Hogyan szerezzünk egy romániai IP-címet egy VPN segítségével

Hogyan kaphatunk IP-címet Romániának?A VPN-k lehetővé teszik a regionális korlátozások megkerülését is. Ha kapcsolódik egy másik ország szerveréhez, megváltoztathatja IP-címét és olyan szolgáltatásokat használhat, amelyek általában csak a világ bizonyos részein érhetők el. Ez azt jelenti, hogy a VPN segítségével román IP-címet szerezhet és az internetet böngészheti, mintha valójában Romániában tartózkodna, valódi tartózkodási helyétől függetlenül. A VPN használata azzal az előnnyel is jár, hogy adatait biztonságban tartja.


A közhiedelemmel ellentétben az online tevékenységeid nem privát tevékenységek. Valójában azon szervezetek száma, amelyek megfigyelhetik Önt, nagyobb, mint gondolnád: magában foglalja az Internet Szolgáltatóját (ISP), a munkáltatót, az egyetemi hálózat adminisztrátorát és esetleg a kormányt is. A VPN-k ezt a forgalom titkosításával akadályozzák meg, és így harmadik fél szinkronizálóinak olvashatatlanná teszik.

Hogyan szerezzünk román IP-címet külföldön

A megfelelő VPN használatával a román IP-cím megszerzése valójában meglehetősen egyszerű.

A következőképpen kaphat Románia IP-címét VPN-sel:

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Ezután töltse le az eszközéhez a megfelelő verziót, és telepítse.
 3. Csatlakozzon bármelyik VPN román szerveréhez.
 4. Próbáljon meg hozzáférni egy geo-blokkolt román oldalhoz. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor az oldal frissítése előtt ürítse ki a gyorsítótárat és a sütiket.

INGYEN FELTÉT VPN: Csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re? Lehet, hogy nyaralni megy, vagy nézni szeretne nézni egy adott földrajzi helyzetű eseményt külföldön? Ezekben az esetekben csak kihasználhatja az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Előzetesen kell fizetnie, de ezen idő alatt bármikor egyszerűen lemondhatja a teljes visszatérítést. Ez az ExpressVPN előfizetés kockázatmentesvé teszi.

Nagyon sok információ található az alább áttekintett szolgáltatókról, de ha kevés ideje van, itt van egy A legjobb VPN-ek listája az IP-cím Romániából történő megszerzéséhez:

 1. ExpressVPN: Első választásunk Románia IP-címének megszerzésére! Gyors és megbízható szerver 94 globális helyszínen. Az alkalmazások biztonságosak és könnyen kezelhetők. A kapcsolatok privát maradnak. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN: Költségvetési szolgáltató, rengeteg kiszolgálóval, amelyek közül választhat. A kapcsolatok privát és biztonságos.
 3. CyberGhost: Olcsó szolgáltatás, könnyen használható alkalmazásokkal és néhány gyors streaming szerverrel.
 4. IPVanish: Jó választás, ha távirányítót használ a Kodi eszközökön keresztüli streaminghez. Gyors és megbízható.
 5. Surfshark: Kevésbé ismert szolgáltató, amelynek kevesebb kiszolgálója van, mint itt más szolgáltatók, de HD formátumban képes streamálni.

Ne feledje: ha élő eseményt próbál megnézni, fontos a fenti lépéseket jó előre elvégezni. Ha valami nem működik a várt módon, ez a megközelítés azt jelenti, hogy ideje van kapcsolatba lépni a VPN ügyfélszolgálatával segítségért, és lehet, hogy nem kell hiányoznia a show-tól.

A versenytárs VPN-ek száma miatt nehezebb megtalálni a legjobbat egy adott feladathoz. A román IP-cím megszerzéséhez a legmegfelelőbb VPN-ek megtalálásához az alábbi összes jellemzővel rendelkező szolgáltatásokat kerestük:

A román IP-címhez tartozó legjobb VPN-ek kiválasztásának kritériumai

 • Legalább egy (de lehetőleg több) szerverrel rendelkezik Romániában
 • Erős titkosítást használ, és további biztonsági funkciókat kínál
 • Gyors, megbízható kapcsolatot biztosít
 • Nem naplózza a felhasználót azonosító információt
 • Alkalmazásokat kínál a legnépszerűbb operációs rendszerekhez

Mi a legjobb VPN-ek Románia IP-címének megszerzéséhez?

Itt van a teljes VPN-ek megsemmisítése Románia IP-címének megszerzéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN megbízható nagysebességű kapcsolatot és több mint 2000 szerverhez való hozzáférést kínál 94 országban, beleértve Romániát is. Ez a szolgáltatás elég gyors a HD élő közvetítéshez, nincs sávszélesség-korlát, és lehetővé teszi a torrent alkalmazást minden szerveren. Ezenkívül az ExpressVPN képes a streaming platformok széles skálájának feloldására, ideértve a TVR, HBO és a Spotify külföldi szolgáltatásait is..

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval (az asztali alkalmazásokban), valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel kezeli a tevékenységeit. Anonim módon feliratkozhat, ha fizet a Bitcoin-lal, és használ egy átadható e-mail címet, de ez teljesen opcionális, mivel Az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat különben is. Az ügyfélszolgálat 24/7 élő csevegésen érhető el.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek MacOS, Windows, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Ez a szolgáltatás egyedi firmware-t kínál, amely megkönnyíti a hálózati útválasztón történő telepítést.

Előnyök:

 • Nagy sebességű kiszolgálók hálózata
 • Erősen összpontosít a biztonságra
 • Képes felszabadítani a külföldi népszerű platformokat
 • Anonim regisztráció lehetséges

Hátrányok:

 • Kissé drágább

ROMÁNIA LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. Gyors, nagy hangsúlyt fektet az adatvédelemre és a biztonságra, és megkönnyíti a román szolgáltatások feloldását, például a ProTV külföldön. Van még egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is, azaz kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN A legnagyobb hálózattal rendelkezik a nagyobb VPN-k között, 62 országban több mint 5000 szerverrel (csak Romániában van 26 P2P-kompatibilis szerver). Nagyon gyors, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy HD élő tartalmaikat zavartalanul streamingjeik legyenek egy olyan geo-blokkolt platformon, mint az ESPN, HBO és Digi24. Ezenkívül a NordVPN akár hat egyidejű csatlakozást is lehetővé tesz, így nagyszerű választás azok számára, akik egyszerre szeretnék minden eszközt megvédeni..

Ez a szolgáltatás rendkívül magánélet-központú. 256 bites titkosítást, testreszabható kill kapcsolót (minden verzióhoz az Android kivételével), valamint a DNS, IPv6, WebRTC, és a portok továbbításának szivárgás elleni védelmét használja a forgalom biztonságának megőrzése érdekében. Van még automatikus hirdetés-blokkolás, rosszindulatú programok ellenőrzése, a Tor over VPN és a multi-VPN funkciók. A NordVPN-nek szigorú bejelentkezési tilalma van, és a Bitcoin-nal fizethet az extra névtelenségért. Bármilyen probléma esetén rendelkezésre áll 24/7 élő csevegés.

A NordVPN rendelkezik alkalmazásokkal Linux, MacOS, Windows, Android és iOS eszközökhöz. Kiválasztott vezeték nélküli útválasztókkal működik, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Hatalmas szerverhálózat
 • Számos biztonsági funkció
 • Elég gyors az élő közvetítéshez
 • Megfizethető

Hátrányok:

 • A csatlakozási idő kissé hosszabb

KÖLTSÉGVÉDELEM: A NordVPN költséghatékony módszert kínál a román IP-cím megszerzésére. Nagyon gyors, prioritást élvez a biztonság és a magánélet szempontjából, és tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost valójában Romániában található, és ennek megfelelően több román szerverrel rendelkezik, mint bármely más nagyobb VPN-nél (61, 59 országban több mint 3000). Nagyon nagy sebességet kínál, és akár megbízhatóan feloldhatja is a makacs platformokat, mint például a Netflix Romania, így ideális lehet azok számára, akik streamingre vágynak. Hét egyidejű csatlakozás megengedett, a CyberGhost lehetővé teszi, hogy bármikor megnézze, amit csak akar, bárhol, bármilyen eszközön.

A VPN fellebbezésének része a legtöbb felhasználó számára, nagyon kevés konfiguráció szükséges. A 256 bites titkosítás, a kill kapcsoló, a hirdetés-blokkolás, a rosszindulatú programok ellenőrzése, valamint az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezve van. Nem naplóz semmilyen személyes információt, tehát tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. A CyberGhost 24 órás és 24 órás támogatást kínál élő csevegés közben, ha bármilyen problémája merül fel.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. A Linux és a támogatott internetes útválasztók manuális telepítésére van szükség.

Előnyök:

 • Előre konfigurált biztonsági szolgáltatások
 • Feloldhatja a Netflix Románia feloldását
 • Nagyon nagy sebesség
 • Ideális kezdő felhasználók számára

Hátrányok:

 • Testreszabható szolgáltatások hiánya

STREAM NETFLIX ABROAD: A CyberGhost megkönnyíti a román IP-cím beszerzését. Nagysebességű és átfogó biztonságot kínál, és felszabadíthatja a népszerű platformokat, beleértve a Netflixet is. Még 45 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Itt található a mélyreható CyberGhost áttekintés.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish 60 országban több mint 1100 szerverrel rendelkezik (ideértve két szervert Romániában). Erős többplatformos támogatásával és gyors sebességével ez a VPN megkönnyíti a biztonságos adatfolyamot és a biztonságos böngészést, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Az IPVanish emellett akár tíz eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi egyszerre, míg riválisainak többsége három és hat közötti.

Míg az alkalmazásai könnyűek, a biztonság szempontjából ezek egyáltalán nem hiányoznak. Ez a szolgáltatás magában foglalja a 256 bites titkosítást, a kill kapcsolót (csak asztali verziók), a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, az automatikus IP-címváltást, a LAN-blokkolást és az OpenVPN-forgalom eltakarását. Az IPVanish naplómentes VPN, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy tevékenységeit visszakereste. Segítségre van szüksége? Az ügyfélszolgálatot 24 órán keresztül és hétköznap elérheti élő csevegésen keresztül.

Az IPVanish alkalmazásokat letölthető Android, iOS, MacOS, Windows és Amazon Fire Stick / Fire TV készülékekre. Ezt manuálisan kell telepíteni Linux alapú rendszerekre és útválasztókra.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható csatlakozások
 • Számos speciális biztonsági lehetőség
 • 10 csatlakozás megengedett

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy feloldja néhány streaming webhelyet

Gyors és sokoldalú: Az IPVanish egy gyors, többplatformos szolgáltatás, széleskörű biztonsági funkciókkal és sokkal magasabb kapcsolódási korláttal, mint a legtöbb többi VPN. 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark nincs olyan nagy hálózat, mint versenytársai (jelenleg körülbelül 500 szerver 50 országban, beleértve Romániát is), de még mindig érdemes idejét megtenni. Ez a szolgáltatás gyors és képes felszabadítani a külföldön elérhető geo-blokkolt szolgáltatások széles skáláját, és ami a legjobb: a csatlakoztatható eszközök számára nincs korlátozás.

Ez a VPN 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval, hirdetésblokkolással, rosszindulatú programok beolvasásával, valamint a WebRTC, IPv6 és DNS szivárgások elleni védelemmel biztosítja biztonságát. De ez még nem minden: lehetőség van split-alagút, kettős VPN-ek és forgalom-zavarok használatára is, hogy még tovább növeljék a biztonságot. A Surfshark nem tart naplót, ami azt jelenti, hogy szinte teljesen névtelen leszel online. Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető bármilyen probléma esetén.

A Surfshark rendelkezik Windows, Android, MacOS, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokkal. Manuálisan telepíthető Linux rendszerekre és kiválasztott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Alkalmazások a különböző népszerű platformokra
 • Nincs csatlakozási korlát
 • Nincs naplózás

Hátrányok:

 • Meglehetősen korlátozott hálózat

BIZTONSÁG KORLÁTOZÁSOK nélkül: A Surfshark rengeteg biztonsági funkciót tartalmaz, nem tart naplókat, nincs csatlakozási korlátja, és elég gyors a HD élő közvetítéshez. Ez magában foglalja egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Nem tudok egyszerűen egy ingyenes VPN-t használni Románia IP-címének megszerzéséhez?

Az ingyenes VPN vonzó lehetőség lehet, de valójában számos jelentős hátránnyal jár amelyek megakadályozzák, hogy ajánljuk őket. A legszembetűnőbb különbség a sebesség: az ingyenes szolgáltatások általában meglehetősen korlátozott hálózatokkal rendelkeznek, mégis több felhasználó van, mint a fizetett VPN-ek többsége. Ez jelentős hálózati lelassulást okoz, amely a lassú böngészési sebesség és a videók, amelyek gyakran szüneteltetik a puffert, ha egyáltalán betöltődnek. Az ingyenes VPN-ket általában az első feketelistán szerepeltetik a szerzői jogok tulajdonosai is, ezért előfordulhat, hogy nem tudja elérni a kiválasztott webhelyet.

Felkérdezheti magától, hogy megengedheti magának egy ingyenes VPN létezését. Mivel a felhasználók nem fizetnek közvetlenül a társaságnak, ezek a szolgáltatások más módon találnak profitot. Gyakran havi díj ellenében adnak el hirdetési helyet, vagy megnövelt sebességet kínálnak, de a probléma az, hogy egyesek még tovább mennek. Azáltal, hogy nyomkövető sütiket tárol a készüléken, ezek a vállalatok adatokat gyűjthetnek az internet használatáról. Ezt később, leggyakrabban, az Ön tudta nélkül eladhatják a hirdetők számára.

Nehéz lehet még egy biztonságos, ingyenes VPN-t is megtalálni. A múltban láttuk, hogy egy fő szolgáltató tétlen felhasználói sávszélességet értékesít a botnet működtetése érdekében. Sajnos, amikor a közismert VPN-ek árnyékos üzleti taktikákat alkalmaznak, úgy tűnik, hogy a kisebb szolgáltatások hajlamosabbak ugyanúgy viselkedni; A több mint 280 ingyenes VPN-alkalmazás közelmúltbeli elemzése azt mutatta, hogy csaknem 40% tartalmazott rosszindulatú programokat, míg 18% -uk nem használt titkosítást, és több mint 80% -uk érzékenyek az IPv6-szivárgásokra..

Annak érdekében, hogy biztonságban tartsa magát és személyes adatait, javasoljuk egy jó hírű VPN használatát amelynek története az volt, hogy ingyenes szolgáltatás helyett kiállt a felhasználói adatvédelem mellett.

Lásd még: A legjobb VPN Romániában

Nézhetek egy román tévét külföldön VPN-sel?

A legtöbb geo-blokkolt szolgáltatás megvizsgálja a felhasználó IP-címét, hogy megtudja, egy adott országban vannak-e vagy sem. A VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozás automatikusan új, országspecifikus IP-címet ad, azaz egy román szerver lehetővé teszi az interneten való böngészést és a tartalmak streamingjét olyan platformokon, mint a ProTV, a TVR és a Digi24, mintha valójában ott lennél..

Megállapíthatja, hogy néhány platformon fejlettebb geo-blokkoló intézkedések vannak, mint másokon. Előfordulhat, hogy a telefon GPS-jét vagy a böngésző helyadatait kétszer ellenőrzik. Lehet, hogy a regisztrációkor megadnia kell egy helyi címet, telefonszámot vagy fizetési módot is. Ha általában Romániában él, akkor továbbra is lehetősége van külföldről feliratkozni, de különben ezeknek a szolgáltatásoknak nagyon nehéz, ha nem is lehetetlen regisztrálni..

Mire használhatom még egy román IP-címet?

Az automatikus csalás elleni riasztások egyre gyakoribbak. Általában ezeket akkor aktiválják, amikor egy rendszer észleli, hogy egy másik országból bejelentkezett (vagy megkísérelte). Jó szándékkal tervezve ezeket az intézkedéseket ugyanakkor azt is jelenti, hogy utazás közben nem férhet hozzá fiókjához, amíg nem igazolja személyazonosságát. Nagyon csökkentheti ennek bekövetkezésének valószínűségét, ha először csatlakozik egy VPN szerverhez a saját országaban.

A nyilvános wifi-hálózatok kényelmesek, de ritkán olyan biztonságosak, mint amilyennek kellene lenniük. Semmiféle módon nem lehet tudni, hogy ki figyeli a tevékenységeidet, és a nyilvános hálózatok a hackerek alapvető pontjai a várakozásnak. Ezenkívül bizonyos webhelyek bizonyos hálózatokon keresztül elérhetetlenek lehetnek. A VPN-k nemcsak lehetővé teszik a megfigyelés megakadályozását, hanem szabadon böngészhetnek az interneten is, még a szigorú online cenzúrával rendelkező országokban is.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 11

map