Hogyan nézhetjük meg az ESPN-t bárhol egy VPN-sel

Hogyan nézhetjük meg az ESPN-t bárhol egy VPN-sel

Az ESPN élő streaming továbbra sem érhető el az Egyesült Államokon kívüli közönség számára, és az Egyesült Államokban a regionális korlátozások (áramszünetek) vonatkoznak. Még azok a felhasználók is, akik kábeltelevíziós hálózatukon vagy kompatibilis szélessávú internetkapcsolaton keresztül előfizetnek az ESPN-re és az ESPN + -re, csak akkor élhetnek, ha az országban vannak. Abban a pillanatban, amikor megpróbálnak bejelentkezni az Egyesült Államokon kívülről, kapcsolatuk blokkolódik.

A VPN segítségével a nemzetközi és regionális blokkokon kikerülhet, és az ESPN-t élőben közvetítheti külföldről. A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN elrejti a valódi helyét, így feloldhatja a régiókkal zárolt videofolyamok blokkolását. Ez azt jelenti, hogy külföldi utazásakor elérheti otthoni streaming szolgáltatásait. Vegye figyelembe, hogy nem minden VPN fog működni mivel az ESPN aktívan blokkolja a VPN-ket.

Nagyon részletesen megyünk mindazon VPN-ekkel kapcsolatban, amelyek ezt a listát elkészítették, de ha csak egy gyors összefoglalásra van szüksége, itt találja meg a legfontosabb választási lehetőségeket..

Azt találtuk, hogy ezek a legjobb VPN-k az ESPN és az ESPN Plus számára:

 1. ExpressVPN A legjobb lehetőség az ESPN bárhonnan történő megfigyelésére! A gyors sebesség a megbízható streaming-et teszi lehetővé. A legtöbb más népszerű streaming webhely feloldását is feloldja. Legjobb adatvédelem és biztonság. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési választás, amely tesztelésünk során a legjobb streaming sebességet érinti. Privát, biztonságos és könnyen használható.
 3. NordVPN Jó sokoldalú. A hatalmas szerverhálózat megbízható adatátviteli sebességet ér el. Jó adatvédelmi szolgáltatások.
 4. IPVanish Megbízható, könnyen használható alkalmazásokkal, amelyek népszerűek a Kodi felhasználók körében.
 5. VyprVPN Feloldva az ESPN-t a teszteinkben. Szilárd biztonság és megbízható, de egy kicsit drága.

Ha külföldről próbál hozzáférni egy ESPN webhelyhez VPN nélkül, akkor valószínűleg ilyen hibát tapasztal:

„Ez a webhely nem érhető el az országodban”

Hogyan nézhetjük meg az ESPN-t bárhol egy VPN-sel

Egy másik gyakori hiba: „Az ESPN + nem érhető el az Ön országában a tartalmi jogokkal kapcsolatos problémák miatt.”

Hogyan kell megnézni az ESPN-t egy VPN-sel

A probléma megkerülésének legegyszerűbb módja a virtuális magánhálózat (VPN) regisztrációja. Ha nem tudja, mi ez, ne ess pánikba. Csak egy VPN titkosítja az Ön internetkapcsolatát, és az általad választott szerveren keresztül továbbítja, általában az Ön országában kívül..

Az alábbiak szerint ismertetheti az ESPN feloldását külföldről egy VPN segítségével:

 1. Iratkozzon fel egy minőségi VPN-re. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és válassza ki a szerver helyét az Egyesült Államokban. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy kerülje a megfigyelt csapat számára az áramszünet régiót.
 4. Üsd a Csatlakozás gomb.
 5. Nyissa meg az ESPN adatfolyamot, és kezdje meg a nézést!

Az ESPN online elérhető néhány különböző forrásból. Mindegyik csak az Egyesült Államokban vagy VPN-en keresztül érhető el:

 • ESPN+ az ESPN önálló streaming szolgáltatása, amely havi 4,99 dollár vagy 49,99 USD évente fizet. Vegye figyelembe, hogy a VPN valószínűleg nem fog működni, ha Android vagy iOS okostelefont használ.
 • Nézd meg az ESPN-t alapvetően a fő ESPN webhely és alkalmazás, ahol élő közvetítéseket nézhet, ha bejelentkezik az amerikai kábelszolgáltatóval.
 • Sling TV egy olyan streaming televíziós szolgáltatás, amelyet kábelvágók számára terveztek, akiknek nincs kábel vagy műhold. Az ESPN-t magában foglaló Sling Orange költsége havi 25 dollár. Az írás ideje szerint egy 40% -os engedmény havi 15 dollárra csökkenti az árat. 7 napos ingyenes próbaverzió érhető el.
 • YouTube TV egy fizetett szolgáltatás a YouTube-tól, amely több élő csatornát közvetít havonta 40 dollárért, beleértve az ESPN és az ESPN2 csatornákat. A játékokat később is megtekintheti, tárolási korlátozások nélkül. Házonként legfeljebb hat számla engedélyezett, plusz egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia.
 • Hulu + Élő TV a Hulu élő TV-szolgáltatása az Egyesült Államokban. 7 napos ingyenes próbaverzió érhető el. Megtekintheti böngészőben, vagy megszerezheti az alkalmazást az Android, az Apple TV, a Chromecast, a Fire TV, a játékkonzolok, a Roku és az intelligens TV számára..
 • PlayStation Vue Havi 35 dollárba kerül az olyan szárazföldi földi csatornák megszerzése, amelyek tartalmazzák az ESPN-t és az ESPN2-t. Havonta 45 dollárba kerül. A többihez hasonlóan a PS Vue csak az Egyesült Államokban érhető el, de ahhoz nem kell PlayStation-konzol. Alkalmazások érhetők el iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV és Roku, vagy egy böngészőhöz. A PS Vue egyszerre akár öt eszközön is használható.
 • DirecTV most egy önálló TV-streaming szolgáltatás, amelyet a DirecTV kábelszolgáltató nyújt. Használatához nincs szükség kábel előfizetésre. Havonta 50 dollárért az ESPN és az ESPN2 bekerül a csomagba.

A legjobb VPN az ESPN számára

A VPN-ket a következő tényezők alapján rangsoroltuk:

 • Gyors sebesség a HD streaminghez
 • Széles amerikai szerver a regionális áramszünetek megkerülésére
 • A DNS szivárgás elleni védelem a felhasználó helyének felfedésének megakadályozására
 • Alkalmazások mobil és asztali számítógépekhez
 • Könnyen kezelhető

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks ESPNTesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Csak 20 szerverhely található az Egyesült Államokban, ExpressVPN szilárd tét az ESPN zökkenőmentes továbbításához HD vagy UHD formátumban.

Az ExpressVPN kiszolgálóhelyeket kínál 94 országban, és nagy teljesítményt nyújt olyan mutatóknál, mint a sebesség és a blokkolás feloldásának teszte.

Nem tárol semmilyen ügyfélforgalmi naplót, hanem a kiszolgáló helyével és a napi átvitt adatok összességével kapcsolatos metaadatokat gyűjti.

Az Express 256 bites AES szabványokkal van kódolva, és integrálva van egy „megszakító kapcsolóval” - ez azt jelenti, hogy teljesen megszakítja az összes internetes forgalmat, ha a kapcsolat csökken. A társaság a Brit Virgin-szigeteken van bejegyezve - az Egyesült Királyság hatóságai számára nem elérhető -, ami azt jelenti, hogy nem lesznek csúnya felhasználói adatok iránti kérelmek.

Tartalmaz továbbá alkalmazásokat Android, iOS és egy asztali verzióhoz, amely kompatibilis a Windows, MacOS, iOS és Linux (parancssor), így megtekintheti a műveletet a választott eszközön.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható sebesség a HD tartalom streamingjéhez és a nagy fájlok letöltéséhez / feltöltéséhez
 • A 20 amerikai város kiszolgálói szinte bárhol feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • Feloldja a főbb streaming oldalak, pl. Netflix, Amazon Prime Video és BBC iPlayer
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Nem tartja a személyes adatok forgalmi naplóit
 • A támogató személyzet ismeretes és éjjel-nappal működik

Hátrányok:

 • Itt nem a legolcsóbb lehetőség, ha kedvezményes kupont nem használunk

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ESPN LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első helyezett. Lángoló gyors és megbízható választás, ne keresse tovább a sebességet. Kiválóan feloldja az összes fő, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást, jó HD minőségben. Legfontosabb adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja az ESPNTesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy középkategóriás VPN-szolgáltatás, amely vonzóvá teszi a felhasználókat a költségvetés alapján. Nincsenek képzeletbeli testreszabható beállításai vagy a listán szereplő többi szolgáltatóhoz társított kiterjedt szerverhálózatok, de a munkát függetlenül elvégzi.

