Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet 5 egyszerű lépésben (2020-ban is működik)

Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet

Az Egyesült Államok IP-címének legegyszerűbb és leghatékonyabb módja az, ha feliratkozik egy megfelelő VPN-szolgáltatóra. Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet amerikai IP-címet szerezni a csak az Egyesült Államokban elérhető tartalomhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez. Ez a módszer a legnépszerűbb eszközökön működik, beleértve a Mac és Windows asztali PC-ket, Android okostelefonokat és táblagépeket, iPhone és iPad készülékeket, az Amazon Fire Stick és Fire TV készülékeket, valamint még sok más.

Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet

Az amerikai IP-cím megszerzése egyszerű, csak kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Iratkozzon fel virtuális magánhálózatra (VPN). Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Regisztráljon a szolgáltatásra, és töltse le a VPN szoftvert vagy alkalmazást
 3. Törölje a cookie-kat, és indítsa újra az eszközt a régi helyazonosítók eltávolításához
 4. Jelentkezzen be VPN-szolgáltatójába, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban
 5. Nyissa meg amerikai oldalát, mint általában

Hogyan kaphat ingyenes VPN-t 30 napra?

Ha csak rövid időre van szüksége hozzáférésre, például külföldi utazáshoz, akkor ingyenesen elérheti a legmagasabb rangú VPN-t. Ha itt feliratkozik az ExpressVPN-re, ez a link 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz. Fizetnie kell az előfizetésért, azonban a VPN-t akár 30 napig is használhatja, és a teljes visszatérítésért lemondhatja. Ez egy „nem kavargó” lemondási politika, és még halljuk, hogy ezt nem tartják tiszteletben.

Miért szerezzen amerikai IP-címet??

Az emberek több okból is szeretnék megszerezni amerikai IP-címet. A külföldre utazó amerikai lakosok használhatják azt a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások nézésére, mint például a Netflix vagy a Hulu. A Netflix korlátozza katalógusát attól függően, hogy ahonnan bejelentkezett, így jó választás, ha a filmek és TV-műsorok teljes skáláját szeretné megszerezni. Ez hasonló a HBO GO és a Vudu működéséhez, tehát a VPN jó eszköz azok számára is.

Mások szeretnék tartani a kapcsolatot az élő sportokkal, mint például a Major League Baseball (MLB), a Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA) vagy a National Football League (NFL) az ESPN közvetítésével..

Az amerikai IP-címmel online banki és egyéb szolgáltatásokat is elérhet, amelyek blokkolják a nem amerikai felhasználókat.

Mi a legjobb VPN egy amerikai IP-cím megszerzéséhez?

Ebben a szakaszban áttekintjük azokat a listákat, amelyek véleményünk szerint a legjobb VPN-k, amelyek gyors és stabil kapcsolatot biztosítanak egy amerikai szerverrel.

Fedezzük fel a legjobb VPN-ket az amerikai IP-cím részletes megszerzéséhez. Ha nem akarja elolvasni az egész cikket, akkor itt található az összefoglaló lista a 7 legjobb VPN közül az amerikai IP eléréséhez:

 1. ExpressVPN Az első választásunk! Több tucat szupergyors szerver az USA-ban, több helyen. Szinte minden külföldi streaming tartalmat felold. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési szolgáltató több száz szerverrel az Egyesült Államokban. Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni.
 3. NordVPN Jó sokoldalú, több száz szerverrel, pontozva az Egyesült Államokban. A sebességek jók a streaminghez és az alkalmazások biztonságosak.
 4. IPVanish A Kodi-felhasználók által preferált interfészük, amely jól működik a távirányítókkal. Gyors szerverek.
 5. VyprVPN Megbízható szolgáltató az Egyesült Államokban működő biztonságos és magánszerverekkel. A lista olcsóbb lehetőségei.
 6. Surfshark Az egy fiókhoz csatlakoztatható eszközök számának korlátozása nélkül ez a szolgáltató nagyszerű lehet családok számára.
 7. Hotspot pajzs Nagy sebességű kapcsolatok és szerverek 27 amerikai városban. Könnyen használható alkalmazások és erős feloldó képesség.

