Hogyan nézhetjük meg az NRK-t online Norvégián kívül VPN-sel

Hogyan nézhetjük meg az NRK-t Norvégián kívül VPN-sel


Próbáld meg nézni az NRK-t online Norvégián kívül, és valószínű, hogy a következő üzenettel találkozik, amely nagyjából lefordul: „Norvégián kívül nem érhető el”:

„Ikke tilgjengelig utenfor Norge”.

NRK streaming hiba

A régiókhoz kötött webhelyek és szolgáltatások egyre gyakoribbak, mint például a Netflix, a BBC iPlayer és a DAZN streaming szolgáltatások esetében. Azonban a VPN segítségével Norvégián kívül is nézheti az NRK-t. Röviden: a virtuális magánhálózat, az eszköz internetes forgalmát egy titkosított alagúton keresztül a szervereik egyikére irányítják a világ más részein. Norvég IP-címet szerezhet, ha csatlakozik egy norvég VPN-kiszolgálóhoz, lehetővé téve az NRK külföldön történő közvetítését.

Hogyan nézhetjük meg az NRK-t online Norvégián kívül VPN-sel

Meglepő lehet, ha megtudja, hogy a VPN beállítása és használata nagyon gyors és egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket, így VPN-t nézhet Norvégián kívül:

A VPN használatával ellenőrizheti az NRK-t online Norvégián kívül:

 1. Az NRK ingyenes, és nem szükséges, hogy regisztráljon egy fiókot annak tartalmának megnézése érdekében. Fiók létrehozása azonban hozzáférést biztosít néhány kisebb funkcióhoz.
 2. Iratkozzon fel az NRK egyik legjobb VPN-jére - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 3. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést.
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, majd kattintson a ikonra, hogy csatlakozzon egy norvégiai szerverhez.
 5. Nyissa meg az NRK-t, és korlátozás nélkül figyelje az újonnan feloldott tartalmat!
 6. Lehetséges, hogy a változások hatályba lépéséhez törölnie kell a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Úgy találtuk azonban, hogy erre nincs szükség a VPN-k NRK-vel történő tesztelésekor.

Olyan sok VPN van a piacon, hogy hasznosnak találjuk a szolgáltatások kiértékelését egy kulcsfontosságú kritérium alapján. Az NRK online nézésére szolgáló legjobb VPN-k a következőket kínálják:

Az NRK online streamingjéhez a legjobb VPN-k kiválasztásának kritériumai

 • Gyors, konzisztens kiszolgálók Norvégiában az NRK streaminghez
 • Globális szerverhálózat tucat országban
 • Magas szintű biztonság titkosítással és nem naplózási politikával
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil platformokra
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján (lehetőleg 24/7)
 • Legalább 7 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia

Még nincs ideje elolvasni a teljes cikket? Az alábbiakban röviden összefoglaljuk az NRK Norvégián kívüli megfigyelésére szolgáló legjobb VPN-ket:

A legjobb VPN-ek az NRK külföldi nézéséhez

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk az NRK feloldásához! Szerverek 94 országban, köztük Norvégiában. Nagyon gyors sebesség. Feloldja az NRK és a Netflix blokkolását. Erős biztonság, 24 órás támogatás és öt egyidejű kapcsolat.
 2. NordVPN: Legjobb költségvetési VPN. Több tucat szerver Norvégiában az NRK külföldi megfigyelésére. A Netflix feloldását is feloldja. 5000 szerver világszerte. Csatlakoztasson hat eszközt. Nem naplózza a VPN-t 24/7 támogatással.
 3. CyberGhost: Nagy sebességű szerverek Norvégiában és erős biztonság, szigorú bejelentkezési politika mellett. Lehetővé teszi akár hét egyidejű csatlakozást. Feloldja az NRK és a Netflix USA feloldását.
 4. IPVanish: 10 eszközt egyszerre csatlakoztathat. Jó sebesség az NRK Norvégián kívüli közvetítéséhez. Biztosítja az adatait naplózás nélküli politikával és titkosítással.
 5. PrivateVPN: Nagysebességű szerverek tucat országban, köztük Norvégiában. Együttműködik az NRK-vel, a Netflix-kel és még sok másnal. Kezdőbarát alkalmazások és barátságos élő chat-támogatás.
 6. VyprVPN: Nincs naplózva VPN az NRK streaminghez. Feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását. 24 órás élő csevegési támogatást és magas szintű biztonságot kínál a gyilkos kapcsolóval.

