Hogyan szerezzünk egy kínai IP-címet

Hogyan szerezzünk egy kínai IP-címet

Hidd el vagy sem, az Internet Szolgáltatója (ISP) és a kormányzat pontosan láthatja, mire készül fel online. Ez a szigorú online cenzúrával rendelkező országokban, például Kínában, különös problémát jelent. A VPN-hez való csatlakozással azonban a hálózati forgalmat egy másik ország szerverein keresztül átirányíthatja, megkerülheti a meglévő megfigyelő rendszereket, és lehetővé teszi az internet böngészését anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy ki nézhet.

A VPN-k szintén segíthetnek a régióhoz kötött szolgáltatások elérésében a tervezett sugárzási régiókról kívülről. Ezek a platformok általában ellenőrzik, hogy a felhasználó IP-címe egy adott országból származik-e. Ha nem, akkor nem használhatja a szolgáltatást. Ha VPN-hez csatlakozik, akkor kap egy új IP-címet, amely az Ön országának a kiválasztott szerverén belül található. Ez megkönnyíti a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, például a Youku, iQiyi, CNTV vagy Tudou elérését Kínán kívül..

Hogyan szerezzünk egy kínai IP-címet egy VPN segítségével

A megfelelő VPN használatával a kínai IP-cím megszerzése csak néhány másodpercet vesz igénybe.

A következőképpen kaphat egy Kínai IP-címet 5 lépésben:

 1. Először jelentkezzen be az alábbi VPN-ekbe (különösen ajánljuk a Hotspot Shield-t).
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Számos különféle verzió lesz, tehát feltétlenül szerezzen meg egy megfelelő eszközt az eszközéhez vagy az operációs rendszerhez.
 3. Csatlakozzon VPN-kiszolgálóinak bármelyikéhez Kínában.
 4. Látogasson el egy régióhoz kötött kínai webhelyre. Most már elérhetőnek kell lennie, mintha valójában Kínában lenne.
 5. Ha ez nem működik, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha törli a böngésző cookie-jait és a gyorsítótárát, majd újratölti az oldalt.

A legjobb VPN-ek megkeresése a kínai IP-cím megszerzéséhez

A Kína hihetetlenül szigorú adatmegőrzési törvényeinek és a kormány beavatkozási lehetőségeinek köszönhetően a legtöbb nagy VPN már nem kínál hozzáférést a kínai szerverekhez. Ez nem azt jelenti, hogy mindennel meg kell fizetnie, amit kaphat; csak olyan kiváló minőségű VPN-ket ajánlunk, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 • Legalább egy szerver van Kínában (bár minél több, annál jobb)
 • A rejthetetlen titkosítást hatékonyan használja, és számos egyéb biztonsági funkciót is kínál
 • Megbízható összeköttetéseket és állandóan nagy sebességet biztosít
 • Nem naplózza a személyesen azonosítható információkat
 • Van alkalmazásai az összes főbb operációs rendszerhez

Sietve? Itt található egy gyors útmutató a legjobb VPN-khez egy kínai IP-cím megszerzéséhez:

 1. Hotspot pajzs: Az első választásunk egy kínai IP-cím megszerzéséhez. A Hotspot Shield elég gyors a hibátlan streaminghez, és megkönnyíti a kínai IP-cím külföldön történő elérését.
 2. PureVPN: Legjobb költségvetési VPN. Ez a szolgáltatás nagy sebességgel, erős biztonsági funkciókkal és kiváló feloldási képességgel rendelkezik, nagyon kedvező áron.
 3. Ivacy: Biztonságtudatos, nagy sebességű VPN, ésszerű feloldási képességgel és nulla naplózási politikával.
 4. HideMyAss: Népszerű szolgáltatás erős titkosítással, tisztességes feloldási képességgel és azzal a képességgel, hogy IP-címet szerezzen Kínából bárhol, bárhol is van.

A legjobb VPN-k IP-cím Kínából történő megszerzéséhez

Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, mely VPN-k segítik a legjobban egy kínai IP-címet:

1. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Körülbelül 3200 szerverrel rendelkezik több mint 70 helyszínen, beleértve Kínát is, megkönnyítve a földrajzilag korlátozott platformok feloldását az egész világon. Továbbá, állandóan nagy sebességgel, nem kell aggódnia a túlzott késés vagy pufferolás miatt. Ez a VPN lehetővé teszi akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatását, így nagyszerű azok számára, akik biztonságosan szeretnének böngészni otthoni és útközben is.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást és DNS szivárgásvédelmet használ a forgalom mindenkori biztonságának megőrzése érdekében. A Windows alkalmazásban van egy kill kapcsoló is, amely minden adatátvitelt leállít, amikor hirtelen elveszíti a kapcsolatot. Hotspot pajzs nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

A Hotspot Shield alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható sebesség
 • Feloldja a főbb streaming szolgáltatásokat
 • Erőteljes titkosítás

Hátrányok:

 • Nincs Linux támogatás

A KINAI TARTALOM KISZERELÉSÉNEK LEGJOBB VPN: A Hotspot Shield a legfontosabb választásunk, mivel lehetővé teszi, hogy gyorsan és megbízhatóan hozzáférjünk olyan webhelyekhez, mint például a Youku, Kínán kívül. Ez a VPN gyors, biztonságos, és ami a legfontosabb: egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

2. PureVPN

PureVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PureVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 31 NAP

PureVPN Jelenleg mintegy 2000 szerverhez fér hozzá 140 országban, köztük Kínában is. Erőteljes feloldóképességgel, öt csatlakozási korlátdal, valamint Sanghajban és Pekingben működő szerverekkel bármikor megnézheti, ahova tetszik, bármilyen eszközzel. Ennél is jobb, a PureVPN megbízható, nagy sebességű kapcsolatának köszönhetően a kínai TV-t is élőben közvetítheti észrevehető késés vagy puffer nélkül..

A 256 bites titkosítással, az összes verzió megszakító kapcsolójával, valamint a WebRTC, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel a PureVPN a tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartja. Ezenkívül betartja a szigorú bejelentkezési szabályt, azaz a jelentést tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. Kell segítség? Élő chat-en 24 órán keresztül elérheti az ügyfélszolgálatot.

A PureVPN alkalmazások elérhetőek MacOS, iOS, Android, Windows és Linux rendszerekhez. A hálózati útválasztókhoz manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Erős a biztonság és a magánélet szempontjából
 • Elég gyors az élő streaming videóhoz
 • Képes felszabadítani számos népszerű streaming-platformot külföldön

Hátrányok:

 • Egyes szervereknél az átviteli sebesség lassú lehet
 • A magánélet körülvevő korábbi rossz sajtó stigmájának leküzdése

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A PureVPN egy olcsó, mégis sokoldalú szolgáltatás, nagy sebességgel, erőteljes biztonsági funkciókkal, nulla naplózási házirenddel és kiszolgálókkal két kínai városban. A csomag tartalmaz egy 31 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Vessen egy pillantást a PureVPN mélyreható áttekintésére.

PureVPN CouponHOLIDAY SPECIAL - 88% megtakarítás az ötéves tervGET DEALDiscount automatikus alkalmazása

3. Ivacy

Ivacy VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux
 • FireTV

Weboldal: www.Ivacy.com

Ivacy Körülbelül 1000 szervert működtet 50+ helyszínen, ezek közül kettő Peking és Sanghaj. Ez a szolgáltatás feloldja a leginkább makacs platformokat (például a Netflix-et), így a legtöbb kínai szolgáltatásnak nem szabad nagy problémát feltennie. Ezen felül, korlátlan sávszélességgel és megbízható nagysebességű kapcsolatokkal szabadon nézheti meg a lehető legmagasabb minőséget.

Ez a VPN egyértelműen nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára és magánéletére. 256 bites titkosítást, DNS, IPV6 és WebRTC szivárgásvédelmet, valamint egy kikapcsolót (csak Windows) használ, hogy tevékenységeit mindenkor rejtve tarthassa a kíváncsiskodó szemektől. További, Az Ivacy szigorú bejelentkezési politikája van, ami azt jelenti, hogy valóban nyomon követhetetlen, ha csatlakozik. Még a nagy adatvédelemért a Bitcoin-ban is fizethet. Bármilyen probléma esetén 24 órás támogatás elérhető az élő csevegés közben.

Az Ivacy alkalmazásokat tartalmaz Windows, Android, MacOS és iOS rendszerekre. Manuálisan telepíthető Linux rendszerekre és támogatott vezeték nélküli útválasztókra.

Előnyök:

 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Nagyon gyors sebesség
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és egyéb lehetőségeket

Hátrányok:

 • Az élő csevegés támogatja a technikai kérdéseket

STREAM BIZTONSÁGOSAN: A hamisság másodpercek alatt kínai IP-címet szerezhet Önnek. Az erős biztonsági és adatvédelmi funkciók, valamint a külföldi népszerű streaming platformok feloldásának képessége kiváló választást jelent. Ezenkívül az Ivacy kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz.

Nézze meg a teljes Ivacy értékelést.

Ivacy Coupon CHRISTAMS DEAL - 0,99 USD / hó - 60 USD 5 évre

4. HideMyAss

A Ass Ass VPN elrejtése

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.HideMyAss.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

HideMyAss Lehet, hogy nem rendelkezik a legnagyobb hálózattal (körülbelül 1000 szerver), de több mint 280 helyet lefed, beleértve Kínát is. Ez a VPN könnyedén feloldja a főbb szolgáltatásokat, például a Netflix USA-t, és elég gyors az élő HD videó streamingéhez észrevehető késés vagy pufferolás nélkül. Val vel legfeljebb öt egyidejű csatlakozás megengedett, A HideMyAss nagyszerű azok számára, akik védik a leggyakrabban használt eszközöket egyszerre.

Ez a szolgáltatás számos biztonsági funkcióval rendelkezik, ideértve a 256 bites titkosítást, a kill kapcsolót (csak asztali számítógépen), az IP cím shufflert, valamint az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelmet. Adatvédelmi politikája azonban felhasználhat bizonyos munkákat; a felhasználó VPN IP-címét, a csatlakozási időt és az átviteli kötetet három hónapig tárolja. Támogatást érhet el élő chat-en keresztül, a nap 24 órájában.

Ez a VPN alkalmazásokat tartalmaz Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. Linux rendszerekkel és néhány internetes útválasztóval is működik, de manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Tisztességes sebesség a streaminghez
 • Jó feloldó képesség
 • Erős biztonsági jellemzők

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség kriptovalutákkal történő fizetésre
 • Több adatot naplóz, mint szeretnénk

VILÁGÍTÁS A GYORS VÉLEMÉNY: A HideMyAss lehetőséget kínál arra, hogy a kínai TV-t élőben, bárhonnan, a lehető legmagasabb minőségben nézhesse. Hatékony biztonsági lehetőségeket és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz.

Olvassa el a HideMyAss átfogó áttekintését.

A Ass Ass elrejtése CouponGet 64% -kal csökken az automatikusan alkalmazott 36 hónapos planGET DEALCoupon

Szerezhetek egy kínai IP-címet egy ingyenes VPN-sel?

Rendkívül nehéz lesz egy kínai IP-címet megszerezni egy ingyenes VPN használatával, egyszerűen azért, mert Kínában még mindig csak néhány szolgáltatás van kiszolgálóval. Még akkor is, ha talál egy ingyenes VPN-t, valószínű, hogy más kérdésekkel is felmerül, mint például a lassú sebesség, a túlzott késés vagy a kínai szolgáltatások feloldásának képtelensége..

Természetesen fennáll a biztonsági kockázat is, amelyet az ingyenes VPN-k jelentenek. A több mint 200 ingyenes VPN-alkalmazásról szóló 2016. évi tanulmány szerint 40% -a tartalmazott rosszindulatú programokat. Még rosszabb, szinte minden ötödik soha nem használt titkosítást, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak semmilyen extra biztonságot nem kínáltak. Láttuk a nagyobb VPN-szolgáltatókat is, mint például a Hola, a felhasználói sávszélességet értékesítik a botnet működtetése érdekében, tehát sajnos ezek a problémák nem korlátozódnak a kisebb szolgáltatásokra.

A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát válasszon egy jó hírű VPN-t a felhasználó első adatvédelmi politikájával.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a legjobb VPN Kínában?

Használhatom-e a VPN-t kínai televíziózáshoz külföldön?

youku hiba képernyő

Teljesen. Ha csatlakozik egy kínai VPN szerverhez, a legtöbb kínai streaming szolgáltatás nem tudja megmondani, hogy valójában valahol a világon van. Ez azt jelenti, hogy külföldön olyan tartalmakat nézhet meg, mint például az iQiYi, a Youku és a Tencent Video.

Vegye figyelembe, hogy egyes szolgáltatások szigorúbb módszereket használnak a földrajzi blokkoláshoz. Például a VPN nem segít abban az esetben, ha a fizetési módot egy helyi címhez kell kapcsolni, vagy ha a regisztráció részeként meg kell adnia az azonosítást..

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalom illegális adatfolyamára. Kérjük, alaposan olvassa el a helyi törvényeket, mielőtt erre az útra indul. Ha bármilyen kérdése van, akkor legjobb, ha beszélünk egy lakóhelyének ügyvédjével.

Internetes korlátozások Kínában

A kínai kormány korlátozza a tartalmak hatalmas hozzáférését. Bár a legtöbb VPN továbbra is engedélyezi a blokkolt webhelyek elérését, miközben csatlakozik egy kínai szerverhez, néhányuk nem. Ezért készítettünk egy rövid listát a Kínában blokkolt webhelyekről és szolgáltatásokról:

 • Közösségi média szolgáltatások (Facebook, Twitter, Instagram)
 • Keresőmotorok (Google, DuckDuckGo, Bing)
 • Üzenetkezelési szolgáltatások (Signal, WhatsApp, Telegram)
 • A legtöbb streaming szolgáltatás (Netflix, YouTube, BBC iPlayer)
 • Információs központok (Wikipedia, Quora)
 • Felhő-tároló platformok (Google Drive, Dropbox, OneDrive)
 • Nem kínai hírek (The Guardian, NY Times, CNN)
 • Adatvédelem vagy a VPN-hez kapcsolódó webhelyek (OpenVPN, Comparitech, Torproject)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 42

Adblock
detector