Hogyan szerezzen francia IP-címet VPN-sel öt egyszerű lépésben

Hogyan szerezzünk francia IP-címet

Szeretne franciaországi földrajzilag zárt oldalakat elérni külföldön? Lehet, hogy nyaralni megy, és továbbra is be akar jelentkezni a Credit Agricole vagy a Societe Generale online banki szolgáltatásba. Talán csak utazása közben meg akarja nézni a Netflix France-ot, a Ligue 1-et, a TF1-et vagy a Canal + -ot. Akárhogy is is van, megteheti egy virtuális magánhálózat (VPN) használatával, hogy francia IP-címet kapjon, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon..

Ma elmagyarázom, hogyan lehet francia IP-címet szerezni, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik. A VPN használatával titkosíthatja hálózati forgalmát, miközben tevékenységeit rejti az internetszolgáltató érdeklődő szemei ​​előtt ( ISP), hálózati rendszergazda vagy hackerek.

A VPN-k ugyanakkor lehetővé teszik a regionális korlátozások megkerülését és a választott ország szervereivel való csatlakozást is. Ha csatlakozik egy francia szerverhez, ideiglenes francia IP-címet kap; ez becsapja a webhelyeket abban, hogy úgy gondolja, hogy valójában Franciaországban vagy. Ezután normál módon hozzáférhet a földrajzilag korlátozott francia szolgáltatásokhoz az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Spanyolországból, Kanadából vagy a világ bármely más országából.

Hogyan szerezzünk francia IP-címet egy VPN-sel

Kövesse ezeket a lépéseket, és bárhonnan csatlakozhat kedvenc francia tartalmához és szolgáltatásaihoz.

Francia IP-cím megszerzése:

 1. Kezdje a megfelelő VPN-szolgáltatás kiválasztásával (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse a szoftvert, ügyelve arra, hogy az operációs rendszer számára megfelelő verziót kapjon.
 3. Hitelesítő adataival jelentkezzen be a VPN alkalmazásba.
 4. Válasszon egy francia szervert a listáról, és csatlakozzon.
 5. Próbálja meg elérni a földrajzilag zárolt szolgáltatást. Meg kell találnia, hogy probléma nélkül tölti be, de előfordulhat, hogy frissítenie kell az oldalt vagy újra kell indítania a böngészőt.

TIPP: HOGYAN INGYEN BE A FRANCIA IP -ET: Ha csak rövid időre van szüksége egy francia IP-címre, akkor valószínűleg nem akar sok pénzt költeni egy VPN-re. Ebben az esetben kihasználhatja az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Ehhez előleg fizetésre van szükség, de bármikor visszavonhatja pénzének visszatérítését, lehetővé téve ezzel kockázatmentes, rövid távú VPN fedezethez való felhasználást..

Mi a legjobb VPN egy francia IP-cím megszerzéséhez?

Több száz VPN létezik a piacon, és nem mindegyik. Például néhányan rengeteg biztonsági funkcióval rendelkezik, mások a lehető leggyorsabb sebesség biztosítására összpontosítanak, másoknak mindent meg tudnak kínálni. A francia IP-cím megszerzéséhez a legjobb VPN-ek kereséséhez az alábbi jellemzőkkel rendelkező szolgáltatásokat kerestük:

 • Több francia szerverrel rendelkezik
 • Képes felszabadítani a népszerű francia webhelyek és szolgáltatások feloldását
 • Védi a forgalmat erős titkosítással és különféle kiegészítő biztonsági szolgáltatásokkal
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat. Bónuszpontok, ha semmilyen naplót nem tart
 • Erős többplatformos támogatással rendelkezik

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN-nek jelenleg három francia szervere van (kettő Párizsban és egy Strasbourg) és további 2000 szerver világszerte. A nagy sebesség, az erőteljes többplatformos támogatás és az a képesség, hogy feloldja a nagyobb külföldi streamingplatformokat, ideális az élő HD-video streaminghez is. Például az ExpressVPN segítségével a Netflix, a TF1 és a Canal + közvetítéséhez bárhonnan a világon.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítás, DNS / IPv6 szivárgás elleni védelem, tökéletes előremeneti titoktartás és megszakító kapcsoló kombinációjával biztonságban tartja Önt, amely leállítja az összes forgalmat, ha a kapcsolat leesik (csak asztali alkalmazások). A legjobb az, hogy nem naplózza olyan információt, amely azonosíthatna téged, és lehetővé teszi anonim regisztrációt. Támogatás elérhető élő csevegés közben, 24 órán keresztül.

