Hogyan szerezzünk IP címet Argentína számára

Hogyan szerezzünk IP címet Argentína számára

A legtöbb ember feltételezi, hogy online tevékenységei magántulajdonban vannak, de a valóságban az internetszolgáltató (ISP), a hackerek, a hálózat adminisztrátorai és egyes országokban még a kormány is láthatja pontosan, mit csinál. A VPN-k ezt megakadályozzák a forgalom titkosításával, így olvashatatlanná válnak a bejelentkezők számára.

A VPN-knek még egy előnye van: lehetővé teszik, hogy hamisítsa a helyét. Manapság a legtöbb fő szolgáltatás földrajzilag le van zárva, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos országok felhasználói számára működnek (vagy bizonyos esetekben, a Netflixhez hasonlóan, eltérő tartalmat kínálnak a különböző régiók számára). Általában a földrajzilag korlátozott szolgáltatások ellenőrzik a felhasználó IP-címét, hogy meghatározzák, melyik országban vannak, de amikor a VPN-hez kapcsolódik, ideiglenes, országspecifikus IP-címet kapnak. Ez azt jelenti, hogy bármit elérhet, amit akarsz, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon.

Nagyon sok mélységbe jutunk az alább bemutatott szolgáltatók mindegyikénél, ha rövid az ideje, itt van a miénk A legjobb VPN-k listája, hogy IP-címet szerezzenek Argentínában:

 1. ExpressVPN Az argentin IP-cím első számú választása! Argentínában olyan szervereket működtet és üzemeltet, amelyek nagy sebességű streaming és letöltést kínálnak. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési választás. Alkalmas kezdőknek, könnyen használható alkalmazásokkal, amelyeket minden platformon egyszerűen telepíthetnek. Jó streaming sebesség.
 3. NordVPN Érték opció, több mint tucat szervernél Argentínában. Biztonságos és megbízható.
 4. PrivateVPN Kisebb hálózat, amely Argentínában gyors kiszolgálókat működtet, és feloldja a legtöbb streaming webhelyet.
 5. Surfshark Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények. Szigorú bejelentkezési szabályok.
 6. Hotspot pajzs Biztonságos, nagy sebességű szolgáltatás, amely képes külföldről származó geo-blokkolt szolgáltatások széles körének feloldására.

Hogyan szerezzünk argentin IP-címet

Ne aggódj; Az IP-cím Argentínából történő megszerzése nagyon egyszerű és érthető:

 1. Először jelentkezzen be egy megfelelő VPN-szolgáltatónál (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse a készülékhez tartozó szoftver megfelelő verzióját.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és csatlakozzon egyik argentin szerveréhez.
 4. Most már normál módon hozzáférhet a földrajzilag blokkolt argentin oldalakhoz. Ha nem, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait és a gyorsítótárát, majd töltse újra az oldalt.

Élő közvetítést szeretne nézni? Ha igen, akkor erősen javasoljuk, hogy hajtsa végre a fenti lépéseket, mielőtt az esemény levegőbe kerülne. Ez biztosítja, hogy elegendő idő áll rendelkezésére az ügyfélszolgálattal történő kapcsolatfelvételre, ha valami nem a kívánt módon működik.

HOGYAN KI A Fizetős VPN-t kapni: A havi VPN-előfizetések általában drágábbak, de ha csak egy kis időre van szüksége fedezetre (például ha külföldre megy nyaralni), akkor inkább az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját használhatja. Előzetesen kell fizetnie, de bármikor lemondhatja a teljes visszatérítés megszerzését, kérdés nélkül.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő VPN-t egy argentin IP-címhez

A sok választás ritkán rossz, de ez megnehezíti annak eldöntését, hogy melyik VPN-t használja. Az alábbi kritériumok alapján öt legjobb VPN-t találtunk az argentin IP-cím megszerzéséhez:

 1. Legalább egy szerver van Argentínában, lehetőleg több
 2. Konzisztens, nagy sebességű kapcsolatot képes biztosítani
 3. Erős titkosítást és egyéb biztonsági funkciókat használ
 4. Alkalmazásokat biztosít a legnépszerűbb operációs rendszerek számára
 5. Nem naplózza a felhasználót azonosító információt

A legjobb VPN-ek argentin IP-címhez?

Az alábbiakban felsoroljuk legfontosabb választási lehetőségeinket, hogy IP-címet szerezzünk Argentínából:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 szerverhez nyújt hozzáférést 160 világszerte működő helyszínen, 94 országban, beleértve Argentínát is. Nagyon gyors és képes az élő HD videó streamingére észrevehető pufferelés nélkül. Még ennél is jobb, ha az ExpressVPN megbízhatóan feloldja számos népszerű streaming-platformon, beleértve a Netflix, az Amazon Prime Video és a HBO külföldi szolgáltatásait..

