Hogyan szerezzünk egy iráni IP-címet egy VPN segítségével

Hogyan szerezzünk IP-címet Irán számára

Az iráni médiacsatornák, mint például a GEM TV és a Farsi1, az élő közvetítésükhöz csak azoknak a felhasználóknak férhetnek hozzá, akik helyi IP-címmel jelentkeznek be, így külföldi tartalmakhoz nem férhetnek hozzá. Az Irán IP-címe lehetővé teszi az online bankszámlájának könnyű elérését az Irán Nemzeti Bankból, az EN Bankból, a Párizsi Bankból, a Bank Pasargadból és még sok másból. Ennek oka az, hogy a helyi rendszerük feltételezi, hogy fizikailag az országban található, és nem fog felhívni a csaló riasztási értesítéseket.

A virtuális magánhálózat (VPN) lehetővé teszi az Ön IP-címének megváltoztatását, úgy néz ki, mintha Iránból böngészne. Ez a robusztus szoftver úgy működik, hogy titkosítja az összes eszközre és a készülékről érkező forgalmat, és egy másik helyre szolgáló közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt. Ha szervert választ Iránban, az Ön valódi IP-címét egy iráni helyettesíti, a helyed elrejtése.

Sőt, a titkosítási aspektus gyakorlatilag megváltoztathatatlan kapcsolatot eredményez, amely a hackereket és a snoopereket biztonságban tartja..

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan lehet Irán IP-címét és a munkához a legjobb VPN-t szerezni.

Hogyan szerezzünk IP-címet Irán számára

Sajnos alig van olyan felső szintű VPN, amely IP-címet kínálna Irán számára. A szigorú kritériumunknak megfelelő szolgáltatás azonban a HideMyAss. Az indulás viszonylag egyszerű.

Így szerezhet be egy iráni IP-címet:

 1. Regisztráljon és iratkozzon fel HideMyAss.
 2. Miután a fizetés sikeresen megtörtént, folytassa és töltse le eszközére a natív szoftvert. Csak hivatalos alkalmazás-áruházat használjon, mivel harmadik fél webhelyein nem lehet megbízni.
 3. Csatlakozás egy szerverhez Iránban. Várja meg, amíg a kapcsolat megtörtént.
 4. Ha ez megtörtént, próbálja meg elérni a földrajzilag korlátozott iráni tartalmat.
 5. Gratulálunk! Most IP-címe van Irán számára, és hozzáférhet minden kívánt tartalomhoz és alkalmazáshoz.

TIPP: INGYEN kapjon IRÁN IP-CÍMET: A HideMyAss legolcsóbb tervei legalább egy évre szóló kötelezettségvállalást jelentenek. Ha azonban egy vagy kevesebb hónapig van VPN-piac, akkor javasoljuk, hogy vegye igénybe a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Amíg Önnek ki kell fizetnie az első befizetést, azt visszatérítjük, amíg visszavonja az első 30 napon belül. Ez kockázatmentes üzlet.

Hogyan találom meg a legjobb VPN-t egy iráni IP-címhez?

A VPN-szolgáltatások egy tucat dollár pénz. De problematikus őket egyazon kategóriába sorolni, ha feltételezzük, hogy hasonló szintű szolgáltatás kínálható. Van néhány értékes VPN-szolgáltatás, amelyek támogatást nyújtanak egy iráni IP-címhez, és legalább a stabil kapcsolat és a gyors sebesség várható el.

  6 legjobb VPN, amely bárhonnan online nézheti az ARTE TV-t

Az iráni IP-címre a legjobb VPN-re vonatkozó ajánlásaink a következő tényezőken alapulnak:

 • Fenntartja a gyors sebességet és a stabil kapcsolatot
 • Szervereket kínál Iránban
 • Képes felszabadítani több földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást
 • Rejti a digitális lábnyomát
 • Alkalmazásokat biztosít Windows, MacOS, iOS és Android számára

Íme a legjobb és legmegfelelőbb VPN IP-cím Iránból való megszerzéséhez:

HideMyAss

A Ass Ass VPN elrejtése

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.HideMyAss.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

HideMyAss 190 országban 930 szervert működtet, köztük két szervert (és összesen hat IP-címet) Iránban. Ezen helyek egy részét valószínűleg virtuális, nem pedig fizikai szerverek fedik le. A HideMyAss egy freemium terméket kínál, de hozzáférnie kell a teljes (fizetett) verzióhoz, ha IP-címet akar Iránból.

Számos lehetőség segíthet megtalálni az Ön igényeinek megfelelő kiszolgálót. Megjelölheti és kiválaszthatja a kedvenc kedvenceit; A P2P-t (read: torrenting) engedélyező szerverek P2P szimbólummal vannak jelölve; és a szolgáltatás olyan szervereket is javasol, amelyek ideálisak a cenzúra áttörésére.

Ez a szolgáltató az egyik leggyorsabb VPN, amelyet felülvizsgáltunk. Ráadásul stabil, biztonságos és elég robusztus ahhoz, hogy feloldja számos földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatás, például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer szolgáltatást..

A HideMyAss legfelső szintű titkosítási protokollokat használ: 256-bites AES a 4.096-bites RSA-kulcsokkal együtt. A további szolgáltatások közé tartozik a tökéletes titoktartás, az automatikus wifi védelem és az internet letiltása kapcsoló.

Néhány felhasználónak valószínűleg nem tetszik az a tény, hogy a HideMyAss alapértelmezett beállítása a felhasználói kapcsolati adatok (beleértve az IP-címeket) naplózása és tárolása. Ezt a beállítást azonban átkapcsolhatja az alkalmazásban játszva. Egy másik előnye az, hogy használhatja a hálózati biztonsági képernyőn található IP-cím-cserélés funkciót. Ezzel egy előre megadott időközönként másképp megfordítja az Ön IP-címét.

A HideMyAss tartalmazza a Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokat. Az egyetlen előfizetés lehetővé teszi, hogy öt eszköz egyszerre csatlakozzon, és éjjel-nappal az élő csevegés támogatása elérhető.

Előnyök:

 • Nagyszámú lefedett ország
 • Tisztességes sebesség a streaminghez
 • Feloldja a Netflix szolgáltatást
 • 24/7 élő chat
 • Sok fizetési lehetőség

Hátrányok:

 • Néhány adatnaplózási aggodalom van

IRÁNNAK IP-CÍMÉNEK LEGJOBB VPN: A HideMyAss az első számú választásunk. A HideMyAss gyors, biztonságos és egyike azon ritka szolgáltatóknak, amelyek szervereket kínálnak Iránban. Ráadásul a Netflix adatfolyamának pufferelés nélküli továbbítására is használható. Minden terv tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kipróbálhatja a szolgáltatási kockázatot.

Olvassa el a HideMyAss teljes áttekintését.

Miért jöttem csak egy iráni IP-címhez tartozó VPN-t?

Kutatásunk során felfedeztük, hogy Irán nem a prioritást élvező ország a VPN-kiszolgálók helyét illetően. Ennek több oka lehet, de talán a legmeghatározóbb az, hogy az országot továbbra is az USA szankciói blokkolják. Az Egyesült Államokkal üzletet próbáló társaságok nem működhetnek Iránban, függetlenül attól, hogy Amerikában vannak-e vagy sem.

  Hogyan állítson be VPN-t az intelligens TV-hez négy egyszerű lépésben

Ráadásul Irán internetes szabadságának státusa folyamatosan csökken, és a polgárok nem rendelkeznek alapvető hozzáféréssel a szabad és nyitott webhez. Ez lehet egy másik ok, amiért a szolgáltatók félnek.

Mi a helyzet az ingyenes VPN-ekkel? Megfelelő lehetőség??

Ingyenes VPN-k érhetők el droves-ban az interneten keresztül. Tudnia kell azonban, hogy bár ezek a szolgáltatások vonzónak tűnnek, a helyzet valósága az, hogy a fizetett lehetőségekhez viszonyítva számos hátrányuk van..

Néhány ilyen hátrány a következő:

 • Korlátozott és elnyomott sávszélesség – a fizetős szolgáltatók nem korlátozzák a sebességet
 • Hálózati torlódás – a VPN-ek sokkal több felhasználót vesznek fel, mint amennyit tudnak támogatni, ami frusztráló késéseket eredményez, amikor arra vár, hogy kiszolgálóterület szabaduljon fel
 • Korlátozott szerverválaszték – minden bizonnyal nem fog megtalálni kiterjedt kiszolgálók listáját a világ minden tájáról, és nagyon nehéz lesz választási lehetőségeket találni Irán számára
 • Gyenge titkosítási szabványok – A HideMyAss (és más fizetett szolgáltatók) legfelső szintű biztonsági protokollokat használnak. Az ingyenes VPN-k átugorják ezt a nagyon fontos szempontot, potenciálisan kitéve téged hackereknek és más entitásoknak

A dolgok még rosszabbá tétele érdekében néhány árnyékos ingyenes VPN-szolgáltatás bányászott felhasználói adatokat a pénz keresése érdekében. Egy újabb piggybacked az alapjárat sávszélességén a botnet seregek felépítéséhez. Ráadásul az ingyenes VPN-alkalmazásokról szóló 2016. évi felmérés kimutatta, hogy több mint egyharmada valamilyen rosszindulatú szoftvert tartalmaz.

Egyszerűen nem érdemes ezeket a lehetséges kockázatokat vállalni, csupán havonta néhány dollár költségmegtakarítással.

Használhatok VPN-t az iráni televízió nézéséhez?

A külföldön élő iráni állampolgárok kétségkívül szeretnék a tartalmakat otthonról közvetíteni. A VPN ezt lehetővé teszi, mert elrejti a tartózkodási helyét, és úgy tűnik, hogy Iránban található. Az online televíziós stream-eket, például a helyi GEM TV és a Farsi1 csatornáktól elérhetővé kell tenni az Ön számára.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy regisztrálnia kell a webhelyet, mielőtt hozzáférést kapna. Vegye figyelembe, hogy lehet, hogy néhány webhelyhez megad egy helyi címet vagy fizetési módot, ezért a legjobb, ha tisztában van az egyes webhelyekkel, ha nem biztos benne, hogy mit kell tennie.

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalom illegális adatfolyamára. Kérjük, olvassa el a helyi törvényeket, mielőtt ezen az úton indul. Ha bármilyen kérdése van, akkor a legjobb, ha beszélünk a lakóhelyének ügyvédjével.

Mi az internetes szabadság jelenlegi állása Iránban??

Mint már említettük, az internetes szabadságok Iránban nem pontosan stabilak. A Freedom House azt állítja, hogy az országban a netizens számos akadályt tapasztal az internet-hozzáférés terén, korlátozza a tartalmat és megsérti a felhasználói jogokat.

  A legjobb VPN-ek az Egyesült Arab Emírségek és Dubai számára, valamint a VPN-használat jogi helyzete

2023 januárjában az országot sújtó széles körű kormányellenes tüntetések során a hatóságok vagy teljesen blokkolták az internethez való hozzáférést, vagy jelentősen lelassították azt. Mind a Telegram – amely az ország egyik legnépszerűbb azonnali üzenetküldő alkalmazása -, mind az Instagram blokkolva vannak. A távirat továbbra is blokkolt marad.

Korábban, 2023. augusztusban, a „Politikák és intézkedések a közösségi média üzenetküldő alkalmazások szervezésével kapcsolatban” című új rendeletek felvázolták az Iránban működő üzenetküldő alkalmazások legális tevékenységeit, és követelte, hogy engedélyeket szerezzenek és adatközpontokat mozgassanak Iránon belül a helyi törvények betartása érdekében. . Ezt úgy tekintették, hogy befolyásuk megfékezhető és korlátozható.

Ezenkívül 2023. augusztusban a Telegram csoportcsatornáinak hat rendszergazdáját letartóztatták és két-öt év börtönbüntetésre ítélték. Ezen aktivisták egy részének vádja az volt, hogy tiltakozásokat ösztönöztek és előmozdították a homoszexualitást.

Lehetséges, hogy a jövőben a közösségi média és az azonnali üzenetküldő alkalmazások további megtorpására kerülhet sor. Ebben az esetben a VPN segíthet megkerülni ezeket a blokkokat.

Ha blogger vagy Iránban és szeretne online biztonságban maradni, akkor olvassa el útmutatónkat arról, hogyan lehet blogolni névtelenül.

Mit tehetek még Irán IP-címével??

A VPN gyors javítás mindenkinek, aki hozzáférést szeretne elérni a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, például a Netflix és a Hulu. Ezenkívül ez a kifinomult szoftver a biztonságos és biztonságos bejelentkezéshez is hozzájárulhat.

Az Iráni IP-cím hasznos külföldön élő vagy utazó iráni állampolgárok számára, mivel az Irán Nemzeti Bank, az EN Bank, a Párizsi Bank és a Bank Pasargad tranzakciókat vehetnek igénybe. Ennek oka az, hogy miközben csatlakozik egy szerverhez Iránban, bankja csalási algoritmusai nem fognak észrevenni semmi hibát, még akkor sem, ha egy másik országból jelentkeznek be, tehát kevés esély van arra, hogy befagyjon.

A VPN-k lehetővé teszik a nyilvános wifi biztonságos elérését is. Ennek oka az a tény, hogy titkosítják a kapcsolatot – általános szabályként azt javasoljuk, hogy tegyen szigorú óvatosságot, ha bejelentkezik a nyilvános wifi-hálózatokba (amelyek a kávézókban, a repülőtereken és a bevásárlóközpontokban találhatók). Az említett wifi-hálózatok olyan rosszindulatú hackereket vonzanak, akik megpróbálják elrontani az adatait, ezért érdemes először VPN-t használni..

Hogyan szerezhetek IP-címet Iránhoz?

A VPN-k a leghatékonyabb opciók egy iráni IP-címhez, de van néhány más módszer is. Ugyanakkor tisztában kell lennie azzal, hogy ezek nem adják ugyanazt az eredményt, mint a VPN.

Például a Tor böngésző az egyik alternatív módszer. Sajnos rendkívül lassú és nehézkes, és nem alkalmas a streaminghez, a torrenthoz és a nyilvános wifi eléréséhez. Érdemes lehet távol tartózkodni a rossz hírneve miatt is, amelyet az okozott, hogy a sötét webhöz való hozzáférés módszereként jelent meg.

Az ingyenes proxykiszolgálók technikailag felhasználhatók a hely Iránba való portolására is. Ezek azonban csak a böngésző forgalmát titkosíthatják, így a készüléken lévő többi alkalmazás nem biztonságos marad. Ezen felül kétes adatvédelmi beállításokkal és adatkorlátokkal szállítják őket, és olyan webhelyek valószínűleg könnyen észlelhetők, mint a Netflix és a Hulu.

Lásd még: Irán legjobb VPN-je

image credit: Iráni Wikipedia térkép CC BY-SA 4.0

About the author

Comments

 1. Az iráni médiacsatornák korlátozása az élő közvetítéshez csak azoknak a felhasználóknak férhetnek hozzá, akik helyi IP-címmel rendelkeznek, ami külföldi tartalmakhoz való hozzáférést korlátozza. Azonban a virtuális magánhálózat (VPN) lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását, így az iráni tartalmakhoz való hozzáférés könnyebbé válik. A HideMyAss VPN szolgáltatás lehetővé teszi az iráni IP-cím megszerzését, és a gyors és stabil kapcsolatot biztosítja. Az internetes szabadság jelenlegi állása Iránban továbbra is problémás, de a VPN használata segíthet a digitális lábnyom elrejtésében és a korlátozott tartalmakhoz való hozzáférésben.

Comments are closed.