Hogyan nézhetjük online a TSN-t Kanadán kívül egy VPN-sel

Hogyan nézhetjük meg a TSN-t Kanadán kívül egy VPN-sel

Amint valószínűleg felfedezte, ha megpróbálta a TSN-t élőben nézni online, a TSN videotartalma Kanadán kívül nem érhető el. Videó megnyitásakor a következő üzenet jelenik meg:

“A tartalom az Ön régiójában nem érhető el.”

TSN streaming hiba

Ez azt jelenti, hogy Kanadában kell lennie, vagy VPN-vel kell rendelkeznie ahhoz, hogy hozzáférjen ehhez.

Tehát mi a VPN és hogyan működik? A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN felhasználható az online biztonság fokozására és a más országokból származó, földrajzilag korlátozott tartalmak elérésére. A VPN-k úgy működnek, hogy az internetes forgalmat egy titkosított alagúton keresztül a VPN szerverhez küldik valahol a világon. Ha csatlakozik egy kanadai VPN szerverhez, egy kanadai IP-címet fog kapni, amely becsapja az olyan webhelyeket, mint a TSN, és lehetővé teszi, hogy külföldről nézzen..

Hogyan nézhetjük online a TSN-t Kanadán kívül egy VPN-sel

Úgy tűnik, hogy a TSN nem hajtott végre VPN-ellenes intézkedéseket, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű a VPN-t külföldön megfigyelni. Kövesse ezeket a lépésről lépésre, és percek alatt készen áll a futtatásra.

A következőképpen nézheti meg a TSN-t élőben online, Kanadán kívül:

 1. Iratkozzon fel a felsorolt ​​VPN-szolgáltatók egyikére - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse az egyik VPN-alkalmazást vagy böngésző-bővítményt.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és válassza a kiszolgálót Kanadában, mielőtt csatlakozna.
 4. Törölje a sütiket a változások hatálybalépésének biztosítása érdekében.
 5. Lépjen a TSN oldalra, és keresse meg a korlátozott videotartalmat. Fel kell oldani!

Ha kíváncsi, hogyan választottuk meg a legjobb VPN-ket a TSN online nézésére Kanadán kívül, itt találja a legfontosabb kritériumokat, amelyeknek meg kell felelniük a kiválasztáshoz:

A legjobb VPN kiválasztásának kritériumai

 • Kanadai szerverek a TSN feloldásához
 • Gyors és megbízható csatlakozások streaminghez
 • Biztonságos magas szintű titkosítással
 • Bejelentkezési tilalmakkal védi a magánéletét
 • Élő csevegés és e-mail támogatás, lehetőleg 24 órán keresztül
 • Könnyen kezelhető asztali és mobil alkalmazásokkal

A TSN legjobb VPN-jeit később részletesebben ismertetjük. Itt van egy rövid összefoglaló, ha nincs ideje elolvasni a teljes cikket:

A legjobb VPN-ek a TSN külföldi megfigyeléséhez

 1. ExpressVPN: Az első választásunk a TSN feloldásához külföldön! Nagysebességű szerver több kanadai városban. A TSN, a Netflix és az ESPN feloldása. Titkosítással védi adatait, és 24 órás, élő chat-támogatást kínál.
 2. NordVPN: Legjobb költségvetési VPN. 450 szerver Kanadában. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. A legtöbb tartalommal együtt működik, beleértve a TSN-t és a Netflix-et is. Nincs naplózott VPN 24/7 támogatással és felhasználóbarát alkalmazásokkal.
 3. CyberGhost: Rengeteg kanadai szerver látja el a TSN-t Kanadán kívül. Használja fel a Netflix USA feloldásához. Csatlakoztasson akár 7 eszközt. Naplók és titkosítás nélkül biztonságos.
 4. IPVanish: Szerverek Montrealban, Torontóban és Vancouverben. Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé. Jól működik a Kodi-val és az Amazon Fire Stick-rel. Nincs naplózás.
 5. PrivateVPN: Gyors VPN szolgáltatás a TSN streamingjéhez. A Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását is feloldja. Kezdőbarát alkalmazások. Csatlakoztasson akár 6 eszközt.
 6. VyprVPN: Több tucat országban működő kiszolgálók, beleértve Kanadát a TSN külföldi megfigyelésére. 24 órás élő chat-támogatást kínál. Megvizsgálták annak bizonyítására, hogy nem vezet naplókat.

