Hogyan szerezzen egy thaiföldi IP-címet bárhonnan VPN-sel

Hogyan lehet IP-címet szerezni Thaiföldön?

A thaiföldi IP-cím lekérdezésének legegyszerűbb módja a VPN. Függetlenül attól, hogy a thaiföldi Channel 7 csatornához vagy a thaiföldi streaming szolgáltatásokhoz, például a Donnee-hoz kíván hozzáférni, a VPN a legegyszerűbb módja a thaiföldi IP-cím megszerzésének. Röviden a „Virtuális magánhálózat” kifejezésnél a VPN átveszi az eszköz internetforgalmát és titkosítja, mielőtt az egyik olyan VPN szerverre irányítja, amelyre a böngészni kívánja..

Hogyan lehet IP-címet szerezni Thaiföldön?

Percek alatt megkaphat VPN-t és IP-címet Thaiföldön. Lépésről lépésre áttekintjük, mit kell tennie:

Így szerezhet be thaiföldi IP-címet VPN használatával:

 1. Iratkozzon fel a felsorolt ​​VPN szolgáltatások egyikére. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert (alkalmazás vagy böngésző kiterjesztés), és válassza ki az operációs rendszerének megfelelő verziót.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy thaiföldi szerverhez, hogy thai IP-címet szerezzen.
 4. Próbálja ki a blokkolt tartalmat, amelyet most fel kell oldani!
 5. Ha továbbra is problémái vannak, próbálja meg törölni a sütiket. Kipróbálhat egy másik szervert is, vagy felveheti a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

TIPP: HOGYAN INGYEN FELTÖLT VPN:

Tudta, hogy ingyen kap fizetett VPN-t? Nem kell egy éven át elköteleznie magát, mint néhány VPN esetében. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Annak ellenére, hogy az első hónapban számlázunk, a teljes visszatérítést bármilyen kérdés nélkül kérheti. Ez egy nagyszerű lehetőség a legjobb VPN-k kockázatmentes kipróbálására.

Minden szolgáltatót mélyrehatóan megvizsgálunk, megvitatva a kínált főbb szolgáltatásokat. Ha nincs ideje elolvasni a teljes cikket, itt van egy gyors útmutató A legjobb VPN-ek listája Thaiföldön az IP-cím megszerzéséhez:

 1. ExpressVPN: Legjobb választásunk Thaiföldre. Nagy sebességű VPN kezdőbarát alkalmazásokkal és 24 órás támogatással. Feloldja a Netflix szolgáltatást. Rendkívül biztonságos szolgáltatás titkosítással.
 2. NordVPN: Legjobb ár-érték arány. 5700 szerver hálózata 60 országban, beleértve Thaiföldöt is. Csatlakoztasson hat eszközt. Szigorú bejelentkezési házirend és 24 órás támogatás.
 3. CyberGhost: 10 szerver Thaiföldön. Gyors, biztonságos és lehetővé teszi akár 7 eszköz csatlakoztatását. 24 órás támogatást és nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.
 4. PrivateVPN: Kisebb VPN-szolgáltatás gyors szerverrel az adatfolyamhoz. Feloldja a Netflix szolgáltatást. Felhasználóbarát alkalmazások, és lehetővé teszi, hogy akár 6 eszközt egyszerre csatlakoztasson.
 5. Surfshark: Korlátlan számú eszközt csatlakoztathat egyszerre. Feloldja a thaiföldi webhelyek és szolgáltatások blokkolását. Nem naplózza a VPN-t 24/7 élő chat-támogatással.
 6. VyprVPN: Erős, mindenoldalú, amely felszabadítja a leginkább korlátozott tartalmat. Titkosítással védi magánéletét. Megvizsgálva annak bizonyítására, hogy nem tart naplót.

Az internet cenzúrája Thaiföldön nőtt az elmúlt években. A thaiföldi kormány nemcsak számos webhelyet, alkalmazást és szolgáltatást blokkolt, hanem néhány VPN-t is blokkolt. Ezért alapos kutatást végeztünk annak meghatározására, hogy mely VPN-ek működnek még Thaiföldön.