A legjobb VPN-ek az NRK online megtekintéséhez

Itt található a legjobb VPN-k listája az NRK figyelésére, ha Norvégián kívül utazol:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks nrkTesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának egyik legjobb VPN-je. Amellett, hogy lehetővé teszi az NRK online nézését Norvégián kívül, jól működik a Netflix és a BBC iPlayer kedvelőivel. Ennek nagy oka az ExpressVPN lenyűgöző hálózata, amely több mint 3000 szerverből áll 94 országban, köztük Norvégiában. Ugyanolyan fontos, ennek a VPN-nek gyors és megbízható kapcsolatai vannak a stresszmentes streaminghez.

Ez a VPN különös figyelmet szentel az Ön személyes adatainak és biztonságának. Kezdetként 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint egy kill kapcsolóval biztosítja az Ön adatait. Székhelye a Brit Virgin-szigetek, amely az Öt Szem hírszerző szövetség joghatósága alá tartozik. Függetlenül attól, hogy ez a VPN-szolgáltató nem tart nyilvántartást, amely alapján személyesen azonosítható lenne. Ha segítségre van szüksége, akkor 24 órás, vagy hét órás kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal élő csevegés vagy e-mail útján.

Az ExpressVPN alkalmazáshoz tartozik a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztókhoz. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is.

Előnyök:

 • Nagyon gyors kiszolgálók az NRK online streamingjéhez Norvégián kívül
 • Emellett feloldja a Netflix, a BBC iPlayer, a HBO Go és még sok más funkciót
 • Szerverek 94 országban a tartalom globális feloldásához
 • Kiváló ügyfélszolgálat, amely éjjel-nappal elérhető élő chat-en keresztül
 • Csatlakoztasson akár öt eszközt egyetlen fiókkal
 • Az adatok biztonságát magas szintű titkosítás biztosítja

Hátrányok:

 • Meglehetősen drága sok konkurens VPN-hez képest

AZ NRK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Gyors és megbízható szervereket kínál streaminghez. Nézze meg az NRK, a Netflix, a BBC iPlayer és így tovább. Kiváló felhasználóbarát alkalmazások és 24 órás támogatás. Biztonságos titkosítással és kill kapcsolóval. Kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a nrk tesztelést, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 72 szerverrel rendelkezik Norvégiában, több, mint a listán szereplő bármely más VPN-nél. Ez különösen megkönnyíti az NRK online nézését külföldön. Még ennél is lenyűgözőbb, hogy ennek a VPN-nek világszerte több mint 5500 szervere van, lehetővé téve a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és egyebek feloldását. A kiszolgálók általában elég gyorsak streaminghez pufferolás vagy késés nélkül mivel nincs sávszélesség-szabályozás, a letöltések különösen gyorsak. Ez a szolgáltatás akár hat eszközön is használható egyszerre.

A NordVPN számos módon védi az Ön személyes adatait. Különösen ez a Panama-alapú VPN szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik. Van még 256 bites AES titkosítás, megszakító kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem. Néhány NordVPN szerver még a P2P megosztáshoz is optimalizálva van. Ha bármilyen kérdése van, 24 órás és 24 órás csevegési támogatás áll rendelkezésre.

