Hogyan szerezhet be belga IP-címet bárhonnan VPN-sel

Hogyan szerezzünk belga IP-címetSzámos szolgáltatásunk, amelyet használunk, csak hazánkban érhető el. Ha például megpróbálja megnézni az AB3-at Belgiumon kívül, akkor valószínűleg a következő hibát látja:

Az exkluzív szolgáltatás kizárólag Belgique, Vous n'êtes pas autorisé à y accéder számára”.

Nagyjából lefordítva, ez azt jelenti: „Ez a szolgáltatás kizárólag Belgium számára van fenntartva, nem férhet hozzá hozzá.” Szerencsére meglehetősen egyszerű megkerülni ezeket a korlátozásokat, ha belga IP-címet szerez be VPN-sel.

A VPN-k úgy működnek, hogy titkosítják az Ön forgalmát, és a világ másik részén található kiszolgálón továbbítják. Ezenkívül új, régióspecifikus IP-címet nyújtanak Önnek, függetlenül attól, hogy melyik országban van a választott szerver. Ez azt jelenti, hogy ha belép egy belga szerverhez, belga IP-címet fog kapni, és becsapja a térséghez kapcsolt szolgáltatásokat arra, hogy gondolkodjon. újra valóban Belgiumban.

Hogyan kaphatunk belga IP-címet egy VPN-sel

A megfelelő VPN használatával az IP-cím Belgiumból történő megszerzése egyszerű, még akkor is, ha még soha nem használtál VPN-t. Csak kövesse az alábbi lépéseket.

A belga IP-címet bárhonnan megszerezheti:

 1. Először jelentkezzen be az alábbi VPN-ekbe (különösen ajánljuk az ExpressVPN-t).
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Különböző verziók lesznek a különféle eszközökhöz, ezért győződjön meg arról, hogy megfelelő.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik belga szerveréhez.
 4. Végül próbáljon meg hozzáférni egy geo-blokkolt belga webhelyhez. Most fel kell oldani a blokkolást, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket, majd próbálja újra. Ha a problémák továbbra is fennállnak, további tanácsért lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával.

Kipróbáljon egy fizetett VPN-t INGYEN: Csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re? Lehet, hogy elhagyja Belgiumot nyaralni, és szeretne naprakész lenni a kedvenc előadásaival? Mindenesetre az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ezáltal teljesen kockázatmentesen kaphat belga IP-címet. Ha elégedetlen, akkor ebben az időszakban visszavonhatja a teljes visszatérítést.

Sietségben? Az alábbiakban részletesebben áttekintjük az összes ajánlott VPN-t, de most itt található a rövid összefoglaló a legjobb VPN-k egy belga IP-címhez:

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk egy belga IP-cím megszerzésére. Az ExpressVPN gyors, biztonságos, megbízható és számos külföldi belga szolgáltatás feloldására képes.
 2. NordVPN: A legjobb olcsó lehetőség az IP-cím Belgiumból történő megszerzéséhez. Ez a szolgáltatás nagy sebességgel, fejlett biztonsági funkcionalitással és szigorú bejelentkezési szabályokkal büszkélkedhet.
 3. CyberGhost: Kezdőbarát VPN 100 gyors belga szerverrel, erős feloldó képességgel és széles körű biztonsági funkciókkal.
 4. IPVanish: Gyors és biztonságos, az IPVanish már régóta kedvelt azok számára, akik streamingre vágynak. Könnyen feloldja a belga szolgáltatásokat, mint például a VRT Nu.
 5. VyprVPN: Nem naplózott VPN megbízható, nagy sebességű kapcsolatokkal és tisztességes feloldási képességgel. 24 órás élő chat-alapú támogatást kínál.
 6. Surfshark: Ez a biztonsági és magánélet-tudatos VPN gyors, megbízható és képes belga szolgáltatások széles skálájának feloldására külföldön. A legjobb az, hogy nincs csatlakozási korlát.

