Hogyan nézhetjük meg a Sling TV-t külföldön VPN vagy intelligens DNS-proxy segítségével

hevederes tv

Röviden:

  • A Sling TV szolgáltatás nem működik az Egyesült Államokon kívül. Még csak nem is férhet hozzá a webhelyükhöz.
  • Ha nyaralni vagy külföldön dolgozik, vagy az Egyesült Államokon kívül él, akkor ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a Sling TV-t nézzen, tartózkodási helyétől függetlenül..
  • Megerősíthetjük, hogy ez a módszer lehetővé teszi, hogy a Sling TV-t nézhesse Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában vagy bárhol másutt.
  • Be kell állítania IP-címét az USA-ba, ami rávilágít arra, hogy a Sling TV azt gondolja, hogy az Egyesült Államokhoz kapcsolódik a webhelyükhöz vagy szolgáltatásukhoz.
  • Ehhez használjon VPN-t vagy intelligens DNS-proxyt. Ez a módszer tökéletesen legális és jogszerű megoldás. A VPN használata sokkal könnyebb, mert az intelligens DNS használatakor a telepítési folyamat bonyolult lehet.
  • Használjon gyors VPN-t, így az streaming zavartalan. A szabad emberek nem vágják le. Ajánljuk ExpressVPN, amely gyors, minden népszerű eszközzel működik, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik.
  • Ha még nem rendelkezik Sling TV-vel, akkor egy 7 napos ingyenes próbaverzió van az új ügyfelek számára. Ezzel és az ExpressVPN pénzvisszafizetési garanciájával kipróbálhatja ezt a módszert, és szükség esetén mindkettőt törölheti, vagy csak egy hét ingyenes megtekintését szeretné..
  • Az intelligens DNS-szolgáltatásokat nehezebb beállítani, mint a VPN-eket, de több eszközön is működnek. Javasoljuk az Overplay használatát, amelyet erre a módszerre alaposan teszteltünk.

ExpressVPN

ExpressVPN Sling TV

A LEGNAGYOBB TV-HASZNÁLATI VPN: Az ExpressVPN a mi választásunk. A nagy sebességű kapcsolatokhoz optimalizált hatalmas szerverhálózattal tökéletesen használható a Sling TV nézéséhez. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Részletesen:

A Sling TV az áldozat a kábelvágók számára, akik nem akarják elkötelezni a TV-műsorok és filmek minden igényt kielégítő étrendjét. Különösen az élő TV, például a sport és más valós idejű események továbbra is a legmegfelelőbbek a hagyományos kábel és műholdas csatornákhoz. És bár szinte az összes TV-műsor végül olyan streaming oldalakon érkezik, mint a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime, többségük továbbra is először sima régimódi TV-n jelenik meg..

Sajnos a Sling TV csak az Egyesült Államokban érhető el. Még akkor is, ha előfizetést vásárol az Egyesült Államokban amerikai számlázási címmel, a külföldre utazó felhasználók számára nincs lehetőség a tartalom megtekintésére. Még a Sling TV kezdőlapjára sem férnek hozzá. Ehelyett az Egyesült Államokon kívüli felhasználókat egy „Hozzáférés megtagadva” hibaoldalon fogadják, mint például: „A webhely (www.sling.com) tulajdonosa megtiltotta annak az országnak vagy a régiónak az elérését, amelyben az Ön IP-címe (DE) található. weboldal."

sling tv hiba oldal

Szerencsére van egy egyszerű megoldás. Csak VPN-re vagy intelligens DNS-proxyra van szüksége

Hogyan nézzük meg a Sling TV-t egy VPN-sel

A VPN vagy virtuális magánhálózat titkosítja az összes bejövő és kimenő internetes forgalmat, mielőtt egy kiszolgálóra irányítja azt egy ön által választott távoli helyen. Ebben az esetben egyszerűen csatlakozni kell az Egyesült Államok VPN szerveréhez, hogy amerikai IP-címet szerezzen. Miután a kapcsolat létrejött, hozzáférhet a Sling TV-hez, mint általában, az Egyesült Államok belsejéből.