Ez a szolgáltatás 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, tökéletes előremeneti titoktartást és egy kill kapcsolót (asztali alkalmazásokban) használ, amely megállítja az adatátvitelt abban az esetben, ha elveszíti a VPN-kapcsolatot. Az ExpressVPN nem naplózza azokat az információkat, amelyek azonosíthatnák Önt, de fizethet a Bitcoin segítségével, tehát név nélkül regisztrálhat a további nyugalomért. Bármilyen probléma esetén a támogató személyzet éjjel-nappal, 24 órán keresztül elérhető.

Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz MacOS, iOS, Windows, Android és Linux rendszerekre. Egyéni útválasztó firmware-t biztosít, hogy a telepítés a lehető legegyszerűbb legyen.

Előnyök:

 • Szupergyors kiszolgálók Argentínában, amelyek kiválóan alkalmasak HD minőségű streamingre
 • Nagy sebességű letöltések és fájlmegosztás
 • Nagyszerű megkerülni a földrajzi blokkolást
 • Szigorú biztonsági intézkedések
 • Többplatformos támogatás
 • 24/7 csevegési támogatás

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatóknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ARGENTINA LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. Gyors és sokoldalú, és a 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen..

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 10 argentin szerverrel és több mint 5700 szerverrel működik, amelyek körülbelül 111 világszerte működnek 89 és több országban, így könnyű elérni az alacsony késleltetésű kapcsolatot bárhol. Az indulás megkönnyítése érdekében nemcsak azt az országot sorolja fel, amelyben az egyes kiszolgálók tartózkodnak, hanem a jelenlegi terhelést és a blokkolás feloldására tervezett streaming szolgáltatást is. Míg a legtöbb VPN legfeljebb hét kapcsolatot tud engedélyezni, a CyberGhost akár hét is engedélyezi, így az összes eszközt egyszerre megóvhatja.

A CyberGhost 256 bites titkosítást, valamint az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelmet használ a tevékenységei magántulajdonában tartása érdekében. Van még egy Mindig on kill kapcsoló beépítve az alkalmazás minden verziójába annak érdekében, hogy véletlenül soha ne véletlenül böngészjen. A biztonsággal foglalkozó felhasználók név nélkül regisztrálhatnak, de a CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat, tehát ez valójában csak egy új védelmi réteg. A támogatás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS, Linux és iOS rendszerekhez. Kézzel telepíthető kiválasztott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • 10 szervert működtet Argentínában, jó streaming sebességgel
 • Anonim regisztráció lehetséges
 • Gyors és egyszerű használat
 • Ajánlott kezdőknek
 • Mindig bekapcsoló kapcsoló

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

BEST BUDGET VPN: Nagy sebességgel és erős feloldó képességgel a CyberGhost ideális streaminghez. Ráadásul 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN hatalmas hálózattal büszkélkedhet, több mint 5500 nagysebességű szerverrel (21-en csak Argentínában) 60 országban. Ez a szolgáltatás kivételesen jó a regionális korlátozások megkerülésében, és fel is oldhatja azokat a makacs platformokat, mint a Netflix és az Amazon Prime Video külföldön. Hat egyidejű kapcsolat megengedett, azaz a készülékek legtöbbjét (ha nem az összeset) egyetlen fiókkal védi.

Ez a VPN szabadságot biztosít saját biztonságának testreszabásához. Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást, alkalmazás-specifikus kill kapcsolót, hirdetés-blokkolást és rosszindulatú szoftverek szkennelését használja, és védi az IPv6, a DNS, a WebRTC és a port-továbbítás szivárgásaitól. Azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre két VPN-t használjon, vagy elérje a Tor-ot a VPN-en keresztül. A NordVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat. Bármilyen probléma esetén rendelkezésre áll 24/7 élő csevegés.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszerekhez. Kézzel konfigurálható úgy, hogy a kiválasztott vezeték nélküli útválasztókkal működjön.

Előnyök:

 • 21 szervert működtet Argentínában, nagyszerű streaming és letöltés számára
 • Kivételes feloldó képesség
 • Számos speciális biztonsági lehetőség
 • Nagyobb hálózat, mint sok versenytársának

Hátrányok:

 • Néhány szervernél kissé hosszabb csatlakozási idő

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN gyors, nagymértékben testreszabható és szinte bármilyen kihívást képes kezelni. Ez magában foglalja egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Kevesebb szerverrel rendelkezik, mint néhány versenytársa (körülbelül 80 szerver 59 országban), ám az átlagnál gyorsabb sebességet kínál. Legfeljebb hat egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, és képes megkerülni a geo-blokkolást olyan nagy platformon, mint a Netflix és az Amazon Prime Video. Ez azt jelenti, hogy szabadon bármit közvetíthet, amit csak akar, bárhol is van.

A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, csakúgy, mint az IPv6, a DNS és a WebRTC szivárgások elleni védelem. A PrivateVPN nem naplózza olyan információt, amely a tevékenységeinek visszakereséséhez vezethet, de szinte teljesen névtelenül regisztrálhat fizetéssel a Bitcoin segítségével. Ez a szolgáltatás nem kínál élő csevegési támogatást, de a személyzet segíthet e-mailen keresztül, és akár távolról is telepítheti a szoftvert az Ön engedélyével.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Android, iOS, MacOS és Windows rendszerekre. A Linux rendszerek és a támogatott internetes útválasztók manuális telepítésére van szükség.

Előnyök:

 • Gyorsabb, mint a legtöbb versengő szolgáltatás
 • Nincs naplózási politika
 • Feloldhatja a nagyobb platformok külföldön történő feloldását

Hátrányok:

 • Elsődlegesen e-mailt használ támogatásra
 • Meglehetősen kicsi hálózat

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Gyors és biztonságos böngészés: A PrivateVPN egy erős általános célú VPN, nagy sebességgel és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával..

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark nincs a legnagyobb hálózat. 50 országban (beleértve Argentínát is) körülbelül 500 szerverrel rendelkezik, ugyanakkor ésszerű sebességet, a népszerű streaming szolgáltatások külföldön történő feloldásának lehetőségét és számos biztonsági funkciót kínál. Van még egy megkülönböztető tényező: a Surfshark lehetővé teszi, hogy annyi eszközt csatlakoztasson, amennyit csak akar.

Ez a szolgáltatás 256 bites AES titkosítást használ, és védi a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások ellen. Van még egy kill kapcsoló is, két VPN használatának lehetősége, split-alagút funkció és a forgalom zavarja. A Surfshark akár automatikusan blokkolhatja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat is. A legjobb az egészben, hogy ez a szolgáltatás nem tárol naplókat, vagyis szinte lehetetlen nyomon követni. A támogatás élő chat-en elérhető, a nap 24 órájában.

Alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, Linux, Android, Amazon Fire TV és Firestick, valamint iOS rendszerekre. Kézzel telepíthető kiválasztott útválasztókra.

Előnyök:

 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Számos biztonsági lehetőség
 • Nulla naplók

Hátrányok:

 • Korlátozott hálózati méret

Pontszámunk:

4 kívül 5

HITELESSÉGES ÉS ÁLTALÁNOS FÓKUSZ: Ez a VPN számos biztonsági lehetőséget kínál, és nem tart naplót, így ideális a biztonságtudatos felhasználók számára. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Több mint 3000 szerverrel rendelkezik több mint 70 országban, beleértve Argentínát is. Erős feloldó képességeivel és állandóan nagy sebességével lehetővé teszi a külföldi szolgáltatások, például a Telefe, az El Trece és az América TV használatát, észrevehető pufferelés vagy késés nélkül. Ez a szolgáltatás akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami azt jelenti, hogy egyszerre megvédheti a leggyakrabban használt eszközöket.

Ez a VPN 256 bites titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót használ, hogy megóvja tevékenységét a kíváncsiskodó szemtől. Azt is lehetővé teszi, hogy megkerülje a VPN-t bizonyos webhelyeken, például abban az esetben, ha egy helyi TV-csatornát szeretne nézni anélkül, hogy teljesen lekapcsolta volna. A Hotspot Shield nem tárol azonosítható adatokat a leválasztás után. Ha problémák merülnek fel, az élő csevegésen keresztül a nap 24 órájában, az ügyfélszolgálatot elérhetik.

A Hotspot Shield alkalmazásokat kínál iOS, Android, MacOS és Windows számára.

Előnyök:

 • Elég gyors a hibátlan streaminghez
 • Hatékony biztonsági funkciók
 • Jó feloldó képesség

Hátrányok:

 • Nincs a legjobb adatvédelem
 • Nincs Linux támogatás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Bárhová biztonságosan továbbíthatja a sugárzást: A Hotspot Shield nemcsak lehetővé teszi az argentin tévék közvetítését külföldön, hanem élvonalbeli biztonsági funkciókat is használ annak biztosítása érdekében, hogy ezt biztonságosan megtehesse. Ez a szolgáltatás 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Nem tudok helyette csak egy ingyenes VPN-t használni?

Lehet, hogy kísértést igényel egy ingyenes VPN használata, de számos fő hátrányuk van amelyek megakadályozzák, hogy ajánljuk őket. Mindenekelőtt gyakran több felhasználó van, mint korlátozott hálózataik támogatják. Ez rendkívül lassú böngészési sebességet okoz, és valószínűleg észreveszi, hogy streaming közben a videó pufferel hosszú ideig, ha egyáltalán betöltődik. Ezenkívül az ingyenes VPN-ket az elsők között blokkolják a szerzői jogok tulajdonosai, ezért előfordulhat, hogy függetlenül attól, hogy a kiválasztott platformon hozzáfér,.

Mint minden üzleti vállalkozás, léteznek ingyenes VPN-cégek, amelyek pénzt keresnek. Elméletileg ebben nincs semmi baj, ám a gyakorlatban ezeknek a szolgáltatásoknak néhány módszere zavaró. Például egyesek nagy hirdetéseket helyeznek el a meglátogatott oldalakon, mások nyomkövető sütiket használnak az Ön böngészési szokásainak adatainak tárolására. Ezt azután tudomásod nélkül eladhatja harmadik felek számára.

Nem garantáljuk, hogy az Ön által használt szolgáltatás biztonságos, mivel a rosszindulatú programokat hordozó alkalmazások nagy számban jelennek meg, mint ingyenes VPN-k a népszerű alkalmazásboltokban. Feltételezve, hogy olyan terméket talál, amely nem tartalmaz rosszindulatú programokat, elképzelhető, hogy az nem titkosítja a forgalmat, és kiszivárogtathat személyes információkat a DNS vagy az IPv6 segítségével. A közismert szolgáltatások sem szükségszerűen nem biztonságosak: 2015-ben kiderült, hogy Hola üresjárati felhasználói sávszélességet értékesít a botnet működtetése érdekében.

A lehető legbiztonságosabb online, azt javasoljuk, hogy használjon olyan VPN-t, amelynek bevált története a felhasználók adatvédelmének védelme.

Meg tudom nézni argentin tévéműsorokat külföldről?

Miután kapcsolódott valamelyik VPN argentin szerveréhez, a ge-blokkolt szolgáltatásokhoz úgy kell hozzáférnie, mintha valójában Argentínában lenne. Ez azt jelenti, hogy a világ bármely pontjáról képes lesz streaming tartalmakat közvetíteni, mint például az Amazon Prime Video, HBO és a Netflix..

Érdemes megjegyezni, hogy továbbra is előfizetnie kell ezeket a szolgáltatásokat, hogy bármit megnézhessen. Számos ingyenes online streaming-platform létezik, de néhány prémium szolgáltatás megköveteli, hogy egy argentin címhez kapcsolódó fizetési mód megadásával igazolja meg, hogy Ön argentin lakos. Ha általában Argentínában él, fizethet a szokásos hitel- vagy bankkártyájával. Egyes szolgáltatások lehetővé teszik az ajándékkártyával történő fizetést is, amely akkor is működni fog, ha már nincs elfogadott fizetési módja, vagy már nem él a kívánt országban.

Miért lenne szükségem Argentínából származó IP-címre??

Lehet, hogy automatikus figyelmeztetéseket kapott, amelyek szerint valaki más országból megpróbált bejelentkezni valamelyik fiókjába. Sok szolgáltatás használja ezeket az automatizált rendszereket, beleértve az online banki oldalakat. A probléma az, hogy ezek a szolgáltatások nem tudják megmondani, hogy valóban megtámadtak vagy csak éppen nyaralnak. Ha azonban a saját országa IP-címével jelentkezik be, akkor valószínűtlen, hogy egyáltalán automatikus figyelmeztetést váltott ki, mivel a szolgáltató szempontjából még mindig Argentínában tartózkodik.

Ha egy ismeretlen országban tartózkodik, vagy körülbelül, akkor alkalmanként csatlakoznia kell a nyilvános hálózatokhoz, még akkor is, ha csak azért van, mert telefonja vagy táblagépe automatikusan megteszi. Ezek a hálózatok azonban közismert módon bizonytalanok. A VPN-k lehetővé teszik ezeknek a hálózatoknak a biztonságos kihasználását, anélkül, hogy aggódnának a tevékenységeidet figyelő személyek miatt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 80

Adblock
detector