Az Egyesült Államok IP-címének megszerzéséhez a legjobb VPN-ek kiválasztásának kritériumai

 • Számos szerverhely található az Egyesült Államokban
 • A kapcsolat sebessége és stabilitása
 • Merev titkosítási protokollok, így helyed rejtve marad
 • Egyszerű használat
 • Alkalmazások Android, iOS, Windows és MacOS számára

További beavatkozás nélkül itt lemondjuk az amerikai IP-címek legfontosabb VPN-jeit:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN egy kifogástalan VPN-szolgáltatás, amelyet könnyű telepíteni, és egyszerű kialakítású. A szolgáltatás csomagot csomagol, ha mind sebesség-, mind titkosítási szabványok szerint osztályozták. Az Egyesült Államok foglalja el az ExpressVPN szerverhelyeinek nagy részét, opciókkal 13 városban. Összességében több mint 3000 szerver működik 94 országban és 160 helyszínen van szerte a világon.

A társaság kijelenti, hogy semmilyen felhasználói vagy forgalmi naplót nem tárol, ezért a magánélet szempontjából is magas pontszámokat szerez. Az egyetlen minimális adat, amelyet kinyer, a „kapcsolat dátuma (nem időpontja), a szerver helyének kiválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség”. Ezt a szolgáltatásminőségi színvonal javítására használják. Fontos megjegyezni, hogy az egyéni IP-címét nem rögzítik.

Ha továbbra is ügyesnek érzi magát, javasoljuk, hogy regisztráljon a szolgáltatásra egy író e-mail fiókján keresztül, és fizessen be a Bitcoin segítségével. Rendkívül nehéz lesz a digitális lábnyomának visszakeresése.

A titkosítási szabványok katonai minőségűek. A szolgáltatás kihasználja a 256 bites AES-CBC protokollokat, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes előre titkosítást. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet az ExpressVPN „hálózati zárnak” nevez. Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy az összes internetes forgalom ideiglenesen leáll, ha a kapcsolat megszűnik.

A szolgáltatás képes feltárni a földrajzilag korlátozott tartalmat a Netflix-en. Feloldja a Hulu és a HBO Go egyaránt.

Vannak alkalmazások Androidra és iOS-re, valamint asztali kliensek Windows, MacOS és Linux rendszerre.

Előnyök:

 • Erős biztonság
 • Gyors, stabil sebesség
 • Rengeteg szerver
 • Nagyszerű a streaming tartalom bárhonnan
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Kissé drágább

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A legjobb VPN, hogy amerikai IP-címet szerezzen: Az ExpressVPN az első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás. Nagyszerűen feloldja az összes fő, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást. Legfontosabb adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található a mélyreható ExpressVPN áttekintés.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost vonzó lesz a kezdő felhasználók számára, akik viszonylag olcsó VPN-t akarnak. Ez a sebesség és a biztonság szempontjából egyaránt nyújt lehetőséget, valamint felszabadítja az olyan streaming webhelyek feloldását, mint a Netflix és az Amazon Prime Video..

A cég székhelye Romániában van, ami azt jelenti, hogy nem kell felhasználói adatokat tárolnia, tehát nulla naplót vezet.

Választhat a szerver helyének vagy az interneten kívüli tevékenysége alapján, például egy streaming webhely feloldásának feloldása vagy a P2P fájlmegosztás alapján.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali támogatást nyújtanak a Windows, a MacOS és a Linux számára.

A titkosítási szabványok az üzleti élet legjobbjai között vannak. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

Előnyök:

 • Számos streaming webhely feloldása
 • Gyors
 • Nagy biztonság
 • Nulla naplók

Hátrányok:

 • Nem alkalmazható Kínában

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost egyszerűen felállítva és könnyen használható. A HD videót megbízhatóan továbbítja. Korlátozottan használható néhány népszerű streaming webhellyel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kiváló lehetőség azoknak a haladó felhasználók számára, akik testreszabott opciókat akarnak társítani az 1. szintű szolgáltatással.

A NordVPN lehetővé teszi, hogy kiszolgálókat válasszon az egyedi igényei alapján - például anti-DDoS, video streaming, dupla VPN, Tor over VPN vagy P2P. A NordVPN összesen több mint 5000 szervert üzemeltet, és ezek nagy része az Egyesült Államokban található.

Ez képes könnyedén legyőzni a Netflix VPN tilalmát, valamint felszabadítani a tartalmat a Hulu és a BBC iPlayer.

Az NordVPN alapértelmezés szerint a 256 bites AES protokoll titkosítási szabványt használja, 2048 bites SSL kulcsokkal párosítva. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van. Nulla felhasználói adatot tartalmaz - ez magában foglalja a böngészési szokásokat, az időbélyegzőket és a szerverinformációkat.

Vannak alkalmazások Windows, MacOS, iOS és Android számára.

Előnyök:

 • Nincs naplózási politika
 • Erős biztonság
 • Rengeteg szerver

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás egy kicsit lassú

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN jó ár-érték arányú választás, amely jól működik a streamingben és a torrentban. Legfeljebb 6 egyidejű eszközt tesz lehetővé. Nincsenek naplók. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

A gyors sebesség és az erős titkosítás a pillére IPVanish. Teljesen logless, vagyis soha nem tárol semmilyen felhasználási adatot.

A titkosítási protokollok nehézek. A társaság alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást alkalmaz az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előre titoktartással. Ez utóbbi szolgáltatás azt jelenti, hogy még akkor is, ha egy tolakodó entitás behatol a fiókjába, lehetetlen lesz dekódolni a múlt munkamenet adatait. Az IPVanish tartalmaz egy internetes megszakítót és szivárgásvédelmet.

A kiszolgálók nagy sebességgel szállnak, stabilak és biztonságosak. Az amerikai szerverhelyek százaiban vannak, amelyek világszerte több mint 1000 szervert foglalnak magukban.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android és Amazon Fire TV rendszerekhez.

Az IPVanish népszerű a Kodi felhasználók körében, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Nagyon gyors
 • Erős biztonság
 • Nulla naplók
 • Kodi-kompatibilis

Hátrányok:

 • Nem blokkolja az összes streaming webhely blokkolását

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish akár 10 eszközt képes csatlakoztatni, és nagyszerű családok számára. Javasolja a magas szintű adatvédelmet, de tartson vásárlást, ha fel akarja engedni a Netflix feloldását. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN egy érett VPN-szolgáltató, amely több mint hét éve működik. Az adatvédelmi képviselők imádják, mert egyike azon kevésnek, amely képes megkerülni Kína nagy tűzfalát. A cég szervereket működtet nyolc amerikai városban.

Ennek ellenére néhány felhasználót zavarhat az a tény, hogy a vállalat úgy dönt, hogy megőrzi a felhasználói adatokat. Konkrétabban, a tárolt adatok a következők: „a felhasználó forrás IP-címe, a felhasználó által használt VyprVPN IP-cím, a kapcsolat indulási és leállási ideje, valamint az összes felhasznált byte-szám.” De a VyprVPN ragaszkodik ahhoz, hogy csak 30 napig tárolja. és hibaelhárításra szolgál.

A forgalmat az OpenVPN protokoll, a 256 bites AES titkosítás, a 2 048 bites RSA kulcsok biztosítják, tökéletes előremeneti titoktartás nélkül, és az SHA256 hitelesítés. A VyprVPN teljes adatközpontokkal is rendelkezik, és egyáltalán nem támaszkodik harmadik fél szolgáltatóira. Ez elősegíti a forgalom biztonságát.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

A VyprVPN feloldhatja a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer tartalmait.

Előnyök:

 • Nagyon biztonságos
 • Kínában működik
 • Feloldja a Netflix szolgáltatást

Hátrányok:

 • Naplózza a felhasználó IP-címét

Pontszámunk:

4 kívül 5

KORLÁTLAN ADATOK HASZNÁLATA: A VyprVPN felhasználóbarát. Jó sebesség és rendelkezésre állás, mivel az összes szerver a VyprVPN tulajdonában van. Nem a legolcsóbb lehetőség. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark VPN szervereket működtet 11 amerikai városban. Ebben a listában ez az egyetlen szolgáltató, amely korlátlan számú kapcsolatot biztosít a felhasználóknak egyetlen csomagban. Kitűnő a régiókkal zárolt tartalmak feloldása terén, ide értve többek között az USA Netflix-et, az Amazon Prime Video-t és a Hulu-t. A gyilkos kapcsolók mind a mobil, mind az asztali alkalmazásokba beépítve vannak, így soha nem kell aggódnia az igazi IP-cím kiszivárogtatása miatt.

Az élő csevegési támogatás éjjel-nappal működik. A Surfshark erős titkosítást használ, és nem tart naplókat. Torrenting megengedett.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video blokkolását
 • Korlátlan eszköz

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Alkalmanként lassú szerver

Pontszámunk:

4 kívül 5

KORLÁTLAN ESZKÖZÖK: Szerezzen amerikai IP-t a kívánt számú eszközhöz a Surfshark segítségével, plusz egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Körülbelül 3200 szerverrel rendelkezik több mint 70 országban világszerte, beleértve az Egyesült Államokat is. Sőt, ez a VPN könnyen feloldja a nagyobb régiókhoz kötött szolgáltatásokat, mint például a Netflix, a Hulu és a Sling TV, így nagyon kevés korlátozás van arra, amit megnézhet. Legfeljebb öt eszköz csatlakoztatható egyszerre, lehetővé téve streaming otthoni és útközben is.

Ez a VPN 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel biztosítja a forgalom biztonságát. Azt is választhatja, hogy csak a meghatározott webhelyek forgalmát titkosítja-e, például ha a Netflix USA feloldását a külföldön kívánja feloldani, de továbbra is olyan szolgáltatásokat szeretne használni, amelyek csak az Ön országában elérhetők. Bármilyen probléma esetén 24 órás támogatás elérhető az élő csevegés közben.

A Hotspot Shield alkalmazásokat kínál Windows, Android, iOS és MacOS eszközökhöz.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható csatlakozások
 • A geo-blokkolt platformok széles skáláját feloldja
 • Erős a biztonságon

Hátrányok:

 • A múltban adatvédelmi kérdései voltak

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LAG-INGYENES SZAVÍTÁS: A Hotspot Shield elég gyors a hibátlan élő streaminghez, képes felszabadítani a főbb streaming szolgáltatásokat, és nagyon biztonságtudatos. Még ennél is jobb, ha 45 napos pénz-visszatérítési garanciával jár.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Használnék egy ingyenes VPN-t?

Az ingyenes VPN-ket erősen reklámozzák az interneten, és egyes felhasználóknak valószínűleg kísértésük van a feliratkozásra. Számos ilyen szolgáltatásnak azonban nem megfelelő eredményei vannak arra, hogy sértik a felhasználók jogait, ha ellopják adataikat és eladják azokat harmadik fél hirdetőinek.

Végül is az ingyenes VPN-ek regisztrált vállalkozások. Ezért pénzt kell keresniük az alkalmazottak fizetésének, a szerver karbantartásának és az irodai általános költségeknek a fizetésére. Ez az oka annak, hogy a bevételszerzési útvonal maguk a felhasználók is legyen.

