Hogyan nézhetjük meg az MTV USA külföldi VPN-jét

Hogyan nézhetjük meg az MTV USA külföldi VPN-jét

Az MTV USA tartalma földrajzilag korlátozott, és az Egyesült Államokon kívül nem érhető el. Megmutatjuk, hogyan nézheti meg az MTV USA-t külföldön egy virtuális magánhálózat (VPN), valamint a legjobb VPN-ek használatával.

Amikor megpróbálja nézni az MTV USA-t külföldön, a következő üzenetet fogja látni:

Sajnáljuk, ez a videó jogok vagy korlátozások miatt nem érhető el”.

Ez azt jelenti, hogy a tartalom földrajzilag blokkolva van, és az Egyesült Államokon kívül nem érhető el, legalábbis VPN nélkül!

MTV USA földrajzi korlátozás

VPN használatával feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmak - például az MTV USA - blokkolását, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ezek a szolgáltatások úgy működnek, hogy titkosítja az eszköz internetes forgalmát, továbbítja azt a VPN egyik saját szerverén, és új, országspecifikus IP-címet biztosít Önnek. Az MTV USA esetében érdemes egy szervert választania az Egyesült Államokban az amerikai IP-cím megszerzéséhez.

Részletesebben lefedjük az MTV legfontosabb VPN-jeit, de ha gyors választ szeretne kapni, itt egy összefoglaló.

A legjobb VPN-ek az MTV USA külföldi nézésére

 1. ExpressVPN: Az MTV legjobb VPN-je. Kiszolgálók közel két tucat amerikai városban. Gyors és megbízható csatlakozások az MTV USA, a Netflix és az Amazon Prime Video streaminghez. Jellemzője a 24/7 élő csevegés támogatása, felhasználóbarát alkalmazások és erős titkosítás.
 2. NordVPN: A legjobb költségvetésű VPN MTV-hez. Több mint 1700 amerikai szerver. Távolítsa el az MTV USA, a Netflix és még sok más zárolását. Erős biztonság titkosítással, 24 órás élő csevegés támogatással és kezdőbarát alkalmazásokkal. Biztosítson akár 6 eszközt.
 3. CyberGhost: Több száz gyors szerver az MTV USA streamingjéhez. Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre. Titkosítással védi magánéletét titkosítással, megszakító kapcsolóval és bejelentkezési szabályokkal.
 4. PrivateVPN: Nagy sebességű szerver 10 amerikai városban. Feloldja az MTV USA külföldi blokkolását. A Netflix és az Amazon Prime Video feloldását is feloldja. Könnyen kezelhető, titkosítással biztonságos, és akár 6 kapcsolatot is lehetővé tesz.
 5. Surfshark: Nagy értékű VPN, amely korlátlan kapcsolatot biztosít. Jó sebesség az MTV USA és a Netflix streamingjéhez. 24 órás és 24 órás támogatást kínál, és a bejelentkezési tilalmakkal védi az adatvédelmet.

A legjobb VPN-ek megkeresése az MTV USA külföldi megfigyeléséhez

Annyi VPN közül lehet választani, hogy tudnád tudni, melyik a legjobb? Megvizsgáltuk a piacot annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb VPN-ket az MTV USA számára, és időt spóroljunk meg.

Az általunk választott VPN-k megfelelnek a következő követelményeknek:

VPN kritériumok

 • Feloldja az MTV USA-t
 • Gyors szerver az USA-ban streaminghez
 • Erős biztonság titkosítási és megszakító kapcsolóval
 • Ügyfélszolgálat elérhető élő csevegésen keresztül
 • Szigorú bejelentkezési házirend a magánélet védelme érdekében
 • Könnyen használható alkalmazások asztali és mobilhoz

A legjobb VPN az MTV USA-ban

Itt található a legjobb VPN-ek listája, amelyek külföldön nézhetik az MTV USA-t:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks mtv usaTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Szinte két tucat amerikai városban kínál gyors, megbízható szervereinek köszönhetően az MTV USA zökkenőmentes streamingjét külföldön. Az ExpressVPN összesen több mint 3000 szerverrel rendelkezik, 94 országban, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas arra, hogy blokkolja a földrajzilag korlátozott tartalmakat világszerte. A streaming szolgáltatásokat gyakran nehéz feloldani, de az MTV USA mellett az ExpressVPN a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video kedvelőivel működik együtt..