A társaság nem naplózza a felhasználói viselkedést vagy a böngészési szokásokat, így az adatvédelmi szempontból pozitív eredményt jelent. Székhelye Romániában is van, ami azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény. A közelmúltban azonban egy kis menedzsment-csoszogás történt a társaságban, ami megváltoztathatja a használati feltételeket. Frissítjük ezt a cikket, ha észreveszünk valamit.

Jelenleg több mint 5700 szerver közül választhat, köztük több mint 1100 szerver az Egyesült Államokban. Az ESPN elérése nem jelent problémát.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

A CyberGhost nem kerül el a Netflix VPN tilalmából, de kompatibilis a BBC iPlayer-rel.

A titkosítási szabványokat illetően alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Ezeket rugalmasnak tekintik, így az adatok biztonságban maradnak. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót.

Előnyök:

 • A HD videó zökkenőmentesen továbbítódik, pufferelés nélkül a tesztelés során
 • Az Egyesült Államokban több mint 700 szerver tud körülkerülni a legtöbb földrajzi korlátozással rendelkező webhelyet
 • Az alkalmazások könnyen kezelhetők és nagyszerű új felhasználók számára
 • Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások alapértelmezés szerint engedélyezve vannak

Hátrányok:

 • Nem fog dolgozni Törökországban, Kínában, Szaúd-Arábiában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A CyberGhost egyszerűen beállítva. Nagy adatvédelem és biztonság. Megbízható az ESPN-nél, de küzdhet más streaming webhelyekkel is. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja az ESPNTesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a világ minden tájáról lenyűgöző 60 szerver országot kínál, és elhanyagolható különbség van az élő streaming domain ExpressVPN-hez viszonyítva. Az Egyesült Államokban óriási 1,758 standard VPN fizikai szervert működtet, így az összekapcsolhatóság nem jelent problémát.

A társaság Panamában van bejegyezve, ami azt jelenti, hogy nem vonatkozik semmiféle drámai törvényre, amely arra kötelezi a felhasználót, hogy nyilvánosságra hozza a felhasználói adatokat vagy preferenciákat. A felhasználók a Bitcoin segítségével fizethetnek, ami azt jelenti, hogy a papírkövetés minimálisra csökken és a magánélet garantált.

A Nord extra biztonsági funkciókat is magában foglal, mint például egy dupla hop VPN, amely egy kapcsolat helyett két VPN-en keresztül irányítja a kapcsolatot. A múltban a vállalat több információszolgáltatási kérést kapott, de nem tudott szolgáltatni egyszerűen azért, mert nem naplózási politikája van.

Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint támogatást nyújtanak a Windows és a MacOS számára.

A NordVPN speciális kiszolgálókat is kínál, amelyek optimalizálva vannak az ultragyors streaminghez, tehát a Superbowl HD nézése ázsiai tengerparton egyértelmű lehetőség.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1700 szerver feloldhatja az ESPN blokkolását és szinte bármi mást
 • Veterán költségvetési szolgáltató, kifogástalan hírnevével a magánélet védelme érdekében
 • Jó streaminghez, akár HD sebességgel is
 • Nagy hangsúly a biztonság és a magánélet
 • A személyes adatok védettek, mivel nem tartanak nyilvántartást

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás és a sebesség nem mindig megbízható

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

MEGBÍZHATÓ LEHETŐSÉG: A NordVPN jó ár-érték arányú sokoldalú. Nagy értékű lehetőség, amely szilárd ESPN-előadóművész. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jól működik a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal is, és állandóan jó sebességet ér el. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja az ESPNTesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish folytatja a felhasználói szemléletmód hagyományát. 75 szerverre osztva több száz szervert működtet világszerte. Kizárólag az Egyesült Államokban mintegy 650 dedikált fizikai szerver létezik. A legjobb az egészben, hogy az összes fizikai kiszolgálója a birtokában van (ellentétben más VPN-ekkel, amelyek szintén bérelnek), ami azt jelenti, hogy a sebesség és a kapcsolat gyors.

A cég székhelye az Egyesült Államokban található, de szigorú „nem naplózási” politikát követ, az alapértelmezés szerint az OpenVPN protokoll 256 bites titkosításával, az SHA512 hitelesítéssel és a DHE-RSA 2048 kulcscserével, tökéletes előzetes titoktartással..

