Hogyan szerezhető be Netflix UK bármely országban és a legjobb VPN-k a Netflix UK számára

feloldása netflix uk

A British Netflixnek talán nem annyi címe van, mint az amerikai társának, de a Netflix UK számos olyan filmet és TV-műsort kínál, amelyek a világ más részein a Netflix előfizetők számára nem állnak rendelkezésre. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet a British Netflix-et bármely országba beszerezni, és javasoljuk a Netflix UK legjobb VPN-jeit..

A VPN vagy a virtuális magánhálózat az eszköz összes internetes forgalmát titkosítja, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt egy választott helyre. Ha például csatlakozik egy brit VPN szerverhez, feloldhatja a Netflix UK show-katalógusának feloldását.

A Netflix megragadta ezt a taktikát, és úgy döntött, hogy blokkolja az ismert VPN-kiszolgálók kapcsolatait. Ez azt jelenti, hogy nem minden VPN-szolgáltató segíthet a Netflix UK feloldásában. Ha megpróbál hozzáférni a Netflixhez blokkolt VPN vagy más proxy szolgáltatás használatával, a következő hibaüzenetet kapja:

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Hogy ezt megkerüljük, számos szolgáltatót kipróbáltunk, hogy kiderítsük, melyek a legjobb VPN-k a Netflix UK számára. A következő kritériumok alapján kuráltuk a listánkat:

 • Megbízhatóan feloldja az UK Netflix szolgáltatását
 • Gyors letöltési sebesség a folyamatos streaminghez
 • Erős biztonsági és adatvédelmi politika
 • Többféle eszközön működik
 • Gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat

Vegye figyelembe, hogy még ha egy VPN-szolgáltató fel is tilthatja a Netflix blokkolását, elképzelhető, hogy csak egy kicsi kiszolgálókészlet képes erre. Ezért javasoljuk vegye fel a kapcsolatot a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatával, és kérdezze meg, melyik a legjobb VPN-kiszolgáló a külföldi brit Netflix nézéséhez. Ezen túlmenően ezeket a VPN-ket csak a Netflix UK-vel teszteltük egy asztali webböngészőben. Nem tudjuk garantálni, hogy működnek-e az Android, iOS és a médiakonzolok Netflix alkalmazásaival..

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN feloldja a Netflix UK, valamint a Netflix USA és a Netflix Canada feloldását. Nem minden szerver működik a Netflix-szel, de az ExpressVPN élő ügyfélszolgálatával folytatott gyors csevegés a helyes irányba mutat. Az ExpressVPN megbízható Netflix feloldó eszköz, mióta a Netflix 2016-ban elkezdte blokkolni a VPN-felhasználókat. Ugyanígy elkerülheti hasonló geo-zárjait többek között az Amazon Prime Video, a HBO Go / Now, a Sky Go és a BBC iPlayer között..

A 256 bites AES titkosítás párosul a tökéletes előremeneti titokkal, hogy a böngészés privát maradjon. A kikapcsoló kapcsolót - amelyet „ExpresszPPP értékben„ hálózati zárnak ”nevezünk - és a szivárgásvédelem biztosítja, hogy ne kerüljön internet-forgalom a VPN-alagútba. Minden szerver a gyors sebességre van optimalizálva, ami azt jelenti, hogy általában HD formátumban nézhet pufferolás nélkül.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és bizonyos wifi útválasztókhoz. A router VPN jó opció azok számára, akik szeretnék média streaming eszközökön, intelligens TV-ken és játékkonzolokon nézni, amelyek natív módon nem támogatják a VPN-ket. Minden ExpressVPN előfizetéshez tartozik a MediaStreamer, egy intelligens DNS-proxy szolgáltatás, amely a VPN-től függetlenül használható a Netflix és más streaming csatornák feloldásához..