Az ExpressVPN eszközt széles körben használhatja, mivel az alkalmazások és a böngészőbővítmények hosszú listáját kínálja. Ezek nagyon könnyen kezelhetők, bár 24 órás élő csevegési támogatás elérhető, ha bármilyen problémája van. Az ExpressVPN saját intelligens DNS-proxy szolgáltatást kínál, a MediaStreamer néven, amely lehetővé teszi VPN-jének játékkonzolokkal és intelligens TV-kkel való használatát.

Az ExpressVPN használatakor rengeteg biztonsági funkció található az online biztonságban. Például ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az Ön adatait 256 bites AES titkosítás és a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem biztosítsa. Van még egy kill kapcsoló és az osztott alagút funkció. Az ExpressVPN nem tárol olyan naplókat, amelyekből azonosítható lenne. Ez azt jelenti, hogy nem naplózza az Ön IP-címét, a böngészési előzményeket vagy a metaadatokat.

Az ExpressVPN alkalmazásokat letölthető Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztókhoz. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is.

Előnyök:

 • Gyors szerverek két tucat amerikai városban az MTV USA külföldi streamingjéhez
 • Több mint 3000 szerver hálózata 94 országban
 • Biztonsági funkciókat, például titkosítást és megszakítót tartalmaz
 • A Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását is feloldja
 • Barátságos 24/7 élő chat támogatás
 • Nem tartja nyilván a naplókat

Hátrányok:

 • Kissé többet fizet, mint más szolgáltatóknál

MTV USA MEGTEKINTÉSÉNEK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Ez lehetővé teszi az MTV USA zökkenőmentes streamingjét, gyors, következetes amerikai szervereinek köszönhetően. Nagyon biztonságos a titkosítás és a kill kapcsolóval. Tartalmazza a 24 órás támogatást, az alkalmazások széles skáláját, és feloldja a Netflix feloldását is. Ez kockázatmentes, mivel tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja az MTV usa tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Több mint 1700 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban, és könnyedén feloldja az MTV USA külföldi szolgáltatásait. A világszerte több mint 5000 szerverrel rendelkező nagy hálózat azt jelenti, hogy mindig valószínű, hogy alacsony terhelésű és optimális teljesítményt nyújtó szervert talál a streaminghez. A NordVPN képes feloldni a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, beleértve az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix és az Amazon Prime Video, vagy akár olyan alkalmazásokat, mint a Tinder és a Snapchat..

Számos olyan szolgáltatás teszi a NordVPN-t különösen nagy értékű szolgáltatássá. Kezdetként akár 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre egyetlen fiókkal. Kiváló 24 órás ügyfélszolgálat is elérhető, amely élő csevegéssel elérhető. Akkor ott vannak a biztonsági lehetőségek: A NordVPN 256 bites AES titkosítással, DNS, IPv6 és WebRTC szivárgásvédelemmel, automatikus megszakító kapcsolóval, szigorú bejelentkezési házirenddel és speciális kiszolgálókhoz való hozzáféréssel védi adatait..

A NordVPN a Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV alkalmazásokon keresztül használható. Vannak böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára is. Az útválasztók azonban manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • 1700 szerver az Egyesült Államokban az MTV USA külföldi feloldásához
 • Feloldja a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokat, például a Netflix-et
 • Erős biztonság titkosítási és naplózási politikával
 • Csatlakoztasson akár 6 készüléket egyszerre
 • Magában foglalja az élő csevegési támogatást, elérhető a nap 24 órájában

Hátrányok:

 • Néhány szerver kissé következetlen

Kiváló érték: A NordVPN-nek több mint 1700 amerikai szervere van. Feloldja az MTV USA, a Netflix és az Amazon Prime Video felületét. Az alkalmazások könnyen kezelhetők, és számos fejlett biztonsági és adatvédelmi funkcióval rendelkeznek. Legfeljebb 6 eszközön használható egyszerre. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja az MTV usa tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy gyors és biztonságos VPN szolgáltatás, amely ideális az MTV USA külföldi megfigyeléséhez. Alig több mint 3700 szerver hálózattal rendelkezik, amelyek közül több mint 700 az Egyesült Államokban található. A streaming a CyberGhost segítségével stresszmentes, mivel korlátlan sávszélességet és forgalmat kínál, és elég gyors a HD tartalom problémamentes kezeléséhez. A CyberGhost akár 7 eszközön is lehetővé teszi az egyidejű csatlakozást, ami több, mint a legtöbb VPN lehetővé teszi.

