Az IPVanish szigorú politikával rendelkezik a kapcsolat- és tevékenységi naplók gyűjtése ellen, és tovább védi magánéletét 256 bites AES titkosítás, automatikus megszakító kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgásvédelem segítségével..

Töltse le az IPVanish alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. A manuális beállítás szükséges mind a Linux, mind a kompatibilis útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Kanadai több város kiszolgálói a CTV tengerentúli megfigyelésére
 • Szerverhálózat 60 országban a tartalom feloldásához világszerte
 • Használhatja akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatásához
 • Korlátlan sávszélesség a folyamatos streaminghez, késés és puffer nélkül
 • A magánélet védelme érdekében nem gyűjt semmilyen kapcsolat- vagy tevékenységi naplót

Hátrányok:

 • Székhelye az Egyesült Államokban (az Five Eyes hírszerző szövetség tagja)
 • Viszonylag rövid 7 napos pénz-visszafizetési garancia

10 SZIMULTÁNIS CSATLAKOZÁS: Az IPVanish feloldja a CTV-t Kanadán kívül, és a Netflix USA-val is együttműködik. Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatására használható. Jó sebességű streaming és élő chat támogatás. Nincs naplózás és titkosítás. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a ctvTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN stresszmentes szolgáltatás. Noha a meglehetősen kicsi hálózattal rendelkezik, a PrivateVPN 60 országban kínál kiszolgálókat, köztük Kanadát (vannak szerverek Torontóban és Vancouverben is), így ideálisvá teszi a CTV feloldását külföldön. Ezen felül, kiváló feloldó képességgel és nagyon nagy sebességgel a PrivateVPN lehetővé teszi olyan szolgáltatások használatát, mint a Netflix, a BBC iPlayer vagy az Amazon Prime Video, késéstől és puffertől mentesen..

Ez az egyik legegyszerűbben használható VPN az asztali és a mobil alkalmazások egyszerű kialakításának köszönhetően. Élő csevegési támogatást kínálnak, miközben lehetőség van a távoli súgóra és a telepítésre is. A PrivateVPN lehetővé teszi akár hat eszköz egyidejű csatlakoztatását, lehetővé téve mindent a telefonról a laptopra. Ennek a svéd VPN-szolgáltatásnak nincs naplózási politikája, és 256 bites AES titkosítást, kill kapcsolót, valamint DNS és IPv6 szivárgásvédelmet kínál..

A PrivateVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre kínálnak. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Ideális streaminghez a nagysebességű szervereknek köszönhetően
 • Feloldja a CTV, a Netflix, a BBC iPlayer és így tovább
 • Nagyon könnyen használható alkalmazások asztali és mobil platformokra
 • A biztonsági funkciók magukban foglalják a titkosítást és a bejelentkezési szabályokat

Hátrányok:

 • Kisebb, körülbelül 100 szerverből álló hálózat
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

GYORS CSATLAKOZÁSOK: A PrivateVPN nagysebességű szerverekkel rendelkezik, amelyek puffer vagy késés nélküli streaminghez vezetnek. Feloldja a CTV, a Netflix, a BBC iPlayer és így tovább. Nincs naplózva a VPN felhasználóbarát alkalmazásokkal és élő csevegési támogatással. Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a ctvTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark kiváló értéket kínál, mivel lehetővé teszi korlátlan számú egyidejű kapcsolat. Mondanom sem kell, hogy ez a VPN kiválóan alkalmas a családdal való megosztásra. A kiszolgálók tucat országban érhetők el, beleértve Kanadát (Montreal, Toronto és Vancouver). A kanadai IP-cím lehetővé teszi a CTV feloldását a tengerentúlon, miközben az amerikai szerverhez való csatlakozás feloldja a Netflix, a HBO Go és a Hulu kedvelt elemeit..

A Surfshark egyik fő előnye a könnyű használat. Az alkalmazások nagyon jól megtervezték és lehetővé teszik, hogy másodpercek alatt csatlakozzon egy szerverhez. Gyors és barátságos ügyfélszolgálat is elérhető, 24 órás és hétköznapi beszélgetésen keresztül. Ez egy nem naplózott VPN, amely nem tudja, mit csinál online. Rengeteg biztonsági szolgáltatás található, beleértve a 256 bites AES titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet és a megszakító kapcsolót. A Surfshark MultiHop funkciója lehetővé teszi a forgalom útválasztását több kiszolgálón keresztül egy extra biztonsági szint elérése érdekében.

A Surfsharkhoz hozzáférhet a Windows, Mac, Android, iOS, Android és az Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokon keresztül. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A manuális beállítás szükséges a Linux és az útválasztók számára.

Előnyök:

 • Nézze meg a kanadai CTV-t a Surfshark kanadai szervereivel
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyetlen fiókkal
 • Ezenkívül feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video kedvelőit
 • Kiváló biztonság szigorú bejelentkezési házirend és dupla VPN segítségével

Hátrányok:

 • Nincs a legnagyobb szerverhálózat (körülbelül 800)
 • Néhány szerver kissé lassú

Csatlakoztassa az összes eszközt: A Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolatot és szervereket kínál több tucat országban, beleértve Kanadát. Jól működik a CTV-vel és a Netflix-kel. Az alkalmazások és a böngészőbővítmények nagyon könnyen kezelhetők. 24 órás támogatás és szigorú bejelentkezési politika. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t a CTV Kanadán kívüli nézéséhez?

Kanadában nem minden ingyenes VPN kínál kiszolgálót. A kanadai szerverrel rendelkező ingyenes VPN-szolgáltatások feloldhatják a CTV-t, de valószínűleg gyenge teljesítményt nyújtanak. Az ingyenes VPN-k egyik leggyakoribb problémája az, hogy nagyon kicsi szerverhálózattal rendelkeznek, különös tekintettel a magas felhasználói számukra. Ez nagyon lassú adatfolyamot eredményez, sok pufferrel és késéssel. Valóban, sok ingyenes VPN vesz részt sávszélesség-szabályozás hogy megpróbáljam ezt kezelni.

Azt is észreveheti, hogy az átlagos ingyenes VPN nagyon kicsi a funkciók szempontjából. Például valószínűleg nem engedi, hogy több egyidejű kapcsolat legyen, vagy ügyfélszolgálatot kínáljon. Az ilyen korlátozások kiterjednek a biztonságra is, ahol azt tapasztalhatja, hogy adatait nem titkosítják. Az ingyenes szolgáltatás általában hirdetéssel hozza meg a pénzt. Az ingyenes VPN-k sem kivétel. azonban, néhány ingyenes VPN úgy dönt, hogy naplózza az Ön tevékenységét és eladja az adatokat harmadik felek számára. Összességében az ingyenes VPN-k rendkívül rosszul vannak a Kanada legjobb VPN-jeinél.

Mit nézhetek a CTV televíziós hálózaton??

A CTV műsora nagyrészt népszerű amerikai televíziós műsorokból, kanadai TV-műsorokból és kanadai TV-filmekből áll. A tartalom igény szerint elérhető, de élő programozás is rendelkezésre áll. Íme néhány tartalom, amelyet megnézhet a CTV-n:

 • Az ősrobbanás elmélet
 • Gyilkos elmék
 • MasterChef Kanada
 • Az Ellen DeGeneres Show
 • A Marvel S.H.I.E.L.D ügynökei.
 • 50 első randi
 • Csata: Los Angeles
 • Ghostbusters 2
 • Moneyball
 • a galaxis őrzői
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

Adblock
detector