Hogyan nézhetjük meg a görög TV-t online külföldön VPN segítségével

Hogyan nézhetjük meg a görög TV-t online külföldön VPN segítségével

Külföldön utazás közben megpróbálta megnézni kedvenc görög TV-műsorait online, és úgy találta, hogy azok nem érhetők el. Ennek oka az, hogy sok online tartalom földrajzilag korlátozott, és csak bizonyos országokban érhető el. Tehát hogyan segít ebben a VPN (virtuális magánhálózat)?

A VPN titkosítja az eszköz forgalmát, és egy másik hely szerverén továbbítja. Ennek során az eszköz IP-címét a VPN-kiszolgáló címe helyettesíti. Például, ha görög TV-t szeretne nézni Görögországon kívülről, akkor csatlakoznia kell a görög VPN szerverhez. Görög IP-címmel a görög TV-t külföldön közvetítheti. Ezért a VPN kiválóan alkalmas a tartalom feloldására, és megóvhatja online magánéletét is.

Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan nézheti meg a görög TV-t online külföldön, valamint a legjobb VPN-ket a görög TV-nézéshez. Ha még nincs ideje elolvasni a teljes cikket, íme egy rövid összegzés a legjobb VPN-kről, amelyek a görög TV-t külföldön online nézhetik:

 1. ExpressVPN: Feloldja a görög TV-t az Alpha és az ANT1 csatornáktól. Gyors és megbízható VPN szerverrel 94 országban. Felhasználóbarát alkalmazások, 24 órás, élő csevegő támogatás és titkosítással biztonságos.
 2. CyberGhost: Rengeteg gyors szerver Görögországban az Alfa, a Star és egyebek megfigyelésére. Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre. Biztonságos bejelentkezési házirenddel.
 3. NordVPN: Patak görög TV-vel, mint például az Alpha. 5000 szerver világszerte a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához. Legfeljebb 6 eszközön használható. 24 órás támogatás és biztonságos bejelentkezési házirenddel.
 4. IPVanish: Megbízható VPN szolgáltatás a görög TV külföldi streamingjéhez. Feloldhatja az Alpha, ANT1 és így tovább. Nagyon biztonságos titkosítással és akár 10 kapcsolatot is lehetővé tesz.
 5. PrivateVPN: Gyors szerverek a görög TV és a Netflix streamingjéhez. Legfeljebb 6 eszközön használható egyszerre. Erős biztonság titkosítási és naplózási politikával.

Hogyan nézhetjük meg a görög TV-t online külföldön VPN segítségével

Nem kell műszaki szakértőnek lennie ahhoz, hogy Görögország TV-jét Görögországon kívül is megnézhesse. Valójában csak a következőket kell tennie:

 1. Válasszon VPN szolgáltatást a görögországi szerverekkel - különösen azt javasoljuk az ExpressVPN-nek, hogy a görög TV-t online nézzék külföldön.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy kiválasztja az eszközéhez a megfelelő verziót. A legjobb VPN-k alkalmazások és böngészőbővítmények széles skáláját kínálják.
 3. Törölje böngészője cookie-jait. Ez biztosítja, hogy a megkeresni kívánt webhely elfelejti a valódi IP-címét és helyét, és elfogadja a VPN-t.
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez Görögországban.
 5. Nyissa meg a weboldalt a földrajzilag korlátozott görög TV-tartalommal. A tartalmat mostantól fel kell oldani. Ha nem, érdemes kipróbálni egy másik szervert, vagy kapcsolatba lépni a VPN támogatásával.

Számos VPN (ingyenes és fizetett) van szerverrel Görögországban. A VPN-k minősége azonban a kiszolgálók sebessége és a felajánlott biztonság szintje szerint változik. Az összes fő tényezőt és a kiválasztott VPN-ket figyelembe vettük, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

 • Gyors, megbízható szerverek Görögországban és világszerte
 • Feloldja a görög TV-tartalmakat, például az Alpha, ANT1 és a Skai TV
 • Biztonságos titkosítással és szigorú naplózási házirenddel
 • Könnyen használható alkalmazások asztali és mobilhoz
 • Ügyfélszolgálat, lehetőleg 24/7 élő csevegéssel

A legjobb VPN-ek a görög TV online külföldi nézéséhez

Itt található a legjobb VPN-ek listája a görög TV online külföldi nézéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN egy olyan VPN, amely minden területen kiváló, így ideális a görög TV külföldi nézéséhez. Amellett, hogy Görögországban vannak szerverek, az ExpressVPN 94 országban több mint 3000 szerverrel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak felfüggesztheti a görög TV-tartalmakat az Alpha és ANT1 csatornákból, hanem a Netflix, a DAZN és a Hulu kedvelőit is. Az ExpressVPN szervereit széles körben teszteltük, és a szolgáltatás ugyanolyan megbízhatónak bizonyult, mint gyors.

