Hogyan nézhetjük meg a Tata Sky-t a világ bármely pontjáról VPN-sel

Hogyan nézhetjük a Tata Sky-t a világ bármely pontjáról

Akár külföldön élő indiai emigráns vagy akár egy nyaraló, aki a legfrissebb sportinformációkat próbálja közvetíteni, a Tata Sky mindent megtesz. Sajnos, ha a Tata Sky-t szeretné megnézni, akkor csak azok számára elérhető, akik indiai IP-címmel jelentkeznek be. Ennek ellenére, hogy részben a Sky tulajdonában van, amely a brit televízió egyik fő hatalma.

Ha megpróbál bejelentkezni a Tata Skybe Indián kívülről, hibaüzenetet fog kapni. A probléma legjobb megoldása az, ha először csatlakozik a virtuális magánhálózathoz (VPN).

A VPN-k segítenek a Tata Sky streamingjében bárhol a világon, mindaddig, amíg stabil internetkapcsolat van. Titkosítják az internetes forgalmat, és közvetítő szerveren keresztül továbbítják azt a választott helyre. Amikor kiszolgálót választ Indiában, a tényleges IP-címét egy indiai helyettesíti, és a fogadó webhelyek és alkalmazások feltételezik, hogy a dél-ázsiai országban tartózkodik.

A VPN-k további előnye, hogy a titkosításuk révén a hackerek és a snoopers-ok lehetetlenné teszik, hogy lehallgassák az online tevékenységeidet, vagy megkíséreljék meghamisítani a személyes adatait..

Hogyan nézhetem meg a Tata Sky-t egy külföldi VPN-sel?

A Tata Sky India egyik prémium kábeltelevíziós szolgáltatója. Mint ilyen, a bejelentkezés megkísérléséhez szükség van egy létező fiókra a vállalatnál. Indián kívülről nem lehet regisztrálni, mivel helyi mobiltelefonszámra, otthoni címre és India-specifikus fizetési módra, például helyi hitelkártya vagy Paytm.

Feltételezve, hogy van meglévő fiókja, IP-címet kell szereznie Indiából, amikor megpróbálja streamálni a Tata Sky-t külföldről..

Így nézheti meg a Tata Sky-t Indián kívülről:

 1. Regisztráljon azon VPN-ek egyikében, amelyeket ebben a listában ajánlunk. Legfontosabb választásunk az ExpressVPN.
 2. A fizetés sikeres feldolgozása után folytassa a natív VPN-ügyfél letöltésével és telepítésével közvetlenül a kiválasztott szolgáltató webhelyén vagy a hivatalos alkalmazásboltban.
 3. Nyissa meg a VPN-t, és csatlakozzon egy szerverhez Indiában. Csatlakozás után keresse meg a Tata Sky oldalt és jelentkezzen be fiókja hitelesítő adataival.
 4. Gratulálunk. A Tata Sky teljes tartalmának most elérhetőnek kell lennie.

A VPN-ek egy tucat dollár, de minden ajánlott listánkban, az alább hivatkozott VPN-k mindegyike kiemelkedik a tömegből. Ezeket a szolgáltatókat, akik optimalizálták a Tata Sky Indián kívüli feloldását, a következő paraméterek alapján értékelték:

 • Alkalmas földrajzilag korlátozott médiafolyamok feloldására
 • Számos szervert kínál Indiában
 • Nagy sebesség a HD streaminghez észrevehető késés nélkül
 • Határozza meg az adatvédelmi és titkosítási szolgáltatásokat
 • Barátságos és segítőkész ügyfélszolgálat
 • Biztosítás több egyidejű csatlakozáshoz

Sietve? Itt van egy pillanatkép a 6 legfontosabb javaslatunkról, amelyek Indián kívülről indíthatják a Tata Sky-t.

A Tata Sky Indián kívüli nézésére szolgáló legjobb VPN:

 1. ExpressVPN: Az első választásunk a Tata Sky közvetítéséhez bárhol a világon. Csillagsebesség, rejtjelezhetetlen titkosítás és optimalizált kiszolgálók Indiában természetesen alkalmassá teszik ezt a szolgáltatót.
 2. NordVPN: Kiváló költségvetési lehetőség. Robusztus sebességet, kiváló adatvédelmi és névtelenségi szabványokat, valamint 24 órás ügyfélszolgálatot kínál.
 3. CyberGhost: Értékes választás újonnan érkezők és amatőr felhasználók számára. Szállítás a jól megtervezett, intuitív alkalmazásokkal és kiváló eredménye a földrajzilag korlátozott adathordozók feloldásának.
 4. IPVanish: Az tisztességes sebességek, a megtámadhatatlan titkosítás és a sok egyidejű kapcsolat teszi értékes versenyzővé.
 5. Surfshark: A leendő szolgáltató, amely gyorsan új szervereket épít fel, és hírnevet szerzett a streaming média feloldásának feloldása érdekében. Csatlakoztasson korlátlan eszközöket egy fiókhoz.
 6. PrivateVPN: Néhány a leggyorsabb sebességgel, amelyet teszteltünk. Lehetővé teszi a névtelen regisztrációkat és a legfejlettebb titkosítási protokollokat használja.

A legjobb VPN-k a Tata Sky számára

Itt található a legjobb VPN-ek listája, amelyek a Tata Sky-t a világ minden tájáról nézhetik:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a tata skyTesztelte: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN elfoglalja a felső helyet a Tata Sky Indián kívüli közvetítéséhez. Ennek a szolgáltatónak több mint 3000 szervere van 94 országban, köztük sok szerver Indiában. Nagyon gyors sebességet és megbízható kapcsolatot biztosít magas üzemidővel. Az ExpressVPN alkalmas arra, hogy felszabadítson sok tartalmat, beleértve az indiai könyvtárakat a Netflix és az Amazon Prime Video számára is.. Ez lehetővé teszi a Hotstar elérését is.

A 256 bites AES titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van. További biztonsági intézkedések közé tartozik a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, egy internetes megszakító kapcsoló, tökéletes előremeneti titoktartás és megosztott alagútépítés. Az ExpressVPN nem naplózza a tevékenységeket vagy a webes munkamenet adatait, így a digitális lábnyomát mindenki elrejti.

Ez a VPN-szolgáltató támogatja az összes főbb platformot, alkalmazásokkal a Windows, a MacOS, az iOS, az Android és a Linux számára. Bizonyos wifi útválasztókhoz firmware is van. Öt eszköz képes egyszerre csatlakozni egy fiókhoz. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül és 7 órán keresztül elérhető élő csevegésen keresztül, így bármilyen probléma gyors megoldására számíthat.

Előnyök:

 • Rendkívül gyors letöltési / streaming sebesség
 • Az egyik legjobb mindennapi VPN
 • A legjobb osztályú biztonság és magánélet
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók speciális konfigurálása egy kicsit korlátozott

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A TATA SKY LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első számú választásunk. Nem csak a Tata Sky feloldását teheti lehetővé a világ bármely pontjáról, de lehetővé teszi a hozzáférést a Hotstar, a Netflix és más népszerű webhelyekhez. Ide tartozik a gyors sebesség, a megbízható üzemidő és a vasalásvédelem. Próbálja ki kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a tata sky tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 18 szervert kínál Indiában, tehát rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a Tata Sky feloldásának feloldásához. Indián kívül ez a szolgáltató 60 ország 5200 szerverének északi részén helyezkedik el, többek között Észak-Amerikában, Európában és Ausztráliában.

A szolgáltatás rendkívül gyors; A NordVPN sok olyan streaming oldalt blokkol, mint például a Netflix, a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video, a Hotstar és a Star Sports. Megnézheti az egyes kiszolgálók meglévő terhelését, így ha úgy gondolja, hogy egy felhasználónak túl sok felhasználója van, akkor csak meg kell változtatnia az első választást.

A NordVPN rengeteg fejlett funkcióval és opcióval érkezik - ezek közé tartozik a dupla VPN védelem, a Torn VPN felett és az automatikus wifi lefedettség. Ez a szolgáltató 256 bites AES titkosítást, egy Internet kill kapcsolót, valamint a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgásvédelmet használ., garantálva a biztonságos biztonságot és a megszakíthatatlan kapcsolatot.

A magánélettudatos felhasználók számára a szolgáltatás lehetővé teszi a Bitcoin fizetését és regisztrálását egy író e-mail fiókon keresztül.

Rendelkezésre állnak a Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazások, valamint a Chrome és a Firefox böngésző-kiterjesztések. Az egyik fiók hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és 24 órás, élő csevegő támogatást kínál.

Előnyök:

 • Kiterjedt szerverhálózat
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Gyors és megbízható letöltési és streaming sebesség
 • Feladat-specifikus optimalizált szerverek

Hátrányok:

 • A kapcsolat az asztali alkalmazáson keresztül lassú lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Kiváló költségvetési lehetőség: A NordVPN világszínvonalú szolgáltató, és nagyon alacsony áron elérhető. Segít a Tata Sky közvetítésében és fiókja biztonságában a folyamatban. Próbáld ki egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a tata sky tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost a listán az egyik leggyorsabb szolgáltató, és a kezdő felhasználók számára rendkívül egyszerűvé teszi a VPN-kkel való kezdést. Indiában 20 optimalizált, nagy sebességű szerverrel gond nélkül elvégezheti a Tata Sky feloldását.

További 58 ország támogatott, így a CyberGhost segítségével IP-címet szerezhet sok különböző helyről.

A Tata Sky kivételével a CyberGhost megbízhatóan lehetővé teszi a Netflix USA, a Hulu, a BBC iPlayer és még sok más hozzáférést. A szalagok korlátlan sávszélességet kínálnak. A 256 bites AES titkosítás biztosítja a kapcsolatokat, és az adatvédelmi lehetőségek között szerepel a DNS szivárgás elleni védelem, az internet megszakító kapcsoló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a hirdetés-blokkoló..

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekhez. Az egyetlen fiók hét egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és az ügyfélszolgálat bármikor elérhető.

Előnyök:

 • Zökkenőmentesen továbbítja a HD videókat
 • Nincsenek naplók
 • Osztott-kizáró szolgáltatás webhelyekhez és osztott-beépítési szolgáltatás az alkalmazásokhoz
 • Könnyen használható, válassza ki a tevékenység típusát, és csatlakozzon a legmegfelelőbb szerverhez

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Pontszámunk:

4 kívül 5

Gyors és intelligens: A CyberGhost expressz sebességet, egyszerű felhasználói felületet és sok szervert kínál Indiában. Próbáld ki egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes CyberGhost VPN áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a tata sky tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish támogatást nyújt egy indiai IP-címhez. Míg Indiában csak két szervert kínál, mindkettőt a fővárosban, Delhiben, legfelső szintű titkosítással és az adatnaplók vagy munkamenet-részletek tárolásának politikájával biztosítja őket. A globális kiszolgálók száma több mint 1300, 75 helyszínen.

A Tata Sky kivételével ez a szolgáltató feloldhatja a Netflix USA, valamint számos más népszerű streaming-forrás blokkolását. A 256 bites AES titkosítást használja, a tökéletes előremeneti titoktartás és a DNS szivárgás elleni védelem mellett. Az összes szervert házon belül kezelik amely sokkal jobban irányítja a forgalmat és megakadályozza a szivárgást a titkosított alagúton kívül.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, és az ügyfélszolgálat éjjel-nappal áll rendelkezésre.

Előnyök:

 • 24 órás élő csevegést kínál
 • Több mint 1300 szerverből álló hálózatot működtet 75 világszerte, 75 városban
 • Nagyon gyors sebesség

Hátrányok:

 • Nem kínál böngészőbővítményeket

Pontszámunk:

4 kívül 5

MEGBÍZHATÓ VPN: Az IPVanish következetes élményt nyújt a Tata Sky Indián kívüli közvetítéséhez. Próbáld ki egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a tata sky tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark a Brit Virgin-szigeteken van bejegyezve, így védett a kötelező adatnaplóktól. Ráadásul egyértelműen kijelenti, hogy semmiféle forgalmi megtartást nem vállal, beleértve az IP-címeket, a böngészési előzményeket vagy az időbélyegzőket..

A szolgáltatás tesztelésünk során lenyűgöző sebességet mutatott, és fel tudta oldani a Netflix USA és a BBC iPlayer blokkolását is. Korlátlan adat- és sávszélességet biztosít, és támogatja a torrentingot. A hálózat több mint 800 szerverrel büszkélkedhet, köztük néhány Indiában.

A biztonsági szolgáltatások legmodernebbek; A Surfshark 256 bites AES titkosítást, tökéletes előremeneti titkot, internetes megszakítót és a DNS szivárgás elleni védelmet használ. Saját szabadalmaztatott technológiája blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, és tartalmaz egy megosztott alagútbeállítási lehetőséget.

Az alkalmazások a Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekhez tartoznak. Az egyik fiók korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, így könnyű elosztani a barátokkal és a családdal. Ügyfélszolgálat 24/7.

Előnyök:

 • Korlátlan eszköz
 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • Automatikus wifi védelem

Hátrányok:

 • Szerverhálózatuk kisebb, mint a legtöbb többi VPN-nél

Pontszámunk:

4 kívül 5

FELADÓ ÉS JÖVŐ SZOLGÁLTATÓ: A Surfshark megbízhatóan feloldja a sok streaming szolgáltatást az összes fő platformon. Olcsó áron kapható, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával szállítják.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a tata sky tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nincs hatalmas szerverhálózata (és anekdotikus bizonyítékok alapján nem tűnik úgy, mintha hamarosan többet fog hozzáadni). Ennek ellenére viszont kompenzálja ezt a viszonylagos hátrányt kiváló szolgáltatás és rendkívül gyors csatlakozások.

Chennai-ban van egy fizikai kiszolgáló, egy másik virtuális kiszolgálója Bangalore-ban található, tehát egy indiai IP-cím feltétlenül elérhető. Összesen 60 globális szerverhely található, sok szerver a HD video streaminghez és feloldáshoz van optimalizálva.

A Tata Sky-n kívüli szolgáltatónál bizonyítottan feloldja a Netflix USA, az Amazon Prime Video, a Hulu és egyéb szolgáltatásokat..

A biztonsági funkciók közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem, a tökéletes előremeneti titoktartás és az Internet kill kapcsoló. Ráadásul a PrivateVPN nem tárol felhasználói naplókat a szerverein.

Az alkalmazások az összes főbb streaming-platformon - Android, Windows, iOS és MacOS - elérhetők. Egyetlen fiók lehetővé teszi akár hat eszköz csatlakozását egyidejűleg. Az ügyfélszolgálat európai munkaidőben érhető el.

Előnyök:

 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Nagyon gyors sebesség
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Kis számú szerver közül lehet választani
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

TÁROLÁSRA VONATKOZVA: A PrivateVPN nagyon gyors, és tesztelték, hogy több streaming platformon működjön. Próbáld ki egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes magán VPN-áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használnék egy ingyenes VPN-t a Tata Sky számára?

A földrajzilag korlátozott média streamingéről csak a legjobb VPN-k hajtják végre a vágást. Ennek oka az, hogy ez a feladat nem egyszerű ügy, és szigorú álcázási előírásokat igényel a megbízható és robusztus kapcsolat biztosítása érdekében.

Míg az internetes hálózatok ingyenes VPN-ekkel vannak feltöltve, az ilyen szolgáltatók több fokkal alacsonyabbak a fizetett társaiknál. Az ingyenes VPN-k nem vannak felszerelve katonai titkosítási protokollokkal vagy olyan extra biztonsági funkciókkal, mint az automatikus wifi védelem, a megosztott alagút vagy a tökéletes előremeneti titoktartás. Legtöbbjük olyan fonal nélküli terméket kínál, amelyet arra terveztek, hogy valahogy pénzt keressen tőled.

Ha ingyenes VPN-t választ, akkor ne várjon gyors sebességet, dedikált ügyfélszolgálatot vagy lehetőségeket az IP-címekre való váltáshoz a világ minden tájáról. Valószínűleg adatkorlátozásoknak, sávszélesség-szabályozásnak és várakozási időnek kell kitéve, hogy csúcsidőben csatlakozzon a szerverhez. Sőt, előfordulhat, hogy sok bosszantó, tolakodó hirdetést is el kell viselnie, és meg kell küzdenie a magánélet megsértésének lehetőségével..

Ezek a tulajdonságok ellentétben állnak azzal, hogy miért érdemes VPN-ket választani. Végül is megpróbálja megvédeni az adatait és az online lábnyomát, és nem szabad feltárni. Ráadásul az ingyenes VPN-k által kínált rendkívül lassú sebesség azt jelenti, hogy a Tata Sky streaming nehézkes és bosszantó élmény lesz..

Sokkal jobb, ha nem vállalunk felesleges kockázatot. Fizetett VPN-vel nyugalmat és csúcsminőségű felhasználói élményt élvezhet.

Miért van a Tata Sky földrajzi korlátozása??

A Tata Sky engedéllyel rendelkező műsorszolgáltató, és nem a saját tartalmának előállításával foglalkozik. A platformon legnépszerűbb show-kat, például az ICC World Cup krikettjét, a Tarzan kalandjait, a testőröt, a fekete férfiakat, a Kinnari-t és a Blunt Talk-ot az indiai társaság látta el harmadik fél gyártó házakkal..

A streaming jogok és az összes tartalomra vonatkozó licencszerződés arra készteti a Tata Sky-t, hogy műsorszórási régióját kizárólag Indiára korlátozza. Ha a világ minden tájáról megnyílik platformja a streamerek számára, akkor megsértené a megállapodásokat, és fenyegetné azokat a műsorszolgáltatókat, akik hasonló megállapodásokat kötnek szülőföldjükre.

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalom illegális adatfolyamára. Kérjük, olvassa el a helyi törvényeket, mielőtt ezen az úton indul. Ha bármilyen kérdése van, akkor a legjobb, ha beszélünk a lakóhelyének ügyvédjével.

Mit tehetek még egy VPN-sel??

A VPN-k nagyszerűen lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott streaming média elérését, de vannak más trükkök is a hüvelyükhöz.

A VPN-ek titkosított, szinte áthatolhatatlan kapcsolatot hoznak létre. Ez azt jelenti, hogy a nyilvános wifi-hálózatokhoz való hozzáférés stresszmentes feladat - az a fajta wifi-hálózat, amelyet a kávézókban, bevásárlóközpontokban és repülőtereken talál. Az említett hálózatok nyilvános jellege miatt a leendő hackerek várnak, tudva, hogy a felhasználók nagy számú felhasználója bármikor csatlakozik. Az adathalászkísérletek és a középtávú támadások két általános módszer az adatok kinyerésére, és a VPN segíthet megvédeni mindkettőt.

A VPN kiváló választás az online banki szolgáltatások biztonságos bejelentkezéséhez is. Ha otthoni országon kívül utazik, akár munka, akár szórakozás céljából, előfordulhat, hogy átutalhat pénzt, vagy fizetni kell a hitelkártya számlát. A VPN-k biztosítják a kapcsolat biztosítását, hogy a pénzügyi adatok ne kerüljenek veszélybe. Ezenkívül a VPN révén úgy tűnik, hogy az otthoni országban tartózkodik, megakadályozva az olyan csalási figyelmeztetéseket, amelyek egyébként arra késztethetik a bankot, hogy zárolja a fiókját.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2

Adblock
detector