A legjobb VPN-ek, amelyek online nézik a TSN-t

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb VPN-k listáját, amelyeket felhasználhat a TSN élő közvetítéséhez Kanadán kívül:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks tsnTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a világszerte a legjobb VPN a régiókkal zárolt tartalom feloldásához. Ennek oka az, hogy a hálózat több mint 3000 szerverrel rendelkezik. Még lenyűgözőbb, hogy ezek a szerverek 94 országban vannak elosztva - jóval több, mint a legtöbb VPN. Erős feloldó képességével az ExpressVPN lehetővé teszi nézze meg a TSN-t Kanadán kívül, és hozzáférjen más földrajzilag blokkolt szolgáltatásokhoz, például a Netflixhez és a BBC iPlayerhez. Az ExpressVPN gyors és megbízható szerverekkel rendelkezik, így megszakítás nélkül képes lesz az adatfolyamra.

Ha ez az első alkalom, hogy VPN-t használ, jó kezekben van. Az ExpressVPN alkalmazásai nagyon könnyen kezelhetők. Ráadásul ez a VPN 24 órás élő csevegést és e-mail támogatást kínál. Miután kipróbáltuk ezt, elmondhatjuk, hogy ez az egyik legjobb, amellyel találkoztunk. Az ExpressVPN akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, így nem korlátozódhat csak egy eszköz védelmére.

A minőségi VPN-nek nemcsak lehetővé kell tennie a TSN külföldön történő megfigyelését, hanem biztonságosnak kell lennie az interneten is. Az ExpressVPN komolyan veszi az Ön biztonságát, amint azt a 256 bites AES titkosítás is használja. További biztonsági funkciók közé tartozik a megszakító kapcsoló, valamint a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelem. Ugyanilyen fontos, hogy az ExpressVPN elfogadja a Bitcoint, és nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő információkat. Mint ilyen, ez kiváló lehetőség a magánélettudatos internetfelhasználók számára.

Töltse le az ExpressVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztókhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, köztük Kanadában a TSN számára
 • Blokkolja a szolgáltatásokat, beleértve a Netflix-et és az Amazon Prime Video-t
 • Élő csevegés és e-mail támogatás, 24/7
 • Kiváló kezdőbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • 256 bites AES titkosítást használ az adatok biztonságához
 • Nem tart azonosító naplókat

Hátrányok:

 • A lista legdrágább lehetőségei

A TSN LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első számú ajánlása. A kanadai gyors és megbízható szerverek lehetővé teszik a TSN puffer- és késés nélküli adatfolyamát. A Netflix feloldását is feloldja. Magában foglalja a 24/7 élő chat-támogatást, valamint kezdőbarát alkalmazásokat és böngésző-bővítményeket. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia révén kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a tsnTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy másik kiváló választás a TSN Kanadán kívüli nézésére. Különösen hatalmas, több mint 5200 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik, amelyek közül mintegy 450 Kanadában található. A TSN feloldásától eltekintve a NordVPN a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatókkal is együttműködik. Ez a VPN különféle speciális kiszolgálókat kínál, köztük a P2P fájlmegosztásra optimalizált kiszolgálókat is. Van még dupla VPN opció az extra adatvédelem érdekében.

A NordVPN akár 6 eszközön is használható egyszerre. A támogatás a nap 24 órájában, hétfőn keresztül elérhető, azonban a VPN alkalmazásai és böngészőbővítményei egyszerűen használhatók, tehát nem kell gondot okoznia. A NordVPN 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval, védelemmel a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, valamint a szigorú bejelentkezési házirenddel biztosítja az Ön személyes adatait..

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV rendszerekhez. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is. Az útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • 450 szerver Kanadában a TSN feloldásához külföldön
 • Több mint 5000 szerverből álló hálózat feloldásához világszerte
 • Speciális szerverek a P2P megosztására és a fokozott adatvédelemre
 • 24 órás élő chat-támogatást kínál
 • Lenyűgöző biztonsági csomag titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • A kiszolgálók minősége kissé eltérhet

AJÁNDÉKÁNAK LEGJOBB BANG: A NordVPN kiváló lehetőség a költségvetésben részesülők számára. 450 szerver Kanadában a TSN feloldásához. Több mint 5200 szerver világszerte. Emellett feloldja a Netflix feloldását, és 24 órás, élő chat-támogatást nyújt. Kezdőbarát alkalmazások és erős biztonság titkosítási és naplózási politikával. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a tsnTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 176 szerverrel rendelkezik Kanadában, így ideális a TSN feloldásához. Kiemelkedik a nagy sebességű kapcsolatokkal, amelyek lehetővé teszik az áramlás mentesedését a késéstől és a pufferolástól. Összesen 59 országban több mint 3700 szerverrel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a CyberGhost segítségével feloldhatja a tartalmakat az egész világon. Valójában feloldja a Netflix USA és a BBC iPlayer is. Ha sok eszköz van, vegye figyelembe, hogy ezt a VPN-t akár 7 eszköz egyidejű csatlakoztatására is használhatja.