A modern, jó hírű VPN-k, mint például az ExpressVPN, ezt a folyamatot rendkívül egyszerűvé teszik, nagyon kevés beállításra vagy konfigurációra van szükség. Csak regisztráljon, töltse le, telepítse, jelentkezzen be, válassza ki a helyet, és nyomja meg a csatlakozás gombot.

Ha a Sling TV-t olyan eszközre telepítette, amely nem támogatja a VPN-ket, például a Chromecastot, a Roku, az Apple TV-t vagy az Amazon Fire TV-t, akkor a folyamat nem olyan egyszerű, de mégis képes.

A Sling TV nézése intelligens DNS-proxy segítségével

Az intelligens DNS-proxy ugyanazt az eredményt érinti el, mint a VPN, ha „megtéveszti” a tartózkodási helyét, hogy úgy nézzen ki a Sling TV-hez, mintha az Egyesült Államokban tartózkodik. A tényleges mechanizmus kissé eltér, mivel a DNS-proxyk nem titkosítják vagy irányítják az internetforgalom nagy részét. Ehelyett csak a DNS-kérelmeket továbbítják az USA-ba.

A DNS, vagy a domain névrendszer olyan, mint egy telefonkönyv az internethez, amely IP-címeket társít a domain nevekkel (például www.comparitech.com) és a helyekkel. Alapértelmezés szerint a legtöbb ember az internetszolgáltató által biztosított DNS-kiszolgálót használja. Azáltal, hogy átvált egy DNS-szerverre az Egyesült Államokban, az előfizetők hatékonyan feloldhatják a Sling TV blokkolását.

Az intelligens DNS-proxy beállítása kicsit bonyolultabb, mint a VPN-nél, de ehhez nem kell külön szoftvert telepítenie. Az olyan intelligens DNS-szolgáltató, mint a Overplay használatához csupán az eszköz internetes beállításainak megváltoztatása kérdése. Több eszköz támogatja a DNS-kiszolgálók megváltoztatását, mint a VPN-k, ide tartozik a Chromecast, a Roku, az Amazon Fire TV és az Apple TV. Ha inkább az egyik eszközt használja a Sling TV-vel, az intelligens DNS-proxy az egyszerűbb megoldás.

Húzza TV-csatornákat és csomagokat

Az alapvető Sling TV csomag, a Sling Orange, havonta 20 dollárba kerül. A következő csatornákkal érkezik (bátor a csatornák Sling Orange-ban vannak, de nem Sling Blue-ban vannak:)

A&E, Felnőtt úszás, AMC, AXS TV, BBC America, Bloomberg TV, Cartoon Network, CNN, Comedy Central, Disney Channel, El Rey, ESPN, ESPN2, ESPN3, Flama, Food Network, Szabad forma (korábban ABC Család), Galavisión, HGTV, Előzmények, IFC, Élettartam, Helyi most, Készítő, Newsy, Polaris +, TBS, TNT, Travel Channel, Viceland (korábban H2)

A Sling Blue a következő lépés, 25 dollárba kerül havonta, és több mint 40 csatornával érkezik (bátor A csatornák Sling Kékben vannak, de a Sling Orange nem):

A&E, Felnőtt úszás, AMC, AXS TV, BBC America, TÉT, Bloomberg TV, bravó, Cartoon Network, CNN, Comcast Sportsnet, Comedy Central, El Rey, Flama, Food Network, FS1, FS2, FX, FXX (igény esetén), Galéria, HGTV, Előzmények, IFC, Élettartam, Helyi most, Készítő, Nat Geo Wild, National Geographic, NBC (egyes piacok), NBCSN, Rikkancsfiú, NFL hálózat, Nick Jr., Polaris+, regionális FOX sporthálózatok (helytől függően), SyFy, TBS, TNT, Utazási csatorna, TruTV, Uni Mas, Univision, USA, Viceland, FOX (egyes piacokon)

Végül ott van a Sling Orange + Blue csomag, amelyben az összes fent felsorolt ​​csatorna összesen több mint 60 van. Havonta 40 dollárba kerül..