Nem minden VPN kap belga IP-címet. Ezenkívül minden szolgáltatás különbözik. Annak érdekében, hogy csak a legjobb VPN-ket ajánljuk belga IP-cím megszerzéséhez, csak az alábbi kritériumoknak megfelelő szolgáltatásokat vettük figyelembe:

 • Legalább egy belga szerverrel rendelkezik (minél több, annál jobb)
 • Megbízható, nagy sebességű kapcsolatot biztosít
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat
 • A rejthetetlen titkosítást hatékonyan használja, és további biztonsági funkciókat kínál
 • Van alkalmazásai az összes legnépszerűbb operációs rendszerhez

A legjobb VPN-k egy belga IP-címhez

Most már ismeri a kritériumainkat, és átnézheti a legjobb VPN-ek összeállított listáját, hogy belga IP-címet szerezzen:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN egy veterán szolgáltató, amely jelenleg mintegy 3000 szervert működtet 94 országban, beleértve Belgiumot. Csatlakozásai elég gyorsak az élő HD tartalom streamingéhez észrevehető késés vagy pufferelés nélkül. Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat egyidejűleg, így bármikor feloldhatja és lefolytathatja a belga szolgáltatásokat, például a VRT Nu és az AB3. Ezenkívül feloldhatja a külföldi tartalmak blokkolását is, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video tartalmakat.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint egy kill kapcsolóval (amely automatikusan leállítja az összes forgalmat, ha a kapcsolat hirtelen leesik) folyamatosan privát tevékenységeket biztosít. Míg Az ExpressVPN nem regisztrál személyesen azonosítható információkat, továbbra is névtelenül feliratkozhat, ha fizet a Bitcoin segítségével. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető az élő csevegés során, ha szüksége van rá.

Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz Windows, Linux, MacOS, Android és iOS eszközökhöz, valamint egyéni firmware-t otthoni útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Látszólag gyors kiszolgálók streaming és letöltés
 • Bármely probléma nélkül feloldja az olyan szolgáltatásokat, mint az AB3 és a VRT Nu
 • A legjobb osztályú biztonság és magánélet
 • Fizetne névtelenül a Bitcoin segítségével

Hátrányok:

 • Korlátozottan fejlett szolgáltatások az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

BELGIUM LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első számú választás az IP-cím Belgiumból történő megszerzéséhez. Nagy sebességet, erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat, valamint kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el a mélyreható ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 60 országban több mint 5500 szerverrel, csak Belgiumban csaknem 70 szerverrel rendelkezik. Ez a szolgáltatás ismert a feloldó képességéről: a belga TV-hez való belépéshez való hozzáférés mellett felszabadítja az olyan platformokat is, mint a Netflix USA, a BBC iPlayer és más webhelyek. Mi több, állandóan nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel mindig a lehető legmagasabb minőséget tudja megnézni.

Ez a VPN számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik. Például van 256 bites titkosítás, testreszabható kill kapcsoló, valamint védelem a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások ellen. Ezenkívül blokkolhatja a hirdetéseket és automatikusan kereshet rosszindulatú programokat is, vagy kifejezetten a fokozott adatvédelem érdekében optimalizált kiszolgálókat használhat. A NordVPN szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik és elfogadja a Bitcoint. Ha segítségre van szüksége, az ügyfélszolgálatot a nap 24 órájában, az élő csevegés útján érheti el.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Linux, MacOS, Windows, iOS és Android rendszerekhez. Az internetes útválasztók használatához manuális telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Több ezer felhasználásspecifikus szervert működtet 60 országban
 • Kiváló feloldó képesség
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Erős biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok

Hátrányok:

 • A bonyolult asztali alkalmazás problémákat okozhat a kezdő felhasználók számára

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN kiváló, olcsó szolgáltatás, nagy sebességgel, erőteljes biztonsági funkciókkal és nem naplózási politikával büszkélkedhet. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával és erős feloldó képességgel ideális mindenkinek, aki belga IP-címet szeretne szerezni.

Vessen egy pillantást az átfogó NordVPN áttekintésre.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Az összes nagyobb VPN egyik legnagyobb hálózatával rendelkezik, több mint 5700 szerverrel 90 országban, beleértve Belgiumot. Ez a szolgáltatás megbízható, nagy sebességű kapcsolatot kínál, és minden probléma nélkül feloldja a népszerű streaming platformokat, mint például a VRT Nu, az AB3 és a Netflix USA. Legfeljebb hét egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, ezáltal tökéletes azok számára, akik egyszerre sok készüléket akarnak védeni.

Könnyű használatának ellenére a CyberGhost számos hatékony biztonsági funkcióval rendelkezik. Ide tartoznak a 256 bites titkosítás, a mindig bekapcsolt kikapcsoló (minden verzióban), a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgások elleni védelem, a hirdetésgátló és a rosszindulatú programok leolvasója. A legfontosabb, A CyberGhost nem naplózza az Önt azonosító információt. Még mindig fizethet a Bitcoin segítségével, ha tetszik. Az élő csevegésen alapuló ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető.

A CyberGhost alkalmazásokat biztosít Android, iOS, Windows és MacOS számára. Linux rendszerekkel és vezeték nélküli útválasztókkal működik, bár kézi konfigurációra van szükség.

Előnyök:

 • Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások alapértelmezés szerint engedélyezve vannak
 • Nagyon magas volt a sebességtesztünk eredménye
 • Elfogadja a Bitcoint

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Pontszámunk:

4 kívül 5

IDEÁLIS KEZDŐK számára: A CyberGhost felhasználóbarát VPN 100 nagysebességű belga szerverrel. Erős feloldó képességeivel, még erősebb biztonságával és nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciájával a CyberGhost érdemes megfontolásra.

Nézze meg a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish mintegy 1300 szerverrel rendelkezik 60 országban, beleértve Belgiumot is. Korlátlan sávszélességgel, állandóan nagy sebességgel és P2P-forgalommal engedélyezve ez a szolgáltatás kiváló választás, ha torrentre akar nézni, külföldi belga TV-t nézni, vagy csak névtelenül böngészni. Az IPVanish lehetővé teszi tíz eszköz egyszerre csatlakoztatását; ez különösen nagyvonalú, tekintve, hogy a legtöbb szolgáltatás legfeljebb hat összeköttetést tesz lehetővé.

A biztonsági funkciók között szerepel a 256 bites titkosítás, a kill kapcsoló, valamint a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelem a forgalom biztonságának megőrzése érdekében. Az alkalmazások tartalmazzák a helyi forgalom blokkolására és az OpenVPN-forgalom kódolására is, elrejtve azt a tényt, hogy egyáltalán használnak VPN-t. Az IPVanish nem jelentkezik ami azt jelenti, hogy nem teheti közzé tevékenységének részleteit, még akkor sem, ha a kormány kéri.

Az IPVanish Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokat kínál. Manuálisan telepíthető Linux alapú rendszerekre és kiválasztott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre
 • Nincs naplózás és erős biztonsági szolgáltatások

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy feloldja a nagyobb streaming platformokat

Pontszámunk:

4 kívül 5

GYORS és BIZTONSÁGOS: Az IPVanish gyors, megbízható kapcsolatokkal, erőteljes biztonsági funkciókkal és valódi naplózási politikával büszkélkedhet. Ezenkívül a magas csatlakozási korlát kiváló választás mindenki számára, aki belga TV-t néz több eszközön keresztül. Az IPVanish hét napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes IPVanish ismertetőt.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyprVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN Körülbelül 700 szerverrel rendelkezik több mint 70 országban, köztük néhány Belgiumban. Ez a szolgáltatás nemcsak a VRT Nu platformok feloldását teszi lehetővé, hanem hozzáférést biztosít a külföldi szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix és a Hulu. Továbbá, tisztességes, megbízható sebességgel nem kell aggódnia, hogy késés vagy puffer zavarja meg.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, DNS szivárgásvédelmet és megszakító kapcsolót (csak asztali verziók) használ, hogy megóvja a forgalmat a kíváncsiskodó szemtől. Ezenkívül büszkélkedhet a Chameleon nevű speciális protokollal is, amely becsapja a forgalmat, lehetővé téve a VPN blokkolás megkerülését. További, A VyprVPN egy teljesen logless szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. A támogatás 24 órán keresztül, hétfőn keresztül elérhető, ha szükséges.

A VyprVPN rendelkezik Android, iOS, MacOS, Windows és Blackphone alkalmazásokkal. Ez a szolgáltatás manuálisan konfigurálható Linux rendszerek és támogatott internetes útválasztók használatához.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható kapcsolat
 • Erős biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag blokkolt webhelyek feloldását

Hátrányok:

 • Nem tudok fizetni a Bitcoin segítségével
 • Marginálisan drágább, mint néhány VPN-nél

Pontszámunk:

4 kívül 5

PRIVACY-FIRST VPN: A VyprVPN nem tárol naplókat, állandóan nagy sebességet biztosít, és fel is oldhatja számos külföldi belga streaming platformot. A legjobb az egész, hogy a tervek tartalmazzák a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Vessen egy pillantást a teljes VyprVPN áttekintésre.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy gyors és biztonságos VPN, mintegy 1000 szerverrel több mint 60 országban (beleértve Belgiumot). Ennek a szolgáltatásnak nem jelent problémát a nagyobb streaming szolgáltatások feloldása, például a Netflix USA és a BBC iPlayer, így a belga TV-nézés nem jelent problémát. Továbbá, a Surfshark-nak nincs csatlakozási korlátja, vagyis annyi eszközt csatlakoztathat, amennyit csak akar.