Ez egy nagyszerű VPN kezdőknek, sokoldalú alkalmazásokkal és böngészőbővítményekkel, amelyek mindazonáltal könnyű navigálni. A CyberGhost határozottan elkötelezett a felhasználói adatvédelem mellett. 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgásvédelmet, megszakító kapcsolót és nem naplózási házirendet használ. A CyberGhost éves átláthatósági jelentést is közzétesz, amely tájékoztatást nyújt a beérkezett DMCA-panaszok és rendõrségi kérelmek számáról. Ez a szolgáltatás továbbá nem naplózza az Önt azonosító információt.

A CyberGhost az alábbiakhoz kínál alkalmazásokat: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick és Android TV. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Több száz szerver az Egyesült Államokban az MTV USA nézésére
 • Gyors, állandó sebességet kínál a böngészéshez és a streaminghez
 • Kiváló biztonság titkosítási és naplózási politikával
 • Legfeljebb 7 eszközön használható
 • Számos könnyen használható alkalmazás és böngésző-bővítmény

Hátrányok:

 • Nem lehet feloldani néhány streaming webhely blokkolását

ERŐS BIZTONSÁG: A CyberGhost gyors kiszolgálókkal rendelkezik az Egyesült Államokban, nagyszerű biztonságot nyújt titkosítással és naplózás nélküli politikával. Legfeljebb 7 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Élő csevegési támogatást és számos kezdőbarát alkalmazást kínál. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja az MTV usa tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kisebb VPN szolgáltatás, mintegy 100 szerverrel 60 országban, köztük az Egyesült Államokban. Kis mérete ellenére, szerverrel rendelkezik 10 amerikai városban, köztük Chicagóban, Las Vegasban és New Yorkban. A PrivateVPN elkülöníti a nagy sebességű szervereket, amelyek ideálisak az MTV USA streamingjéhez. De ez még nem minden, amit megnézhet: A PrivateVPN fel tudja oldani a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video blokkolását is. Ez a szolgáltatás legfeljebb 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására használható.

Ez egy olyan VPN, amelyet kezdőknek is könnyű használni, az alkalmazások egyszerű, bonyolult kialakításának köszönhetően. A PrivateVPN élő ügyfélszolgálatot és távoli segítséget kínál, ha szüksége van rá. Nevezetesen, az interakció magukkal a fejlesztőkkel történik, nem pedig a szabadúszó ügyfélszolgálat képviselőivel. A PrivateVPN székhelye Svédországban van, és kijelenti, hogy nulla naplózású politikával rendelkezik. A biztonsági funkciók közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem.

A PrivateVPN az asztali (Windows és Mac) és a mobil (Android és iOS) alkalmazásokon keresztül használható. A manuális beállítás mind a Linux, mind az útválasztók esetében szükséges.

Előnyök:

 • Gyors szerver az Egyesült Államokban az MTV USA streamingjéhez
 • A Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video feloldását is feloldja
 • Titkosítási és naplózási politikával védi a magánéletét
 • Csatlakoztasson akár 6 eszközt
 • Kiváló ügyfélszolgálatot kínál

Hátrányok:

 • Kisebb szerverhálózat, mint a listán szereplő többi VPN-nél

GYORS JAV SZOLGÁLTATÓK: A PrivateVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik az Egyesült Államokban az MTV USA nézésére. Ezenkívül fel tudja oldani a Netflix és az Amazon Prime Video blokkolását. Csatlakoztasson akár 6 készüléket egyszerre. Az adatok biztonságát titkosítási és naplózási házirenddel biztosítja. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja az MTV usa tesztelését, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark szerverrel rendelkezik 12 amerikai városban, köztük Los Angelesben, Miamiban és New Yorkban. Ez lehetővé teszi az USA-alapú streaming szolgáltatások - például az MTV USA, a Netflix vagy az Amazon Prime Video - feloldását. Mi több, A Surfshark ideális családok számára, mivel korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. A VPN szolgáltatás által kínált sebességek gyorsak és konzisztensek, ami azt jelenti, hogy képesnek kell lennie streamálni bármilyen teljesítményprobléma nélkül.

Nevezetesen, a Surfshark számos érdekes funkciót kínál. Ezek között vannak olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a hirdetések blokkolását, az egyes alkalmazások és webhelyek engedélyező listájára való felvételét, és a biztonság érdekében akár egyszerre két VPN-t is használhatnak. Szintén elérhető a napi 24 órás támogatás, amely élő csevegéssel és e-mailen keresztül érhető el. A Surfshark erős biztonságot nyújt, védelmezi adatait 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, megszakító kapcsolóval és szigorú bejelentkezési szabályokkal.

A Surfshark az alábbiakhoz kínál alkalmazásokat: Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV és Fire Stick. A böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára is elérhetők. A manuális konfiguráció szükséges Linux és útválasztók esetén.

Előnyök:

 • Szerverek egy tucat amerikai városban az MTV USA nézésére
 • Korlátlan számú kapcsolatot kínál
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a dupla VPN-t
 • Feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását
 • 24 órás támogatás élő chat és e-mail útján

Hátrányok:

 • Néhány szerver kissé lassú lehet
 • Viszonylag kisebb szerverhálózat

Kiválóan oldja fel: a Surfshark feloldja az MTV USA, a Netflix és az Amazon Prime Video készüléket. Ez lehetővé teszi korlátlan számú eszköz csatlakoztatását. 24 órás élő csevegési támogatást kínál, és rendkívül biztonságos a titkosítás és a kill kapcsolóval. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Hogyan nézhetjük meg az MTV USA külföldi VPN-jét

A következő gyors és egyszerű lépéseket követve megnézheti az MTV USA külföldi VPN-jét:

Hogyan nézhetem MTV USA külföldön

 1. Iratkozzon fel az alább felsorolt ​​VPN-ek egyikére. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk az MTV USA külföldi streamingjéhez.
 2. Töltse le a VPN egyik alkalmazását. Legalább választhat asztali (Windows, Mac) és mobil (Android, iOS).
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást (vagy a böngésző kiterjesztését, ha elérhető), és csatlakozzon az Egyesült Államok szerveréhez.
 4. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez segít az MTV webhelynek elfelejteni a tényleges IP-címet és helyét, és elfogadja a VPN-t.
 5. Lépjen az MTV USA-ba, és nyissa meg a kívánt tartalmat, amelyet fel kell oldani.

Érdemes megemlíteni, hogy ahhoz, hogy tartalmat nézhessen az MTV USA-n, be kell jelentkeznie a TV-szolgáltatónál. Ha ez nem lehetséges Ön számára, akkor egyszerre megkaphatja a 24 órás megtekintési engedélyt, ha bejelentkezik a Facebook-fiókjába, vagy létrehoz egy fiókot, és megad egy e-mail címet.

MTV USA televíziós szolgáltató

Használhatok egy ingyenes VPN-t az MTV USA külföldi nézésére?

Igen, néhány ingyenes VPN képes feloldni az MTV USA külföldi blokkolását. azonban, a legtöbb ingyenes VPN nem érdemes idejét időben gyenge teljesítményük és a biztonság hiánya miatt. Az ingyenes VPN-k nagy részében nincs sok szerver, és a nagyszámú felhasználó azt jelenti, hogy a szerverek lassúak lehetnek és túlterheltek. Néhány ingyenes VPN korlátozza a sávszélességet, annak érdekében, hogy ezt jobban kezelje, ám az eredmény gyakran sok pufferolást és késést jelent streaming során.

Az ingyenes VPN-k korlátozottak, nemcsak a teljesítmény, hanem a funkcionalitás szempontjából is. A fizetett VPN-ektől eltérően gyakran van kisebb alkalmazásválaszték, és a legtöbb ingyenes szolgáltatás nem engedélyezi a többcsatlakozást. Ráadásul ismertek voltak az ingyenes VPN-ek, amelyek naplózják az Ön adatait, és harmadik feleknek értékesítik azokat, míg más ingyenes VPN-k pénzt keresnek azzal, hogy hirdetésekkel spammelnek téged. A legjobb fogadás egy fizetett VPN, amely gyors sebességet, erőteljes biztonságot, felhasználóbarát alkalmazásokat és többféle kapcsolatot biztosít.

Mit nézhetek az MTV USA-n?

Az MTV USA különféle tévéműsorokat kínál, amelyek többsége valóság és versenyző sorozat. Íme néhány tartalom, amelyet megnézhet az MTV USA-n:

 • Dupla felvétel a szerelemről
 • Klónok játék
 • Tinédzser anyuka
 • A kihívás
 • Ex a tengerparton
 • Milyen messze van a tetoválás?
 • Te vagy az egyetlen?
 • Lindsay Lohan Beach Club
 • Siesta Key
 • Harcsa: A TV-show
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 13

Adblock
detector