Hogyan nézhetjük online a VH1-et bárhonnan (az Egyesült Államokon kívül) egy VPN segítségével

Hogyan lehet a VH1-et bárhonnan online nézni


Ha az Egyesült Államok területén kívül helyezkedik el, akkor csak akkor lehet online VH1-t nézni, ha van VPN-je. Ehelyett automatikusan átirányítja Önt a VH1 Facebook oldalára. Még ha sikerül elérnie a VH1 webhelyet, akkor a következő üzenettel találkozhat, amikor megpróbálja megnézni a VH1 műsorokat:

“Keresse meg TV-szolgáltatóját, majd jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával.”

Ennek oka az, hogy a VH1 régióhoz kötött, és amerikai kábeltelevíziós előfizetésre van szükség.

Bejelentkezés a VH1 TV szolgáltatóhoz

Tehát hogyan segíthet egy VPN? VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozáskor egy új, ideiglenes IP-címet kapsz. Például, ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, amerikai IP-címet szerezhet. Valódi IP-címe és tartózkodási helye rejtve van, és adatai titkosítva vannak. Mint ilyen, a VPN segítségével nagyobb online adatvédelmet és anonimitást élvezhet, valamint feloldhatja a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások, például a VH1 használatát..

Hogyan lehet a VH1-et élőben (az Egyesült Államokon kívül) nézni egy VPN segítségével

Elég könnyű a VH1-t online nézni az Egyesült Államokon kívül, VPN használatával. Ne aggódjon, ha még soha nem használt VPN-t, a beállítás gyors és egyszerű, miután kiválasztotta az Ön számára megfelelő VPN-szolgáltatást. Csak kövesse az alábbi lépéseket.

A VH1 online módon bárhonnan megtekinthető:

 1. Először jelentkezzen be a VH1-hez egy TV-szolgáltatóval, írja be a TV-szolgáltató bejelentkezési adatait. Ha még nem rendelkezik kábel TV-előfizetéssel, fizetős streaming szolgáltatásokon keresztül nézheti a VH1 csatornát, vagy bekapcsolhat egy egyszeri 24 órás megtekintési engedélyt, ha bejelentkezik egy Facebook-fiókkal.
 2. Iratkozzon fel a VH1 egyik legjobb VPN-jére - javasoljuk az ExpressVPN-t.
 3. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést.
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 5. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, hogy a VH1 elfelejtse a tényleges IP-címet és helyét. Ezután el kell fogadnia a VPN által megadott új amerikai IP-címet.
 6. Ugrás a VH1-re, és válassza ki a feloldni kívánt tartalmat. Most már készen áll a nézésre!

Ha nem az USA-n tartózkodik, vagy egyszerűen nincs kábel TV-je, akkor továbbra is nézheti a VH1-et a kiválasztott streaming szolgáltatások segítségével. Ide tartozik a DirecTV Now (50 USD / hó), a FuboTV ($ 54.99 / hónap) és a Sling TV ($ 15 / hó). Sőt, ezek a szolgáltatások mindegyike ingyenes próbaverziót kínál, így kockázatmentesen kipróbálhatja őket.

Mivel sok VPN van a piacon, úgy döntöttünk, hogy segít neked a lehetőségek szűkítésében. Ennek érdekében csak azokat a VPN-eket választottuk, amelyek teljesítik az alábbi kritériumokat:

 • Gyors, megbízható szerver az Egyesült Államokban a VH1 streamingjéhez
 • Erős biztonság titkosítással és naplózhatatlan házirenddel
 • Kezdőbarát asztali és mobil alkalmazások
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Több eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé
 • Pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja

Túl rövid idő a teljes vélemény elolvasásához? Itt található a VH1 külföldön történő figyelésének legjobb VPN-jeinek rövid összefoglalása:

A legjobb VPN-k a VH1 külföldi megfigyeléséhez

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk a VH1-hez.Gyors kiszolgálók az Egyesült Államokban, és feloldják az MTV-t. Nagyon kezdőbarát alkalmazások és 24 órás támogatás. Nem tartja nyilván a felhasználók naplóit.
 2. NordVPN: Legjobb értékű VPN. 1900 amerikai szerver a VH1, a Netflix és még sok más számára. Nem naplózza a VPN-t titkosítással és 24/7 élő chat-támogatással. Speciális szerverek az extra biztonságért.
 3. CyberGhost: Rendkívül biztonságos szolgáltatás nagy sebességgel a VH1 streamingjéhez. 24 órás támogatás és kényelmes böngészőbővítmények. Az adatokat szigorú bejelentkezési szabályokkal védi.
 4. IPVanish: Egyesült Államokbeli VPN szerverrel 19 amerikai városban. Nézze meg a VH1-et külföldön, és engedje fel a Netflix USA feloldását. Csatlakoztasson 10 eszközt egyszerre. Erős biztonság naplók nélkül.
 5. PrivateVPN: Nagyon gyors sebesség a VH1, Netflix és MTV streaminghez. Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz. Élő csevegés támogatás és rengeteg nagyszerű biztonsági funkció.
 6. Surfshark: Korlátlan egyidejű kapcsolat. Együttműködik a VH1, MTV és egyebekkel. Nagyon könnyen használható alkalmazások és 24 órás, élő csevegő támogatás. Nincs naplózva a titkosítással ellátott VPN.

A legjobb VPN-k a VH1 számára

Itt található a legjobb VPN-ek listája a VH1 külföldi megfigyelésére:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a VH1Tesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának egyik legjobb VPN-je. A VH1 mellett felhasználható a Netflix, a Hulu, az MTV USA és egyéb feloldások feloldására is. Ez a VPN gyors kiszolgáló hibátlan élő streaming-et tesz lehetővé, késéstől és puffertől mentesen. Különösen lenyűgöző az ExpressVPN hálózatának mérete: összesen több mint 3000 szerver működik, 94 országban, beleértve az Egyesült Államokat. Ezenkívül ezt a VPN-t használhatja az összes eszköz biztonságához, mivel akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Ha egy könnyen használható VPN-t keres, az ExpressVPN minden bizonnyal megfelel a számlának. A kiváló alkalmazások mellett böngészőbővítményeket is kínál, amelyek másodpercek alatt lehetővé teszik a kiszolgálóhoz történő kapcsolódást. Még a nap 24 órájában, az élő csevegésben is elérhető támogatás. A regisztráció egyszerű és csak e-mail címet és fizetési módot igényel (fizethet a Bitcoin-ban is). Ez a szolgáltatás 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Az is érdemes tudni, hogy az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

Az ExpressVPN elérhető Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszerekhez. Letöltheti a Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztéseit, valamint az útválasztókhoz használható firmware-t is.

Előnyök:

 • Feloldja a VH1, az MTV USA, a Netflix és hasonlók kedvelőit
 • Nagyon jó sebesség puffer vagy késés nélküli streaminghez
 • Több mint 3000 szerverből álló hálózat 94 országban
 • Nagyon könnyű használni, és magában foglalja a 24/7 élő chat támogatást
 • Titkosítás és megölés kapcsolóval biztonságban tartja az adatokat
 • Csatlakoztasson akár öt eszközt egyszerre

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb versenytársa

A VH1 NÉLKÜLő BEST VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Nagy sebességű szerver és megbízható kapcsolat az adatfolyamhoz. Feloldja a VH1, az MTV és a Netflix blokkolását. Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények. 24/7 élő chat támogatás. Titkosítással védi adatait. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a VH1Tesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN ideális streaminghez, mivel feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és természetesen a VH1 kedvelőit. Több mint 5700 szerver hálózatának köszönhetően - amelyek közül mintegy 1900 az Egyesült Államokban található - akár a lehető legmagasabb minőséget is képes lesz nézni észrevehető késés vagy pufferolás nélkül. A NordVPN olyan kiszolgálókat is kínál, amelyek a P2P fájlmegosztásra vannak optimalizálva, míg az eltakarított szerverek megkerülik az internetkorlátozásokat azokban az országokban, ahol magas az internetcenzúra..

