Hogyan nézhetjük meg a Netflixet VPN-sel (bárhonnan)

Hogyan nézhetjük meg a Netflix-et egy VPN-sel

A Netflix az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatás a világon, és szinte minden országban elérhető. A tartózkodási hely azonban meghatározza, mely TV-műsorokat és filmeket nézheti meg, és néhány országban a választás nagyon korlátozott. Mint ilyen, érdemes lehet megfontolnia a Netflix tartózkodási helyének megváltoztatását annak érdekében, hogy hozzáférjen a címek szélesebb skálájához. Nem minden VPN képes feloldni a Netflix blokkolását, azonban, és a következő hiba megjelenését okozza:

Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra.

A megfelelő VPN mellett a Netflix külföldön történő használata rendkívül egyszerű. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, akkor új, régióspecifikus IP-címet kap attól az országtól, ahol a választott szerver található. A Netflix a felhasználó IP-címére támaszkodik a helymeghatározás szempontjából, azaz szempontjából nincs különbség egy adott országban ténylegesen tartózkodó felhasználó és egy VPN-t használó külföldről való hamisítás céljából.

Ezek a legjobb VPN-k a Netflix bárhonnan figyeléséhez:

 1. ExpressVPN Első választásunk a különféle Netflix könyvtárak feloldásához! Gyors kiszolgálók, Netflix, Hulu, Amazon Prime TV és így tovább. 3000+ szerver 94 országban. Titkosítással védi adatait. 24/7 támogatás. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Kiváló költségvetési lehetőség. Gyors szerverek a Netflix USA, UK és egyebek streamingjéhez. Lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását. Nincs naplózva a titkosítással ellátott VPN.
 3. NordVPN Feloldja a Netflix szolgáltatást. Csatlakoztasson akár hat eszközt. 24 órás támogatás és szigorú bejelentkezési politika.
 4. PrivateVPN Nagyon gyors sebesség streaming és torrenting. A Netflix feloldását is feloldja. Kezdőbarát alkalmazások és akár hat kapcsolat.
 5. Surfshark Korlátlan egyidejű kapcsolat. 24 órás élő támogatás és felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények.
 6. Hotspot pajzs Ez a szolgáltatás feloldja számos Netflix könyvtárat. Biztonságra összpontosítva, felhasználóbarát alkalmazásokkal és állandóan nagy sebességgel.

A Netflix használata VPN-sel

A VPN segítségével könnyű megkerülni a regionális korlátozásokat. Csak kövesse ezeket a lépéseket a Netflix VPN-sel való megtekintéséhez:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-t (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Ezután töltse le és telepítse az alkalmazást, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Döntse el, melyik ország Netflix könyvtárát szeretné használni, és csatlakozzon az adott országbeli VPN-kiszolgálóinak egyikéhez. Például egy amerikai szerverre van szüksége a Netflix US feloldásához.
 4. Nyissa meg a Netflix webhelyet, és próbáljon meg egy videót lejátszani. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor gyakran javíthatja ezt a problémát a böngésző gyorsítótárának és a sütiknek a törlésével, majd frissítse az oldalt.

HOGYAN KI A Fizetős VPN-t kapni: Csak rövid távú VPN lefedettséget keres? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciája azt jelenti, hogy kockázatmentesen használhatja nyaralása közben. Előzetesen kell fizetnie, de bármikor lemondhatja a teljes visszatérítés megszerzését, kérdés nélkül.

A megfelelő VPN kiválasztása a Netflix streamingjéhez

A versenytárs VPN-ek nagy száma megnehezíti csak egy kiválasztását. Ezenkívül a Netflix rendszeresen frissíti VPN-észlelési intézkedéseit, és ennek eredményeként sok VPN küzd annak érdekében, hogy megbízhatóan feloldja azt a külföldről. Ezeket a tényezőket szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy csak az alábbi kritériumoknak megfelelő szolgáltatásokat vesszük figyelembe:

 • Folyamatosan feloldhatja számos regionális Netflix könyvtárat
 • Megbízható, nagy sebességű kapcsolatot biztosít
 • Hatékonyan megtörhetetlen titkosítást és egyéb biztonsági funkciókat kínál
 • Nem naplózza az Önt azonosító információt
 • Alkalmazásokkal rendelkezik a népszerű operációs rendszerek és eszközök széles skálájához
 • Azonnali és tájékozott ügyfélszolgálatot kínál

A legjobb VPN-k a Netflix nézéséhez

Az alábbiakban megtalálja a legmegfelelőbb VPN-k listáját a Netflix kedvenc országverziójának bárhonnan történő közvetítéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. januárUnblocks NetflixTesztelt 2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN hozzáférést biztosít több mint 3000 nagysebességű szerver hálózatához 94 országban. Elég gyors a hibátlan HD (és 4K) streaminghez, és még ennél is jobb, kivételes feloldási képességet kínál. Bizonyításként ne keresse tovább a Netflixet: Az ExpressVPN több mint tucat olyan könyvtárat nyit fel, amelyekkel teszteltük, beleértve az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Japán és Ausztrália adatait.

  NordVPN vs Internet hozzáférés (PIA)

Ez a VPN 256 bites titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint egy kill kapcsolóval (az asztali alkalmazásokban), amely automatikusan leállítja az összes forgalmat, ha váratlanul lekapcsolódik a VPN-től, megakadályozza tevékenységeit a kíváncsiskodó szemektől. Az ExpressVPN nem regisztrál személyesen azonosítható információkat, és elfogadja a Bitcoin fizetéseket, azaz anonim módon feliratkozhat és használhatja a szolgáltatást. Kell segítség? Az ügyfélszolgálatot 24 órán keresztül és hétköznap elérheti élő csevegésen keresztül.

Az ExpressVPN Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazásokat kínál. Még az egyedi firmware is megkönnyíti az ExpressVPN telepítését és használatát az útválasztón.

Előnyök:

 • Több Netflix könyvtár feloldása
 • Nagy sebesség és nagy kiszolgálóhálózat
 • Erős biztonsági jellemzők
 • Elfogadja a Bitcoint
 • Kompetens 24/7 élő chat

Hátrányok:

 • Legfeljebb három egyidejű csatlakozás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A NETFLIX legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választás a Netflix számára. Ez egy gyors, magánélettudatos VPN, amely komolyan veszi az Ön biztonságát. A legjobb, hogy az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így kipróbálása kockázatmentes.

Olvassa el az Express VPN teljes áttekintését itt.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a NetflixTests 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy egyszerűen használható, mégis erőteljes VPN, a streaming szem előtt tartásával. Több mint 5700 nagysebességű szerverrel rendelkezik 89 országban, és a felhasználók láthatják mindegyik aktuális terhelését, valamint a blokkolás megszüntetésére tervezett streaming szolgáltatást. Noha sok VPN küzd a Netflix-kel, a CyberGhost-nak nincs ilyen problémája, és hozzáférést biztosít számos olyan könyvtárhoz, amelyet teszteltünk.

Ez a szolgáltatás számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, köztük a 256 bites titkosítással, a kill kapcsolóval (minden változatban), egy ad-blokkolóval, egy rosszindulatú program leolvasójával, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel. További, A CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat, tehát nem kell aggódnia, hogy tevékenységeit visszakereste. Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető, amennyiben bármilyen probléma merülne fel.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. Kézzel is telepíthető bizonyos vezeték nélküli útválasztókra.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható csatlakozások
 • Előre konfigurált biztonság
 • Nagyszerű a Netflix feloldásához

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

ERŐS KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost megkönnyíti a Netflix biztonságos megfigyelését, bárhol is van, nagy sebességének, a felhasználó első adatvédelmi politikájának és átfogó biztonságának köszönhetően. Még 45 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a NetflixTests 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a A hálózat a legnagyobb a VPN-k közül, 62 országban több mint 5000 szerverrel rendelkezik. De ez még nem minden, amit kínál: nagyon gyors és képes felszabadítani több különféle Netflix könyvtárat. A szolgáltatás egyik fő előnye, hogy bármilyen szerverrel hozzáférhet a Netflixhez, mivel ha olyan verziót próbál meg használni, amelyet a NordVPN nem tud feloldni, egyszerűen átirányítja az USA Netflix webhelyére..

Ez a VPN 256 bites titkosítás, testreszabható kill kapcsoló (minden platformon, az Android kivételével), valamint a port továbbítás, IPv6, DNS és WebRTC szivárgások elleni védelmének köszönhetően biztonságban tartja Önt. Van még automatikus malware-letapogatás és hirdetés-blokkolás, valamint a multi-hop és a Tor over VPN szolgáltatások. A NordVPN szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik de fizethet a Bitcoin segítségével, ha szeretne egy kis extra névtelenséget. Ha segítségre van szüksége, élő chat-en keresztül elérheti az ügyfélszolgálatot a nap 24 órájában.

A NordVPN rendelkezik Linux, MacOS, Windows, iOS és Android alkalmazásokkal. A kiválasztott hálózati útválasztókhoz manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • Testreszabható biztonság
 • Nincs naplózás
 • Nagyon gyors sebesség
 • Hatalmas szerverhálózat

Hátrányok:

 • A szerver csatlakozási ideje kissé hosszabb
  Az SBS On Demand (Ausztrálián kívüli) nézése VPN segítségével

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN óriási fokú szabadságot kínál a streaming területén. Gyors, számos fejlett biztonsági funkciót tartalmaz, könnyen feloldja a Netflix feloldását, és nem tart naplókat. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden tervvel.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a NetflixTests 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN lehet, hogy kisebb hálózattal rendelkezik, mint a legtöbb versenytárs (88 szerver 57 országban), de ideális a Netflix külföldi megfigyelésére. A PrivateVPN nemcsak sokkal gyorsabb sebességet kínál, mint sok versenytársa, hanem szélesebb körű tartalmat is felszabadít. Valóban, ez feloldotta a Netflix régiók többségét, amelyekkel teszteltük, beleértve az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Japán könyvtárait. Továbbá, ha hat egyidejű csatlakozás megengedett, akkor szabadon áramolhat otthon és útközben.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, IPv6, WebRTC és DNS szivárgások elleni védelmet, valamint egy kill kapcsolót (a Windows alkalmazásában) használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. Bár szinte teljesen névtelenül feliratkozhat a Bitcoin-nal történő fizetéssel, a PrivateVPN egyáltalán nem tart naplókat, és mint ilyen, tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. Az élő csevegést támogató szolgáltatás napi 22 órában érhető el (offline állapotban van az 1-3 órás PST-től), és a személyzet távolról konfigurálhatja a szoftvert az Ön számára, ha szeretné.

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Android, MacOS és iOS rendszerekhez. Ez a szolgáltatás manuálisan telepíthető Linux rendszerekre és kiválasztott internetes útválasztókra.

Előnyök:

 • Több mint 20 Netflix katalógus feloldása
 • Átlagnál nagyobb sebesség
 • Erősen összpontosít a magánéletre és a biztonságra

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver, mint a legtöbb
 • Az élő csevegés nem 24/7

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Gyors és változó: A PrivateVPN nagyon gyors, több Netflix könyvtárat felold, mint a legtöbb, nem tart naplókat, és erős biztonsági funkciókat tartalmaz. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPNFeloldja a NetflixTests 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark mintegy 500 szerverrel rendelkezik 50 országban, és elég gyors a hibátlan HD streaminghez. Képes felszabadítani több Netflix könyvtárat, beleértve az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Japán és India könyvtárait. Ezenkívül a Surfsharknak egyik fő előnye van versenytársaival szemben: a csatlakoztatható eszközök száma nincs korlátozva egy alkalommal.

A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, és ez a szolgáltatás kikapcsolót, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmet, automatikus hirdetés blokkolást és rosszindulatú programok ellenőrzését, megosztott alagútálást, kettős VPN funkcionalitást és a forgalom eltiltásának képességét nyújtja. A Surfshark nem naplózza az Önt azonosító adatokat. Bármilyen probléma esetén rendelkezésre áll 24/7 élő csevegés.

A Surfshark alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android, iOS és Amazon Fire TV rendszerekhez. Linux alapú rendszereken és kiválasztott útválasztókon működik, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Rengeteg fejlett biztonsági lehetőség
 • Jól működik a Netflix-rel
 • Adatvédelmi fókuszú

Hátrányok:

 • Kis hálózati méret
 • Néhány lassú sebesség

Pontszámunk:

4 kívül 5

Bárhová biztonságosan továbbíthatja a surfot: A Surfshark egy megbízható VPN, amely feloldja a Netflix több könyvtárának blokkolását, és nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára és magánéletére. Ennél is jobb, ha 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal – 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja a netflixTesztelt 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs hozzáférést kínál több mint 3000 szerverhez 70-nél több országban.Ez a VPN nemcsak a Netflix USA-t és az Egyesült Királyságot feloldja (más könyvtárak között), elég gyors, hogy észrevehető késés vagy pufferolás nélkül megnézhesse. Minden szerver feloldja a Netflix feloldását, bár ha megpróbál elérni a könyvtárat, a VPN nem tudja feloldni, akkor átirányítja a Netflix USA-ba.

  Hogyan szerezzünk lengyel IP-címet

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót használ a forgalom mindenkori titkosításához. Sőt, a felhasználók megengedik, hogy egyes weboldalak megkerüljék a VPN-t, lehetővé téve a helyi streaming szolgáltatások használatát anélkül, hogy le kellett szakítani. A Hotspot Shield nem tárol azonosítható adatokat az ülés befejezése után. Ha segítségre van szüksége, akkor az élő csevegés során 24 órán keresztül, vagy a hét minden napján veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A Hotspot Shield Android, iOS, Windows és MacOS alkalmazásokat kínál.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix és hasonló szolgáltatások blokkolását
 • Gyors, megbízható csatlakozások
 • Erős a biztonságon

Hátrányok:

 • Nem működik Linux alatt
 • Korábbi adatvédelmi kérdések

Nézze meg a kedvenc műsorokat a közelben: A Hotspot Shield feloldja a néhány legnépszerűbb Netflix könyvtárat, de nagy sebességet is kínál, és nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára és magánéletére. A csomag tartalmazza a 45 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal – spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Feloldhatom a Netflix blokkolását egy ingyenes VPN-sel?

Noha valószínűleg kísértés lehet ingyenes VPN használatára, azt javasoljuk, hogy ne tegye ezt, számos ok miatt. Először is, van egy teljesítmény: az ingyenes VPN-knek általában nincs elég kiszolgálója, hogy kiszolgálhassák az összes felhasználót. Ez csaknem állandó hálózati lelassulást okoz, ami alig ideális a HD streaminghez. Ezenkívül a Netflix jelentős erőforrásokat fektetett be a VPN-k blokkolásához, így minden valószínűség szerint nem fog tudni figyelni semmit.

A VPN-k magas működési költségekkel járnak, függetlenül attól, hogy ingyenesek-e vagy sem. Mint ilyen, az ingyenes szolgáltatások a jövedelemszerzés módját találják anélkül, hogy a felhasználót előzetesen számláznák. Az ingyenes VPN-ek gyakran tartalmaznak nagy, tolakodó hirdetéseket, amelyeket csak havi díj ellenében lehet eltávolítani. Mások pénzt keresnek azáltal, hogy nyomkövető sütiket tárolnak a készüléken, lehetővé téve a VPN-szolgáltatónak, hogy figyelemmel kísérje tevékenységeit, és hozzon létre egy olyan felhasználói profilt, amelyet később a tudomása nélkül eladhat a hirdetők számára..

Végül: az ingyenes VPN-k nem a legmegbízhatóbb szolgáltatások. Valójában láttuk, hogy ezen a téren egy fő szereplő eladja a felhasználói sávszélességet a botnet működtetésének elősegítése érdekében. Ezenkívül egy több mint 280 ingyenes VPN-ről szóló közelmúltbeli felmérés szerint 18% -uk soha nem használt semmiféle titkosítást, 66% -uk szivárogtatott információkat a DNS-en keresztül, és csaknem 40% -uk tartalmazott rosszindulatú programokat. Az online biztonság érdekében, azt javasoljuk, hogy ehelyett jó hírű VPN szolgáltatót használjon az ügyfelek első adatvédelmi irányelveivel együtt.

Mi a teendő, ha továbbra sem fér hozzá a Netflixhez?

Tehát csatlakozik valamelyik VPN szerveréhez, megpróbált hozzáférni egy másik ország Netflix verziójához, és hibaüzenetet kapott: Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra.„Néhány különböző oka van annak, hogy miért történhet meg, és az alábbiakban elmagyarázzuk, mit tehetsz a probléma megoldásához.

 1. Először törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Egyes földrajzilag blokkolt webhelyek cookie-kat tárolnak a készüléken, ha VPN nélkül próbál meg hozzáférni hozzájuk. Ez a süti egyszerűen azt mondja a webhelynek, hogy ne engedjen belépni, de kitörölve és újra megpróbálva kijavíthatja a problémát.
 2. Próbálja meg bezárni a böngészőt, majd csatlakozni újra a VPN-hez. Lehet, hogy olyan IP-címet használ, amelyet a Netflix feketelistára vett, és az újbóli csatlakozással lehetőséged van egy másik elérésére..
 3. Próbáljon megkérdezni a VPN-szolgáltatótól, hogy melyik szervert használja. Időnként, amikor a Netflix javítja VPN-észlelési intézkedéseit, a VPN-társaságoknak egy kis időbe telik, hogy utolérjék. Ennek ellenére általában van legalább egy működő szerver a forgalomban lévő területeken.

Melyik Netflix régió kínálja a legtöbb tartalmat?

A Netflix nem rendelkezik elérhető tartalmának nyilvánosan elérhető országonkénti bontásával, így harmadik felekre bízunk, hogy pontosan megtudjuk, mi kínál a világ minden tájáról. Finder szerint, az Egyesült Államokban jelenleg a legnagyobb Netflix könyvtár található, összesen 5852 címmel (4091 film és 1 761 TV-műsor). A Netflix Japan azonban közel második, 5634 címmel (4326 film és 1 308 tévéműsor).

Ugyanakkor országonként hatalmas eltérések mutatkoznak a katalógus méretében. Például a Netflix Iran összesen valamivel több mint 2300 címet kap. Általában ez azért van, mert a Netflixnek csak bizonyos országokban van joga címeket mutatni, de a helyi törvényeknek is szerepet kell játszaniuk. Például Szaúd-Arábiában vannak törvények, amelyek megakadályozzák a „közrendet, vallási értékeket, köz erkölcsét és magánéletét sértő anyag átadását”, és ezt a közelmúltban felhasználták annak megakadályozására, hogy negatív fényben képviseljék a koronaherceget..

About the author

Comments

 1. a legjobb VPN-eket ajánljuk a Netflix nézéséhez. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, a PrivateVPN, a Surfshark és a Hotspot Shield mindegyike megbízható és hatékony megoldást kínál a Netflix blokkolásának feloldására. Az ExpressVPN az első választásunk, mivel gyors kiszolgálókkal rendelkezik és számos Netflix könyvtárat felold. A CyberGhost kiváló költségvetési lehetőség, és lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását. A NordVPN szintén megbízható megoldás, és feloldja a Netflix szolgáltatást. A PrivateVPN nagyon gyors sebességet kínál streaming és torrenting esetén, és feloldja a Netflixet is. A Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál, és felhasználóbarát alkalmazásokkal és böngésző-bővítményekkel rendelkezik. Végül, a Hotspot Shield számos Netflix könyvtárat felold, és biztonságra összpontosítva, felhasználóbarát alkalmazásokkal és állandóan nagy sebességgel rendelkezik. Ne feledje, hogy az ingyenes VPN-ek nem mindig működnek a Netflix feloldásához, és a legjobb eredmények elérése érdekében érdemes befektetni egy megbízható fizetős VPN-be.

 2. a legjobb VPN-eket ajánljuk a Netflix nézéséhez. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, a PrivateVPN, a Surfshark és a Hotspot Shield mindegyike megbízható és hatékony megoldást kínál a Netflix blokkolásának feloldására. Az ExpressVPN az első választásunk, mivel gyors kiszolgálókkal rendelkezik és számos Netflix könyvtárat felold. A CyberGhost kiváló költségvetési lehetőség, és lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását. A NordVPN szintén megbízható megoldás, és feloldja a Netflix szolgáltatást. A PrivateVPN nagyon gyors sebességet kínál streaming és torrenting esetén, és feloldja a Netflixet is. A Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál, és felhasználóbarát alkalmazásokkal és böngésző-bővítményekkel rendelkezik. Végül, a Hotspot Shield számos Netflix könyvtárat felold, és biztonságra összpontosítva, felhasználóbarát alkalmazásokkal és állandóan nagy sebességgel rendelkezik. Ne feledje, hogy az ingyenes VPN-ek nem mindig működnek a Netflix feloldásához, és a legjobb eredmények elérése érdekében érdemes befektetni egy megbízható fizetős VPN-be.

Comments are closed.