A CyberGhost egyik különösen vonzó tulajdonsága, hogy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz (a legtöbb VPN legfeljebb 30 napot kínál). Az alkalmazások megkönnyítik a szerver kiválasztását vagy a különféle szolgáltatások, például az adblokkoló aktiválását. Összességében a CyberGhost nagyon erős biztonsági szolgáltatással rendelkezik, 256 bites AES titkosítással, hirdetés-blokkolással, rosszindulatú programok beolvasásával, automatikus megszakító kapcsolóval, valamint a DNS és az IPv6 szivárgásvédelemmel. Ez a VPN szolgáltatás Romániában található, és szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik.

A CyberGhost a Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV és Android TV alkalmazásokon keresztül használható. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményei is elérhetők. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Sok gyors kiszolgáló a TSN streamingjéhez Kanadán kívül
 • Feloldja a streaming szolgáltatásokat, beleértve a Netflix USA szolgáltatást
 • Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre
 • Tartalmaz egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát (több, mint a legtöbb VPN-nél)
 • Rendkívül biztonságos titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Nem lehet felfüggeszteni néhány fő streaming szolgáltatás blokkolását

Kiváló sebesség: A CyberGhost gyors és állandó kapcsolatokkal rendelkezik a TSN streamingjének Kanadán kívüli területén. Sőt, lehetővé teszi akár 7 eszköz csatlakoztatását. Tartalmazza a 24 órás támogatást és az alkalmazásokat is, amelyek könnyen kezelhetők kezdőknek. Biztonságos bejelentkezési házirenddel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a tsnTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish jól működik a TSN-vel, és szerverei vannak Montrealban, Torontóban és Vancouverben. Jó sebességet kínál a streaminghez, és feloldhatja azokat a platformokat, mint például a Netflix USA. Ez a VPN hozzávetőlegesen 1300 szerverrel rendelkezik tucat országban, köztük az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Az IPVanish egyik legjobb dolga az, hogy lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ez nagy értéket kínál a családoknak vagy azoknak, akiknek sok védőeszköze van.

Az IPVanish alkalmazások segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhat szerverhez. Sőt, különféle módon is kereshet szervereket, ideértve a késleltetést is. Ha bármilyen probléma merül fel, ez az amerikai székhelyű szolgáltató élő chat-támogatást kínál, amely elérhető a nap 24 órájában. Az IPVanish nem naplózási politikával, hanem 256 bites AES titkosítással, OpenVPN obfuzikációval, védelemmel a DNS szivárgások ellen és egy kill kapcsolóval védi az adatait, ha a VPN kapcsolat leesik..

Az IPVanish alkalmazások az alábbiakhoz érhetők el: asztali (Windows és Mac), mobil (Android és iOS) és Amazon Fire TV / Fire Stick. A Linuxot és az útválasztókat manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Szerverek több kanadai városban a TSN tengerentúli megfigyelésére
 • Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé
 • Jól működik a Kodi-val és az Amazon Fire Stick-rel
 • 24/7 élő chat támogatás
 • Titkosítási és naplózási politikával védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Székhelye az Egyesült Államokban van, amely az Five Eyes tagja
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

10 SZIMTUNÁLIS CSATLAKOZÁS: Az IPVanish akár 10 eszköz biztonságát is lehetővé teszi, amely ideális a családok számára. Több kanadai városban található kiszolgálókkal rendelkezik a TSN számára. Rendkívül biztonságos szolgáltatás titkosítási és bejelentkezési házirenddel. Jó sebesség a késleltetéshez és a puffermentes streaminghez. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a tsnTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kiváló VPN a tartalom feloldásához, legyen az TSN, Netflix vagy BBC iPlayer. Eltekintve attól, hogy fel tudjuk blokkolni sok földrajzilag korlátozott szolgáltatást, nagyon gyors kiszolgálókkal rendelkezik 60 országban, beleértve Kanadát is (a felhasználók választhatnak szervereket Torontóban vagy Vancouverben). Ez a VPN lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű biztonságát, és nagyon egyszerűen használható alkalmazásokat tartalmaz asztali és mobil eszközökhöz.

A PrivateVPN által nyújtott élő chat támogatás kiváló, és lehetővé teszi a fejlesztőkkel való közvetlen beszélgetést. A PrivateVPN székhelye Svédországban található. Biztonságot nyújt 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel és kill kapcsolóval. Ezenkívül létezik bejelentkezési tilalom és fizetési lehetőség a Bitcoinban a fokozott névtelenségért.

Feloldhatja a TSN blokkolását Kanadán kívül a PrivateVPN alkalmazásaival Windows, Mac, Android és iOS számára. A Linux és az útválasztókhoz azonban manuálisan kell beállítani.

Előnyök:

 • Gyors szerverek a TSN, a Netflix vagy a BBC iPlayer streamingjéhez
 • Legfeljebb 6 eszközön használható
 • Kezdőbarát alkalmazások asztali és mobil platformokra
 • Anonim maradjon online a titkosítási és a bejelentkezési szabályoknak köszönhetően

Hátrányok:

 • Kicsi, körülbelül 100 szerverből álló hálózat
 • Néhány riválisával ellentétben az élő csevegés nem elérhető a hét minden napján

A FELVÉTEL GYORS: A PrivateVPN nagysebességű szerverekkel rendelkezik a TSN, Netflix, ESPN és egyebek streamingjéhez. Ez egy könnyen használható VPN kiváló asztali és mobilalkalmazásokkal. Magában foglalja az élő csevegés támogatását, valamint a távoli súgót és a telepítést. Titkosítás és megölés kapcsoló funkció. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. VyprVPN

VyprVPNfeloldja a tsnTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN egyre növekvő szerverhálózattal rendelkezik tucat országban (beleértve Kanadát is) a világ minden tájáról. Összességében ennek a VPN-nek mintegy 700 szervere van és több mint 200 000 IP-címe van. Kiváló választás a streaminghez, mivel a sebessége elég gyors a puffermentes videóhoz, és feloldhatja az olyan makacs szolgáltatásokat, mint a Netflix USA, a Hulu és az Amazon Prime Video..

Ez a VPN kétféle terveket kínál: a standard VyprVPN és a VyprVPN Premium. Az egyik legfontosabb különbség az, hogy a szokásos terv 3 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, míg a prémium csomag lehetővé teszi az 5. A VyprVPN 24/7 élő chat-támogatással rendelkezik, és saját szerverekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell harmadik felekre támaszkodnia. Az Ön adatait 256 bites AES titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem és megszakító kapcsoló védi. Továbbá, A VyprVPN nem tart naplókat, és ellenőrizték annak igazolására.

A VyprVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre. A Linux és az útválasztók manuális telepítési útmutatásait kell követnie.

Előnyök:

 • Feloldja számos webhely blokkolását, beleértve a TSN-t, a Netflix-et és az Amazon Prime-t
 • A prémium terv lehetővé teszi akár 5 egyidejű kapcsolat létesítését
 • 24 órás élő chat-támogatást kínál
 • Megvizsgálva annak bizonyítására, hogy nem tart naplót

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver, mint a listán szereplő legtöbb VPN-nél
 • Korlátozott alkalmazásválaszték és böngészőbővítmények nélkül

NO-LOGS VPN: A VyprVPN-t megvizsgálták annak bizonyítása érdekében, hogy nem tart naplókat. Titkosítást is használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Jó kiszolgálók Kanadában a TSN számára, és feloldják a Netflix USA szolgáltatását is. 24/7 élő csevegési támogatás, és lehetővé teszi több egyidejű kapcsolat létesítését. 3 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatok egy ingyenes VPN-t a TSN Kanadán kívüli megfigyelésére?

A legtöbb VPN-nek képesnek kell lennie a TSN régiókorlátozott tartalmának feloldására. Sajnos a legtöbb ingyenes VPN szörnyű, ha az streamingről van szó. Ennek oka az, hogy sokan korlátozzák a sávszélességet, hogy megpróbálják kezelni a nagyszámú felhasználót és kis számú szervert. Ezzel szemben a TSN-hez legjobban fizetett VPN-k több száz vagy akár több ezer szerverrel rendelkeznek, és korlátlan sávszélességet kínálnak, amely ideális streaminghez és torrenthez is..

Érdemes tudni, hogy bár sok ingyenes VPN működik együtt a TSN-vel, a legtöbb küzd a nagyobb streaming szolgáltatások - például a Netflix és a HBO Go - feloldásához. Ráadásul az ingyenes VPN-k gyakran nagyon könnyűek a szolgáltatások szempontjából. Bár nem minden szolgáltatás elengedhetetlen, Néhány ingyenes VPN-nél hiányoznak a létfontosságú biztonsági szolgáltatások, beleértve a titkosítást és egy kill kapcsolót. Sőt, adatait és tevékenységeit naplózhatja és értékesítheti harmadik felek számára. Ha magánéletre vágyik, akkor legjobb, ha elkerüli az ingyenes VPN-ket.

Lásd még: A legjobb VPN-ek Kanada számára

Mit nézhetek a TSN-en?

Nem meglepő, hogy a TSN a sporttal kapcsolatos tartalomra összpontosít. Ez magában foglalja az élő és rögzített műsorokat a sport széles skálájáról. Vannak még sportbeszélgetések, eredeti TSN programozás és podcastok. Itt található a TSN által lefedett sportok néhány listája:

 • NHL
 • NBA
 • Jégkorong Kanada
 • MLB
 • Futball
 • Tenisz
 • CFL
 • NFL
 • UFC
 • Golf
 • bodorítás
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 28 =

Adblock
detector