Alkalmazások érhetők el iOS és Android rendszerekre. Az IPVanish támogatást nyújt a Windows és a MacOS számára is.

Előnyök:

 • 650 amerikai szervert működtet, és szinte bármilyen HD-sebességű streaming-felületet feloldhat
 • Az ügyfélszolgálatot nem bocsátják ki kiszervezésbe, ez egy jó adatvédelmi szempont
 • Az interfész könnyen kezelhető a Kodi és más Android-alapú média rendszerekkel.

Hátrányok:

 • Nincs élő ügyfélszolgálat
 • Nem fogadja el a Bitcoint anonim fizetés céljából

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy szerverhálózattal rendelkezik, és több kapcsolatot is jól kezel. Könnyen kezelhető és olyan felhasználók számára előnyös, akiknek magas szintű adatvédelemre van szükségük. Nem lehet feloldni annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyprVPNFeloldja az ESPNTesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN körülbelül hat éve működik, és több mint 60 országban működtet szerverhelyeket. E helyek közül kilenc az Egyesült Államokban található.

A társaság alapvetően 256 bites AES titkosítást használ, ami azt jelenti, hogy a világ legszigorúbb szabályozási környezetében is működhet. Különösen népszerű Kínában, ahol a felhasználók azt találták, hogy ez az egyik leghatékonyabb VPN, amely képes felállni a nagy tűzfalakra..

A Vypr üzemelteti a saját Chameleon ™ technológiáját is, amely állítása szerint megakadályozza a sávszélesség csökkentését az internetszolgáltatók által, valamint a mély csomag ellenőrzését. A bérlés helyett inkább az összes szerverét birtokolja, és teljes ellenőrzést ad a hálózatán áthaladó adatok felett.

A Windows Phone, az Android és az iOS alkalmazásaival valószínűtlen, hogy a felhasználókat valaha kizárják. A szolgáltatás a Windows és a MacOS operációs rendszert is támogatja.

Előnyök:

 • 9 amerikai városban van szerverrel, jó streaming sebességgel
 • Erős biztonsági és adatvédelmi funkciók és megfelelő sebesség
 • Nincs probléma az ESPN külföldről történő feloldásához

Hátrányok:

 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik
 • Nem a legolcsóbb ebben a bejegyzésben

Pontszámunk:

4 kívül 5

Könnyű beállítani: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik az ESPN-vel és a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal. Megbízható, de nem a legolcsóbb lehetőség a listán. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatok egy ingyenes VPN-t az ESPN megnézéséhez?

A Google, a Duck Duck Go vagy a Reddit kicsit átkerülve segít felfedezni az ingyenes VPN-szolgáltatásokat, de azt javasoljuk, hogy kerülje el ezt a csapdát..

Nincs ilyen ingyenes ebéd, és ezek az opciók mindenféle nyomkövető sütikkel, hirdetésekkel és egyéb módszerekkel bombázni fogják a VPN-en átmenő böngészési adatok bányászására..

Ugyancsak fennáll a rosszindulatú programok fertőzésének kockázata, amely több kínzó órát is igénybe vehet az adatvesztés eshetőségének kiküszöbölése érdekében..

Bizonyos esetekben az ingyenes VPN-szolgáltatásokat elfogták a felhasználói adatok eladása vagy más módon történő visszaélés céljából engedélyük nélkül - ez komoly biztonsági aggodalom. Legutóbbi példa a Hola VPN, egy böngésző plugin, több mint 50 millió felhasználóval, amely a kritikus tömegét más webhelyek támadására használta.

Ez egy undorító gyakorlat és éles emlékeztető arra a tényre, hogy általában amikor a termék ingyenes, akkor a termék vagy.

Hogyan kell használni a Watch ESPN-t egy VPN-sel

IOS és a Google Play által támogatott Android készülékek esetén a külföldről érkező Watch ESPN alkalmazás használata olyan egyszerű, mint a szolgáltató VPN alkalmazásával csatlakozni az Egyesült Államok VPN szerveréhez, majd az alkalmazást a szokásos módon megnyitni. Lehet, hogy törölnie kell az alkalmazás gyorsítótár-adatait a régi helyazonosítók eltávolításához.

A Watch ESPN alkalmazás kompatibilis a Roku, a Chromecast, az Xbox One, az Xbox 360, a Playstation 4, az Amazon Fire TV és az Apple TV-vel. Az alkalmazás beállításához ezen eszközök bármelyikén, amelyek alapértelmezés szerint nem támogatják a VPN-alkalmazásokat, javasoljuk, hogy a virtuális útválasztón használja a VPN-t. Ez azért lehetséges, mert a legtöbb számítógép, amely képes csatlakozni a wifi-hez, szintén képes wifi jel továbbítására más eszközökhöz, amelyekhez csatlakozni lehet.

Nézze meg a teljes útmutatót a VPN beállításáról a virtuális útválasztón - mind a Windows, mind a Mac eszközökhöz.

Használjon VPN-t a regionális áramszünetek megkerüléséhez

Előfordulhat, hogy egyes helyi sporteseményeket eltakarítanak az ESPN-en, ha az eszköz IP-címe az áramszünet régiójában található helyre mutat. Elektromos áramkimaradások akkor fordulnak elő, amikor a helyi műsorszolgáltatási jogok kizárólag a helyi műsorszolgáltatókra vonatkoznak, így egy másik hálózat, például az ESPN, nem engedheti meg, hogy a tévében vagy az interneten kínáljon játékot a régió bármely lakosának. Ez azt jelenti, hogy a rajongók gyakran nem tudják élőben közvetíteni azokat az eseményeket, amelyeket leginkább látni akarnak: azokat, amelyek a kedvenc helyi csapataikat képviselik.

A VPN-k hozzájárulhatnak az áramszünetek megkerüléséhez, egyszerűen új IP-cím hozzárendelésével. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, az ESPN alkalmazás és a webhely által látott IP-cím a VPN-kiszolgáló IP-címe. Tehát mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy VPN szerverhez az áramszünet tartományán kívül, hogy feloldja az adatfolyam blokkolását!

Olvass tovább: ESPN áramszünetek

Az ESPN története

Az ESPN nagy szünet akkor jött, amikor megszerezte a jogot az NCAA Férfi 1. divízió kosárlabda bajnokságának sugárzására, televíziós képernyőkön milliókat kaptálva, és olyan sport rajongók számát hozva létre, akik nem tudtak elég.

Más intelligens lépések segítették a fiatal vállalkozást a fejlődő éveiben. Elkezdte az NFL Draft televízióját - egy olyan esemény népszerűsége, amely olyan gyorsan nőtt, hogy ma már a televíziós áramkör beépített része. A Sportscenter, annak megbeszélési és elemzési szegmense havonta átlagosan 115 millió nézőt vonz.

Az élő sportos juggernautnak is van némi nehézsége az alkalmazkodáshoz a digitális korban - amint azt az a tény is bizonyítja, hogy áprilisban elbocsátott 100 személyzetet -, de több száz millió ember egyszerűen nem tudja elképzelni az életet, ha nem hangol be.

Nézze meg az ESPN alkalmazás hozzáférését

Az Egyesült Államok felhasználói könnyen hozzáférhetnek az ESPN-hez kábeltelevíziós hálózatokon keresztül vagy a Watch ESPN alkalmazás letöltésével. Ha inkább online adatfolyamot szeretne, az ESPN-kiszolgálók meghatározzák az Ön IP-címét és megadják a hozzáférést, ha egyértelműen megállapítja, hogy jelen van Észak-Amerikában..

Az élő ESPN-tartalom streamingéhez kábeltelevíziós előfizetésre vagy kompatibilis nagysebességű internet-hozzáférésre van szükség. A teljes lista itt található. Mind a Watch ESPN alkalmazás, mind az internetes portálok elérhetők azoknak a felhasználóknak Amerikában, akik nem jelentkeznek be kábeltelevíziós hálózaton vagy kompatibilis szélessávú szolgáltatón keresztül, de csak az igény szerinti videó szolgáltatáshoz férnek hozzá. Ez elsősorban kiemelésekkel és rövid kivonatokkal rendelkezik, és messze van a teljes élménytől. Jelenleg nincs csak online lehetőség.

Az ESPN élő közvetítést nyújt sporteseményekről és műsorokról, de be kell jelentkeznie a portálba a hitelesítési adatokkal, amelyeket a kábeltelevíziós szolgáltató vagy a szélessávú szolgáltató nyújt neked..

Karen „James Casey” című szabadalma a CC alapján 2.0-s engedéllyel rendelkezik

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 73 =

Adblock
detector