Még akkor is, ha adatait nem lopják el, számoljon sávszélesség-csökkentéssel, gyenge titkosítási szabványokkal és adatkorlátokkal. Tehát valószínűleg el lesznek indítva, ha kb. Egy órán keresztül streamálják a Netflixet. Rengeteg invazív hirdetés is gyakori, azzal a valódi kockázattal, hogy rosszindulatú szoftvereket fertőzhetnek meg. Javasoljuk, hogy kerülje el a véletlenszerű VPN-ket az interneten.

Lásd még: 

 • A legjobb VPN-k az USA-ban
 • Legjobb VPN-k az amerikai TV-hez

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

Ha amerikai IP-címet próbál megszerezni, akkor kulcsfontosságú, hogy az Ön személyes adatait és névtelenségét mindig megóvják. A listában említett VPN-knek nincs története a felhasználói adatok átadásáról, de vannak más gátlástalanok is. Úgy gondoljuk, hogy fordítson rájuk.

Itt van két ilyen eset:

1. PureVPN

Bizonyítékok arra utalnak, hogy a PureVPN VPN-szolgáltató együttműködött a bűnüldöző szervekkel annak egyik felhasználójának azonosítása érdekében.

A PureVPN és az FBI egyesítette erőit, miután egy névtelen 24 éves nő panaszt nyújtott be az online zsaroló cselekmény áldozatainak esése miatt. Azt gyanította, hogy szobatársa, Ryan Lin bűnös.

Az FBI visszavezette a tevékenységet a PureVPN-hez, aki ezt követõen a naplóival azonosította a tettet. Ryanet letartóztatták. A PureVPN ragaszkodik ahhoz, hogy nem rögzítette a kommunikáció tartalmát, ám a „naplózás” házirendjével rendelkezik. Van egy igazi kérdőjel arról, mennyire etikusan viselkedtek. 

2. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola, a Chrome népszerű VPN kiterjesztése, közel 50 millió nagy felhasználói bázisát illegális célokra használta fel. A vállalat ezt a kritikus tömeget 2015-ben hatalmas botnetmá alakította, kihasználva az egyes felhasználók sávszélességét az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadások elindításához és a szerzői joggal védett anyagok terjesztéséhez. A felhasználók teljesen sötétben voltak.

Letöltöttem egy VPN-t. Mit tegyek tovább??

Miután regisztrált és feliratkozott valamelyik ebben a cikkben javasolt VPN-szolgáltatásra, egyszerű feladat az ügyfélszoftver letöltése és telepítése az eszközére (Windows, MacOS, Android vagy iOS)..

Ha ez megtörtént, görgessen az elérhető szerverhelyek listáján, amíg az Egyesült Államok lehetőségeire nem talál. Mint korábban említettem, a listában szereplő minden VPN-nek nagyszámú helye van, tehát ez nem lehet különösen nehézkes feladat.

A listán feljebb lévőknek gyorsabbaknak kell lenniük, szóval azok, ha tudsz. Miután a kapcsolat sikeresen létrejött, egy zöld ikonnak kell megjelennie a tálcán. Ez azt jelenti, hogy készen áll az anonim böngészésre az Egyesült Államok IP-címével.

Használjon amerikai DNS szervert

Szinte annyira fontos, mint az Ön IP-címe, az a szerver, amelyet az eszköz használ a különféle weboldalak és egyéb online tartalmak IP-címeinek keresésére. A DNS, vagy a Domain Name System hasonlóan működik, mint egy telefonkönyv, amelyben a neveket (tartományokat) egyeztetik a telefonszámokkal (IP címek). Amikor megpróbálja feloldni a földrajzilag zárolt tartalom blokkolását, sok webhely nem csak azt ellenőrzi, ahonnan hívsz, de hol található a telefonkönyv.

Még akkor is, ha van amerikai IP-címe, ha egy DNS-kérést küld az USA-n kívüli szervernek, hogy keressen egy IP-címet, a webhely vagy az alkalmazás láthatja ezt, és továbbra is blokkolja Önt. Ezért fontos, hogy a használt DNS-kiszolgáló ugyanabban az országban legyen, mint az IP-címed. Ebben az esetben szükség van egy DNS-kiszolgálóra az USA-ban.

