Hogyan nézhetjük meg a Netflix-et Kínában VPN segítségével

Hogyan kell nézni a Netflix-et Kínában

Kínába utazik, és aggódik a Netflix javításának javítása miatt? Bár a világ legnagyobb részén elérhető a Netflix, a szolgáltatás Kínában még mindig nem érhető el. Szerencsére a virtuális magánhálózat (VPN) segíthet. Ez lesz irányítsa az internetes forgalmat egy másodlagos kiszolgálón keresztül egy másik országban, úgy tűnik, hogy Kínán kívül máshol vagy. A hamis helymeghatározással hozzáférhet a Netflix és más, földrajzilag korlátozott webhelyek, például a Hulu és az Amazon Prime Video tartalmaihoz..

A VPN-k egyik problémája az, hogy a kínai kormány megpróbálja blokkolni őket. Ennek ellenére néhány VPN megkerüli ezeket a korlátozásokat, és továbbra is működik Kínában. Ebben a bejegyzésben ismertetjük a Netflix Kínában történő figyelésének lépésről-lépésre történő bemutatását, és felfedjük a munka legjobb VPN-jét..

Hogyan kell nézni a Netflix-et Kínában

Még nem ismeri a VPN-eket? Csak kövesse az alábbi lépéseket. Ne aggódjon, még akkor is, ha még soha nem hallottál a VPN-ről, mielőtt nagyon egyszerűen beállíthatják és használhatják őket.

Fontos jegyzet: Míg a VPN-k ajánljuk a kínai munkavégzést, a VPN-oldalakat gyakran blokkolják, így az utazóknak jelentkezniük kell Mielőtt Kínába látogatnának.

A következőképpen nézheti meg a Netflixet Kínában egy VPN segítségével:

 1. Válasszon VPN szolgáltatót az alábbi listából, és iratkozzon fel. Különösen azt ajánljuk, hogy Kínában használja az ExpressVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse az eszközére a natív VPN alkalmazást. Vegye figyelembe, hogy a Kínába utazás előtt meg kell próbálnia beállítani a VPN-t.
 3. Csatlakozzon a Netflix régió szerveréhez, amelyet fel szeretne tiltani. Csatlakozzon például egy amerikai VPN szerverhez az USA Netflix megtekintéséhez.
 4. Iratkozzon fel Netflix-fiókra (ha még nem tette meg).
 5. Jelentkezzen be Netflix-fiókjába, és próbáljon meg egy videót lejátszani. Élvezd!

Ha problémái vannak, előfordulhat, hogy egyszerűen ki kell ürítenie a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, és újra meg kell próbálnia..

Ha továbbra is problémái vannak, akkor ezt szüksége lehet csatlakozzon egy adott szerverhez, vagy módosítsa a VPN-beállításokat hogy az álcázási technológia engedélyezve legyen. Mindkét esetben a részletekért keresse fel a VPN-szolgáltató webhelyét, vagy beszéljen az ügyfélszolgálat képviselőjével. Mivel a legtöbb VPN-webhelyet Kínában blokkolják, a legjobb, ha az országba való utazás előtt beállít és begyűjti a hibaelhárítási információkat.

Valamennyi VPN feloldja a Netflix blokkolását Kínában?

A Netflix megpróbálja blokkolni a VPN-k használatát a termelési vállalatokkal kötött licencszerződéseinek védelme érdekében. Mint olyan, nem minden VPN képes elkerülni a streaming platform észlelési intézkedéseit.

Még kevesebben tudják megkerülni a hírhedten kemény „Kína nagy tűzfalat”. Mivel a VPN-ekkel cenzúrázott tartalomhoz lehet hozzáférni, Kína aktívan blokkolja a legtöbb VPN-kapcsolatot. Vannak azonban olyanok, amelyek feladata a munka.

Ezekkel később részletesebben foglalkozunk, de itt található a legjobb VPN-k rövid listája, amelyek mindkettőt kezelni tudják.

A legjobb VPN-k a Netflix nézéséhez Kínában

 1. ExpressVPN: Legjobb választásunk a Netflix Kínában történő nézéséhez. Az ExpressVPN gyors és megbízható, 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik.
 2. NordVPN: Legjobb ár-érték arány. Nagy szerverhálózattal, kiváló álcázási technológiával és a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásának képességével büszkélkedhet.
 3. Hotspot pajzs: Nagy sebességgel működik, Kínában működik, feloldhatja a Netflix és más webhelyek blokkolását.
 4. Surfshark: Kínában működik a Netflix-szel, és korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.
 5. PrivateVPN: Biztonságos, privát hálózat kiváló feloldó képességekkel.

Mint már említettük, akkor is, ha Kínában működő VPN-t talál, előfordulhat, hogy nem működik a Netflixnél, és a következő hibaüzenetet jeleníti meg:

  Hogyan szerezzen francia IP-címet VPN-sel öt egyszerű lépésben

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

A PureVPN Netflix proxyhiba.

A megfelelő VPN segít elkerülni ezt a hibát. De ez nem minden, amit a VPN-től szeretne. Azt is tudnia kell, hogy élvezetes streaming élményt fog kapni, és hogy az Ön adatai biztonságosak és személyesek maradnak. A következő kritériumok alapján választottuk ki a legjobb VPN-ket a Netflix figyeléséhez Kínában:

 • Megkerüli a Netflix és más streaming oldalak által előírt korlátozásokat
 • Megbízhatóan működik Kínában
 • Gyors kapcsolatot biztosít a HD videó streamingjéhez
 • Rengeteg kiszolgáló-helymeghatározási lehetőséget kínál
 • Erős titkosítást és egyéb biztonsági funkciókat alkalmaz
 • Nem tartja a felhasználó azonosító naplóit
 • Tudatos ügyfélszolgálatot nyújt

A legjobb VPN-k a Netflix nézésére Kínában

Itt található a kínai Netflix legjobb VPN-jeinek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2023unblocks netflixTesztelve: 2023 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN rendkívül népszerű Kínában, és egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek megbízhatóan működnek az országban. Rengeteg kiszolgáló-helymeghatározási lehetőséget kínál, a hálózat 94 országot fed le. A nagy sebességű ExpressVPN ideális streaming VPN-ként. Könnyen feloldja a Netflix USA, valamint számos más Netflix könyvtár feloldását, beleértve az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada és Japán verzióit. Más streaming szolgáltatások feloldásának feloldása, mint például az Amazon Prime Video, a Hulu és a BBC iPlayer? Az ExpressVPN ezekkel is segíthet.

A biztonság és a magánélet fontos, ha bárhová utazik, különösen Kínában. Az ExpressVPN egy erős biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve a katonai titkosítást, a megszakítót és a szivárgás elleni védelmet. Nem tart nyilván a felhasználó azonosító adatait, és lehetővé teszi a bitcoin és egy átjárható e-mail cím regisztrációját.

Az alkalmazások elérhetőek Linux, Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Egyszerre öt kapcsolat megengedett.

Előnyök:

 • Megbízhatóan működik Kínában
 • Több Netflix könyvtár feloldása
 • Rendkívül gyors sebesség
 • Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Az ár kissé magasabb, mint a riválisoknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A NETFLIX KÖZPONTJÁNAK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás a Netflix feloldásához Kínában. Gyors, megbízható kapcsolatot biztosít, egy csomó streaming webhely feloldását teszi lehetővé, és páratlan ügyfélszolgálatot kínál. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia kockázatmentes opciót jelent.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a netflixTesztelt 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kiváló költségvetési VPN a felhasználók számára Kínában. Hatalmas hálózattal rendelkezik, amely 60 országban több mint 5600 szervert tartalmaz. Ez a szolgáltató ismert feloldó képességeiről. Ez biztosítja hozzáférés több Netflix könyvtárhoz, beleértve az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság katalógusait. Ha nem tud csatlakoztatni a kiválasztott szervernek megfelelő könyvtárhoz, akkor átirányítja Önt az USA Netflix webhelyére. Ez praktikus, mivel azt jelenti, hogy minden szerver a Netflix-rel működik.

A NordVPN egyáltalán nem tart naplót, és szigorú titkosítási szabványokat alkalmaz. Az extrák között szerepel az automatikus wifi védelem és a kiszolgálók, amelyek olyan feladatokra vannak optimalizálva, mint a P2P és a dupla VPN. Ha nehezen tud csatlakozni Kínában, használja a feliratozott szervert Homályosított javítja a siker esélyét.

A NordVPN alkalmazások letölthetők Windows, Linux, MacOS, iOS és Android rendszerekre. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat megengedett minden terv szerint.

Előnyök:

 • Kerülte a kormány blokkolását Kínában
 • Megkerüli a Netflix földrajzi korlátozási intézkedéseit
 • Nincs naplózó szolgáltató
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások
  Mi a NAT tűzfal és hogyan működik?

Hátrányok:

 • Néhány szerver időnként lassú

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI KÍNA VPN: A NordVPN ideális költségvetési alternatíva. Nagy szerverhálózattal rendelkezik, feloldhatja a Netflix blokkolását, és Kínában jól működik. A tervek 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaznak.

Olvassa el részletes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja a netflixTesztelt 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs az utóbbi hónapokban javította szolgáltatását, bár mindig is híres volt a rendkívül gyors sebességéről. Több mint 3200 szerver választékát kínálja több mint 70 országban. Ezenkívül Kínában is működik, és könnyedén feloldja a Netflix és más streaming webhelyek feloldását.

Ez a szolgáltató a legmodernebb biztonsági funkciókat használja, erős titkosítással és tökéletes titkosítással. A kapcsolatok a szabadalmaztatott „Catapult Hydra” protokollt használják, amelyet számos felsőbb kiberbiztonsági cég is használ. A Hotspot Shield nem tart nyilvántartást a felhasználó azonosító információiról.

Letölthet Windows, MacOS, iOS és Android szoftververziókat, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Előnyök:

 • Megkerüli a kínai nagy tűzfalat
 • Kinyitja a Netflix külföldi szolgáltatásait
 • Erős titkosítás

Hátrányok:

 • Nem fogadja el a bitcoint

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

GYORS CSATLAKOZÁSOK: A Hotspot Shield gyors, biztonságos szolgáltatást és kiváló feloldási képességeket kínál. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Nézze meg a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervreGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

4. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a netflixTesztelt 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark nem volt olyan sokáig, mint legtöbb versenytársa, de a társaság egy jól lekerekített csomaggal robbant fel a színpadra. Több mint 1000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, és hajlandó megkerülni a kínai kormány által bevezetett korlátozásokat. Ez a VPN gyors és nagyszerű hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez, mint például a Netflix. Mint a NordVPN esetében, bármelyik Surfshark szerver hozzáférést biztosít a Netflixhez, alapértelmezés szerint az amerikai könyvtár, ha mások nem érhetők el.

A biztonság erős titkosítás formájában valósul meg, olyan alapvető fontosságú elemekkel, mint például a megszakító kapcsoló és a szivárgás elleni védelem. A Surfshark nem naplózza az Ön adatait.

Natív alkalmazások érhetők el Linux, Windows, MacOS, iOS és Android számára. A csatlakoztatható eszközök száma nincs korlátozva.

Előnyök:

 • Az alkalmazások Kínában működnek
 • Hozzáférést biztosít a Netflixhez és más streaming webhelyekhez
 • Korlátlan számú kapcsolat

Hátrányok:

 • Kicsi szerverhálózat, mint néhány riválisnál
 • Néhány sebesség lassú lehet

Pontszámunk:

4 kívül 5

HASZNÁLAT MINDEN ESZKÖZÖN: A Surfshark erős versenyző, különösen, ha úgy gondolja, hogy az eszközhöz nem vezet korlátozást. A tervek 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaznak.

Lásd a Surfshark teljes beszámolóját.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a netflixTesztelt 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Úgy tűnik, mint egy viszonylag szelíd versenyző a felszínen. Alig több mint 150 szerver hálózatot működtet 60 országban. Ez a szolgáltatás azonban Kínában működik, és közismert azzal a képességgel, hogy a Netflix radarja alatt repül, és olyan oldalakon, mint a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer.

PrivateVPN nem tart naplót és az Ön adatait ugyanolyan szintű biztonsággal biztosítja, mint a nagyobb versenytársak. Ráadásul nagy sebességgel és megbízható csatlakozással rendelkezik.

Az asztali kliensek elérhetőek Windows és MacOS, valamint mobilalkalmazások iOS és Android számára. Hat egyidejű kapcsolat megengedett.

  Az SBS On Demand (Ausztrálián kívüli) nézése VPN segítségével

Előnyök:

 • Kínában működik
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Kiszolgálók kis választéka
 • Az ügyfélszolgálat nem egyezik meg a versenytársakkal

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ: A PrivateVPN kicsi, mégis erőteljes. Segíthet a Netflix Kínában történő nézésében, miközben gyors, biztonságos és megbízható kapcsolatot biztosít. Az előfizetések tartalmaznak egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a mélyreható PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Nézhetek egy kínai Netflix-et egy ingyenes VPN-sel?

Nagyon valószínű, hogy ingyenes VPN-t használhat Kínában a Netflix megtekintésére. Valójában megtalálva azt, amely Kínában működni fog vagy A Netflix feloldásának feloldása valószínűtlen, tehát egy olyan felfedezése, amely mindkettőre képes, egy kis csoda.

A Netflix megsemmisítette a VPN-használatot, és az ingyenes VPN-knek egyszerűen nincs erőforrásaik ahhoz, hogy költeni útmutatásokat találjanak a blokkok körül. Hasonlóképpen, nem képesek fejleszteni a kiváló álcázási technológiát, hogy megkerüljék a kínai nagy tűzfalat.

Még ha talál egy megfelelő ingyenes VPN-t is, elégedetlen lesz a szolgáltatással. Ezek a VPN-k lassú, megbízhatatlan kapcsolatot biztosítanak, és gyakran bombázzák a felhasználókat hirdetésekkel. Ők szintén nem alkalmas az adatok biztonságos és magántulajdonban tartására. Sokan gyenge titkosítási szabványokat használnak, mások nyomon követik az online tevékenységet, és az adatokat eladják a legmagasabb ajánlatot nyújtónak.

Ezek a szolgáltatások szintén támogatást nyújtanak. Kínában találhatja magát, ha nincs hozzáférése a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, és senki sem segíthet Önnek.

A legjobb megoldás az, ha névleges díjat fizet egy jó hírű szolgáltatótól.

Miért nem férhetek hozzá a Netflixhez Kínában??

Egyes jelentésekkel ellentétben a Netflix valójában nincs blokkolva Kínában, hanem a streaming platformot soha nem indították ott. Lehetőség van a kínai Netflix webhely elérésére, ám nincs elérhető tartalomkönyvtár, amelyet megtekinthetne.

A Netflix több mint 200 országban elérhető. azonban, a kínai piac rendkívül nehéz megtörni, elsősorban a kormány szigorú rendeletei miatt. A Netflix megállapodást kötött az iQiyivel (amely a Baidu kínai keresőmotor óriás tulajdonában van), ezzel egy részét megmutatták, ám azóta véget ért.

Jelenleg a Netflix egyre több mandarin címet gyárt. Noha ez állítólag a kínai globális népesség megkönnyítésére irányul, ez jelezheti, hogy a társaság kész arra, hogy újabb kísérlettel lépjen be a kínai piacra. Mivel azonban az iQiyi agresszív növekedést folytat, még hosszú idő eltelhet, mielőtt Netflix Kínát látnánk.

Eközben a kínai felhasználóknak, akik meg akarják nézni a Netflix-et, nincs más választása, mint hogy VPN-t használjon egy másik ország Netflix könyvtárához való hozzáféréshez.

VPN használata Kínában

Mint már említettük, a kínai kormány erőfeszítéseket tesz az országon belüli VPN-forgalom blokkolására. Korszerű módszereket használnak a VPN-kapcsolatok észlelésére, például a mély csomag ellenőrzését (DPI). Még sok olyan VPN, amely megpróbálja elrejteni forgalmát, nem tudja megkerülni a korlátozásokat. Mint ilyen, fejlett kötőfedési technológiával rendelkező VPN-re van szüksége (mint például a fentiekben felsoroltak), amely normál internetkapcsolatként sikeresen álcázza forgalmát.

A VPN használatának leállításához használt primitívebb módszer az internetszolgáltatók arra kényszerítése, hogy feketelistára helyezzék a VPN szolgáltatók weboldalait. Ezen felül az Apple, például az Apple megállapodtak ne vegye fel a VPN-alkalmazásokat kínai alkalmazásüzleteikbe. Ez azt jelenti, hogy ha Kínában tartózkodik, nagyon nehéz VPN-alkalmazást letölteni és telepíteni. Ha Kínában tartózkodó VPN-t kíván használni, akkor az országba való belépés előtt töltse le a szoftvert.

Ha a VPN-webhelyek blokkolva vannak, nehéz a VPN-beállításokhoz és hibaelhárításhoz szükséges útmutatók és útmutatók megkeresése is. Ennek elkerülésére érdemes letölteni és menteni a vonatkozó telepítési és hibaelhárítási útmutatót, hogy szükség esetén offline állapotban is megnézhesse őket..

Vegye figyelembe, hogy bár a VPN-ket tiltják Kínában, ezek használata nem illegális. Beszámoltak azonban arról, hogy a kormány megsemmisítette a VPN-szolgáltatókat, ideértve egy kilenc hónapos börtönbüntetést egy 2023-es ügyben.

Lásd még: A legjobb VPN Kínában

About the author

Comments

 1. és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. PrivateVPN: Kiváló álcázási technológiával rendelkezik, és képes feloldani a Netflix és más földrajzilag korlátozott webhelyek blokkolását Kínában.

  Fontos megjegyezni, hogy a VPN-k használata Kínában nem mindig egyszerű, és a kínai kormány aktívan blokkolja a legtöbb VPN-kapcsolatot. Azonban a fent említett VPN-szolgáltatók közül néhány képes megkerülni ezeket a korlátozásokat, és lehetővé teszik a Netflix és más földrajzilag korlátozott webhelyek használatát Kínában. Ha Kínába utazik, és aggódik a Netflix javításának javítása miatt, akkor érdemes kipróbálni ezeket a VPN-szolgáltatókat, hogy hozzáférjen a tartalmakhoz, amelyeket otthon szokott nézni.

Comments are closed.