Próbáld ki kockázat nélkül: Töltsön 3 hónapot ingyenesen az ExpressVPN éves tervével. Az ügylet 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN számos országban feloldja a Netflixet, ideértve az Egyesült Királyságot, az Egyesült Államokat, Franciaországot, Indiát, Hollandiát, Spanyolországot és esetleg másokat, amelyeket még nem teszteltünk. Ha meg szeretné tudni, hogy mely szerverek működnek együtt a Netflix-rel, kereshet a NordVPN tudásbázisában, vagy üzenetet küldhet az élő ügyfélszolgálatnak. A NordVPN emeli a streaming szolgáltatások hosszú listáját is, ideértve a Hulu, az Amazon Prime Video, a Sky Go és a BBC iPlayer szolgáltatást..

A sebesség általában elegendő a kiváló minőségű videó pufferelés nélküli folytatásához. A NordVPN 256 bites AES titkosítással és tökéletes tovább titkosítással védi adatait. A vállalat nem tart nyilvántartást a felhasználói tevékenységekről. Szivárgásvédelem és egy folyamat-specifikus kikapcsoló biztosítja, hogy adatai soha ne kerüljenek ki a VPN-alagútból. A NordVPN több mint 3500 szervert működtet több mint 60 országban.

Bármely tervhez hat egyidejű eszközt csatlakoztathat. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Kedvezményes ajánlat: Takarítson meg 77% -ot a Nord VPN hároméves üzletről itt.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN feloldja a British Netflix feloldását, és a kiszolgálókat egyértelműen ilyen címkével látják el, így nem kell keresnie a webhelyen, vagy ügyfélszolgálatot kérnie. Ez a VPN feloldja a Netflix USA-t, Spanyolországot, Japánt, Brazíliát, Franciaországot és Olaszországot is - nagyjából mindenütt, amelyet eddig teszteltünk. Annak ellenére, hogy relatív fiatalos és kicsi szerverhálózattal rendelkezik a listán szereplőkhöz képest, a PrivateVPN könnyen megkerüli a geo-zárakat az Amazon Prime Video, a Hulu, a Sky Go és a BBC iPlayer oldalán is..

A kevesebb szerver ebben az esetben nem jelenti a lassabb sebességet, mivel a PrivateVPN kiválóan képes HD videóinak pufferelés nélküli streamingjére. Emellett az összes olyan adatvédelmi és biztonsági funkciót megkapja, amelyet elvárhat egy veterán VPN-szolgáltatótól, ideértve a megszakítót, a DNS szivárgás elleni védelmet és a nulla naplózási irányelvet. Válasszon a 128 bites vagy a 256 bites AES titkosítás közül, amelyek mindkettő elegendő az adatok védelméhez.

Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Olvasó KEDVEZMÉNY: Az összehasonlító olvasók több mint 70% -ot spórolhatnak meg a PrivateVPN éves tervében, plusz 5 hónap extra ingyen.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

4. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VyprVPN feloldja a Netflix Egyesült Királyságot, az Egyesült Államokat és Japánt. Ez a veteránszolgáltató a hálózatának számos szerverét birtokolja és üzemelteti, biztosítva a gyors letöltési sebességet a zökkenőmentes video streaming számára. A VyprVPN feloldhatja a Hulu, HBO és a Sky Go blokkolását is, a legújabb tesztkészletünk szerint. Nem minden szerver működik a feloldás feloldása érdekében, de egyszerűen cseveghet egy élő ügyfélszolgálattal, hogy megtudja, melyikhez csatlakozik.

A VyprVPN nem naplózza semmilyen webes forgalom tartalmát, miközben csatlakoztatva van, bár egyes ügyfelek attól tarthatnak, hogy a szolgáltatás 30 napig rögzíti az Ön valós IP-címét. A VyprVPN 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót és DNS szivárgásvédelmet használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében.

Az alapszint lehetővé teszi három egyidejű csatlakozást, a prémium szint pedig öt. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

PRÓBÁLD KI: Itt kipróbálhatja a VyprVPN-t egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

5. SaferVPN

SaferVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.safervpn.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A SaferVPN feloldja az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok Netflixét. Csak nyissa meg az alkalmazást, és válassza ki a „UK Streaming” feliratú kiszolgálót a tűzfal megkerüléséhez. A SaferVPN megkönnyíti az Amazon Prime Video, a Sky Go és a BBC iPlayer blokkolásának feloldását. Az egyszerű és intuitív interfésznek köszönhetően nincs szükség konzultációra a weboldallal vagy az ügyfélszolgálattal annak kiderítéséhez, hogy mely szerverek működnek együtt a Netflix-rel. Ha bármilyen kérdés merül fel, a 24/7 élő csevegési támogatás készen áll a segítségre.

A gyors letöltési sebesség és a megbízható kapcsolat garantálja a zavartalan HD streaming-t. A cég nem tart nyilvántartást a felhasználói tevékenységekről, és alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ. A teljes DNS-szivárgás-védelem és a kill-kapcsoló megakadályozza az adatok küldését a titkosított VPN-alagúton kívül.

Az alapvető „személyes” terv akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 63% -ot a SaferVPN 2 éves tervében. Ez egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a SaferVPN teljes áttekintését.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix UK számára?

Javasoljuk, hogy kerüljön el minden úgynevezett ingyenes VPN-szolgáltatást a Netflix UK számára. Az ingyenes VPN-k általában nem rendelkeznek erőforrásokkal ahhoz, hogy túlteljesítsék a Netflix VPN-ellenes taktikáját. Bizonyos kockázatokat és korlátozásokat magukban foglalnak, amelyek alól a jó hírű fizetett VPN-k tartózkodnak. Ha megpróbál egy ingyenes VPN-t használni a Netflix UK számára, akkor szinte biztos, hogy a rettegett proxy hibával találkozik, és nem tudja megnézni a videót.

Számos ingyenes VPN-szolgáltatás adatkorlátot vagy sávszélességet korlátoz, amely akadályozza a sávszélességet igénylő tevékenységeket, például a video streaming-et. A kiszolgáló kiválasztása szigorúan korlátozott, és valószínűleg várnia kell egy sorban a csatlakozás előtt.

Még akkor is, ha egy VPN szolgáltatás ingyenesnek hirdeti magát, valahogy kell pénzt keresnie; ezek nem jótékonysági tevékenységek. Az ingyenes szolgáltató igénybe veheti nyomkövető könyvtárak elhelyezését a készüléken, viselkedésének figyelését és az adatok eladását a hirdetőknek. Néhány ingyenes VPN egyenesen a böngészőbe fecskendezi a hirdetéseket, és néhányukban még rosszindulatú programok hasznos terhelése is van.

Röviden: fizessen néhány extra dollárt, és nyugodjon meg a jó VPN-vel járó nyugalomból.

A Netflix engedélyezi a VPN-eket?

Technikailag a proxyk használata a Netflix használati feltételeinek megfelelően tilos. Ennek ellenére a vállalat nem hozott létre precedenst a VPN-n keresztül néző vagy megfigyelni próbáló felhasználók büntetésére. Míg a legtöbb VPN-kiszolgáló blokkolva van, úgy tűnik, hogy a Netflix elfordítja a másik arcot, amikor a felhasználók megpróbálják megkerülni a tűzfalat.

A Netflix röviddel a globális bevezetése után 2016-ban vezetett be a VPN-tilalmat. A TV-műsorok és filmek tartalmi engedélyezési korlátozásainak köszönhetően a Netflix köteles bizonyos nézetekre korlátozni a nézőket, még akkor is, ha ez nem az ügyfelek, vagy maga a Netflix érdekében áll..

A VPN-k szinte minden országban 100% -ban legálisak.

Mi az exkluzív az UK Netflix számára?

Annak ellenére, hogy az USA Netflixnek közel 1000 címe van, mint az Egyesült Királyságban, a brit verzió még mindig tartalmaz néhány címet, amelyeket nem fogsz megtalálni a tó felett. Néhány olyan trend TV-műsor közül, amelyeket csak az UK Netflix-en nézhetsz:

 • Árva fekete
 • Star Trek: Felfedezés
 • Az expanzió
 • Íjász
 • Róma

A TV-műsorokon kívül, A Netflix UK egy csomó film nem elérhető országrészben. A Netflix amerikai filmkatalógusa az elmúlt években valójában zsugorodott, mivel a vállalat több TV-műsor és eredeti tartalom beszerzésére fordítja erőforrásait. Az ilyen filmek közvetítésére vonatkozó engedélyek feltehetően sokkal olcsóbbak az Egyesült Királyságban, ami azt jelenti, hogy a régi filmek és a klasszikusok továbbra is az Egyesült Királyság archívumában vannak.

A bollywoodi rajongók sokat szeretnek a Netflix brit verziójában is. A Netflix UK külföldi filmszakma Bollywood-címekkel megduzzad, mind a régi, mind az új.

Még mindig a Netflix proxy hibát kapja? Próbáld ezt:

Ha csatlakozik valamelyik fenti, általunk ajánlott VPN-hez, de mégis megkapja a Netflix proxy hibát, amikor egy videó stream-jét próbálkozik, próbálja meg a következő lépéseket:

 1. Kérdezze meg a szolgáltatót, hogy kérdezze meg, mely szerverek feloldják a Netflix UK feloldását. Valószínűleg nem minden kiszolgáló képes megkerülni a tűzfalat.
 2. Jelentkezzen ki minden Google-fiókból, beleértve a Chrome böngészőben is. A Google gyorsítótárazza az IP-címeket, és felfedi a valódi helyét a Netflix számára.
 3. Kapcsolja ki a GPS-t és az összes többi helyalapú szolgáltatást a készüléken és a böngészőben. Ha korábban engedélyezte a Netflix számára, hogy megtekintse a tartózkodási helyét, tiltsa le ezt az engedélyt a böngészőbeállításokban.
 4. Törölje a böngésző cookie-jait, a gyorsítótárat és az ideiglenes fájlokat. Tekintse meg a sütik és a böngésző gyorsítótárának törlésére vonatkozó oktatóanyagokat az összes fő operációs rendszerben.
 5. Az IPv6 letiltása. Ez elsősorban a Windows 10 felhasználókra vonatkozik, de problémákat okozhat más operációs rendszerekben. A Windows 10 rendszerben letilthatja az IPv6-ot a wifi tulajdonságai között.
 6. Öblítse ki a DNS-gyorsítótárat. Windows rendszerben nyissa meg a Parancssor adminisztrátor módban, és írja be az ipconfig / flushdns parancsot
 7. Állítsa be az eszköz időzónáját arra az országra, ahol megpróbálja nézni a Netflixet. Az Egyesült Királyság időzónája nyáron UTC + 0, télen pedig UTC + 1.
 8. Ha csatlakozik egy wifi-hálózathoz, és hozzáférhet a wifi-útválasztóhoz, nevezze át a wifi-hálózatot vagy az SSID-t. Helyezze a „_nomap” elemet a hálózati név végére (mínusz idézőjelek). Ez kikapcsolja a Google földrajzi helymeghatározási szolgáltatásait, amelyek wifi-hálózatokat használnak az emberek tartózkodási helyének pontos meghatározására. Csatlakoznia kell az eszközhöz az átnevezett hálózathoz.
 9. Csatlakoztassa le és csatlakoztassa újra ugyanahhoz a kiszolgálóhelyhez, hogy megtudja, kaphat-e más IP-címet, amelyet a Netflix nem tüntet fel fekete listán..

Lásd még: A legjobb VPN-k a Netflix USA számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 98

Adblock
detector