Ez a VPN komolyan veszi az Ön biztonságát. 256 bites titkosítást, védelmet nyújt a WebRTC, a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, megszakító kapcsolót, automatikus hirdetési és rosszindulatú programok blokkolását, valamint osztott alagút funkcióit. Van egy NoBorders szolgáltatás, amely lehetővé teszi a VPN blokkolás megkerülését. A Surfshark nem tart naplót és elfogadja a Bitcoint, lehetővé téve, hogy anonimként lehessen online. Ha problémák merülnek fel, a támogatás elérhető a 24 órán keresztül elérhető chat segítségével.

A Surfshark MacOS, iOS, Windows, Android és Linux alkalmazásokat biztosít. A vezeték nélküli útválasztók is támogatottak, de ezt a szolgáltatást manuálisan kell telepítenie.

Előnyök:

 • Feloldja a külföldi legnépszerűbb streaming szolgáltatások egy részét
 • Nincs korlátozás a csatlakoztatott eszközök számára
 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít

Hátrányok:

 • A szerverhálózat kisebb, mint a legtöbb többi VPN
 • Alkalmanként lassú szerver

Pontszámunk:

4 kívül 5

MINDEN ESZKÖZ BIZTONSÁGA: A Surfshark biztonságos VPN, nagy sebességgel és tisztességes feloldó képességgel. Nincs korlátozva a csatlakozása, így belga IP-címet szerezhet egyszerre minden eszközén. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Nézze meg a teljes Surfshark-értékelést.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Szerezhetek-e belga IP-címet ingyenes VPN-sel?

Nem valószínű, hogy egy ingyenes VPN használatával megkapja a belga IP-címet. A kontextus szempontjából a belga szerverek meglehetősen ritkák, még a fizetett VPN-ek esetében is. Az ingyenes szolgáltatásoknak általában nagyon kevés szerverük van, és általában olyan forgalomban lévő zónákba vannak csoportosítva, mint például az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Még ha feltételezzük is, hogy ingyenes VPN-t talál belga szerverekkel, mivel az ingyenes szolgáltatások vonzzák a felhasználókat, szinte biztos, hogy nagyon lassú sebességet tapasztal. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes VPN-k a legtöbb cél szempontjából nem praktikusak, ideértve az adatátvitelt is.

Fontolnia kell egy ingyenes VPN használatának biztonsági következményeit is. A kutatások azt mutatták az ingyenes VPN-k általában kevésbé biztonságosak, mint a fizetett társaik, egy tanulmány szerint az alkalmazások csaknem 40% -a tartalmazott rosszindulatú programokat. Ugyanilyen aggasztó, hogy 18 százalék soha nem titkosította a felhasználó forgalmát, tevékenységét szabadon hagyva, hogy bárki láthassa. A nagyobb szolgáltatók azonban nem feltétlenül biztonságosabbak; Hola hírhedten eladta felhasználóinak sávszélességét egy botnetben való felhasználás céljából.

A VPN használata egyértelműen megfogalmazott, az elsődleges adatvédelmi naplózási házirendekkel a legjobb módja annak, hogy megvédje magát online.

Nézhetek külföldi belga televíziót VPN-sel?

Teljesen! Ha csatlakozik egy belga VPN szerverhez, akkor a legtöbb régióhoz kötött szolgáltatáshoz hozzáférhet, mintha valójában Belgiumban lennék. Ez azt jelenti, hogy a világ bármely pontjáról olyan szolgáltatásokat használhat, mint az AB3, a VRT Nu, az RTBF és akár az RTL.

Mit tehet még egy belga IP-címmel??

A belga IP-címmel sok mindent megtehet, a streaming mellett. Tegyük fel, hogy általában Belgiumban él, de külföldre megy nyaralni. Ha bejelentkezik az online banki szolgáltatásba, akkor valószínűleg úgy találja, hogy egy automatikus csalásmegelőző rendszer zárolva van a számlájáról. Ha azonban előbb csatlakozik egy belga VPN szerverhez, akkor valószínűleg a bankja nem lett volna észre.

Míg egy másik országban a szokásosnál jobban támaszkodhat a nyilvános wifi-hotspotokra. A probléma az, hogy bár kényelmesek, ezek a hálózatok gyakran nagyon rosszul vannak biztonságban, így ideális célpontvá válnak a hackerek számára. A VPN-hez való csatlakozással azonban biztosíthatja, hogy tevékenységei nem olvashatók, még akkor sem, ha a hálózatot figyelik.

Lásd még: A legjobb VPN-k Belgium számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =

Adblock
detector