A görög TV-t online közvetítheti külföldön az ExpressVPN segítségével pufferelés vagy késés nélkül. Az ExpressVPN felhasználóbarát alkalmazásának köszönhetően ez könnyű. Még akkor is lehetősége van böngésző-kiterjesztésekre, amelyek kétségkívül gyorsak és kényelmesek. Noha a problémák valószínűtlenek, az ExpressVPN 24 órás támogatást kínál élő chat funkcióval. Az ExpressVPN támogatásával kapcsolatos tapasztalataink azt mutatják, hogy gyorsan válaszolnak és rendkívül hasznosak a válaszukban.

A VPN erősen ajánlott nemcsak a földrajzilag korlátozott görög TV-tartalom feloldásához, hanem az online biztonság érdekében. Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást használ az adatok védelme érdekében, bárhol is van. További fontos biztonsági szolgáltatások közé tartozik a megszakító kapcsoló és a megosztott alagútépítés, miközben a DNS szivárgások elleni védelmet is kínálják. A Express Virginia székhelye a Brit Virgin-szigetek, az ExpressVPN nem tart nyilvántartást amelyből a felhasználók azonosíthatók.

Az ExpressVPN a következőkhöz érhető el: Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztók. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. Sőt, az ExpressVPN's MediaStreamer egy DNS-proxy szolgáltatás, amely lehetővé teszi a játékkonzolok és az intelligens TV-k tartalmának feloldását..

Előnyök:

 • Oldja fel a görög TV-t, beleértve az Alpha, ANT1 és Skai TV csatornákat
 • Gyors, állandó sebesség a tartalom böngészéséhez és streamingjéhez
 • Rendkívül biztonságos titkosítással és naplózás nélküli házirenddel
 • Szerverek 94 országban a nemzetközi tartalom feloldásához
 • Ügyfélszolgálat, elérhető a nap 24 órájában, élő chat funkción keresztül
 • Széles körű felhasználóbarát alkalmazások és böngészőbővítmények

Hátrányok:

 • Csak 3 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

A GÖRÖG TV-SZEREKNEK AJÁNLÓ VPN: Az ExpressVPN a mi legjobb javaslatunk. Feloldja a legtöbb görög TV-tartalmat, beleértve az Alpha-t és az ANT1-t. Gyors, megbízható szerver 94 országban. Felhasználóbarát alkalmazások, kiváló 24/7-es támogatás és titkosítással biztonságos. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost 24 szerverrel rendelkezik Görögországban - ez több, mint a mai piacon lévő legtöbb VPN. Összességében több mint 5700 szerver alkotja a CyberGhost hálózatát. Ez egy gyors és következetes szolgáltatás, amely jól működik a görög TV-csatornákkal, például az Alpha és a Star. A CyberGhost korlátlan sávszélességet és forgalmat kínál, ezáltal kiváló lehetőség streaming és torrenting számára. Kipróbálhatja ezt magának kockázatmentesen, mivel a CyberGhost jelentős 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

A CyberGhost egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy legfeljebb 7 eszközén lehet egyidejű kapcsolat. Ezenkívül az alkalmazások jól megtervezték és könnyen kezelhetők, miközben 24 órás élő csevegési támogatás elérhető, ha erre szüksége van. A CyberGhost használatakor a felhasználók a megfelelő szigorú bejelentkezési szabályoknak köszönhetően jól védettek. A CyberGhost DNS szivárgás elleni védelmet, 256 bites AES titkosítást és automatikus megszakító kapcsolót is kínál.

A CyberGhost elérhető Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Amazon Fire Stick és Android TV rendszerekhez. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is. Az útválasztók azonban manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • 24 szerver Görögországban - több, mint a legtöbb VPN-nél
 • Gyors és megbízható VPN szolgáltatás az Alpha, Star stb. Streaminghez
 • Lenyűgöző 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Egy fiókon keresztül akár 7 kapcsolatot is lehetővé tesz
 • Lenyűgöző biztonsági funkciókat kínál, ideértve a naplózás nélküli házirendet

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost sok gyors szerverrel rendelkezik Görögországban az Alfa, a Star és egyebek streamingjéhez. Legfeljebb 7 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé. Erős biztonság titkosítási és naplózási politikával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN világszerte több mint 5200 szerverrel rendelkezik, ezek közül hat Görögországban található. Azt tapasztaltuk, hogy jól működnek a görög televízió feloldásában Görögországon kívül, beleértve az Alfa és a Skai tévét is. A 60 országban levő kiszolgálókkal a NordVPN feloldhatja a streaming szolgáltatások, például a Netflix szolgáltatás blokkolását is, Amazon Prime Video és HBO GO. Olyan sok szerver esetén a NordVPN kiválóan alkalmas streamingre, mivel kevesebb kiszolgáló-torlódást szenved, mint sok VPN.

Számos szolgáltatás teszi a NordVPN-t nagyszerű VPN-ként a görög TV online külföldi nézéséhez. Különösen legfeljebb hat eszközön használható egyszerre. Sőt, a NordVPN 24/7 élő chat-támogatást nyújt. A biztonság szempontjából az NordVPN minden dobozt bejelöl. Nagyon biztonságos, 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgásvédelmet és megszakító kapcsolót kínál. A bejelentkezési tilalom biztosítja, hogy adatai privátak maradjanak.

Letöltheti a NordVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV számára. Lehetőség van böngésző-kiterjesztésekre a Chrome és a Firefox számára is. Az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Jól működik a görög TV-csatornákkal, beleértve az Alfát is
 • 6 szerver Görögországban és több mint 5200 világszerte
 • Legfeljebb 6 eszközön használja egyszerre a NordVPN-t
 • Élő chat-támogatás, elérhető a nap 24 órájában
 • Titkosítással és bejelentkezési tilalmakkal védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Sok szerver, de néhány lehet lassú

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN minden területen kiváló, kiváló ár-érték arányt kínál. Nézze meg a görög TV-t külföldön, beleértve az Alfát is. Ez biztonságos, magában foglalja az élő csevegés támogatását és lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy VPN szolgáltatás, amely 5 szerverrel rendelkezik Görögországban és 1200 szerverrel világszerte. Gyors sebességet kínál böngészéshez és streaminghez, és jól működik a földrajzilag korlátozott tartalom széles skálájával, legyen szó görög TV-ről vagy streaming szolgáltatásokról, például az Amazon Prime Video. Sokan azért választják az IPVanish-t akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz egyetlen fiókon keresztül - ez jóval több, mint a legtöbb VPN-nél és az IPVanish kiváló családi opcióvá teszi.

Tovább a használhatósághoz, Az IPVanish egyszerűvé teszi a dolgokat olyan alkalmazásokkal, amelyekkel könnyen navigálhat, még kezdőknek is. A görögországi kiszolgálók kiválasztása és azokhoz való kapcsolódás csak kattintások kérdése, bár az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető, ha probléma merül fel. Végül, de nem utolsósorban, az IPVanish 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel és kill kapcsolóval biztosítja az eszközét. Az Ön személyazonossága mindezeknek, valamint a szigorú nulla naplózásnak köszönhetően védett.

Az IPVanish Windows, Android, Mac, iOS és Fire TV készülékeken használható. A manuális beállítás szükséges Linux és útválasztók esetén.

Előnyök:

 • Feloldja a görög TV-k, például az Alpha és az ANT1 blokkolását
 • Legfeljebb 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • A kiszolgálóhoz történő csatlakozás gyors és egyszerű
 • Titkosítást használ az eszköz védelme érdekében

Hátrányok:

 • Nem sikerült feloldani néhány nagy streaming szolgáltatást
 • Székhely az Egyesült Államokban (a Five Eyes hírszerző szövetség tagja)

NAGY CSALÁDOK: Az IPVanish akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami tökéletes családok számára. Ez gyors a görög TV-műsor Görögországon kívüli közvetítéséhez, és könnyen kezelhető. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN lehet, hogy kisebb VPN-szolgáltatás, de gyors és ideális a görög TV külföldön történő közvetítéséhez. Úgy találtuk, hogy jól működik az Alpha-tól az ANT1-ig egyáltalán nem jelent késést vagy pufferelést. A görögországi szerverek mellett a PrivateVPN 60 országban rendelkezik szerverrel. Nagyon jól működik a nemzetközi streaming szolgáltatások feloldásában, legyen az akár Netflix, akár Amazon Prime Video.

A PrivateVPN által kínált alkalmazások jól megtervezték és a kezdők számára könnyű navigálni. Egy PrivateVPN-fiókkal akár hat eszközt is csatlakoztathat. A PrivateVPN székhelye Svédországban van, és kijelenti, hogy A svéd adatvédelmi törvény azt jelenti, hogy nem tartanak semmilyen forgalmi naplót. A csatlakoztatott eszköz 256 bites AES titkosítással és DNS-szivárgásoktól védett, míg a kill kapcsoló csökkenti az internetes forgalmat, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

A PrivateVPN a Windows, Android, Mac és iOS alkalmazásokon keresztül használható. A Linux és az útválasztó felhasználóknak manuálisan kell konfigurálniuk a VPN-t.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerver a görög TV-tartalom streamingjéhez
 • Kiváló az olyan streaming szolgáltatások feloldásához, mint például a Netflix
 • Csatlakoztasson akár 6 eszközt egyetlen fiókkal
 • A központja Svédországban van, és nem tart semmilyen forgalmi naplót

Hátrányok:

 • Amíg élő csevegést kínálnak, ez a nap 24 órájában, nem elérhető
 • Egy viszonylag kicsi, mintegy 100 szerverből álló hálózat

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN gyors VPN szolgáltatás a görög TV külföldi streamingjéhez. Feloldja az Alpha, a Skai TV és a Netflix Greece szolgáltatásait. Legfeljebb 6 eszközön használható. Titkosítást kínál, és nincs naplózási politikája. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t görög televíziózáshoz online külföldön?

Találhat egy ingyenes VPN-t, amely működik néhány görög TV külföldön történő feloldásához. Az ingyenes VPN-k túlnyomó többsége azonban egyszerűen nem működik jól. Egyes esetekben ez azt jelenti, hogy nem tudják feloldani a kérdéses földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását. Másokban ez azt jelenti, hogy az ingyenes VPN-kiszolgálók nagyon lassúak. Az ingyenes VPN-eknek gyakran sok felhasználója van, és ennek kezelése érdekében ténylegesen korlátozzák a sávszélességet. Ez nyilvánvaló az adatfolyamok lebonyolításában és pufferolásában.

Ezzel szemben a legjobban fizetett VPN-ek több ezer gyors szerverrel rendelkeznek, és bármi is fel tudják oldani a Netflix-től a BBC iPlayer-ig. Egy másik terület, ahol az ingyenes VPN-k messze elmaradnak a biztonságtól. Sokan nem kínálnak titkosítást, vagy hiányoznak olyan szolgáltatások, mint például a gyilkos kapcsoló. Mi több, sok ingyenes VPN valójában naplózza az ön tevékenységét, és ezeket az információkat harmadik félnek értékesíti. Végül, de nem utolsósorban, néhány ingyenes VPN-ről ismert, hogy rosszindulatú programokat tartalmaznak. Ha olyan VPN-t szeretne, amely feloldja a földrajzilag korlátozott görög TV-t, és megvédi az online magánéletét, tartsa be magát a minőségi fizetett VPN biztonságos lehetőségével..

Milyen görög tévét nézhetek meg egy VPN-sel?

A VPN használatával a görög televízió széles skáláját megnézheti online. Ebbe beletartozik olyan népszerű görög televíziós csatornák, mint az Alpha, ANT1, Skai TV és a Star. Ugyanakkor feloldhatja a streaming szolgáltatások blokkolását is, hogy görög TV-műsorokat, filmeket és sportokat nézhessen. Néhány a legnépszerűbb görög TV-műsorok és filmek közül:

 • MasterChef Görögország
 • A homár
 • A 10
 • Kutyafog
 • Eisai Tairi mou felé
 • Lovag
 • Peninta-Peninta
 • Attenberg
 • Nisihez
 • Kis Anglia

Ne felejtse el, hogy a legjobb VPN-k szerverekkel világszerte több tucat országban vannak. Feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Japán kedvelőinek is. Például a megtekintett VPN-ek közül számos feloldja a Netflix (beleértve a Netflix Greece), az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és az ESPN feloldását..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector