Hogyan nézhetjük meg a Netflix-et Kínában VPN segítségével

Hogyan kell nézni a Netflix-et Kínában

Kínába utazik, és aggódik a Netflix javításának javítása miatt? Bár a világ legnagyobb részén elérhető a Netflix, a szolgáltatás Kínában még mindig nem érhető el. Szerencsére a virtuális magánhálózat (VPN) segíthet. Ez lesz irányítsa az internetes forgalmat egy másodlagos kiszolgálón keresztül egy másik országban, úgy tűnik, hogy Kínán kívül máshol vagy. A hamis helymeghatározással hozzáférhet a Netflix és más, földrajzilag korlátozott webhelyek, például a Hulu és az Amazon Prime Video tartalmaihoz..

A VPN-k egyik problémája az, hogy a kínai kormány megpróbálja blokkolni őket. Ennek ellenére néhány VPN megkerüli ezeket a korlátozásokat, és továbbra is működik Kínában. Ebben a bejegyzésben ismertetjük a Netflix Kínában történő figyelésének lépésről-lépésre történő bemutatását, és felfedjük a munka legjobb VPN-jét..

Hogyan kell nézni a Netflix-et Kínában

Még nem ismeri a VPN-eket? Csak kövesse az alábbi lépéseket. Ne aggódjon, még akkor is, ha még soha nem hallottál a VPN-ről, mielőtt nagyon egyszerűen beállíthatják és használhatják őket.

Fontos jegyzet: Míg a VPN-k ajánljuk a kínai munkavégzést, a VPN-oldalakat gyakran blokkolják, így az utazóknak jelentkezniük kell Mielőtt Kínába látogatnának.

A következőképpen nézheti meg a Netflixet Kínában egy VPN segítségével:

 1. Válasszon VPN szolgáltatót az alábbi listából, és iratkozzon fel. Különösen azt ajánljuk, hogy Kínában használja az ExpressVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse az eszközére a natív VPN alkalmazást. Vegye figyelembe, hogy a Kínába utazás előtt meg kell próbálnia beállítani a VPN-t.
 3. Csatlakozzon a Netflix régió szerveréhez, amelyet fel szeretne tiltani. Csatlakozzon például egy amerikai VPN szerverhez az USA Netflix megtekintéséhez.
 4. Iratkozzon fel Netflix-fiókra (ha még nem tette meg).
 5. Jelentkezzen be Netflix-fiókjába, és próbáljon meg egy videót lejátszani. Élvezd!

Ha problémái vannak, előfordulhat, hogy egyszerűen ki kell ürítenie a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, és újra meg kell próbálnia..

Ha továbbra is problémái vannak, akkor ezt szüksége lehet csatlakozzon egy adott szerverhez, vagy módosítsa a VPN-beállításokat hogy az álcázási technológia engedélyezve legyen. Mindkét esetben a részletekért keresse fel a VPN-szolgáltató webhelyét, vagy beszéljen az ügyfélszolgálat képviselőjével. Mivel a legtöbb VPN-webhelyet Kínában blokkolják, a legjobb, ha az országba való utazás előtt beállít és begyűjti a hibaelhárítási információkat.

Valamennyi VPN feloldja a Netflix blokkolását Kínában?

A Netflix megpróbálja blokkolni a VPN-k használatát a termelési vállalatokkal kötött licencszerződéseinek védelme érdekében. Mint olyan, nem minden VPN képes elkerülni a streaming platform észlelési intézkedéseit.

Még kevesebben tudják megkerülni a hírhedten kemény „Kína nagy tűzfalat”. Mivel a VPN-ekkel cenzúrázott tartalomhoz lehet hozzáférni, Kína aktívan blokkolja a legtöbb VPN-kapcsolatot. Vannak azonban olyanok, amelyek feladata a munka.

Ezekkel később részletesebben foglalkozunk, de itt található a legjobb VPN-k rövid listája, amelyek mindkettőt kezelni tudják.

A legjobb VPN-k a Netflix nézéséhez Kínában

 1. ExpressVPN: Legjobb választásunk a Netflix Kínában történő nézéséhez. Az ExpressVPN gyors és megbízható, 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik.
 2. NordVPN: Legjobb ár-érték arány. Nagy szerverhálózattal, kiváló álcázási technológiával és a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásának képességével büszkélkedhet.
 3. Hotspot pajzs: Nagy sebességgel működik, Kínában működik, feloldhatja a Netflix és más webhelyek blokkolását.
 4. Surfshark: Kínában működik a Netflix-szel, és korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.
 5. PrivateVPN: Biztonságos, privát hálózat kiváló feloldó képességekkel.

Mint már említettük, akkor is, ha Kínában működő VPN-t talál, előfordulhat, hogy nem működik a Netflixnél, és a következő hibaüzenetet jeleníti meg:

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

A PureVPN Netflix proxyhiba.

A megfelelő VPN segít elkerülni ezt a hibát. De ez nem minden, amit a VPN-től szeretne. Azt is tudnia kell, hogy élvezetes streaming élményt fog kapni, és hogy az Ön adatai biztonságosak és személyesek maradnak. A következő kritériumok alapján választottuk ki a legjobb VPN-ket a Netflix figyeléséhez Kínában:

 • Megkerüli a Netflix és más streaming oldalak által előírt korlátozásokat
 • Megbízhatóan működik Kínában
 • Gyors kapcsolatot biztosít a HD videó streamingjéhez
 • Rengeteg kiszolgáló-helymeghatározási lehetőséget kínál
 • Erős titkosítást és egyéb biztonsági funkciókat alkalmaz
 • Nem tartja a felhasználó azonosító naplóit
 • Tudatos ügyfélszolgálatot nyújt

A legjobb VPN-k a Netflix nézésére Kínában

Itt található a kínai Netflix legjobb VPN-jeinek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN rendkívül népszerű Kínában, és egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek megbízhatóan működnek az országban. Rengeteg kiszolgáló-helymeghatározási lehetőséget kínál, a hálózat 94 országot fed le. A nagy sebességű ExpressVPN ideális streaming VPN-ként. Könnyen feloldja a Netflix USA, valamint számos más Netflix könyvtár feloldását, beleértve az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada és Japán verzióit. Más streaming szolgáltatások feloldásának feloldása, mint például az Amazon Prime Video, a Hulu és a BBC iPlayer? Az ExpressVPN ezekkel is segíthet.

A biztonság és a magánélet fontos, ha bárhová utazik, különösen Kínában. Az ExpressVPN egy erős biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve a katonai titkosítást, a megszakítót és a szivárgás elleni védelmet. Nem tart nyilván a felhasználó azonosító adatait, és lehetővé teszi a bitcoin és egy átjárható e-mail cím regisztrációját.

Az alkalmazások elérhetőek Linux, Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Egyszerre öt kapcsolat megengedett.

Előnyök:

 • Megbízhatóan működik Kínában
 • Több Netflix könyvtár feloldása
 • Rendkívül gyors sebesség
 • Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Az ár kissé magasabb, mint a riválisoknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A NETFLIX KÖZPONTJÁNAK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás a Netflix feloldásához Kínában. Gyors, megbízható kapcsolatot biztosít, egy csomó streaming webhely feloldását teszi lehetővé, és páratlan ügyfélszolgálatot kínál. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia kockázatmentes opciót jelent.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kiváló költségvetési VPN a felhasználók számára Kínában. Hatalmas hálózattal rendelkezik, amely 60 országban több mint 5600 szervert tartalmaz. Ez a szolgáltató ismert feloldó képességeiről. Ez biztosítja hozzáférés több Netflix könyvtárhoz, beleértve az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság katalógusait. Ha nem tud csatlakoztatni a kiválasztott szervernek megfelelő könyvtárhoz, akkor átirányítja Önt az USA Netflix webhelyére. Ez praktikus, mivel azt jelenti, hogy minden szerver a Netflix-rel működik.

A NordVPN egyáltalán nem tart naplót, és szigorú titkosítási szabványokat alkalmaz. Az extrák között szerepel az automatikus wifi védelem és a kiszolgálók, amelyek olyan feladatokra vannak optimalizálva, mint a P2P és a dupla VPN. Ha nehezen tud csatlakozni Kínában, használja a feliratozott szervert Homályosított javítja a siker esélyét.

A NordVPN alkalmazások letölthetők Windows, Linux, MacOS, iOS és Android rendszerekre. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat megengedett minden terv szerint.

Előnyök:

 • Kerülte a kormány blokkolását Kínában
 • Megkerüli a Netflix földrajzi korlátozási intézkedéseit
 • Nincs naplózó szolgáltató
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások

Hátrányok:

 • Néhány szerver időnként lassú

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI KÍNA VPN: A NordVPN ideális költségvetési alternatíva. Nagy szerverhálózattal rendelkezik, feloldhatja a Netflix blokkolását, és Kínában jól működik. A tervek 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaznak.

Olvassa el részletes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs az utóbbi hónapokban javította szolgáltatását, bár mindig is híres volt a rendkívül gyors sebességéről. Több mint 3200 szerver választékát kínálja több mint 70 országban. Ezenkívül Kínában is működik, és könnyedén feloldja a Netflix és más streaming webhelyek feloldását.

Ez a szolgáltató a legmodernebb biztonsági funkciókat használja, erős titkosítással és tökéletes titkosítással. A kapcsolatok a szabadalmaztatott „Catapult Hydra” protokollt használják, amelyet számos felsőbb kiberbiztonsági cég is használ. A Hotspot Shield nem tart nyilvántartást a felhasználó azonosító információiról.

Letölthet Windows, MacOS, iOS és Android szoftververziókat, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Előnyök:

 • Megkerüli a kínai nagy tűzfalat
 • Kinyitja a Netflix külföldi szolgáltatásait
 • Erős titkosítás

Hátrányok:

 • Nem fogadja el a bitcoint

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

GYORS CSATLAKOZÁSOK: A Hotspot Shield gyors, biztonságos szolgáltatást és kiváló feloldási képességeket kínál. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Nézze meg a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervreGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

4. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark nem volt olyan sokáig, mint legtöbb versenytársa, de a társaság egy jól lekerekített csomaggal robbant fel a színpadra. Több mint 1000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, és hajlandó megkerülni a kínai kormány által bevezetett korlátozásokat. Ez a VPN gyors és nagyszerű hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez, mint például a Netflix. Mint a NordVPN esetében, bármelyik Surfshark szerver hozzáférést biztosít a Netflixhez, alapértelmezés szerint az amerikai könyvtár, ha mások nem érhetők el.

A biztonság erős titkosítás formájában valósul meg, olyan alapvető fontosságú elemekkel, mint például a megszakító kapcsoló és a szivárgás elleni védelem. A Surfshark nem naplózza az Ön adatait.

Natív alkalmazások érhetők el Linux, Windows, MacOS, iOS és Android számára. A csatlakoztatható eszközök száma nincs korlátozva.

Előnyök:

 • Az alkalmazások Kínában működnek
 • Hozzáférést biztosít a Netflixhez és más streaming webhelyekhez
 • Korlátlan számú kapcsolat

Hátrányok:

 • Kicsi szerverhálózat, mint néhány riválisnál
 • Néhány sebesség lassú lehet

Pontszámunk:

4 kívül 5

HASZNÁLAT MINDEN ESZKÖZÖN: A Surfshark erős versenyző, különösen, ha úgy gondolja, hogy az eszközhöz nem vezet korlátozást. A tervek 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaznak.

Lásd a Surfshark teljes beszámolóját.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Úgy tűnik, mint egy viszonylag szelíd versenyző a felszínen. Alig több mint 150 szerver hálózatot működtet 60 országban. Ez a szolgáltatás azonban Kínában működik, és közismert azzal a képességgel, hogy a Netflix radarja alatt repül, és olyan oldalakon, mint a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer.

PrivateVPN nem tart naplót és az Ön adatait ugyanolyan szintű biztonsággal biztosítja, mint a nagyobb versenytársak. Ráadásul nagy sebességgel és megbízható csatlakozással rendelkezik.

Az asztali kliensek elérhetőek Windows és MacOS, valamint mobilalkalmazások iOS és Android számára. Hat egyidejű kapcsolat megengedett.

Előnyök:

 • Kínában működik
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Kiszolgálók kis választéka
 • Az ügyfélszolgálat nem egyezik meg a versenytársakkal

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ: A PrivateVPN kicsi, mégis erőteljes. Segíthet a Netflix Kínában történő nézésében, miközben gyors, biztonságos és megbízható kapcsolatot biztosít. Az előfizetések tartalmaznak egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a mélyreható PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Nézhetek egy kínai Netflix-et egy ingyenes VPN-sel?

Nagyon valószínű, hogy ingyenes VPN-t használhat Kínában a Netflix megtekintésére. Valójában megtalálva azt, amely Kínában működni fog vagy A Netflix feloldásának feloldása valószínűtlen, tehát egy olyan felfedezése, amely mindkettőre képes, egy kis csoda.

A Netflix megsemmisítette a VPN-használatot, és az ingyenes VPN-knek egyszerűen nincs erőforrásaik ahhoz, hogy költeni útmutatásokat találjanak a blokkok körül. Hasonlóképpen, nem képesek fejleszteni a kiváló álcázási technológiát, hogy megkerüljék a kínai nagy tűzfalat.

Még ha talál egy megfelelő ingyenes VPN-t is, elégedetlen lesz a szolgáltatással. Ezek a VPN-k lassú, megbízhatatlan kapcsolatot biztosítanak, és gyakran bombázzák a felhasználókat hirdetésekkel. Ők szintén nem alkalmas az adatok biztonságos és magántulajdonban tartására. Sokan gyenge titkosítási szabványokat használnak, mások nyomon követik az online tevékenységet, és az adatokat eladják a legmagasabb ajánlatot nyújtónak.

Ezek a szolgáltatások szintén támogatást nyújtanak. Kínában találhatja magát, ha nincs hozzáférése a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, és senki sem segíthet Önnek.

A legjobb megoldás az, ha névleges díjat fizet egy jó hírű szolgáltatótól.

Miért nem férhetek hozzá a Netflixhez Kínában??

Egyes jelentésekkel ellentétben a Netflix valójában nincs blokkolva Kínában, hanem a streaming platformot soha nem indították ott. Lehetőség van a kínai Netflix webhely elérésére, ám nincs elérhető tartalomkönyvtár, amelyet megtekinthetne.

A Netflix több mint 200 országban elérhető. azonban, a kínai piac rendkívül nehéz megtörni, elsősorban a kormány szigorú rendeletei miatt. A Netflix megállapodást kötött az iQiyivel (amely a Baidu kínai keresőmotor óriás tulajdonában van), ezzel egy részét megmutatták, ám azóta véget ért.

Jelenleg a Netflix egyre több mandarin címet gyárt. Noha ez állítólag a kínai globális népesség megkönnyítésére irányul, ez jelezheti, hogy a társaság kész arra, hogy újabb kísérlettel lépjen be a kínai piacra. Mivel azonban az iQiyi agresszív növekedést folytat, még hosszú idő eltelhet, mielőtt Netflix Kínát látnánk.

Eközben a kínai felhasználóknak, akik meg akarják nézni a Netflix-et, nincs más választása, mint hogy VPN-t használjon egy másik ország Netflix könyvtárához való hozzáféréshez.

VPN használata Kínában

Mint már említettük, a kínai kormány erőfeszítéseket tesz az országon belüli VPN-forgalom blokkolására. Korszerű módszereket használnak a VPN-kapcsolatok észlelésére, például a mély csomag ellenőrzését (DPI). Még sok olyan VPN, amely megpróbálja elrejteni forgalmát, nem tudja megkerülni a korlátozásokat. Mint ilyen, fejlett kötőfedési technológiával rendelkező VPN-re van szüksége (mint például a fentiekben felsoroltak), amely normál internetkapcsolatként sikeresen álcázza forgalmát.

A VPN használatának leállításához használt primitívebb módszer az internetszolgáltatók arra kényszerítése, hogy feketelistára helyezzék a VPN szolgáltatók weboldalait. Ezen felül az Apple, például az Apple megállapodtak ne vegye fel a VPN-alkalmazásokat kínai alkalmazásüzleteikbe. Ez azt jelenti, hogy ha Kínában tartózkodik, nagyon nehéz VPN-alkalmazást letölteni és telepíteni. Ha Kínában tartózkodó VPN-t kíván használni, akkor az országba való belépés előtt töltse le a szoftvert.

Ha a VPN-webhelyek blokkolva vannak, nehéz a VPN-beállításokhoz és hibaelhárításhoz szükséges útmutatók és útmutatók megkeresése is. Ennek elkerülésére érdemes letölteni és menteni a vonatkozó telepítési és hibaelhárítási útmutatót, hogy szükség esetén offline állapotban is megnézhesse őket..

Vegye figyelembe, hogy bár a VPN-ket tiltják Kínában, ezek használata nem illegális. Beszámoltak azonban arról, hogy a kormány megsemmisítette a VPN-szolgáltatókat, ideértve egy kilenc hónapos börtönbüntetést egy 2017-es ügyben.

Lásd még: A legjobb VPN Kínában

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 73

Adblock
detector