A NordVPN alkalmazások letölthetők a következőkre: Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV. A böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára is elérhetők. A kompatibilis útválasztók kézi konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • 72 szerver Norvégiában az NRK feloldásához külföldön
 • A Netflix-szel, az Amazon Prime Video-val és a BBC iPlayer-rel is működik
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre
 • Ügyfélszolgálat e-mailben és élő chat-en, 24/7
 • Szigorú bejelentkezési szabályok és speciális kiszolgálók az extra biztonság érdekében

Hátrányok:

 • Néhány lassú szerversebesség

A PÉNZNEK AJÁNLAT: Norvégiaban az NordVPN több szerverrel rendelkezik, mint a legtöbb VPN. Több mint 5000 szerver világszerte. Nézze meg az NRK-t online külföldön, valamint a Netflix-et is. Lehetővé teszi akár hat eszköz egyidejű csatlakoztatását. Nincs naplózási politika, titkosítás és 24 órás támogatás. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a nrk tesztelést, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost gyors kiszolgálókat kínál az NRK streamingjéhez Norvégián kívül. Ez egy olyan VPN, amely nem fojtja el a kapcsolatot, ezért ideálisvá teszi a streaminghez és a torrenthez. Több ezer szerverrel rendelkezik 59 országban világszerte, köztük 30 Norvégiában. A CyberGhost egyszerűen feloldja a földrajzilag korlátozott platformokat, mint például a Netflix USA és a BBC iPlayer külföldön, és mivel akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre, akkor otthoni és útközben is streamingbe léphet.

A kezdőbarát alkalmazásoknak és böngésző-bővítményeknek köszönhetően a CyberGhost könnyen kezelhető, mivel másodpercek alatt lehetővé teszi a kiszolgálóhoz történő kapcsolódást. Ez egy rendkívül biztonságos VPN, amint ezt a 256 bites titkosítás, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem is bizonyítja. A CyberGhost nem naplózott VPN, amely automatikus kilépő kapcsolót, hirdetés-blokkolót és rosszindulatú programok blokkolását is kínálja. A legjobb, hogy ezeket a funkciókat alapértelmezés szerint engedélyezik, tehát minimálisan szükséges a konfiguráció.

A CyberGhost előfizetés hozzáférést biztosít a Windows, Mac, Android, iOS, Android TV és Amazon Fire Stick / Fire TV alkalmazásokhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítményeket is megtalálhatja. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Nagy sebességű VPN az NRK Norvégián kívüli figyelésére
 • Nézze meg a Netflix USA és a BBC iPlayer nézeteit
 • Rendkívül biztonságos szolgáltatás hirdetésgátlóval és bejelentkezési szabályokkal
 • Lehetővé teszi akár hét egyidejű kapcsolat létesítését
 • Az alkalmazások és a böngészőbővítmények kezdőknek egyszerűen használhatók

Hátrányok:

 • Nem lehet feloldani néhány streaming webhely blokkolását

IDEÁLIS A CSATLAKOZÁSHOZ: A CyberGhost gyors VPN szolgáltatás streaminghez és torrentinghez. Nézze meg az NRK-t online Norvégián kívül. A Netflix USA feloldását is feloldja. Könnyen használható alkalmazások, 24 órás, élő csevegő támogatás és erős biztonság, szigorú bejelentkezési tilalmakkal. Akár hét egyidejű kapcsolat. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a nrk tesztelést, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Több mint 1300 szerverrel rendelkezik a világ több mint 60 országában. Ide tartoznak a norvégiai oslói szerverek. Ezért ezt a VPN-t felhasználhatja az NRK külföldi streamingre. A korlátlan sávszélesség és a korlátlan P2P-forgalom azt jelenti, hogy korlátozás nélkül továbbíthatja és torrentheti. A szerver sebessége nagyon gyors, és ezt a VPN-t is felhasználhatja a Netflix USA feloldására bárhol is.