A NordVPN alkalmazásai és a böngészőbővítmények egyszerű kialakítása megkönnyíti a tökéletes kiszolgáló megtalálását. Ez a VPN akár hat eszköz egyidejű csatlakoztatására használható, miközben 24 órás és 24 órás csevegési támogatás is rendelkezésre áll. A NordVPN használatakor a magánéletét 256 bites AES titkosítás, megszakító kapcsoló, valamint a DNS és IPv6 szivárgásvédelem védi. Ugyanolyan fontos, Ennek a naplózás nélküli szolgáltatásnak az EU és az Egyesült Államok joghatóságain kívül található székhelye Panamában.

A NordVPN-fiók hozzáférést biztosít a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV alkalmazásokhoz. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára. Kompatibilis a kiválasztott útválasztókkal, bár ezek manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Jól működik a VH1, valamint a Netflix és az Amazon Prime Video készülékekkel
 • Több mint 1900 szerver az Egyesült Államokban és 5700 világszerte
 • Speciális szerverek a P2P streaminghez és a fokozott adatvédelemhez
 • Szigorú bejelentkezési szabályt tartalmaz, amely segíti az anonim online maradást
 • Biztosítson hat eszközt egyszerre egyetlen fiókkal

Hátrányok:

 • Egyes országok szerverei kissé lassúak lehetnek

PÉNZ ÉRTÉKE: A NordVPN egy olcsó szolgáltatás, amely lenyűgöző 1900 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban a VH1 külföldi megfigyelésére. Feloldja a Netflix szolgáltatást. Hat eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé, és 24 órás támogatást kínál. Erős biztonsági ajánlat speciális kiszolgálókkal és szigorú bejelentkezési politika. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a VH1Tesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy romániai VPN, amely sebességet és biztonságot is kínál. 90 országban több ezer szerverrel rendelkezik, beleértve az Egyesült Államokat is. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatja az amerikai webhelyek és szolgáltatások, például a VH1 és a Netflix USA feloldására. Sok internetszolgáltatóval ellentétben a CyberGhost nem korlátozza a sávszélességet, jobb élményt nyújt a streaming és a torrent csatornák során. Még ennél is jobb, ha lehetővé teszi hét eszköz egyidejű biztonságát egyetlen fiókkal.

Ez a VPN nagylelkű 45 napos pénz-visszatérítési garanciával jár - jóval hosszabb, mint a legtöbb VPN. Mint ilyen, kipróbálhatja kockázatmentesen. Van 24 órás, élő chat-támogatás is, ha bármilyen kérdése van. A CyberGhost erős biztonsági csomagja egy 256 bites AES titkosításból, egy automatikus megszakító kapcsolóból, egy ad-blokkolóból, egy rosszindulatú program-leolvasóból és a DNS- és IPv6-szivárgások elleni védelemből áll. Szigorú bejelentkezési tilalmakkal is védve van, amelyek biztosítják, hogy személyes adatai bizalmasak maradjanak.

A CyberGhost a következő alkalmazásokon keresztül használható: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV és Amazon Fire Stick. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is. A Linux és az útválasztók használatához manuális telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Sok amerikai szerver a VH1, a Netflix US és egyebek feloldásához
 • Jó sebességet és korlátlan sávszélességet kínál a streaminghez
 • Tartalmaz egy hosszú, 45 napos pénz-visszafizetési garanciát
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a rosszindulatú szoftverek szkennerét
 • Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában

Hátrányok:

 • Nincs alkalmazás Linux számára

KORLÁTLAN SZÉLESSÉG: A CyberGhost gyors VPN a VH1 streamingéhez az Egyesült Államokon kívül. A Netflix USA feloldását is feloldja. Csatlakoztasson akár hét készüléket egyszerre. Magában foglalja a 24 órás támogatást élő chat-en keresztül és egy szigorú bejelentkezési szabályt. Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a VH1Tesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban van, és több száz szerverrel rendelkezik 19 amerikai városban. A 60 országban, köztük az Egyesült Királyságban és Ausztráliában található nagysebességű szerverekkel az IPVanish megkönnyíti a földrajzilag blokkolt tartalom feloldását, legyen az VH1 vagy Netflix USA. Az IPVanish sok versenytársától elkülöníti, hogy akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, így kiváló választás a családdal való megosztáshoz.

Az IPVanish használatakor lehetősége van arra, hogy gyorsan csatlakozzon a rendelkezésre álló legjobb szerverhez. Kereshet a szerver helyének térképen is, vagy akár kiszolgáló késés alapján is szűrhet. Ez a VPN szolgáltatás magában foglalja a 24 órás és hét órás támogatást élő csevegésen keresztül, valamint az online adatvédelem bejelentkezési szabályait. A 256 bites AES titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet és a megszakító kapcsolót mind annak biztosítására használják, hogy az adatai - akár egy pillanatra is - soha ne kerüljenek veszélybe..

Az IPVanish-nal történő regisztráció azt jelenti, hogy eszközeit a Windows, Mac, Android, iOS és az Amazon Fire TV alkalmazásaival biztonságossá teheti. A Linux és az útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • Szerverek 19 amerikai városban a VH1 külföldi megfigyelésére
 • Legfeljebb 10 egyidejű kapcsolat létesíthető
 • Gyorsan és egyszerűen megtalálja az Ön igényeihez tökéletes kiszolgálót
 • Élő chat-en keresztül 24 órás támogatást nyújt
 • Titkosítást és bejelentkezési szabályokat használ a magánélet védelme érdekében

Hátrányok:

 • Nem kínál fizetési lehetőséget a Bitcoinban
 • Székhelye egy öt szemmel rendelkező tagországban (Egyesült Államok)

19 amerikai állampolgár kiszolgálói: Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, és több száz szervert kínál 19 amerikai városban. Lehetővé teszi akár 10 egyidejű kapcsolat létesítését, és 24 órás, élő chat-támogatást kínál. Nagyon biztonságos szolgáltatás titkosítási és naplózási házirenddel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a VH1Tesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nagy sebességű szervereknek köszönhetően ideális streaminghez. Valójában ez a VPN letiltja sok népszerű streaming szolgáltatást. A VH1 mellett a Netflix, a BBC iPlayer, a HBO Go és még sok máskal működik. Ez a szolgáltatás különösen a VPN kezdők számára ajánlott, mivel rendkívül egyszerűen használható. Asztali és mobilalkalmazásai egyszerűen és stresszmentesen teszik lehetővé a kiszolgálóhoz történő csatlakozást. Sőt, a PrivateVPN lehetővé teszi akár hat eszköz egyidejű csatlakoztatását.

Ez a VPN 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelemmel, megszakító kapcsolóval (amely biztosítja az adatok nem veszélyeztetését, ha a kapcsolat megszakad) védi a magánéletét, és egy nulla naplózású politikát, a PrivateVPN Svédországban és államokban található. hogy még azt sem tudja, mit csinál online. Ha bármilyen kérdése van, a PrivateVPN élő chat-támogatást, valamint távoli súgót és telepítést kínál.

A PrivateVPN alkalmazások letölthetők Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre, míg az útválasztók és a Linux manuálisan konfigurálhatók..

Előnyök:

 • Gyors szerverek a VH1 streamingjéhez az Egyesült Államokon kívül
 • Kiváló alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz (nagyon könnyen használható)
 • Az erős biztonság magában foglalja a titkosítást és a nem naplózási politikát
 • Legfeljebb hat eszközön használhatja a PrivateVPN-t egyszerre

Hátrányok:

 • Nem nyújt böngészőbővítményeket
 • Egy nagyon kicsi, mindössze 100 szerverből álló hálózat

Stressz nélküli streaming: A PrivateVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik a VH1 streamingjéhez pufferolás és késés nélkül. A Netflix és a HBO Go blokkolását is feloldja. Nagyon könnyen használható alkalmazások és élő chat-támogatás. Nincs naplózási politika, és lehetővé teszi hat eszköz egyidejű csatlakoztatását. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a VH1Tesztelt 2020. január elejét

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark fel lehet használni a VH1 külföldi megfigyelésére. Ráadásul jól működik az MTV USA-val, a Netflix-kel és az Amazon Prime Video-val. Ez a szolgáltatás jó sebességet kínál a zökkenőmentes streaminghez 1080p HD felbontással. Összességében körülbelül 800 szerverrel rendelkezik, amelyek világszerte 50 országban vannak elosztva. Ez a VPN tökéletes, ha sok eszköz van, vagy ha családdal megosztja, mert korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

A VPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, ahol nem vonatkoznak rá kötelező adatok megőrzési törvényei. Rengeteg funkciót kínál, ideértve a 24 órás élő csevegés támogatását, a kezdőbarát alkalmazásokat és a böngészőbővítményeket, valamint az erős biztonságot. Valójában, amikor az adatait megóvjuk, a Surfshark valóban ragyog. 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót, szigorú bejelentkezési szabályt és a A CleanWeb funkcióval blokkolja a hirdetéseket és a nyomkövetőket.

A Surfshark Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV alkalmazásaihoz különféle eszközöket biztosíthat. Vannak még Chrome és Firefox böngésző-kiterjesztések. A Linux és az útválasztók használatához azonban a kézi telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Nézze meg a VH1, az MTV USA és a Netflix műsorokat
 • Biztosítson korlátlan számú eszközt egyszerre
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a nem naplózási irányelvet és a hirdetésgátlót

Hátrányok:

 • Csak körülbelül 800 szervert kínál
 • Néhány inkonzisztens szerversebesség

TÖKÉLETES CSALÁDOK: A Surfshark korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé - tökéletes a családdal való megosztáshoz. Nézze meg a VH1-et külföldön, valamint a Netflixet. Nagyon kezdőbarát alkalmazások és 24 órás élő csevegés-támogatás. Nem naplózza a VPN-t, amely blokkolja a hirdetéseket és a követőket. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a VH1 nézéséhez?

Néhány ingyenes VPN lehetővé teszi, hogy élőben nézze meg a VH1-et, de továbbra is pazarolja az idejét. Ennek oka az az átlagos ingyenes VPN-ben nagyon kevés szerver és túl sok felhasználó van, ami lassú sebességeket és szakaszos teljesítményt eredményez. Valójában az ingyenes VPN-ek gyakran fojtják a felhasználók sávszélességét, hogy megakadályozzák ezt a kérdést. Mint ilyen, valószínűleg sok késést és hosszú pufferidőt tapasztal, amikor egy ingyenes VPN-sel élő VH1 streaming folyik. Sőt, ami még rosszabb, nagyon kevés ingyenes VPN feloldhatja a népszerű streaming szolgáltatások, például a Netflix és a HBO Go blokkolását.

Egy másik ok, amiért nem ajánljuk az ingyenes VPN-ket, a biztonság hiánya. Ingyenes VPN használatakor az adatok ritkán vannak titkosítva. További, ha a VPN-kapcsolat megszakad, az igaz IP-cím valószínűleg ki lesz téve a gyilkos kapcsoló hiánya miatt. Bármely jó VPN-nek valódi log-házirendet kell kínálnia a magánélet védelme érdekében. Sajnos sok ingyenes VPN keresett pénzt azáltal, hogy naplózza a böngészési előzményeket, és ezeket az információkat eladja a hirdetőknek.

Mit nézhetek a VH1-en??

Miközben a VH1 kezdetben a zenei videókra összpontosított, azóta a valóság programozására összpontosította. Lehetősége van élő VH1 közvetítésre, valamint igény szerint TV-műsorokat nézni. Íme néhány a VH1-en megnézhető tartalom listája:

 • Kosárlabda feleségek
 • Lányok körutazás
 • Sikoly
 • Black Ink Crew
 • A RuPaul Drag Race
 • Szerelem & Hip Hop Hollywood
 • Cartel Crew
 • Martha & A Snoop Potluck Party Challenge
 • Vad 'N Out
 • T.I. & Apró: Barátok & Családi nyüzsgés

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =