Hogyan nézzük meg a németországi Netflix USA VPN-jét

A németországi Netflix előfizetők kevesebb tévéműsorban részesülnek, mint az amerikai társaik, még akkor is, ha ugyanolyan fizetnek az előfizetésért. Az amerikai Netflix felhasználók 1115 TV-műsorban részesülnek, míg a német előfizetők csak 930-at kapnak. Ha Németországban tartózkodsz és úgy érzed, hogy csalódtak, itt vagyunk, hogy megmutassák, hogyan szabadíthatja fel a Netflix USA feloldását Németországból.

nekünk netflix Németországból

Csak VPN-re vagy virtuális magánhálózatra van szüksége. A VPN titkosítja az eszköz internetkapcsolatát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ha csatlakozik egy VPN-hez az Egyesült Államokban, elérheti a filmek és TV-műsorok teljes könyvtárát az amerikai Netflix-en, Németországból.

Ugyanakkor nem minden VPN tudja megtenni a munkát. A Netflix blokkolja a kapcsolatokat a VPN-kiszolgálók túlnyomó többségénél. Csak néhány VPN-szolgáltatónak sikerült megkerülnie a Netflix anti-proxy tűzfalát.

Az alábbi kritériumok alapján kidolgoztuk a németországi Netflix nézésére szolgáló legjobb VPN-ek listáját:

 • Feloldja az USA Netflix feloldását és megkerüli a proxy-tilalmat
 • Gyors sebesség a kiváló minőségű, megszakítás nélküli streamingért
 • Erős biztonság és nem naplózott adatvédelmi politika
 • Gyors, hozzáértő ügyfélszolgálat (a német nyelvű támogatás plusz!)
 • Pénzvisszafizetési garancia

A legjobb VPN-ek az USA Netflix közvetítéséhez Németországban

Itt található a legjobb VPN-k listája a németországi Netflix US nézéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Legfontosabb ajánlásainknak, az ExpressVPN egy maroknyi szerverén megbízhatóan feloldja az US Netflix feloldását. Időnként ezek a szerverek megváltoznak, tehát a legjobb, ha gyors csevegést kezdeményez a 24 órás, hét órás ügyfélszolgálattal, és megkérdezi, melyiket használja. Feloldja a Netflix UK és a Netflix Canada, valamint a Hulu, az Amazon Prime Video, a HBO, a BBC iPlayer és még sok más lehetőséget is..

A támogatási dokumentumok németül érhetők el, de az élő támogatás csak angolul elérhető. Amikor megpróbáltunk németül beszélgetni egy támogató képviselővel, felajánlotta, hogy segít nekünk a Google Fordító használatában, ami legalább igazi segítséget mutat.

Az ExpressVPN az egyik legfejlettebb VPN, egy egyszerű és intuitív alkalmazásba csomagolva. Kapsz csúcskategóriás titkosítási szabványokat, a játék legjobb szivárgás elleni védelmét és egy „hálózati zárot”, amely leállítja az összes internetes forgalmat, ha kapcsolat megszakad. A letöltési sebesség elég gyors ahhoz, hogy pufferolás nélkül HD formátumban folytasson.

Ha olyan készüléken nézi a Netflixet, amely nem támogatja a VPN-ket, az ExpressVPN továbbra is fedezi Önt. Használhatja a MediaStreamer intelligens DNS-proxy szolgáltatást játékkonzolokon és az Apple TV-n. Alternatív megoldásként, ha az ExpressVPN egyedi firmware-jét telepíti egy wifi útválasztóra, az otthonában bármilyen eszközt átjárhat a VPN-en keresztül, beleértve az intelligens TV-t, a Roku-t és a Chromecastot.

Alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, bizonyos wifi útválasztók és az Amazon Fire TV számára. Az ExpressVPN feloldja a Netflix alkalmazását az alkalmazásban és a webböngészőben egyaránt.

Próbáld ki kockázat nélkül: Szerezze be az ExpressVPN 1 éves tervét, és ingyenesen vegyen igénybe további 3 hónapot. Az ügylet 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN számos országban feloldja a Netflixet, beleértve az Egyesült Államokat is. A Nord online tudásbázisa felsorolja, mely szervereket kell használni az egyes streaming szolgáltatások feloldásához, beleértve a Netflix-et, a BBC iPlayer-t, az Amazon Prime Video-t és a Hulu-t. Ha bármilyen akadályt tapasztal, a 24 órás, élő chat chat készen áll a segítségre. A fő weboldal német nyelven érhető el, de az összes támogatási dokumentum és munkatársak angol nyelven érhetők el.

A NordVPN hatalmas szerverhálózattal büszkélkedhet, így a video streaminghez mindig gyors kapcsolat áll rendelkezésre. Minden kapcsolatot erős titkosítás, szivárgásvédelem és testreszabható kill kapcsoló védi. A vállalat nem tárol semmilyen naplót.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez, amelyek mindegyikének fel kell oldania a Netflix US feloldását az alkalmazásban vagy egy böngészőben. Egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat.

66% KI: Takarítson meg 66% -ot a NordVPN 2 éves tervével itt.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

3. Cyberghost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A Cyberghost minden eddiginél könnyebbé teszi az amerikai Netflix feloldását Németországból. Miután bejelentkezett az alkalmazásba, kiválaszthatja a „streaming” módot, hogy megjelenjen a népszerű online video-oldalak, köztük az US Netflix. Az alkalmazás kiválasztja a megfelelő szervert. A listán szerepelnek a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és még sokan mások.

Ha bármilyen probléma merül fel, vegye igénybe a 24/7 élő chat támogatást. A Cyberghost az egyetlen szolgáltató ebben a listában, amely német nyelven támogatja az élő csevegést, bár a német nyelvű ügyfélszolgálat csak európai munkaidőben érhető el..

A Cyberghost az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és több, mint képes nagy felbontású videó streamingjére. A vállalat nem tart azonosító naplókat, és szigorú titkosítási szabványokat használ. A kikapcsolót, az automatikus wi-fi biztonságot és a szivárgás elleni védelmet az alkalmazások tartalmazzák.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat.

KIZÁRÓ KEDVEZMÉNY: Hat hónap ingyenes, ha feliratkozik az egyéves tervre.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish nemrégiben visszanyerte az USA Netflix feloldásának képességét. A leggyorsabb sebességgel együtt, amelyet bármelyik VPN-ből láthattunk, kiválóan alkalmas kiváló minőségű videó streamingjére. Az élő csevegés nem érhető el, de az e-mail ügyfélszolgálat 24 órás és hét órás személyzettel rendelkezik, és segíthet megtalálni a megfelelő szervert a Netflix feloldásához. Az IPVanish segítségével feloldottuk a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video feloldását is.

Az IPVanish minden kapcsolatot védi katonai titkosítással, szivárgásvédelemmel és megszakító kapcsolóval. Nem tárol naplókat.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS, Android és Fire TV rendszerekhez. Az IPVanish különösen népszerű a Kodi felhasználók körében, és minden Kodi kiegészítővel működik.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish terveknél.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN nagyjából mindent feloldott, amit eddig dobtunk, beleértve a Netflixet, a Sky Go-t, a BBC iPlayer-t és a Hulu-t. A streaming szervereket egyértelműen fel van tüntetve az alkalmazásban, így nem kell kitalálnia vagy feltennie az ügyfélszolgálatot, hogy melyik működik. Ha bármilyen probléma merül fel, az élő csevegési támogatás készen áll a segítségre. A weboldal német nyelven érhető el, de a támogató személyzet csak angolul beszél.

A viszonylag fiatal szolgáltató teszteinkben néhány lenyűgöző letöltési sebességet is közzétett, tehát megvan a HD-folyamokhoz szükséges sávszélesség. A VPN nem feltörhető titkosítást, tökéletes előremeneti titkot, szivárgásvédelmet és kikapcsolót biztosít.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Az egyetlen terv lehetővé teszi, hogy egyszerre akár hat eszközt csatlakoztasson.

Olvasó KEDVEZMÉNY: Takarítson meg több mint 70% -ot a PrivateVPN 1 éves tervében, és ingyen hozzáadjon további 5 hónapot.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

Hogyan használhatunk VPN-t az US Netflix feloldásához Németországból?

Miután feliratkozott a fenti VPN-szolgáltatók egyikére, az USA Netflix adatfolyamának streamingbe állítása egyszerű:

 1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a kívánt eszközre.
 2. Jelentkezzen be az alkalmazásba, és válassza ki az amerikai szervert, amely feloldhatja a Netflix blokkolását. Lehet, hogy konzultálnia kell az ügyfélszolgálattal, hogy megtudja, melyik működik.
 3. Csatlakozzon a szerverhez, és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 4. Nyissa meg a Netflix-et, mint általában, és indítsa el a streaming-t!