A legjobb thaiföldi VPN-k továbbra is működnek és megfelelnek a következő kritériumoknak:

 • Thaiföldön a VPN nincs blokkolva
 • Szervereket kínál Thaiföldön és világszerte
 • Gyors sebesség a kiváló minőségű streaminghez
 • Nincs bejelentkezési politika, így az Ön személyes adatait védjük
 • További biztonsági szolgáltatások, beleértve a titkosítást
 • 24 órás ügyfélszolgálat, lehetőleg élő csevegéssel
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz

A legjobb VPN-k Thaiföld IP-címének megszerzéséhez

Itt található a legjobb VPN-ek listája thai IP-cím megszerzéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN nagysebességű kiszolgálókat és magas szintű biztonságot kínál, így ez a legjobb VPN egy thaiföldi IP-cím megszerzéséhez. A thaiföldi szerverek mellett az ExpressVPN több mint 2000 szerverrel rendelkezik 94 országban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Japánban. Ez az ExpressVPN kiváló lehetőséget kínál a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására az egész világon. Korlátlan sávszélességgel és fojtás nélkül az ExpressVPN gyors sebessége ideális streaminghez.

A streamingről beszélve, Az ExpressVPN feloldhatja a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu, az ESPN és így tovább. Tesztelésünk során nagyon ritkán találkoztunk olyan webhelyekkel és szolgáltatásokkal, amelyeket nem lehet feloldani az ExpressVPN használatával. Ha bármilyen kétsége merül fel, bármikor kérheti a 24/7 élő csevegési támogatást, amely vitathatatlanul a legjobb, amit VPN-ek között találtunk. Valójában kihasználhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit is, és kockázat nélkül kipróbálhatja az ExpressVPN-t.

Nagyon fontos, hogy a thaiföldi VPN-k kiváló biztonságot nyújtanak, különösen a thaiföldi magas cenzúra és felügyelet miatt. Lényeges, hogy az ExpressVPN kijelenti, hogy nem tárol semmilyen felhasználói tevékenységet vagy kapcsolódási naplót. Ráadásul 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, megszakító kapcsolót és megosztott alagútot kínál. A Brit Virgin-szigeteken található ExpressVPN vitathatóan több adatvédelmet és névtelenséget kínálhat, mint az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található VPN, mivel erre nem vonatkoznak adatmegőrzési kérelmek..

Az ExpressVPN alkalmazások letölthetők a következőkre: Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztók. A játékkonzolok és az intelligens TV-k használhatják az ExpressVPN MediaStreamer intelligens DNS-proxy szolgáltatását. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Szerverek világszerte 94 országban, ideértve Thaiföldöt is
 • Kiváló az olyan streaming szolgáltatások feloldásához, mint például a Netflix
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő chat funkcióval
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Erős biztonság titkosítással és naplózhatatlan házirenddel
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb VPN-nél

Legjobb VPN Thaiföldön: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Ez a VPN feloldja a thaiföldi weboldalakat külföldön, gyors, következetes kapcsolatokkal rendelkezik a streaming és a torrent csatornák számára. Felhasználóbarát alkalmazások és 24 órás, élő csevegő támogatás. Kipróbálhatja kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává vált. Ezt bizonyítja világszerte több mint 5700 szerver jelenléte 60 országban, köztük Thaiföldön is. Az internetszolgáltatókról ismert, hogy fojtják a felhasználók sávszélességét, ami puffereléshez és késleltetéshez vezet a streaming során. A NordVPN korlátlan sávszélességet kínál, és a kiszolgálók bősége kevesebb torlódást jelent. A kiszolgálók gyorsak és konzisztensek, és ez a VPN feloldhatja a Netflix, a HBO Go és a BBC iPlayer kedvelőit..

A NordVPN számos olyan funkciót kínál, amelyek nagyszerű VPN-t tesznek Thaiföldön. Különösen egyetlen NordVPN fiókot használhat legfeljebb hat eszköz csatlakoztatására. A NordVPN alkalmazásai gyorsak és egyszerűen kezelhetők a speciális kiszolgálók, például az Onion Over VPN és a Dedicated IP elérhetősége további biztonsági lehetőségeket kínál. A NordVPN nagyon biztonságos választás, mivel székhelye Panamában található, amely kívül esik az Öt Szem és Tizennégy Szem szövetségén. A NordVPNnek nincs naplózási politikája, 256 bites AES titkosítást használ, és DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót kínál..

A NordVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV számára. A böngészőbővítmények letölthetők a Chrome és a Firefox számára. Ez a VPN kompatibilis útválasztókkal használható, de manuális beállításra van szükség.