Az egyik olyan terület, amelyben az IPVanish kiemelkedik, a tíz egyidejű csatlakozás megengedhető. A 24/7 élő csevegési támogatás mellett számíthat olyan alkalmazásokra is, amelyek gyorsan és könnyen navigálhatók. Sok riválisától eltérően az IPVanish saját szerverekkel rendelkezik. Ez az amerikai székhelyű VPN szolgáltató nem naplózza a házirendet, és 256 bites AES titkosítással védi adatait. Ez magában foglalja a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelmet, valamint az automatikus megszakítót is.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál asztali (Windows és Mac), mobil (Android és iOS) és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. A Linux és a kompatibilis útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Az norvégiai Oslo kiszolgálói az NRK feloldásához
 • Legfeljebb 10 eszközön használható egyszerre
 • Könnyen kezelhető a 24/7 élő chat-támogatásnak köszönhetően
 • Saját szerverei vannak, és nem naplózási házirendet működtet

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás betöltése lassú lehet
 • Székhelye az Egyesült Államokban van, amely az Five Eyes tagja

10 CSATLAKOZTATÓ ESZKÖZÖK: Az IPVanish szerverei vannak Norvégiában, Osloben, az NRK tengerentúli streamingjéhez. A Netflix USA feloldását is feloldja. Jó sebesség a streaminghez és lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Nem naplózza a VPN-t titkosítással és élő chat-támogatással. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a nrk tesztelést, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az egyik gyorsabb VPN a piacon. Lehetővé teszi az NRK feloldását a tengerentúlon, ez egy nagyszerű választás a kedvenc TV-műsorok és filmek közvetítéséhez. Ennek a VPN-nek 60 országban vannak szerverei, ami azt jelenti, hogy világszerte elérheti a régiók által letiltott webhelyeket és szolgáltatásokat. Különösen, A PrivateVPN kiválóan segíti a népszerű streaming szolgáltatások feloldását mint például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video.

Az asztali és a mobil alkalmazások nagyon felhasználóbarátak, így a PrivateVPN erős választás a kezdők számára. Az élő csevegés támogatása elérhető, ha szüksége van rá. Legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat egyszerre. A PrivateVPN székhelye Svédországban található. 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót kínál. Nem tárol semmilyen forgalmi naplót, és egyszerű, félig anonim regisztrációt kínál - az egyetlen szükséges személyes adat az e-mail cím.

A PrivateVPN feliratkozáskor letölthet alkalmazásokat Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre. A Linux és az útválasztók manuális telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Ideális streaminghez a gyors kiszolgálóknak és a korlátlan sávszélességnek köszönhetően
 • A legtöbb weboldal és szolgáltatás feloldása, beleértve az NRK-t és a Netflixet
 • Kezdőbarát, könnyen használható alkalmazásokkal és távoli telepítéssel
 • Titkosítással és kill kapcsolóval védi online adatvédelmét

Hátrányok:

 • Kisebb hálózat, körülbelül 100 szerver
 • Kizárólag asztali és mobil alkalmazásokat kínál (és nem tartalmaz böngészőbővítményeket)

EXCELEK KISZERELÉSE: A PrivateVPN feloldja az NRK-t, valamint a Netflix és a BBC iPlayer kedvelőit. Nagyon gyors kiszolgálók puffer- és késésmentes streaminghez. Akár hat egyidejű kapcsolat. Kezdőbarát alkalmazások, élő csevegési támogatás és bejelentkezési szabályok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. VyprVPN

VyprVPNfeloldja a nrk tesztelést, 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN A növekvő 700+ szerver hálózattal rendelkezik világszerte körülbelül 70 országban, beleértve Norvégiát is. Több mint 200 000 IP-címet kínál, megkönnyítve mindenféle webhely és szolgáltatás feloldását bárhol. Valójában ezt a VPN-t felhasználhatja az NRK, valamint a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video feloldására. A sebességek több mint elég gyorsak a tartalom streamingjéhez az 1080p HD felbontásban, teljesítménybeli problémák nélkül.

Ez a VPN rengeteg biztonsági funkciót tartalmaz, csúcsminőségű 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint egy kill kapcsolóval. Ez lehetővé teszi, hogy akár öt eszközt egyidejűleg csatlakoztasson a prémium VyprVPN tervhez, plusz van 24 órás ügyfélszolgálat, ha bármilyen probléma merül fel. Különösen érdekes, hogy ez A VyprVPN ellenőrzése megtörtént annak bizonyítása érdekében, hogy nem tart naplókat, azaz az Ön személyes adatait garantáljuk.

A VyprVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS és Android TV rendszerekhez. A manuális beállítás szükséges a Linux és az útválasztók számára.

Előnyök:

 • Ezzel a VPN-vel korlátlan számú eszközt biztosíthat
 • Patak NRK, Netflix, Amazon Prime Video és HBO Go
 • Gyors és barátságos ügyfélszolgálat elérhető napi 24 órában élő csevegésen keresztül
 • Megvizsgálva annak bizonyítására, hogy nem tart naplót

Hátrányok:

 • Nem a legnagyobb szerverhálózat (körülbelül 800 szerver)
 • Néhány szerver lassú

BIZTONSÁGOS, NAGY NAPLÓS VPN: A VyprVPN-t megvizsgálták annak bizonyítására, hogy nem tart naplókat. Titkosítást is használ a magánélet védelme érdekében. Szolgáltatók tucat országban, köztük Norvégiában. Jól működik az NRK-vel és a Netflix-szel is. Magában foglalja a 24/7 élő chat támogatást. 3 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatok egy ingyenes VPN-t az NRK Norvégián kívüli nézésére?

sajnálatos módon, sok ingyenes VPN nem képes feloldni az NRK blokkolását (valójában még egyes fizetett VPN-k, mint például a Surfshark sem működnek együtt az NRK-vel). Még azok az ingyenes VPN-k, amelyek feloldják az NRK feloldását, általában túl lassúak a streaminghez. Sokan fojtják a sávszélességet, ami azt jelenti, hogy sok pufferrel és késéssel kell szembenéznie. Az ingyenes VPN-k szintén küzdenek a Netflix és a DAZN kedvelőinek feloldása érdekében.

Egy másik oka annak, hogy miért nem javasoljuk az ingyenes VPN-ek használatát, a biztonság hiánya. Az átlagos ingyenes VPN nem titkosítja az Ön adatait, és nem is védi Önt az adatszivárgásoktól. Még kevesebb ingyenes VPN rendelkezik bejelentkezési házirenddel, ami azt jelenti adatait és böngészési előzmények valószínűleg betakarításra és értékesítésre kerül. Ha értékeli az online adatvédelmet, az ingyenes VPN egyszerűen nem a megfelelő út.

Végül, de nem utolsósorban, az ingyenes VPN-k nagyon jól érzékeltetik más funkciókat. Például a legjobb VPN-k, amelyek segítségével az NRK online ajánlatkiszolgálóit nézhetik, amelyek optimalizálták a jobb adatvédelmet vagy a P2P fájlmegosztást. VPN-jének élő csevegés és e-mail útján ügyfélszolgálatot kell kínálnia, valamint pénz-visszafizetési garanciát kell tartalmaznia, hogy kockázatmentesen kipróbálhassa. Hasznos lehet az is, ha több eszközt egyszerre csatlakoztathat. Mindez lehetséges a Norvégia és az NRK legjobb VPN-jeivel.

Mit nézhetek az NRK-n?

Az NRK webhely támogatja a Norvég Műsorszóró Társaság különféle televíziós és rádióműsorát. A TV-csatornák között szerepel az NRK1, NRK2, NRK3 és az NRK Super. A rádióállomások között szerepel az NRK P1, az NRK Super és az NRK Sport.

A weboldal tartalmának nagy része az aktuális eseményekre és a sportra összpontosít. A honlap NRK TV szakasza azonban teljes hosszúságú epizódokat kínál mind a norvég, mind a nemzetközi TV-programokról. A következő TV-műsorokat nézheti az NRK-n, amikor VPN-t használ norvég IP-cím megszerzéséhez:

 • Dagsnytt Atten
 • Poldark
 • Louis Theroux
 • Skam
 • Valkyrien
 • Bonusfamilien
 • A félkövér típus
 • Unsynlege heltar
 • A split
 • Eagles

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 58