7 napos ingyenes próbaverzió kínál, ha hitelkártyával jelentkezik. Feltétlenül törölje a hét nap letelte előtt, ha nem akarja megterhelni.

A műfaj-specifikus csomagokat bármilyen előfizetésre fel lehet venni. Általában havonta 5 dollárba kerülnek.

Az áramszünetek megkerülése a Sling TV-n

Egyes esetekben, különösen olyan élő rendezvények esetén, mint például a sport, a tartalmak feketelistára kerülnek a helyi piacokon a Sling TV-n. Ez azt jelenti, hogy még ha USA-ban él is, akkor nem láthatja, hogy a szülővárosi csapatok a helyi piaci játékokban játszanak, mert a jogokat egy regionális műsorszolgáltató vásárolta meg..

Ez nem jelent problémát, ha van VPN vagy intelligens DNS-proxy. Csatlakozzon csak egy másik helyhez az Egyesült Államokban, és az áramszünetnek már nem szabad gondot okoznia.

VPN használata nem támogatott eszközökön

Roku, Chromecast és Amazon Fire TV

Egyes Android-alapú streaming eszközök, például a Roku, a Chromecast és az Amazon Fire TV, nem építettek be támogatást a VPN-khez, és nem telepíthetnek harmadik fél VPN-alkalmazását, hogy ezt az Ön számára elvégezzék. Ebben az esetben a VPN-t egy wifi-útválasztón kell beállítania.

Ennek két módja van. Az első és legegyszerűbb módszer egy laptop használata virtuális útválasztó létrehozásához. Ez olyan, mint egy wifi hotspot létrehozása az okostelefonon. Miután elkészítette a virtuális útválasztót, csatlakoztathatja a streaming eszközt a laptopjához, majd bekapcsolhatja a laptop VPN-jét, így az összes forgalom a VPN-en keresztül megy keresztül..

A második módszer a VPN beállítása közvetlenül a fizikai otthoni wifi útválasztón. Ez a folyamat az útválasztó firmware-jétől függ.

Tudjon meg többet arról, hogyan állíthat be virtuális wifi-útválasztót a Windows és a Mac útmutatókkal.

Apple TV

Az Apple TV nem támogatja a VPN-ket, de rendelkezik AirPlay-val. Az AirPlay lehetővé teszi a telefonon vagy a MacBook-on lévő adatfolyam streamingjét az Apple TV-hez, hasonlóan a Chrome-ban történő képernyőküldéshez. Kapcsolja be a VPN-t iOS vagy Mac OSX eszközén, nyissa meg a Sling TV-t, és az AirPlay Mirroring használatával nyissa meg az Apple TV-n..

Csúszós TV alternatívák

A Sling TV-hez az Egyesült Államokban a legközelebbi versenytárs a Playstation Vue. A Sling TV-hez hasonlóan a Vue is egy előfizetéses élő TV-streaming szolgáltatás, amely csak az Egyesült Államokban érhető el. Ez meglehetősen drágább, mint a Sling TV, az alapterv 40 dollárnál kezdődik, több mint 60 csatornán.

A Vue a PS3, PS4, Amazon Fire TV, Roku és Chromecast készülékeken érhető el. Az asztali böngészőkben nem érhető el, és a mobiltelefon tartalma korlátozott.

A külföldre utazóknak a legjobban el kellett kerülniük a Playstation Vue-t, még ha van VPN-jük is. A Sony megköveteli, hogy mindig jelentkezzen be az otthoni wifi-hálózatról az Egyesült Államokban, így nem garantálhatjuk, hogy egy másik országból akár VPN-sel is elérhetjük..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 40

Adblock
detector