Még mindig megkapja a proxy hibát? Próbáld ezt.

Ha a Netflix észleli, hogy VPN-t használ, akkor megakadályozza a videóhoz való hozzáférést, és a következő hibaüzenetet jeleníti meg:

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Ha a fentiekben javasolt VPN-ket használja, és továbbra is megkapja ezt az üzenetet, próbálkozzon a következő hibaelhárítási lépésekkel:

 1. Kérdezze meg a VPN-szolgáltatót, hogy melyik szerver oldhatja fel az USA Netflix blokkolását. Általában nem minden kiszolgáló képes megkerülni a Netflix tűzfalát.
 2. Tilos letiltani az IPv6-ot, különösen Windows 10 operációs rendszer esetén.
 3. Kijelentkezés a Google-fiókokból, beleértve a Chrome böngészőt. A Google gyorsítótárazza az IP-címeket, és felfedi a valódi helyét a Netflix számára.
 4. Kapcsolja ki a GPS-t és más helyalapú szolgáltatásokat. Ha korábban engedélyezte a Netflix számára, hogy megtekintse a tartózkodási helyét, tiltsa le ezt az engedélyt az eszközén és / vagy a böngésző beállításaiban.
 5. Törölje a böngésző cookie-jait, a gyorsítótárat és az ideiglenes fájlokat.
 6. Öblítse ki a DNS-gyorsítótárat. Windows rendszerben nyissa meg a Parancssor adminisztrátor módban, és írja be az ipconfig / flushdns parancsot
 7. Változtassa meg az eszköz időzónáját abban az országban, ahol megpróbálja nézni a Netflixet. Az USA kontinentális része az UTC -4-től az UTC -8-ig terjed.
 8. Csatlakoztassa le és csatlakoztassa újra ugyanahhoz a VPN-kiszolgáló-helyhez, és kapjon egy másik IP-címet, amelyet a Netflix nem tüntet fel fekete listán..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix feloldásához?

Még nem találtunk olyan ingyenes VPN-t, amely megbízhatóan feloldhatja a Netflix blokkolását. Az ingyenes VPN-knek nincs elég erőforrása a Netflix VPN-ellenes intézkedéseinek túllépéséhez.

Ezenkívül az ingyenes VPN-k általában kevésbé megbízhatóak és gyenge felhasználói élményt nyújtanak. Gyakran előállítanak adatkorlátokat, sávszélességet és várakozási sorokat. Sokan nyomkövető sütiket és hirdetéseket helyeznek be a böngészőbe, hogy pénzt szerezzenek, ami árt az adatvédelemnek. Néhányan rosszindulatú programokat is tartalmaznak.

Röviden: adj át ingyenes VPN-ket.

Miért nem nézhetem németországi Netflix USA-t??

A Netflixnek tiszteletben kell tartania a szerzői jogtulajdonosokkal kötött tartalomlicenc-megállapodásokat, hogy csak bizonyos országokban folytasson videókat. Ez a megállapodás érvényesíti azáltal, hogy minden felhasználó IP-címét ellenőrzi, amikor megpróbál videót nézni.

Az IP-cím egy egyedi azonosító, amely számokból és tizedesből áll. Használható az eszköz helyzetének megközelítésére, és ennek megfelelően engedélyezheti vagy tilthatja a videóhoz való hozzáférést.

A VPN elrejti a valódi IP-címét a VPN-kiszolgálóval, így úgy tűnik, hogy a Netflix egy másik országban, például az Egyesült Államokban tartózkodik. Ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, beléphet az Amerikai Netflix műsorok és filmek könyvtárába.

Sajnos a Netflix elkapta ezt a taktikát. Noha nincs precedens a Netflix büntetésére a VPN-felhasználókat, sok ismert VPN-kiszolgáló IP-címét feketelistára teszi. Ez az oka annak, hogy a legtöbb VPN nem tudja eljuttatni a Netflixbe.

A németországi Netflix figyelésére szolgáló legjobb VPN-k megtalálják a módját, hogy megkerüljék ezt a feketelistát, és teljes hozzáférést biztosítsanak a felhasználók számára a nagyobb amerikai könyvtárhoz.

Összefüggő:
Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet
IP-cím megváltoztatása vagy elrejtése

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 74 =

Adblock
detector