Hogyan szerezzünk holland IP-címet VPN-sel

Hollandia IP-címe

Manapság sok online szolgáltatás és a legtöbb fő streaming platform földrajzilag korlátozott, vagyis nem érhető el egy adott országon kívül. Tehát ha külföldön szeretné megnézni kedvenc holland tartalmát, és hozzáférni olyan fontos szolgáltatásokhoz, mint például az online banki szolgáltatások, akkor Hollandia IP-címére van szüksége. A holland IP-cím lekérdezésének legegyszerűbb módja egy VPN használatával. A VPN lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, mintha otthoni országában böngészne, még utazás közben is.

Általában az internetszolgáltató (ISP), a hálózat adminisztrátora, a munkáltató és néha még a kormány is látja, hogy mit csinál online. A VPN-k azonban növelik az adatvédelmet az internetes forgalom titkosításával. Ez azt jelenti, hogy még ha forgalmat is elfognak, ezek a snoopers nem tudják megmondani, mit csinálnak.

Hogyan szerezzünk holland IP-címet VPN-sel

A holland IP-cím megszerzése nagyon egyszerű, még akkor is, ha soha nem használtál VPN-t.

A következőképpen módosíthatja IP-címét Hollandiára VPN-sel:

 1. Először jelentkezzen be az alábbi VPN-szolgáltatások egyikébe (az ExpressVPN-t ajánljuk).
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez tartozó alkalmazás megfelelő verzióját.
 3. Csatlakozzon bármelyik elérhető szerverhez Hollandiában.
 4. Végül próbáljon meg hozzáférni egy geo-blokkolt webhelyre. A tartalomnak szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor az oldal frissítése előtt ürítse ki a gyorsítótárat és a sütiket.

INGYEN kap egy fizetett VPN-t: Ha csak rövid távú VPN-fedezetre van szüksége (például ha nyaralni megy), akkor kihasználhatja az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Annak ellenére, hogy előleget kell fizetnie, ebben az időszakban bármikor lemondhat, és teljes visszatérítést igényelhet, kérdés nélkül.

Rengeteg részlet található az egyes szolgáltatókról, amelyeket alább áttekintünk, de ha csak gyors pillantásra van idő, itt van a A legjobb VPN-k listája Hollandia IP-címének megszerzéséhez:

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk egy holland IP-cím megszerzéséhez! Megbízható és szupergyors kiszolgálók pontozva az egész világon. Az alkalmazások könnyen kezelhetők és biztonságosak. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN: Legjobb költségvetési VPN. Ez a VPN veterán több mint 10 éve működik, biztonságos és magánszolgáltatást nyújtva. Rengeteg szerver közül választhat.
 3. CyberGhost: A kezdőknek köszönhetően alkalmazásuk könnyen kezelhető, és tesztelésünk során kiderült a HD streaminghez szükséges leggyorsabb szerverek közül néhány.
 4. IPVanish: A Kodi-felhasználók szeretik ezt a szolgáltatót olyan alkalmazások számára, amelyek jól működnek a távirányítású Kodi-eszközökkel. Gyors és biztonságos.
 5. PrivateVPN: A listában a legkevésbé ismert szolgáltató splash-e azon streaming webhelyek számára, amelyeket fel tud tiltani. Kevesebb szerver, mint másoknál.

Fontos, hogy jó előre előre futtassa a fenti lépéseket, ha egy konkrét élő eseményt szeretne közvetíteni. Ilyen módon, ha a VPN nem működik a várt módon, akkor ideje lesz segítségre az ügyfél-támogatási csoporttól, és előfordulhat, hogy nem kell hiányoznia a show-tól.

Mivel sok VPN közül lehet választani, és minden alkalommal megjelennek új VPN-k, nehéz lehet pontosan összehasonlítani az egyik szolgáltatást a másikkal, vagy kiválasztani a legmegfelelőbbet egy adott célra..

Éppen ezért, amikor a holland IP-cím megszerzéséhez a legjobb VPN-ket kutattuk, csak az alábbi kritériumoknak megfelelőket vettük figyelembe:

A legjobb VPN kiválasztásának kritériumai

 • Legalább egy szerverrel rendelkezik Hollandiában
 • Nagy sebességet és megbízható kapcsolatot biztosít
 • Nem naplózza az Önt azonosító információt
 • Erőteljes titkosítást használ, és számos más biztonsági opciót is magában foglal
 • Alkalmazásokat kínál az összes legszélesebb körben használt eszközhöz

Mi a legjobb VPN egy holland IP-cím megszerzéséhez?

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyekkel megváltoztathatja IP-címét Hollandiára, így hozzáférhet minden kedvenc tartalmához a világ bármely pontjáról:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN egy biztonságos, megbízható szolgáltatás, több mint 3000 szerverrel 94 országban, beleértve Hollandiát. Ez a VPN ideális a streaminghez, mivel képes könnyedén megkerülni a szolgáltatások korlátozásait, mint például a Netflix Hollandia és az NPO Start, és elég gyors az élő HD videó zavartalan megszakítások nélkül..

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót (asztali alkalmazásokban), valamint az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelmet használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa.. Az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat de fizethet a Bitcoin segítségével, ha szinte teljesen anonim módon kíván feliratkozni. Ügyfélszolgálat 24 órán keresztül, hétfőn elérhető bármilyen probléma esetén.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, iOS és Android rendszerekre. Egyedi firmware-t is kínál, amely megkönnyíti a telepítést a támogatott útválasztókra.

Előnyök:

 • Feloldja a népszerű holland streaming szolgáltatásokat
 • Állandó, nagy sebességű összeköttetések
 • Átfogó biztonsági szolgáltatások
 • Lehetővé teszi a névtelen regisztrációt

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint a riválisok

Legjobb VPN HOLLAND: Az ExpressVPN a legjobb választás Hollandia IP-címének megszerzéséhez. Gyors, biztonságos, kiemeli az adatvédelmet, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja..

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN hatalmas hálózattal rendelkezik, 62 országban több mint 5000 szerverrel, egyedül Hollandiában található megdöbbentő 268 szerverrel. Ez a VPN megbízható, nagy sebességű kapcsolatot kínál, és a világ bármely pontjáról könnyen feloldhatja a nagyobb streaming platformokat, ideértve a Netflix Hollandiát is. Legfeljebb hat csatlakozás engedélyezése esetén a NordVPN lehetővé teszi az eszközök nagy részének egyszerre védelmét.

Ez a szolgáltatás hatalmas tulajdonságokkal büszkélkedhet, amelyek célja az adatvédelem javítása. Van 256 bites AES titkosítás, alkalmazás-specifikus kill kapcsoló (minden verzió az Android kivételével), valamint védelem a DNS, WebRTC, IPv6 és a port továbbítás szivárgásaival szemben. A felhasználók kihasználhatják a NordVPN hirdetés-blokkoló, rosszindulatú programok beolvasásának, a Tor VPN-n keresztüli és a multi-hop funkcióinak előnyeit is. Ez a szolgáltatás nem naplózza személyesen azonosítható információkat. A 24/7 élő csevegés azt jelenti, hogy a támogatás bármikor elérhető.

A NordVPN rendelkezik Linux, MacOS, Windows, Android és iOS alkalmazásokkal. Kézzel telepíthető bizonyos vezeték nélküli útválasztókra.

Előnyök:

 • Sok szerver Hollandiában
 • Gyors csatlakozások
 • Számos biztonsági funkció
 • Költségvetés-barát

Hátrányok:

 • Kicsit hosszabb idő vesz igénybe a kiszolgálóhoz való kapcsolódáshoz, mint néhány riválisának

ERŐS MÉG MEGERŐSÍTŐ: A NordVPN megkönnyíti a holland tartalom biztonságos elérését számos holland szerverrel, nagysebességgel, bőséges adatvédelmi lehetőségekkel és alacsony áron. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Jelenleg több mint 3400 szerver működik világszerte, 60 országban. 110 nagysebességű szervert kínál Hollandiában, és hibátlanul képes streaming tartalmakat közvetíteni a Netflix, az NPO 1 és az AT5 platformokról. Legfeljebb hét egyidejű kapcsolat engedélyezhető, így a CyberGhost erős választás mindenkinek, aki megóvja az egész háztartását.

Ez a VPN biztonsági szolgáltatás magában foglalja az automatikus hirdetés-blokkolást, a rosszindulatú programok ellenőrzését és az állandó bekapcsolás kapcsolóját, amely az alkalmazás minden verziójában megtalálható. A CyberGhost 256 bites titkosítása, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint az azonosító adatok naplózásának megtagadása azt jelenti, hogy tevékenységeit nem lehet visszakeresni Önre, még a kormány kérésére. Ez a szolgáltatás nagyon felhasználóbarát, de ha segítségre van szüksége, az ügyfélszolgálat 24 órás és hétköznapi beszélgetéssel elérhető.

A CyberGhost Android, iOS, Windows és MacOS alkalmazásokat kínál. A Linux alapú rendszerekhez és a kiválasztott hálózati útválasztókhoz manuális telepítésre van szükség.

Előnyök:

 • Nagy sebesség
 • Feloldhatja a különféle geo-lock szolgáltatásokat
 • Átfogó biztonság

Hátrányok:

 • A testreszabás hiánya problémát jelenthet a haladó felhasználók számára

STRESS-INGYENES VÉDELEM: A CyberGhost gyors, megfizethető és könnyen kezelhető, erőteljes biztonsági és adatvédelmi funkciók alapértelmezésben engedélyezve vannak. Ez egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Itt található a mélyreható CyberGhost áttekintés.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish büszkélkedhet nagysebességű, könnyű alkalmazások széles skálájához, és több mint 1100 szerverhez férhet hozzá 60 különböző országban. Hollandiában 98 közül lehet választani, amelyek mindegyike lehetővé teszi a P2P forgalmat. Ez a szolgáltatás akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, azaz ideális azok számára, akik minden eszközt egyetlen fiókkal szeretnék megóvni.

Ez a VPN biztonságban tartja a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót és a 256 bites titkosítást. Ennek ellenére számos fejlettebb biztonsági funkciót is tartalmaz mint például az OpenVPN obfuzáció, a LAN forgalom blokkolása és az automatikus címváltás képessége előre beállított időközönként. A magánélet garantálása érdekében az IPVanish egyáltalán nem tart naplót. Kell segítség? A 24 órás és a hét minden napján élő chat segítségével kapcsolatba léphet a támogatással.

Ez a szolgáltatás az Amazon Fire TV / Firestick, a Windows, a MacOS, az Android és az iOS alkalmazásokat tartalmazza. Linux rendszerekkel és kiválasztott útválasztókkal is működik, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Gyors csatlakozások
 • Számos holland szerver
 • Speciális adatvédelmi beállítások

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy megkerülje a makacs földrajzi blokkolást

BROWSE BIZTONSÁGOSAN bárhol: az IPVanish komolyan veszi az adatvédelmet, elég gyors a HD streaminghez, és lehetővé teszi, hogy holland IP-címet szerezzen minden eszközéhez. Mellékelt egy 7 napos pénz-visszafizetési garancia is.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Lehet, hogy nem rendelkezik annyi szerverrel, mint néhány riválisával (összesen 88, 57 országban, 2 Hollandiában), ám átlag feletti sebességgel és erős feloldó képességgel kompenzálja. Ez a VPN elég gyors ahhoz, hogy 4K-tartalmat észrevehető pufferelés nélkül továbbítson olyan platformon, mint a Netflix. Ezenkívül akár hat kapcsolatot is lehetővé tesz, így egyszerre megvédheti a leggyakrabban használt eszközöket.

Ez a VPN 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót (csak Windows), valamint a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelmet használ a tevékenységei magántulajdonban tartása érdekében. A PrivateVPN-nek szigorú bejelentkezési tilalma van bár dönthet úgy is, hogy fizet a Bitcoin-nal a hozzáadott nyugalomért. Az élő csevegés napi 22 órában elérhető (az 1-3PM PST kivételével), és a személyzet boldogan telepíti vagy konfigurálja a szoftvert távolról, ha segítségre van szüksége..

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. Linuxon és kiválasztott vezeték nélküli útválasztókon is működik, de manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Nagyon nagy sebesség
 • Adatvédelem-központú, és nem tart naplókat
 • Jó feloldó képesség

Hátrányok:

 • Az élő csevegés nem érhető el a nap 24 órájában
 • Kis szerverhálózat

FLAWLESS STREAMING: A PrivateVPN gyorsabb, mint a legtöbb, feloldja a népszerű holland szolgáltatásokat, mint például az AT5, és komolyan veszi az adatvédelmet. A terv mindegyike tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Itt található a PrivateVPN teljes áttekintése.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Szerezhetek Hollandia IP-címét egy ingyenes VPN-sel?

Míg az ingyenes VPN első pillantásra vonzónak tűnhet, azt javasoljuk, hogy ne használjon egyet. Először is, ezeknek a szolgáltatásoknak általában nincs elég kiszolgálója az összes felhasználó támogatásához, ami azt jelenti, hogy valószínűleg rendkívül lassú sebességgel fog élni. Ez szinte lehetetlenné teszi a rendszeres böngészést frusztrálóvá és streamingévé, gyakori, hosszabb pufferelési időszakokkal, ha a videó egyáltalán lejátszásra kerül. Ezenkívül az ingyenes VPN-k gyakran küzdenek a népszerű szolgáltatások, például a Netflix, által alkalmazott szigorú földrajzi korlátozások megkerülésére.

A nemzetközi szerverhálózatok hihetetlenül drágák az építés és karbantartás, tehát hogyan csinálják ezt az ingyenes szolgáltatások? Azt tapasztalhatja, hogy szinte mindig nagy, tolakodó hirdetéseik vannak, de néhányuk még tovább megy, követő sütik segítségével nyomon követi, hogy mely webhelyeket látogatja meg és milyen gyakran. Ezt az információt egy bizonyos ideig gyűjtik, és miután összegyűjtötték őket, eladják a hirdetőknek. A VPN-k célja, hogy segítsék az online adatvédelem fokozását, de az ilyen módon cselekedve az ingyenes szolgáltatások kezedből veszik az irányítást.

Végül ott vannak az ingyenes szolgáltatások által jelentett biztonsági kockázatok. A múltban olyan jól ismert ingyenes VPN-ket láttak, mint például a Hola, akik visszaélnek a felhasználók bizalmával, és a kisebb szolgáltatások nem feltétlenül biztonságosak. Valójában a 283 ingyenes VPN alkalmazás elemzése azt találta, hogy több mint 80% -uk sebezhető volt az IPv6-szivárgások ellen, közel 40% -uk tartalmazott rosszindulatú programokat, és ami a leginkább aggasztó, 18% -uk semmilyen titkosítást nem használt. A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát használjon egy megbízható VPN-t, amelynek bizonyítottan áll a felhasználói adatvédelem mellett.

Lásd még: Legjobb Holland VPN-k

Engedjék meg, hogy egy VPN nézzen külföldi holland tévét?

A legtöbb geo-lock szolgáltatás csak a felhasználó IP-címére nézi, hogy támogatott országban tartózkodjon-e vagy sem. Amikor VPN-hez csatlakozik, ideiglenes IP-címet kap a kiválasztott szerver országából. Csatlakozás után az internetet úgy használhatja, mintha valójában abban a helyen lenne. Ez azt jelenti, hogy holland IP-címmel bármilyen probléma nélkül streaming-et streamálhat a Netflix Hollandiából, az AT5-ből és az NPO Start-ból..

Érdemes megjegyezni, hogy egyes szolgáltatások más módon korlátozzák a hozzáférést. Például egyesek megkövetelik a helyi címhez kapcsolódó fizetési mód megadását, míg mások nem engedik meg, hogy helyi telefonszám nélkül iratkozzon fel. Ha általában Hollandiában él, és átmenetileg külföldön tartózkodik, akkor is regisztrálhat, de egyébként valószínűleg nagyon nehéz.

Mire hasznos még egy holland IP-cím?

Az automatikus csalásmegelőzési riasztások egyre gyakoribbak. Ezeket úgy tervezték, hogy tudatja Önnel, ha fiókjához külföldről érkeztek, de nem tudják megmondani a különbséget a biztonsági rés és az egyszerűen nyaralás alatt álló felhasználók között. Ez azt jelenti, hogy azt tapasztalhatja, hogy nem fér hozzá fiókjához anélkül, hogy értékes időt költött személyazonosságának igazolására. Ha azonban otthoni VPN szerverhez csatlakozik, nagymértékben csökkenti az automatikus riasztás kiváltásának esélyét.

Utazáskor sokkal valószínűbb, hogy nyilvános wifi-hálózatokat használ. A probléma az, hogy ezek közismerten bizonytalanok, mindig szinte ellenőrizhetők, és akadályozhatják a hozzáférést bizonyos teljesen legitim webhelyekhez. A VPN használatával megakadályozhatja, hogy bárki láthassa online tevékenységeit, és teljes mértékben megkerüli a társaságok vagy a kormányok által előírt internetes korlátozásokat..

Milyen internetkorlátozások vannak Hollandiában??

Az internet szinte teljesen korlátlanul működik Hollandiában. Az illegális pornográfiát tároló webhelyek blokkolva vannak, ahogy a világ legtöbb részén ez a norma, de ezeken kívül az egyetlen internetes szolgáltatók által blokkolt webhely a The Pirate Bay. Ezt a blokkolást már korábban megfordították, és véglegesen megszüntethető, ha a Legfelsőbb Bíróság úgy dönt, hogy jogellenes.

Az ISP cenzúrája a legjobb esetben azonban hatástalan, mivel korlátozásaik megkerülése egyszerű. A felhasználók hozzáférhetnek a blokkolt webhelyekhez, egyszerűen csatlakozva egy VPN szerverhez egy olyan országban, ahol a kérdéses webhely nincs blokkolva.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 49

Adblock
detector