Az ExpressVPN tartalmaz alkalmazásokat Windows, Linux, MacOS, iOS és Android számára. Noha manuálisan kell telepítenie a hálózati útválasztókra, az ExpressVPN olyan egyedi firmware-t kínál, amely ezt a lehető legegyszerűbbé teszi.

KOCKÁZATLAN SZABADSÁG: Az ExpressVPN éves terve 49% -os engedményt és három hónap extra ingyen jár. A 30 napos próbaverzióval nincs semmiféle kockázat.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Kevés más VPN rendelkezik annyi francia szerverrel, mint a NordVPN; 150 közül lehet választani, sőt néhány közülük is a P2P fájlmegosztásra van optimalizálva. Az NordVPN elég gyors a HD video streamingéhez észrevehető pufferelés nélkül, és feloldhatja a sok más VPN-vel küzdő szolgáltatásokat, például a Netflix (feloldja a Netflix France, USA, UK és még sok más), a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat engedélyezhető, és egyetlen fiókkal megvédheti az összes eszközt.

A NordVPN több biztonsági funkciót kínál, mint a legtöbb. A 256 bites AES titkosítás és az IPv6, a WebRTC és a DNS szivárgás elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezve van, de van egy alkalmazás-specifikus megszakító kapcsoló, automatikus malware szkenner és hirdetés-blokkoló is. Akár dupla VPN-t is használhat, vagy elérheti a Tor-ot a VPN-en keresztül. A NordVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és elfogadja a Bitcoint, ami azt jelenti, hogy szinte teljesen névtelenül felhasználhatja azáltal, hogy regisztrált egy átjárható e-mail címmel.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. Linux és támogatott vezeték nélküli útválasztókkal működik, de ezeket manuálisan kell konfigurálni.

HÁROM ÉV AKCIÓ: Takarítson meg 75% -ot itt, és csökkentse a havi árat mindössze 2,99 dollárra, ha kiválasztja a NordVPN hároméves előfizetését.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost kezdő felhasználók számára készült, de nagyon sok kedvelő lehet, például a nagy sebesség és a hálózat. Csak Franciaországban 280 szerver működik. Patak keresni? Ez a VPN lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással feloldja számos nagyobb streaming platformon, mint például a Netflix France, TF1 és a Canal +. Sőt, még ennél is hét egyidejű kapcsolat megengedett. Ez nagyon nagyvonalú, és lehetővé teszi, hogy streaming folytasson bármilyen eszközről.

Ez a szolgáltatás mindig bekapcsolt kill kapcsolóval rendelkezik, így véletlenül soha nem véletlenül böngészhet. 256 bites titkosítással védi a forgalmat, megakadályozza a DNS, IPv6, WebRTC és a portok továbbítását. A CyberGhost nem naplózza az ön azonosításához felhasználható információkat, így tevékenységei mindig privát jellegűek.

A CyberGhost rendelkezik Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokkal. Manuálisan telepíthető Linux alapú platformokra és kiválasztott internetes útválasztókra.

OLVASÓ OLDAL: Szerezzen további hat hónapot ingyenesen, és több mint 70% -kal csökkentse a költségeket a CyberGhost egyéves szerződésével.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish jelenleg 26 Párizs-alapú szervert és több mint 1000 szervert kínál a világ többi részén. Ez egy könnyű VPN, amely gyors sebességet és akár tíz eszköz egyidejű csatlakoztatását is lehetővé teszi, ami jóval meghaladja a versenytársak legtöbbjét. Még az olyan streaming szolgáltatások feloldására is képes, mint például a TF1 és a Canal+.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást használ, de biztonsági funkciói nem állnak meg ezzel. Van még DNS- és IPv6-szivárgás-védelem, megszakító kapcsoló (az asztali és a mobil alkalmazásokban is), az IP-címek időzített időközönkénti váltásának lehetősége, a helyi forgalomgátló és az OpenVPN elmosódása. Nincs naplózva személyesen azonosítható információ. Ha bármilyen problémája merül fel, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal élő chat-en keresztül, a nap 24 órájában.

Ez a VPN kiváló többplatformos támogatást kínál, Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire TV és Firestick alkalmazásokkal. Manuálisan telepítheti azt Linux eszközökre vagy vezeték nélküli útválasztókra.

KIZÁRÓ KEDVEZMÉNY: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish előfizetésével itt. Mindegyikhez 7 napos próbaverzió tartozik, így kockázatmentesen értékelheti.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Bár a PrivateVPN kisebb szerverhálózattal rendelkezik, mint a riválisai (összesen mintegy 80 szerver, kettő Franciaországban), ez az egyik leggyorsabb, amit látunk. Valójában felhasználhatja HD vagy akár 4K tartalom adatátvitelére észrevehető pufferelés nélkül. A PrivateVPN kiválóan képes megkerülni a regionális blokkolást, és probléma nélkül lehetővé teszi a Netflix France, TF1 és a Canal + webhelyekről származó tartalmak streamingjét..

A PrivateVPN 256 bites titkosítást, valamint a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgás elleni védelmet használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa.. Nem rögzít semmilyen munkamenetet vagy tevékenységet, és lehetővé teszi a Bitcoinban történő fizetést, így szinte teljesen névtelenül böngészhet. Ahol igazán világít, az az ügyfélszolgálat. 24 órán keresztül, 24 órán keresztül kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal, és ha tényleg küzd, akkor akár távolról is telepíthetik vagy konfigurálhatják a szolgáltatást az Ön számára.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál iOS, Android, Windows és MacOS eszközökre. Kézzel konfigurálható Linux-alapú rendszerekkel és támogatott hálózati útválasztókkal való együttműködésre.

EGY ÉV KEDVEZMÉNY: 70% -ot megtakaríthat itt, ha a PrivateVPN éves tervét választja. Még egy további öt hónapos lefedettséget kap, teljesen ingyenes.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

Lehetek francia IP-címet ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-k első pillantásra jó ötletnek tűnhetnek, ám valójában néhány igen jelentős problémával járnak. Például hálózatuk általában meglehetősen kicsi, mint prémium versenytársaiké. Az ingyenes VPN-eknek több felhasználója van, ami jelentős hálózati lelassulásokhoz vezet, és a HD-video streamingjét frusztráló és rendkívül lassú élménygé teszi. Ezen felül sok nagyobb webhely ellenőrzi, hogy VPN-t használ-e; A prémium szolgáltatások többnyire észrevétlenek, de az ingyenes VPN-ket szinte mindig blokkolják.

Mint minden vállalkozás, ingyenes VPN-szolgáltatások is léteznek pénzkereséshez. Ugyanakkor a felhasználóikat nem számítják fel előre, ezért más módon kell keresniük a jövedelmet. Időnként hirdetéseket illeszt be a meglátogatott oldalakba, de néhányan nyomkövető sütiket is használnak, hogy nyomon követhessék, mely webhelyek tetszikek, és milyen gyakran látogatják meg őket. Ezt azonban nem ok nélkül rögzítik; értékes fogyasztói adatok, amelyek a legtöbbet tevő ajánlattevőnek eladhatók, általában az Ön tudta nélkül.

Végül nehéz megmondani, hogy az általuk használt VPN valóban biztonságot nyújt-e Önnek. Az ingyenes VPN-k általában nem rendelkeznek azonos szintű biztonsággal, mint fizetett társaik. Valójában sokan véletlenül szivárognak az adatokra az IPv6-on keresztül. Természetesen ez azt feltételezi, hogy nem véletlenül telepíti a Google Play Áruházban rejtőző számos rosszindulatú szoftvert hordozó alkalmazást. Még a közismert VPN-ek is veszélyekkel járnak, amint azt 2015-ben fedeztük fel, amikor a Holat elkapták a felhasználók alapjárati sávszélességével, hogy segítsék a botnet működését..

A legjobb módja az online biztonság megőrzésének, ha egy jó hírű VPN-t használ, átlátható, az ügyfelek számára elsődleges adatvédelmi politikával.

Nézhetek francia TV-t külföldön VPN-sel?

Teljesen! Ha csatlakozik valamelyik VPN-szerveréhez Franciaországban, képesnek kell lennie arra, hogy élő és igény szerinti videókat közvetítsen Franciaország néhány legnépszerűbb streaming szolgáltatásából, például a TF1, a Ligue 1 és a Canal +. Ha megpróbálja elérni ezeket a webhelyeket külföldről VPN nélkül, általában egy olyan hibát eredményez, mint például a TF1 „Ce conuu est disponponible dans votre regionion ” („Ez a tartalom az Ön régiójában nem érhető el”).

Érdemes megjegyezni, hogy a streaming-platformok némelyike ​​megköveteli, hogy francia címre regisztrált fizetési módot használjon. Ezeknek az intézkedéseknek a megkerülése nélkül hatékonyan megakadályozzák a külföldi felhasználókat egyáltalán a regisztrációtól.

Lásd még: A legjobb VPN Franciaország számára

Fejléc kép: Francia zászló, Bobo Boom által, a CC BY 2.0 engedéllyel

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 27

Adblock
detector