A fenti listában szereplő összes VPN-nek vannak olyan alkalmazásai, amelyek ezt az ön gondozását végzik. Amikor csatlakozik a VPN szerverhez, akkor a DNS kéréseit a titkosított alagúton keresztül is elküldjük. A jó VPN-k, hasonlóan az általunk ajánlottakhoz, saját privát DNS-kiszolgálóikat is működtetik, így a DNS-kérések nem használhatók fel annak nyomon követésére, hogy melyik webhelyet látogatja meg az internetszolgáltatója vagy más DNS-kiszolgáló szolgáltatója. Lehet, hogy ezt a lehetőséget be kell kapcsolnia a VPN-alkalmazás beállításainál.

Egyes középszerű VPN-k az alagúton keresztül elküldik a DNS-kéréseit, majd egy nyilvános DNS-szolgáltatást használnak, például a másik oldalon a Google DNS-t. Ez lehetővé teszi az DNS-kiszolgálók használatát az Egyesült Államokban, de a Google képes rögzíteni, mely webhelyeket látogatja meg, és mikor, ami nem ideális a magánélet védelme érdekében. Más VPN-k egyáltalán nem tudják átváltani a DNS-kéréseket.

Ha a VPN-szolgáltatója nem végzi a DNS-forgalmat az Ön számára, akkor a legtöbb eszközön manuálisan konfigurálhatja a DNS-kiszolgálókat. Olyan szolgáltatást javasolunk, mint az OpenNIC, amely ingyenes DNS-kiszolgálókat kínál bizonyos országokban, beleértve az Egyesült Államokat. A DNS-kiszolgálók megváltoztatásának pontos folyamata eszközönként eltérő, de az elsődleges és a másodlagos DNS-kiszolgálókat általában hozzáadhatja valahol a hálózati konfigurációs beállításokhoz.

Különösen a Windows 10 felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy operációs rendszerük gyakran küld ilyen kéréseket párhuzamosan, az egyik az IPv4 protokollon keresztül, a másik az IPv6 felett. A Windows azt használja, amelyik gyorsabban tér vissza, azonban az IPv6-kérelmeket gyakran a VPN-alagúton kívül küldik el. Ha a VPN nem nyújt IPv6 szivárgás elleni védelmet, akkor lehet, hogy teljesen le kell tiltania az IPv6-ot a wifi-beállításokban.

Milyen módszerekkel szerezhet be amerikai IP-címet?

Lehetőség van a Tor böngésző használatára. Ez egy ingyenes szolgáltatás, amelyet mindenki elérhető az interneten, és amelynek célja titkosítás és névtelenség biztosítása. Sokan, köztük újságírók, emberi jogi aktivisták és bejelentők használják a Torot, hogy személyazonosságukat az interneten rejtsék.

A Tor használatával meg lehet szerezni amerikai IP-címet, de a folyamat kissé bonyolult és több lépést igényel. Ez az útmutató részletesebben leírja. Ennek ellenére a Tor böngésző sebessége a legjobb esetben hibás, tehát ha HD videót szeretne letölteni vagy streamálni, ez nem megfelelő lehetőség. A legjobb, ha VPN-vel jár.

Az utolsó lehetséges lehetőség egy ingyenes proxy szerver használata. De ezek hasonló módon működnek, mint az ingyenes VPN-szolgáltatások. Vannak letöltési korlátozások és nem egyértelmű adatvédelmi irányelvek. Légy felkészült arra, hogy mindössze félúton elinduljon a House of Cards epizódjába. A HTTP és a SOCKS proxyk gyakran nem vannak titkosítva, és csak bizonyos alkalmazásokból, például az Ön böngészőjéből irányítják a forgalmat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

Adblock
detector