Előnyök:

 • Nagy hálózat 5700 szerverrel 60 országban, beleértve Thaiföldöt is
 • Gyors sebesség és korlátlan sávszélesség az streaminghez
 • Feloldja a Netflix és más népszerű streaming szolgáltatások blokkolását
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre
 • Rengeteg fontos biztonsági funkció, köztük a naplózás nélküli házirend

Hátrányok:

 • Néhány megbízhatatlan szerver

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN számos szervert kínál Thaiföldön és 5700 szervert világszerte. Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre. Feloldja a Netflix szolgáltatást. 24 órás élő csevegési támogatás, elérhető alkalmazások és böngészőbővítmények, valamint a naplózás tilalma. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 10 szervert kínál Thaiföldön az írás idején. Ez több, mint a VPN-ek többsége a piacon. Összességében a CyberGhost több ezer szerverrel rendelkezik 60 országban, így szinte bárhonnan hozzáférhet a földrajzilag korlátozott online tartalmakhoz. A CyberGhost nagy sebességű VPN, korlátlan sávszélességet és forgalmat kínál. Mint ilyen, a tartalom streaming ezzel a Románián alapuló VPN-vel könnyű, kevés pufferolással vagy késéssel.

Ez egy olyan VPN, amely kiváló értéket képvisel, mivel akár hét eszköz védelmére is felhasználhatja - mindezt egyetlen előfizetéssel. Mi több, A CyberGhost nagyon nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál (a legtöbb VPN szolgáltatás legfeljebb 30 napot kínál). A CyberGhost nemcsak jól teljesít, hanem a 256 bites AES titkosításnak köszönhetően magas szintű biztonságot is kínál. Van még DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem és egy kikapcsoló. Végül, de nem utolsósorban, a CyberGhost szigorú bejelentkezési politikával rendelkezik.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows és Mac, valamint mobil és Android és iOS rendszerekhez. Van egy alkalmazás az Amazon Fire TV-hez, valamint a böngészőbővítmények a Chrome-hoz és a Firefox-hoz. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • 10 szerver Thaiföldön
 • Gyors sebesség késés és puffermentes streaminghez
 • Csatlakoztasson akár hét készüléket egyszerre
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Biztonságos VPN titkosítással és nem naplózási házirenddel

Hátrányok:

 • Nincs elérhető alkalmazás Linuxhoz vagy útválasztókhoz

10 SZOLGÁLTATÓK Thaiföldön: A CyberGhost több szerverrel rendelkezik Thaiföldön, mint a legtöbb VPN. Ez gyors a korlátlan sávszélességgel is a folyamatos streaminghez. Tartalmazza a 24/7 élő chat támogatást, és lehetővé teszi akár hét eszköz csatlakoztatását. Szigorú bejelentkezési szabályok. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN lehet, hogy kisebb VPN-szolgáltatás, de felhasználhatja arra, hogy IP-címet szerezzen Thaiföldön. A PrivateVPN csak körülbelül 100 szerverrel rendelkezik, amelyek 60 országban helyezkednek el, ideértve Thaiföldöt is. Azt mondhatnánk, hogy a PrivateVPN inkább a minõségre helyezi a hangsúlyt, mint a mennyiségre, és szerverük sebessége minden bizonnyal a mennyiségeket beszéli. Ez a VPN feloldja a különféle streaming szolgáltatásokat, beleértve a Netflix és az Amazon Prime Video szolgáltatásokat. A video-streaming 1080p HD felbontású, zökkenőmentes, pufferolás és késés nélkül.

A PrivateVPN által kínált alkalmazások felhasználóbarátak, lehetővé téve a kiszolgálóhoz történő csatlakozást vagy a beállítások gyors és kényelmes átkapcsolását. Nevezetesen, hogy legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat egyetlen PrivateVPN fiókhoz, így ez kiváló lehetőség a családok számára. A magánélettel kapcsolatban a PrivateVPN egy biztonságos VPN lehetőség, mivel 256 bites AES titkosítást használ, védi a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, és rendelkezik egy kill kapcsoló funkcióval. Azt állítja, hogy nem tart forgalmi naplókat, miközben választhat fizetni a bitcoinban (névtelenül ezt először egy keverőszolgáltatással használja).

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Linux és az útválasztók azonban manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Kiváló minőségű szerverek, amelyek gyorsaságot és megbízhatóságot kínálnak
 • Kiváló a Netflix, az Amazon Prime Video stb. Feloldásához
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre
 • Erős biztonsági funkciók, beleértve a titkosítást és a kill kapcsolót

Hátrányok:

 • Kisebb kiszolgálói hálózat
 • Az ügyfélszolgálat nem érhető el a nap 24 órájában

Nagyszerű a streaming: A PrivateVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik, és feloldja a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokat, beleértve a Netflixet is. Ezenkívül magas szintű biztonságot kínál titkosítással. Lehetővé teszi akár hat egyidejű kapcsolatot és élő chat-támogatást kínál. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egyre növekvő VPN szolgáltatás, amely mintegy 800 szervert kínál 50 országban, beleértve Thaiföldöt is. Hasznos a régiókkal zárolt tartalmak feloldásához, legyen szó a thai TV-ről vagy az USA streaming szolgáltatásáról, például a Netflixről. A Surfshark esetében vitathatatlanul a legjobb dolog az, hogy korlátlan számú eszközön használható egyszerre. Ez nagyszerű választást jelent a családdal történő megosztáshoz.

A kezdők értékelni fogják a Surfshark által kínált könnyen használható alkalmazásokat és böngészőbővítményeket. Még a nap 24 órájában elérhető élő chat-támogatás is elérhető, ha bármilyen segítségre van szüksége. Biztonsági szempontból, A Surfshark szigorú bejelentkezési szabályt működtet ügyfelei magánéletének védelme érdekében. Ezenkívül 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében..

A Surfshark feliratkozása hozzáférést biztosít a Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV alkalmazásokhoz. Letölthet böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára is. A Linuxhoz és az útválasztókhoz azonban kézi telepítésre van szükség.

Előnyök:

 • A thaiföldi szerverek a régióhoz kötött thaiföldi webhelyek feloldásához
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre.
 • Élő chat-en keresztül 24 órás támogatást nyújt
 • Nagyon erős biztonság, szigorú bejelentkezési szabályok nélkül

Hátrányok:

 • Viszonylag kisebb kiszolgálói hálózat

Erős biztonság: A Surfshark korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Oldja fel a thai TV, a Netflix és egyebek blokkolását. Jó ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül, élő csevegésen keresztül. Biztosítja az adatokat titkosítási és naplózási szabályokkal. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. VyprVPN

VyprVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN egy erős VPN, több mint 700 szerverrel szerte a világon, beleértve Thaiföldöt is. Miután kipróbáltuk a VyprVPN-t számos weboldalon és szolgáltatáson, úgy találtuk, hogy ez megbízható alternatíva egy Thaiföldön található IP-címhez. Ez fel tudja oldani a népszerű streaming szolgáltatások - például a Netflix és az Amazon Prime Video - blokkolását. A HD minőségű videók folyamatos streamingje a VyprVPN korlátlan sávszélességének köszönhetően. Ha bármilyen kérdése merül fel, mindig rendelkezésre áll a 24 órás, a hét minden napján elérhető chat, amely gyors és hasznos.

Kipróbáltuk a VyprVPN alkalmazásokat, és könnyen használhatóaknak találtuk őket, így ideálisak kezdőknek. A biztonság szintén lenyűgöző. A VyprVPN 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet és egy kill kapcsolót használ, amely leállítja az internetes forgalmat, amikor a VPN le van kapcsolva. A VyprVPN székhelye Svájcban található - az ország a magánélet-barát törvényeiről ismert. Mi több, A VyprVPN-t független módon ellenőrizték, bebizonyítva, hogy nem naplózott VPN.

A VyprVPN letölthető Windows, Mac, Android és iOS rendszereken. A Linux és az útválasztók manuálisan beállíthatók.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video kedvelőit
 • Nagy sebesség és korlátlan sávszélesség
 • 24/7 élő chat támogatás
 • Nincsenek naplók a VPN-ben

Hátrányok:

 • Drágább, mint a legtöbb VPN-nél
 • Kis hálózat, mindössze 700 szerver

ERŐS BIZTONSÁG: A VyprVPN egy megbízható VPN, amely lehetővé teszi Thaiföld IP-címének megszerzését és a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását. Feloldja a Netflix szolgáltatást. Szigorú biztonságot nyújt a szigorú bejelentkezési szabályok és a titkosítás segítségével. 24/7 élő chat támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t Thaiföld IP-címének megszerzéséhez?

A VPN-blokkok Thaiföldön nem ritkák, ami azt jelenti, hogy sok ingyenes VPN egyszerűen nem fog működni. Még akkor is, ha szerencséje van egy ingyenes VPN megtalálására, amely Thaiföldön működik, három fő okból javasolunk óvatosságot:

1. Mivel a legtöbb ingyenes VPN-t használó ember él, teljes teljesítménye nem nagy. Valójában, Az ingyenes VPN-k nagyrészt lassúak. Ez nem túl meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy hány ember próbálkozik egyszerre használni az ingyenes VPN szolgáltatást. Túl sok ember és túl kevés szerver, valamint korlátozott a sebesség és a sávszélesség, ami bosszantó tapasztalatokat eredményezhet.

2. Sok ember úgy találja, hogy az ingyenes VPN kicsit túl egyszerű. Az ingyenes VPN-k általában hiányoznak a szolgáltatásokban. Ez azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy nem tudja menteni a kedvenc szervereit, hozzáadni egy böngésző kiterjesztést, vagy nem használhatja a kill kapcsolót. Míg ezek közül néhány egyszerűen növeli a VPN kényelmét, néhányuk nélkülözhetetlen az online biztonság szempontjából. Sőt, sok az ingyenes VPN-k nem tudják feloldani a streaming szolgáltatások, például a Netflix blokkolását, Az Amazon Prime és a BBC iPlayer.

3. Amikor a biztonságról van szó, az ingyenes VPN-eket nem szabad megbízni. Mint már említettük, az ingyenes VPN-k nem rendelkeznek bizonyos funkciókkal, és ez gyakran azt jelenti, hogy nem nyújtanak titkosítást, DNS-szivárgás-védelmet vagy megszakítót. Egy másik ok, amiért az ingyenes VPN nem olyan biztonságos, hogy sokan naplózják az Ön adatait és tevékenységeit, és eladják harmadik feleknek (valahogy pénzt kell keresniük!). Az ingyenes VPN az is lehetővé teszi, hogy kártékony szoftverekkel megfertőzze eszközét, és bosszantó, irreleváns hirdetésekkel spammel töltsön le..

Miért van szüksége VPN-re Thaiföldön??

Thaiföldi VPN szükséges, ha thaiföldi IP-címet szeretne szerezni nyaralás vagy külföldön való tartózkodás esetén. Ez lehetővé teszi a kedvenc webhelyek, szolgáltatások és alkalmazások elérését, még akkor is, ha például az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban tartózkodik.

Thaiföld blokkolta a weboldalt

Noha a VPN segít más országokban lévő tartalmak elérésében, az országában betiltott tartalmak feloldását is segítheti. A thaiföldi Internet-felhasználók zöld képernyővel találkozhatnak, ha egy webhely vagy szolgáltatás le van tiltva az országban (lásd a fenti képet). Sajnos Thaiföldön elterjedt az internetes cenzúra, Bangkok pedig a világ egyik legelterjedtebb városa. Míg ez valaha nagyrészt a pornográf webhelyek blokkolására összpontosult, Thaiföldön az internetes cenzúra az utóbbi években politikai kérdésekre terjedt ki..

Hogyan nézhetem meg a Thai TV-t külföldön VPN-sel?

A legjobb VPN-k feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmak minden fajtáját, ideértve a banki szolgáltatásokat, a hírcikkeket és a thai TV-t. Az ilyen tartalom feloldásának folyamata mindig azonos. Egyszerűen nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztését, és csatlakozzon egy thaiföldi szerverhez. A tartalom feloldását most fel kell oldani! Ha nem, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait, és lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával, ha továbbra is fennáll a probléma.

A thaiföldi IP-cím lehetővé teszi az online tartalom feloldását a thaiföldi TV-csatornákról, beleértve a 3. és a 7. csatornát. A thai streaming szolgáltatásokhoz, például a Doonee-hez is hozzáférhet. A más országok szervereivel rendelkező VPN-k pedig feloldhatják a népszerű, földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Netflix USA, az Amazon Prime Video és a HBO Go.

A VPN-ek Thaiföldön legálisak?

A VPN-ek Thaiföldön legálisak, bár érdemes megjegyezni a thaiföldi kormány számos VPN-t blokkolt annak megakadályozása érdekében, hogy a lakosok hozzáférjenek a blokkolt tartalmakhoz.

A Freedom House Thaiföldét értékelte internetes szabadság mint 2018-ban csak „részben ingyenes”. 2017-ben Thaiföldön lépett hatályba a módosított számítógépes bűncselekményekről szóló törvény, amely nagyobb hatáskörökkel ruházta fel a hatóságokat az online tartalom blokkolására és eltávolítására. E módosított törvény és a büntető törvénykönyv értelmében Thaiföldön az internethasználókat (különösen aktivistákat és újságírókat) időnként büntetőeljárás alá vonják.

A Thaiföldön blokkolt tartalom nagy része pornográf. Szintén általános a tartalom blokkolása a lése majesté törvény alapján, ami törvénytelenvé teszi a királyi család kritikáját. A Lése majesté-t „a a legszigorúbb bűncselekmény-rágalmazó törvény bárhol. A thaiföldi kormány számos alkalommal kérte a Facebook-tól a tartalom eltávolítását.

Lásd még: A legjobb VPN-ek Thaiföldön

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector